Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

 

www.apofyliet.nl

www.apofyliet-kristalshop.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

 

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Speciale mededeling van Spirituele Praktijk Apofyliet

 

 

Met Vreugde kan ik jullie verblijden met de mededeling dat ondanks de technische problemen die momenteel spelen op mijn website www.praktijk-apofyliet.nl de Kristalshop weer ‘in de lucht’ is,

en wel op een nieuwe dochterpagina: www.apofyliet-kristalshop.nl .

Wees niet bezorgd, zodra praktijk-apofyliet.nl weer draait, is de Kristalshop ook weer via deze site bereikbaar. Overigens linkt de hoofdsite www.apofyliet.nl inmiddels al door naar de nieuwe dochterpagina!

 

De vreemde gang van zaken bij de webhost van praktijk-apofyliet.nl zal hopelijk spoedig afgelopen zijn, waardoor mijn site’s, inclusief de nieuwe Egypte reis pagina’s weer op het web verschijnen!

De webhost heeft mijn site enkele dagen geleden ‘uit de lucht’ gehaald omdat ik schijnbaar te veel bezoekers op mijn (Egypte) pagina’s ontving! Je zou zeggen, dat ze daar juist blij mee zouden zijn, maar blijkbaar niet dus. Ik begrijp het probleem niet. Ik ben juist blij met al jullie interesse in de Egypte reizen!

Ik ben inmiddels hard aan het werk om het zo spoedig mogelijk weer op het web te krijgen. Hopelijk hebben jullie dus nog heel even geduld!

 

In vertrouwen en met geopend hart,

 

Stralende Hartegroet,

Willemien