Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Apofyliet Kerst Nieuwsflits December 2009

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

         *Wijzigingen & updates & Mededelingen

*Apofyliet Kristalshop gaat de vernieuwing in!

*Activatie workshops eind 2009/begin 2010 t.b.v. jouw groei

*Voorproefje: Nieuwe Ascensie workshops 2010

*Grootse aanbiedingen & leegverkoop in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Allereerst onze Harte-dank voor alle kaarten en gelukswensen voor de kerst en 2010. we zijn zelf dit jaar (tussen alle flessen en luiers door) niet in staat om kaartjes te versturen. Dus bij deze:

 

We wensen iedereen een sprankelende (witte?) kerst en een verfrissend, vernieuwend, inspirerend, fonkelend en transformerend 2010 toe!

Dat we vele nieuwe stappen dichter bij ons Ware Zelf mogen komen en mogen groeien in ons Meesterschap, ons ware Potentieel, ons Erfgoed! Uiteraard vanuit Onvoorwaardelijke Liefde!

Opdat we de Meesters mogen worden die we in Werkelijkheid al ZIJN!

 

Kort maar krachtig wens ik je verder weer veel leesplezier met deze laatste nieuwsflits van dit jaar en wie weet tot ziens in het nieuwe jaar!

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Wijzigingen & updates & Mededelingen:

 

 

*Apofyliet Kristalshop gaat de vernieuwing in vanaf 2010.

Zie verderop in deze nieuwsflits!

 

 

*Praktijk uur-consulten zijn weer mogelijk, zij het op een aantal vaste dagen en data om mee te starten. Heb je hier belangstelling voor? Laat het weten, dan mail ik je de mogelijke data en tijden en kunnen we wellicht tot een afspraak komen.

Vooralsnog zijn de consult-dagen wisselend gepland op dinsdag, woensdag en donderdag. (Eventueel in overleg ook andere mogelijkheden!)

 

December aanbieding 5-jarig bestaan Praktijk Apofyliet op de praktijk consulten:  geldig van 5 t/m 25 december 2009:

Omdat de maand december de laatste maand is waarin Praktijk Apofyliet haar

5-jarig bestaan viert, een extra aanbieding voor de maand december:

Voor uurconsulten in de praktijk geldt nu de actieprijs € 50,- per

consultuur i.p.v. € 55,- !!!

 

*Inmiddels is het ook weer mogelijk om  persoonlijke workshop sessies van 2 ½ uur te kunnen gaan inplannen, dus heb je hier belangstelling voor: Laat het weten!

 

*Er staan nog een aantal afstandsconsulten in de wacht, deze zullen zo spoedig mogelijk gechanneld gaan worden. Tot die tijd zal het helaas nog even niet mogelijk zijn nieuwe afstandsconsulten aan te vragen. Zodra er wel weer ruimte is voor afstandsconsulten, kun je dat terug vinden op de website (‘updates’) en in de nieuwsbrieven.

 

*Vele nieuwe Ascensie Activatie & Transformatie workshops komen er weer aan, afgestemd op de nieuwe frequenties en mogelijkheden van 2010.

Inmiddels is de nieuwe activiteitenagenda voor begin 2010 weer klaar.

Verderop in deze nieuwsbrief kun je al meer over verschillende van de vele nieuwe workshops lezen. Enkele nieuwe workshops, aansluitend op de nieuwetijdsfrequenties, staan uitgebreid toegelicht. Het gehele overzicht vind je hier!

 

*Van velen hoor ik dat zij nog steeds de nieuwsflits 2 keer ontvangen. Mijn vreselijke excuses hiervoor. Ik ben er nog steeds niet achter hoe dit kan. Ik heb het al vele malen gecontroleerd, maar iedereen staat echt maar een keer met een mailadres in de ‘lijst’. Als iemand tips heeft of weet hoe het kan dat de nieuwsbrief 1 keer verstuurd wordt, maar toch 2 keer aankomt, hou ik me warm aanbevolen!

 

 * Helaas ontbreekt het me momenteel aan tijd om meer te schrijven in de nieuwsbrief over de meest belangrijke processen die momenteel gaande zijn op aarde, hoewel het zulke essentiële stukken, leerthema’s en zuiverings processen zijn die nu aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is hier wel volop ruimte voor in de workshops van afgelopen en komende periode. Vandaar ook dat je opnieuw in deze nieuwsbrief meerdere nieuwetijds en hoogfrequente Ascensie Activatie Workshops aantreft, die allen gericht zijn op de essentiële processen die momenteel gaande zijn in en op de aarde, de Kosmos en het Universum, maar ook in ons eigen Bewustzijn en onze groei naar Meesterschap.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Apofyliet Kristalshop gaat de vernieuwing in vanaf 2010.

 

Sinds het ontstaan van de Kristalshop, op 1 januari inmiddels alweer 6 jaar geleden, heb ik altijd getracht de meest bijzondere en passende kristallen en energieën aan te bieden die een bijdrage leverden aan je eigen healingprocessen, maar ook aansluiting hadden op de nieuwetijds frequenties.

Met alle nieuwe initiaties, mogelijkheden en energieën die de afgelopen jaren op en in de aarde en Kosmos geïnitieerd, geopend en geactiveerd zijn, vraagt dat echter om opnieuw een afstemming te maken en een ‘traptrede’ verder te gaan, op een nieuwe manier. Natuurlijk geldt dat keer op keer ook voor ons Zelf, ook voor de kristallen die je in de Apofyliet Kristalshop tegen kwam. Maar dat betekend ook dat de Apofyliet Kristalshop nu de transformatie ingaat.

Vanaf 1 januari 2010 zal Apofyliet Kristalshop veranderen in Apofyliet Ascension shop. Ook de artikelen die aangeboden worden, zullen gaandeweg veranderen naar nog meer afgestemde producten aansluitend op deze tijdsfrequenties en je eigen Meesterschap.

Natuurlijk zal een deel van het nieuwe assortiment blijven bestaan uit kristallen, maar in een andere vorm en hoeveelheid, en nog specifieker afgestemd op wat er gaande is in het Grote Geheel. Daarnaast zullen andere krachtige ondersteunende middelen worden toegevoegd die een bijdrage en ondersteuning mogen leveren aan je eigen Bewustwordingsprocessen. Ook op een andere nieuwe manier, passend bij de energie van Nu.

De tijd om maar door te modderen in je eigen healingstukken, vast te houden aan oude fundamenten, karmische belasting, etc. waarbij kristallen en andere hulp middelen hulp en ondersteuning boden, is voorbij. De tijd om werkelijk op te staan in je Ware Potentieel nadert.

De tijd om werkelijk in je lef, moed, daadkracht, verantwoordelijkheid, Licht, Kracht en Vertrouwen te gaan staan is aangebroken. We kunnen niet langer terug krabbelen of ons verschuilen voor ons Pad door vast te houden aan oude patronen die de dualiteit in ons Wezen in stand houden. De tijd is rijp om werkelijk te gaan staan voor wie we in Oorsprong zijn, en dat ook daadwerkelijk op aarde te gaan belichamen. En dat doen we vanuit ons Universeel Bewustzijn waarin alles en iedereen verbonden is met elkaar en met Al Wat Is, niet langer vanuit (verkapte) Ego posities, want deze komen allemaal aan het Licht.

En precies daarop zullen de energieën en artikelen van de vernieuwde shop aanhaken! Ze zullen aanzetten om werkelijk in je Vertrouwen te gaan staan, werkelijk je Missie op je te nemen, je Verantwoordelijkheden, je Kracht, je nieuwe fundament. Mee te gaan in de flow van het NU, ongeacht wat morgen brengt of gisteren gebeurde. Je oude contracten te verscheuren en in Vrijheid te groeien in het Meesterschap wat je op andere Wezenslagen al Bent, dat te manifesteren, ervaren, leven en belichamen in het NU!

 

Wat dat precies inhoudt, en welke artikelen, dat houden we nog even stil. Dat zal gaandeweg steeds meer gemanifesteerd worden en op de site verschijnen.

De eerste aanzet is gemaakt, de eerste wijzigingen op de site al aangebracht. De voorbereidingen in volle gang.

Vooralsnog mag er een groot deel van het huidige assortiment voor ongelooflijke kortingsprijzen de praktijk verlaten, zodat er ruimte gecreëerd wordt in de Shop voor alle nieuwe artikelen.

Kijk dus verderop in deze nieuwsflits voor enorme kortingen!

 

En hou bij belangstelling of nieuwsgierigheid de website in de gaten.

Des te eerder er ruimte gecreëerd is, des te eerder zal de Shop gevuld worden met de nieuwe ondersteunende artikelen!

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Wil je meer inzicht in jouw eigen processen, omtrent je

Bewustzijnsgroei, je praktijk en/of wat voor jouw groei essentiële

                      Sleutels zijn in de Nieuwe Tijds frequenties?

 

Via diverse consultmogelijkheden kan hier in gelijkwaardigheid en

samenwerking naar gekeken en aan gewerkt worden!

Bijvoorbeeld via uurconsulten in de praktijk of persoonlijke

workshops (coaching) van 2 ½ uur.

Mail me voor meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*De Activatie workshops voor eind 2009 & begin 2010  ter

ondersteuning van al jouw processen:

 

 

Ascensie Activatie Workshop:

Integratiedag van een jaar vol transformatie

(2009: jaar van de Transformatie)

 

Specifieke Thema’s van deze dag:

Integratie van o.a. New Rainbow Codes, afsluiting van een bijzonder jaar, openingen en afstemming voor het nieuwe jaar

 

Alles wat maar naar voren gebracht mag worden wat nog dient te integreren of verankeren, wat aangeraakt, geopend of geactiveerd is het afgelopen jaar.

2009 was het Ultieme jaar van Transformatie, en dat hielden ook vele unieke krachtige Poorten in die geopend en geactiveerd werden dit jaar. Deze openingen creëerden Golven van Licht welke ons dienden om te groeien in ons Bewustzijn, onze oude schaduw steeds meer te omarmen en helen en ons Bewustzijn steeds verder te doen uitdijen opdat we steeds meer zicht krijgen op wie wij Werkelijk Zijn.

Dat betekend dat de enorme golven van Transformatie ook onnoemelijk veel processen en leerlessen met zich mee brachten afgelopen jaar, maar ook dat er Planetair vele nieuwe mogelijkheden geopend zijn (o.a. de New Rainbow Light Codes die op aarde geïnitieerd werden).

 

Om al deze groei in goede banen te geleiden, er nog een moment bij stil te staan, en te kijken waar nog verankering of integratie nodig is, help je je Zelf ook door de laatste essentiële stukken van dit jaar heen. Opdat je fris aan de start van een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, kunt verschijnen.

 

Deze dag staat in het teken van afronding van het afgelopen jaar met alle processen en leerlessen die daarbij hoorden. Integratie, healing, ondersteuning, daar waar het nodig is. Maar dient ook voor uitwisseling om elkaar vanuit Eenheid en Verbondenheid ook te kunnen steunen, dragen en te voorzien van inzichten.

Maar geldt ook als een opening naar en afstemming op de start van het nieuwe jaar!

Deze dag is dus een ‘teamwerk’-dag waarbij we zowel voor onszelf als voor elkaar veel kunnen betekenen vanuit onze eigen groei naar Meesterschap!

 

Datum: dinsdag 29 december 2009

Tijden: 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Incl. versnaperingen voor een beetje een feestelijke afsluiting van een bijzonder en zeer krachtig jaar!

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog slechts 2 plaatsen vrij!

Dus wil je meedoen? Wees er snel bij en laat van je horen!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar, vind je hier onder:

 

 

Egyptian Healing Light © / Ascensie Activatie workshop (mix workshop)

…a new beginning in a new Matrix of Creation…

 

Het jaar 2010: een 3-jaar, waarin de ultieme versmelting mag gaan plaats vinden tussen mannelijk & vrouwelijk van waaruit androgynie (en dus geïntegreerd Meesterschap) geboren mag gaan worden. I.s.m. onder andere Isis, Osiris en Horus.

Nieuwe openingen, activaties en versmelting van mnl/vrl in je eigen Bewustzijn.

 

Nieuwe openingen, activaties en her-inneringen in je eigen Scheppingskracht en moments of Creation. Verbindingen met en healingen op eigen Ziele-extensies die nog in afscheiding bestaan en het Pad van Versmelting belemmeren.

Creations of the New Dawn of your Existence! Bewustwording en healing van aardse, Galactische en Kosmische scheppingen binnen je eigen Bewustzijn binnen dit Universum.

Vanuit Mannelijk en/ of Vrouwelijke extensies, en het samenbrengen, helen en laten versmelten daarvan in Bewust-zijn.

Creatie van nieuwe realiteiten vanuit je eigen Meesterschap en Multidimensionaal Zijn.

We werken deze dag o.a. vanuit de Hallen van Amenti waarin vele Goddelijke Sleutels opgeslagen liggen, m.b.t. oude coderingen, methodes en technieken vanuit het Antieke Egypte in haar Gouden tijd. Verder zullen we via Amenti ook vele Lichtsteden in de aarde tegen komen, die nog altijd deze Gouden Tijdperk coderingen hebben weten vast te houden.

We zullen daarbij ook samenwerken vanuit Eenheid en gelijkwaardigheid met vele grote Meester Bewustzijnsvelden als Ascended Masters, Engelen, Natuurwezens, Starnations, dolfijnen- en Walvissen Bewustzijn, Christus Bewustzijn, Witte Broeder- en Zusterschappen en vele andere hoogfrequente velden.

De Gouden sleutels tot Ascensie zullen we in zoverre als mogelijk is (afgestemd op de Devine Timing) mogen activeren, her-inneren en verankeren in het Collectief Bewustzijn. Afgestemd op het Grote Geheel en het Nu-moment. Opdat er nieuwe mogelijkheden voor groei, Bewustwording en Meesterschap geopenbaard kunnen worden.

Integratie van Gouden Tijdperk Bewustzijn (vanuit welke aardse tijdperiode dan ook) in versmelting met het Hier en Nu van waaruit Nieuwe Creatie en Vormgeving geboren kan worden, afgestemd op deze tijd in het Nu. Voor de Creatie en verankering van de Nieuwe Gouden Tijd.

 

Datum: zaterdag 16 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                   --------------------------------------------------------------

 

 

Crystal Light Teachings ©:

New Crystalline Codes for Ascension

 

Specifiek thema van deze dag:

Nieuwe openingen en activaties van de Kristallijnen Rasters in Moeder Aarde

 

Deze dag staat in het teken van verbindingen leggen vanuit een Nieuwe Staat van Bewustzijn om van hieruit grootschalig aardehealingwerk te kunnen en mogen verrichten in samenwerking met vele Lichthulp. De kristalwezens zullen in deze dag een grote rol gaan spelen in gelijkwaardige uitwisseling, ondersteuning en samenwerking voor dit healingwerk, welke gericht zal zijn op onze eigen Bewustzijnsgroei, die van Moeder Aarde en het Collectief Bewustzijn. We zullen deze dag vooral gericht zijn op her-activatie van de al-oude Kristallijne Rasters in Moeder Aarde die oude informatie, coderingen en Sleutels tot het Gouden Tijdperk in zich dragen. De vervuiling, stagnaties en belemmeringen die in de loop der eeuwen op deze velden zijn gaan plakken zullen we zo veel als mogelijk mogen gaan zuiveren, doorzien, helen en transformeren. opdat deze velden, waarop ook ons Bewustzijn is aangesloten en waarop wij mee resoneren, weer in een steeds hogere trilling kan gaan uitstralen. Dit zal ieders Bewustzijnsgroei enorm mogen versnellen en ondersteunen, opdat het Aarde Bewustzijns Raster daarmee een enorm nieuwe Lichtimpuls zal ontvangen en Moeder Aarde geholpen wordt zichzelf steeds  verder te verplaatsen naar de 5D frequenties.

Er zal samengewerkt worden, naast diverse kristalwezens en – velden met vele andere grote Bewustzijnsvelden, vanuit Universeel Bewustzijn en Perspectief. Maar ook Lady Gaia zal een grote Rol mogen vervullen, als Hoger Bewustzijn van Moeder Aarde, deze dag.

 

 

Datum: zaterdag 30 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                            -------------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie Workshop:

Multidimensional connection with crystal skulls:

 

Specifiek thema van deze dag:

Activating the new codes in the (old) crystal skull Consiousness!

                                            

Meer algemene inhoud van deze workshopdag:

Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal

Bewustzijn mbv kristallen schedels. Multidimensionaal Ascensie healingwerk!

 

Deze dag gaan we op diep en hoog niveau de velden van het individuele en Collectief Kristallen Schedel Bewustzijn gaan verkennen en ervaren. Deze ervaringen die healing, bewustwording en enorme groeiversnellingen zullen aanreiken, zullen een enorme verdieping brengen in je contact met de kristallen schedels. Het zal een dieper ‘verstaan’ naar voren brengen van je eigen uitwisseling, aantrekkingskracht en samenwerkingsverband met de kristallen schedels. Ook zullen bepaalde dualiteitvelden in je Zelf en in het Collectief geschoond mogen worden, opdat je met een meer verhoogt Bewustzijns visie deze Bewustzijnsvelden kunt benaderen, ervaren of ermee leert samen werken.

Dit brengt je verdieping, nieuwe visies, samenwerking op meerdere niveaus tot stand en maakt je kritischer/realistischer en veel sensitiever voor de juiste kristallen schedel(s) en of het werkelijk je Ziels Bedoeling is daar iets mee te mogen doen.

In samenwerking met de aanwezige kristallen schedels zullen we meerdere activaties in ons eigen Bewustzijn mogen ontvangen waardoor onze eigen verbinding met de kristallen schedels, onze Bedoeling vanuit het Hoger Perspectief, steeds helderder zal gaan worden. Opschoning, (h)erkenning, zuivering en herstel van oeroude karmische verbindingen en oude contracten met het kristallen Schedel Bewustzijn of aanverwante velden zullen hiermee mogelijk ook aan het Licht komen om tot herstel te brengen. Zwarte contracten, machtsmisbruik, egodoeleinden worden hierin doorzien, geheeld, getransformeerd. In je Zelf, maar ook in het Collectief Schedel Bewustzijn.

Dergelijke ‘zwarte matrixen’ weerhouden je om te zien wat Werkelijk IS en kunnen illusies voorhouden aan je Bewustzijn, omtrent het (samen)werken met kristallen schedels, maar ook je verbinding met hen. Mogelijk zullen we onder begeleiding van vele Lichthulp en kristallen schedels delen van deze matrixen mogen opschonen, Opdat het Kristallen Schedel Collectief ook steeds in de eigen Oorsprong hersteld kan worden en meer mee kan gaan stromen in een hogere trilling in de nieuwe frequenties die vrij komen op aarde, en daarmee een steeds zuiverder intentie en werking mogen hebben voor ieder die met deze Krachtige Meesters mag samenwerken.

Dit betekend tevens een enorme verdieping in je eigen Bewust-Zijn en brengt enorme bevrijding van oude dualiteitstukken met zich mee.

Maar ook verdieping in je uitwisseling, contact en samenwerking met kristallen schedels.

Voor degenen die eerder de kristallen schedel workshops hebben gevolgd, kan deze workshop wellicht interessant zijn, omdat we in deze workshop veel meer velden van het Kristallen Schedel bewustzijn en de mogelijkheden daarvan gaan verkennen!

 

(Deze workshop is echter heel verschillend van de eerdere kristallen schedelworkshops). Deze workshop is niet bedoeld als ‘eerste kennismaking’ met kristallen schedels en hun energie!!!!

 

Datum: zondag 31 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Meer nieuwe workshops begin 2010 zijn o.a.:

 

* Multidimensional connection with our Brothers & Sisters

(Ascended Masters and Light Beings)

 

* Crystal Pillar of Light matrix activation I, II en III

 

* Multidimensionaal groeien in eigen bewustzijn/meesterschap

 

* Keys of Light activation & integration

 

*Nieuwe Egyptian Healing Light © Workshops

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!         Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega aanbiedingen in de kristalshop

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Apofyliet 5-jarig bestaan korting: (geldig t/m 1 januari 2010)

            Mini kristallen schedel hangers van € 17,50 voor € 15,-

          (amethist, bergkristal en rozenkwarts!) zolang de voorraad strekt!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mega leeg verkoop Apofyliet Kristalshop per direct

 

30 % korting op de hier onder volgende artikelen.

Klik op de betreffende link om alle kristallen in de uitverkoop te zien.

De kristallen met 30 % korting hebben een *** achter hun artikelcode!

Op alle prijzen, vermeld op de site, gaat de 30% korting nog af bij bestelling!

Zolang de voorraad strekt! Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

30 % korting op:

*Rookkwarts

 

*Fluoriet

 

*Apofyliet

 

*Seleniet

 

*Oranje & honing Calciet

 

*Witte calciet

 

*sieradensets

 

*labradoriet hangers (AAA kwaliteit)

 

*diverse andere hangers (staat per het artikel onder de link aangegeven!)

 

*Arkansas grote knuffelstenen XL

 

*Bergkristal dubbeleinders

 

*Hemimorfiet

 

*Egyptische onyx bollen (niet op de site, maar in de Shop te vinden!)

 

*Howliet bollen (niet op de site maar in de shop) doorsnede ongeveer 3,5 cm.

Prijs € 15,- min 30% korting!

 

*Hematiet bollen (niet op de site maar in de shop) doorsnede ongeveer 3,5 cm.

Prijs € 25,- min 30% korting!

 

*carneool & chalcedoon knuffels (niet op de site, maar in de Shop te vinden!)

 

*Arkansas punten (niet op de site, maar in de Shop te vinden!) diverse

afmetingen en erg lage prijzen

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kijk hier voor alle overige speciale december

                     actie-prijzen van Apofyliet Kristalshop op een rij!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Extra Super Aanbiedingen voor lezers van de Apofyliet Nieuwsflits

 

Alleen voor iedereen die deze nieuwsflits in de mailbox ontvangt gelden t/m 1 januari 2010 de volgende aanbiedingen:

 

Let op: vermeld bij bestelling de volgende code erbij om 10% korting te krijgen:

”Apofyliet Eindejaars korting”

 

Op de website(s) staan de kortingen niet vermeld, maar deze worden bij bestelling verrekend. Kortingen gelden niet voor verzendkosten. Zolang de voorraad strekt!

 

De 10 % Eindejaars korting geldt op de volgende producten van onze partner site:

Trommels en Zo:

 

10 % korting op alle Feng Shui kristallen, kijk hier!

 

10% korting op alle wierook wens/ritueel kaarten, kijk hier!

 

10% korting op alle intentie-& healing kaarsen, kijk hier!

 

10 korting op alle meditatiekussens, kijk hier!

 

10% korting op runenstenen (kristal), kijk hier!

 

10% korting op massage artikelen, kijk hier!

 

10% korting op fossielen, kijk hier!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 Datum & tijd

Workshop 

Uitwisseling

 

 

 

 December 2009

 

 

 

 

 

dinsdag
29 dec '09
10.00-16.30 uur

Integratiedag van een jaar vol transformatie
(2009: jaar van de Transformatie)

Specifieke Thema’s van deze dag:
Integratie van o.a. New Rainbow Codes, eigen processen & groei,
afsluiting van een bijzonder jaar,
openingen en afstemming voor het nieuwe jaar

Nog 2 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

 

 

 


Januari 2010

 

 

 

 

 

zat. 5 & zon.
6 jan. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.3
Werken met de Goddelijke
van het Gouden Egyptisch Bewustzijn

 

De opleidingsgroep is al vol!

 

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

zat. 16 jan. ‘10
10.00-17.00 uur

Egyptian Healing Light © Mix workshop:
…a new beginning in a new Matrix of Creation…

Specifieke thema’s voor deze dag:
Het jaar 2010: een 3-jaar, waarin de ultieme
versmelting mag gaan plaats vinden
tussen mannelijk & vrouwelijk van
waaruit androgynie (en dus geïntegreerd
Meesterschap) geboren mag gaan worden.
Nieuwe openingen, activaties en versmelting
van mnl/vrl in je eigen Bewustzijn.

Nog 5 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zat. 23 & zon.
24 jan. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.4
Atlantische Kennis voor deze tijd integreren:
Kristallen Schedels

 

De opleidingsgroep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

zat. 30 jan. ‘10
10.00-17.00 uur

Crystal Light Teachings ©:
New Crystalline Codes for Ascension


Specifiek thema van deze dag:
Nieuwe openingen en activaties van de
Kristallijnen Rasters in Moeder Aarde

Nog 5 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zon. 31 jan’10
10.00-17.00 uur

Multidimensional connection with crystal skulls

Specifiek thema van deze dag:
Activating the new codes in the
(old) crystal skull Consiousness!

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J