Het 22-6-22 portaal – energetische updateNa een bijzonder krachtig en trillingverhogend weekend waarin zonnewende, zon eclips en nieuwe maan samenvielen volgt vandaag een 22-6-22 portaaldag waarbij opnieuw de trilling verhoogd wordt. Met elk van deze trillingsverhogingen worden hogere bewustzijnslagen en diepere onbewuste lagen aangetrilt om in beweging te komen waardoor ze wakker en voelbaar worden.

Zodoende zullen we steeds dieper onbewuste lagen van ons Zelf blootleggen en als mens steeds meer ruimte gaan scheppen om tot diep in de fysieke structuren onze oorspronkelijker trillingen weer te kunnen toelaten, door te laten stromen, te gronden om ze te kunnen belichamen

De energie van 22-6-22 is een energie die daarbij krachtig helpt om alle aangetrilde bewustzijnslagen dieper te helpen gronden. De energie van de Phoenix is hierin sterk voelbaar: oprijzen uit de as van het oude, afgebrokkelde onbewuste en dualistische zijn.
De Phoenix die uit de as rijst is de herrijzenis van de oorspronkelijke Goddelijke kracht, die diep van binnenuit komt.
De frequentie van de 22 en 2222 is ook gelinkt aan de blauwdruk en potentie van Osiris, die in feite voor ongeveer hetzelfde staat: herrijzen vanuit het doorlopen van de de onderwereld (schaduw en onbewuste) in het eigen Koningschap (Meesterschap).

De energie van zonnewende en zon eclips hebben afgelopen dagen je hoogste licht/Godsbewustzijn en dat wat het nog in de weg staat om vrij te stromen, belicht en aangetrilt. De nieuwe maan energie bracht een zachte vernieuwing teweeg, een overgang naar een nieuwe fase en energie.
De energie van 22-6-22 is een ‘balans energie’, want de 22 van de oprijzende oorspronkelijke kracht staan aan beide zijden van de 6.
De energie van de 6 gaat over manifestatie in de materie. Dus simpel gezegd brengt de energie van vandaag de balancering om de her-innerde, gewekte, geactiveerde eigen Oorsprongskracht weer uit te lijnen met materie, met je mens-zijn, zodat deze manifest kan worden in je dagelijks leven. Zodat het handen en voeten kan krijgen in je mens-zijn, op aarde.

De energie van vandaag is bedoeld als extra activatie maar ook ter integratie van afgelopen dagen.
Tegelijkertijd kenmerkt dit weekend een opbouw van trillingsverhogingen op weg naar de maanden juli en augustus (en werken stapsgewijs toe naar volgende energetische hoogtepunten, zoals de Leeuwenpoort)

De afstand activatie die ik vanavond verzorg zal dieper ingaan op de energieen van vandaag en afgelopen dagen en zal deze frequenties dieper belichten, voelbaar maken en helpen integreren. Zodat jij daarmee passend binnen jouw groei en processen je voordeel kan doen.
Uiteraard wordt er weer gewerkt en verbonden vanuit een veilig, gedragen veld met dieper grondig om te ondersteunen om jouw oorspronkelijke kracht ten diepste tot manifestatie te kunnen brengen in wie jij Bent, ook als mens.

Voor nu een blessed day! En wil je nog meedoen vanavond? Voel je vrij om me een bericht of mail te sturen.

 

© Willemien Timmer 22-6-2020