Het is tijd !

 
 
Het is tijd! Tijd dat die Zielen die de keuze hebben gemaakt werkelijk zichzelf te her-inneren nu werkelijk gaan opstaan en in actie komen!
De tijd van ‘gemakzucht en luiheid’ (op afstand online cursussen volgen, boeken en artikelen lezen en er vervolgens weinig mee doen) en het daarmee omzeilen van werkelijke groei en bewustwording, is al lang voorbij.
Toch blijven velen nog ergens op een laag pitje doorgaan en slechts mondjesmaat groeien, terwijl een veel grotere potentie klaar ligt en staat te wachten.
De kans op ontwikkeling van een groter spiritueel ego of nog meer dissociatie van het aardse menselijk leven ligt daar op de loer en wordt voluit geleefd door velen.
 
Alles op afstand, vanuit je eigen eilandje, vanuit online leesvoer tot je nemen is niet voldoende om bewustzijn werkelijk te kunnen openen, verruimen, integreren, gronden en belichamen.
Zelfs niet met al die input van trillingsverhogingen.
Het is tijd om hier werkelijk iets mee te gaan doen. En elkaar hier ook werkelijk in te ontmoeten.
De tijd van alleen ontvangen en de trillinsgwijzigingen ondergaan is voorbij. Het is nu tijd voor actie en om ook vanuit al die trillinsgwijzigingen en veranderingen die deze brengen te gaan handelen! Dat brengt namelijk een beweging op gang om ook daadwerkelijk je Licht en bewustzijn te gronden.
Juist in de lijfelijke ervaring, in 3D, in de uitwisseling en verbinding met elkaar waarbij ook het mens-zijn met al haar eigen-(w)aardigheden mee genomen wordt, daar ontstaat een perfecte spiegeling en werkelijke groei. Daar ontstaat de mogelijkheid om doorleefd bewustzijn te gronden en te oefenen en ervaren hoe het werkt om bewustzijn werkelijk te belichamen.
 
 

Belichaming

 
Wanneer mens-zijn en lichaamsbewustzijn niet mee genomen wordt, blijft het ongegrond en kan bemeesterd bewustzijn nooit werkelijk landen in gronding. Pas wanneer jouw bewustzijn gegrond raakt, kun je het echt gaan belichamen. wat inhoudt dat je helemaal die frequentie wordt, beleefd, van daaruit leeft, handelt, ervaart, uitdraagt en ontmoet.
Belichaamd bewustzijn is een frequentie die je doordringt en uitstraalt, het is doorleefde energie. Het ‘walk your talk’- principe. Doorleefde energie die een bedding heeft gevonden ook in je fysiek lichaam en menselijke lagen. Het is een enorme dragende kracht die de kloof tussen hoger en ‘lager’ (meer verdicht) bewustzijn met elkaar verbind en overbrugt. De dualiteit lost dan op.
Van daaruit hoef je niemand te overtuigen, te onderwijzen, te verbeteren, meningen op te dringen, te oordelen of wat dan ook.
Je Bent je Hoger Bewustzijn en leeft dat in alle lagen waarin het al geïntegreerd en gegrond is geraakt. Je hoeft van daaruit enkel te Zijn en je zult anderen van daaruit weten te raken.
Doorleefd gegrond en belichaamd bewustzijn straalt een doorlopende frequentie uit in de directe omgeving die aanzet tot groei, bewustwording, heling en transformatie. Het is een kracht die diep naar binnen brengt en trillingsverhogingen activeert, ook in de omgeving en het bewustzijn van de ander. Des te meer lagen van je Hoger Bewustzijn belichaamd kunnen worden, des te groter het bereik, des te hoger de frequentie en des te krachtiger je in Meesterschap gaat staan.
 
Belichaming houdt ook in dat je fysiek lichaam en menselijke lagen (emoties, gevoel, mentaal, etc). ook mee mogen doen en niet langer ondergeschoffeld of afgewezen worden. Het betekend dat je hogere bewustzijnstrillingen ook werkelijk door al deze lagen heen stromen en daarin ingebed raken.
Je verhoogd daarmee letterlijk de meer verdichte trilling van je menselijk bewustzijn en wordt steeds transparanter van trilling. Dat vindt ook uiting in hoe je leeft als mens op aarde, hoe je denkt, voelt, reageert, handelt en leeft.
Des te meer menselijke lagen mee kunnen doen, des te meer in harmonie met wat Is, Schepping en je eigen Bronverbinding je zult leven. En des te meer ervaar je de Goddelijke Magie, Lichtkrachten, Begeleiding en alles (van het zogenaamde ‘hogere’) wat IS in elk moment en ook simpelweg in jouw leven op aarde.
 
 

De weg van Meesterschap en werkelijke groei 

 
De weg van werkelijke groei en Meesterschap, ook wel bekend als zelfrealisatie, Godsrealisatie en of ascensie gaat over de weg naar belichaamd bewustzijn. Daar waar alle lagen die jij bent er mogen Zijn, in alle dimensielagen die jij bent. Waar al die lagen met elkaar kunnen uitlijnen, verbinden, versmelten en samenwerken. Waarbij geen enkel deel van jou nog in de kou of in de schaduw blijft staan.
Die weg gaat niet over het aanleren van positieve affirmaties, mooie quotes of hoopvolle al dan niet gechannelde berichten die niet werkelijk eigen gemaakt geïntegreerd en toegepast worden.
Het gaat over eerlijkheid en je Zelf aankijken in alle facetten. Ongeacht of je die mooi, lelijk, prettig of pijnlijk vindt.
Het gaat over het (leren) omarmen van die delen, accepteren en erkennen, maar vooral ook over toelaten. Het gaat over het durven aankijken van en het durven stappen uit comfortzones, oude programmeringen en overlevingsstrategieën.
Het gaat over integratie van wakker geworden delen van je Zelf, het zowel ontvangend als handelend principe (mannelijk en vrouwelijk) en het verenigen van polariteiten, leven in lijn met Bron en je eigen blauwdruk of unieke pincode.
Het gaat over jouw authenticiteit leven en je verantwoordelijkheid nemen, ook voor al die minder leuke kantjes en oeroude wonden die soms nog zo kunnen jeuken en steken.
 
 

VOOR WIE DURFT

 
Voor wie werkelijk gehoor durft te geven aan de innerlijke roep van je hoger bewustzijn die aangeeft dat het tijd voor actie is, zelfs al vinden menselijke lagen daar nog wat van of hebben daar angst voor. Voor wie echt zijn of haar frequentie en bewustzijn wenst te verhogen, gronden en belichamen en de moed heeft daarbij eigen schaduw, patronen en onbewustzijn aan te kijken voor een life changing ervaring, staan er nog 2 krachtige workshops in de planning:
 
 
*Voor een dieper inzicht, begrijpen en bewust ervaren van de energie van deze tijd, de achterliggende instroom van kosmische energieën, bewustwordingsprocessen van persoonlijke en collectieve aard en de hogere Bedoeling. Voor het opschonen van oude beperkende patronen en onbewuste lagen, voor het in directe afstemming zijn met de oorspronkelijke energie, voor een afronding van de 2019 energie en een afstemming op de Bedoeling van 2020, zie:
 
 
*Voor een dieper inzicht in eigen (on)bewustzijn en patronen, diepe transformatie en het omzetten van alle vormen van tekort- en armoede (on)bewustzijn, naar een doorlopende afstemming en staat van Zijn in overvloed vanuit open en wakker bewustzijn, zie:
 
 
 
© Willemien Timmer, 27-11-19
 
P.S. Spoedig volgen er nog enkele nieuwe krachtige activiteiten en mogelijkheden in de agenda voor december 2019 en januari 2020!