Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 16 oktober 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

*Korte extra informatie over de Apofyliet Kristalshop

*Apofyliet Kristal Opleiding

*Verslag Transformatie Lichtwerk Workshop: werken met Merlin

*Korte impressie van de Aardehealing op 2 oktober 2005

*Kennismaking met nieuwe kristallen schedels

*Bijzondere nieuwe kristallen in de Kristalshop

*Aanbiedingen in de Kristalshop

*Apofyliet activiteiten agenda voor deze en volgende maand

 

 

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

 

Gezien alle drukte met de grote hoeveelheid bezigheden voor de praktijk, en alle uitbreidingen hierbij, zijn er relatief weinig nieuwe updates geweest van de website in de afgelopen periode. De start van vele nieuwe workshops, inkopen van nieuw assortiment kristallen, de beurs, activiteiten als aardehealingen, etc. hebben vrij veel tijd in beslag genomen. Waardoor de website niet altijd kon worden bijgewerkt.

Toch is er inmiddels een kort verslag toegevoegd van een Aardehealing die we met een groep op 2 oktober hebben gedaan. Hieronder vind je ook een kort verslag hiervan. Op de website zijn schitterende foto’s van dit gebied en deze buiten activiteit te vinden. Een kijkje zeker waard!

Verder zijn er in de kristalshop weer vele nieuwe kristallen te vinden, waaronder heel veel erg bijzondere en unieke exemplaren, en ik kan jullie verblijden met het feit dat er in de komende week/weken nog veel meer kristallen bij zullen komen in de Kristalshop.

Ook zijn er weer de nodige hoeveelheid aanbiedingen in de Kristalshop geplaatst, dus ook zeker een kijkje waard!

 

 

 

 

*Korte extra informatie over de kristallen van de Apofyliet Kristalshop

 

 Vensterkwarts/ Elestial kristal

 

Aangezien ik de afgelopen tijd veel mailtjes heb ontvangen van mensen die geïnteresseerd zijn in deze nieuwsbrieven en of mijn werkwijze, wil ik in deze nieuwsbrief ook nog graag wat extra informatie delen over de Kristalshop en of de kristallen waarmee we werken tijdens de Apofyliet Kristal Opleiding.

De kristalshop van Praktijk Apofyliet is (voornamelijk) een On-line kristalshop waar je geopende en geactiveerde kristallen kunt kopen. Uniek aan dit plaatje is dat de kristallen ten eerste geopend en geactiveerd zijn op alle Bewustzijnslagen, waardoor ze vele malen krachtiger en helender werken. Ze kunnen hun eigen Hogere Doelen gaan dragen en hun volledige potentie naar buiten laten stralen. Dit maakt de kristallen, die met uiterste zorg uitgezocht en selecteert worden, des te meer waardevol voor je eigen spirituele ontwikkeling. Daarnaast onderscheid Praktijk apofyliet zich van de rest gezien het feit dat op elk kristal wat je hier koopt een persoonlijke reading is gedaan, over de kwaliteiten en energieën van het betreffende kristal, wat het voor jou kan betekenen, en andere belangrijke aandachtspunten. Bijvoorbeeld met welke energieën, Lichtmeesters of Bewustzijnsvelden het kristal verbonden is, welke bijzondere informatie er in een kristal kan schuilen, en noem maar op.

Het openen en activeren van kristallen is een techniek die nog lang niet ieder kan toepassen. Het berust op een hoge zuivere afstemming en vereist kennis van zaken, diepgaande connectie met de kristalwezens zelf en in samenwerking met Lichtmeesters en Engelen, Moeder Aarde, etc. De mogelijkheden tot het openen en activeren van kristallen is direct ook gerelateerd aan je eigen spirituele ontwikkeling en de mate van Hoger Licht die jouw systeem al kan dragen en kan ‘vast houden’.

  Apofyliet kristal

 

Elk kristal wat in de Kristalshop aangeboden wordt is persoonlijk door mij uitgezocht naar aanleiding van de kwaliteiten, openheid en potentie die het kristal al bezit. Want niet elk kristal draagt ook al de mogelijkheden in zich om volledig geopend en geactiveerd te worden. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar bijzondere en unieke exemplaren, die des te meer voor jullie Ascensie groei en ontwikkeling kunnen betekenen! Dit is een enorm leuke, maar ook een tijdrovende bezigheid, evenals het geven van readingen op elk afzonderlijk kristal.

Inmiddels is de on-line kristalshop de afgelopen anderhalf jaar (na de opening) al enorm uit gegroeid en groeit nog steeds. Het aanbod wordt steeds groter, en ook de vraag om te zoeken naar kristallen op aanvraag groeit bijna dagelijks. Daarnaast is het in zoverre ook uitgegroeid dat tijdens de workshops ook de mogelijkheid bestaat verschillende kristallen te bekijken, in te voelen en of te kopen.

Ik moet ook zeggen dat ik hier zelf erg blij van wordt. Ik merk steeds meer hoe de belangstelling voor kristallen in deze tijd groeit en dat doet mijn hart goed! Het voelt erg goed dat steeds meer mensen de helende en ondersteunende krachten van kristallen leren kennen, maar er ook daadwerkelijk zelf mee willen leren communiceren en werken, zoals we dat in de Apofyliet Kristal Opleiding ook leren! Het is van zo’n groot belang voor je eigen ontwikkeling en groei maar ook voor de Ascensie processen, opdat we weer in Eenheid leren samenwerken met alle Rijken, dus ook met de kristal Rijken. Het werken met kristallen brengt zoveel groei en Bewustwordings groei teweeg, dat het bijna ongelooflijk is, wat ze voor je kunnen bewerkstelligen.

Met de met zorg uitgezochte kristallen in de Apofyliet Kristalshop hoop ik bij te kunnen dragen aan ieders Ascensie groei en die van Moeder Aarde, hoop ik ieders hart te kunnen aanraken met de juwelen die Moeder Aarde ons ter beschikking stelt!!!

Kijk maar eens op www.apofyliet.nl in de Kristalshop voor het bijzondere assortiment wat nog steeds bijna dagelijks groeit!!!

 

 

*Apofyliet Kristal Opleiding

 

Kristal Opleiding 2005/2006

Inmiddels is de eerste Kristal Opleiding van 2005/2006 geheel van start gegaan en de eerste workshopdagen zitten er alweer op. Het is verbazingwekkend mooi om te zien wat er tijdens deze dagen bij iedereen mag gebeuren. Er zijn al bijzondere transformaties voorbij gekomen bij iedere deelnemer in de groep, ieders hart is al geraakt door de kristal energieën en er zijn bijzondere verbindingen ontstaan in de groep. Vanaf dag 1 mochten we direct al de ‘diepte en de hoogte’ in gaan en zijn bijzondere veranderingen en stroomversnellingen in ieder zichtbaar. Ieders ontwikkeling wordt versneld en dat is goed te zien. Ook hoeveel krachtiger we allemaal van dit kristalwerk worden, is nu al te zien. Ook het enthousiasme groeit en harten gaan steeds verder open voor de kristalwezens en kristal rijken. Het is bijzonder mooi wat we in slechts een paar workshops al hebben mogen neerzetten, niet alleen voor ons zelf, maar ook voor de aarde en de kristallen zelf. Ik merk dat de kristallen die ik geselecteerd heb, speciaal om mee te werken tijdens deze opleidingen, telkens staan ‘te springen en juichen’ om mee te mogen doen, om kennis te maken met al die bijzonder mooie mensen die hun hart voor hen geopend hebben. Het is net zo goed als voor hen, ook voor mij een vreugde om te zien wat er in connectie met elkaar allemaal mag gebeuren. Het is ook heerlijk te merken hoe enthousiast alle deelnemers zijn en (net als ik) ook uitkijken naar de eerstvolgende workshop. In bijzonder snel groeiende lijn gaan we steeds verder en dieper en leren steeds meer kristallen en Bewustzijnslagen kennen, en leren we op steeds diepere niveaus met hen samenwerken en communiceren, een ware ontdekkingstocht!

Omdat we de afgelopen cursusdag op een bijzonder unieke locatie hebben doorgebracht, kregen we ook de gelegenheid direct kennis te maken met het werken met kristallen en Aardehealing. Wat ook bijzonder mooie en direct voelbare healing op die plaats mocht brengen. Maar ook de nodige processen voor iedere deelnemer aanraakte, om verder te kunnen transformeren en groeien. Een bijzondere gelegenheid bij uitstek!

 

Een persoonlijk verslag van een van de deelnemers van deze opleiding vindt je inmiddels ook op mijn website. Kijk hier maar!!!

 

Kristal Opleiding 2006

In januari 2006 gaat de tweede Kristal opleiding van Praktijk Apofyliet van start.

Deze opleiding is onder gebracht in verschillende workshop dagen, die je hier onder kunt vinden. Het volgen van al deze workshops geeft recht op het certificaat van de opleiding.

In deze Kristal opleiding gaan we diepgaand kennismaken met de wereld van kristallen, kristalenergieën, kristalwezens. We zullen verschillende soorten Lichtwerk met kristallen gaan beoefenen en uitdiepen. Daarnaast gaan we leren communiceren met het diepste wezen van de kristallen, we leren ze bewust in te zetten voor healing en  het (leren) openen, activeren en programmeren van de kristallen, waardoor hun helende potentie vele malen krachtiger wordt, doordat ze op alle Bewustzijnslagen aangesproken worden.

Deze workshops vinden plaats onder leiding van de Lichtmeesters, Engelen, Licht Draken, natuurrijken, kristalrijken en al het Licht en de Lichtwezens die zich aandienen, in diepe verbinding met Moeder Aarde!

Naast de informatie en kennis van kristallen en het leren werken met hun energie, zul je keer op keer healingen ondervinden van het werken met de kristallen. In deze opleiding zal je dan ook de nodige schoonmaak, opruiming en transformatie in je eigen energiesystemen ervaren.

Een absolute aanrader voor ieder die zich vanuit het hart tot kristallen aangetrokken voelt!

Deze opleiding bestaat uit de volgende workshops:

 

*Vrijdag 6 januari 06, 13.30-16.30 uur: Introductieworkshop/start kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie I

*Vrijdag 27 januari 06, 13.30-16.30 uur: Kennismaking met kristal energie Deel II

*Zaterdag 11 februari 06, 10.00-16.30 uur: Pendelen & Communicatie met kristallen

*Zaterdag 4 maart 2006, 10.00 – 16.30 uur: Inwijding in je Hartkristal

*Zaterdag 25 maart 2006, 10.00-16.30 uur: Inwijding in je Krachtkristal

*Zaterdag 8 april 2006, 10.00-16.30 uur: Kristallen Krachtwielen

*Zaterdag 6 mei 2006, 10.00-16.30 uur: Kristal chakra leggingen

*Zaterdag 27 mei 2006, 10.00-16.30 uur: Werken met kristallen Deel I

*Zaterdag 10 juni 2006, 10.00-16.30 uur: Afsluiting kristal opleiding groep 2006: Werken met kristallen Deel II

 

Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij voor deze Opleiding!!!

 

Op www.apoyliet.nl in de Activiteitenagenda vindt je meer informatie omtrent de te volgen workshops,prijzen en de voorwaarden voor deze opleiding.

 

 

 

 

*Kort verslag Transformatie Lichtwerk Workshop: werken met het Merlin Bewustzijn

 

                                              

 

Afgelopen vrijdag 14 oktober vond de eerste Lichtwerk Transformatie Workshop “Werken met de Krachten en Magie van Merlin” plaats. Een bijzonder gezelschap van over het algemeen ervaren healers was bij elkaar gekomen voor deze bijzondere Transformatie dag. Ook deze dag mochten we bijzondere healingen en transformaties ervaren in ons zelf. De Kracht van Merlin, Michael, Melchior en Metatron was sterk vertegenwoordigt en zorgde voor een bijzondere energie, die de groepsverbinding ook direct stevig neer kon zetten. Bijzondere healingen met het doel tot Transformatie werden deze dag gechanneld, en Merlin ‘toverde’ diverse bijzondere healingtools die ons ook aangereikt werden als cadeau, waarmee we dus verder aan de slag kunnen en mogen. Voor onszelf, een ander, maar ook voor Moeder Aarde.

We hebben volop gewerkt en geoefend met deze bijzondere tools zodat ze ook makkelijk en snel in te zetten zijn en goed gebruikt kunnen worden.

Bijzonder mooie krachtige energieën mochten we ontvangen ten behoeve van onze eigen processen van groei en Ascensie. Ieder mocht ook werkelijk kennis maken met het Bewustzijn van Merlin, en in communicatie/connectie met Merlin treden. Ik heb inmiddels nog niet ieders ervaringen gehoord, maar van sommigen weet ik dat deze dag bijzondere dingen heeft mogen bewerkstelligen. Diepe transformatie, grote Kracht en nieuwe stroomversnellingen van groei. Heel bijzonder!

In de komende tijd zullen er meer van dergelijke workshops georganiseerd gaan worden, omdat 1 dag verreweg te kort is! Opdat er meer groei en transformatie mag plaats vinden!!!!

In elk geval staan de volgende Merlin dagen al gepland. Hou de Activiteiten Agenda maar even in de gaten mocht je belangstelling hebben, want binnenkort volgen meer data!!!

Voor deze workshops zijn nog enkele plaatsen vrij!!!

 

*Vrijdag 16 december 05, 13.30-16.30 uur: Introductie middag: Werken met de Kracht en Magie van Merlin

*Vrijdag 3 februari 06, 10.00-16.30 uur: Werken met de Kracht en Magie van Merlin

 
Andere Transformatie Lichtwerk Workshops:

*Vrijdag 4 november 05, 10.00-16.30 uur: Inwijding: De 12 Gouden Stralen van Ra

*Vrijdag 25 november 05, 10.00-16.30 uur: Ra en de Hathors

 

 

 

 

*Korte impressie van de Aardehealing op 2 oktober 2005

 

Kijk hier voor schitterende foto’s van het gebied en deze Aardehealing!!!

 

Op zondag 2 oktober 2005 hebben we met een groepje van 6 personen die fysiek

aanwezig waren (en 2 personen op afstand) een grote Aardehealing gedaan in een

klein plaatsje, genaamd Nederland, vlakbij Blokzijl in Overijssel. Elly had vooraf de

nodige informatie door gekregen met behulp van haar crystal scully Isis. Op een

schitterende locatie midden in de ongerepte natuur van de

Weerribben mochten we een enorme helende kracht in gang zetten. We mochten op

deze plek veel healing brengen, welke ook doorgestuurd werd naar diverse andere

plaatsen in Nederland. Een van deze (steun)punten is bij de hunebedden op de

Havelterberg.

De heenweg naar Blokzijl was eigenlijk al erg bijzonder. In de lucht waren heel aparte

wolken te zien, die erg leken op een wervelwind. Heel apart.

Na een gezellig kopje koffie bij Elly, vertrokken we naar het gehucht Nederland om ons

voor te bereiden op de healing. Onderweg werden we ook nog eens getrakteerd op een

schitterende regenboog.

Vele kristallen waren door ieder uit de groep meegenomen om de healing te

ondersteunen.

Vele Meesters en Engelen waren aanwezig. Vele helende krachten hielpen

mee om alles t/m de 12-de dimensie te verankeren, ook in de Aarde, met

helende tonen. Het werd een heel diepgaande healing, die bestond uit twee delen.

Het eerste deel was de zuivering en healing van deze plek met alle verbindingen.

De plaats stond ook symbool voor heel Nederland, dus alles werd mee genomen.

Het tweede deel betrof de verankering van vele dimensies in Een, in Eenheid.

Tijdens het eerste deel ervoer ik eerst de helende powers van Kristallijne Draak

en Zwart fluwelen Draak, die samen tot Eenheid versmolten en enorm krachtige

healing en zuivering teweeg brachten. Daarna verschenen Witte Lotus, gevolgd door

Kristallijne Lotus, van immense afmetingen, die langzaam vanuit de hemel

neerdaalden en tot diep in de buik van moeder Aarde gingen. Bijzonder krachtige

zuivering, door alle dimensies heen dus. Het meest bijzondere was ook nog dat toen

we achteraf onze ervaringen deelden, dat twee anderen uit de groep de Kristallijne

Lotus ook spontaan gezien hadden.

Tijdens deze healing werd ook in onze eigen systemen de nodige healing aan

gebracht. Ook eventuele stukjes van Schotland in ons systeem werden hierbij nog

mee genomen.

Heel mooi was hoe na de eerste healing direct de zon door brak en er twee enorm

grote roofvogels hoog boven ons in de lucht bleven cirkelen. Precies boven de straal

waar de Lichtvortex voor healing was neer gezet. Heel bijzonder!

Het tweede deel van de healing werd er meer, langer en luider getoond. De krachten

die vrij kwamen waren enorm. Je kon voelen hoe alle dimensies versmolten in Eenheid

en hoe het door ons heen geankerd werd in de Aarde. Ik zag gouden draden naar vele

plaatsen ter wereld uitreiken, om verbindingen mee te leggen. Ik ervoer hoe de healing

tot in het Kernkristal van de Moeder Aarde reikte. Ik ervoer hoe vele Engelen en

Lichtmeesters ons bij stonden, zich verbobden met ons en met deze healing, uit Liefde

voor Moeder Aarde.

Het was heel bijzonder wat er allemaal mocht gebeuren. Ieder ervoer het op z’n eigen

wijze, maar allen waren we er stil van na de healing.

Na een drankje en koekje zijn we weer naar de auto gegaan om gezamenlijk heerlijk en

gezellig te lunchen, waar we volop ervaringen uitwisselden, maar waar ook gelegenheid

was om gezellig in Eenheid samen te zijn.

Het was een geslaagde dag met schitterend healingwerk, wat als voorbereiding dient op

nog komende Aardehealing activiteiten.

 

© Willemien Timmer, 6 oktober 2005

 

 

 

*Kennismaking met nieuwe kristallen schedels

 

De afgelopen week kwam ik totaal onverwacht ineens weer in de gelegenheid dat ik opnieuw in aanraking kwam met kristallen schedels. De afgelopen tijd heb ik mijn kristallen schedels weer wat minder gebruikt, en was er ook niet mee bezig dat er eventueel andere schedels zich zouden aandienen. Plotsklaps verschenen ze echter weer op mijn Pad en tja…als ze je dan gaan roepen, dan moet je daar wat mee, ook al heb je dat zelf niet zo ‘gepland’. Keer op keer sta ik weer versteld van de mogelijkheden wat er kan gebeuren wanneer je meegaat op de Stroom des Levens, keer op keer kijk ik weer verbaasd en verwonderd te kijken van al de mogelijkheden die zich dan spontaan op je Pad aandienen. En zo was het ook deze keer. Verwonderd over het opnieuw kruisen van een kristallen schedel op mijn Pad, die opnieuw direct zo ‘riep’ om met me mee te willen. Na een kort mentaal overleg met mezelf, het invoelen en op intuitie bekijken van deze situatie, is (uiteraard) de kristallen schedel toch ingepakt en mee genomen. En zoals ik voorgaande keer ook al ervaren had, begon direct de connectie met deze scully alweer in de auto, terug naar huis. Er kwam direct allerlei informatie naar voren die de scully naar mijn Bewustzijn zond. Ook kwam er direct weer een naam door, inclusief dit keer ook de naam van de schedel in Lichtcodes en een vertaling van de betekenis.

Bij deze wil ik dus vast bij jullie introduceren: Khanuka… de nieuwe Kristallen schedel van Praktijk Apofyliet, die het “Licht team” van de reeds aanwezige kristallen en kristallen schedels komt versterken!!

 

                           

 

Khanuka is van Bergkristal, komt uit Brazilië en zit vol met regenbogen. Hij straalt een enorm veld van Kristallijne Licht, in combinatie met Regenboog Licht uit en ik weet zeker dat deelnemers aan workshops binnen niet afzienbare tijd kennis met hem zullen maken. Omdat hij zich direct al bij de workshops aan dient, direct ook al de eerste Merlin workshop mee ‘wilde’ doen, en zeker nog veel meer voor ons in petto heeft!

Hij draagt een enorme connecties en Kennis in zich en deelt deze erg graag. Ik voel ook dat hij graag het Bewustzijn omtrent de Kristallen Schedels wil vergroten voor de mensheid. Een bijzondere en grootse Taak dus!

En of dat allemaal nog niet genoeg is, werd de avond na de eerste Merlin workshop (de tweede dag dat Khanuka hier was) mijn Bewustzijn steeds terug getrokken naar een andere kristallen schedel, die ik ook ontmoet had, de dag ervoor. Het ging hierbij om een grote bergkristallen schedel van ruim 1 kilo!

De volgende ochtend werd ik helemaal zenuwachtig wakker, heel vreemd voor mij want zenuwen heb ik vrijwel nooit, laat staan zonder dat daarvoor een aanwijsbare reden is. Het bleef voelen of zowel Khanuka als de grote kristallen schedel aan mijn Bewustzijn bleven trekken. Uiteindelijk heb ik maar knopen door gehakt en ben gaan bellen: is ie er nog??? En ja hoor, hoe kan het ook anders…. Aldus, nog geen uur later met Arjen in de auto, op weg om een heel grote uitgave te gaan doen, die schijnbaar onvermijdelijk leek te zijn.

Toen ik opnieuw deze grote schedel in handen kreeg leek alles op de plek te vallen. Ook Arjen was direct ‘verkocht’ terwijl hij niet eens zoveel met die scully’s heeft. Ook deze schedel is glashelder en zit vol regenbogen en draagt een enorme Kennis en kracht. Zoals je inmiddels vast al begrijpt was de keuze erg makkelijk toen ik eenmaal deze scully in handen had: hij ‘moest’ mee. En zo gezegd, zo gedaan….

 

                             

Khanuka en de grote scully van 1 kilo!!!

 

Van deze grote schedel heb ik inmiddels nog geen naam ontvangen, het is de afgelopen dagen ook nogal druk geweest, dus ben ik niet in de gelegenheid geweest echt even tijd hiervoor vrij te maken. Ik voel dat deze scully ook een enorme power en Kennis bevat, een heel bijzondere energie. Maar voor dit moment is hij nog even een gesloten boek. Ik hoop in de komende dagen echt eens even met hem te gaan zitten (communiceren) om meer informatie te achterhalen.

Dit artikel krijgt dus nog zeer zeker een vervolg….

 

                                     

                                               De hele familie inmiddels compleet!!!

            (Van links naar rechts: Jidahoo Panenko, Khanuka, grote scully, Melchizedek, kleine scully’s rookkwarts en rozenkwarts)

 

 

 

*Enkele bijzondere nieuwe kristallen in de Kristalshop

 

Foto:                 De laatste unieke kans op een bijzondere Engel in je leven!!!

Artikel code: Opaliet Engel staand 001

Prijs: 32,- euro    

Afmetingen: cm lang,  cm breed, cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Schitterend oplichtend in steeds andere regenboog kleuren.

Korte reading op dit kristal: e naam van deze Engel is Echabel. Ze brengt je Hoog Regenboog Licht voor Transformatie en healing op de diepste niveaus. Ze brengt je healing in al die lagen van je Zijn die nog strubbelingen ondergaan van dualiteit. Deze Engel brengt je het Eenheids Licht en de Harmonie van de Regenboog. In Kracht, Liefde, hoop en vertrouwen. Een verlichtend punt op je Pad van Bewustwording en dus een bijzonder kado aan je Zelf. Een bijzondere engel van grote Waarde voor je Transformatie en groei processen.

                Dit is voorlopig de laatste Opaliet Engel in het assortiment van Praktijk Apofyliet!!!

 

Foto:     Zeer uniek!!!!

Artikel code: Witte celestien cluster 001

Prijs: 45,- euro    

Afmetingen: cm lang,  cm breed, cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Zeer bijzonder en zeldzaam: Witte celestien clusters, moedergesteente is zandsteen.

Korte reading op dit kristal: De Hoge Lichttrilling van de Goddelijke Engelen en het Kristallijne Licht zijn in dit kristal vertegenwoordigd. Dit kristal brengt diepgaande Transformatie en healing in het Licht van Eenheid. Diepgaande versterkende Kracht om je Wezen te doen ontwaken in het licht van Oorsprong, in het Licht van wie je Bent. In je grootsheid en in je nederigheid, alles is Een.

 

Kijk in de Kristalshop voor meer Witte celestien!!!

 

Foto:          Zeer uniek!!!!

Artikel code: Ruwe Morganiet groot 001

Prijs: 40 euro    

Afmetingen: 8,4 cm lang, 7 cm breed, 4 cm dik

Kenmerken: Zeer bijzonder en zeldzaam! Zacht roze, maar van een heel andere orde dan rozenkwarts. Bijzonder zachte en hoge energie trilling! Met enkele transparante stukjes.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Hoge Engelen Kracht en Liefde. Verbonden aan de Engelen van de Elohim en de boventonen van de Roze Galactische Straal, brengt dit kristal een bijzonder hoge en zuivere trilling voort, die het deelt met je Bewustzijn. Hierbij heelt het oude Lichtdelen en Lichtlichamen van jezelf en verbind je opnieuw met je Oorspronkelijke Wezen. Terwijl het alles heelt van dualiteit wat tussen jou en je Oorspronkelijke Wezen in staat. Het brengt je Eenheid en Hoger Hart energie.

Bijzonder hoge Engelen trilling die ook je Engelen Zelf opnieuw activeert en verbind met jou, in het hier en nu!

 

         Kijk in de Kristalshop voor meer ruwe morganiet!!!

 

Foto:

Artikel code: Girasol bol groot 001

Prijs: 27,50 euro    

Afmetingen: cm lang,  cm breed, cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Transparant troebel zoals girasol hoort te zijn. Met inwendige sluiers.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt zacht vertrouwen en moed. Het helpt je innerlijk kind naar buiten toe te treden in z’n volmaakte vorm. Het helpt oude innerlijk kind pijn los te laten en te verwerken. Het brengt de mysteriën van je Zijn meer naar de voorgrond, in Eenheid en heelheid. Het helpt je je Hoger Zelf van dichterbij te ervaren en verwezenlijken. Een bijzonder geschenk aan je zelf voor je eigen groei en Transformatie processen naar Heelheid.

 

Foto:

Artikel code: Fantoom (insluitsels) kristal 001

Prijs: 17,50 euro    

Afmetingen: 5,5 cm lang, 1,5 cm breed, omtrek 4,5 cm

Kenmerken: Zachte roze insluitsels met bovenin een heldere punt. Ook zijn boven in het kristal kleine ‘naaldjes’ te zien.

Korte reading op dit kristal: Helderheid, Kracht en zachte Liefde en healing in 1 kristal tesamen. Een wonderbaarlijke combinatie van grote Kracht en Liefde. Dit kristal opent je hart en opent je voor de Engelen en Lichtmeester sferen. Door de helderheid van het bergkristal komt dit in zuivere vorm binnen. Het opent, verzacht en heelt. In dit kristal zijn ook zogenaamde Lichtzaden gezaaid, waardoor het kristal ook letterlijk Licht om zich heen zaait. Het brengt je in hoger sferen, terwijl je stevig verbonden blijft met je eigen hart. Openheid, bewustzijn, Kracht en Liefde gaan m.b.v. dit kristal hand in hand samen.

 

 

Foto:

Artikel code: Mangano calciet ruw 001

Prijs: 12,50 euro    

Afmetingen: cm lang,  cm breed, cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Ruwe brok, zacht roze, belijning is mooi te zien. Bijzonder, zie je niet vaak in ruwe vorm.

Korte reading op dit kristal: De zachte kracht van healing vloeit uit dit kristal. Troost, geborgenheid, oplossen van eenzaamheid en conflict in je Zelf. Healing van het innerlijk kind of andere gekwetste delen van jezelf waardoor je niet jezelf mag zijn. Het helpt je dichterbij je eigen kern te komen. In liefde en respect voor je Zelf en al jouw processen.

 

Foto:

Artikel code: Honing calciet bol 002

Prijs: 21,50 euro    

Afmetingen: cm lang,  cm breed, cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Schitterend van kleur, veel diepte en glans.

Korte reading op dit kristal: De Transformerende Kracht van de zon, ‘gevangen’ in kristal. Dit stralende Kristal bezit een groot innerlijk Weten over de Krachten der Transformatie, Vreugde en speelsheid. De kracht van dit kristal is van ongekende diepte. Het heelt je op diepe niveaus en zorgt dat de positiviteit en levenskracht terug stroomt in je leven. Het draagt ook Universele Kennis op je over.

 

 

                            Kijk hier voor meer nieuw assortiment in de Kristalshop!!!

 

 

 

*Aanbiedingen in de Kristalshop

 

         Dit zijn slechts enkele van de vele nieuwe aanbiedingen! Kijk voor het gehele

assortiment aanbiedingen in de Kristalshop!

 

Foto:             

Artikel code: Albast ei 001

Prijs: Van 20 euro nu voor 17,50 !!!

Afmetingen: 6,5 cm lang, 4,8 cm breed, ‘buik’ omtrek 15,5 cm

Kenmerken: Veel wit, afgewisseld met helder geel. Witte top en witte horizontale belijning.

Algemene reading op dit kristal:  klik hier!

Voor een persoonlijke korte reading op dit kristal geldt nu de actie die op de website vermeld is!

 

Foto:

Artikel code: Groot rozenkwarts ei 001

Prijs: van 13,- nu voor 12 euro                          

Afmetingen: 5 cm lang, 3,5 cm breed, omtrek ‘buik’ 12 cm

Kenmerken: zacht tot donkerder roze, lichte witte belijning inwendig. Excl. onderzetter! Let op: extra verzendkosten i.v.m. gewicht en grootte!

Korte reading op dit kristal: De zacht helende kracht van zowel de Roze als de Lavendelkleurige Galactische Straal schuilen in dit kristal. Dwz dat het de magie en creatie vanuit de hartkracht opent, activeert en toevoegt aan je hartkracht. Dwz dat het diepe verbindingen met het Zelf brengt, maar ook met alles waarmee je verbonden bent: de Lichtrijken, Engelen, etc.

De Magie van het Hart mag opnieuw ontwaken in pure Goddelijke Liefde.

Een zeer bijzonder kristal, zeer zacht en zeer liefdevol!

 

Foto:

Artikel code: Rozenkwarts brok ruw 001

Prijs: van 4,50 nu voor 3,50 euro    

Afmetingen: 5 cm lang, 2 cm breed, 2,3 cm

Kenmerken: Zacht roze. Ruwe brok. Enkele regenboogjes bovenin. Lijkt een beetje op een puntvorm.

Korte reading op dit kristal: Met behulp van de Roze Galactische Straal en het Regenboog Licht brengt dit kristal healing in pijnstukken. Het verlicht en ontzorgt Brengt inzicht en nieuwe kracht, op liefdevolle wijze. Vertrouwen en healing!

 

Foto:

Artikel code: Oranje calciet brok groot 002

Prijs: van 10,- nu voor 8,50 euro    

Afmetingen: 7,7 cm lang, 4,7 cm breed, 4,5  cm hoog

Kenmerken: Diep oranje, ruwe brok. Gezien de grootte ook geschikt als uitstralingskristal in je huis!

Korte reading op dit kristal: Warmte, zachtheid en innerlijke vreugde. De Engelen van de Oranje Straal werken door dit kristal heen en brengen diepe healing in pijnstukjes of verdriet. Je voelt je omringt met zachtheid, warmte en Liefde, en hoeft hierdoor ook niet langer in lijden of verdriet te blijven zitten. Een warmte uitstralend en bijzonder helend kristal. Uitermate geschikt ook bij angsten of kinderen!

 

Dit zijn slechts enkele van de vele nieuwe aanbiedingen! Kijk voor het gehele

assortiment aanbiedingen in de Kristalshop!

 

 

 

*Apofyliet activiteiten agenda voor deze en volgende maand

 

Maandag 25 oktober 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 29 oktober 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Inwijding in je Hartkristal

 

Deze groep is al vol!!!

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk hartkristal met reading

 

 

 

 

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

November 2005:

 

 

Vrijdag 4 november 05, 10.00-16.30 uur

Inwijding: De 12 Gouden Stralen van Ra

Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

100,- euro per persoon

Maandag 14 november 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 19 november 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Inwijding in je Krachtkristal

 

Deze groep is al vol!!!

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtkristal met reading

Vrijdag 25 november 05, 10.00-16.30 uur

Ra en de Hathors

Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

100,- per persoon

Maandag 28 november 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

10,- euro per persoon

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer nieuws, updates en wijzigingen op www.apofyliet.nl en op de nieuwe

dochter site: www.praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 16 oktober 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Mail me dan even!