Laden Evenementen

Van schaduw naar lichtend en liefdevol Meesterschap– 1-dag

 

Het blijft toch bijzonder: LICHT EN LIEFDE scoort zoveel beter dan schaduw en realiteit en toch is dat (laatste) hetgeen waar we ons dagelijks doorheen bewegen!
En is de ‘licht en liefde beweging’ nog zo veel te vaak een vlucht uit realiteit of van onbewuste schaduw patronen die niet aangekeken durven te worden.

Werkelijke gegronde transformatie vind pas plaats als je echt door de eigen onbewuste lagen durft te gaan. Werkelijke belichaming van je hogere licht en liefde frequenties vind pas plaats wanneer schaduw/het onbewuste werkelijk bewust en doorleefd is!
(Gebeurd dat niet, dan is het surrogaat licht en liefde en komt er veel spiritueel ego voeding bij kijken).

Deze workshopdag is gebaseerd op de inhoud van de 3-daagse gelijknamige Intensive, die verplaatst is naar april 2021. Je zou dit kunnen zien als ene introductiedag en een dag waarop je dieper bewust kunt worden van je eigen schaduw en lichtkracht, zodat je juist in deze tijd Meesterstappen voorwaarts kunt zetten.

De thematieken die deze dag aan de orde komen zullen afgestemd zijn op de aanwezige deelnemers en hun processen en belichten meer van de thematieken zoals deze in de 3-daagse intensive ook aan bod komen.

 

Vanuit ene veilig gedragen veld, met liefdevolle begeleiding en krachtige tekst en uitleg, zodat het echt in bewustzijn kan landen hoe je je vrijer kunt maken van welke ondermijnende frequentie dan ook!

 

Wil je echte stappen maken in manifestatie van je Meesterschap in je dagelijks leven, dan is deze workshopdag, ook naast de intensive echt een aanrader!

 

De investering in je Zelf bedraagt: € 122,-  incl. koffie, thee en versnaperingen.

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!