Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 1 september 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

*Nieuwe workshopdata Apofyliet Kristal Opleiding 2006

*Transformatie Lichtwerk Workshops

*Nieuw in de Kristal Shop

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

 

De afgelopen tijd zijn er weer diverse dingen toegevoegd en ge-update op de beide sites www.apofyliet.nl en de nieuwe dochtersite www.praktijk-apofyliet.nl . Ten eerste is het assortiment in de Kristalshop met grote hoeveelheid aangevuld. Er zijn weer vele erg bijzondere kristallen toegevoegd. Ik zou zeggen: zeker een kijkje waard!

Verderop in deze nieuwsbrief kun je al kennismaken met enkele van deze bijzondere juweeltjes.

 

Daarnaast is nieuw in de kristalshop, de ontstoringspot. Een met kristalletjes gevuld potje, die speciaal geopend, geactiveerd en geprogrammeerd is om je huis of werkomgeving hoger in trilling te brengen, de energie te zuiveren en schadelijke straling of beïnvloeding van andere energieën te ontstoren en neutraliseren. Deze4 ontstoringspotten werken bijzonder krachtig en werken in een straal van ongeveer 25 tot 30 meter, waarbij dus een groot gebied meegenomen en geheeld wordt. Echt een aanrader om je huis ook in hoog Licht te houden. Voor meer informatie over de werking en programma’s, kijk in de Kristalshop onder het onderwerp ‘nieuw’  of ‘ ontstoringspotten’.

 

Ook is het assortiment verder aangevuld met enkele grote(re) kristallen die erg geschikt zijn voor je woonomgeving en/of tuin, die uitermate goed als uitstralingskristal kunnen dienen.

 

Op de nieuwe dochterwebsite www.praktijk-apofyliet.nl , die nu ongeveer sinds 1 maand ‘in de lucht is’, zijn inmiddels de nodige wijzigingen en aanvullingen geweest. De fotogalerie is aangepast en uitgebreid, er is een nieuwe ‘rubriek’ geopend waar je voorbeelden van kristalreadingen kunt vinden. Op dit moment staat er slechts een reading in. Binnenkort volgen er meer. Deze readingen geven ook een goed voorbeeld van een (uitgebreid) kristal consult.

Ook is er een gastenboek aan deze website toegevoegd. Graag hoor en zie ik jullie reacties in dit gastenboek verschijnen!!!

 

Ik wens jullie bij deze weer veel leesplezier, zowel op de websites als met deze nieuwsbrief!

Lieve Hartegroet,

Willemien

 

 

*Nieuwe workshopdata Apofyliet Kristal Opleiding 2006

 

Vanwege de snelheid waarmee de eerste groep voor de nieuwe Apofyliet Kristal Opleiding vol zat, is er inmiddels een nieuwe planning gemaakt, om andere belangstellenden ook de gelegenheid te geven de Kristal Opleiding te volgen. In januari 2006 zal een tweede opleiding van start gaan. Hieronder vindt je de nieuwe data. Voor meer inhoudelijke informatie over de kristal workshops, prijzen en voorwaarden, vindt je in de Activiteiten agenda. Vanwege deze nieuwe planning, zijn enkele van de Transformatie Lichtwerk Workshops komen te vervallen. Maar deze zullen zeker volgend jaar nog opnieuw aan bod gaan komen!!!

 

Data Apofyliet Kristal Opleiding 2006 (Tweede groep):

 

6 januari 2006, 13.30-16.30 uur: Kennismaking met kristal energie Deel I

27 januari 2006, 13.30-16.30 uur: Kennismaking met kristal energie Deel II

11 februari 2006, 10.00-16.30 uur: Pendelen en communicatie met kristallen

4 maart 2006, 10.00-16.30 uur: Inwijding in je hartkristal

25 maart 2006, 10.00-16.30 uur: Inwijding in je Krachtkristal

8 april 2006, 10.00-16.30 uur: Kristallen krachtwielen

6 mei 2006, 10.00-16.30 uur: Kristal chakra leggingen

27 mei 2006, 10.00-16.30 uur: Werken met kristallen Deel I

10 juni 2006, 10.00-16.30 uur: Werken met kristallen Deel II

 

 

*Transformatie Lichtwerk Workshops

 

Op 9 september 2005 gaan de eerste dagprogramma’s van de Lichtwerk Transformatie workshops van start. We gaan starten met de workshop ‘Ra en de Hathors’. Het beloven bijzondere en vooral ook krachtige workshops te worden. De energieën beginnen inmiddels al weer sterker te stromen als voorbereiding op de start. Voor meer informatie, prijzen en voorwaarden voor deze bijzonder krachtige gechannelde workshops, kijk in de activiteiten agenda.

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de volgende data:

 

9 september 2005, 10.00-16.30 uur: Ra en de Hathors

23 september 2005, 10.00-16.30 uur: De Kracht van de Witte Lotus (Deel I)

14 oktober 2005, 10.00-16.30 uur: Inwijding in de Witte Lotus (Deel II)

4 november 2005, 10.00-16.30 uur: Inwijding in de 12 Gouden Stralen van Ra

 

 

Onder voorbehoud wordt op 18 december 2005 een Soundhealing middag georganiseerd bij Esther en Hubert in Veelerveen. Nadere informatie volgt nog!

 

 

NIEUW is de Transformatie Lichtwerk Workshop Werken met de Kracht en Magie van Merlin. Meer informatie hierover vind je inmiddels ook in de Activiteitenagenda.

Voor deze workshop staan inmiddels de volgende data gepland:

 

16 december 2005, 13.30-16.30 uur (Introductiemiddag)

3 februari 2006, 10.00-16.30 uur

 

Waarschijnlijk volgen meerdere data te zijner tijd!!!

 

 

*Nieuw in de Kristal Shop

 

Aangezien het assortiment enorm is uitgebreid in de Kristal shop, zal ik je vast kennis laten maken met enkele van de vele nieuwe kristallen die nog een thuis zoeken. Voor het gehele nieuwe assortiment, kun je kijken in de Kristalshop.

 

Foto:

Artikel code: Lapis Lazuli ei 001

Prijs: 28,- euro    

Afmetingen: 4,8 cm lang, 3,5 cm breed, omtrek ‘buik’ 11,1 cm

Kenmerken: Helder blauw afgewisseld met witte vlekken en zwarte stipjes. Enkele heel kleine pyrietspikkeltjes. Bijzondere kleurstelling. Zie je niet vaak in deze vorm en kleuren.

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere kristal wat er zo anders uit ziet dan zijn broeders en zusters van dezelfde kristalsoort, kenmerkt zich door een wel heel bijzondere energie uit te stralen. De combinatie van de Blauwe Straal met de Witte Straal is voelbaar. D.w.z. dat het Christus en het Boedda Bewustzijn ineen verstrengelt zijn in dit kristal.

Het versterkt je communicatieve en mediamieke aanleg en helpt je afstemming hoog en zuiver te houden. Het brengt daarnaast ook aarding om dit Hoge Licht volledig door je heen te trekken.

Dit kristal opent nieuwe wegen in je groei en zal nieuwe Delen van je Zelf openbaren!

 

Foto:

Artikel code: Obelisk Arkansas kristal 001

Prijs: 15 euro    

Afmetingen: 5,6 cm lang, 1,1 cm breed, 0,9  cm dik

Kenmerken: Helder transparant, lichte wolkjes.

Korte reading op dit kristal: De vorm van de obelisk is al vele duizenden jaren oud. Het verbind hemel en aarde met elkaar, en geleid Lichtkracht van de Lichtsferen in gedoseerde vorm naar het aardse en de aarding. Het werken met een obelisk werkt daarom ook bijzonder krachtig in heel je systeem. De kracht van dit bergkristal brengt helderheid en Licht in heel je systeem. Het trekt het Hoogste Licht ook door je onderste chakra’s, waar het inwerkt op blokkades en zwaarte. Hier werkt het zuiverend om het Licht ook door je systeem heen te aarden.

 

Foto:   

Artikel code: Ketting hematiet & amethist 001

Prijs: 15 euro    

Afmetingen: 46,5 cm lang

Kenmerken: rond geslepen hematiet ketting met 3 kleine amethist bolletjes. Goudkleurige sluiting.

Korte reading op dit kristal: Aardende kracht en Hoger Bewustzijn tezamen. De kracht van de amethist brengt rust, ontspanning en haalt je uit je denken. Opent je Bewustzijn voor de spirituele werelden. De kracht van de hematiet helpt je dit Bewustzijn en ontspanning volledig door je systeem heen te trekken en te aarden.

 

Foto:  

Artikel code: Ketting hematiet 005

Prijs: 15 euro    

Afmetingen: 43 cm lang

Kenmerken: schitterende glanzende hematiet ketting. Goudkleurige sluiting.

Korte reading op dit kristal: Het dragen van deze ketting geeft een aardende kracht in heel je systeem. Hierdoor sta je sterker in het leven, directer in het hier en nu. Ook met al je spirituele kwaliteiten. Brengt verbindingen met de aarde en natuurrijken. Helpt je je hoger Licht te aarden en neer te zetten in je leven.

 

Foto:   

Artikel code: Geslepen punt bergkristal groot 001

Prijs: 100 euro    

Afmetingen: 12 cm lang, 4 cm breed, omtrek 12,3 cm

Kenmerken: Bijzonder transparant en helder stralend kristal. Heel veel regenbogen inwendig. Kleine lichtgele vlek inwendig. Zeer bijzonder kristal!

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten hoger!

Korte reading op dit kristal: Kracht van Engelen en Elfen Rijken. Krachten vanuit het hart van Moeder Aarde, in verbinding met de hoogste Engelensferen. Dit kristal is geliefd bij vele Lichtmeesters, vanwege zijn zachtheid en stralende Kracht. Dit kristal baadt in Kristallijne Licht en zendt dit ook uit. Een zeer bijzonder kristal voor de gevorderde Ascension healer, waar het grootschalig Lichtwerk mee kan verrichten. Dit kristal brengt bijzondere gaven en tools met zich mee. Voor de Ascensie van de planeet en al wat er op en in leeft. Een bijzonder healerskristal wat enkel geschikt is voor Lichtwerk, voor jezelf, de ander of de aarde. Wie met dit kristal werkt, zal samenwerken met de vele Engelen, deva’s, natuurwezens, maar ook Lichtmeesters, die dit kristal een warm hart toe dragen. Een kristal met een bijzondere en krachtige Taak!!!

 

Foto:

Artikel code: Ruwe Arkansas punt groot 001

Prijs: 50 euro    

Afmetingen: 9 cm lang, 4,8 cm breed, omtrek 15 cm

Kenmerken: Helder transparant en stralend. Onderin lichte wolkjes. Bijzonder mooi en vooral ook gaaf kristal voor een ruwe punt!!

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten hoger!

Korte reading op dit kristal: Helderheid en Kracht. Hoog Bewustzijn en Kristallijne Licht. Dat draagt dit kristal op je over. Een waar Ascensie kristal voor de Nieuwe Tijd. Het verspreid enorme hoeveelheden hoog Licht in z’n omgeving, waarbij alles wat resoneert op angst, getransformeerd kan worden. Het verhoogt je Lichtkracht en Universele Liefde. Het verbind met de Rijken van Shamballa en diverse Lichtmeesters. Het brengt de hemel op aarde, ook in je eigen systeem, waar het Hogere Delen van je Zelf naar binnen haalt en helpt te integreren. Worden wie je Werkelijk Bent!!!

 

Foto:

Artikel code: Citroen chrysopraas bol 001

Prijs: 25 euro    

Afmetingen: 4,7 cm lang, 4,7 cm breed,  4,7 cm hoog

Kenmerken: Heel zacht geel van kleur met enkele piepkleine donkere puntjes en puntjes van donkerder citroengeel. Heel bijzonder want dit zie je niet zo vaak!

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten hoger!

Korte reading op dit kristal: Frisheid en nieuwe kracht brengt dit kristal. Het verfrist de ruimte waar het staat, maar ook je aura. Het zuivert van oude vastgezette stukjes en brengt hier nieuwe energie in. Zonnekracht op een ander level. Blijheid, vreugde, zachtheid, geborgenheid. Vertrouwensbanden worden versterkt. De zachte kracht van de Gele Straal werkt door dit kristal heen en brengt ook Zelf Bewustzijn en openheid in het Zijn wie je Bent.

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet hartje 001

Prijs: 15,- euro    

Afmetingen: 2,5 cm lang, 3 cm breed,   1 cm hoog

Kenmerken: Schitterende kwaliteit! Vele verschillende inwendige kleuren!

Korte reading op dit kristal: De hartkracht van dit kristal is waanzinnig groot. Het brengt zachtheid, bescherming en Kracht in je hart. Helpt je te vertrouwen op je eigen hartkwaliteiten en biedt ook bescherming en afscherming hierin. Opdat je je eigen hartkracht volledig mag laten ontwaken en ervaren. Bijzondere zachtheid en kracht! Bijzondere zuivere en liefdevolle energie!

 

Foto:

Artikel code: Apatiet knuffelsteentje 001

Prijs: 10 euro    

Afmetingen: 1,8 cm lang, 1,5 cm breed, 1 cm hoog

Kenmerken: Bijzonder mooie diep blauwe kleur

Korte reading op dit kristal: De koningsblauwe kracht van dit kristal is enorm. Het brengt wijsheid en Hoger Weten met zich. Uitermate geschikt voor je derde oog om deze verder te openen en uit te zuiveren, opdat Universele en Ziele Kennis opnieuw tot je kunnen komen. Een bijzonder kenniskristal eersteklas!

 

Foto:

Artikel code: Amethist cluster baby 001

Prijs: 5,50 euro    

Afmetingen: 3 cm lang, 2 cm breed, 3,5  cm hoog

Kenmerken: Diep paars. Klein maar schitterend!

Korte reading op dit kristal: Een klein maar bijzonder kristal, verbonden met de violette Straal van transformatie, maar ook met Purperen Draak, die grote healing kan brengen. Dit kristal zal je helpen je afstemming op Hoger Licht makkelijker vast te kunnen houden, en brengt daarnaast diepe innerlijke rust.

 

 

En nog veel en veel meer!!! Voor het gehele nieuwe assortiment kristallen, kun je kijken in de Kristalshop.

 

 

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

September 2005:

 

 

 

 

 

Vrijdag 2 september 05, 13.30-16.30 uur

Start kristal opleiding 2005/2006:

Kennismaking met kristal energie Deel I

 

Let op: De kristal opleiding zit inmiddels al vol!!!

Nieuwe mogelijkheden vanaf januari 2006!!!

 

45,- euro per persoon

Vrijdag 9 september 05, 10.00-16.30 uur

Ra en de Hathors

Transformatie Lichtwerk

100,- per persoon

Vrijdag 16 september 05, 13.30-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Kennismaking met kristal energie

Deel II

 

Let op: De kristal opleiding zit inmiddels al vol!!!

Nieuwe mogelijkheden vanaf januari 2006!!!

 

45,- euro per persoon

Vrijdag 23 september 05, 10.00-16.30 uur

De Kracht van de Witte Lotus (Deel I)

Transformatie Lichtwerk

100,- per persoon

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Oktober 2005:

 

 

 

 

 

Zaterdag 8 oktober 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Pendelen & Communicatie met kristallen

110,- euro per persoon incl. pendel en lesmateriaal

Vrijdag 14 oktober 05, 10.00-16.30 uur

Inwijding in de Witte Lotus (Deel II)

Transformatie Lichtwerk

115,- euro per persoon, incl. lesmateriaal

Zaterdag 29 oktober 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Inwijding in je Hartkristal

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk hartkristal met reading

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 1 september 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Mail het me dan alsjeblieft even!!!