22-7-2016: Maria Magdalena, Isis, Sirius en de Leeuwenpoort

Vanuit alle bezigheden van vandaag, dan eindelijk een momentje om de stilte in te duiken, in mezelf, in het kader van de Vrouwelijke energie.
Het is vandaag Maria Magdalena feestdag voor de eerste maal nadat Maria Magdalena recent eindelijk erkent is door de paus. Ik ben dan wel niet religieus maar dit brengt natuurlijk wel wat voort in het collectief van de religieuze velden. En dat is voelbaar!
Het lange harde werken van vele pioniers in bewustzijn die binnen zichzelf hun Vrouwelijke Blauwdruk weer meer en meer zijn gaan erkennen, hebben doen ontwaken en activeren hebben daar aan bijgedragen dat de Magdalena in ons en buiten ons weer eindelijk meer erkenning mag krijgen. Het Goddelijk Vrouwelijke, gelijkwaardig aan het Goddelijk Mannelijke. Een start van een dieper herstel van de eeuwenlange onbalans. Waardoor de hele man-vrouw-kind structuren van verwonding eindelijk echt tot dieper in de kern doorgrond en geheeld, maar ook overstegen kunnen worden. De eerste pioniers zijn hier al een poosje keihard mee aan het werk, inclusief ikzelf en dat valt lang niet mee. Weer een heel nieuw onontgonnen terrein om te verkennen en eigen te maken, om zo voorbij de matrix van het drievoudige te gaan. Nog dieper terug naar het Oorspronkelijke van voor de duale afsplitsingen.
Een heel nieuwe weg op zich om verder vrij te breken uit de beperkte structuren van verdraaide schepping en perspectieven!

Het ontwaken en stap voor stap verder oprijzen van het Vrouwelijk Principe, vanuit de onderdrukking van het (eveneens gewonde) Mannelijke heeft hier een essentiële rol in gespeelt (dat heel nieuwe velden open gaan om te verkennen en her-inneren). Evenals de diepte van de basis die vanaf vorig jaar ‘open gereten’ is om steeds dieper in te zuiveren en te landen.
Vele factoren, trillingsverhogingen en groeiprocessen zijn we doorheen gegaan, om hier te komen.
En o.a. de Magdalena Codes hebben daar uiteraard aan bijgedragen om het Christus Bewustzijnsveld dieper in de materie, de 3D realiteit te gronden. Magdalena draagt ook de coderingen om het Eenheidsbewustzijn te ankeren en belichamen op aarde.

Daarnaast zijn we de ‘hondsdagen’ binnen getreden, het moment van het Oud Egyptische Nieuwjaar, het moment dat Sirius weer in de ochtendhemel oprijst met de zon.
Sirius staat in het sterrenbeeld Grote Hond en is niet alleen nauw verweven met Isis (Goddelijk Vrouwelijke Overkoepelende Blauwdruk) maar ook met vele bewustzijnsvormen zoals de Oorspronkelijke Wezens en Blauwdrukken van de kat, hond, leeuwachtige, de dolfijnen, walvissen, en nog heel veel meer.
Prachtig gelijktijdig ook met het betreden van sterrenbeeld Leeuw (Sekhmet, o.a. de vurige transformatie kracht en magie van het Goddelijk Vrouwelijke aspect).
Dus ook letterlijk rijst ook daarmee de Vrouwelijke Kracht (Sirius rijst) opnieuw een stap verder en luidt een nieuwe periode in.
Eerst de komende dagen nog het afsluitende en derde 7-7-7 portaal waarbij het gaat om de Goddelijk Vrouwelijke Scheppingskracht en de Heilige Veilige Ruimte. En dan op weg naar de vurige Leeuwenpoort (8-8 portaal). Er staan weer heel wat wijzigingen en trillingsverhoging op de Kosmische Agenda. 😉

Dus een moment van stilte, staan bij wat nu IS, is op z’n minst op z’n plaats.
Ik voel de energieën de hele dag al en gedij er heerlijk in. Het is als een zachte dragende kracht, die stroming en bezieling brengt, ook in de materie. Maar ook de power tot het omzetten van het oude, vernieuwende en transformerende kracht brengt, passie doet opleven en heel veel meer.

Er valt nog heel veel meer over te vertellen, maar dat bewaar ik voor in de workshops en andere momenten die er zijn.
Ik hou het voor nu hierbij, want ik ga nu eerst terug trekken in de prachtige frequenties van dit moment.
Ik wens iedereen een heerlijke avond toe!

© Willemien Timmer, 22-7-2016