Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

Apofyliet Mededeling Oktober 2009

 

 

 

Lieve allemaal,

 

Het is even geleden sinds de laatste nieuwsbrief uit is gekomen, en bij deze daarom vast weer even een kort berichtje.

 

Inmiddels, een maand eerder dan verwacht, is onze prachtige zoon geboren op 25 augustus 2009. Vanuit medisch oogpunt diende ik eerst volledige bedrust te houden en moest a la minuut alle praktijkwerkzaamheden afbreken. Vervolgens volgde een ziekenhuisopname, waarna na ongeveer 2 weken onze zoon geboren is. Het gaat hartstikke goed met hem en wij zijn dolgelukkig met ons prachtige Sterrenkind!

Omdat alles even anders liep dan zoals voorheen gedacht, en de plotselinge rust noodzakelijk was, is een en ander qua praktijkwerk blijven liggen.

Dat betekend dat hoewel ik momenteel nog steeds herstellende ben en nog niet echt weer gestart ben met de praktijk, ik wel hoop in de komende weken zo dusdanig te herstellen dat ik spoedig weer wat werkzaamheden op me kan nemen. 

En dat begint natuurlijk met de informatie stroom weer op gang brengen. Bij deze dus….

 

Degenen die nog een afstands-consult in ‘de wacht’ hadden staan zal ik zo spoedig als mogelijk is berichten en ik hoop zeer spoedig deze consulten alsnog te kunnen channelen. Je ontvangt deze dan zoals afgesproken per mail.

 

Iedereen die mails heeft gestuurd de afgelopen periode, zal ik proberen zo spoedig als mogelijk is te beantwoorden, maar hou even rekening met een wachttijd, omdat mijn mailbox inmiddels een paar honderd mails van de afgelopen 2 maanden bevat die allemaal nog op een antwoord wachten. Ik doe mijn uiterste best iedereen zo spoedig mogelijk ‘te woord’ te staan.

 

Voor degene die een afspraak voor consulten hadden gepland, in de periode dat ik genoodzaakt was alle werk neer te leggen waardoor dus je consult gecanceld is, ik hou jullie zoals beloofd op de hoogte wanneer ik weer start met de praktijk consulten. Jullie hebben daarin even voorrang, indien jullie tegen die tijd nog een afspraak wensen.

 

 

Hoewel ik nog niet echt weer van start ga, en momenteel slechts een paar keer per week de mail kan behandelen, is het wel weer mogelijk om kristallen te bestellen. Mits jullie enigszins geduld hebben, want ik kan niet zoals voorheen (op dit moment althans) elke dag de post weg brengen, dat zal dus een keer per paar dagen worden op dit moment.

 

Overigens heb ik vlak voor de ‘onderbreking’ weer een prachtige partij krachtige kristallen ingekocht. Deze staan nu nog niet op de website, want ik ben nog bezig alle foto’s te maken, maar ik hoop deze binnenkort allemaal te kunnen presenteren op de website.

Ben je nieuwsgierig? Hou dan de pagina met ‘nieuwe kristallen’ op www.apofyliet-kristalshop.nl in de gaten!

 

Verder zijn er inmiddels weer een aantal prachtige, krachtige kristallen schedels naar hier onderweg. Ik hoop deze ergens in de komende weken te mogen verwelkomen in de praktijk.

Wanneer zij hier zijn aangekomen en volledig geďnitieerd, zal dit ook vermeld worden bij de ‘updates’ op www.apofyliet.nl

 

Iedereen die ik helaas heb moeten teleurstellen door het cancellen van de workshops in augustus! Ik hoop van harte dat deze workshops alsnog op een later tijdstip, in een andere vorm (gezien de tijdsenergieën) gechanneld en verzorgd kunnen worden. Wanneer daar meer over bekend is, vind je daarover informatie en data terug in de nieuwsbrieven en op de website www.apofyliet.nl (activiteitenagenda).

 

Ik hoop ook spoedig weer als vanouds de nieuwsbrieven met passende informatie en artikelen voor deze tijdsperiode te kunnen gaan verzorgen. Deze kun je terugvinden in je mailbox en of op de website.

 

Algemene opmerking:

Met ingang van 1 oktober 2009 (vandaag dus) is de telecommunicatiewet aangepast, dat betekend dat het toezenden van nieuwsbrieven aan strenge(re) regels is gebonden. Alleen als je zelf aangeeft informatie/nieuwsbrieven te willen ontvangen en er de gelegenheid is je daarvoor af te melden, mogen nieuwsbrieven verstuurd worden.

Natuurlijk heeft Praktijk Apofyliet altijd alleen op deze basis nieuwsbrieven verstuurd. Maar bij deze voor de duidelijkheid nog de vermelding:

 

Wens je de nieuwsbrieven niet langer te ontvangen? Stuur dan even een mailtje en je mailadres wordt uit de nieuwsbrief-lijst gehaald: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wens je de nieuwsbrieven te ontvangen? Laat ook dat dan even weten per mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Ik wens iedereen een prachtige tijd vol verandering toe en hoop iedereen spoedig weer van dienst te kunnen zijn en/of te ontmoeten!

Voor nu eerst een sprankelende hartegroet,

 

Willemien