Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Transmissie Voorproefje A Touch of Rainbow Light Healing

 

A Touch of the Rainbow Light Healing Codes

Transmissies met vooral een helend karakter. Er wordt per transmissie een andere kleurcode en Rainbow Healing Light Code doorgegeven in de energie overdracht. Deze helende kleurfrequenties kunnen prachtige openingen, bewustwording en transformaties naar je toe brengen, waardoor jij je dieper ondersteund voelt. De nadruk ligt hier op het in beweging brengen van gestagneerde energieën, blokkades of knelpunten. Zodat nieuwe stroming en healing vanuit je bewustzijn aangeraakt en gerealiseerd kunnen worden.

 

Een voorproefje en transmissie om kennis te maken met krachtige energieën die je ondersteunen en bekrachtigen op jouw groeipad.

Deze  transmissie is bedoeld om even te ‘proeven’  van deze energieën met de mogelijkheid  om een Transmissie Abonnement af te sluiten, waarbij je 2 x per maand via transmissies ondersteund wordt.

Meer informatie daarover en wat deze transmissies inhouden lees je hier.

 

Voorproeven: een losse Touch of Rainbow Light Transmissie, waarbij je zonder abonnement kunt deelnemen om eens te voelen of dit wat voor je is:

28 juni van 11.00 uur tot ongeveer 11.15/10.20 uur

Thema: Volle Maan en a Touch of the healing Rainbow Light:

Alle kleurfrequenties van de regenboog, samen als 1 geheel voor healing en balancering van je eigen innerlijk kleurenpalet en chakrasysteem.

De uitwisseling voor dit voorproefje bedraagt € 15,55

 

Meld je direct aan: