Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik voel dat ik het kan

 

Hoe leuk is dat wanneer zich weer een uitnodiging op je pad voordoet die even al je laagjes aan weet te trillen?! Een vraag die iets van je vraagt wat je nog nooit hebt gedaan.
Sommige mensen raken daarvan in de stress, maar mijn wezen raakt daarvan juist in inspiratie. Misschien is het een kunst om te denken in ‘mogelijkheden’ maar voor mijn wezen is het een natuurlijke stroming.
Dus als ik een vraag krijgt die uitdaagt (of uitnodigt) tot een nieuwe vorm van iets wat er in een andere versie al is, gaat mijn hart juichen.
Voordat ik een antwoord op zo’n vraag kan geven ga ik eerst naar binnen, voelen wat ik er mogelijk mee kan. En zo ook deze keer. Leuk, een nieuwe uitdaging, maar past het ook binnen hetgeen ik aanbiedt?! Past het ook binnen mijn pad, mijn groei, mijn kunnen. En wat heeft de aardse persoonlijkheid daarop te ‘zeggen’?

Mijn leven en werk bestaat uit doorlopend luisteren naar mijn innerlijk, naar een Hogere Bedoeling en naar wat echt kloppend voelt in lijn met mijn pad van bewustwording en Blauwdruk. Dat betekent soms een ongelooflijke flexibiliteit hanteren, want de aardse persoonlijkheid vind heel veel nieuwe dingen vaak toch nog eng. Hoezeer deze inmiddels ook al mee is gegroeid. En van de aardse persoonlijkheid wordt dan ook gevraagd keer op keer uit de comfortzone van ‘het oude bekende’ te stappen.

Mijn werkwijze is daarop gericht, steeds vanuit de stroming, vanuit wat het hoogste goed dient ‘werken’ en leven. Niets is vast staand, maar steeds in diep vertrouwen op de stroming mee bewegen met wat zich aandient. Vanuit afstemming op Bron komt het ‘Weten’ wat juist is, hoe te handelen, wat aan te raken en wat de essentie dient.
Een bepaalde logische structuur die (schijn)veiligheid zou brengen ontbreekt, want deze zet vast in de oude mechanismen.

Echter, er is 1 ding wat ik aanbiedt waar een bepaalde structuur in zit, tot op zekere hoogte dan. Dat is het 9-daagse Tempel Kristal Initiatie Pad. Daarin is de structuur dat een bepaald aantal Blauwdrukvelden ‘structureel’ geïnitieerd wordt. Daar zijn 2 werkvormen voor: op afstand of in de praktijk in live sessies.
Datgene wat ‘structuur’ is daar binnen zijn de bepaalde Blauwdrukken die aan de orde komen. Echter, hoe dat exact vorm krijgt verschilt per keer en is weer mee stromen met wat zich aandient, de ander die ‘deelneemt’ en diens processen en energie, etc.

De uitdagende uitnodiging (en vraag) die ik nu kreeg was om ook deze vorm van structuren los te laten en om deze 9-daagse op geheel andere wijze vorm te geven. Namelijk als persoonlijk 9-daags traject, 9 dagen achter elkaar. Wat normaal gesproken ook mogelijk is in de praktijk, maar dan zou het nu niet gaan plaats vinden in de praktijk, maar live via 9 dagelijkse chat consulten.
Het was even een moment dat de persoonlijkheid er tussen ging zitten en dacht: oei, hoe moet dat dan vorm gaan krijgen? Om vervolgens in mijn afstemming te gaan voelen: he, ik heb het nog nooit gedaan, maar ik voel dat het kan!

Ik zeg niet gauw nee, tenminste als ik voel dat iets resoneert en dus was het na dit voelen ook een duidelijke JA, dat gaan we doen!
Het sloot in die zin al aan op een ‘geïnspireerd idee’ wat al enige tijd loopt te borrelen maar nog geen concrete vorm heeft gekregen. En hoe mooi is dat dus dan, dat het Universum gewoon zo’n seintje stuurt wat nieuwe mogelijkheden echt kan helpen neerzetten?!
Het biedt daarmee dus ook de mogelijkheid om datgene wat al borrelt in mij meer naar een geboorteproces te gaan helpen om het in een concrete vorm op aarde geboren te laten worden.

En jeeminee, wat een dankbaarheid stroomt er nu! Dat ik gehoor heb durven geven aan deze ‘uitdaging voor de aardse persoonlijkheid’ die ik liever uitnodiging noem. Want het voelt als een uitnodiging van het Universum om daar bij nog weer een stap dieper in Vertrouwen te gaan, structuur nog verder los te laten en nog dieper op Dat Wat Is mee te gaan stromen. Hoe veel ik dat ook al doe en deed. Het is gewoon weer een upgrade in nog dieper en nog verder uitreiken in…

We zijn nu enkele dagen op weg in dit diep intensieve helende, transformerende Initiatie Pad en wauw, wat een power en wat een bijzondere en krachtige transformaties mogen er plaats vinden! Dit gaat zoveel verder en dieper dan het Tempel Pad op afstand in de ‘gebruikelijke vorm’ en werkt weer zo anders dan het Tempel Pad in de praktijk, waarbij mensen vaak maar 1 x in de zoveel tijd komen, omdat het anders niet haalbaar (voor hen) is.
Deze 9-daagse, zo krachtig, in 9 dagen achter elkaar aan, zet zo’n immense omkering van oude patronen en energiestromingen om. Het is echt ongelooflijk!
Ja, het is intensief, maar voor wie blijvende een vlotte, geïntegreerde diepgaande transformatie en verandering wil binnen zichzelf en het eigen bewustzijn pad, is het het ‘walhalla’.

Juist de dagelijkse gezamenlijke afstemming en directe uitwisseling tijdens de transmissies en afstemming zorgt voor een integratie van alle lagen tegelijkertijd. Ook je mens-zijn, voelen en denken doen mee. Daarmee wordt het mens-zijn ook dieper betrokken in alle groei, en komt er nog meer ruimte voor werkelijke belichaming.

De verdieping die (nu al) plaats vind in juist de hoeveelheid van dagen achter elkaar zet zoden aan de dijk. Een intensief pad zoveel dagen achtereen, maar dan heb je ook wat!
Dit is directe transformatie, en een intense. Het gaat vele malen sneller dan het Initiatie Pad op afstand zoals deze gebruikelijk plaats vind.
Want dan is de transformatie indirecter en een langduriger proces. Op je eigen tempo in een soort mee bewegende stroming. Dat is een zachtere manier, dat wel, maar neemt meer tijd om de wijzigingen echt voelbaar en zichtbaar te maken. En dan zijn ze niet altijd te herleiden aan het Initiatie Pad.

Juist de intensiteit van 9 dagen achtereen gefocust werken en afstemmen op je Zelf en jouw Meesterschap pad zet zoden aan de dijk en maakt wijzigingen krachtig zichtbaar en voelbaar, en lijkt veel dieper te gaan dan ooit. Daar helpen de energieën van het nu dus ook duidelijk aan mee.

We hebben nog heel wat dagen te gaan, zijn in feite net gestart met deze eerste nieuwe uitdagende maar diep transformerende 9-daagse, maar ik zeg nu al: Wauw! Wat een waanzinnig mooie ‘rollercoaster’ van groei wordt zo in gang gezet!

Ik ben diep dankbaar voor de uitnodiging van deze dappere prachtige Ziel die deze wens had, die zonder dat ze het wist daarmee tevens gehoor gaf aan het Universum, en mij bevestigt in ‘mijn geïnspireerde plannen’ die nog geen vorm hadden gevonden op aarde. Dit is een mooie start en kan leiden tot het vinden van en in de juiste vorm gaan gieten van die nieuwe inspiraties!

Voor nu geniet ik! En kijk uit naar de volgende dagen van diepgaande afstemming en initiaties die nog mogen volgen, die mij ook diep en prachtig aan mogen raken in wie ik Ben!

Conclusie van het ‘verhaal’ die voor ieder van ons geldt:
Durf ik werkelijk mijn hart te volgen in vertrouwen of laat ik me nog afleiden van mijn pad door de angsten, comfortzones, niet-weten hoe van de aardse persoonlijkheid??

© Willemien Timmer, 19-1-2018

 

Dus voor wie ook een ‘onmogelijke vraag’ heeft of een dergelijk 9-daagse intens Transformatie Pad te willen doorlopen: Vragen staat vrij!

 

Durf of wens jij ook een dergelijk 9-daags Tempel Kristal Initiatie Pad via 9 dagen live chat- afstemmingen en een versnelde groei in Meesterschap te doorlopen?
Durf en wens jij te investeren in je Zelf en de uitdaging ook aan te gaan?
Klik hier voor contact over de mogelijkheden: