Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zonnewende (buiten) workshop: Belichaamd Bewustzijn: dualiteit bemeesteren

 

DE GROEP IS VOL!!!Aanmelden helaas niet meer mogelijk!!

In deze unieke workshop gaan we krachtig aan de slag met activaties binnen het eigen duale bewustzijn om de balans tot in de kern te herstellen. In een unieke, geïnspireerde werkvorm en in de buitenlucht.

We zullen vanuit de afstemming op de zonnewende energie en een ringvormige zonne- eclips een uniek transformatie traject gaan doorlopen, die vanuit inspiratie op de energie van dit moment in lineaire tijd is ontstaan.
Op 22 juni is het nieuwe maan, direct hier achteraan.
De nieuwe maan is een moment van nieuwe geboorte, nieuwe groei die zal gaan ontluiken en openbaren.

Tijdens deze activatieworkshop zullen we vele duale velden (die binnen je Zelf nog aanwezig zijn) gaan aanraken en bewuster maken, evenals de tegenhangers, jouw kwaliteiten, kracht en Eenheidsvelden.  Door beide kanten te belichten en te ervaren, zul je steeds meer de balans en jouw midden hierin kunnen vinden.

Doordat de zonnewende in de 6-de maand valt en met de energieën die ‘klaar gezet’ worden ter ondersteuning van deze activatieworkshop, zal alles wat je doorloopt gedurende deze dag, ook diep in je fysieke mens-zijn en gronding door gaan werken en de weg naar belichaamd bewustzijn nog verder vrij maken.

Diepe gronding, de 12 stralen van Ra, ( je eigen) Bronkracht, de dualiteit waar doorheen wij ons in vele ervaringswerelden bewegen, de vescica pisces, mens-zijn en hoger bewustzijn balanceren, verbinden en verenigen staan o.a. centraal en zullen dieper belicht worden.

Het enorme Portaal wat zich op deze dag opent is van een ongekend krachtige waarde voor de persoonlijke ascensie groei.
De energie van de zonnewende belicht gelijkwaardig de licht- en schaduw krachten in je, doordat het de langste dag met licht is. Dat brengt een balans teweeg en kan een kantelpunt zijn naar vernieuwing, transformatie en opening van nieuwe bewustijnsvelden en groei.

De ringvormige eclips (verduistering) belicht ook weer  zowel licht als schaduw, verduisterd of versluierd bewustzijn (onbewustzijn dus) als gouden Gods bewustzijn. Opnieuw de polariteiten belicht, die behoren bij de duale wereld ervaringen.
De ringvormige eclips zal in NL helaas niet zichtbaar zijn, maar de uitwerking kan zeker wel gevoeld worden.

Des te meer we licht en schaduw, bewustzijn en onbewustzijn binnen ons Zelf kunnen balanceren, des te meer bemeesteren we beide zijden van de medaille en kunnen daaraan voorbij gaan. We staan dan in ons midden, in een rechte (uit)lijn(ing) met Bron en diep gegrond in de aarde (de meest verdichte versie van Bron), in balans, in neutraliteit en dat zijn voorwaarden waarin je Bronbewustzijn weer in mens-zijn kan samenvloeien, waardoor belichaamd bewustzijn ontstaat.

Hoe deze special workshop exact vorm krijgt blijft voor nu nog even een verrassing. Als je resoneert ben je van harte welkom om aan deze bijzondere en unieke one-of-a-kind dag deel te nemen en je te laten verrassen!

Slechts eenmaal per jaar (en lang niet altijd jaarlijks) biedt ik een dergelijke unieke buitenworkshop aan die juist tijdens de zonnewende van een ongekende transformatie kracht is.
Voorheen is dit vaker vorm gegeven door een kristal labyrint te organiseren bijvoorbeeld.  Dit is soortgelijk, en toch ook weer geheel anders.
Deze workshops bieden altijd een prachtige magie en synchroniteit aan waarin alle natuurlijke (weer)elementen mee werken.

 

Belangrijk vooraf:

Dit is (grotendeel) een buitenworkshop. Dus hou rekening met kleding. Neem eventueel regenkleding en een plastic zak mee om op te kunnen zitten, mocht het regenachtig zijn.
De ervaring leert dat de weerelementalen en weerselementen altijd prachtig krachtig mee werken op deze dagen dus ook bij regen vind deze workshop doorgang (al hopen we natuurlijk op zon!).

 

Wat mag je mee nemen: 

Eventueel kristallen of andere krachtvoorwerpen voor jouw persoonlijke ondersteuning. Eventuele kristallen of andere krachtobjecten die laten voelen mee te resoneren in deze activatie dag, deze kunnen geplaatst worden in het veld. Waarbij zij mee ondersteunen en tevens energieën voor jou op kunnen slaan en meenemen, voor ondersteuning na deze activatiedag.  Deze zullen in het gras komen te liggen, dus neem niet te kleine voorwerpen mee of zorg dat je er iets onder legt, zodat ze zichtbaar blijven in het gras.
Lunchpakketje.

De investering in je Zelf bedraagt vandaag € 111,- inc; koffie, thee en versnaperingen.
De 111- frequentie resoneert op diepgaande (en drievoudige) transformatie.

De workshop start om 10.30 uur en zal rond 16.30 uur afgerond worden.

Minimaal aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers is 15.

 

Meld je direct aan:

 

Meer info over wat Belichaamd Bewustzijn is?  Kijk dan even hier!aan