De energie van het nu en de komende maanden: Geboorte van de Nieuwe Mens

Aardse uitwerking, Vrouwelijke en mannelijke velden, DNA coderingen, Sterrenwezens, kristallen, waterenergie, hormonaal systeem, verduisteringen, Meesterschapsbewustzijn en belichaming

(Zie onderaan de link voor de voorgaande artikelen in deze reeks) 

Deel 3: De energie van Nu en de komende maanden

De energie van nu en komende maanden is zoals al gezegd in een nieuwe fase beland. Een nieuwe trilling met daarbij nieuwe verdieping van veelal reeds doorlopen facetten. Het is in die zin qua processen mogelijk niet nieuw, maar qua intensiteit wel. En qua diepte ook, want het bevind zich letterlijk op andere trillingsniveaus.
We wandelen de spiraal verder de diepte in, naar onze kern. Waarbij we steeds verder het onbewuste ontleden en doorgronden. Maar wandelen daarmee tegelijkertijd steeds meer ons hoger bewustzijn binnen, vanuit onze aardse vorm en bewustzijn.

De energieën die nu al voelbaar zijn en steeds meer in kracht zullen opbouwen liggen al gegrond in de energie van afgelopen mei. De maand met de 5-energie, die resoneert op de bouwstenen of elementen van schepping. De 5 elementen die elk noodzakelijk zijn om schepping, nieuwe schepping, in de vorm te krijgen.
De 5 elementen aarde, water, vuur, lucht en ether. Bouwstenen voor de komende (zomer) maanden en de opeenvolgende trillingsverhogingen.

De energie van juni 2018

We zitten inmiddels in de maand juni, die resoneert op de 6-resonantie, waarbij het gaat om de materie en het in de vorm gieten of neerzetten. Deze maand zal er qua energie dus al de nodige vernieuwing letterlijk neer gezet gaan worden. En toch voelt ook dat als een basis voor de daar opvolgende maanden.
Dat wat deze maand (juni) in de vorm mag komen, zijn die processen van groei die je in de eerste 4 maanden van dit jaar hebt doorlopen. We zijn door diepere transformaties gegaan, hebben hogere lagen van ons Zelf ontdekt en her-innert, en die mogen met behulp van de 5 elementen nu echt dieper in de vorm gaan landen. In ons mens-zijn dus. We zullen steeds getriggerd worden op het neerzetten van wie wij Zijn, in zoverre we ons Zelf al kunnen herinneren.
Tegelijkertijd gaan de zuiverings-, groei-  en herinneringsprocessen uiteraard gewoon door.
Het gaat om ‘walk your talk’ en ‘live your Being’, leef jouw Bewustzijn wat je reeds her-innert hebt.
Niet meer doen aan je Zelf weg zetten, ontkrachten, verloochenen uit angst voor afwijzing of veroordeling. Bij je Zelf blijven, in je uitlijning,  ongeacht welke situaties of hindernissen je ontmoet.

Er wordt in deze maand en innerlijk stevig fundament gelegd om nog dieper de schaduw kanten binnen je Zelf te gaan belichten en te kunnen hanteren. Om je eigen Licht en bewustzijn nog dieper te gaan (h)erkennen en verkennen.
Om je Vrouwelijke Blauwdruk op nieuwe niveaus als een Phoenix uit de as te helpen herrijzen. Nog grootser, liefdevoller en krachtiger kwaliteiten naar voren te halen en nog dieper in vertrouwen leven vanuit hart en bewustzijn!

De energie van juli en augustus 2018 vast in het kort

Deze maand juni wordt een nieuwe basis in jouw mens-zijn gelegd, binnen jouw Zelf, binnen je leven(ssituatie). Want in de maanden juli en augustus gaan grootse Vrouwelijke Blauwdruk krachten vrij komen collectief en in jouw bewustzijn.
De, noem het even, Magdalena Krachten in juli 2018: de belichaamde Godinnen Kracht, de priesteressen kracht en de op aarde geïncarneerde vrouwelijke Meesterkrachten. En in augustus 2018 de Leeuwen- en Leeuwinnen krachten die echt de power van scheppende formules bevatten.
Juist deze energieën (de zachte vrouwelijke, ingedaalde en geïncarneerde kracht van Liefde) en de power van de ‘Godin’ kunnen daarmee een heel nieuwe diepte en hoogte in bewustzijn stabiliseren en gronden. Een heel nieuw deel van de Goddelijk Vrouwelijk Blauwdruk gaat daarmee verbinden met en gronden in je mens-zijn!

Het 6-6-11 Portaal

Dat start natuurlijk vanaf de eerste dag in de nieuwe maand (1 juni) maar gaat morgen tijdens het 6-6 Portaal pas echt de nieuwe deuren verder open gooien. De energie van morgen betreft een 6-6-11 Portaal en dat betekend dat alle getransformeerde energieën en patronen in jou, evenals je eigen Hoger Bewustzijn, dieper in de vorm gaan komen. Het 6-6-11 Portaal is daarin de krachtige start, na de volle maan van 29 mei, om echt een startsein te geven aan de energie ook van het Licht en schaduw spel wat daar de komende periode uit voortvloeit. Weerspiegeld door verschillende verduisteringen ***, Portaaldagen  en de zomer equinox op 21 juni 2018.

De afstand activatie en transmissie op 6 juni zal hier ook dieper op ingaan en op af gaan stemmen!

Het is een uiterst interessante, krachtige maar ook intense periode die voor ons ligt.
Waarin verschillende belangrijke Portaaldagen, zomer equinox, Maria Magdalena dag, de terugkeer van Sirius en Sothis (oud Egyptisch Nieuwjaar), verschillende zon- en maan verduisteringen en de Leeuwenpoort telkens opnieuw enorme upgrades van trilling binnen dit grotere proces zullen open trekken.

Ik zal ongetwijfeld over de vele bijzondere portalen en hoog energetische momenten geregeld updates gaan geven. In elk geval binnen workshops en afstand activaties die ik verzorg zal daar zoveel mogelijk recente informatie, doorgevingen en inzichten in gedeeld gaan worden.  Mogelijk toch ook maar weer via geschreven artikelen. Ik zal zien wat de inspiratie flow en mijn innerlijk daar over aangeven en daar gehoor aan geven.

Voor dit moment vast een voorproefje van de intensieve en uiterst bijzondere periode die voor ons ligt in de geboorte processen van de Nieuwe Mens!
En een lang verhaal over de energieën van waarin wij ons nu bevinden.
Ik hoop van harte dat het weer tot nieuwe inzichten, bevestigingen of gerststelling en herkenning mag leiden!

© Willemien Timmer, 5-6-2018

(***zonsverduistering op 13 juni tijdens de nieuwe maan. 21 juni zomer zonnewende. Vrijdag de 13-de juli is er een totale zonsverduistering. 26 juli oud Egyptisch nieuw jaar en opening van de Leeuwenpoort. 27 juli een maansverduistering.  8 augustus hoogtepunt van de Leeuwenpoort.  11 augustus een zonsverduistering. En dan zijn er nog verschillende Portaaldagen waarvan de belangrijkste het 7-7-11 Portaal is en het 8-8-11 Portaal zijn.)

Deel 1: Aardse effecten van de collectieve en persoonlijke processen

Deel 2: Energie en hogere perspectieven van de collectieve en persoonlijke processen

Deel 3: Tegenwerking en de mooiste uitlijningen zijn er tegelijkertijd

Deel 4: De energie van de komende maanden