Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Apofyliet Korte Mededeling, 8 maart 2007:

 

 

Lieve allemaal,

 

Vrij onverwacht is er voor ons toch de gelegenheid gekomen om opnieuw een week naar het Land van de Zon, ons tweede thuisland Egypte, te reizen.

Hierdoor zal Praktijk Apofyliet gesloten zijn van 14 t/m 23 maart 2007!!!

ik probeer na deze data zo spoedig mogelijk weer alle mail te beantwoorden, bestellingen en consulten af te handelen.

 

Verzoek

wil ik jullie echter wel vragen in deze periode geen nieuwsbrieven naar mij door te sturen, omdat de mailbox dan zo snel vol zit!

 

Alvast even kort over deze  Lichtwerkreis

Naast een stukje vakantie die inmiddels standaard gepaard gaat met Lichtwerk, zullen we ook de inkoop van nieuwe producten weer gaan regelen. dus dat wordt weer leuk en spannend!

 

Vanaf het moment van boeken stroomt de energie en informatie weer volop binnen en het beloofd opnieuw enorm bijzonder, uitdagend en krachtig te mogen worden. verschillende plaatsen zijn al opgelicht in Bewustzijn en Kracht om te bezoeken. (sommige door ons al veel vaker bezocht, andere totaal nieuw en onbekend bij het grote publiek.) zowel voor Lichtwerk (healing) als plaatsen waar we persoonlijke inwijdingen zullen mogen ontvangen. het beloofd opnieuw iets bijzonders te worden!

uiteraard volgt na de reis weer een uitgebreid verslag en foto reportage!!!

 

Brooke Hospital

Zoals misschien bij jullie bekend via de site of in de praktijk steunen wij Brooke Hospital for Animals in Luxor. en staat er sinds afgelopen jaar een pot voor vrijwillige bijdrage in de workshopruimte van Praktijk Apofyliet.

helaas is de 'opbrengst' op dit moment nog maar 40 euro (onze eigen donatie van 100,- niet mee geteld), wat betekend dat we tot onze volgende reis (waarschijnlijk najaar 2007) wachten met het afleveren van het bedrag. in de hoop in de tussentijd meer verzameld te hebben.

wel gaan we zeker ook deze reis opnieuw Brooke Hospital bezoeken en hier meer bekendheid aan gaan geven, ook middels eigen foto's, in de hoop dat we volgende keer met een enorm bedrag deze bijzondere mensen en dieren mogen verblijden!!!

kijk voor meer informatie over onze sponsor actie hier:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/apofylietbrookehospital.htm

 

Wil je een donatie sturen voor Brooke Hospital? Mail me voor de gegevens!

 

 

Algemene meldingen:

Afgelopen weekend heeft mijn computer het begeven, waardoor ik enkele dagen niet bereikbaar was. Inmiddels draait de computer weer en is weer helemaal geinstalleerd. vrijwel alle mail is gered en velen hebben hun mails inmiddels al beantwoord terug ontvangen. ik ben nog steeds bezig een inhaalslag te maken om de rest van de mail te beantwoorden. het komt er spoedig aan!

 

Op 7 april 2007 start de nieuwe Kristalopeiding. er zijn op dit moment nog 2 plaatsen vrij. dus wie nog mee wil doen...laat wat van je horen!

meer info hierover vind je hier: http://home.hetnet.nl/~apofyliet/kristalopleiding.htm

 

 

warme hartegroet,

Willemien