Processen van belichaming in de dagelijkse realiteit van 3D: DankbaarheidDankbaar voor de waanzinnig mooie dingen die op mijn pad komen. De afgelopen periode waren er heus ook genoeg uitdagingen, maar oh oh, wat gedij ik altijd heerlijk in de energieën van deze periode. Zovele portalen, trillingswijzigingen, Leeuwenpoort, krachtige Sirius-energie, verduisteringen en meer. En dat naast zoveel zon(ne-coderingen die vrij van belemmering van chemtrails) binnenstromen, de warmte…..

Het is mijn frequentie, in die zin, waar velen stuiteren in alle bewustzijnsshifts en de diepe  processen die dat oproept, stroom ik in een gouden flow van ongekende innerlijke orde!

Inzichten stromen aan een stuk door binnen, er is volop energie om alles gedaan te krijgen, alles stroomt moeiteloos en met grote kracht.
Ja, ook de “difficulties”, de uitdagingen, confrontaties of lastige leersituaties die we allen tegen komen op ons pad.
En tegelijkertijd ”overheersend’ door alles heen een diep gevoel van Vertrouwen en vooral ook dankbaarheid.

Van waaruit het makkelijker dan ooit is om dicht bij jezelf, in eigen uitlijning en velden te blijven. Niet emotioneel getriggerd te worden, maar vol liefdevolle, passievolle en toch ook vurige Sekhmet/Leeuwinnenkracht te staan!
In wat zich maar aandient!
Vreugdevolle zaken of confronterende. Het maakt niet meer uit. Je voelt waar te handelen en waar te laten, waar je iets mee mag en waarmee niet. Het maakt leven zoveel simpeler!
En dan nog is daar op de achtergrond het kleine innerlijke stemmetje: waarom kan het niet altijd zo soepel stromen?

Terwijl ik bewust besef dat dat is waar ik, en velen met mij naar op weg zijn. Perioden van ploegen, zaaien, groei en uiteindelijk oogsten.
Het zijn voor zoverre in 3D cycli die we doorlopen. Ieder op een eigen ritme wat afgestemd is op wie jij Bent. Zo werkt dat in deze dimensie.
En tegelijkertijd draaien we onszelf naar steeds hogere frequenties en dus ook dimensies, waar het anders werkt. Waar andere cycli gelden.

Dus om op dit punt te komen, in resonantie met de hoge energieën van deze periode, waarin voor mij ook veel meer trillings-eigen energieën stromen, heb ik ook mijn weg afgelegd. Door de cycli van het jaar, van deze 3D dimensie en door de eigen Zielsevolutie heen. En het wil niet zeggen dat ik deze staat al doorlopend vast zal kunnen houden. Ook dat weet ik, uit de vele jaren van groei en ervaring. En dat hoort allemaal bij de weg terug naar Huis.

Ik eer het, heb het lief, hou van het avontuur dat leven heet, en geniet van het moment waarop het nu allemaal weer even innerlijk vruchten plukken is. Er is hard genoeg voor gewerkt. En dus eer ik ook de weg met alle hobbels en bobbels die ik daarvoor bewandeld heb, die altijd aan zo’n periode van oogsten vooraf gaat.

© Willemien Timmer, 3-8-2018