Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie tweede super volle maan in januari

 

Deze afstand activatie is gericht op de frequenties van de tweede volle super maan van deze maand, die samen valt met een totale verduistering.

Voor het eerst in 150 jaar  vallen deze twee gegevens samen: een Blauwe maan (zo heet het als 2 volle manen in 1 maand voorkomen, in dit geval 2-1-2018 en 31-1-2018, en in maart gebeurd dit weer!) en een volledige maan verduistering.

Deze samenkomst beloofd weer een krachtige shift in bewustzijn te brengen, naast de toch al zulke krachtige trilling verhogingen van de gehele maand januari.De maand afsluiten met deze energie zet direct ook de ‘toon’ voor de nieuwe maand, februari  die hier direct achteraan komt.

Diepere openingen in de onbewuste velden, het tweede chakra, gevoelswereld, de innerlijke versluiering die daar nog omheen ligt… er kan van alles met kracht naar boven getrokken worden in deze energie, in wat zichtbaar wenst te worden.

In de energie zoals deze zich aandient op deze datum/dag stemmen we vanavond af op dit unieke gebeuren en de shift in bewustzijn/ trillingsverhoging die dat met zich mee brengt. Om vanuit een veilig afgebakend groepsveld ook zelf ten diepste te gaan ervaren wat deze energieen voor jouw bewustzijn en groeipad kunnen betekenen. Ondersteuning van Meester frequenties of wat zich als Licht- of aarde begeleiding maar aandient kan je helpen  om direct tot een diepere beleving daarvan te komen en of datgene te transformeren wat in jouw proces passend is.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33  incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: