Dagelijkse energetische updates november 2019

De energie van november 2019 en een dagelijks steuntje in de rug

In de maand november van dit jaar 2019 bewandelen we dagelijks ons pad binnen de 11-energie. Dat betekend dat we elke dag, bewust of onbewust, de 11 energie door al onze processen heen mee stroomt.
De 11 van de maand november brengt de energie van op eigen benen staan, uitlijning met ons Meesterschap en diepe transformatie met zich mee.
Elke dag draagt dus deze maand een extra krachtige transformatie aanzet met zich mee, om steeds dieper te ontwaken in ons eigen bewust Zijn.

Op weg naar het ultieme 11-11 Portaal, maar ook daarna. Zodat we niet alleen ‘toe leven’ naar dat bewustzijnsshift moment. Maar uiteraard gaat onze groei van daaruit, op een nieuw trillingsniveau, gewoon verder.

De 11- trilling deze maand ondersteund ons dus ook na het 11-11 Portaal in de integratie van die nieuwe frequentie die we innerlijk en collectief gaan betreden. En zwengelt tegelijkertijd nieuwe groeiprocessen, transformatie, bewustwording in die nieuwe trilling aan.

Op deze wijze wordt de maand november nog even een heerlijke ‘klapper’ die enorme stuwing en groei brengt. Enorme vernieuwing en bewustwording. Wanneer we van daaruit de december maand gaan betreden, kunnen alle 12 wezenslagen van ons bewustzijn dieper doorlopen worden in de afronding van alles wat er innerlijk in jou dit jaar is gewijzigd, geheeld, bewust geworden en geïntegreerd. Zodat je optimaal voorbereid van daaruit het nieuwe jaar 2020 straks kunt betreden met de energie en groeimogelijkheden die dat jaar brengt.

Wil je meer weten over het 11-11 Portaal en wat deze brengt?
Lees dan hier verder.

Zie ook recente artikelen voor meer energetische updates van deze periode!

Geïnspireerde handvatten voor de komende maand

Bij deze voor de komende periode enkele geïnspireerde handvatten die betrekking hebben op de energieën van deze maand en met name ook op weg naar het 11-11 Portaal.
Om zo bewust mogelijk dagelijks te kunnen afstemmen op de frequenties die aanwezig zijn, in je dagelijks menselijk leven.
Je kunt ze zien als affirmaties, of als bewust makende woorden die een beweging in je energie zullen brengen. Maar ook als ingang naar frequentiegolven binnen je Zelf die mogelijk dieper bewust zullen worden. (Meer daar over vind je hier).
Laat ze eens rustig binnen komen in je hart, gevoel en bewustzijn.
Ervaar wat het in je en met je doet, welke frequentie er in jouw bewustzijn voelbaar wordt, wat her-innert wil worden, waarmee je uitlijnt of in welke frequentie je zo binnenstapt in je eigen Bewustzijn.

Het gaat niet om de woorden, maar om de energie die er achter ligt!

Gedurende de maand november 2019 kun je dagelijks vanaf 11.11 uur de nieuwe ‘affirmatie’ vinden op mijn Facebook pagina. (Spirituele Praktijk Apofyliet).

Ik ben heel erg benieuwd wat deze geïnspireerde energieën, vorm gegeven in geïnspireerde woorden, voor iedereen mogen gaan brengen!
En ik wens iedereen een fantastische diep transformerende bewustzijnsgroei versnellende maand toe!

© Willemien Timmer, Bewust Zijn centrum Apofyliet