Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 30 juni 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

*Korte impressie van Egypte juni 2005

*Onverwachte Aardehealing reis naar Schotland 8 t/m 13 juli 2005

*Channelings over Schotland

*Oproep Aardehealing op afstand Schotland

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl & Nieuws over de Kristalshop

 

Slechts enkele updates op de website kan ik deze keer melden. Vanwege de heerlijke drukte in de praktijk en de afgelopen Egyptereis (met alle uitwerkingen van dien) is de website even een beetje blijven liggen.

Toch zijn er alweer enkele foto’s toegevoegd van onze Heilig Huwelijk Egyptereis. De rest volgt hopelijk spoedig, zo ook de reisverslagen.

 

Vanuit Egypte heb k diverse schitterende albast eieren, onyx eieren en een onyx bol mee genomen, die inmiddels al in de kristalshop zijn opgenomen. In razend tempo vlogen de bestellingen me diezelfde dag al ‘om de oren’ en is de voorraad al half uitverkocht. Dus, wie belangstelling heeft, moet er maar snel bij zijn! Verderop in deze nieuwsbrief vind je enkele van de nog aanwezige albast en onyx eieren.

 

Binnenkort verschijnen ook de helende en heerlijk geurende Egyptische bloemen essences eindelijk in de kristalshop. Ook hiervan is de voorraad helaas beperkt. Ik ben nog bezig met de voorbereidingen en readingen op deze essences, vandaar dat ze nog niet op de website zijn verschenen. Nog eventjes geduld dus voor de belangstellenden!

 

Slechts enkele nieuwe kristallen (buiten de Egyptische schatten om) zijn de afgelopen tijd aangevuld in de kristalshop. Ik hoop spoedig weer meer nieuwe juweeltjes te kunnen uitzoeken.

 

 

*Korte impressie van Egypte juni 2005

 

                                       Sechmet, Tempel van Moet (Karnak)

 

Het lijkt inmiddels alweer even geleden, en toch is het nog dichtbij: opnieuw Egypte. Ook dit keer weer een fantastische reis met weer heel ander soortige ervaringen. We hebben 8 dagen lang alleen in Luxor en omgeving vertoefd. Het doel van de reis was voornamelijk zakelijk gezien, maar daarnaast was er genoeg tijd om ook zelf lekker te genieten en nog wat van de omgeving te zien.

Dit keer was het een totaal andere reis dan voorgaande, omdat we nu ongeveer ook als enige  buitenlander daar rond liepen. Vanwege de zomertijd en dus extreme hitte is het toerisme in deze maanden een stuk minder. De temperaturen lagen tussen de 48 en 55 graden. Echt heet dus, en een siësta elke dag was geen overbodige luxe, alhoewel het rond de heetste uren van de dag heerlijk rustig op straat was.

We hebben deze dagen eigenlijk alleen maar echt geleefd tussen de lokale bevolking en op deze manier een beter beeld (dan de gemiddelde toerist) kunnen krijgen van hoe het volk heden ten dage nu echt leeft. Een hard bestaan, maar ook zijn we dingen tegen gekomen waar nog menig mens wat van kan leren. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de familiebanden en hoe zij met elkaar omgaan. Het is niet altijd (fysiek) zachtzinnig, maar er is ongetwijfeld zo’n sterke, hechte band en toch ook zoveel respect voor elkaar, al zie je dat aan de buitenkant niet altijd. En ook hebben deze mensen zo’n enorme gastvrijheid.

Ook hebben we een dag doorgebracht op een farm van een goede (Egyptische) vriend van ons. Het leven daar (op de West Bank) verschilt heel veel van het stadsleven. Het was schitterend om te zien wat ze allemaal verbouwen en ook hoe ze leven. Zo rijk en ook zo arm tegelijkertijd. Het land staat vol met al het voedsel dat ze nodig hebben, maar ze slapen in een bed in de stal. En dat is dan hun huis ook tegelijkertijd. Het is niet voor te stellen om zo te moeten leven.

En naast het proeven, ervaren van en deelnemen aan dit alledaagse Egyptische leven, konden we natuurlijk niet een stuk Oudheid overslaan. Op de heetste dag van de week (een dag hitte zonder een zuchtje wind) bezochten we verschillende tempels aan de West Bank (Tempel van Seti I, Ramesseum, Medinet Habu Tempel). Schitterende tempels, die door de hordes toeristen vrijwel altijd over geslagen worden. Het was heerlijk hier rustig door heen te kuieren, te voelen, te ervaren, dat stuk Oudheid wat zo bekend voelt, opnieuw tot je te nemen.

Ook hebben we illegaal (d.w.z. tegen een flinke fooi) eindelijk de Tempel van Moet in Karnak kunnen bezichtigen, die gesloten is voor publiek. Tja, connecties opdoen doet wonderen! Het was helaas een kort bezoek, maar de tempel bestaat ook nog maar alleen uit ruines. Toch was het absoluut de moeite waard. Deze 2-de chakra tempel herbergt zo’n ongeveer 200 Sechmet beelden, waarvan sommige nog heel gaaf zijn.

Ook dit bezoek heeft in elk geval weer mooie foto’s en veel (2-de chakra) schoonmaak voor mezelf op mogen leveren. Een waardevol geschenk!

Kortom: Al met al was het dus weer een week genieten van alles, en transformatie, naast de zakelijke afspraken die op Egyptische wijze (traag dus) geregeld werden.

De foto’s en een reisverslag van deze reis verschijnen te zijner tijd ook de website!

 

 

*Onverwachte Aardehealing reis naar Schotland 8 t/m 13 juli 2005

 

En terwijl we langzaamaan weer in ons ritme terug proberen te komen, werd ik afgelopen week verrast met een uitnodiging om (betaald en wel) naar Schotland af te reizen voor een grootschalig Aardehealings ‘project’ : een kasteel wat als hotel zal (gaan) dienen, wat enorm zwaar energetisch is belast. En in diezelfde omgeving ook een ander kasteel wat zwaar belast is.

Een onverwachte uitnodiging, en hoewel het zwaar werk wordt, toch een aangename kans  die we met beide handen natuurlijk aan hebben gegrepen!!!

 

Dit is dan ook de reden dat (opnieuw) onverwacht Praktijk Apofyliet gesloten zal zijn van:

                                               8 t/m 13 juli 2005

 

Hieronder vindt je de readingen die ik vooraf nu al heb gedaan, als voorbereiding op het werk wat we daar mogen gaan doen. Het wordt ongetwijfeld een pittige klus!

 

*Reading/Channeling op Glenborrodale Castle, Schotland,

© Willemien Timmer, 29 juni 2005:

 

Afstemming op Glenborrodale Castle m.b.v. Crystal Scully’s Jidahoo Panenko en

Melchizedek. Wanneer ik mezelf eerst voorbereid en afstem voel ik de energie van Merlin al sterk aanwezig. Tijdens de afstemming komen ook Metatron en Sananda naar voren.

 

                                               Front of Castle Glenborrodale Castle (foto van internet)

 

 

Crystal scully Melchizedek geeft de volgende informatie door:

 

Het gebied rondom dit kasteel:

 

“ Dit grondgebied is zwaar vervuild in vele eeuwen. Het is niet zozeer het kasteel wat zwaar beladen is, als wel de omgeving. Dit gebied is al vele eeuwen oud en toneel geweest van diverse religies en culturen. Er zijn vele rituelen in de oudheid, in dit gebied, uitgevoerd rondom een eeuwenoude Heilige Eik.

Niet altijd was de mens zuiver van bedoelingen, niet altijd was de mens oprecht om het Hoogste Doel te dienen. Niet altijd waren het de Goddelijke Krachten die aangeroepen werden.

Vanwege die bezigheden en de vele (geestelijke) strijd die geleverd werd in dit gebied, is het gebied nu belast met zwaarte.

Het gebied draagt ook een zeker verdriet in zich mee, opdat het niet altijd op werkelijke waarde werd geschat.

In de loop der eeuwen is deze zwaarte zwaarder geworden, een soort van kleverige energie massa, wat andere energieën naar zich toe zoog. Energieën van mensen die deze omgeving bezochten, energieën ook van buitenaardse bezoekers, en entiteiten die aangetrokken werden door deze energie. De plek zuigt hun energie als het ware op, wat meer verstikkend werkt, omdat het de zware energie brei in feite meer voedt.

Vele entiteiten, op zoek naar verlossing, dwalen in dit gebied rond.

Veel hulp door de Faunen en Boomwezens wordt al ingeschakeld in dit gebied. Doch hun krachten (ook al zijn ze gebundeld) zijn niet voldoende om alle negatieve energieën om te zetten en te transformeren. Belangrijk bij het helen van dit gebied is de connectie met de Faunen en Boomwezens. Een samenwerking tussen mens en natuur!

 

Het gebied draagt in zekere zin ook een armoede bewustzijn en een enorm verdriet in zich mee. Vele oude emoties dwarrelen hier rond van de vele bezoekers van de afgelopen eeuwen. Het gebied copieert en triggert ieder in feite die hiervoor gevoelig is.

 

Glenborrodale Castle:

 

Het kasteel zelf fungeert momenteel als een soort van centraal vortex punt voor deze zware gebieds energieën. In feite heeft het kasteel zelf niet deze belastingen opgelopen, maar trilt het mee op de gebiedsenergie.

Doch, doordat het kasteel op een (in eerste instantie) positieve vortex geplaatst is, die in het centrum van meerdere leylijnen staat, heeft het de zwaarte en aanwezigheid van entiteiten overgenomen.

Het zal zeker een flinke klus worden deze energieën te transformeren. En het kasteel zelf zal ook het middelpunt zijn van de geplande healingen. Opdat vanuit het centrum geheald zal worden en hiermee via de leylijn verbindingen heel het gebied meegenomen wordt.

Je kunt de leylijnen als een soort informatie/ energie snelwegen zien die zich verspreiden in het gebied en de informatie vanuit de metropool (de vortex onder het kasteel) mee kunnen nemen. Net zo goed als dat in de zwaarte andersom is gebeurd: de energie van het gebied is via de leylijnen bij de centrale vortex terecht gekomen.

 

Ons healing werk:

 

Om dit proces letterlijk te keren zullen jullie nu andersom gaan werken: vanuit het centrum Licht verspreidend via de informatie snelwegen, en zo ook het gebied healen.

Een flinke klus, maar in het teken van 7 zal het Licht sterker zijn en zullen jullie vervuld zijn met Kracht en bescherming. Vele Lichtmeesters en Engelen reizen met jullie mee op deze (ook persoonlijke) ontdekkingstocht.

Weet dat ieder van jullie ook zijn/haar portie kan verwachten, z’n eigen triggers tegen zal komen. Het kwaad kent vele valstrikken.

Maar blijf in de Eenheid met de groep, stap er niet uit! Blijf verbonden met je Lichtmeesters, gidsen, de Engelen. Vele hulp staat nu al klaar. Veel Licht en Bewustzijn bouwt zich al op boven de kasteelvortex. Als voorbereiding op jullie komst. Als voorbereiding op transformatie.

En weet dat jullie vele entiteiten mogen bevrijden. Maar ook implantaten tegen zullen komen in dit gebied. Implantaten die proberen de zwaarte in stand te houden. M.b.v. de Krachten van de Crystal Sculls en onder leiding van Lichtmeester Melchizedek zullen jullie enkele van deze implantaten mogen verwijderen. De Crystal Sculls zullen weten hoe hieraan te werken en zullen aangeven wat nodig is!

Ook Metatron zal gedurende de hele reis over jullie waken, jullie steunen en begeleiden, met zijn Licht ‘leger’ Engelen staat hij jullie terzijde. Luister naar zijn impulsen, hoor zijn raad. Alle hulp zullen jullie nodig hebben!

Maar weet dat jullie prachtig werk mogen gaan neerzetten. Prachtig healingwerk. Waar Lichtwerk!

Heb dus geen vrees. Blijf in genade. Blijf in je Licht, je Kracht en blijf in verbinding met de Hoogste Goddelijke Lichtkracht. Dan kan niks je deren!

Wees alert! Wees bewust! Open je ogen en zie wat om je heen gebeurd!

 

Jullie zullen grote delen mogen schonen. Activaties aan mogen brengen in dit gebied, om het zelfreinigend vermogen van het gebied m.b.v. de Faunen en Boomwezens op gang te helpen nadat de grootste zwaarte ontladen en geheald is.

Weet dat jullie goed Lichtwerk mogen verrichten.

De club van 7 komt niet voor niks in deze samenstelling bijeen!”

 

 

*Reading/Channeling op Mingary Castle, Schotland, © Willemien Timmer, 29 juni 2005:

 

Scotland Castle Photo  Mingary Castle (foto’s van internet)

 

Metatron geeft de volgende informatie door:

 

Het gebied en kasteel:

 

“ De krachten rondom Mingary Castle zijn voornamelijk vervuild door negatieve krachten rondom natuurreligies. In dit gebied zijn vele Druïden stammen en –rituelen uitgevoerd. In eerste tijden/ in eerste instantie in positieve zin, in verbinding met de Moeder Aarde en de Lichtrijken. In later tijden is er een persoon van grote macht geweest met minder goede bedoelingen, die een hoge functie bekleedde binnen het ‘priesterschap’  en een nieuwe draai heeft gegeven aan de heersende religie en rituelen.  Vanuit boosaardigheid en negatieve beïnvloeding zijn vele zwarte rituelen uitgevoerd in dit gebied. Die niet alleen van invloed waren op de mensen die het uitvoerden, op het gebied, maar ook op de onschuldige mensen die dit gebied bewoonden. Evenals op de natuur en natuurwezens van het gebied zelf.

De zwaarte die hier hangt heeft te maken met een verkeerd gebruik van macht en religie, het terug dringen van de werkelijke natuurreligie en natuurkrachten. En vergis je niet, om dit te kunnen bewerkstelligen moet je een uitermate krachtig persoon zijn.

Wees dus ook voorbereid op fikse tegenstand wanneer jullie in dit gebied aan de slag gaan. Tegenstand in die zin van illusies en energetische aanvallen op je energie. Belangrijk hierbij is wederom te blijven in het Eenheidsveld van de groep, te blijven in je Licht en eigen Kracht. In verbinding met de groep, in verbinding met het Hoogste Goddelijke.

Weet dat een grote groep van Meesters en Engelen jullie omringen, dat er vele hulp is. En wees niet bevreesd deze ook aan te roepen en in te schakelen. Jullie zullen het werkelijk nodig hebben!

 

Ons healing werk:

 

Wees goed voorbereid als jullie naar deze plaats trekken en start te zoeken naar een grote rots. Deze rots zul je gevoelsmatig herkennen. Deze rots is de ingang van een afgesloten gebied in het innerlijke van de aarde. Een gevangenis op dit moment, zo zou je kunnen zeggen. D.m.v. de negatieve krachten der ‘natuurreligie’ is op deze plek de toegang tot de natuurwezens ontzegt en geblokkeerd.

We vragen jullie je krachten te bundelen en ten eerste deze toegang opnieuw te ontsluiten, opdat jullie de Oorspronkelijke natuurkrachten mogen bevrijden die jullie in de rest van het proces tot grote hulp en steun zullen zijn.

Na het ontsluiten van deze ingang tot Moeder Aarde zul je ontdekken hoe vele toegangen tot dit gebied ook opnieuw open mogen gaan en hoe de natuurwezens en natuurkrachten vrije doorgang krijgen.

Dit zal een spetterend feest van Licht inluiden in dankbaarheid en Kracht. En ieder van jullie zal hierin een kado ontvangen voor de eigen verdere ontwikkeling. Opdat hemel en aarde weer samen zullen gaan op deze plek en dat er vanuit Licht en Liefde opnieuw een verbinding wordt gelegd met het menselijk ras, en er een samenwerking op gang gezet wordt. Waarbij elk wezen van Licht (Meester, Engel, Deva, mens, etc.) samenwerkt in Liefde en Vreugde.

Weet ook dat er veel dankbaarheid voor je zal zijn en dat wordt beloond.

En tezamen zullen jullie des te krachtiger werk mogen verrichten en zelfs dit hele gebied mogen zuiveren en transformeren.

En ook dat is een grote gift. Niet alleen voor Moeder Aarde en voor deze plaats, maar ook voor jezelf. Omdat je hiermee in jezelf ook al die delen mag helen die trillen op dit zelfde bewustzijn van machtsstrijd, verkeerd gebruik van powers en Kracht.

 

Weet dat het voornamelijk Merlin en Metatron zijn die het proces op deze plek begeleiden, naast alle andere Meesters, Engelen, gidsen, natuurwezens, etc.

 

Vertrouw en heb Vrede!

Ga in uw Grootsheid en Kracht!

Uw plan zal slagen. Uw Doel bereikt worden!

 

IK BEN

Metatron, Engel van het Licht”

 

 

*Oproep Aardehealing op afstand Schotland

 

In het kader van deze grote Aardehealing wil ik ieder die zich daartoe geroepen voelt (alleen of in een groepje) vragen of jullie op afstand mee willen helpen met deze Aardehealing. Er zal enorm veel gezuiverd mogen worden, dus alle hulp is welkom!

Ik heb nog geen idee van de tijden dat we de healingen gaan doen, maar wanneer je intuned is dat ook niet zo van belang, omdat je buiten tijd en ruimte kunt werken met de healingsenergieën.

Dus als dit je aanspreekt of wanneer het goed voelt je energie hieraan bij te dragen (voor de Moeder Aarde), heel graag!

En uiteraard zijn we dan ook erg benieuwd naar jou ervaringen! Dus horen we die graag!

 

 

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Juli 2005:

 

 

 

 

 

Vrijdag 1 juli 2005, 13.30 – 16.30 uur

Introductieworkshop:

Kennismaking met kristal energie II

 

in combinatie met:

 

Introductie workshop: Ra en de Hathors

 

35,- euro per persoon

Vrijdag 15 juli 2005, 13.30-16.30 uur

Introductie workshop:

De Kracht van de Witte Lotus

45,- euro per persoon

                                     

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Augustus 2005:

 

 

 

 

 

Maandag 29 augustus 2005, 19.30-21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

10,- euro per persoon

 

 

In september 2005 gaat de eerste Apofyliet kristal opleiding van start!!!! En vele nieuwe Lichtwerk Transformatie workshops!!! Kijk op www.apofyliet.nl in de activiteitenagenda voor mogelijkheden en data!!!

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 30 juni 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

info@apofyliet.tk