Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Dit is de nieuwsbrief van 9 november 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsbrief vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Inleiding

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

*De energie van november 2005

*Nieuw: Apofyliet Cadeau Pakketten voor de feestdagen!

*Nieuw in de Kristal Shop

*Apofyliet Kristal Opleiding 2006

*Transformatie Lichtwerk Workshops

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

*Inleiding: De onzekere tijd waarin we leven, met vertrouwen in het Licht

 

Er veranderd in deze tijd zoveel, alles gaat tegenwoordig zo snel, het is bijna niet meer bij te benen. De ene stroomversnelling volgt de andere op. Het ene proces wordt afgewisseld en gevolgd door de volgende. Ik zie en hoor het overal om me heen. Overal staan levens op hun kop, dienen de echte grote veranderingen zich al aan. Het is TIJD voor Daadwerkelijke grote VERANDERINGEN! Oude processen, leerlessen, alles lijkt tot een climax en afronding te komen. Niet altijd makkelijk, maar des te meer noodzakelijk. Energieen van onrust dwalen door je systeem, een gedesoriënteerd gevoel, gevoel van onrust, weinig slaap of juist heel veel. Er gebeurd niet alleen in de wereld maar vooral ook in ons een heleboel. Niet voor niks ook, omdat de 11:11:11 poort energie al dusdanig merkbaar is, die deze effecten met zich mee brengt. Niet voor niks ook vult mijn mailbox zich dagelijks met vele gechannelde berichten over deze belangrijke maand en Magische Poort van november 2005.

Of je nu wel of niet van al deze berichten op de hoogte bent, de meesten van ons ervaren het hoe dan ook dat er wat gaande is. Grote Transformatie, verandering, uitzuivering. Het negatieve denken, agressie en geweld nemen toe in hen die hun eigen Licht nog niet durven her-inneren. De scheiding tussen Licht en donker lijkt groter te zijn dan ooit.

Ook wij ervaren dit alles aan den lijve, en velen in onze omgeving. Ieder krijgt zijn eigen processen en stukjes voor geschoteld, maar allen lijken ze te leiden tot eenzelfde Doel: verandering, de onderste steen boven, weg met alle zekerheden en vertrouwen op dat wat mag gaan komen, vertrouwen op het Licht wat je zelf uitzend, de intentie die je neerzet, het Pad waarvoor je kiest. Velen ook rondom ons spelen met plannen om te verhuizen. Grote verschuivingen vinden plaats. Niet alleen in Bewustzijn, ook in woonomgeving. Velen ervaren met ons hoe bepaalde Taken en lessen momenteel afgerond worden. Voor de nieuwe, verdere groei is een andere leefomgeving noodzakelijk, zo niet beter, omdat de processen hier klaar zijn. Het is tijd om verder te gaan, op alle vlakken.

Het komt nu neer op alles wat we al geleerd hebben in onze groei: Vertrouwen, het volgen van je gevoel, je Bewustzijn openen voor de impulsen van Spirit.

En er is vele hulp, zoals we ook mogen ervaren. Juist in deze tijden van verandering. Vele Engelen en Lichtmeesters, grote Bewustzijnsvelden krijgen veel directer toegang tot onze dimensies, opdat er al zoveel Licht en Bewustzijn gezaaid is door de vele Lichtwerkers onder ons. Hoewel nog steeds grote Transformaties plaatsvinden en ook zeer zeker nodig zijn.

In de afgelopen workshops ook merkten we keer op keer hoe we grote healing en Transformaties mochten ondergaan. Lang niet altijd meer alleen voor onszelf, maar ook hele Zielenfamilies, Zielengroepen, worden hier inmiddels in mee genomen. Het is de tijd ervoor.

Vele Lichtwerkers hebben al zoveel in hun eigen systeem getransformeerd, dat we nu ook de lasten en stukken van anderen uit onze Zielengroepen mogen afnemen, mogen Verlichten. Een heel bijzondere gebeurtenis, keer op keer opnieuw! In de workshops merk ik ook dat we steeds sneller en directer het diepe ‘in geworpen’ worden, zoveel vertrouwen is er al vanuit de Lichtwerelden, dat we dit aan kunnen, dat we dit kunnen dragen. Iets wat enkele jaren geleden nog vrijwel ondenkbaar was.

Ja…de tijd gaat hard, er veranderd veel. Het is onzeker soms, maar leer ook ervan te genieten, leer ook te accepteren dat wat je uitzend inmiddels direct naar je terug komt (zo snel gaat dat tegenwoordig, er zit niks meer tussen). Wij ondervinden dit inmiddels dagelijks. Heb vertrouwen, in je Zelf, het Goddelijk Licht en de vele hulp die aanwezig is!

Leer te genieten van het ‘grote onbekende’ dat zich aandient! Het wegvallen van zekerheden, het vertrouwen op het Goddelijk Licht!

 

In Liefde, Kracht en groot Vertrouwen,

Willemien

 

 

            *Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

 

De afgelopen tijd zijn er weer regelmatig nieuwe updates op de beide sites van Praktijk Apofyliet geweest. Van het plaatsen van artikelen over de energie van deze maand (november 2005) op www.apofyliet.nl tot een nadere kennismaking met Kristallen Schedels op www.praktijk-apofyliet.nl. Voor de meest recente updates kun je het beste geregeld op de website het hoofdstuk ‘updates’ in de gaten houden. De tijd gaat hard, er gebeurd enorm veel, en dus ook op de websites, hoewel het af en toe niet bij te benen is om alles te verwerken tot degelijke artikelen of informatie om te delen.

Vele nieuwe producten dienen zich ook, die eerder  nog niet ‘toegestaan’ waren, waar de tijd nog niet rijp voor was. Zoals de ‘nieuwe’ Egypte essences die ik jullie nu eindelijk mag introduceren: Kristallijne Lotus en Blauwe Roos. Bijzonder hoge Transformatie trillingen. Meer hierover vindt je verderop in deze nieuwsbrief.

 

 

 

*De energie van november 2005

 

 

Een klein stukje inzicht in de 11:11:11 poort, die vanaf 6 november resoneert.

 

 

Na de zoneclips van 3 oktober én de gedeeltelijke maaneclips van 17 oktober én de enorme trillingen gestuurd vanuit Mars, die als maar meer Zelfrelativering en Zelfrealisering,om het heel kort te benoemen.

De 11:11 Lichtcode, die o.a. via digitale klok triggerd om de verborgen Geometrische coderingen in ons DNA te laten ontwaken resoneert nu collectief door onze sfeer.

De 11:11 Lichtcode stimuleert  de opname van nieuwe energieën en helpt om deze te kunnen verankeren. Deze Lichtcode is gericht op de fysieke transformatie naar het Goddelijke Bewustzijn.

Door poortopeningen bieden ook degene, die nog niet zover zijn dat hun Hoger bewustzijn hun triggerd, ook mogelijkheid om mee te transformeren en evolueren.

Elke maand die resoneert op zijn dubbel getall, zoals nu de 11de van de 11de, stromen collectief de bijbehorende coderingen naar Moeder Aarde.

Op dit moment resoneert de trigger van de 11:11 poort niet alleen collectief, maar is door de Lichtwereld, waaronder Moeder Maria als Chohan, begeleid door de Aartsengelen Michaël en Gabriël, de frequentie verhoogt, doordat zij via deze poort voor een periode van 11 dagen Lichtcoderingen naar Moeder Aarde zullen laten stromen! Hierdoor creëert zich een 11:11:11 poort.

Deze 11 daagse periode is van  6-11 tot 16-11 2005. De eerste 5 dagen vooraf aan de poortopening zullen je uitzuiveringsproces activeren, zodat je de Lichtcodering óp de 11de van de 11de , én de 5 dagen erna in je DNA kunt opnemen en laten integreren..

De opnamen van de 11:11:11 poort code activeert het celgeheugen in ons DNA, om onszelf zo te verfijnen ( Zelfrealisatie)  dat wij ons weer te verbinden met, en kunnen ZIJN vanuit het 5de dimensie, en voor sommige personen zelfs het 9de niveau.

Voor iedereen die al vanuit een bepaalde bewustzijnsgroei resoneert zal dit een periode zijn waarin veel facetten van het Goddelijke Plan zich zal openbaren.

Het is nu echt heel belangrijk dat je je binding met Moeder Aarde niet verliest! Door het uitzuiveringsproces in oktober, dat zich ook weerspiegelde in Moeder Aarde, is de Shumann frequentie van Moeder Aarde wéér verhoogt.

Hierdoor wordt het als maar moeilijker om goed geaard te blijven. Van veel personen heb ik gehoord dat zij buiten de innerlijke onrust om, ook last hadden van vermoeide of pijnlijke voeten, of zelfs krampen tot in de kuiten en zware vermoeidheidsklachten. Ook oude ziektebeelden, waaronder Candida en andere darmklachten, en koorts en griepverschijnselen is mij ter oren gekomen. Deze symptomen zijn echt niet nodig! Probeer héél bewust vanuit het Hier en NU te leven en VOER JE ZIELSTAAK UIT, en je zult merken dat je weinig of geen fysieke klachten zult ervaren.

Vanuit een goede aardebinding kun je tijdens de 11:11:11 poort het Blauw-Wit licht, dat vanuit Sirius naar Moeder Aarde stroomt én de kwaliteiten van de 12 Stralen, die beide de Lichtcodes die je Goddelijk potentieel in je DNA activeren, opnemen om je Zelfverwerkelijking vanuit het 5de dimensionale niveau gaan neerzetten.

Wereldwijd zullen honderden Lichtwerkers bijeenkomen en als fysieke transformators te dienen om de energie van de 11:11:11 poort mee te verankeren op Moeder Aarde.

Er is veel meer te vertellen over de werking van de 11:11:11 poort, voel maar als je bewust naar deze code kijkt tijdens het lezen van deze mail, maar helaas ontbreekt mij de tijd om hier dieper op in te gaan.

Tijdens het dichten van de poort, op 16 november, is het Volle Maan. Bovendien staat de Maan rond 20.00 uur pal boven het oog van het sterrenbeeld stier,  de ster Aldebaran.  In de nek van de stier zul je ook de Pleiaden kunnen zien stralen. Als je een open plek opzoekt zul je waarschijnlijk ook vanuit Nederland, de Leoniden meteorenzwerm vanuit sterrenbeeld Leeuw, via Stier naar Moeder Aarde zien vallen.

Op die avond zullen wij met een groep, in de woestijn van Bahariya, in Egypte de energie van de 11:11:11 poort niet alleen in ons hart verankeren, maar ook in het Kristallen Hart van Moeder Aarde, samen met onze liefde om haar voor te bereiden op de zonclips van 29 maart 2006.

Als het ook jouw roeping is om als Lichtwerker Moeder Aarde en haar bewoners te ondersteunen en begeleiden om het pad naar het Gouden tijdperk te kunnen bewandelen, tijdens de grote bewustzijnsexplosie die zal plaatsvinden in de periode tussen 2006-2009, dan kun je je vanuit je hart, je energetisch met ons verbinden, tijdens de avond van 16 november, om de Lichtcoderingen van het Goddelijk plan mee te verankeren.

 

May love and light surround the world.

 

Hart-knuffel, liefs, Donny Heuvelmans, Cosmic Flower Remedies

 

 

 

*Nieuw: Apofyliet Transformatie Cadeau Pakketten voor de feestdagen!

 

 

Nieuw voor de komende feestdagen, om ook hierin het Licht van Bewustwording mee te nemen, ben ik zo vrij geweest cadeau pakketten samen te stellen voor de Kristalshop. Voor een origineel cadeau, om Licht, Bewustzijn en hartkracht te delen met hen wie je lief hebt. Er is een keuze uit 2 verschillende pakketten:

 

Cadeau pakket 001:

         Inhoud:

*Armband van halfedelsteentjes:  geopend en geactiveerd, dus naast een mooi

sieraad tegelijkertijd een helende werking en ondersteuning in je processen!

*Dolfijn hanger van halfedelsteen: geopend en geactiveerd, dus naast een mooi

sieraad tegelijkertijd een helende werking en ondersteuning in je processen!

*Wierook: helende, zuiverende en heerlijk geurende wierook.

*Roos van Jericho: Nieuw Leven in een mum van tijd! Het ultieme symbool voor

Nieuw Leven en Wederopstanding!

*Kaarssnippers: een apart kaars-cadeau voor de donkere uurtjes.  Verlicht je leven!

*Buisje Egyptische essence Lotus Flower: voor zuivering, Hoger Licht, heerlijk geurend,

bijzonder helend. In mooie ‘verpakking’ die je ook als sieraad bij je kan dragen voor de

energetische werking.

*Elixer kristal: Om zelf helend kristalwater te maken.

 

Prijs ter waarde van  35 euro, nu voor  25 euro!!!

Prijs is exclusief 5,50 euro verzendkosten!

 

Kijk voor meer info over de inhoud in de Kristalshop!

 

 

Cadeau pakket 002:

Inhoud:

*Dolfijn hanger van halfedelsteen: geopend en geactiveerd, dus naast een mooi

sieraad tegelijkertijd een helende werking en ondersteuning in je processen!

*Wierook: helende, zuiverende en heerlijk geurende wierook.

*Roos van Jericho: Nieuw Leven in een mum van tijd! Het ultieme symbool voor

Nieuw Leven en Wederopstanding!

 

Prijs ter waarde van  22 euro, nu voor  12,50 euro!!!

Prijs is exclusief 5,50 euro verzendkosten!

        

Kijk voor meer info over de inhoud in de Kristalshop!

 

 

 

*Nieuw in de Kristal Shop

 

Geregeld worden er weer vele nieuwe en bijzonder helende producten aan de Kristalshop toegevoegd de afgelopen en de komende tijd. Vele nieuwe kristallen dienen zich al aan. Velen staan hier nog even ‘in de wacht’ tot alle readingen voltooid zijn.

In deze nieuwsbrief geef ik jullie vast de primeur: deze nieuwe (onderstaande) kristallen staan op dit moment nog niet in de kristalshop (daar verschijnen ze morgen pas).

Daarnaast is het assortiment helende Egyptische Bloemen Essences uitgebreid tot nieuwe verpakkingen: een handig buisje gevuld met bloemen essence om bij je te dragen of aan een ketting te hangen. Zo kun je de helende kracht dagelijks in je aura met je mee dragen en indien nodig tussentijds weer even de essence ruiken of door je aura heen halen. Met mijn harte-dank voor dit kostbare idee aan twee cursisten die heerlijk met mij mee denken!!!!

Ook kan ik met grote Vreugde eindelijk de twee nieuwste Egypte essences uit mijn (huidige) assortiment aanbieden. Eindelijk worden ook deze zeer bijzondere energieen vrij gegeven: Kristallijne Lotus en Blauwe Roos. Beide dragen een bijzonder hoge trilling, en mochten nog niet eerder onder de aandacht gebracht worden. Nu is de tijd daar eindelijk rijp voor! Je vindt ze hier onder:

 

Bijzonder helend als sieraad om je hals, omdat je continu de helende Kracht van de

essence in je energie draagt. Tevens makkelijk om tussentijds af en toe de essence

opnieuw op te smeren of door je aura te halen. Daarnaast een mooi sieraad!

 

Foto:   

Artikel code: Egyptische essence in hangervorm Kristallijne Lotus

Prijs: 7,50 euro

Inhoud: 1 ml in hanger vorm

Bijzonderheden: Zeer uniek! Heel bijzondere hoge energie en Lichttrilling. Mag nu

pas geïntroduceerd worden!

Korte reading op deze essence: Deze essence verspreid een bijzonder hoog Kristallijne

Licht in je systeem. Voor diepgaande Transformatie en het toelaten van Goddelijk Licht

in je Wezen. Voor getrainde Lichtwerkers die al meer van dergelijke energieen kunnen

dragen, en ondanks de Kracht ervan stevig in hun schoenen blijven staan. Zeer

bijzondere energie met heel veel inhoud voor je eigen Transformatie en Lichtwerk

processen!

 

Foto:             

Artikel code: Egyptische essence in hangervorm Blauwe Roos

Prijs: 7,50 euro

Inhoud: 1 ml in hanger vorm

Bijzonderheden: Zeer uniek! Heel bijzondere hoge energie en Lichttrilling. Mag nu

pas geïntroduceerd worden!

Korte reading op deze essence: Zeer bijzondere en hoge Lichttrilling. Verbind de

hogere lagen van je keelchakra met je Ik Ben Lichaam om de Ultieme Goddelijke

Waarheid te verspreiden via je keelchakra (communicatie, creativiteit, channeling,

etc.) Verbind op Ik Ben niveau met Lichtmeesters en Engelen en helpt de communicatie

met hen hoog en zuiver te houden. Voor de meer ervaren Lichtwerker die al de nodige

Transformatie heeft ondergaan en stevig in Hoger Licht in de schoenen kan blijven staan.

 

Foto:     

Artikel code: Egyptische essence in hangervorm Roos

Prijs: 6,50 euro

Inhoud: 1 ml in hanger vorm

Korte reading op deze essence: Zuiverheid en schoonheid. Brengt de energie van het (h)erkennen

van de schoonheid in jezelf. Brengt puurheid. Verzacht innerlijke wonden en een gekwetst innerlijk

kind. Hoge Liefdeskracht. De Kracht van rode roos brengt ook zachtheid voor onszelf voort.

Acceptatie van processen, integratie van het Zelf.

 

Foto:            

Artikel code: Egyptische essence in hangervorm Amon Ra

Prijs: 5,50 euro

Inhoud: 1 ml in hanger vorm

Korte reading op deze essence: Zonnekracht en power. Versterkt je Eigen Kracht en

zonnevlecht. Helpt je af te schermen tegen (negatieve) beïnvloeding van buitenaf. Helpt

je zo dicht bij jezelf te blijven. Verwarmt en verzacht. Brengt Kracht en helderheid. Brengt

Zonnekracht en je eigen Monadisch Licht in je systeem. Bijzonder krachtige essence om je

Ascensie Pad te verlichten!

 

Foto:    

Artikel code: Egyptische essence in hangervorm Secret of the Desert

Prijs: 5,50 euro

Inhoud: 1 ml in hanger vorm

Korte reading op deze essence: Brengt troost en verbondenheid, bij eenzaamheid. Herstelt

de innerlijke harmonie. Helpt je verder kijken dan je problemen. Laat zien hoe naast de dorheid

van de woestijn, de schoonheid, kracht en Liefde straalt. Legt vergeten herinneringen en

kwaliteiten bloot, die kunnen helpen voor je eigen groei en Ascensie.

Werkt elke keer anders. Herbergt vele innerlijke geheimen en krachten en brengt deze naar de

oppervlakte in je Wezen. 

 

Kijk voor de rest van de essences op www.apofyliet.nl in de Kristalshop!!!!

 

 

Nieuwe primeur: (Nog niet in de Kristalshop verschenen!!!): Bijzondere kristallen die van groot belang zijn in DEZE TIJD: om dicht bij ons zelf, ons vertrouwen en onze eigen Kracht en Hogere afstemming, maar ook goed in onze aarding te blijven!!!

 

Foto:

Artikel code: Celestien knuffel klein 001

Prijs: 11,50 euro          

Afmetingen: 1,9 cm lang, 1,5 cm breed, 1,4 cm dik

Kenmerken: helder transparant, zacht blauw, vele kleine regenboogjes

Korte reading op dit kristal: Bijzonder Licht en Engelenverbindingen brengt dit kristal je. Verbindingen met de Regenboog en Engelen voor vernieuwing, hoop, Kracht, Goddelijke Liefde en Hoger Bewustzijn. Voor je eigen Ascensie ontwikkeling en om je Engelen Oorsprong te her-inneren.

 

Foto:

Artikel code: Celestien knuffel groot 002

Prijs: 25 euro                

Afmetingen: 5,5 cm lang, 2 cm breed, 1,6 cm dik, omtrek 5,8 cm

Kenmerken: transparant zacht blauw tot helder blauw met goudgelige gloed, kleine regenboogjes

Korte reading op dit kristal: Bijzonder hoog Licht, verbonden met het Excelsior Bewustzijn en de Elohim Engelen. Dit kristal brengt je Engelen Zelf terug in je Bewustzijn. Verbind je opnieuw met je Ware Engelen Zelf opdat je deze opnieuw kunt belichamen. Engelenkwaliteiten dienen zich aan in je leven, vanuit je eigen Oorsprong! Het kristal helpt en leert je deze kwaliteiten opnieuw eigen te maken en te integreren in je aardse bestaan.

 

Foto:    

Artikel code: Labradoriet hart groot 001

Prijs: 35,- euro             

Afmetingen: 5 cm lang, 5,5 cm breed,  2 cm dik

Kenmerken: super kwaliteit labradoriet! Bijzonder veel inwendige kleuren! Van blauw – groen tot oranje – goud – geel. Super mooi!

Korte reading op dit kristal: Bijzonder hartkristal met grote Kracht. Dit kristal werkt op al je chakra’s tegelijkertijd. Het lijnt de chakra’s met elkaar uit, tot in diverse dimensies, en verbind deze in harmonie met elkaar. Voor een optimale doorstroom van hoog Licht in verbinding met een goede aardeverbinding. Bijzonder krachtige beschermer van je eigen energie, waardoor dit kristal je leert in volkomen harmonie volledig in je eigen Kracht te gaan staan!

 

Foto:   

            N.B. Let op de grote hoeveelheid Lichtbollen op de eerste foto!!!!

Artikel code: Labradoriet laser/massage punt 001

Prijs: 35,- euro             

Afmetingen: 9 cm lang, 2,3 cm breed, 2 cm dik, omtrek 7 cm

Kenmerken: super kwaliteit labradoriet! Bijzonder veel inwendige kleuren! Van blauw – groen tot oranje – goud – geel. Super mooi!

Korte reading op dit kristal: Bijzonder krachtig healing kristal voor jezelf of de ander. Dit kristal heeft vele verbindingen uitstaan. Naar de natuurrijken en natuurwezens (deva’s) van Moeder Aarde, maar ook met de Lichtmeesters en Engelen. Vooral de energie van Kuthumi is sterk vertegenwoordigd in dit kristal en brengt Hogere Wijsheid en Kennis over op je systeem. Ook de energie van Serapis Bey is voelbaar in het kristal. Dit kristal brengt bijzondere healing en krachtige aurabescherming teweeg.

 

Foto:   

Artikel code: Kleine rookkwarts geode 001

Prijs: 6,50 euro            

Afmetingen: 6,5 cm lang, 5,8 cm breed, 3 cm dik

Kenmerken: Halve bol geode, diep bruine piepkleine fonkelende rookkwarts puntjes! Heel mooi!

Korte reading op dit kristal: Diepgaande aardeverbindingen met Moeder Aarde aangaan. Je leren koesteren en steunen door de aardekrachten. Geborgenheid en veiligheid vinden in het Zelf. Verbindingen leggen met het Kristallen Hart van Moeder Aarde. Connecties met je eigen Aardse Blauwdruk en Taak voor dit leven op de aarde!

 

Foto:   

Artikel code: Ioliet ruw groot 002

Prijs: 17,50 euro          

Afmetingen: 8 cm lang, 8,8 cm breed,  5,6 cm dik

Kenmerken: Ruwe vorm, randen rondom blauw doorschijnend in het licht, kleine pyriet ‘spettertjes’

Korte reading op dit kristal: Bijzonder hoge trilling die je helpt deze ook te aarden in jouw systeem (door de ruwe vorm). Bijzondere verbindingen met de Ioliete Galactische Straal komen uit dit kristal voort, die je verbinden met je Oorsprong, maar ook met de Meesters van deze Straal. Bijzonder diepgaande Transformatie t/m in je Aardse Blauwdruk! Zeer bijzondere energie!

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet knuffel klein 001

Prijs:  4 euro                 

Afmetingen: 3,2 cm lang, 1,4 cm breed, 1,3 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, bijzonder veel inwendige kleur!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal werkt op meerdere chakra’s tegelijkertijd, en verbind deze in een beschermende energie, om ten alle tijden dicht bij jezelf te blijven, in jouw energie.

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet knuffel klein 002

Prijs:  4 euro                 

Afmetingen: 2,4 cm lang, 1,4 cm breed,  0,5 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, bijzonder veel inwendige kleur!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal versterkt zowel je hart als je zonnevlecht. Het helpt je in jouw eigen Kracht te staan en je hartkracht hierin mee te nemen. Om te leven vanuit wijsheid, Liefde en Kracht.

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet knuffel klein 003

Prijs:   4 euro                

Afmetingen: 2,6 cm lang, 1,8 cm breed,  0,8 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, bijzonder veel inwendige kleur!

Korte reading op dit kristal: Zachtheid, bescherming en aarding. Dit kristal helpt je dicht bij je Zelf te blijven en ten alle tijden je eigen keuzes te maken, vanuit jouw eigen energie, zonder beïnvloeding van energieën van buitenaf.

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet knuffel klein 004

Prijs:   4 euro                

Afmetingen: 3 cm lang, 1,5 cm breed, 1 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, bijzonder veel inwendige kleur!

Korte reading op dit kristal: Zachtheid en heling. Brengt je dichter bij je Zelf en bij wat jij graag wil. Ondersteunt je processen en biedt bescherming van je energie.

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet knuffel klein 005

Prijs: 4 euro                  

Afmetingen: 1,9 cm lang, 1,6 cm breed, 0,5 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, bijzonder veel inwendige kleur!

Korte reading op dit kristal: Brengt aarding in de zonnevlecht waardoor je beter/dichter bij jezelf kunt blijven terwijl je ook open kunt staan voor positieve invloeden van buitenaf.

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet knuffel klein 006

Prijs: 4 euro                  

Afmetingen: 1,5 cm lang, 1,3 cm breed, 0,8 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, bijzonder veel inwendige kleur!

Korte reading op dit kristal: Zachte bescherming en helende kracht. Activeert je derde oog, maar versterkt ook je derde chakra/ zonnevlecht om zich te openen in bescherming en ontvankelijkheid.

 

Foto:

Artikel code: Zoutsteen lamp groot 001

Prijs: 10 euro                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Zalm roze van kleur, redelijk transparant, grote uitvoering!

LET OP: extra verzendkosten i.v.m. gewicht en grootte van het kristal!!!

Korte reading op dit kristal: Zacht roze Licht verspreid zich in de omgeving wanneer het kaarsje brand. Zachte harmonieuze energieen komen vrij en vullen de ruimte en je aura. Voor geborgenheid, innerlijke vrede, zachtheid, Zelf Liefde en zelf acceptatie. Bijzonder helend. Brengt zachte transformatie tot stand. Verbonden met Maria energie en de Engelen.

 

Foto:

Artikel code: Chalco pyriet 001

Prijs: 6,50 euro            

Afmetingen: 2,4 cm lang, 2 cm breed, 1,5 cm dik

Kenmerken: bijzonder diep goud van kleur, mooier dan ‘gewone’ pyriet

Korte reading op dit kristal: Diepe verbindingen met het Hart van Moeder Aarde, om het Hoogste Goddelijk Licht door je heen te trekken en te aarden, tot in de kern van de aarde. Verbonden met de Gouden Krachten van Ra, de Zonnegod en de Gouden Vuurdraak. Bijzonder powerfull en Krachtig eigen Kracht kristal!

 

Foto:

Artikel code: Laserwand dubbeleinder klein 001

Prijs: 15 euro                

Afmetingen: 7 cm lang, 1,5 cm breed, omtrek 4,5 cm

Kenmerken: helder transparant met veel informatiecodes, tevens dubbeleinde waarvan 1 punt verdeeld is in 2 kleine puntjes. Bijzonder exemplaar!

Korte reading op dit kristal: Bijzonder krachtig kristal wat sterk verbonden is met Venus, de Hathors en Isis energie. Sterke verbindingen met het Ancient Egypte. Verbonden  met healing voor oude tempellevens en diepgaande inwijdingen. Bijzonder hoge Lichttrilling voor Transformatie!

 

Foto:

Artikel code: Bergkristal laser/massage punt 001

Prijs: 15 euro                

Afmetingen: 5,5 cm lang, 1,6 cm breed,  omtrek 5 cm

Kenmerken: transparant met vele kleine regenbogen. Bijzonder mooi! Handig formaat voor in de broekzak.

Korte reading op dit kristal: Bijzonder krachtig healingtool voor jezelf of een ander. Hoog Kristallijne Licht vloeit uit de punt van dit kristal. Bijzonder helend en transformerend. Het zet jezelf of de ander in een hoge Lichttrilling die dualiteit overstijgt om tijdelijk de ervaring van Ascensie reeds te ervaren in je Bewustzijn. Zet je systeem aan tot versnelde groei!

 

Foto:

Artikel code: rozenkwarts knuffel groot 001

Prijs: 15 euro                

Afmetingen: 5,4 cm lang, 2,5 cm breed, 2 cm dik

Kenmerken: enorm grote inwendige ronde regenboog, bijzonder transparant en zacht van kleur.

Korte reading op dit kristal: De zachte diep roze hartkracht van dit kristal is enorm. Het is sterk verbonden met de Elohim en de liefdevoller zachte energie van Quan Yin, Isis en Maria Magdalena. Bijzonder diep helend door alle lagen heen. Brengt diepgaande Transformatie middels zachtheid en Goddelijke Liefde!

 

Foto:

Artikel code: Robijn in fuchsiet 001

Prijs: 12,50 euro          

Afmetingen: 2,8 cm lang, 2,3 cm breed, 1,9 cm dik

Kenmerken: bijzonder mooie kwaliteit! Zacht tot donkerder groei/turkoois met helder rode/roze robijn vlekken.

Korte reading op dit kristal: Hartkracht verbonden met de power van Kundalini energie en basis. Deze energie/ dit kristal helpt je je hartkracht door te trekken t/m in je basischakra, om ook deze volledig te zuiveren en open te stellen, om je Ascensie en Hoger Licht op aarde neer te zetten en te belichamen. Bijzondere energie voor een bijzondere Tijd!

 

Foto:

Artikel code: Robijn in fuchsiet 002

Prijs: 12,50 euro          

Afmetingen: 2,6 m lang, 1,6 cm breed, 1,7 cm dik

Kenmerken: bijzonder mooie kwaliteit! Zacht tot donkerder groei/turkoois met helder rode/roze robijn vlekken.

Korte reading op dit kristal: Het diep roze robijn in dit kristal raakt tot in de diepste lagen van je hart en verbind deze aan je onder liggende chakra’s. opdat vanuit het hart transformatie naar de onderste chakra’s mag doorstromen. In directe zin, dus heel direct wat soms ook confronterend kan zijn. Dit kristal leert je direct die processen onder ogen te zien die je ontwikkeling nog in de weg gaan. Een bijzonder kracht kristal voor hen die werkelijk de weg van Ascensie voor ogen hebben en de confrontatie met zichzelf aan durven!

 

 

 

*Apofyliet Kristal Opleiding 2006

 

Op dit moment zijn er nog slechts enkele plaatsen vrij voor de nieuwe Kristal Opleiding die start in januari 2006! Echt een aanrader voor ieder die op diep(er) niveau wil leren werken en communiceren met Kristalwezens. De opleiding die inmiddels is gestart leert ons dat er diepgaande connecties voortvloeien, vooral in deze bijzondere tijd van Transformatie, er mogen onnoemelijke hartverbindingen en Eenheid ontstaan, ook in de groepen zelf. Zeer bijzonder en zeer zeker een aanrader voor versnelling van je eigen Ascensie processen!

Meer over de inhoud en data vindt je in de Activiteiten Agenda op www.apofyliet.nl !!!!

 

 

*Transformatie Lichtwerk Workshops

 

Ook de Transformatie Lichtwerk workshops beginnen inmiddels vol te stromen. Wil je nog mee doen? Laat dan snel wat van je horen. Het ligt in de planning om diverse van deze workshops volgend jaar te herhalen, maar de veranderingen gaan op het moment zo snel, dat ik nog niks kan garanderen. Steeds nieuwe informatie en inspiratie dient zich aan, ingetuned op deze tijd en de processen van ons allen! Hierdoor veranderen en groeien de workshops uiteraard dus ook steeds! En geen workshop is dezelfde, omdat alles rechtsreeks gechanneld wordt. Je kunt dus telkens opnieuw je voordeel eruit op doen. Elke workshop wordt afgestemd op de groep, groepsenergie en de persoonlijke processen die op dat moment spelen!

In de afgelopen tijd heb ik gemerkt dat veel mensen zich nog op het laatste ogenblik aanmelden voor de krachtwiel avonden. Ook hiervoor bestaat steeds mee belangstelling, dus wil ik jullie vragen om je tijdig aan te melden, dan hoef ik niemand teleur te stellen. Indien nodig kan ik tussentijds nog avonden bij plannen!

Hieronder, in het workshop overzicht kun je zien op welke data nog een plekje voor je vrij is!

Ik hoop je van HARTE te mogen begroeten in deze wondere wereld van Transformatie en groeispurten!

 

 

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

Maandag 14 november 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 19 november 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Inwijding in je Krachtkristal

 

Deze groep is vol!

110,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtkristal met reading

Vrijdag 25 november 05, 10.00-16.30 uur

Ra en de Hathors

Transformatie Lichtwerk

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

100,- per persoon

Maandag 28 november 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

10,- euro per persoon

 

 

 

 

 

                           

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

December 2005:

 

 

 

 

 

Zaterdag 3 december 2005, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop   

 

Nog 1 plaats vrij!!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 10 december 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Kristallen Krachtwielen

 

Deze groep is vol!

 

115,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtwiel

Maandag 12 december 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

10,- euro per persoon

Vrijdag 16 december 05, 13.30-16.30 uur

Introductiemiddag:

Werken met de Kracht en Magie van Merlin

Transformatie Lichtwerk

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

45,- per persoon

Zondag 18 december 2005

Onder voorbehoud:

Soundhealing middag in Veelerveen

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

Kijk hier voor meer info!!

 

 

Dit was de nieuwsbrief van 9 november 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl