Laden Evenementen

Zomer Zonnewende Kristal labyrint

Blauwdruk van de Eenheid verankeren op aarde en in je mens-zijn

De energie codering van 21-6 gaat over de energie van de Blauwdrukken van werkelijke Eenheid en uitlijning verankeren op aarde in de materie, in ons mens-zijn en in ons aardse be-leven.
In de energie van de 21-6 valt ook de zomer zonnewende, de dag waarop de zon haar hoogste punt bereikt en het op het noordelijk halfrond de langste dag licht is. Het is een uiterst krachtige Portaaldag.
Het is het punt in de natuurlijke cycli waarop Ra zijn hoogste punt bereikt en de Leven brengende kracht het meest rijkelijk stroomt. Dit is uiteraard een weerspiegeling en metafoor voor ons eigen Licht en Bronkracht, die ons door alle lagen van Zijn heen kan doordringen.

Wat zich binnen deze energieën van deze tijdsperiode (en in de energie van 2019) laat voelen is dat er vele velden in deze samen mogen komen. Van Druïdische velden, de verbinding met natuur energieën en die Leven brengende Godskracht van ons Licht en Bronbewustzijn. En alles wat daar tussen ligt. Je zou dat ook kunnen noemen: van de diepste aarde werelden tot de hoogste galactische en kosmische werelden waarin wij aanwezig zijn.

Met andere woorden, onze hoogste werkelijke spiritualiteit (en dat is geen ‘doen’ maar een zuiver Zijn) kan in deze poort dieper verankert worden en binnen dringen tot in ons diepste materieveld, de cellen, het DNA en de atomaire structuur van ons menselijk lichaam.
Die diepe aanrakingen in zuiverheid, helderheid en pure Zijnskracht en de verbindingen daar mee, ok met elkaar, kan diepe dan ooit gevoeld, bewust en verankert worden.
Onzuiverheden, subtiele verborgen agenda’s die onzichtbaar zijn voor je zelf kunnen daarmee belicht en getransformeerd worden.

Het is een dag om het Licht in alle uithoeken van je Wezen te begroeten en te vieren. En tegelijkertijd de schaduw en onbewuste delen te be-lichten en te omarmen.
Daar waar erkenning kan Zijn van alles wie jij bent, daar mag jij volledig Zijn wie jij Bent. Zonder oordeel, zonder haakjes, met jouw volledige Blauwdruk, Lichtkracht en bewust Zijn.

Waar dankbaarheid gevierd mag worden in en vanuit erkenning wie jij bent in dit moment, en met zicht op het pad wat je al hebt afgelegd en waar dat jou gebracht heeft.

Kortom een dag om het Licht in alle facetten innen jouw Zijn te erkennen en vieren, waarmee het ten diepste in jouw aardse leven, mens-zijn en materie verankert kan worden!
Ik nodig je van harte uit om in eerlijke zuivere Zijnskracht met elkaar te verbinden deze dag. Zodat we ons Zelf en elkaar kunnen erkennen, eren en bekrachtigen in ons eigen Licht. Dat geeft een immense boost aan jouw eigen-waarde, het erkennen van jouw Zelf, jouw weg en jouw unieke (Licht)kracht hier op aarde. Dat brengt werkelijk jouw ‘hemel op aarde’.

Daar waar jij je Zelf ten diepste ontmoet, zul jij ook de ander vanuit die beleving ontmoeten!

We zullen dat in deze dag gaan doen via een buitenworkshop waarin we het vooral ook lekker praktisch en energetisch gaan vormgeven.
Waarin we samen een kristal labyrint samen gaan ‘vullen’ en aankleden met kristallen, bloemen en krachtvoorwerpen (die jij ook zelf mee mag nemen). Een gezamenlijk veld, gecreëerd vanuit gelijkwaardige verbinding, vanuit erkenning van het eigen en elkaars Zijn. Een veld wat draagt, inbed en ondersteunt voor ieder om je totale bewust Zijn op aarde in de stof te belichamen.
Een kristal-gedragen labyrint die jouw hoogste Licht ten diepste in het aardse menselijke bewustzijn en lichaam helpt verankeren!
In co-creatie met elkaar! Voor elkaar en door elkaar. Voor het persoonlijk bewustzijn, maar ook voor het collectief bewustzijn!

In 2009 heb ik een soortgelijke workshop (kristal labyrint) voor het eerst gegeven, ook op 21-6. Dat was een onvergetelijke magische ervaring!
Het is nu exact 10 jaar later en de uitlijning met Bron (10) is nu van een totaal andere orde en in een andere evolutiestroming dan toen.
Het voelt ook als een feestje van bekrachtiging om iets soortgelijks nu opnieuw te gaan neerzetten, ook in de erkenning van waar wij collectief en persoonlijk in de afgelopen 10 jaren doorheen zijn gegroeid.

Klaar voor een Magische ervaring??
Wil je meedoen met deze (be)krachtige(nde) workshop?
Je kan je aanmelden via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Praktische informatie:

Wat mag je mee nemen:
Krachtvoorwerpen, kristallen, bloemen, of andere krachtige energetische voorwerpen die zich gevoelsmatig tijdelijk willen lenen voor deelname aan het veld.
(Kies op je gevoel)
Die geschikt zijn om in welke weersomstandigheden dan ook enkele uren buiten in het gras te liggen, om een krachtig bewustzijnsveld te activeren en open te houden (met elkaar en in verbinding met andere krachtvoorwerpen en kristallen).
Eventueel bij regenachtig weer: regenkleding of een plastic zak om op te kunnen zitten.

Tip: plak eventueel stickertjes met je naam er op, zodat helder is wat van wie is!

Deze workshop verhuist niet naar binnen bij slecht weer!
De ervaring leert dat zelfs de weersomstandigheden krachtig mee werken in het gehele proces wat zich tijdens deze workshop zal mogen gaan ontvouwen!

Tijdens de kristal labyrint workshop ontvang je uitleg van de werkwijze, diepere bedoeling, begeleiding en ondersteuning van je persoonlijke afstemming en de gezamenlijke verbinding. Daar waar nodig wordt persoonlijk dieper ingegaan op processen die ontstaan of zichtbaar worden.
Het betreft hier een co-creatie workshop, dus we geven vorm met elkaar. Dat wat wil gaan ontstaan in het moment, geleid door Dat Wat Is, zal via iedere deelnemer en het gezamenlijk veld vorm mogen krijgen!

 

Workshop van 11.00 tot 16.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 99,99 incl. BTW, koffie, thee, cup a soup voor de liefhebber en versnaperingen

 

Voor het idee:
Foto’s zijn van eerder zomer zonnewende Kristal Labyrint en andere buiten workshops

apofyliet.nl - buitenworkshops apofyliet.nl - buitenworkshops

 

apofyliet.nl - kristal labyrint apofyliet.nl - kristallen labyrint workshop

 

apofylet.nl - buitenworkshops   apofyliet.nl - buiten workshops

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!