Energetische update: 24-6-24 en 6-6-6 portaal

De energie van vandaag resoneert voor de derde keer deze maand op de 6-6-6 energie. Vandaag is dus een verdieping van de eerdere portalen (1-6 & 15-6) deze maand, die energetisch diepe wijzigingen hebben gebracht. En de energie instromen nog dieper helpen aantrillen in de materielagen.

De energie van de 6

De energie van de 6 gaat over de materie, onze diepste manifestatievorm van Bronbewustzijn, in de meest verdichte lagen (van afscheiding).
D.w.z. dat de energieën in de 6-maand dieper dan ooit op het fysieke vlak, de materie en manifestatie op aarde inwerken.

De recente zonnewende en volle maan activiteit doen nog een extra duit in het zakje en werken hier eveneens in door.
Diepe transformaties tot op en in het aardse vlak, om steeds meer opening en zuivering ook op het aardse/3D vlak neer te zetten. Zodat we steeds dieper geopend worden in mens-zijn om ons hoger bewustzijn en ware hart echt in het dagelijks leven beschikbaar te hebben. Om ons hoger bewustzijn te laten indalen in cellen en dagelijks aards leven.

Dit derde portaal is een bekrachtiging en verdieping van de voorgaande twee, begin en midden van deze maand. Om de puntjes op de i te zetten. En nog een energiestoot mee te geven om ons voor te bereiden om straks de scheppende energie van de 7, juli, binnen te gaan.

De energie van 24-6-24

De 24-6-24 codering resoneert op hartblauwdrukken in de materie brengen. Het resoneert ook op een balancering van hart versus materie. Om bezieling dus terug te brengen in de materie(wereld).
In ons zelf betekend dit dat we ons bewustzijn steeds dieper in mens-zijn terug mogen brengen om als “bezielde materie”  in deze wereld te kunnen Zijn.

Het derde 6-6-6 Portaal

De energie die instroomt gedurende deze dag is die van de 666. (24-6-24)
Een codering in energie die voor vele (gelovigen) een nogal diepe (angst) lading heeft. Ook collectief kleeft er daarmee een belasting op deze energie.
Ongeacht of je nu wel of niet gelovig bent in dit leven, kan deze codering een onbewuste trigger zijn waardoor je angsten onbewust blijft vast houden. En waardoor het werkelijk op aarde zijn een lastige is.

De negatieve zijde van 666

De negatieve zijde van de 666 energie is meer bekend, dan de positieve zijde. Door de  verdraaiingen en onwetendheid die er op geplakt zitten.

Zoals alles in deze duale wereld, heeft het twee zijden.
Wanneer we slechts één kant bekijken, is dat eenzijdig belicht en levert dat niet het totaalplaatje op. Waardoor we niet tot volledige bewustwording kunnen komen.

De 666 als code van het kwaad is de meer bekende versie, met dank aan het rommelen in de teksten van de bijbel, vanuit de oudheid. Waarbij met name angst opgeroepen is.

Maar alles waar de nadruk op angstverspreiding ligt, mag iets zijn om nader te onderzoeken en of om te keren. Donkere machten wensen ons graag uit onze kracht te houden, en doen dat door angst te zaaien. Als je ergens bang voor bent, ga je er niet naartoe maar juist vanaf bewegen. Om zodoende niet zelf te onderzoeken waar het werkelijk over gaat.

De 666 codering resoneert op de diepste materie (de aardse realiteit) en dat is hoe dan ook waar vele Zielen in geïncarneerde vorm angst voor kennen.
Juist door alle verwonde ervaringen die we opgelopen hebben, zijn we gaan geloven in de donkerte (verlaagde trillingen)  en negatieve krachten van de aarde en daarmee gaan identificeren  en wegvluchten.
We hebben moeite met het op aarde zijn, aarden en het leven op aarde.

De andere zijde

De 666 codering verbind ons op drievoudig (bekrachtigd) niveau dieper met de onderste 3 chakra’s en daarmee met de aardse realiteit en materie.
Daar waar we vanuit Essentie bezien ons Goddelijke Licht mogen gaan herinneren, inbrengen en gronden. Waardoor we de oude littekens en wonden, de afgescheidenheid en dualiteit kunnen doorprikken en helen.

De 666 energie is in staat de diepste lagen van materie aan te trillen om weer beweging te krijgen in die meest verdichte lagen van schepping. En om alles wat leven vanuit ons licht op aarde weer vrij(er) te maken.

De energie van het portaal

De energie van deze 666 dag zal in je de diepere Oorspronkelijke Blauwdruk van de materiële wereld, de 3D aarde en het daarin aanwezig zijn, gaan aantrillen. Daarmee worden de onderste chakra’s nog dieper geactiveerd en geopend zodat opgeslagen ballast vrij kan gaan komen. (Vanuit de beschadigde 3D beleving en velden).
Doordat de Oorspronkelijke Blauwdruk van Moeder Aarde daar doorheen gaat trillen, levert dat een immense stroming aan zuivering en heling op, maar ook herinnering (voor wie daar aan toe zijn, of in die mate die past bij je groei in het nu) aan de Oorspronkelijke Bedoeling van en jouw oorspronkelijke verbinding met de aarde.

Je kan dus mogelijk ook meer en meer van de Missie van het Planetair Bewustzijn, en jouw Zielenrollen daar in gaan herinneren.
Dat kan ook door resoneren in het herinneren van jouw Taken en Bedoeling/Missie voor dit leven en jouw afspraken met het Planetair Bewustzijn en de bezieling van Moeder Aarde.

Anderzijds zal het niet alleen zuiverend werken, doordat je onderste chakra’s dieper geopend worden en doorstromen, waardoor oude pijnlagen en angsten vrij kunnen komen en afvoeren. Maar zul je mogelijk ook de angst voor het op aarde zijn, stap voor stap, dieper kunnen bewust worden, doorleven en helen.
Deze angst is ook collectief aanwezig, maar dient voor ieder individueel aangekeken te worden. Pas van daaruit schoont het collectief ook meer op.

In de 666 energie kun je al die angsten aankijken die je weerhouden volledig de materie te (h)erkennen als “gestold”  Godsbewustzijn, een uitdrukkingsvorm van Bron in de meest vertraagde trillingen.

Elk van de portalen deze maand draagt een steentje bij

Dit zal gedurende de drie 6-6-6 portalen steeds dieper gaan indalen. Waarmee we steeds dieper met de Oorspronkelijke Aarde Blauwdruk kunnen gaan resoneren, ook in ons materiële of 3D (dagelijks) leven! En alles wat dat in de weg staat, zal dieper belicht en bewust kunnen worden.
Elk van de drie portalen draagt daarbij weer andere, aanvullende energieën aan, en zal diepere lagen weten aan te raken.

Heb een transformatieve dag, waarin jij dieper in de schoonheid van de aardse materie mag landen en je bezielde materie mag activeren!
Opdat we steeds dieper kanaal worden om onze hemel op aarde te manifesteren!

© Willemien Timmer, 24-6-’24