Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

Dit is de nieuwsflits van 5 juni 2007 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

T.Harkeswei 25
8408 CG Lippenhuizen

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Wijzigingen op de websites, updates van de afgelopen periode & meldingen

*Kort over de aankomende Lichtwerk Transformatie Workshops

*Nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops: Healing van het Hart

*Openbaringen van kristallen schedel Shahib, deel I

*Uitverkoop is verlengd tot eind juni

*Nieuwe kristallen en Uitverkoop in de kristalshop

 

 

 

 

Bij deze opnieuw een korte nieuwsflits van praktijk Apofyliet. Op geheel andere wijze dan jullie misschien inmiddels gewend zijn. Maar de reden hiervoor vind je hier onder, waardoor ik opnieuw snel een mailtje in elkaar moest draaien om jullie op de hoogte te houden.

Ik hoop dat jullie me vergeven. De eerst volgende nieuwsbrief zal weer op geheel eigen Apofyliet wijze naar jullie toekomen binnenkort!

 

 

 

 

 *Wijzigingen op de websites, updates van de afgelopen periode & meldingen

   Nog steeds storing op enkele pagina's van www.apofyliet.nl

 

Vanwege storingen is de activiteitenagenda op www.apofyliet.nl al anderhalve week buiten gebruik en niet te bereiken.

Om dit probleem enigszins op te vangen, heb ik de activiteiten agenda tijdelijk verhuisd naar: www.praktijk-apofyliet.nl. Je kunt de Activiteiten vinden onder de volgende link:

www.praktijk-apofyliet.nl/activiteitenagenda.htm

Ik hoop dat het probleem gauw verholpen is, maar zoals het er nu uit ziet kan het nog wel even duren.

 

Dat is dan ook de reden dat www.apofyliet.nl  verhuisd gaat worden naar een andere provider, omdat er met regelmaat storingen en problemen op de huidige provider zijn. Dat werkt dus niet prettig, en de stroming is dan ver te zoeken.

Hoewel ik had gehoopt dat de storingen en verhuizing deze week achter de rug zouden zijn, is dat helaas nog niet gelukt. Ik hoop in elk geval dat deze en of komende week de hele website verhuisd kan worden!

 

Dit betekend echter dat www.apofyliet.nl hoogstwaarschijnlijk komende en of volgende week tijdelijk slecht bereikbaar zal kunnen zijn. Het hangt er vanaf hoe lang deze verhuizing van de ene naar de andere provider gaat duren. Uiteraard proberen we dit zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, maar dat ligt in dit geval niet helemaal in mijn handen.

 

In de tussentijd moet ik vanwege de verhuizing van de site veel veranderen aan de website om alle linken weer aaneensluitend te krijgen. Dit heeft erin geresulteerd dat ik inmiddels met de lang geplande (maar nog steeds niet uitgevoerde) renovatie van de site begonnen. Een nieuw jasje voor apofyliet.nl.

deze renovatie/update periode zal even tijd in beslag nemen, maar hoeft geen effecten te hebben op de bereikbaarheid van de website, zoals het nu lijkt!

 

 

            Er zijn weer enkele geheel nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops aan de Activiteiten Agenda toegevoegd.

Kijk hier voor de Activiteiten Agenda: www.praktijk-apofyliet.nl/activiteitenagenda.htm

Of lees verderop meer in deze nieuwsflits over enkele van deze nieuwe workshops!

 

 

 

 

 

*Korte inhoud van enkele bijzondere aankomende workshops:

 

 

*Workshopdag (Samen) Werken met Lichtmeesters en Engelen

 Je leren afstemmen en samen werken op steeds hogere/diepere niveaus van je Zijn met verschillende Lichtmeesters en Engelen. Hun verschillende energieën en Bewustzijn verkennen en leren kennen op diepere Eenheids niveaus. Ontmoetingen met Meesters en Engelen. Samenwerken aan healing, gechannelde healingen. Verstaan van Meesters en Engelen en leren samenwerken met hen voor je eigen healing, healing van anderen, Moeder Aarde en het Grote Geheel.

 

Enkele maanden geleden heb ik deze workshop voor het eerst gegeven en het was een zeer bijzondere, intense dag! Dat gevoel heb ik bij voorbaat over deze nieuwe workshop ook weer, dus dat mag je dus eigenlijk niet missen!

 

Datum: vrijdag 20 juli 2007, 10.00-16.30 uur

Kosten: 111,- euro per persoon incl. koffie, thee en soep

Wil je nog mee doen? laat het me weten!

 

 

*Workshopdag: (Samen) werken met de Meesters van het Gouden Egypte Bewustzijn

 

 De gebundelde Goddelijke Krachten van Ra en de Hathors en vele andere Meesters, Goden en Godinnen zullen deze workshopdagen aanwezig zijn voor healing, karma cleaning en Transformatie van je Goddelijk Zijn. Op velerlei manieren zullen de Meesters van het Oude Land van de Zon ons ondersteunen en begeleiden door oude karmische stukken en healing heen om onze Ware essentie weer te her-inneren en integreren. Zodat oude Kennis en healingtools ook voor het hier en nu weer toepasbaar worden om je eigen Ascensie te realiseren. Mogelijkheden zijn o.a. werken met de Ankh Kracht, de Kracht van de Scarabee en Levenselixer, Zon & maan kanalen weer activeren en zuiveren, Sterren Wijsheid, Soundhealing en diepgaande Transformaties door gechannelde healingen! Met een Inwijding in de Oorspronkelijke Egyptische Ankh.

Diepgaande healingen en ophalen van oud Bewustzijn voor de Nieuwe Tijd en je Ascensie groei!

De wijsheid en Kennis van het Antieke Egypte mag weer tot leven komen in je Goddelijk Bewustzijn!

In het kort: Healing van oud Egyptisch (Tempel) Bewustzijn, Oude Egyptische healingtechnieken vanuit de Zuiverheid her-inneren en integreren. Grote bevrijding van oude karmische aspecten. Inwijdingen in de Egyptische Ankh, mogelijk ook in de Kracht van de Scarabee, de Witte Lotus of de 12 Gouden Stralen van Ra.

Kernwoorden: Gechannelde healingen o.l.v. diverse Meesters en Engelen en het Egyptisch Bewustzijn

 

Datum: zaterdag 9 juni 2007, 10.00-16.30 uur

Kosten: 111,- euro per persoon incl. koffie, thee en soep

Vind doorgang met maximaal 4 en minimaal 6 deelnemers vanwege de intensiteit van deze energie!

Wil je nog mee doen? laat het me weten!

 

 

*Workshop kristallen schedels i.s.m. Desy blue arrow Rainbow te Utrecht

Op 24 juni 2007 organiseren we een kristallen Schedel Workshop met Desy blue arrow Rainbow en Willemien van Praktijk Apofyliet. Deze dag zal in het teken staan van informatie, verdieping, meditatie en healing.

Meer uitgebreide informatie vind je onder de volgende link:

http://home.hetnet.nl/~apofyliet/workshmetdesy.htm

 

Aanmelden kan alleen via: kristalnieuwsbrief@orange.nl

 

Datum: zondag 24 juni 2007, 10.00-16.30 uur

Plaats: Centrum Lazuli, Oude Gracht 243 te Utrecht

Kosten: 70 euro per persoon

Let op! Deze workshop zit inmiddels helemaal vol! Inschrijven is niet meer mogelijk!

 

 

 

*Nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops: Healing van het Hart

 

In overeenstemming met deze tijdsperiode, de processen die momenteel op aarde, maar ook in ons gaande zijn, zullen er zeer binnenkort enkele nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops in de Activiteiten Agenda verschijnen. Deze workshops die gericht zijn op versnelde groei, afstemming op je eigen Goddelijk Zelf en Eenheids Bewustzijn en dienen alle voor het Doel om steeds meer ballast af te werpen en je Goddelijk Zelf in aardse vorm te Realiseren. Belangrijk hierbij is dat je de dimensies van je eigen Wezen dus leert kennen, aanspreken en benutten. In deze workshops wordt nauw samengewerkt met Meesters en Engelen en het Multidimensionale Hart van Moeder Aarde.

 

Workshop: Werken met je hartenergie Deel I

 

Gechannelde workshop o.l.v. Lichtmeesters, Engelen en kristallen schedels.

In deze workshop gaan we leren hoe we ons hart steeds verder kunnen openen en ook geopend kunnen houden temidden van alle groeiprocessen die je doorloopt.

We gaan specifieke hartkwaliteiten leren aanboren, die je tot ondersteuning en hulp zijn in je groei naar een hogere Lichtfrequentie.

Naarmate je meer bekend raakt met je eigen hartkwaliteiten, des te bewuster kun je deze (dagelijks) inzetten voor je eigen groei en healing, die van een ander en Moeder Aarde. Dit ondersteund je ook om steeds dichter bij je eigen hartenergie te kunnen blijven, en je hart op alle lagen geopend te hebben.

De Poort van het Hart is essentieel voor verdere groei naar Eenheids Bewustzijn, opdat het hart alle Kennis, Weten, hogere Liefdeskwaliteiten en gereedschappen voor groei reeds in zich draagt en we dit simpelweg in deze tijd weer mogen gaan her-inneren!

In deze workshop zullen we verschillende dimensies van je hart gaan verkennen en werken aan healing op verschillende facetten.

Tijdens deze workshop mogen er ook enkele harttransmissies of healingen plaats vinden die je steeds dieper in contact met je eigen hart  brengen op verschillende frequenties of dimensies, welke je groei enorm versnellen en diepgaande karmische cleaning op gang brengen.

Deze workshop biedt daarnaast praktische handvaten en oefeningen die ook op eigen gelegenheid verder te verkennen en inzetbaar zijn.

 

Datum: zaterdag 14 juli 2007, 10.00-16.30 uur

Kosten: 111,- euro per persoon incl. koffie, thee en soep

Vind doorgang met maximaal 4 en minimaal 6 deelnemers vanwege de intensiteit van deze energie!

Wil je nog mee doen? laat het me weten!

 

 

Workshop: Werken met je hartenergie Deel II

 

Gechannelde workshop o.l.v. Lichtmeesters, Engelen en kristallen schedels.

Deze workshop, die een vervolg is op deel I, gaat verder en dieper in op de hartkwaliteiten en hartfrequenties.

Ook tijdens deze workshop zullen er opnieuw verschillende harttransmissies of healingen plaats vinden die je steeds dieper in contact met je eigen hart  brengen op verschillende frequenties of dimensies, welke je groei enorm versnellen en diepgaande karmische cleaning op gang brengen.

Hierbij worden ook collectieve Bewustzijnsvelden mee genomen worden, waarmee je niet alleen je Zelf verder healt, maar dit ook effecten en healing mag aanbrengen in je Zielengroep, het collectief menselijk Bewustzijn en het Bewustzijn van Moeder Aarde.

Het volgen van deze workshop geeft meer verdieping en reikt nieuwe handvaten aan voor eigen groei en healingwerk voor je Zelf, de ander en Moeder Aarde.

 

Alleen te volgen na deelname aan workshop I.

 

Datum: zaterdag 21 juli 2007, 10.00-16.30 uur

Kosten: 111,- euro per persoon incl. koffie, thee en soep

Vind doorgang met maximaal 4 en minimaal 6 deelnemers vanwege de intensiteit van deze energie!

Wil je nog mee doen? laat het me weten!

 

Noot: Deze workshops worden altijd afgestemd op de groep, de processen die innerlijk bij

deelnemers spelen en die energieën die van belang zijn voor ieders groei op dat moment.

Dat betekend dat dergelijke gechannelde workshops nooit gelijk zijn! Je kunt er dus ook baat

bij hebben meerdere van deze workshops te volgen, omdat ze altijd zullen inhaken vanuit het

Hoger Licht, op jouw stukken, processen en groei!!!

Ze zullen ten alle tijden jouw groeiprocessen in een stroomversnelling brengen en zorgen voor

zuivering en nieuwe groei!

 

Kijk in de Activiteiten Agenda voor meer data en nieuwe workshops!

 

 

 

*Openbaringen van kristallen schedel Shahib, deel I

 

In deze tijdsperiode waarin Transformatie en uitzuivering aan alle kanten merkbaar en voelbaar en praktisch ook zichtbaar zijn voor het blote oog, willen we ondanks al onze bewuste groei, schoonmaakprocessen en healing, ook nogal eens op weerstand of tegenwerking stuiten.

Momenteel, ongeveer sinds de start van 2007, worden er veel deksels van het collectief onbewustzijn gelicht, waardoor negativiteit, dualiteit en afgescheidenheid juist extra versterkt worden en overal de kop opsteken. Dit kan soms zwaar, heel zwaar zijn. Waar blijf je dan nog in je Licht? En wordt je uit je Kracht gerukt? Komen er ineens allerlei ongekende emotionele ladingen vrij waarvan je dacht je al bevrijd te hebben?

Dat alles heeft te maken met de processen waar we als collectief in deze tijd doorheen gaan, en al die ‘putdeksels’ die gelicht worden, omdat het onbewustzijn schreeuwt om opheldering, zuivering, Licht en om gezien /doorzien te worden! Al die Lichtwerkers die misschien al lange tijd bewust werken aan zichzelf, en healing van het Grote Geheel, kunnen hierdoor extra tegenslag of tegenwerking ervaren, ontmoedigt raken, toch hun egopatroontjes weer uit de kast trekken, of wat dan ook. Want ja, soms is het simpelweg niet Licht, maar zwaar. Maar het is meer dan nodig, omdat een groot deel van het collectief bewustzijn nog altijd dualiteit bevat wat getransformeerd mag en ‘moet’ worden willen we voor de volledige Ascensie gaan!

Ter ondersteuning van deze tijd en de processen die momenteel gaande zijn, heeft Shahib een serie channelings doorgegeven, die mogen leiden tot meer begrip, acceptatie, inzicht en verheldering. En ons leren hoe we ons (in ons Licht en Hart) staande kunnen houden temidden deze stormen van verandering.

Hij wijst mij, en iedereen er telkens opnieuw op, hoe we in ons hart kunnen blijven toeven, waar alle Sleutels van Waarheid, Wijsheid en Kennis reeds binnen ons bereik liggen. Hoe we deze kunnen vinden en vast houden, om niet meegezogen te worden in de stromen vanuit het collectief onbewuste veld.

 

Shahib is een van de Kristallen Schedels die onder mijn hoede vallen waarmee ik heel veel nauw samen werk voor het Grotere Geheel, zoals we dat samen reeds eeuwen al gedaan hebben. Deze kristallen schedel is specifiek als samenwerker/Meester weer bij mij gekomen en werkt ook niet rechtstreeks met andere mensen. Samen mogen we veel healing/Lichtwerk voor Moeder Aarde op Multidimensionaal niveau verrichten. Maar daarnaast vind Shahib het heerlijk om ook samen te werken aan vele diverse healingen aan groepen (tijdens workshops). Zijn samenwerking, Kracht en Wijsheid brengen enorm veel healing en bewustzijn teweeg en zijn channelingen getuigen keer op keer van een enorme wijsheid, diepgang, helende Kracht en Goddelijke Verbindingen.

Ik heb een aantal van zijn gechannelde Wijsheden uitgewerkt en wil deze graag in delen met jullie delen in de komende nieuwsflitsen. Ik heb ze bewust (in overeenstemming met Shahib’s bedoeling) ‘gesplitst’ in delen opdat de intensiteit en trilling gemakkelijker opgenomen kunnen worden, en gedoseerd aangereikt worden.

Ik vraag je dit met geopend hart en ontvankelijk te lezen. Het gaat niet zozeer om de woorden, maar om de energie die vrij mag komen wanneer je dit in alle openheid kunt ontvangen!

Poorten van het Hart mogen dan werkelijk ontsluiten!

 

De frequenties van deze doorgegeven woorden zullen lange tijd na mogen resoneren in je hart, zelfs als je je dat misschien niet eens bewust bent, en zullen zo gedoseerd gaandeweg steeds meer openheid en healing mogen brengen in je Hart. Opdat de Poorten zich weer mogen ontsluiten en je hart jouw Goddelijke Waarheid weer aan je kan openbaren!

 

Openbaringen via Kristallen Schedel Shahib, Deel I

De Krachten van het Hart

 

“In het Hart liggen de Sleutels tot heelwording van de Ziel.

Het Hart fungeert niet alleen als draagvlak voor Liefde, mededogen en affectie vanuit een hoger perspectief, maar het Hart vervult daarnaast een nog veel belangrijker functie: het Hart is de Poort naar je Goddelijke Oorsprong.

En het Hart is de Poort om doorheen te reizen, in stilte, in vrede, in Eenheid, om je eigen Gods Realisatie op aarde te manifesteren.

Het Hart is de Poort van de Waarheid. De graadmeter van Zuiverheid, oprechtheid en Eenheid.

Vanuit het Hart kan geen ego dienen, overheersen of tegenwerken.

Vanuit het Hart stroomt integriteit van het Hoogste Goddelijke Licht van je Ziel.

Via je Hart kun je de Werkelijk Gerealiseerde Godmens op aarde laten indalen.

Via het Hart kan werkelijke Universele Liefde vanuit je eigen Goddelijke Oorsprong geboren worden!

 

Je Hart mag dienen als weegschaal voor al je daden, woorden, gedachten en gevoelens.

En telkens opnieuw zul je merken dat er diepere, hogere, verdere dimensies van je eigen Hart geopenbaard worden en te verkennen zijn.

Om steeds meer heel of Een te worden.

Om steeds meer Compleet te worden.

Om steeds meer als Gerealiseerde God-Mens op aarde te worden.

De Jij die je Werkelijk Bent!”

 

 

© Shahib, Gechanneld door Willemien Timmer, 8 mei 2007

 

 

         In de volgende nieuwsbrief volgt deel II van deze gechannelde informatie….

 

 

 

*Nog steeds heel veel extra kortingen en uitverkoop aanbiedingen in de Kristalshop!

 

De uitverkoop in de kristalshop is verlengd t/m 31 juni 2007. Wees er dus bij, want op = op!

Zo nu en dan voeg ik nieuwe aanbiedingskristallen toe, dus het is de moeite waard het even in de gaten te houden!

Kijk hier maar eens: http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopactie2.htm

 

 

 

 

 

 

 

Dit was de nieuwsflits van 5 juni 2007 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

T.Harkeswei 25

8408 CG Lippenhuizen

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl