Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits maart 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen

*Algemene mededeling lente equinox

*In the spotlight: Ascended Master Coaching Crystals

*Nieuwe Ascensie Activatie workshops in 2010

*Grootse aanbiedingen & leegverkoop in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

De lente is in aantocht en dat voel je! De Levenskracht begint weer te ontwaken in de natuur, maar ook in ons allen! Vele nieuwe veranderingen/nieuwe groei zetten nu gaandeweg door en er borrelt van alles naar de oppervlakte om gezien, geleefd, beleefd en ervaren te worden.

De zon wordt krachtiger, het Licht in ons meer en meer gevoed!

Op dieper spiritueel niveau betekend dat ook een hele fase van nieuwe processen die zich aandienen, nieuwe frequenties die naar Moeder aarde toestromen en op alle fronten de tijd aangeven om weer naar buiten te gaan, ons reeds geleerde en Bezielde in de praktijk/het dagelijks leven te brengen, nieuwe bloei en groei en tegelijkertijd nieuwe Levenskracht op te snuiven om de zich aandienende nieuwe frequenties te kunnen eigen maken, met alle daarmee samengaande processen van groei en Bewustwording!

Kortom, er is binnen en buiten ons volop vreugdevolle verandering en groei voelbaar, en na een koude winter met de nodige zuivering en verstilling (dankzij de sneeuwkristallen!) wordt het weer tijd om naar buiten te gaan, met frisse goede moed en een hoop geïntegreerde ervaringen en Wijsheid.

 

Ik wens je weer veel leesplezier toe met deze nieuwsflits en hopelijk tot ziens!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen

 

*De website blijkt tegenwoordig ineens door sommige browsers helaas niet goed meer te bekijken te zijn. Dankzij een attente lezer heb ik wat tips gekregen over de mogelijke problemen die er zijn met o.a. Firefox bij het bekijken van mijn website.

Mijn website is opgebouwd in html, wat via internet explorer gewoon goed te bekijken valt, maar blijkbaar wordt die html-taal door sommige (nieuwe of inmiddels meer gebruikte) browsers niet altijd even goed gelezen.

Het kan daardoor zijn dat sommige pagina’s geen tekst lijken te bevatten omdat de tekst niet in het wit (zoals het ingesteld is!) maar in zwarte kleur (op zwarte/donkere achtergrond) weergegeven wordt.

Mijn excuses voor het ongemak. Ik ga kijken of en hoe dit probleem op te lossen is.

 

*De praktijk uur-consulten en persoonlijke workshops zijn weer volledig gestart. Wil je een consult boeken? Dat kan weer.

Praktijk uurconsult: per 1 uur € 55,-

Persoonlijke workshop: 2 ½ uur, € 111,- of incl. persoonlijk kristal ter ondersteuning € 135,-

 

Elk consult en persoonlijke workshop kan naar wens, in afstemming op het Nu ingevuld worden, afgestemd op wat passend is bij wie jij Bent, jouw processen en Bewustzijn, voor wat de Lichtbegeleiding en belangrijker nog jouw Spirit aangeeft.

Voor meer informatie over de consult mogelijkheden zie www.apofyliet.nl

 

*Afstandsconsulten staan nog steeds op ‘pauze’. Vanwege tijdgebrek door alle praktijkwerkzaamheden, workshops en praktijkconsulten is het momenteel nog steeds niet mogelijk om afstandsconsulten aan te vragen of te behandelen.

 

*Bezoek aan de Ascension Shop is altijd mogelijk, maar wel op afspraak.

Dit omdat de Shop zich in dezelfde ruimte bevind als waar de workshops en sessies plaats vinden. Als je op afspraak komt ben je ervan verzekerd dat ik er ben en tijd en ruimte voor je heb, dat je rond kan kijken en producten of kristallen kan invoelen of uitzoeken.

 

*Vanwege alle praktijkwerkzaamheden gecombineerd met het (nieuwe) moederschap ben ik nog steeds slecht en weinig telefonisch bereikbaar. Stuur liever even een mailtje, deze check ik geregeld, dan ben je altijd verzekerd van een reactie terug.

Ik kan er helaas tegenwoordig niet meer aan beginnen om alle voicemails die ik toch nog ontvang, te beantwoorden per telefoon!

 

*Helaas ontbreekt het me momenteel aan tijd om meer te schrijven in de nieuwsbrief over de meest belangrijke processen die momenteel gaande zijn op aarde, hoewel het zulke essentiële stukken, leerthema’s en zuiverings processen zijn die nu aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is hier wel volop ruimte voor in de workshops van afgelopen en komende periode. In de workshops komt regelmatig zeer essentiële informatie naar voren over thematieken, processen (Planetair & Kosmisch) die gaande zijn en wat dat betekend voor je eigen leerweg.

Vandaar ook dat je opnieuw in deze nieuwsbrief meerdere nieuwetijds en hoogfrequente Ascensie Activatie Workshops aantreft, die allen gericht zijn op de essentiële processen die momenteel gaande zijn in en op de aarde, de Kosmos en het Universum, maar ook in ons eigen Bewustzijn en onze groei naar Meesterschap.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Algemene mededeling

 

Mijn lieve vriendin Lie van Schelven zoekt nog enthousiaste mede-Zielen die graag Dienstbaar wensen te zijn aan Zichzelf en de Samenleving, op de lente equinox a.s. zaterdag 20 maart, en samen met haar en anderen op deze krachtige dag een labyrinth willen bouwen en lopen.

Ik zelf geef deze dag/weekend ook een workshop aan de opleidingsgroep en op afstand zullen ook wij ons verbinden aan dit meer dan essentiële werk voor  Moeder aarde!

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, kun je mailen naar Lie van Schelven:

lie@ourpeacelabyrinth.org

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

In the Spotlight: Ascended Master Coaching Crystals

 

Nieuw bij Spirituele Praktijk Apofyliet zijn de zeer specifieke en haarfijn afgestemde Ascended Master Coaching Crystals. Deze zeer krachtige, hoogfrequente kristallen zijn volledig afgestemd o0p de nieuwetijds energie en hetgeen er gaande is op dit moment op aarde, in het Collectief Bewustzijn en daarbij ook in je eigen processen.

De diverse Ascended Master Coaching Crystals, die ieder hun eigen specifieke kwaliteiten en krachten hebben kunnen je prachtig ondersteunen bij alle veranderingen, groei, transformatie en Bewustwording, maar ondersteunen ook Volledig om steeds meer in je Meesterschap te (kunnen) gaan staan.

Er zijn 2 types Ascended Master Coaching Crystals terug te vinden in de Ascension Shop:

De eerste soort (verschillende kristalsoorten en vormen) hebben een algemene reading afgestemd op de nieuwe tijdsfrequenties en zijn uiteraard ook gereinigd, geopend, geactiveerd en geïnitieerd en afgestemd op het voor jou hoogst mogelijk haalbare goed, jouw Zielenpad, Meesterschap en Missie. Maar hebben geen losse persoonlijke reading daarbij.

Enkele voorbeelden van deze Ascended Master Coaching Crystals zijn: aquamarijn dubbeleinders, Rozenkwarts deluxe (bolletje rozenkwarts in luxe zilveren zetting), set van 7 Ascended Master Coaching Crystals in 1 pakket.

 

De tweede soort Coaching Crystals worden per persoon afgestemd en in overeenstemming met je Ziel, Missie en Bedoeling verbonden met Ascended Masters en andere grote Bewustzijnsvelden die jou precies de juiste ondersteuning en begeleiding kunnen aanreiken. Deze Coaching Crystals worden geleverd met een algemene reading vanuit de nieuwe tijdsfrequenties van de kristalsoort en een persoonlijke reading.

Voorbeelden van deze Ascended Master Coaching Crystals zijn: granaat, Arkansas (berg)kristal, paarse fluoriet en heldere rozenkwarts.

 

Van beide soorten Ascended Masters Coaching Crystals vind je hier onder een voorbeeld. Voor alle Coaching Crystals, kijk hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm

 

Voor bestellingen kun je me mailen op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Ascended master Coaching Crystals, ‘soort 1”:

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Rozenkwarts deluxe 001

Prijs:  € 66,-

Aantal: Nog 5 stuks op voorraad       

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtig bewerkte zilveren zetting met kristal bolletje. Zetting kan open om bolletje te verwisselen.

Bijzonder:Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen.

Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger: Maria Magdalena, Isis, Moeder Maria, Venus, Quan Yin.

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van de Nieuwe Tijd:

De transparante rozenkwarts van hoge frequentie en ultieme zachtheid legt als het ware een warme deken van healing, troost en zachtheid om je heen. Vanuit deze frequentie wordt het makkelijker in je eigen hart en Bewustzijn je Onvoorwaardelijke Liefde en compassie toe te laten in alle Wezenslagen, vanuit een werkelijk Oneindig Zijn en verbondenheid met Al Wat Is. De kracht van deze rozenkwarts leert je alle facetten van vergeving, acceptatie en leven zonder oordeel. Leven vanuit een volledig geopend hart. Het helpt je doorlopend in je Hart, compassie, Liefde en hogere afstemming te blijven en van hieruit ten volle te leven, te groeien en bewuster te worden.

Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts brengt een krachtige balans tussen hemelen en aarde in je Bewustzijn opdat het je centrum (je hartchakra) tussen hemelen en aarde versterkt, activeert en ondersteunt en in een uitlijning brengt.

Dit kristal ondersteunt ook bijzonder liefdevol bij healing en transformaties van oude onzekerheid, Zielenpijn, dualiteit, afgescheidenheid en welke andere belemmeringen je Ziel nog kent. Ze opent deze Liefdevol en zacht en omhult ook deze facetten van je Zijn met een liefdevolle zachte deken, opdat het makkelijker wordt er naar te kijken, te doorzien en te omarmen, zodat het kan helen op alle niveau’s.De zachte kracht van dit kristal is sterk verbonden met je Vrouwelijke (Godinnen)kracht en kan ook dergelijke initiaties weer in her-innering brengen binnen je Bewustzijn. Puur Goddelijke Vrouwelijke Kracht kan daarmee weer meer ruimte krijgen binnen je Bewustzijn, groei en Leven. Dit heelt vele oude gekwetste onbalans van o.a. mannelijke energiefacetten die meer de overhand hebben (gehad) en of het vrouwelijk aspect hebben onderdrukt. Er mag dus met behulp van dit kristal ook meer versmelting van Mannelijk en vrouwelijk optreden, en healing binnen deze beide facetten van je Zijn.Zeer krachtige doch zachte healer op ultiem Liefdevol niveau.Rozenkwarts in het specifieke geval van deze Krachtige hanger-vorm draagt grootse uitlijningen en verbindingen met zich mee die van grote Transformatie Kracht maar ook zeer liefdevolle ondersteuning in je Zelf Realisatie getuigen. De begeleiding van een team aan Light Beings staat klaar om je naar een hogere octaaf in je Lichttrilling te brengen. Je Multidimensionale Lichtlichamen gaan tot het (voor jou op dit moment) hoogst mogelijk haalbare niveau openen en activeren onder leiding van dit gespecialiseerde team Meesters en Bewustzijnsvelden. Volkomen afgestemd op jouw unieke Zijn en jouw unieke Zielen Doelen en Taken zullen de frequenties aangepast worden op het hoogst mogelijk haalbare voor je groei op dit moment.

Dat betekend naast frequentie verhoging en dieper gaande Bewustwording van je Zelf op vele lagen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, compassie en vergeving in je Zijn, ook een zeer essentiële schoonmaak van oude dualiteitenergieën die zich mogelijk nog in je Hogere Lichtlichamen bevinden.Karmische aspecten, Galactische belasting, mogelijke implantaten of andere niet-eigen tijdsportalen worden hierbij geëlimineerd/getransformeerd en of gesloten.Dat houdt een zeer sterke verdieping in je Zelf in en krachtige groei in je eigen Hoger Bewustzijn.

© Willemien Timmer 2010

 

 

Ascended master Coaching Crystals, ‘soort 1”:

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Arkansas 003

Prijs:   € 22,-                               

Aantal: voldoende voorraad  

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Krachtige heldere Arkansas bergkristal aan zilveren oogje.

Specifiek op kwaliteit, potentieel en Lichtkracht uitgezocht.

Bijzonderheden:

Bij aankoop ontvang je zowel een algemene reading op deze kristalsoort als een persoonlijk afgestemde korte reading op wat dit kristal voor jou, je groei en Bewustzijn kan betekenen.

Bij aankoop worden de frequenties van het kristal afgestemd op voor jou passende Meesterbegeleiding. De Ascended Masters of andere Lichthulp die voor jouw Pad en Missie passend is wordt aangetrokken en uitgenodigd om met het kristal voor jou samen te werken ten behoeve van jouw processen, groei en Bewustwording op steeds diepere en hogere niveau’s! Er vinden dus na bestelling specifiek persoonlijk gerichte en krachtige initiaties plaats binnen deze kristalmatrix, in afstemming op jouw Zijn, die van het kristal en alle aanwezige Lichthulp, welke een krachtige doorwerking mogen hebben binnen jouw energiesystemen. Hiermee wordt het kristal en de samenwerking ervan krachtig versterkt en haarfijn afgestemd op jouw hoogste bereik, in overeenstemming met je Monadisch Zelf.

Dit wordt ook benoemd en uitgewerkt in de korte persoonlijke reading.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is), des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.

Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.

Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduw-stukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Voor alle Coaching Crystals, kijk hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm

 

Voor alle nieuwe hoogfrequente kristallen en producten van de Ascension Shop, kijk hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/kristshop.htm

 

Voor bestellingen kun je me mailen op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar en voornamelijk deze tijdsperiode, vind je hier onder:

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:

Golden Lemurian Codes for Ascension

 

Specifiek thema van deze dag:

Afstemming op de tijdsfrequenties van het nu en tegelijkertijd openen van de Portalen der Creatie vanuit het Lemurische Tijdperk, om kwaliteiten, Scheppingskracht en eigen lichtpotentieel vanuit al-oude tijden weer te her-inneren, daar waar nodig te helen, integreren, verankeren en leren aanspreken en belichamen in het hier en nu.

Dit is in deze tijd weer mogelijk door al het intensieve healingwerk wat in 2009 is verricht op het oude duale Atlantische grid, waardoor gaandeweg weer openingen naar het Oorspronkelijk Lemurisch Bewustzijn geopend zijn. (verder en dieper dan ooit voorheen!)

 

Voor nieuwe Creatie en vormgeving van jouw Leven, Ascensiepad, Ziele Missie, afgestemd op wie jij Bent in je Multidimensionale Zelf en je Allerhoogste Missie.

Enorme krachtige activaties en ondersteuning in je Ascensie Pad in het hier en nu!

 

Tevens grootschalig Collectief-, Planetair-, Galactisch- en Kosmisch Healingwerk vanuit je eigen processen van her-innering, groei en Bewustzijn voor het grote Geheel in het ontwaken van de eigen Scheppingskracht.

 

Datum: zaterdag 27 maart 2010, van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

                   -----------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:

Ancient Egyptian codes for Ascension

 

Specifiek thema van deze dag:
Alchemistische healingprocessen vanuit Soul Memories voor het hier en nu, jouw groeiprocessen, bewustwording en het bewandelen van jouw Ziele Missie.

Coderingen/symbolen en glyphs voor Ascension, Eternal life, samenwerking met/afstemming op de Portals of Eternity en afstemming op de Hallen van Amenti.

 

Meer info volgt spoedig op de website en in de nieuwsbrieven….

 

Optioneel voor hen  die dat wensen na het volgen van deel I op zaterdag 10 april is er de gelegenheid voor een verlening van deze workshop op zaterdag 11 april 2010!

 

Datum: zaterdag 10 april 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

-----------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:

Starconnections: Galactic Healing

 

Specifiek thema deze dag:

Bewust(er) worden van je eigen Galactische ‘wortels’/ incarnaties / verbindingen met sterren, planeten en andere dimensiesferen.

Welke effecten hebben deze frequenties, Soul Memories, eventuele karmische belasting op jouw Bewustzijn, groei en Ascensie Pad in het hier en nu?

Healing op diepe lagen van je Zelf, opgetrokken tot en met je eigen karmische Galactische frequenties. Diepgaande galactische healing en dus bewustwording van je eigen hogere dimensies, herkomst, wortels, oorsprong van vele stagnaties en blokkades in het nu en je Lichtlichamen waarmee enorm veel Lichtpotentieel, her-inneren en Soul Memories (ook omtrent je Taken en Missies) verhelderd worden, wakker kunnen worden, her-innert en weer geactiveerd kunnen worden en weer ingezet kunnen worden in het hier en nu, ten behoeve van je groei, processen en Bewustwording.

 

Meer info volgt spoedig op de website en in de nieuwsbrieven….

 

Datum: zondag 2 mei 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                            -----------------------------------------------------

 

Meer nieuwe workshops in 2010 zijn o.a.:

 

*The Cosmic Rays of Light, Initiations by Ra

 

* The Books of Knowledge, Initiations by Thoth

 

*Power of the Goddess, Initiations by Isis, Nephthys, Ma’at, Sechmet & Nechbet

 

*Pillar of Light matrix Activation

 

*Zomer Zonnewende viering met groot kristallen krachtwiel & Aardehealing

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!         Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kristallen schedels

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers! (met korting!!!)

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega leeg verkoop Apofyliet Kristalshop i.v.m. de

                   Vernieuwing binnen de Shop vanaf 2010

 

30 % korting op heel veel artikelen.

Zolang de voorraad strekt! Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment met kortingen!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

 

 

 

Maart 2010

 

 

zat.27 mrt.’10
10-17.00 uur

Golden Lemurian Codes for Ascension

 

Nog 5 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

April 2010

 

 

zat. 3 & zon.
4 apr. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 5.2
Samenwerking in Eenheid & Verbondenheid II

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

zat.10  apr.’10
10-17.00 uur

Ancient Egyptian Codes for Ascension I

 

Egyptian Healing Light © Workshops
 

 

Nog 5 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

Zon.11 apr.’10
10-17.00 uur

Ancient Egyptian Codes for Ascension II

 

Egyptian Healing Light © Workshops
 

Optioneel voor hen  die dat wensen na het volgen van deel I op zaterdag 10 april!

 

Specifiek thema van deze dag:

Verder werken aan de processen die op gang gebracht zijn op zaterdag 10 april!

Deze extra dag er achteraan biedt een enorme verdieping binnen de processen en verankeringen!!


Alchemistische healingprocessen vanuit Soul Memories voor het hier en nu, jouw groeiprocessen, bewustwording en het bewandelen van jouw Ziele Missie.

Coderingen/symbolen en glyphs voor Ascension, Eternal life, samenwerking met/afstemming op
de Portals of Eternity en afstemming op de Hallen van Amenti.

 

Nog 5 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

zat. 17 & zon.
18 apr. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 5.3
Samenwerking in Eenheid & Verbondenheid III

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

Kijk voor meer workshops en activiteiten op:

www.apofyliet.nl/activiteitenagenda.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J