Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de kerst nieuwsbrief van 25 december 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl                        

 

           

 

 

In deze kerst nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Kerstwens voor 2006

*Een terugblik op 2005 en vooruitzicht op 2006

*Opnieuw een nieuw ‘familielid’ gevonden!

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl en nieuwtjes!

*Data Apofyliet Kristal Opleiding 2006

*Nieuwe workshop na de Apofyliet Kristal Opleiding!

*Nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops gepland in 2006!

*Grote December aanbiedingen in de Kristal Shop

*Workshop data voor volgende maand

 

        

 

*Kerstwens voor 2006      

 

Ten eerste wil ik jullie bij deze een Stralend en Liefdevol kerstfeest en een Vreugdevol nieuw jaar toewensten! Dat we opnieuw mogen groeien in ons eigen Licht en hartverwarmende contacten mogen ervaren! Overstroomt mogen worden door Liefde en in zuiverheid en integriteit mogen Zijn wie we Zijn! En ons Lichtje mogen laten stralen!

Ik dank jullie vanuit mijn hart voor de fantastische hartverwarmende reacties en belangstelling van afgelopen jaar en de enorme hoeveelheid liefdevolle kaartjes die we van iedereen mocht ontvangen!

 

                  

 

*Een terugblik op 2005 en vooruitzicht op 2006

 

Het jaar 2005 hebben we denk ik allen ervaren als een jaar van grote groei en enorme Transformaties. Er is zoveel in ons wat we mochten schonen en zuiveren het afgelopen jaar, maar ook zoveel nieuw Licht wat we mochten leren belichamen. Ik ervaar 2005 als een ongelooflijk jaar van groei! Een jaar met vele nieuwe kansen, vele nieuwe uitdagingen, maar ook zoveel nieuwe ontdekkingen en bovenal groei! Een jaar wat hoogte- en diepte punten kende. Moeilijke momenten maar ook ongelooflijk liefdevolle en vooral krachtige momenten. Momenten waarin we werden geconfronteerd met Angst, maar ook onze eigen Hartkracht en Zijnsenergie mochten ontdekken.

2005… een jaar van grote tegenstellingen, maar onmiskenbaar gevolgd door zoveel Licht, Liefde, Kracht. Processen van vele eeuwen mochten tot een afronding komen, meer eigen Licht mocht ontdekt worden, en ook zoveel ongekende Krachten vanuit ons Eigen Licht ontdekt en geïntegreerd worden.

Zuivering stond overduidelijk centraal dit afgelopen jaar. En daarmee ook Transformatie en Nieuwe Groei.

Grote diepgaande processen door je Zelf, een ontdekkingsreis voor het leven!

Een tijd ook die zich nooit weer in deze mate zal manifesteren.

En net als wij heeft ook Moeder Aarde deze Transformaties mogen ervaren en ondergaan. Veel Aardehealingwerk mocht gedaan worden in dit jaar, om ook Moeder Aarde te helpen meer in haar Hoger Licht te komen staan. Oude angsten, oud verdriet, pijn en gekwetstheden mochten gezuiverd worden. Veelal enorm oude stukken die al zolang ook de aarde of bepaalde plaatsen vervuilen.

Het Licht was het hoofdthema van alles en ieder dit jaar. Zuivering opdat je eigen Lichtje weer mag gaan stralen. En ja…het was behoorlijk hard werken dit jaar, maar ook dat werd beloond met momenten van Vreugde, het ervaren van diepgaande hartconnecties, de Liefdevolle Kracht in aanwezigheid van de grote hoeveelheid hulp uit de Lichtrijken. En bovenal onze eigen harten die verder geopend mochten worden!

Als ik zo terugkijk op het afgelopen jaar zijn er in ons leven vele veranderingen geweest. Vele hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Moeilijke momenten die ten alle tijden onze groei dienden, de zuivering, de Transformatie. Momenten van grote Vreugde ook, Thuis komen.

Verschillende grote reizen zijn gemaakt, t.b.v. van onze eigen groei, maar ook voor de healing van Moeder Aarde. De samenwerking met de Lichtrijken en Moeder Aarde bereikten hoogtepunten waar we eerder alleen maar van konden dromen. Het ontwaken van steeds meer bewustzijnsdelen in ons Zelf was verbazingwekkend en ontroerend. De hartverwarmende en bijzonder liefdevolle Engelen (vaak ook in een fysiek lichaam) die we op ons Pad mochten ontmoeten afgelopen jaar waren overweldigend en mochten ons zo diep raken.

En uiteindelijk als ik terug kijk is er een duidelijke balans te zien tussen hoogte- en diepte punten. De hoeveelheid schoonmaak en Transformatie, maar ook groei, is enorm. Pure bevrijding!

Ook een belangrijk item van het afgelopen jaar was het feit dat vele karmische stukken voor eens en voor altijd opgeruimd mochten worden, waardoor er nog zo weinig meer tussen zit. Het aspect Creatie werd hiermee zo belangrijk en overduidelijk. Wat je uitzend krijg je vanaf dit jaar direct weer terug op je ‘bordje’. Er zit niets meer tussen, zoals er eerder soms jaren of zelfs eeuwen tussen konden zitten. Je krijgt het nu zo direct terug gespiegeld. Ook dat zijn o zo belangrijke leerlessen (geweest) om steeds bewust te blijven van je Zelf, om steeds bewust te zijn van gedachten, gevoel of uitspraken.

 

                                                                 

 

En ook de groei van de praktijk en mezelf hierin was een centraal en belangrijk punt het afgelopen jaar. We hebben zo’n grote groei meegemaakt, dat het bijna niet voor te stellen is. De thema’s je Eigen Kracht (neerzetten), je eigen Licht belichamen, je hart volledig tot bloei laten komen, je eigen Licht tot diep in de aarde ankeren, liepen als een rode lijn door heel het jaar. Met als gevolg dat we nu mogen genieten in onze Eigen Kracht. Dit ook daadwerkelijk meer neer hebben mogen zetten (ook in de onderste chakra’s), wat ook z’n invloed heeft doen gelden uiteraard op al het healingwerk, ook in de vele workshops die zich dit jaar gevormd hebben.

Daarnaast was ook het item “Vertrouwen” aan de orde van de dag. Werkelijk kunnen vertrouwen. Je niet laten leiden door angst of negativiteit, maar in je Kracht blijven staan en daadwerkelijk een Goddelijk Vertrouwen vast houden. O zo moeilijk, maar o zo dankbaar ook zijn we dat we dit mochten leren en nu ook kunnen toepassen in alles wat er in ons leven gebeurd! De neutraliteit in je Licht kunnen vasthouden, ongeacht hoe je Persoonlijk Zelf emoties hierop reageren. Een hogere visie vasthouden, kijken vanuit het Hoger Zelf perspectief….

En er was nog zoveel meer! 2005 is voor ons echt het jaar van ongekende mogelijkheden en groei geweest! En we gaan nog steeds vol vertrouwen, goede moed, positiviteit en Hoger Licht, met een open hart verder, op weg naar 2006!

Opnieuw een belangrijk jaar in ieders groei. Met nieuwe leerlessen en groeiprocessen. De zuivering zet door, ook nu, op een hoger Plan! Opnieuw mogen we Hogere Lichtdelen van ons Zelf opnieuw ontdekken en Bewust worden! Opnieuw staan vele spannende verrassingen en uitdagingen in het verschiet. En we genieten ervan, met volle teugen! Een tijd als deze hebben we op aarde nooit eerder mogen beleven! Een tijd op weg naar meer nieuwe verandering, meer nieuw Licht, nieuw Bewustzijn! Een tijd waarin we meer en meer ons Engelen Zelf weer mogen her-inneren, weer meer mogen ontwaken in de Werkelijke Jij!! Een tijd zoals die nooit was, is en zal zijn!!!

Ook 2006 beloofd een belangrijk en bijzonder jaar te worden, waarin we onze Paden naar Bewustzijn meer zullen verdiepen! Ik hoop van HARTE dat jullie net als wij genieten van deze Tijd en groei! Op weg naar een nieuw jaar van Verdieping in Bewustzijn!

 

In Licht, Liefde, Kracht en Vertrouwen!

 

Willemien

 

                              

 

*Opnieuw een nieuw ‘familielid’ gevonden!

 

 

 Daniba           

 

Enkele weken geleden was ik weer zo gelukkig om volledig ongepland een nieuw ‘familielid’ tegen het lijf te lopen uit de kristallen schedel familie. De nieuwe aanwinst weegt zo’n 750 gram en zijn naam is Daniba. Een grote kristallen schedel van helder bergkristal die ook weer vele regenbogen in zich draagt. Daniba begon direct heel veel informatie door te geven, ook wat betreft zijn connecties met de andere scully’s uit de ‘familie’ waarvoor ik zorg mag dragen. Bijzondere en belangrijke puzzelstukjes vielen ineens op hun plaats. Bijzondere informatie volgde ook over het Lichtwerk en Aardehealing werk wat we in connectie met elkaar mogen gaan doen. Belangrijke Taken samen zullen in de loop der tijd meer naar voren mogen komen in ons healing werk samen.

Binnenkort zal er meer van deze informatie op de website verschijnen. Je zult dit kunnen vinden op www.prakijk-apofyliet.nl in het hoofdstuk ‘Kristallen Schedels”.

De scully’s zullen steeds belangrijker gaan worden voor diepgaande Transformatie en healing, maar ook voor het vasthouden van Hoger Licht, Transformatie, zuivering, en het doorgeven van Hogere Kennis.

Ik hoop ergens dit jaar ook nog een workshop te gaan geven, om meer mensen kennis te laten maken met de bijzondere krachten van deze scully’s ten behoeve van de eigen groei, en om mogelijke angst hiervoor weg te nemen.

De datum/data vind je te zijner tijd welk in de nieuwsbrieven of in de activiteiten agenda.

 

 

                  

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl en nieuwtjes!

 

Er zijn in de afgelopen tijd diverse updates weer geweest op www.apofyliet.nl en op www.praktijk-apofyliet.nl . helaas is het me vanwege de drukte, door de enorme groei en belangstelling voor de praktijk en workshops, niet gelukt de afgelopen tijd om meer artikelen te schrijven en plaatsen op de website. Ik hoop vanaf 2006 weer wat meer te kunnen schrijven.

 

Inmiddels is mijn boek “Lichtwerk met kristallen” in een ver(der) gevorderd stadium. Ik hoop het de komende weken af te krijgen, om dan een uitgevrij te kunnen gaan zoeken. Ik hoop dat ergens begin dit jaar het boek ook daadwerkelijk uitgegeven zal kunnen worden. Ook omdat het veel informatie en achtergrondkennis verschaft, wat aansluit op de Apofyliet Kristal Opleidingen! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte!

 

In februari 2006 zullen we opnieuw afreizen naar ,het Land van de Zon,  Egypte voor (grootschalig) Lichtwerk in verschillende tempels, een beetje vakantie, maar ook om opnieuw inkopen te doen voor de Kristalshop! We zullen weer alles uit de kast gaan trekken om zoveel mogelijk goede kwaliteit essences te vinden, die een hoge Lichtkwaliteit en zuiverheid in zich dragen! Ook zal ik proberen opnieuw een mooie voorraad van het heel bijzondere Albast mee terug te nemen. Je kunt dit te zijner tijd weer vinden in de nieuwsbrieven en Kristalshop!!

 

 

                           

 

*Data Apofyliet Kristal Opleiding 2006

 

Ik begreep dat er bij enkelen van de Kristal Opleiding die start in 2006, wat verwarring was over de data. Bij deze alle data nog even op een rijtje.:

 

 

Vrijdag 6 januari 06, 13.30-16.30 uur

Introductieworkshop/start kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie I

 

 

45,- euro per persoon

Vrijdag 27 januari 06, 13.30-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie

Deel II

 

 

45,- euro per persoon

Zaterdag 11 februari 06, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Pendelen & Communicatie met kristallen                                         

Verschuift van 11 februari naar zaterdag 4 februari 2006!!!

 

 

 

110,- euro per persoon incl. pendel en lesmateriaal

Zaterdag 4 maart 2006, 10.00 – 16.30 uur

 

Kristal opleiding groep 2006:

Inwijding in je Hartkristal                              

Verschuift van 4 maart naar vrijdag 10 maart 2006!!!

 

 

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk hartkristal met reading

Zaterdag 25 maart 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Inwijding in je Krachtkristal

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtkristal met reading

 

Zaterdag 8 april 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kristallen Krachtwielen

 

 

 

115,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtwiel

Zaterdag 6 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kristal chakra leggingen

 

 

 

115,- euro per persoon, incl. chakra set

Zaterdag 27 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Werken met kristallen Deel I

 

 

 

100,- euro per persoon

Zaterdag 10 juni 2006, 10.00-16.30 uur

Afsluiting kristal opleiding groep 2006:

Werken met kristallen Deel II

 

 

 

100,- euro per persoon

Zaterdag 24 juni 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal Inwijdingsdag voor Kristal               

opleidings groep 2006

                                                                            

Meer informatie hierover volgt in de Kristal opleiding!

Los staande workshop na het volgen van de Kristal Opleiding!

100,- per persoon

                  

 

 

*Nieuwe workshop na de Apofyliet Kristal Opleiding!

 

Na het volgen van de Apofyliet Kristal Opleiding kan ik jullie nog een nieuwe los staande bijzondere Kristaldag aanbieden: Werken met Etherische Kristallen!!! Een dag die niet zozeer tot de opleiding behoort, maar los gevolgd kan worden. Het is dus geen verplichting om mee te doen, het is een keuze vanuit je hart.

Het gaat hierbij om een dag waarin we ingewijd mogen worden in etherische kristallen en hier uitgebreid mee leren werken. Het werken met etherische kristallen is fantastisch om in te zetten tijdens of voor healing, voor Aardehealing, zuiveren van ruimten, etc. Dit is me al eerder ‘beloofd’ om door te mogen gaan geven en nu voelt het dat de tijd er rijp voor is om dit ook daadwerkelijk door te mogen geven, maar alleen voor ieder die de Kristal Opleiding gevolgd heeft en dus al de nodige kristal energie ervaring heeft opgedaan en de nodige schoonmaak en Transformatie ervaren heeft. Het lijkt heel veelbelovend en krachtig te worden.

Meer informatie volgt te zijner tijd!

 

                  

 

*Nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops gepland in 2006!

 

Inmiddels zijn er ook weer nieuwe Lichtwerk Transformatie workshops gepland voor 2006. Deze gechannelde workshops zijn heel bijzonder en bieden je grote Transformaties, zuivering en groei. Omdat alle workshops gechanneld zijn, zijn ze nooit hetzelfde, maar telkens opnieuw afgestemd op de aanwezige deelnemers, diens processen en de energieën die in die tijd aan de orde zijn! Bijzondere stroomversnellingen in je groei, diepgaande healing en Bewustwording onder leiding van verschillende Lichtmeesters en Engelen!!!

 

Kijk hier voor enkele ervaringen van deelnemers aan deze workshops!

 

Klik op de betreffende workshop voor meer informatie over de workshop!

 

Zaterdag 14 januari 2006: Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

 

Vrijdag 3 februari 06: Werken met de Kracht en Magie van Merlin

 

         Zaterdag 18 maart 2006: De Kracht van de Witte Lotus (Deel I) en Inwijding in de Witte Lotus (Deel II)

 

Zaterdag 22 april 2006: Inwijding: De 12 Gouden Stralen van Ra

 

Zaterdag 29 april 2006: Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

 

Zaterdag 13 mei 2006: Werken met de Kracht en Magie van Merlin

 

Zaterdag 20 mei 2006: Ra en de Hathors                                         

 

 

Kijk voor meer data in de Activiteiten agenda!!!

 

                           

 

*December aanbiedingen in de Kristal Shop

 

Op dit moment zijn er grote December kortingen te vinden in de Kristalshop. Deze kortingen gelden nog t/m 31 december! Wees er snel bij, want op = op!

Hieronder vind je vast enkele van deze kristallen:

 

Foto:

Artikel code: Citrien knuffel 002

Prijs: 5,50 euro     Met decemberkorting nu voor: € 4,95

Afmetingen: cm lang,  cm breed, cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Gebrande amethist, met regenbogen, veel diepte in de kleur.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal is sterk verbonden met de Regenboog van vernieuwing, hoop, groei en vertrouwen. Het brengt deze aspecten over in je systeem, en dit zet aan tot nieuwe groei. Het bekrachtigd en versterkt je Wezen in wie je Bent en brengt positiviteit en vreugde met zich mee.

 

Foto:

Artikel code: Ruwe Arkansas punt groot 002

Prijs: Van 20 euro  nu voor 18,50 euro!!!          Met decemberkorting nu voor:  € 16,65

Afmetingen: 5,2 cm lang, 3,7 cm breed, omtrek 10,5 cm

Kenmerken: Helder transparant, bijzonder mooi en gaaf voor een ruw kristal.

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten hoger!

Korte reading op dit kristal: Lichtkracht en eigen Bewustzijn. Dat helpt dit kristal om in jezelf te ontwikkelen en openen. Een bijzonder kristal, van grote waarde voor je eigen Ascensie groei. Het helpt je Hogere Wijsheden te doen ontwaken in je Wezen. Helpt je de dualiteit te doorzien. Brengt Hoger Bewustzijn hier in. Helpt je je eigen Kracht te ontdekken en je Licht te laten stralen, in ELKE situatie.

 

Foto: 

Artikel code: Obelisk Arkansas kristal 002

Prijs: Van 15 euro nu voor 12,50 euro!!!           Met decemberkorting nu voor: € 11,25

Afmetingen: 5,9 cm lang, 1,3 cm breed, 1,5  cm dik

Kenmerken: Helder transparant, lichte wolkjes, regenboogjes.

Korte reading op dit kristal: De vorm van de obelisk is al vele duizenden jaren oud. Het verbind hemel en aarde met elkaar, en geleid Lichtkracht van de Lichtsferen in gedoseerde vorm naar het aardse en de aarding. Het werken met een obelisk werkt daarom ook bijzonder krachtig in heel je systeem. Dit kristal brengt zuivering en hoger Bewustzijn. Het verhoogt de Lichttrilling in heel je Wezen. Maakt je sterk en krachtig. Brengt zuivering en helderheid, gaan voor je Doelen en helpt je krachtig te Zijn in je eigen Licht.

 

Foto:

Artikel code: Obelisk Arkansas kristal 004

Prijs: Van 15 euro nu voor 12,50 euro!!!           Met decemberkorting nu voor: € 11,25

Afmetingen: 5,5 cm lang, 1,3cm breed, 1,3 cm dik

Kenmerken: Helder transparant, enkele lichte wolkjes.

Korte reading op dit kristal: De vorm van de obelisk is al vele duizenden jaren oud. Het verbind hemel en aarde met elkaar, en geleid Lichtkracht van de Lichtsferen in gedoseerde vorm naar het aardse en de aarding. Het werken met een obelisk werkt daarom ook bijzonder krachtig in heel je systeem. Dit kristal is sterk verbonden met het Licht, maar ook met de natuurrijken. Er zijn enkele natuurwezentjes verbonden aan dit kristal en deze helpen je je Lichtwerkers Bewustzijn te doen ontwaken. Zeer geschikt om voor jezelf (als ondersteuning) te gebruiken bij Aardehealing.

 

Foto: 

Artikel code: Albast ei 001

Prijs: Van 20 euro nu voor 17,50 !!! Met december korting nu voor: € 15,75

Afmetingen: 6,5 cm lang, 4,8 cm breed, ‘buik’ omtrek 15,5 cm

Kenmerken: Veel wit, afgewisseld met helder geel. Witte top en witte horizontale belijning.

Algemene reading op dit kristal:  klik hier!

 

Foto:

Artikel code: Baby ei rozenkwarts 002

Prijs: van 6,75 nu voor 6,- euro              Met december korting nu voor: € 5,40

Afmetingen: 3 cm lang, 2,3 cm breed, omtrek ‘buik’ 7 cm,

Kenmerken: Je ziet niet vaak eieren in dit formaat! Licht roze.

Korte reading op dit kristal: Zachte Engelenkracht en de Maria Magdalena energie ‘overheerst’ in dit kristal. Dwz dat het zachtheid, healing en Liefde brengt. Kristal is verbonden met Engelen Liefde en hartkracht.

 

Foto:

Artikel code: Rozenkwarts brok ruw 001

Prijs: van 4,50 nu voor 3,50 euro     Met december korting nu voor: € 3,15

Afmetingen: 5 cm lang, 2 cm breed, 2,3 cm

Kenmerken: Zacht roze. Ruwe brok. Enkele regenboogjes bovenin. Lijkt een beetje op een puntvorm.

Korte reading op dit kristal: Met behulp van de Roze Galactische Straal en het Regenboog Licht brengt dit kristal healing in pijnstukken. Het verlicht en ontzorgt Brengt inzicht en nieuwe kracht, op liefdevolle wijze. Vertrouwen en healing!

 

Foto:                

Artikel code: Handgepolijste bergkristal 001

Prijs: Van 7,- nu 6,50 euro     Met december korting nu voor: € 5,85

Afmetingen: 3,8 cm lang, 2,7 cm breed, 1,8 cm dik

Kenmerken: helder doorzichtig, enkele smetjes

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt helderheid en kracht, brengt healing op oude lagen, jasjes en bewustzijn. Krachtige healing op zwaardere, donkere stukjes. Het helpt je je eigen Licht te herkennen en vast te houden. Het kristal brengt je grote steun t.b.v. je groei.

  

Foto:

Artikel code: Pyriet knuffel 001

Prijs: Nu 6,50 euro              Met december korting nu voor: € 5,85

Afmetingen: 2 cm lang, 2,2 cm breed, 1,5 cm dik

Kenmerken: Gepolijste vorm, wat zeldzaam is bij pyriet.

Korte reading op dit kristal: Het Gouden Licht van hemel en aarde in een kristal ‘gevangen’. Dit kristal brengt je een diepe verbinding met de kern van moeder Aarde en aard je systeem zodanig dat je stevig geaard in het leven kunt staan. Tegelijkertijd helpt het je om je Hoger Licht naar de aarde te trekken, zodat je dit ook werkelijk meer kunt belichamen op aarde.

 

Foto:

Artikel code: Ruwe rode calciet 003

Prijs: Van 3,50 nu voor 3,- euro     Met december korting nu voor: € 2,70

Afmetingen: 1,8 cm lang, 2 cm breed, 1,5 cm hoog

Kenmerken: Licht rood tot wit transparant

Korte reading op dit kristal: Dit kristal verbind aarding en hogere lagen van jezelf met elkaar in je basis. Dwz dat je je veilig kunt voelen bij wie je bent. Helpt je om je pad op jouw manier te lopen.

 

Foto:   

Artikel code: Ketting hematiet 001

Prijs: Van 15,- nu voor 13,50 euro     Met december korting nu voor: € 12,15

Afmetingen: 43 cm lang

Kenmerken: schitterende glanzende hematiet ketting. Goudkleurige sluiting.

Korte reading op dit kristal: Het dragen van deze ketting geeft een aardende kracht in heel je systeem. Hierdoor sta je sterker in het leven, directer in het hier en nu. Ook met al je spirituele kwaliteiten. Brengt verbindingen met de aarde en natuurrijken. Helpt je je hoger Licht te aarden en neer te zetten in je leven.

 

 

Kijk voor meer aanbiedingen in de Kristalshop!!!!

 

 

                    

 

*Workshop data voor volgende maand

 

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Januari 2006:

 

 

 

 

 

Vrijdag 6 januari 06, 13.30-16.30 uur

Introductieworkshop/start kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie I

 

Voor de Opleiding van 2006 is er nog 1 plek vrij gekomen!!!

 

45,- euro per persoon

Zaterdag 14 januari 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop   

 

Deze groep is al vol!!!

 

Nieuwe workshop op: 29 april 2006!

 

100,- per persoon

Maandag 9 januari 2006, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!!!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 21 januari 06, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Kristal chakra leggingen

 

Deze groep is al vol!

 

115,- euro per persoon, incl. chakra set

Vrijdag 27 januari 06, 13.30-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie

Deel II

 

Voor de Opleiding van 2006 is er nog 1 plek vrij gekomen!!!

 

45,- euro per persoon

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

                                              

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Februari 2006:

 

 

 

 

 

Vrijdag 3 februari 06, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht en Magie van Merlin

Transformatie Lichtwerk

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

100,- euro per persoon

Zaterdag 11 februari 06, 10.00-16.30 uur

 

Kristal opleiding groep 2006:

Pendelen & Communicatie met kristallen

                                                                     

Verschuift van 11 februari naar zaterdag 4 februari 2006!!!

 

 Voor de Opleiding van 2006 is er nog 1 plek vrij gekomen!!!

110,- euro per persoon incl. pendel en lesmateriaal

Zaterdag 18 februari 06, 10.00-16.30 uur

 

Kristal opleiding 2005/2006:

Werken met kristallen Deel I

                                                                        

Verschuift van 18 februari naar zaterdag 11 februari 2006!!!

 

 Deze groep is al vol!

100,- euro per persoon

 

 

 

 

 

Dit was de kerst nieuwsbrief van 25 december 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl