Energetische updates zonnevlammen september 2017

 

7-9-2017

zonnevlammen 6 september 2017

Gisteren en vannacht naast de volle maan ook nog eens ‘monster’zonnevlammen zoals ze al 10 jaren niet voorgekomen zijn.
Zonnevlammen vallen vaak samen met bewustzijnsshifts omdat ook zij een immense frequentie verschuiving teweeg brengen. Vaak gevoeld in je lijf door hoofdpijn of andere ongemakken. Maar ze kunnen ook elektronica aardig verstoren.

Nu in het samenvallen van opnieuw krachtige activiteit van de zon (na een relatief rustige periode) in combinatie met de volle maan betekend het opnieuw dat de bewustzijnsverschuivingen met dubbele kracht plaats vinden!

©Willemien Timmer

 

 

8-9-2017

noorderlicht zonnevlammen phoenix

Toch bijzonder….de immense zonnevlammen van afgelopen dagen sinds volle maan komen nu en komende dagen qua werking in de electromagnetische velden op aarde. Naast verstoringen in elektronica zorgen zij ook voor aurora borealis (noorderlicht).
En beinvloeden ons bewustzijn en fysiek lichaam. Een enorme shift die schoonmaak, openingen en transformaties van oud (cel) geheugen bevorderd en in gang zet. Zodat wy ook fysiek de oude ballast kunnen transformeren waardoor ruimte ontstaat om onze oorspronkelijke energie/Bron weer vrij te laten stromen.
(Dat kan ook wel even wat fysieke reacties en klachten teweeg brengen wanneer deze effecten de aardse sfeer binnen komen.)

Bijzonder dat het poollicht een soort Phoenix vorm laat zien (foto van spaceweather) juist daar waar ik zo sterk voelde dat tijdens het 9-9 portaal de Blauwdruk van de Phoenix centraal diende te staan. Dat was nog voordat er uberhaupt sprake was van zonnevlam activiteit 
Leuk in tune dus!

Bijzonder ook dat juist tussen volle maan in vissen en het 9-9 portaal deze enorme energievelden aanwezig zijn en op aarde landen . Wat de toch al gaande bewustzijnsshift van de ene naar de volgende octaaf in trilling alleen maar krachtiger maakt. 

Fasten your seatbelts for a bumpy ride!! Een ‘ride’ die diepte schoning ook tot op celniveau komt brengen.
Schoonmaak van het ouse, integratie van alles wat al gewekt is in bewustzijn en voorweeen voor een nieuwe geboorte in (nieuwe bewustzijnslagen van) je Zelf.

De Phoenix weerspiegeld jouw kracht om op te rijzen uit het oude en geboren re worden in het nieuwe / Oorspronkelijke (Licht, Kracht, Bewustzijn, etc).

©Willemien Timmer