Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 6 februari 2006 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Inleiding

*Nieuwe updates op www.apofyliet.nl en spannende ontwikkelingen

*In the spotlight: Ontstoringspotten voor huis en omgeving

*Bijzondere ervaringen met een kristallen ontstoringspot

*Praktijk Apofyliet gesloten van 16 februari t/m 3 maart 2006

*De voorbereidingen op een bijzondere Lichtwerkreis naar Egypte

*Egyptische Lichtwerk Transformatie workshops na deze reis

*Nieuwe aanbiedingen in de Kristal Shop!!!!

*Workshop data voor volgende maand

 

 

*Inleiding

 

Bij deze opnieuw een korte Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet. Waarschijnlijk zal dat de enige nieuwsbrief van de maand februari zijn. Verderop in deze nieuwsbrief lees je waarom. Ik hoop in maart opnieuw een nieuwsbrief te kunnen versturen met vele nieuwe bijzonderheden en ervaringen!

Bij deze alvast veel leesplezier voor nu gewenst!

 

 

*Nieuwe updates op www.apofyliet.nl en spannende ontwikkelingen

 

In de afgelopen periode zijn er weer vele nieuwe bijzondere kristallen toegevoegd aan de Kristalshop. Daarnaast zijn er ook weer vele nieuwe aanbiedingen in de Kristalshop te vinden.

Daarnaast zijn er diverse lay-out updates op de website geweest, enkele artikelen (uit voorgaande nieuwsbrief) zijn ook toegevoegd op de website.

Kijk op www.apofyliet.nl of www.praktijk-apofyliet bij het hoofdstuk ‘nieuwe updates’ voor de meest recente updates!

 

In (positieve) spanning wachten we inmiddels af hoe het verdere verloop van mijn boek “Lichtwerk met Kristallen, Kristaltherapie voor de Nieuwe Tijd” zal gaan. Ik ben verheugd te mogen mededelen dat na lange tijd schrijven nu inmiddels eindelijk het boek voltooid is en ondertussen al een ‘proefdruk’ verzonden is naar de eerste (kleine) uitgeverij die ik hiervoor wilde benaderen (misschien volgen er nog andere, dat hangt af van de reactie natuurlijk). We zijn reuze benieuwd of zij ook daadwerkelijk mijn boek uit willen gaan geven. Ik hou jullie op de hoogte zodra ik meer weet!

 

 

*In the spotlight: Ontstoringspotten voor huis en omgeving

 

                           

 

Een ontstoringspot is een potje gevuld met kristallen die speciaal geopend, geactiveerd en geprogrammeerd is om je huis en omgeving, in een straal van ongeveer 30 meter, te ontstoren en zuiveren. Deze speciale hulpmiddelen zijn bijzonder krachtig om de sfeer en energie in je huis positief te beïnvloeden, in trilling te verhogen en schadelijke straling te ontstoren.

Deze ontstoringspotten zijn speciaal geprogrammeerd om deze heel grote taak te kunnen dragen. Elk afzonderlijk kristal in deze pot is geopend, geactiveerd en geprogrammeerd en er zitten vele diverse programmeringen op. Een van deze programma’s is dat de kristallen samenwerken met elkaar als een Lichtnetwerk.

Deze ontstoringspotten zijn verbonden met diverse Lichtmeesters en Engelen, maar zijn ook verbonden met zowel de hemelen als Moeder Aarde en diverse grote Bewustzijnsvelden.

Om de werking volledig te optimaliseren en zoveel mogelijk aan potentie en Lichtkracht er uit te kunnen halen, worden deze ontstoringspotjes in een speciaal traject meerdere keren opnieuw (in steeds diepere en hogere lagen) geopend en geactiveerd. Zodoende worden ze steeds krachtiger en kunnen ze des te meer betekenen voor jouw groei, en de verhoging van Lichttrilling in je huis of werkplek.

Deze potjes zijn uiterlijk niet zo heel erg groot, maar ze hebben een enorme uitstraling, die ook duidelijk voelbaar is. Het enige wat je hoeft te doen is het potje ergens in huis neer te zetten waar het voor jou goed voelt. In  een straal van ongeveer 30 meter vanaf de ontstoringspot brengt het deze energie op je omgeving over.

Deze ontstoringspotten zijn erg geschikt om de Eenheid in je huis te brengen. Je omgeving zuiver en hoog in trilling te houden. Voor het verspreiden van meer Licht, Liefde en Kracht in je woonomgeving. Maar ook voor je eigen schoonmaakprocessen, je spirituele en Ascensie groei.

Naast het brengen van schoonmaak en zuivering in je huis en jezelf, ondersteund de grote Lichtkracht van de ontstoringspot je ook in je processen  en zorgt voor een continue stroom van hoge Lichttrilling en Liefde.

Het is een bijzonder krachtig hulpmiddel om ook je woonomgeving te zuiveren en in trilling te verhogen, waardoor je een veilige leefomgeving creëert waarin je kunt Zijn wie je Bent!

 

© Willemien Timmer, 2005

 

 

Deze ontstoringspotten kun je vinden in de Kristalshop. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kristalsoorten en met meerdere opties. Informeer naar de mogelijkheden of een advies op maat!

 

 

 

*Bijzondere ervaringen met een kristallen ontstoringspot

 

Arjen is sinds januari een eigen bedrijfje begonnen en kon hiervoor in eerste instantie een nieuwbouw pand (in aanbouw) huren om zich in te vestigen. Hij was hier telkens met hart en ziel hard aan het werk om alles op orde te krijgen en om te zorgen dat het pand ingericht werd om te kunnen produceren. Telkens opnieuw merkte hij op dat er een bepaalde sfeer hing, die vermoeid maakte. Op een gegeven moment vroeg hij me of er ook aardstraling of andere straling aanwezig zou kunnen zijn, die deze effecten veroorzaakten.

We hebben daarom het pand uitgependeld en ingevoeld en stuitten inderdaad zowel op aardstraling als wateraders, zowel als aardebelasting. Een combinatie die ook werkelijk ziekmakend zou kunnen worden, wanneer er niets aan gedaan zou worden. Arjen had zelf al sterk het gevoel dat hij voor deze ruimte een ontstoringspot van bergkristal wilde neerzetten. Ook dit werd ingevoeld en gependeld en ook dit gevoel van hem bleek juist. Dezelfde dag nog werd er een ontstoringspot in het pand gezet, en Arjen zei direct verschil in sfeer en energie op te merken. De daarop volgende dagen bemerkte hij telkens opnieuw de verbetering in energie op.

Enige dagen later besloot hij opnieuw foto’s van het pand te maken, zoals hij eerder ook tijdens de opbouw van zijn zaakje, telkens had gedaan.

Het resultaat was verbluffend. Op alle foto’s verschenen Lichtbollen (ook wel orbs genoemd), waarbij dus de energie voor het blote oog zichtbaar werd!

Op alle foto’s, genomen voordat de ontstoringspot in het pand stond, was niks zichtbaar. En na het plaatsen van de ontstoringspot wel!

Zie hier enkele foto’s:

 

 

                                                                                                  Ongeveer in deze hoek staat de ontstoringspot

 

 

 

 

*Praktijk Apofyliet gesloten van 15 februari t/m 3 maart 2006

 

Vanwege opnieuw een bijzondere Lichtwerk reis naar het Land van de Zon (Egypte) zal Spirituele Praktijk Apofyliet van 15 februari t/m 3 maart 2006 even gesloten zijn. Ik wil jullie bij deze vragen om alsjeblieft niet teveel nieuwsbrieven in deze periode door te sturen, omdat mijn mailbox dan snel vol is en belangrijke andere mail geen doorgang kan vinden. Bij voorbaat dank!

Ik probeer na deze reis zo spoedig mogelijk weer alle mail te beantwoorden.

 

 

*De voorbereidingen op een bijzondere Lichtwerkreis naar Egypte

 

                             

    Medinet Habu Temple, Luxor/West Bank

 

Al een hele poos geleden hebben we opnieuw een reis naar het Land van de Zon geboekt. In eerste instantie bedoeld als deels vakantie, deels ‘zakelijk’, om opnieuw inkopen te kunnen doen zoals bijvoorbeeld van de zeer speciale Egyptische bloemenessences. Eigenlijk weten we natuurlijk inmiddels allang dat elke reis die we maken geen vakantiereis meer is zodra je Bewustzijn meer ontwaakt, omdat er overal weer Lichtwerk te doen is. Zo ook ontvouwde direct na het boeken van deze reis de bloemblaadjes zich alweer over de ware Bedoeling van deze reis.

 

De voorbereidingen voor deze speciale reis zijn inmiddels al weken aan de gang. Het ene puzzelstukje na het andere komt naar voren en vult elkaar aan. Al vanaf november voelde ik dat deze reis belangrijk zou gaan worden. Niet alleen voor ons zelf en onze eigen processen, maar ook voor het Lichtwerk wat we mogen gaan verrichten in Egypte. Waren de eerdere reizen vooral nog bedoeld voor zelf-healing en Bewustwording, zo heeft deze reis een heel andere lading.

Langzaam maar zeker vallen steeds meer kwartjes op hun plaats en krijgen we een helderder beeld van het werk wat we mogen gaan  verzetten en krijgt het Plan steeds meer vorm.

In december werd me al ‘verteld’ dat er voor deze reis een nieuwe kristallen schedel op mijn Pad zou komen, die samen met de scully Kha-nu-ka mee zou gaan op deze Lichtwerkreis. Inderdaad liep ik ongeveer anderhalve maand later tegen deze kristallen schedel aan, die hetzelfde formaat heeft als Khanuka. Direct gaf deze scully ook z’n naam al door:

An-ank-ha, met de nodige nieuwe puzzelstukjes aan informatie, die weer perfect plaatsten in het hele ‘verhaal’ omtrent deze reis.

Al weken geleden had ik vele kleine Arkansas kristalletjes aangeschaft, waarvan ik voelde dat we deze mogen gaan ingraven in tempels. Daarnaast mocht ik me rituelen her-inneren, zoals ooit gegeven/uitgevoerd in de Oudheid van het Egyptische land. Her-inneringen uit de Tempels van de Zon. Manieren van Lichtwerk die ook nu weer toegepast mogen worden, tijdens de activaties die we mogen gaan verrichten op deze reis. Vele nachten werd ik door Serapis Bey meegenomen naar een innerlijke tempel of ashram onder de huidige Luxor tempel, voor onderricht en het her-inneren van wijsheid en oude Kennis.

Daarnaast werd ik me weken geleden steeds bewuster van het feit dat er ook een tweebenige ankh mee zou ‘moeten’ voor deze activaties. De eenbenige ankh is reeds lange tijd in mijn bezit en een fantastisch hulpmiddel. Maar het is tijd om verder te gaan, alles naar een hoger Plan te trekken. En nu moest er dus nog een tweebenige ankh ‘geboren’ worden in mijn leven. Via vele vreemde wegen waarbij het eerst vrijwel onmogelijk leek, is dit alles uiteindelijk toch gerealiseerd en mijn persoonlijke tweebenige ankh mag komende week z’n weg naar hier vinden. Hoe wonderlijk kunnen de wegen van Licht gaan als iets werkelijk de bedoeling is.

Inmiddels worden de vele Arkansas kristallen al sinds enige dagen opgeladen specifiek met de piramide energieën in een Krachtwiel van de kristallen schedels. Komende week zal ook hier de ankh bij betrokken worden. Dit Krachtwiel zal tot de vertrekdatum blijven bestaan in deze vorm, en zal daarna in energetische verbindingen mee reizen naar het Land van de Zon. De scully’s Kha-nu-ka en An-ank-ha zullen mee gaan op reis, evenals de Ankh, en natuurlijk de Arkansas kristalletjes die voor de tempels bedoeld zijn.

Verschillende andere kristallen zullen in etherische vorm meewerken op de achtergrond, evenals de andere kristallen schedels. Alles uitstekend gecoördineerd en begeleid door de Meesters der Wijsheid, de Meesters van het Licht.

Vele Lichtmeesters zijn hier natuurlijk ook bij betrokken en mee bezig. We worden precies en goed voorbereid en mogen lessen en inzichten ontvangen over het precieze hoe en wat. Onder andere Ra, Isis, Metatron, maar ook Serapis Bey en Thot begeleiden deze processen en reiken keer op keer belangrijke sleutels aan.

Inmiddels weten we al welke tempels we zullen mogen aandoen, welke we mogen activeren/ in ere herstellen. Inmiddels weten we dat in verschillende tempels zich ook local Egyptenaren zullen aandienen die een sleutelrol zullen vervullen bij het in stand houden van deze nieuwe (oude) te activeren energieën. Ook weten we dat deze activaties een soort Krachtwiel in het land zelf zullen gaan vormen. Een Krachtwiel die de vorm zal dragen van een octaëder.  Deze krachtige Scheppingsvorm is sterk verbonden met het element lucht, waar het zal helpen om het oude Bewustzijn meer naar boven te halen. Oude Kennis en Wijsheid, reeds lange tijd verstopt voor de mensheid, zal meer geactiveerd mogen worden. Maar ook het Hoger Bewustzijn van het land, het volk zal hierin meer geopend mogen worden. Dit zal dan ook veranderingen teweeg mogen brengen, niet alleen voor ons Lichtwerkers, onze Zielenherinneringen, ons Bewustzijn, maar ook voor ieder die ooit ergens in verbinding met Egypte geleefd heeft of dat nu doet. Bijzondere werkzaamheden dus waar we met diep respect naar mogen kijken, dat we aan een dergelijke grootse Taak mogen meewerken als instrument van de Kosmos.

Enkele van de vele tempels die betrokken mogen worden in deze grootscheepse activatie zijn:

(Klik op de betreffende tempel voor foto’s van onze vorige reizen).

 

In Luxor & omgeving:

*Luxor Temple

*Karnak Temple

*Medinet Habu Temple

*Ramesseum

*Seti I Temple

 

“Boven” Luxor:

*Oseirion Temple (Abydos)

*Hathor Temple (Dendera)

 

Tussen Luxor & Aswan:

*Kom Ombo Temple

*Edfu Temple

*Esna Temple

 

Omgeving Aswan:

*Philae Tempel

*Kalabsha Temple

 

Ik kan op dit moment nog niet alle informatie doorgeven, nog niet alles heeft ook al vorm gekregen, maar dat neemt steeds meer toe naarmate de reis dichterbij komt. Dagelijks nog vallen puzzelstukjes op hun plek. Nog niet alle informatie is ook geschikt om nu vrij te geven, maar zal waarschijnlijk meer aan de orde komen in de verslagen na deze reis/Lichtactivaties.

Het zal een bijzonder ‘verhaal’ op zich gaan worden, dat gevoel wordt dagelijks nog versterkt. We zijn heel benieuwd en kijken in spanning uit naar deze bijzondere reis.

We houden jullie op de hoogte na de reis, middels de verslagen die zullen volgen in de nieuwsbrief en op de website!

 

 

 

*Egyptische Lichtwerk Transformatie workshops na deze reis

 

Uiteraard staan er ook weer nieuwe Lichtwerk Transformatie Workshops gepland voor de komende maanden. Deze workshops zullen nog meer bezieling en Bewustzijns/kracht dragen door de reis die vooraf gaat aan deze workshops. En dus opnieuw vervult zijn met diepe Kennis en oude Egyptische wijsheid, maar ook met healing op deze oude stukken vanuit je eigen en het collectieve Bewustzijn. Opdat we ons Bewustzijn steeds verder kunnen openen en opnieuw kunnen her-inneren. Ik voel dat ook dit soort workshops meegenomen mogen worden naar een Hoger Plan, en dat ze dus opnieuw vernieuwend en bijzonder diep zullen mogen doorwerken.

Hieronder vind je meer informatie over deze Workshops.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

Kijk hier voor ervaringen van anderen met deze workshops.

 

 

        Workshop: De Kracht van de Witte Lotus Deel I en Deel II

       

                                      

 

Datum: zaterdag 18 maart 2006, 10.00 – 16.30 uur

Kosten: € 100,- per persoon, incl. koffie, thee en soep

         Globale inhoud van de workshop:           

Gechannelde workshop o.l.v. verschillende Lichtmeesters en Engelen.

Deel I, ’s morgens: In deze workshop reiken we je de Kracht van de Witte Lotus aan: de zuivering naar heelheid en Eenheid.

M.b.v. deze energetische Witte Lotus zal diepgaande healing en transformatie plaatsvinden.

De Kracht van de Witte Lotus werd veelvuldig gebruikt bij oude Egyptische Inwijdingen en vormt ook in het heden een brug naar transformatie. Waarbij oude kwaliteiten en inwijdingskennis opnieuw tot je kan komen (in je Bewustzijn her-innert wordt) die je in het heden kan helpen verder te groeien in Bewustzijn. Het kan oude technieken of tools opnieuw bewust maken, die je kunnen helpen jezelf dieper te helen en te transformeren. Maar het kan ook oude inwijdingsstukken, die je niet langer dienen transformeren, zodat deze je niet langer belemmeren in je groei.

Deel II, ’s middags: In deze workshop gaan we verder werken met de Kracht van de Witte Lotus. Ook nu weer zal diepgaande healing en transformatie plaatsvinden. En zullen meer delen van je Zelf her-innerd en geactiveerd worden. Hogere Lichtdelen van je Zelf zullen opnieuw opgehaald worden en verbonden aan je systeem, je wordt dus meer Heel en zult opnieuw de Eenheid binnen jezelf ervaren.

Na het uitzuiveren en transformeren van oude stukken in je systeem zullen we ingewijd worden in de Kracht van de Witte Lotus. Deze Kracht van Zuiverheid helpt je her-inneren aan het Zuiverste Wezen wat je van oorsprong Bent.

Je wordt teruggeplaatst in de Eenheid en je Monadisch Licht.

Dit is een diepgaand helend en transformerend proces wat je in staat stelt steeds meer in je Hoger Licht te blijven en te leven vanuit zuiverheid en hart.

Met deze inwijding wordt een healingproces in gang gezet.

 

De Kracht en mogelijkheden van de Witte Lotus zijn enorm. De Witte Lotus brengt het pure Eenheids Licht. Het is een sterk voelbare power die enorm veel zuivering brengt.

 

 

Workshop: Inwijding in de 12 Gouden Stralen van Ra

 

                   

 

Datum: zaterdag 22 april 2006, 10.00 – 16.30 uur

Kosten: € 100,- per persoon, incl. koffie, thee en soep

Globale inhoud van de workshop: 

Gechannelde workshop o.l.v. verschillende Lichtmeesters en Engelen.

In deze workshop gaan we werken met de 12 Gouden Stralen van Ra, die diepgaande transformatie zullen bewerkstelligen.

Onder leiding van Ra zullen we met meerdere van deze Stralen aan de slag gaan voor healing en integratie.

De 12 Gouden Stralen van Ra belichamen aspecten van het Hogere Licht en Bewustzijn en dienen geïntegreerd te worden voor onze Verlichting een feit wordt.

We zullen gaan werken met gechannelde healingtool die aangereikt worden om onze systemen te zuiveren, opdat Nieuw Licht en Hoger Bewustzijn kan indalen.

Ook na deze workshop zal de nodige zuivering plaats vinden en zullen de Stralen waarmee we gewerkt hebben verder geïntegreerd worden.

Het werken met de Gouden Stralen van Ra kan inhouden dat je Bewustzijn meer geopend wordt, dat meer Lichtkwaliteiten geactiveerd worden in je systeem en je Kracht en groei toe zullen nemen.

Een bijzonder diepgaande en transformerende workshop!

 

 

Workshop: Ra & de Hathors

 

        

 

Datum: zaterdag 20 mei 2006, 10.00 – 16.30 uur

Kosten: € 100,- per persoon, incl. koffie, thee en soep

Globale inhoud van de workshop: 

Gechannelde workshop waarin transformatie centraal staat. M.b.v. de Zonnekrachten van Ra zullen we meer en meer onze eigen Krachten en Licht binnen halen en gaan belichamen. Hiervoor is eerst healing en transformatie nodig van oude zwaarte en schaduw.

Zowel Ra, de Hathors en vele andere Lichtwezens zullen deze helende Kracht dag in Liefde en Eenheid begeleiden.

Voor transformatie en spirituele groei naar Ascensie. Voor heelwording en om de Eenheid in jezelf opnieuw te ervaren en terug te vinden.

De Hathors zijn 4-dimensionale Meesters van klank, kleur en energie en m.b.v. klank en kleur helpen zij je te bevrijden van die oude delen die je lange tijd belemmerd hebben om je Werkelijke Pad en Doel te bewandelen.

Ra is een Meester in het verwarmen en helen van gekwetste gevoelens. Met zijn Zonnekracht helpt hij je het oude te transformeren en nieuwe Kracht, positiviteit en Zon (Licht) in je systeem te brengen.

Hij is een kei in het versterken van het contact met je eigen Kracht en Licht en zijn energie werkt verwarmend, koesterend en Bewustzijn verhogend.

 

 

Belangrijke Opmerking:

Deze workshops worden altijd afgestemd op de groep, de processen die innerlijk bij

deelnemers spelen en die energieën die van belang zijn voor ieders groei op dat moment.

Dat betekend dat dergelijke gechannelde workshops nooit gelijk zijn! Je kunt er dus ook baat

bij hebben meerdere van deze workshops te volgen, omdat ze altijd zullen inhaken vanuit het

Hoger Licht, op jouw stukken, processen en groei!!!

Ze zullen ten alle tijden jouw groeiprocessen in een stroomversnelling brengen en zorgen voor

zuivering en nieuwe groei!     

 

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

*Vele nieuwe Bonus aanbiedingen in de Kristal Shop!!!!

 

Kijk voor alle Aanbiedingen in de Kristalshop!!!

 

Foto:

Artikel code: Arkansas punt groot 003

Prijs:  van 72,50 euro   nu voor 70,- euro!!!    

Afmetingen: 6,3 cm lang, 4,5 cm breed, 2,9 cm dik

Kenmerken: Helder transparant met witte sluiers/wolkjes. Is tevens een tabulator kristal! Bijzonder en schitterend kristal!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt grote helderheid, Kracht en Transformatie met zich mee. Dit kristal is sterk verbonden aan de Kracht van Metatron, de Kracht voor groei en Bewustwording. De Kracht van Overgave aan het Goddelijke, Overgave ook aan jouw Goddelijke Taak. Dit kristal brengt je in dieper contact met de Werkelijke Jij, jouw Ware Licht en jouw Taken en Doelen voor deze incarnatie. Het opent je Bewustzijn voor je Monadisch Zelf, voor hogere inzichten en afstemming op de Lichtmeesters. Voor een vruchtbare samenwerking in groei en ontwikkeling, voor het zaaien van Licht en Eenheid, in jouw hart en in al die harten die je ontmoet!

 

Foto:

Artikel code: Arkansas punt groot 004

Prijs:  Van 72,50 euro nu voor 70,- euro!!!      

Afmetingen: 5,9 cm lang, 3,9 cm breed, 3,3 cm dik

Kenmerken: Helder transparant en bijzonder stralend kristal!!! Bijzonder en schitterend kristal!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Deze stralende aanwezigheid bezit een grote Kracht. Het kristalwezen van dit kristal is een ware Lichtmeester die sterke connecties met het Goddelijke Kristallijne Licht in zich draagt. Het brengt nieuwe groei, bewustwording en diepgaande zuivering in je systeem op al die thema’s, aspecten en stukjes waarin je nog negatief denken kent, waarin je nog niet het Licht kunt toelaten of belichamen. Het brengt helderheid in oud karma, brengt verlichting bij duisternis of angst. Het brengt Goddelijk vertrouwen, Goddelijke Leiding in je leven. Het versterkt connecties met Lichtmeesters en Engelen, direct in het Goddelijk Licht. Het brengt jouw Monadisch Licht en Ik Ben Lichaam meer in het hier en nu, en dus toegankelijker in je aardse incarnatie. Het wekt de ware Meester in je Bewustzijn, de Meester van Licht die je in feite al Bent, maar je je veelal niet herinnerd.

Met grote Kracht zuivert dit kristal je systemen en verhoogd je Lichttrilling, opdat je weer meer connectie krijgt met de Werkelijke Zielen Kracht!

 

Foto:

Artikel code: Arkansas punt groot 005

Prijs:  van 50,- euro   nu voor 45,50 euro!!!    

Afmetingen: 7,3 cm lang, 3 cm breed, 2,5 cm dik

Kenmerken: Helder transparant en bijzonder stralend kristal!!!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal verbind je sterk met oude Wijsheid en Kennis welke je ooit in vele verleden levens vergaard hebt, omtrent alchemie en Magie. Dit kristal is sterk verbonden met het Merlin Bewustzijn en leert je dus opnieuw positief gebruik te maken van de Kracht van Magie en Co-Creatie. Het brengt helderheid in je Bewustzijn, opdat je opnieuw je eigen Kracht kunt aanspreken en benutten, en hierin oude kennis in een Nieuwe Tijd kunt toepassen, toegespitst op deze tijdsgeest en trillingen. Dit kristal leert je om jezelf te zuiveren en brengt grote stroomversnellingen in groei met zich mee, omdat het lang afgesloten delen van je Bewustzijn weer langzaamaan meer open zet. Zij het in jouw tempo en passend bij jou ontwikkeling en groei!

Een Meester Krachtkristal van grote waarde!

 

Foto:

Artikel code: Bergkristal obelisk groot 001

Prijs:   van 29,50 euro nu voor 27,50 euro!!!              

Afmetingen: 8,3 cm lang, 2 cm breed (onderkant)

Kenmerken: Onderin wolkerig wit, bovenin stralend en helder.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht van het kristal!!!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt zowel Hoger Licht in, als ook basis. Het kristal helpt je het Hoger Licht beter een plaats te geven in je lichaam en dit ook door te trekken t/m in je aarding. Hierdoor kan nieuwe groei en schoonmaak plaats vinden. Waardoor je steeds meer Hoger Zelf Licht kunt vasthouden in je systeem in alle chakra’s. dit kristal begeleid en ondersteund deze groei en processen in rustig en gestaag tempo, zodat het niet teveel in een keer wordt, maar past z’n tempo aan, aan jouw kunnen.

 

Foto:

Artikel code: Arkansas kristal 003

Prijs: van 12,50 euro  nu voor 11,50 euro!!!  

Afmetingen: 4,3 cm lang, 2 cm breed, 2  cm hoog, omtrek 6 cm

Kenmerken: Helder transparant

Korte reading op dit kristal: Kracht, helderheid en groei brengt dit kristal je. De aanwezigheid van dit kristal verhoogt je eigen Lichttrilling, waardoor schoonmaakprocessen en groei op gang gebracht worden of versneld worden. Een krachtig groei kristal, wat je ondersteund en begeleid. Wat je leert kennis maken met je eigen Hoger Licht en Bewustzijn.

 

Foto:

Artikel code: Groot bergkristal cluster 004

Prijs: Van 25 euro nu voor 23 euro!!!   

Afmetingen: 9 cm lang, 6,5 cm breed, 8,3 cm hoog

Kenmerken: Vele puntjes in verschillend formaat, helder transparant. Onderzijde is witte kwarts. Schitterende puntjes!

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten hoger!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt Kracht, helderheid en inzicht. Het helpt je je Ware Wezen te zien in het Licht dat je Bent. Brengt zuivering van het oude mee en transformeert dit tot Licht. Diverse Lichtmeesters, waaronder Metatron, werken door dit kristal heen, voor Hoger Bewustzijn, helder Weten en transformatie. Het kristal helpt je ook dit Hoger Licht verder door je systemen heen te trekken, om het ook in jezelf te integreren. Het kristal heeft een uitstraling naar alle kanten om zich heen, vanwege de diverse richtingen waarin de verschillende puntjes staan.

 

Foto:

Artikel code: Arkansas balletje 001

Prijs: van 8 euro   nu voor 7,50!!! 

Afmetingen: 2 cm doorsnee

Kenmerken: Helder transparant.

Korte reading op dit kristal: Helderheid, Kracht en zelfvertrouwen brengt dit kristal. Het versterkt je eigen capaciteiten en Licht kwaliteiten. Brengt je diepgaande inzichten omtrent je eigen ontwikkeling en leidt je als een Lichtbaken op je Pad.

 

Foto:

Artikel code: Bijzondere bergkristal  punt 001

Prijs:  van 32,- euro nu voor 29,50 euro!!!      

            Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: geslepen punt op ruwe brok. Ook de onderzijde is geslepen.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal is Krachtig verbonden met het Lemurische Bewustzijn. Het helpt je her-inneren aan je Oorsprong en het Krachtige, liefdevolle Wezen die je van Oorsprong Bent. Het helpt je deze kracht, informatie en het Bewustzijn opnieuw bewust te worden in het hier en nu en helpt je je Lemurisch  Bewustzijn te doen ontwaken. Bijzonder Nieuwetijdskristal van grote waarde voor je eigen Transformatieprocessen en Ascensie proces!

 

Foto:

Artikel code: Witte calciet ruw 001

Prijs: van 15,- euro  nu voor 13,50 euro!!!      

Afmetingen: 5,9 cm lang, 3,9 cm breed, 1,5  cm dik

Kenmerken: ruwe brok en toch glad aanvoelend, transparant wit.

Korte reading op dit kristal: Stralende zachte Kracht voor Transformatie en Nieuw Licht. Een uitermate bijzondere en mooie kracht om nieuwe Hoop en vertrouwen op te bouwen, maar ook voor een nieuw begin. Verbonden aan het Witte Christus Licht en Nieuw Bewustzijn. Verbonden aan de Regenboog voor vernieuwing, groei, stroming en Nieuw Licht.

 

Foto:

Artikel code: Witte calciet ruw 002

Prijs:  van 15,- euro  nu voor 13,50 euro!!!  

Afmetingen: 3,7 cm lang, 2,9 cm breed,  2,3 cm dik

Kenmerken: ruwe brok en toch glad aanvoelend, transparant wit. Met regenbogen

Korte reading op dit kristal: Dit kristal draagt zowel zachtheid als grote Kracht. Het brengt diepe Transformatie en Zelf Bewustzijn met zich mee! Het verbind je met je eigen Hoger Licht van je Monadisch Zelf en brengt dat Licht meer naar je Zelf in het hier en nu. Zachtheid, acceptatie, maar ook groei en stroomversnellingen brengt het met zich mee! Verbonden middels de Regenboog aan de Engelen van de Elohim.

 

Foto:   

Artikel code: Groene toermalijn ruw 002

Prijs:  van 22,50 euro nu voor 20,- euro!!!                  

Afmetingen: 5 cm lang, 1,7 cm breed, 1,3 cm dik

Kenmerken: Ruwe toermalijn. Zwart groen van kleur. Wanneer je het tegen het licht houdt zie je de groene kleur heel mooi oplichten.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal opent naast de Hartkracht ook de verbindingen vanuit je hart met het Hart van Moeder Aarde. Het brengt jouw hartkracht tot diep in je aarding en verbind je met Moeder Aarde’s Hart. Opdat je in Eenheid leer samenwerken met natuurrijken om het Paradijs op aarde te creëren. Moeder Aarde kan je nuttige lessen leren, en in connectie met diverse natuurrijken brengen. Bijv. de helende krachten van planten en kruiden, maar ook directe(re) connecties met de Elfen volkeren tot stand brengen. Dit kristal ondersteund en begeleid je in deze groei.

 

Foto:

Artikel code: Dubbeleinder Regenboog citrien klein 002

Prijs:  van 15,- euro  nu voor 13,50 euro!!!     

Afmetingen: 3,8 cm lang, 1,2 cm breed, 0,9 cm dik

Kenmerken: Natuurlijke regenboog citrien. Bijzonder mooi en diep van kleur met vele kleine regenboogjes.

Korte reading op dit kristal: Kracht, warmte, vernieuwing en groei brengt dit kristal. Helende Kracht voor je zonnevlecht en uitlijning tussen hemel en aarde. Het betrekt jouw eigen Kracht meer in je leven, opdat je ook kunt leren staan in jouw eigen Kracht. Ongeacht wat er gebeurd in je leven. Volledig neutraal kunnen zijn, met een geopend liefdevol hart en Hoger Bewustzijn.

 

Foto:  

Artikel code: Cactuskwarts/Spirit amethist 001

Prijs:  van 15,- euro  nu voor 13,50 euro!!!     

Afmetingen: 4 cm lang, 3,2 cm breed,  4,7 cm hoog

Kenmerken:

LET OP: Vanwege de grootte en/of gewicht van dit kristal zijn de verzendkosten hoger!!!

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere cluster brengt je in verbinding met het Zielen Groepsbewustzijn en laat je van hieruit de Eenheid voelen. Het verhoogd je bewuste Weten dat je hier niet alleen Bent, dat je ook Taken komt voltooien op aarde. Het verbind je met je Zielenmaatjes op diep niveau en helpt jullie samen verder te groeien.

 

Foto:  

Artikel code: Cactuskwarts/Spirit amethist 002

Prijs:  van 19,- euro  nu voor 17,50 euro!!!     

Afmetingen: 4 cm lang, 2,5 cm breed, 4  cm hoog

Kenmerken:

LET OP: Vanwege de grootte en/of gewicht van dit kristal zijn de verzendkosten hoger!!!Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt alle afgescheiden delen van je Zelf weer met elkaar in verbinding en leert je van hieruit Eenheid ervaren. Het brengt een Hoger Licht vanuit je Monadisch Wezen voort welke je helpt te her-inneren aan wie je Werkelijk Bent. En van hieruit verder te groeien in Ascensie.

 

 

 

*Workshop data voor volgende maand

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Maart 2006:

 

 

 

 

 

Vrijdag 10 maart 2006, 10.00 – 16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Inwijding in je Hartkristal          

 

Deze groep is al vol!!!

 

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk hartkristal met reading

Zaterdag 11 maart 06, 10.00-16.30 uur

Afsluiting kristal opleiding 2005/2006:

Werken met kristallen Deel II

 

Deze groep is al vol!!!

 

100,- euro per persoon

Maandag 13 maart 2006, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 18 maart 2006, 10.00-16.30 uur

De Kracht van de Witte Lotus (Deel I) en Inwijding in de Witte Lotus (Deel II)

Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 25 maart 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Inwijding in je Krachtkristal

 

Deze groep is al vol!!!

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtkristal met reading

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

 

 

April 2006:

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 3 april 2006, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

10,- euro per persoon

 

Zaterdag 8 april 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kristallen Krachtwielen

 

Deze groep is al vol!!!

 

115,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtwiel

 

Zaterdag 15 april 2006, 10.00-16.30 uur

Kristal Inwijdingsdag voor Kristal               

opleidings groep 2005/2006

 

Meer informatie hierover volgt in de Kristal opleiding!

Los staande workshop na het volgen van de Kristal Opleiding!

 

Alleen voor cursisten van de Kristal Opleiding!!!

100,- per persoon

 

Zaterdag 22 april 2006, 10.00-16.30 uur

Inwijding: De 12 Gouden Stralen van Ra   

Transformatie Lichtwerk

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

 

Zaterdag 29 april 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop             

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

   

100,- per persoon

 

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 6 februari 2006 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl