Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsbrief van maart 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.tk

info@apofyliet.tk

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.tk

*Meer nieuws over de Kristalshop

*Praktijk Apofyliet gesloten 10 t/m 25 april 2005

*Verslag Aardehealing 26 februari 2005

*Rectificatie over nieuwe Diksha dag

*Nieuwe workshop data

*Artikel: staan in Licht, Kracht & Liefde in deze Tijd

 

 

*Nieuwe Updates op www.apofyliet.tk

 

De afgelopen weken zijn er weer meerdere updates op de website www.apofyliet.tk geweest. De meest recente updates en toevoegingen kun je vinden op de website onder “Updates”.

 

*Nieuwe aanbiedingen kristallen in de kristalshop en nieuwe voorraad

 

Er zijn diverse nieuwe kristallen in de aanbieding geplaatst in de Kristalshop. Deze ‘opruiming’ geldt speciaal voor mijn aankomend huwelijk. Na deze reis zal ik opnieuw kristallen gaan inkopen en hoop weer met Vreugde vele juweeltjes met jullie te kunnen delen!

 

*Praktijk Apofyliet gesloten 10 t/m 25 april 2005

 

Van 10 t/m 25 april is Praktijk Apofyliet gesloten i.v.m. onze Huwelijksreis naar Egypte! Ik wil iedereen vragen beperkte mail te versturen in deze periode zodat mijn mailbox niet overladen wordt. Het zal immers toch pas na de reis beantwoord kunnen worden. Dus liever in deze periode ook geen nieuwsbrieven! Dringende mail of bestellingen kunnen natuurlijk altijd door gegeven worden.  Hoewel ik niet weet of ik in staat ben vanuit Egypte mijn mail te checken!

 

 

*Verslag Aardehealing 26 februari 2005

        (Zie oproep in de vorige nieuwsbrief)

 

Aardehealing voor het hart van Duitsland

& Inwijding in de 12 Gouden Stralen van RA

 

                                                                        

 

Met een groepje van vier personen zouden we deze middag intunen om een Aardehealing te gaan doen voor Duitsland.

Er werd een enorm krachtwiel van kristallen in ons midden gemaakt. Vele kristallen riepen om mee te doen.

Toen het krachtwiel eenmaal neergelegd was verspreide het direct al een enorme power.                                   

We starten de gechannelde healing met een verbinding en uitlijning met het hart van zowel Moeder Aarde als van Alcyone, zodat alle ‘lijntjes’ geopend en geaard waren. Daarna vond er eerst een stukje healing plaats op onze eigen systemen.

Metatron plaatste zijn Zuil van Licht rondom het krachtwiel, om deze te openen en activeren. Wij allen werden hiermee verbonden en direct startte sterk voelbaar ook de healing voor onszelf.

Even later verscheen de energie van RA, sterk voelbaar als de warme zonnekracht, als healing. Deze zonnekracht bezit een enorme power en het was overal in je lichaam en in je energie voelbaar.

Uiteindelijk werd ieder van ons afzonderlijk ingewijd in de 12 Gouden Stralen van RA. Een heel bijzonder en vooral ook krachtig gebeuren. Er werd veel gechannelde uitleg gegeven over deze inwijding. O.a. op welke aspecten deze inwijding gaat werken en wat het voor ieder persoonlijk betekend. Ik mag niet alle informatie zomaar doorgeven, maar het had voornamelijk te maken met Zonnekracht en de eigen Ascensie, in je Kracht gaan staan en het gaan voor je Hogere Doelen.

Het was enorm bijzonder om dit te mogen ervaren.

De hele ruimte vulde zich ook helemaal met goud geel (zon) Licht.

De aanzet tot deze inwijding bleek te zijn verbonden aan mijn honingcalciet punt die sterk met RA en de zonnekracht verbonden is. Maar het stond ook in verband met de opening van de Lichtpoort boven het Gizah Plateau in Egypte, die zich de dag erna zou openen. Daar er in ‘Spirit’ echter geen tijd en ruimte bestaat, was het voor de Goddelijke Leiding geen enkele moeite om deze energie bij ons nu al binnen te brengen in onze systemen.

Het zorgde voor krachtige schoonmaak en een Heilige Energie.

Daarna maakten we aansluiting op de groep Lichtwerkers die deze dag in Duitsland was om een Aardehealing te gaan doen voor het Hart van Duitsland. We tuneden hierop in om ook van onze kant hier healing naartoe te sturen. Er werd enorm veel helende power naartoe gezonden. Vele Lichtmeesters, Engelen en ook (etherische) kristallen omringden ons en zonden hun Licht.

Daarbij kwamen er ook andere bijzondere plaatsen op de aarde naar voren, die op de een of andere wijze verbonden hiermee zijn of opnieuw hiermee verbonden wilden worden. Ieder uit de groep werd naar een of meerdere specifieke plaatsen getrokken om dit Lichtwerk en deze healing ook daar te ankeren. De een werd naar Stonehenge getrokken, de ander naar Peru, naar het Gizah Plateau in Egypte, naar Eyers Rock in Australië, en noem maar op.

Het was heel bijzonder om te ervaren, het is niet in woorden uit te leggen.

Meerderen uit onze groep hadden Lichtlijnen over de aarde zien stromen, die al die verschillende plaatsen met elkaar verbonden.

Het was al met al weer een fantastische ervaring. We hebben samen enorm krachtig healingwerk mogen verrichten, onder leiding van en in samenwerking met de Licht- en de Aarde Rijken.

Daarnaast hebben we zelf ook nog eens een heel bijzondere en krachtige healing en een  inwijding mogen ontvangen.

Het was weer meer dan waar we van te voren op hadden durven hopen.

Met dank in ons hart voor alle Goddelijke Aanwezigheid, en natuurlijk de aanwezige kristallen, sloten we de middag liefdevol af. Met een goed gevoel in ons hart namen we weer tijdelijk afscheid van elkaar, tot de volgende gezamenlijke healing.

 

Vanuit mijn hart dank ik ook weer alle Lichthulp die aanwezig is, ons begeleidt en steunt op onze weg!

 

         © Willemien Timmer, 27 februari 2005

 

Foto’s van dit krachtwiel kun je vinden op www.apofyliet.tk !!!

 

 

 

*Rectificatie over nieuwe Diksha dag

 

In de vorige nieuwsbrief meldde ik dat er weer een nieuwe Diksha dag met Marieke en Nico in de planning stond. Vanwege drukte en andere bezigheden vervalt deze workshop dag helaas! We hopen te zijner tijd opnieuw samen een dag te organiseren! Nieuwe data volgen mogelijk te zijner tijd.

 

 

*Nieuwe workshop data Praktijk Apofyliet

 

De nieuwe workshop data voor mei en juni staan inmiddels ook al op de website. Deze data gelden echter nog even ‘onder voorbehoud’.  Check geregeld de activiteiten agenda voor de laatste updates!!!

 

Datum & tijd:

Activiteit:

Kosten:

 

 

 

Mei 2005

 

 

 

 

 

Maand. 2 mei 2005, 19.30 – 21.00 uur

Channeling/healing

Transformatie Lichtwerk

 

€ 10,- per persoon

Vrijd. 6 mei 2005, 13.30 – 16.30 uur

Introductieworkshop:

Kennismaking met kristal energie I

 

€ 35,- per persoon

Vrijd. 13 mei 2005, 19.30 – 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing. Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

€ 10,- per persoon

Vrijd. 20 mei 2005, 13.30 – 16.30 uur

Introductieworkshop:

Leren pendelen

€ 45,- per persoon , incl. pendel

Maand. 30 mei 2005, 19.30 – 21.00 uur

Sound of Oneness: Helend klankconcert met channeling, klankschalen en eigen stem (tonen)

 

€ 10,- per persoon

 

 

 

Juni 2005

 

 

 

 

 

Maand. 6 juni 2005, 19.30 – 21.00 uur

Channeling/healing

Transformatie Lichtwerk

 

€ 10,- per persoon

Maand. 13 juni 2005, 19.30 – 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing. Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

€ 10,- per persoon

Vrijd. 17 juni 2005, 13.30 – 16.30 uur

Introductieworkshop:

Kennismaking met kristal energie II

 

€ 35,- per persoon

Vrijd. 24 juni 2005, 13.30 – 16.30 uur

Introductieworkshop:

Leren pendelen

€ 45,- per persoon , incl. pendel

Maand. 27 juni 2005, 19.30 – 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing. Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

€ 10,- per persoon

Vrijdag 1 juli 2005, 19.30 – 21.00 uur

Sound of Oneness: Helend klankconcert met channeling, klankschalen en eigen stem (tonen)

 

€ 10,- per persoon

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Deze verwijst direct door naar de website!

 

 

                  *Artikel: Staan in je Licht, Kracht en Liefde

                                       

Lessen op je pad         

 

                                                       

 

Op je pad van spirituele ontwikkeling, op weg naar verlichting, kun je soms geconfronteerd worden met heftige situaties die je duidelijk iets te leren hebben. Situaties of problemen die lang niet altijd makkelijk zijn en ook je emoties soms zwaar kunnen belasten. Juist wanneer je meer en meer in je Licht gaat staan, kun je des te erger geconfronteerd worden met ego en dualiteit in je omgeving, gezin of familie. Wat soms moeilijk te handlen is, juist wanneer het zo dichtbij je staat.

Hoe moeilijk soms dan ook, het is toch belangrijk om juist op zulke momenten bewust te zijn dat dit alles dient voor je groei, healing en schoonmaak van oude stukken. En niet alleen voor jezelf maar ook voor die ander.

Door de nodige ervaringen leer je en groei je en kun je steeds meer kwaliteiten van je Zelf en je Hoger Licht integreren en neer gaan zetten. Dat wil echter niet zeggen dat je dan niet meer op eenzelfde manier je lessen en ‘groeipakket’ voorgeschoteld krijgt.  Juist wanneer je al verder bent gegroeid in Licht en Bewustzijn, kun je het des te zwaarder krijgen.

In dergelijke lessen wordt je gevraagd om in je hart en Licht te blijven, als Lichtwerker in hart en nieren, om te blijven zien vanuit een Hoger Perspectief en om niet terug te vallen in het oude. Hoewel dat meestal de makkelijkste weg is, om uit je kracht te stappen en in je emoties (boosheid, gekwetstheid of wat dan ook) te gaan zitten. Juist op deze momenten wordt er van jou als Lichtwerker gevraagd om je bewust te zijn en om bewust een keuze te maken: kies je voor groei, wat soms gepaard gaat met barensweeën en om in je hartkracht te blijven staan of kies je voor de makkelijkste weg: terugvallen in het oude, oude valkuilen of oude patronen en afweermechanismen. Waar kies jij voor?

In de ene situatie is de keuze makkelijker dan in de andere situatie, maar je Hoger Zelf vraagt je ten alle tijden om bewust te blijven, je hart open te houden en verder te kijken dan het spel van de 3D illusie.

 

De afgelopen weken heb ik meerdere heel pittige leerprocessen  op ‘mijn dak’ gekregen, die hier alles mee te maken hadden. Op deze wijze werd me in feite gevraagd in hoeverre ik voor mezelf, mijn Licht en mijn (hart) kracht kon en wou kiezen.

Soms heb je zo’n periode waarin je op de proef gesteld wordt over hoe zeker je van je Doel en Plan bent, hoe sterk je al in je schoenen staat en in hoeverre je kiest voor het Licht.

Ik werd geconfronteerd met een hele lading ego, negativiteit en dualiteit vanuit mijn directe omgeving, wat zich uitte in alle mogelijke rotzooi wat je je maar bedenken kan. Het ego kent vele sluikse wegen om te proberen je uit je veld te slaan.

Het was dus wederom een heel pittig proces, en het is niet gek dat je dan zo nu en dan even terug valt in oude valkuilen, die eerder zo’n gewoonte zijn geweest dat ze direct weer in werking treden in dergelijke situaties. En op zich is dat ook niet zo erg, als je je er maar bewust van wordt. Want het is juist dat wat je groei dient.

Gelukkig was er veel hulp aanwezig en veel steun, zowel uit de Lichtsferen als ook van enkele ‘aardse Engelen’, waardoor ik vrij snel weer uit mijn valkuil kon klauteren en bewuster kon gaan zien wat zich hier voor spel uitspeelde.

        

De rol van de kristallen schedeltjes

De aanzet tot deze pittige processen die zich razendsnel uit de doeken deden en waarin ook oude stukjes m.b.t. relaties (Atlantis) uitgespeeld mochten worden, waren de kleine kristallen schedeltjes Melchizedek en Panenko. (zie artikel: kristallen schedels).

Ik vermoed en ervaar inmiddels (en anderen met mij) dat zij zo trouw aan het Licht zijn en zo sterk ondersteunen in je groei en Lichtwerk, dat ze werkelijk in een tienvoudig versneld tempo elke ‘beerput’ open trekken die er nog in je systemen zit. Op deze manier kwam er een chaos aan allerlei kleine oude stukjes, die zich opstapelden, van mezelf én in relatie tot anderen naar de oppervlakte, die bijna niet te handlen was. Omdat er steeds meer stukken en processen geactiveerd werden terwijl de voorgaande losgemaakte stukken nog niet klaar waren.

Elke dag kwam er meer bij, elke dag leek het een nog heftiger puinhoop te worden  van oude energie en emoties. Echt heel oude stukjes.

Onverwachte, moeilijke situaties volgden elkaar op de voet op en werden steeds erger.

Natuurlijk heeft dit alles tot doel om te groeien en te transformeren, maar makkelijk was anders.

In eerste instantie wordt je tussen gevoel en denken heen en weer geslingerd, daarna tussen wel of niet in je Kracht en Liefde blijven staan, en zo ging het van kwaad tot erger. Op een gegeven  moment voelde ik hoe mijn hart zich steeds meer sloot. Ik liep ‘blind’ de oude valkuil in en liet mijn emoties (gekwetstheid, boosheid) spreken. Bewust van het feit wat hier gebeurde, maar niet in staat het om te keren.

Oude Atlantische gevoelens en gedachten kwamen wederom in deze staat van onmacht om de hoek kijken. En ik kreeg het gevoel gefaald te hebben, ondanks het vele mooie Lichtwerk wat ik al verricht heb. 

Totdat ik na enkele dagen bewust de knoop door hakte en KOOS voor mijn Zelf, voor mijn Licht. Bewust koos om ‘no matter what’ in mijn kracht te blijven staan.

Mede dankzij de vele hulp van Lichtwezens, Engelen en ook ‘aardse Engelen’ kon ik deze bewuste keuze maken. En ik voelde direct weer hoe mijn hart weer meert open ging, en hoe de levenskracht weer meer ging stromen. Hoe ik weer in mijn Licht en afstemming kon staan, in volle Liefde en Kracht.

Inmiddels ben ik gelukkig ‘weer terug’, of eigenlijk zelfs een stap verder. Opnieuw heb ik door deze leerprocessen nieuwe groei en opruiming mogen ervaren!

De laatste paar dagen voor het rustiger werd in deze processen heb ik heel bewust de crystal skulls aan de kant gezet, om wat meer rust in de processen te krijgen. En dat werkte werkelijk zo. Doordat ze daarvoor telkens in mijn buurt/energie waren, bleven de processen maar aanzwellen in volle kracht, zonder pauzes.

Ik voel nu ook dat zij middels hun vorm sterk aangesloten zijn en werken op de Ascensionkamer in het achterhoofd en dermate ondersteunen en leerlessen brengen om je Ascensiongroei enorm te versnellen. Een krachtig, maar ook heftig, gebeuren.

Hoewel ik geleerd heb hun krachten subtiel, en niet in overmaat, aan te spreken, merk ik dat ze ook daadwerkelijk aanzetten om heel veel te zuiveren en om alle laatste stukjes naar boven te trekken. Ik hoor dat ook van anderen die een kristallen schedeltje hebben. Voor ieder werkt het zo, maar voor ieder op een andere manier die bij je past.

En de schedeltjes gaan door. Het is aan de caretaker van de schedels in hoeverre je hierin doorgaat, hoeveel je kan handlen en opruimen voor het tijd is om rust te nemen en ze even aan de kant te zetten.

Een bijzondere ervaring.

Ik voel en weet ook dat deze leerprocessen niet voor niks nu spelen. Ik Weet en voel ook dat dit ook voorbereidingen zijn en onderdeel van de energie voor de komende tijd op aarde. Alsook onderdeel binnen mijn eigen processen voor de komende tijd.

Er staat op aarde weer een belangrijke verandering en verhoging van trilling (Bewustzijn) op het menu.

Niet alleen voor mij of andere Lichtwerkers, maar voor iedereen hier op aarde.

De tekenen dienen zich al aan, ook in je persoonlijke leven. Let er maar eens op voor jezelf.

Puzzelstukjes lijken in elkaar te vallen. De ene bijzonderheid volgt de andere op.

Zo ontdek ik ook telkens opnieuw meer tekenen van opnieuw een grote verandering.

En dat geldt voor ieders (persoonlijke) leven, alsook voor heel de Moeder Aarde.

 

© Willemien Timmer, 25 februari 2005

 

Meer informatie over deze veranderingen vind je in de (nieuwe) artikelen:

 

*Persoonlijke voorbereidingen op een bijzondere periode

 

*Lichtpoort in Egypte opent zich van 27 februari t/m 20 maart 2005

 

 

 

Dit was de nieuwsbrief van maart 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.tk

info@apofyliet.tk

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Laat het me dan even weten op: info@apofyliet.tk