Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 20 juli 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

*Reis verslag Aardehealing reis naar Schotland 8 t/m 13 juli 2005

*Nieuws over de Kristal Opleiding 2005/2006

*Kennismaking met nieuwe kristallen in de kristal shop

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

 

Ook dit keer weer weinig nieuwe updates te melden. Vanwege alle reizen valt er zoveel uit te werken aan verslagen en foto’s dat het nog even rustig blijft wat betreft de nieuwe updates. Daarentegen wordt het wachten wel beloond met een zeer uitgebreid verslag van de Aardehealingsreis naar Schotland, wat aardig wat tijd in beslag genomen heeft. Het eerste stukje kun je al in deze nieuwsbrief lezen. Voor de rest verwijs ik graag door naar de website, waar het hele verslag inmiddels geplaatst is.

Daarnaast kun je ook weer nieuwe kristallen vinden in de Kristalshop. Enkele van deze kristallen kun je ook verderop in deze nieuwsbrief vinden.

 

Ik wens jullie weer veel leesplezier met deze nieuwsbrief en het uitgebreidde reis verslag!!!

 

 

*Intro van het reis verslag Aardehealing reis naar Schotland 8 t/m 13 juli 2005

 

Inmiddels precies een week geleden zijn we weer thuis gekomen van een zeer enerverende, bijzondere, maar ook creepy reis naar Schotland. De eerste dagen na thuiskomst konden we nog nergens over praten. Het duurde een tijd voor al deze ervaringen gezakt en geïntegreerd waren. Inmiddels kan ik er positief op terug kijken, dat kon ik die eerste dagen absoluut niet. Maar nu zie ik ook de schoonheid en de Kracht in, die het aan ieder afzonderlijk gebracht heeft, en de eigen stukjes transformatie die het ook voor ieder van de groep in hield. De Hogere Begeleiding en al het Licht heeft ons zo magnifiek gestuurd en begeleidt, dat het werkelijk ontroerend is. En de bevestiging van dat alles (al die Lichthulp) is geresulteerd in een schitterende foto van een ufo, met Lichtstralen en Lichtbollen. Het is werkelijk ongelooflijk!

De foto kan ik momenteel nog niet publiceren. Wie weet gebeurd het op een later moment. Maar hij prijkt wel in volle kracht inmiddels bij ons aan de muur, in uitvergrote versie.

Ik heb me nooit eerder met dergelijke zaken bezig gehouden, maar voor mij geldt het wel als de bevestiging van de aanwezigheid van vele Lichthulp. Je kunt hier meer over lezen aan het eind van het reis verslag.

 

Hieronder vind je de introductie en inleiding van het zeer uitgebreidde reisverslag van onze Schotland ervaringen. De rest van het verslag kun je vinden op de website. Het neemt nogal wat bladzijden in beslag, vandaar dar hier slechts een klein deel geplaatst is.

Belangrijk advies voor het lezen van het hele verslag: zorg voor een goede aarding, zorg voor een goede afscherming! Zet een bol van Licht om je heen en pak er eventueel een beschermend en aardend kristal bij!!!

 

                                       Glenborrodale Castle

 

 

Inleiding

 

Na een inspirerende, maar vooral ook zware reis zijn we inmiddels alweer bijna een week terug van de Aardehealingreis in Glenborrodale (Ardnamurchan) te Schotland.

Hoewel de vooraf gechannelde informatie al aan gaf dat het zwaar zou worden en we vooral zouden moeten steunen op de Eenheids- en hartverbinding met de rest (van de groep van 7), was deze reis een zware dobber en toch zwaarder dan verwacht.

We waren uit verschillende hoeken gewaarschuwd (zowel door Lichtmeesters, Engelen als intuïtief gevoelige mensen) dat we telkens weer de hartverbinding moesten blijven vasthouden met de zogenaamde ‘groep van 7’, zoals de Lichtmeesters onze groep zo mooi noemden.

Alle deelnemers aan deze reis zijn/waren krachtige healers, en de meeste zeer bedreven en ook in meerdere of mindere mate ervaren in dergelijke klussen. Toch wist ieder gevoelsmatig al voordat we vertrokken dat het geen makkelijke klus zou worden, dat we naast al het Lichtwerk ook persoonlijke stukken en beproevingen door zouden mogen maken, en dat het Eenheidsveld en Goddelijk Licht meer dan het belangrijkst zouden zijn.

Dat bleek ook daadwerkelijk een hele klus. Het kwaad of donker, zo je wilt, kent vele tricky manieren. Ook daarvoor werd vooraf gewaarschuwd, en ook daarvan waren we al zo bewust en zo alert. Toch bleek het niet altijd makkelijk de Eenheid binnen de groep vast te houden. Er speelden zoveel factoren een rol, zoveel eigen confrontaties, zoveel angsten, emoties, en wat dan ook, die je soms zo kunnen belemmeren om de werkelijkheid en het Licht te zien.

We hebben schitterend mooi Lichtwerk mogen verrichten, we hebben enorm veel mogen leren: gezamenlijk en ieder apart. We zijn zoveel meer krachtiger geworden na dit ‘avontuur’, waarin ieder zijn/haar eigen bijdrage mocht leveren. Maar we zijn daarnaast ook des te bewuster geworden van het feit dat het Duister nog altijd krachtig kan zijn en met volle kracht kan terug slaan, wanneer het eenmaal gewekt is….

Dit is het ‘verhaal’ van onze belevenissen in een ijzingwekkende ervaring in Ardnamurchan, Glenborrodale Castle in Schotland.

 

Lees verder op: www.apofyliet.nl (Je vind het verslag bij ‘artikelen’)

 

 

*Nieuws over de Kristal Opleiding 2005/2006

 

Tot mijn grote vreugde, en tegelijkertijd ook spijt voor overige belangstellenden, ben ik nog niet eens toe gekomen aan het verspreiden van de folders voor de workshops vanaf najaar 2005, en de hele Kristal opleiding zit al vol! Het is heerlijk om te ontdekken dat er zoveel belangstelling voor is!

Ik heb daarom ook besloten, dat wanneer meer mensen belangstelling tonen voor de opleiding, er mogelijk een tweede opleiding ook in het najaar van start kan gaan, tenminste bij voldoende deelname natuurlijk!

Dus voor hen die ook de roep voelen om meer met kristallen en Lichtwerk te gaan doen, en nog niet gereageerd hebben of zich hebben ingeschreven, laat het maar weten. We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor een tweede groep!

 

 

*Kennismaking met nieuwe kristallen in de kristal shop

 

Er zijn weer enkele bijzondere kristallen toegevoegd aan de Kristalshop. Voor het meest recente aanbod, kun je het beste op de website kijken. We lichten hier slechts enkele ‘nieuw komers’ toe:

 

Foto:

Artikel code: Ruwe bergkristalpunt/tabulator groot 001

Prijs: 17,50 euro    

Afmetingen: 9,2 cm lang, 2,7 cm breed, 2,5 cm dik

Kenmerken: Bijzonder helder en stralend. Helder transparant, met onderin wat lichte wolkjes. Puntvorming is nog geheel gaaf! Bijzonder mooi en krachtig kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt je grote helderheid en kracht. Het brengt Bewustzijn en nieuw Licht. Verbind je op diepe nivo’s met de Goddelijke Lichtkracht en alle Lichtrijken. Zorgt ook voor de opschoning van je systeem en helpt met name om oude karmische stukken los te trekken. Hierin brengt het helderheid, inzicht en schoonmaak. Opdat je die stukken nu ook werkelijk achter je mag laten. Wat ruimte geeft voor nieuwe groei en heelheid.

Dit kristal is een grote transformator die je met diepe en oude stukken een heel end op weg mag helpen.

Een zeer bijzonder en zeer krachtig kristal!

 

Foto:

Artikel code: Ruwe bergkristal punten groot 002

Prijs: 19,50 euro    

Afmetingen: 6,7 cm lang, 5,2 cm breed

Kenmerken: Twee vergroeide grote ruwe punten. Inwendig lichte wolkjes. Licht beschadigd bij delving. Bijzonder krachtig!

Heeft anderhalf jaar in de praktijk gestaan! Bijzonder kristal!

Let op: hogere verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van het kristal!

Korte reading op dit kristal: Bijzonder krachtig kristal wat je helpt om te staan voor het Licht en voor je eigen Licht. Het helpt je om meer in je Licht en eigen Kracht te gaan staan. Te gaan voor je Doelen.

Het kristal brengt schoonmaak, maar hierdoor ook helderheid en Bewustzijn. Dit kristal draagt vele inzichten in zich en sleutels tot groei.

Verbonden aan het Hoogste Goddelijke Licht, verbind dit kristal je met de geometrie van Metatron.

Heldere Lichtbrenger, als een baken van Licht in donkere dagen.

 

Foto:

Artikel code: Citroen chrysopraas 001

Prijs: 12,- euro    

Afmetingen: 2,8 cm lang, 2,8 cm breed, 2 cm dik

Kenmerken: Zacht geel, enkele donkerder lijntjes, enkele heel kleine bruine vlekjes.

Korte reading op dit kristal: Frisse helderheid, citroentjes fris. Een stevige schoonmaak wind door je systeem, wat je helpt om alle losgemaakte energie ook daadwerkelijk los te laten. Grote schoonmaak. Nieuwe energie. Werkt zacht en verzorgend in elk chakra en heel je systeem. Brengt zowel zachtheid als schoonmaak. Reguleert ook nieuwe kracht binnen je systeem.

 

Foto:

Artikel code: Charoiet 001

Prijs: 10,- euro    

Afmetingen: 3,3 cm lang, 2,2 cm breed, 0,7 cm dik

Kenmerken: Violet/paars met lichter gekleurde kleine vlekjes. Plat kristal.

Korte reading op dit kristal: Verbonden aan de Purperen Draak en het 3-de oog en het Violette Vuur. Dit kristal brengt transformatie en groei. Het opent hogere levels van Bewustzijn en Zien. Het legt connecties met je eigen Hoger Zelf en de spirituele werelden.

Brengt inzicht en Bewustzijn. Activeert het 6-de en 7-de chakra voor de hogere Zienswijzen en de Magie van Merlijn.

Let op: Bij dit kristal is een goede aarding van groot belang!!!

 

Foto:   

Artikel code: Witte Calciet knuffel 001

Prijs: 12 euro    

Afmetingen: 2,7 cm lang, 2,4 cm breed, 1,7 cm dik

Kenmerken: Helder transparant, inwendig vele regenbogen. Schitterend exemplaar! Witte calciet van deze kwaliteit zie je niet veel!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal draagt de Christus Bewustzijns Energie van Eenheid en Heelheid. Het verhoogd de trillingen in heel je Wezen en brengt Eenheids Licht in je systeem. Hierdoor kun je je meer openen in wijsheid, vertrouwen en Kracht van je eigen Ik Ben Licht.

Absolute topper op weg naar Ascensie!

Dit kristal werkt samen met de Regenboog Engelen.

 

Foto:

Artikel code: Rode calciet ruw 001

Prijs: 4,50 euro    

Afmetingen: 2,5 cm lang, 2,4 cm breed, 2,2 cm dik

Kenmerken: ruw brokje met lichte puntvorming. Van diep tot lichter rood. Rode calciet komt weinig voor!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt aarding en geborgenheid. Het helpt je stevig te staan temidden van het geraas van de alledaagse groei. Het brengt diepe verbinding met de aarde, maar ook met je eerste chakra. En leert je dus ook om overlevingsmechanismen van jezelf te doorzien. Bijzonder kristal!

 

Foto:

Artikel code: Oranje calciet ruw 002

Prijs: 4,50 euro    

Afmetingen: 4,8 cm lang, 2,8 cm breed, 2,6 cm dik

Kenmerken: ruwe brok, diep oranje.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt een algeheel gevoel/energie van vertrouwen en geborgenheid: je mag er zijn met al je ervaringen, emoties en gevoel. Het verzacht gekwetste gevoelens en heelt pijnstukjes. Het opent je 2-de chakra verder en brengt hier schoonmaak. Ook met betrekking tot blokkades op seksueel gebied of relaties.

 

Foto:

Artikel code: Groot rozenkwarts ei 001

Prijs: 13,- euro    

Afmetingen: 5 cm lang, 3,5 cm breed, omtrek ‘buik’ 12 cm

Kenmerken: zacht tot donkerder roze, lichte witte belijning inwendig. Excl. onderzetter! Let op: extra verzendkosten i.v.m. gewicht en grootte!

Korte reading op dit kristal: De zacht helende kracht van zowel de Roze als de Lavendelkleurige Galactische Straal schuilen in dit kristal. Dwz dat het de magie en creatie vanuit de hartkracht opent, activeert en toevoegt aan je hartkracht. Dwz dat het diepe verbindingen met het Zelf brengt, maar ook met alles waarmee je verbonden bent: de Lichtrijken, Engelen, etc.

De Magie van het Hart mag opnieuw ontwaken in pure Goddelijke Liefde.

Een zeer bijzonder kristal, zeer zacht en zeer liefdevol!

 

Foto:

Artikel code: Baby ei aventurijn groen 001

Prijs:  6,75 euro    

Afmetingen: 3 cm lang, 2,3 cm breed, omtrek ‘buik’ 7 cm,

Kenmerken: Je ziet niet vaak eieren in dit formaat! Effen groen met een iets donkerder punt.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal werkt meer op de fysieke lagen van het hart en borstgebied. Hier brengt het meer rust en ontspanning en helpt je dichter bij jezelf te komen. Het helpt je om je te openen voor de wereld der natuur om ook hierin ontspanning te kunnen vinden.

 

 

Kijk voor meer ‘Nieuw Komers’ In de Kristalshop!!!!

 

 

 

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

Vanwege de vakantieperiode zijn er de rest van deze maand t/m eind augustus geen workshops gepland. De eerstvolgende start is een avond met Channeling/krachtwiel voor healing. Deze zal plaatsvinden op maandag 29 augustus 2005, van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. De kosten hiervan per persoon bedragen 10 euro.

Vanaf september 2005 zullen we op volle kracht gaan draaien met de Kristal Opleiding en de Lichtwerk Transformatie workshops.

Kijk geregeld in de Activiteitenagenda voor activiteiten aanbod, data en recente wijzigingen!

 

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 20 juli 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

 

 

            Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Mail me dat dan even op: info@apofyliet.tk