Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 27 maart 2006 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Inleiding

*Nieuwe updates op www.apofyliet.nl en nieuwe websites

* In the spotlight: De schoonheid en Kracht van Opaal

*Egyptische Lichtwerk Transformatie workshops na de Egyptereis

*Opnieuw In the spotlight: Ontstoringspotten voor huis en omgeving

*Nieuwe kristallen, producten en vele aanbiedingen in de Kristal Shop!!!!

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

*Inleiding

 

Een nieuwe periode van groei en Bewustwording breekt aan. Nieuwe Bewustzijnspoorten openen zich of zijn reeds geopend. Velen voelen het: met de Equinox van 20 maart 2006 zijn er opnieuw verschuivingen in de energie, die naar de Aarde komt, geweest. Die weer nieuwe mogelijkheden, nieuwe Krachten en nieuwe Transformatie processen teweeg zullen brengen.

Ook de gedeeltelijke zonsverduistering van a.s. woensdag 29 maart (ongeveer rond half 12 tot half 2) speelt hierin een belangrijke rol. Velen voelen het!

In de workshops lijken de Krachten zich de afgelopen periode bijna verdubbeld te hebben. Heftige, heel oude stukken mogen aangeraakt worden en getransformeerd, alsof het niets is. Veel meer bevrijding van energie, bevrijding van Hoger Bewustzijn vindt plaats. Mensen ‘barsten’ spontaan open en worden gevoeliger en geraakt door het Licht.

Opnieuw breekt een nieuwe periode aan! En mede hierdoor ook dienen andere processen en ook andere kristallen zich in een razend tempo aan. Vele ‘nieuwe’ kristalsoorten werden in een zeer korte periode opnieuw geïntroduceerd als zijnde belangrijk voor deze tijd. In razend tempo verschenen nieuwe kristallen, die al langer bekend zijn, maar meer op de achtergrond verbleven en vaak moeilijk of niet verkrijgbaar waren, hun weg meer naar de voorgrond, opdat ze van onschatbare waarde zijn voor deze speciale periode.

Verderop in deze nieuwsbrief kun je vele van deze kristallen vinden, die uitermate geschikt zijn na de nieuwe shift in energie, specifiek voor deze periode.

Ik wens ieder van jullie persoonlijk veel leesplezier maar vooral ook veel groeiplezier in een tijd met nieuwe mogelijkheden!

 

Warme hartegroet,

Willemien

 

 

 

*Nieuwe updates op www.apofyliet.nl en nieuwe websites

 

Met vreugde kan ik mededelen dat de websites van Praktijk Apofyliet weer volledig ‘in de lucht’ zijn. De Kristalshop bevind zich nu op de site: www.apofyliet-kristalshop.nl  maar is ook simpel en makkelijk bereikbaar via de andere websites van Praktijk Apofyliet. Ook hierin was het tijd voor vernieuwing, en na enige moeilijkheden met de server zijn alle problemen weer opgelost als sneeuw voor de zon, en maken we een frisse nieuwe start!

 

Daarnaast is de Kristalshop inmiddels aangevuld met alle Egypte producten van onze laatste reis (of wat daar inmiddels van over is). En vele nieuwe, bijzondere en schitterend krachtige kristallen vonden hun weg naar de Kristalshop. En….er komt komende week nog meer aan!

Een selectie van de nieuwe kristallen vind je verderop in deze nieuwsbrief! De rest kun je vinden in de Kristalshop.

 

 

 

* In the spotlight: De schoonheid en Kracht van Opaal

 

 

Opaal is een vrij waardevolle (dure) steensoort die in vele kleuren en verschillende soorten voor komt, die ieder andere kenmerken in zich dragen. Van glinsterende, in alle kleuren opaliserende opaal, van wit tot diep antraciet kleur.

Elke opaalsoort kent z’n eigen energie en kenmerken, maar het gezamenlijke Doel van de opaalsoort is toch wel hun Kracht om je heel direct, zonder omwegen, naar de Kern terug te brengen.

Men noemt opalen vaak als negatief of ongelukbrenger, als het boze oog, brenger van desillusies. Dat komt omdat opaal je ook confronteert met je eigen innerlijk en je schaduwzijde. Voor mensen die liever onbewust willen blijven en hun innerlijk niet willen transmuteren, wordt ie vaak daarom als negatief ervaren.

Opaal werkt als het ware als water, en werkt dan ook sterk op het gevoel. Opaal is heel vloeibaar. Het is een water energie, vrouwelijke energie.

Opaal bestaat uit miljoenen jaren oude waterlaagjes die uitgekristaliseerd zijn. Dat geeft ook de mooie opaliserende inwendige kleuren.

Belangrijk aandachtspunt: Je moet opaal af en toe in water doen, omdat deze anders uitdroogt en scheurtjes kan gaan vertonen.

 

De algemene werking van opaal:

Opaal helpt je om oude gewoontes te doorbreken. Het kan goed werken bij star of geremd zijn, dan werkt het stimulerend. Wanneer je echter te weinig grenzen hebt of stelt, kun je er te los van worden. Opaal confronteert je heel duidelijk met je eigen innerlijk en je mogelijke schaduwstukjes. Opaal is daarom ook een steen om heel bewust wel of niet voor te kiezen. Dit kristal komt heel sterk naar voren als erg belangrijk en behulpzaam voor deze tijd!

 

Enkele specifieke opaalsoorten nader toegelicht in hun Ascensie werking:

 

Roze Andes opaal:

 

 

Kenmerken:

Roze opaal is roze gekleurde Andes opaal. Het komt voor in diverse roze tinten, van heel licht tot heel donker, soms met insluitsels. Het is een nog weinig bekend kristal, die uitermate mooi werk voor je kan verrichten als je het inzet voor healing (voor jezelf of voor een ander). Bezit een bijzondere glans en kleur, maar niet het opaliserende effect.

Het is een relatief prijzig kristal, maar nog wel betaalbaar.

 

Herkomst: Peru

 

Reading op dit kristal:

Met heel zachte roze Engelenkracht doorloopt dit kristal je systemen. Het verwarmt, verzacht en heelt oude stukjes en brengt er zachte Liefde voor in de plaats. Acceptatie, begrip, je gekoesterd weten. Heel hoge fijne trillingen. Verbonden aan de hogere levels van de Roze Galactische straal. Heel zacht en liefdevol. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen. En verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de Eenheid was. Het brengt ook deze Eenheidsenergie in heel je wezen terug.

Roze opaal is een zachte heler van heel je buikgevoel en hart. Het brengt met hoge fijne Lichttrillingen opnieuw de verbindingen met Engelenrijken en Heelheid in je Wezen terug. Het Eenheidsbewustzijn van volmondige Goddelijke Liefde is in dit kristal sterk vertegenwoordigt. Het draagt een heel zachte, lieve, helende kracht, die je wezen omarmt en koestert. Als een warme Liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid, etc. opgelost wordt. Een zeer bijzondere kracht die je snel verder op weg naar je verlichting zal helpen door de zachte maar o zo diepe schoonmaak die dit kristal komt brengen.

Dit kristal brengt ook zachte liefdevolle Engelen energie in je systeem, maar van een heel andere orde als bijv. de echte Engelen kristallen. Dit kristal opent met zachtheid je hart voor je Zelf, opdat je jezelf meer Lief mag hebben, jezelf mag accepteren zoals je Bent. Maar ook alle lagen van je hart mag ontdekken. Een bijzonder kristal wat je meeneemt op ontdekkingsreis in je Zelf.

 Het kristal opent, verzacht, verwarmd en heelt hierbij alles wat jouw hartkracht nog in de weg staat. Het helpt je je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurd. Bijzonder liefdevol kristal, uitermate goed geschikt voor je hart en Ascensie groei!!

 

Verkrijgbaar in de Apofyliet Kristalshop en/of op aanvraag!

Prijsindicatie: Een knuffelsteen zit ongeveer rond de 9,50 tot 15 euro.

 

 

Blauwe Andes Opaal:

 

 

Kenmerken:

Zacht zee blauw van kleur, soms iets doorschijnend. Bijzonder mooi, aantrekkende kleur. Bezit een bijzondere glans en kleur, maar niet het opaliserende effect. Bijzonder kostbaar (duur), komt niet zo veel voor.

 

Herkomst: Peru

 

Reading op dit kristal:

Deze zacht blauwe opaalsoort brengt je energie meer in stroming. Het zet aan tot grote schoonmaak in met name het emotioneel gebied en brengt je hier direct tot de kern van de problemen. Maar biedt hierin ook inzicht en stroming van energie, waarmee het ook de oude energie helpt afvoeren.

Deze opaal kan confronterend werken opdat het de emoties en gevoelens waar het om gaat direct, zonder pardon, voor je plaatst. Waarmee het ook direct healing mag brengen.

Ondanks dat, is dit toch een bijzonder liefdevol, zachte kristalsoort die een bijna onnatuurlijke Liefde en aantrekkingskracht uitstraalt. En juist hiermee helpt deze opaal je je Zelf in alle Delen te herkennen en helen.

Het helpt je daarnaast om je gevoelens en emoties beter te laten doorstromen, zodat ze zich fysiek niet gaan vastzetten en tot kwalen of klachten kunnen leiden.

Ook de zachte Engelen Kracht is in deze kristalsoort vertegenwoordigd.

De kracht van deze opaal is verbonden met het Nieuwe Tijdperk en het Aquarius Bewustzijn. Hiermee opent het Hogere Delen van je Zelf voor de connectie met het Walvissen- en Dolfijnen Bewustzijn. Opdat heel je voelen gezuiverd wordt en verbonden wordt met je Hoger Bewustzijn, opdat je voelen en intuïtie de leidraad is in je leven.

Middels de connectie met de Walvissen- en Dolfijnen Matrix via dit kristal, sta je in wisselwerking met deze wijze Meesters, die hun Oorsprong op Sirius hebben, waarmee dit kristal ook verbonden is. En waarmee je Lichtcoderingen, informatie en Wijsheid kunt uitwisselen.

 

Op aanvraag in ruwe vorm verkrijgbaar!

Let op: Bijzonder prijzig.

 

 

Witte of melk Opaal:

 

 

Kenmerken:

Wit van kleur, soms transparant doorschijnend, soms met lichte blauwachtige gloed, vaak met insluitsels. Bezit een bijzondere glans, maar niet (altijd) het opaliserende effect.

Redelijk kostbaar, maar meestal nog wel betaalbaar.

 

Reading op dit kristal:

Ook deze opaalsoort draagt een grote zachtheid in uitstraling en vele Engelen connecties met zich mee. Ook deze soort werkt met zachtheid en Kracht tegelijkertijd en kan soms confronterend werken op je vrouwelijke Zijnsstukken. Ze triggeren je vrouwelijke energie, die mogelijk hier en daar nog wel eens een deuk heeft opgelopen door de incarnaties heen. Ze sterken je in en helen je vrouwelijke Kracht.

Witte opaal leert je de Kracht van de Engelen kennen, maar opent ook je ogen voor de schoonheid, in alle aspecten: schoonheid van het leven, de schoonheid van je Zelf, de schoonheid van je mede-Zielen om je heen.

Deze kristallen verbinden je sterk met de Elohim.

Hiermee brengen ze je op zachte liefdevolle wijze je eigen Engelen Zelf meer naar het hier en nu en in je Bewustzijn. Deze opaalsoort helpt je om je eigen Oorspronkelijke Engelen Energie te her-inneren, in alle delen van je Wezen. En opent hiermee nieuwe Poorten in je Bewustzijn tot en met je Oorsprong.

Deze kristallen brengen daarnaast balans in je systeem: de mannelijke en vrouwelijke Zijns energieën mogen weer totaal versmelten tot Eenheid. Het draagt verbindingen met het Eenheids of Christus Bewustzijn, maar ook met Sirius.

Deze opaalsoort is een brenger van de Eenheid, doordat ze alles Transformeert wat nog aan dualiteit in je systeem zit.

Deze opaalsoort is ook sterk verbonden aan de zachte, witte Kracht van de Engel Gabriel.

 

Vanaf volgende week verkrijgbaar in de Apofyliet Kristalshop en/of op aanvraag!

Prijsindicatie: Een knuffelsteen zit ongeveer rond de 8,50 tot 13 euro.

 

© Willemien Timmer, maart 2006

 

 

*Egyptische Lichtwerk Transformatie workshops na de Egyptereis

 

De eerste Egyptische Lichtwerk Workshop “Inwijding in de Kracht van de Witte Lotus” heeft vorige week alweer plaats gevonden. Opnieuw een heel bijzondere en diepgaande workshop waarin ieder in de persoonlijke processen begeleid en geheeld mocht worden. Bijzondere momenten vol grote Kracht mochten we delen deze dag. De bijzonder krachtige, doch ook zacht liefdevolle Kracht van de Witte Lotus mocht ieders hart aanraken.

Ik merk telkens opnieuw op hoe na de laatste energie shifts en de laatste Egypte reis, de workshops nog steeds, keer op keer, krachtiger worden en diepgaander werken. Heel bijzonder! Ik ben dan ook ongelooflijk dankbaar dat ik dit onder leiding van en in samenwerking van de Lichtmeesters en Engelen mag neerzetten.

 

De eerst volgende Transformatie Lichtwerk Workshops zijn gepland op:

 

 

Zaterdag 22 april 2006, 10.00-16.30 uur

Inwijding: De 12 Gouden Stralen van Ra   

Transformatie Lichtwerk

100,- per persoon

 

Zaterdag 29 april 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop            

100,- per persoon

Zaterdag 13 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht en Magie van Merlin

Transformatie Lichtwerk

100,- per persoon

 

Zaterdag 20 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Ra en de Hathors                                         

Transformatie Lichtwerk

100,- per persoon

 

Klik op de betreffende workshop voor meer inhoudelijke informatie!

 

 

*Opnieuw In the spotlight: Ontstoringspotten voor huis en omgeving

 

             

Nieuw in de kristalshop zijn de Ontstoringspotten met daarin kleine getrommelde kristalletjes van bijzonder mooie kwaliteit! Verschillende nieuwe kristalsoorten zijn nu ook in ontstoringspot verkrijgbaar! Bijvoorbeeld: citrien voor bescherming en Vreugde en zwarte toermalijn (ruwe vorm) speciaal voor de meterkast. Arkansas kristal voor grote zuivering, helderheid en hoge Lichtkracht.

Ook de energie en werkingsruimte van de ontstoringspotten is inmiddels geüpdate tot een Krachtveld van 50 meter in doorsnede.

Kijk hier voor alle informatie!!!

De eerste nieuwe ontstoringspotjes hebben hun werking al opnieuw bewezen in verschillende huishoudens!

Met de ‘geboorte’ van deze nieuwe ontstoringspotten gelden tijdelijk de volgende aanbiedingen:

 

*Ontstoringspot met ruwe kristallen, van 45 euro nu voor 40 euro!!!

*Ontstoringspot met getrommelde kristalletjes, introductieprijs: 47,50 euro!!!

 

 

*Nieuwe kristallen, producten en vele aanbiedingen in de Kristal Shop!!!!

 

 

LET OP: Vanaf volgende week: Zeer bijzondere Witte Calciet van super kwaliteit!!!

Zeer Krachtige en mooie Witte Opaal!!!

Zacht roze  Andesopaal!!!

En zeer veel ‘meeneem kristallen’ voor een zeer zacht prijsje!!!

         Check dus geregeld!!!

 

 

 Kijk hier voor het nieuwe assortiment Egyptische producten!!!

 

 

 Foto:

Artikel code: Arkansas bol 001

Prijs: AANBIEDING: 45 euro         

Afmetingen: Doorsnede 4,8 cm

Kenmerken: Stralend helder met enkele inwendige haarscheurtjes (natuurlijk) met regenbogen. Super kwaliteit!

Korte reading op dit kristal: Dit stralende kristal brengt je hoog Kristallijne Licht ten behoeve van je Ascensiegroei. Het brengt diepgaande helderheid en uitzuivering en brengt hierin ook Levens inzichten en grote Wijsheid met zich mee. Het verbind je zowel met de hemelen als met het Kristallen Hart van Moeder Aarde. Het kristal is als een stralend middelpunt in deze verbindingen, met jouw hart als centraal middelpunt. Het kristal bevorderd de connectie met Lichtmeesters en Engelen, als ook met Moeder Aarde. Het brengt Kennis van vele levens samen (en helpt je deze te integreren) om tot wijsheid in het hier en nu te komen. Dit kristal ondersteund ook je Doelen voor het Nieuwe Paradijs op Aarde.

 

Foto:

Artikel code: Arkansas bol 002

Prijs:  AANBIEDING: 45 euro                    

Afmetingen: Doorsnede 4,8 cm

Kenmerken: Stralend helder met enkele inwendige haarscheurtjes (natuurlijk) met regenbogen. Super kwaliteit!

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere kristal is sterk verbonden met zowel het Kristallijne Licht als het Licht van de Regenboog. Dat betekend dat er sterke connecties met de Elohim in dit kristal aanwezig zijn. Middels dit kristal wordt het makkelijker om te communiceren en samen te werken met de Engelen. Het kristal brengt zuivering, vernieuwing, hoog Licht en grote Kracht. Het hersteld oude Lichtdelen van je Zelf die zich ooit afgescheiden hebben in de dualiteit.

 

Foto:

Artikel code: Morganiet knuffel 001

Prijs: 35 euro                

Afmetingen: 2,3 cm lang, 2 cm breed,  1,3 cm dik

Kenmerken: zacht transparant roze, met regenbogen. Aparte vorm.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal draagt een enorme zachtheid en Onvoorwaardelijke Liefde in zich. Het kristal helpt je soepel en makkelijk oude pijnstukken achter je te laten en het positieve van al deze groeiaspecten in te zien. Het leert je wat Onvoorwaardelijk Vertrouwen en Goddelijke Vreugde is. Er zijn verschillende Engelen aan dit kristal verbonden, evenals de Krachten van de Regenboog. Een kristal wat ongelooflijke vernieuwing in je leven brengt!

 

Foto:

Artikel code: Morganiet knuffel 002

Prijs: 35 euro                

Afmetingen: 2,9 cm lang, 2,2 cm breed, 1,5 cm dik

Kenmerken: zacht transparant roze, beetje troebel op sommige plekken, met regenbogen.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal biedt je onder leiding van Quan Yin, grote zuivering aan in je oude hartenpijnen en aspecten die te maken hebben met verbinding en Liefde. Het kristal laat je de Onvoorwaardelijke Liefde ervaren en opent met zachtheid ook de diepere lagen van je hart. Ook oude stukjes, verbindingen uit voorgaande incarnaties en oude sluiers mogen hierdoor op zachte, liefdevolle wijze geheeld worden. Opdat je in directe connectie met je hart, in Zuiverheid, door het leven kunt gaan! Sterk verbonden met de Engelen sferen.

 

Foto:

Artikel code: Deva kristal groot 001

Prijs: 165 euro              

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Herkomst Madagaskar. Helder stralend kristal met vele inwendige figuren en regenbogen. Zachte maar bijzonder krachtige energie, sterke connecties met de Lichtrijken , Lichtmeesters en verbindingen met Engelen en natuurwezens!! Zeer bijzonder groei kristal voor vernieuwing en Hoger Bewustzijn!!!

 

Korte reading op dit kristal: voor een dergelijk bijzonder kristal biedt ik aan om bij aankoop een persoonlijke (wat uitgebreidere) reading op dit kristal te doen! Afgestemd op jouw energie en Bewustzijn en afgestemd op dit kristal!

 

Foto:

Artikel code: Isis kristal groot 002

Prijs: 140 euro              

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Herkomst Madagaskar. Helder stralend kristal met vele inwendige figuren en regenbogen. Isis punt, en dus zachte maar bijzonder krachtige energie, sterke aarde connecties en verbindingen met Engelen en natuurwezens!! Zeer bijzonder groei kristal voor vernieuwing en Hoger Bewustzijn!!!

 

Korte reading op dit kristal: voor een dergelijk bijzonder kristal biedt ik aan om bij aankoop een persoonlijke (wat uitgebreidere) reading op dit kristal te doen! Afgestemd op jouw energie en Bewustzijn en afgestemd op dit kristal!

 

Foto:

Artikel code: Isis kristal groot 003

Prijs: 133 euro              

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Herkomst Madagaskar. Helder stralend kristal met vele inwendige figuren en regenbogen. Isis punt, en dus zachte maar bijzonder krachtige energie, sterke aarde connecties en verbindingen met Engelen en natuurwezens!! Zeer bijzonder groei kristal voor vernieuwing en Hoger Bewustzijn!!!

 

Korte reading op dit kristal: voor een dergelijk bijzonder kristal biedt ik aan om bij aankoop een persoonlijke (wat uitgebreidere) reading op dit kristal te doen! Afgestemd op jouw energie en Bewustzijn en afgestemd op dit kristal!

 

Foto:

Artikel code: Rozenkwarts grote punt 001

Prijs: 40 euro                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht roze met lichte belijning

 

Korte reading op dit kristal: Korte reading op dit kristal: voor een dergelijk bijzonder kristal biedt ik aan om bij aankoop een persoonlijke (wat uitgebreidere) reading op dit kristal te doen! Afgestemd op jouw energie en Bewustzijn en afgestemd op dit kristal!

 

 

Foto:

Artikel code: Rozenkwarts grote punt 002

Prijs: 50 euro                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht roze met lichte belijning

 

Korte reading op dit kristal: Korte reading op dit kristal: voor een dergelijk bijzonder kristal biedt ik aan om bij aankoop een persoonlijke (wat uitgebreidere) reading op dit kristal te doen! Afgestemd op jouw energie en Bewustzijn en afgestemd op dit kristal!

 

Foto:  

Artikel code: Rozenkwarts grote punt 003

Prijs: 55 euro                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht roze met lichte belijning

 

Korte reading op dit kristal: Korte reading op dit kristal: voor een dergelijk bijzonder kristal biedt ik aan om bij aankoop een persoonlijke (wat uitgebreidere) reading op dit kristal te doen! Afgestemd op jouw energie en Bewustzijn en afgestemd op dit kristal!

 

Foto:

Artikel code: Rookkwarts healingstick klein 001

Prijs: 13,50 euro          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht van kleur, transparant met vele insluitsels en regenboogjes!

Korte reading op dit kristal: dit kristal kan ingezet worden voor healing van jezelf of voor een ander. Het wil dolgraag werken aan jouw Bewustwording en de schoonmaak die hiervoor nog nodig is. Het helpt je oude sluiers af te nemen en te transformeren (ook heel gericht per chakra), maar brengt tegelijkertijd Nieuw Hoger Licht en de Kracht van de Regenboog in. Vernieuwende energie en transformatie dus in een kristal!

 

Foto:

Artikel code: Chalco pyriet 001

Prijs: 7,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: knuffelsteen, stralend goudkleurig, nog mooier dan gewone pyriet!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal kent verbindingen zowel met het Hart van de Aarde als ook met het Gouden Licht van het Nieuwe Bewustzijn. Het helpt je je eigen Gouden Bewustzijn aan te spreken en in je Wezen te verankeren, tot diep in de Moeder Aarde. Waarmee het je helpt direct diepe aarding te ervaren en tegelijkertijd in Hoog Gouden Licht, jouw Goddelijk Bewustzijn, te verblijven!

 

Foto:

Artikel code: Regenboog citrien knuffel 004

Prijs: 5,50 euro            

Afmetingen: 3,8 cm lang, 2,8 cm breed, 2,4 cm dik

Kenmerken: natuurlijke citrien, niet gebrand!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt de Kracht van Vreugde en spelen in je leven. Het leert je luchtiger en makkelijker met dingen omgaan en verlicht je Pad. Het brengt zonnigheid en versterkt tevens je zonnevlecht chakra, waar het ook de beschermende werking activeert. Dit kristal brengt vernieuwing en vernieuwde visie in je leven. Haalt je wat meer uit je serieuze kant en leert je dat genieten ook belangrijk is.

 

Foto:

Artikel code: Honing calciet knuffel 003

Prijs: 7 euro                  

Afmetingen: 2,6 cm lang, 1,5 cm breed, 1 cm dik

Kenmerken: Diep bruin-oranje van kleur, transparant met regenbogen. Schitterend exemplaar! Super kwaliteit!

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere kristal brengt je meer Vreugde en aarding en tegelijkertijd voorziet het je ook van nieuwe Kracht. Het helpt je stevig te staan temidden van de soms drukke wereld om je heen. Maar brengt tegelijkertijd rust en balans in je emotionele leven. Een bijzonder kristal, klein van uiterlijk, maar groot van kracht, wat vele diepten kent. Heelt heel oude emoties, van dit en voorgaande levens. Werkt direct bevrijdend!

 

Foto:

Artikel code: bergkristal dubbeleinder ruw 001

Prijs: 15 euro                

Afmetingen: 5,4 cm lang, 2,5 cm breed, 1,8 cm dik

Kenmerken: natuurlijke groeivorm! Niet bijgeslepen, dus ruwe vorm!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal laat met z’n uiterlijk zien dat balans tussen hemel en aarde de echte natuur is. Het kristal brengt je dit dan ook: balans in je hemel- en aarde verbindingen. Het opent zowel je kruin als je basis en helpt de energieën in juiste, gedoseerde mate door je systeem heen te stromen. Hierbij schoonmaak activerend en Transformatie brengend. Het kristal brengt ook hogere inzichten met zich mee omtrent je eigen energiesysteem en hoe hier het beste mee om te gaan. Brengt grote groei met zich mee!

 

 

Foto:

Artikel code: Aragoniet ruw 001

Prijs: 5,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Clustervorming, zoals aragoniet altijd groeit. Fascinerend gezicht!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt een diepe aarding voort die het verspreid in heel je energie. Hierdoor kunnen alle aspecten van je Wezen aarding en integratie ondervinden, en kunnen afvalenergieën makkelijker van je af stromen om los gelaten te worden. Dit beloofd grote schoonmaak voor vernieuwde energie!

 

Foto:

Artikel code: Aragoniet ruw 004

Prijs: 5 euro                  

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Aragoniet staaf met hierop kleine clustervorming.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal ankert je basis en tweede chakra aan het Hart van Moeder aarde, waardoor er een constante doorstroom van aardende energie op gang gezet wordt. Hierdoor is het makkelijker te werken aan thema’s van deze chakra’s doordat losgelaten energieën direct afgevoerd worden. Brengt ook een gevoel van veiligheid en basis met zich mee!

 

Foto:

Artikel code: Roze Botswana agaath 001

Prijs: 7,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht roze in diverse tinten met belijning. Schitterend exemplaar. Heel zachte energie!

Korte reading op dit kristal: De zachte liefdevolle Kracht van dit kristal ondersteund je in je hartprocessen en harte-groei. Het helpt je op liefdevolle zachte wijze je hart steeds verder te openen, opdat je je eigen hart kunt leren kennen en kunt laten stralen. Het brengt zachtheid, balans en aarding in je hele Wezen.

 

Foto:

Artikel code: Apofyliet clustertje klein 001

Prijs: 6,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht groen gecombineerd met wit. Schattig klein clustertje! Met verschillende grote ‘punten’.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal verbind je hart en Hoger Zelf directer aan elkaar en helpt je voortdurend in connectie te blijven met je Hoger Zelf. Om vanuit de nieuwe energie, een geopend hart en hogere visie in het leven te staan. Het kristal ondersteund schoonmaakprocessen en zorgt dat je aarding hierin mee stroomt, maar brengt ook /Hoger Licht in.

 

Foto:

Artikel code: Roze opaal 003

Prijs: 12,50 euro          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Schitterend roze in diverse tinten! Mooi knuffelsteen formaat.

Korte reading op dit kristal: De zachte Engelen kracht van dit kristal verbind je direct met de Krachten van Quan Yin en Elohim Engelen. Het brengt hoog Goddelijk Licht naar je hart en opent je hart met zachtheid tot in de kern. Zeer bijzonder kristal wanneer je je Zelf tot in je diepste kern wil leren kennen en wil laten Zijn. Met zachtheid en liefdevolle Kracht worden oude sluiers en zwaarte van je hart afgenomen!

 

Foto:

Artikel code: Transparant paarse fluoriet 001

Prijs: 5 euro                  

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht transparant paars, mooie diepe kleuren.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt transparantie in je energie. Het opent je hogere chakra’s en brengt nieuwe verbindingen met Lichtsferen met zich mee. Daarnaast brengt het balans in je hogere chakra’s opdat dit nieuwe Licht en bewustzijn op de juiste wijze geïntegreerd kan worden.

 

Foto:

Artikel code: Transparant blauwe fluoriet 002

Prijs: 4,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht blauw, transparant. Weinig voorkomen fluoriet kleur!

Korte reading op dit kristal:Dit kristal brengt transparante zachtheid in op je keelchakra. Het brengt hier meer Licht, wat gelegenheid geeft tot het uitzuiveren van oude koordverbindingen op je keelchakra. Helpt je bij het intuïtief spreken, maar brengt ook grote schoonmaak in je systeem.

 

Foto:

Artikel code: Transparant blauwe fluoriet 003

Prijs: 4,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht blauw, transparant. Weinig voorkomen fluoriet kleur!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt balans en zachtheid in op je keelchakra en in de verbindingen van je keelchakra naar je voorhoofdchakra. Dit helpt je bij het interpreteren en uiten van intuïtieve inzichten en beelden.

 

 

LET OP: Vanaf volgende week: Zeer bijzondere Witte Calciet van super kwaliteit!!!

Zeer Krachtige en mooie Witte Opaal!!!

Zacht roze  Andesopaal!!!

En zeer veel ‘meeneem kristallen’ voor een zeer zacht prijsje!!!

         Check dus geregeld!!!

 

 

 

 

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

April 2006:

 

 

 

 

 

Maandag 3 april 2006, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 8 april 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kristallen Krachtwielen

 

Deze groep is al vol!!!

 

115,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtwiel

Zaterdag 15 april 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal Inwijdingsdag voor Kristal               

opleidings groep 2005/2006

 

Meer informatie hierover volgt in de Kristal opleiding!

Los staande workshop na het volgen van de Kristal Opleiding!

 

Alleen voor de Kristal Opleiding!!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 22 april 2006, 10.00-16.30 uur

Inwijding: De 12 Gouden Stralen van Ra   

Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 29 april 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop            

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Mei 2006:

 

 

 

 

 

Zaterdag 6 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kristal chakra leggingen

 

Deze groep is al vol!!!

 

115,- euro per persoon, incl. chakra set

Zaterdag 13 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht en Magie van Merlin

Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 20 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Ra en de Hathors                                         

Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 27 mei 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Werken met kristallen Deel I

 

Deze groep is al vol!!!

 

100,- euro per persoon

 

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 27 maart 2006 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl