Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits december 2010

 

 

Lieve allemaal,

 

 

Een zeer bijzondere periode ligt achter ons, met zeer intense en prachtige initiaties die weer een enorme bijdrage aan onze groei hebben mogen leveren. Nu de laatste weken van december aanbreken, breekt daarmee ook een periode van diepere ‘understanding’, bezinning, integratie en het loslaten van restanten van processen van 2010 aan om alles in goede banen te geleiden en met een frisse schone lei de frequenties en daarmee gepaard gaande processen van 2011 te kunnen betreden.

Lieve mensen, wat leven we toch in een unieke tijdsperiode. De groei, bewustwording en processen vliegen in razend tempo voorbij en biedt ultieme kansen zoals nooit eerder op aarde. Dat vergt soms moed, lef, daadkracht, doorzettingsvermogen, overstijgen van angst, heel veel vertrouwen en soms even aanmodderen, maar het levert heden ten dage ook direct zoveel meer bevrijding, ruimte, vrijheid, inzicht en dus groei en bewustwording op.

Steeds meer mensen ontwaken, en de reeds ontwaakten ontwaken op steeds diepere niveaus! Het is ongekend wat er in deze tijden mag en kan plaatsvinden. In ieders individuele bewustzijn, als ook op planetair, galactisch en Kosmisch niveau. Vele Poorten openen zich en ongekende kwaliteiten van ons Zijn komen daarmee tot een nieuwe geboorte en openbaring in ons leven.

 

Vele prachtige processen van dieper ontwaken van eigen kwaliteiten, diepere healing dan ooit tevoren heb ik mogen meemaken afgelopen periode in de praktijk. Het is hartverwarmend te zien hoe zo veel oer-oude trauma’s en pijn nu eindelijk losgelaten, verhelderd, geheeld en getransformeerd mogen worden. En hoe mens en ziel eindelijk bevrijd mag raken van oer-oude blokkades waardoor hun eigen essentie steeds meer in het hier en nu mag gaan stromen!

Hoe diep gestagneerde energieën, oude emoties, verdriet en worstelingen omgezet mochten worden tot wijsheid, inzicht, begrip en ervaring die van groot belang blijkt en bleek te zijn in de persoonlijke Zielenmissies in het hier en nu!

Ontroerend, indrukwekkend en aandoenlijk, maar ook oh zo vreugdevol. Onze Spirit krijgt steeds meer ruimte, ook in ons mens-zijn, gewoon in het leven van alledag. Dat is uiteindelijk waartoe we ons door zoveel processen heen worstelen in deze tijden, en de draagkracht van de Kosmos en Moeder Aarde is op dit moment onnoemelijk groot!

Voor hen die echt willen, ligt de weg vrij!!

 

De laatste weken van december zullen misschien nog even intenser kunnen gaan worden, omdat vele processen aangetrilt, doorlopen en doorwerkt in 2010 nog tot een laatste afronding en integratie zullen komen. Om werkelijk vanuit een eigen nieuwe energie weer klaar te zijn om de energie van 2011 te gaan betreden. Dat kan soms nog even pittig zijn, worstelen of vragen om vertrouwen en doorzettingsvermogen. En heb je het gevoel daar ondersteuning bij te wensen? Meer inzicht of een verstaan wat er gaande is in jouw leven en groeiprocessen? Juist daarvoor biedt Praktijk Apofyliet eind van deze maand nog een aantal speciale (december) opties. Zie verderop in deze nieuwsbrief en de activiteitenagenda onderaan!!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Voor nu ook alvast een prachtige afsluiting van 2010 gewenst, hartverwarmende feestdagen en een stralende start van 2011!!!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

*In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

                               

*Praktijk mededelingen & website updates

*In the spotlight: Citrienkwarts & Arkansas kristal

*December acties & specials

*Speciale activatie workshop: Winter zonnewende & maansverduistering

*Nieuwe optie: individuele Apofyliet lichtwerk(ers) opleiding

*Nieuwe Ascensie Activatie workshops december 2010 en begin 2011

*Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

 

 

*De planning is nog niet volledig klaar, maar zeer binnenkort hoop ik opnieuw een prachtige nieuwe activiteitenagenda te kunnen plaatsen op de site en in de volgende nieuwsbrief. De inspiratie, doorgevingen en mogelijkheden van deze tijd zijn enorm, dus het beloofd weer heel veel nieuws en moois te mogen gaan brengen. Van basic tot zeer diepgaand! Onderin deze nieuwsbrief vind je vast een voorproefje. In de volgende nieuwsbrief meer inhoud van de nieuwe workshops, en meer tekst en uitleg van de verschillende ‘soorten’ workshops!

 

*Op vreemde wijze is mijn net volledig herstelde nieuwe pc (na 4 dagen terug van reparatie) helaas opnieuw gecrasht. Opnieuw zijn daarbij helaas weer e-mails en informatie verloren gegaan. Mocht je me gemaild hebben en nog altijd niets aan reactie terug hebben ontvangen, laat dan alsjeblieft nog even wat van je horen! Wellicht is dit de reden dat je nog niets beantwoorde hebt gehad! Stuur me dan alsjeblieft je mail nogmaals op!

Op dit moment moet ik het dus weer even met de oude pc doen die tergend traag is, maar het is niet anders!

 

*Er zijn nog aantal kleinere kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet gearriveerd die nog een nieuw thuis zoeken. In van de kristalsoorten rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts.

 

* Praktijk Apofyliet ruimt nog steeds op! Zodat er weer ruimte is voor nieuwe kristallen! Er is nog steeds teveel voorraad, dus de aanbiedingen gaan door…

Om meer ruimte te creëren in de voorraad, praktijk en Ascension shop, biedt ik deze kristallen nu voor bijna inkoopprijs aan. Voor jullie leuk, deze extra zachte prijsjes, maar voor mij ook fijn om weer meer ruimte te creëren.

De extra aanbiedingen op bijzondere Nieuwetijdskristallen vind je verderop in deze nieuwsflits en nog veel meer op de website!

Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!!!!

 

 

*Een aantal kristallen schedels van Praktijk Apofyliet heeft aangegeven dat het tijd is verder te gaan.

Een aantal heeft inmiddels al heel vlot nieuwe caretakers gevonden en aangetrokken. Maar er zijn nog een aantal die een nieuw Thuis zoeken!

Deze kristallen schedels hebben 2 of meer jaren nauw samengewerkt met de andere kristallen schedels van Praktijk Apofyliet en de missie aan Lichtwerk welke Praktijk Apofyliet uitdraagt.

Dat betekend dat deze kristallen heel veel meer verbindingen hebben uitstaan, wezenlijke Lichtcoderingen actief hebben ook door de samenwerking met grote Bewustzijnsvelden als oude kristallen schedels, vele heilige plaatsen, de planetaire en  Kosmische Lichtwerkers (kristallen schedels) van Praktijk Apofyliet en Al Wat Is qua energie, frequenties en Bewustzijn waarmee samen gewerkt wordt vanuit de Missie van Praktijk Apofyliet. Denk hierbij aan Gaia, de natuurwezen rijken, Midden aarde, Dolfijnen- en walvissen Bewustzijn, Engelen, Geascendeerde Meesters, sterrenvolkeren, etc.

 

Deze kristallen schedels dragen al deze gegevens, informatie en coderingen uiteraard nog steeds. Maar daarnaast zijn ze wel volledig gezuiverd en vrij gemaakt van de Missie van Praktijk Apofyliet en de werkzaamheden hier, omdat deze schedels zelf aangegeven hebben dat hun Missie nu elders zal liggen, hun wens is ‘de wijde wereld in te trekken’ en ook anderen bij te staan met hun specifieke kwaliteiten.

 

Met deze kristallen schedels heb je een zeer krachtige Begeleider op je Pad! Omdat deze schedels volop al werkzaam zijn (geweest) in deze Nieuwe Tijd en Nieuwe Tijds energieën!

 

In diepe dankbaarheid voor onze prachtige samenwerking laat ik deze vrienden nu los, opdat ze jou wellicht verder van dienst kunnen zijn!

 

Wil je deze schedels voelen of zien?? Mail me voor het PDF bestand!

 

 

 

 

 

 

*In the spotlight: Citrienkwarts

 

Juist in deze periode waarin het regenachtig, nat, vrieskou en besneeuwd is, inmiddels alweer vroeg donker in de avond, kunnen we vaak wel wat meer sprankeling en ‘zonnestraaltjes’ gebruiken, om lekker op kracht en lekker in ons vel te zitten.

Een kristal dat daar prachtig op aansluit is de citrienkwarts. Niet alleen vanwege z’n prachtige zonnige, stralende en sprankelende energetische kwaliteiten. Maar ook omdat dit kristal daarnaast nog eens prachtig aansluit bij de energie- en trillingsverhogingen van deze tijd. Om je te helpen stevig in je eigen (Licht)Kracht te laten staan en ook alle processen die voorbij je en innerlijk in je razen goed te kunnen behappen en integreren.

 

 

Citrienkwarts draagt een zachte werking en brengt direct Goddelijke Vreugde en Regenboog frequenties naar je toe, dit is een ietwat andere werking dan de pure natuurlijke citrien die enorm krachtig en direct kan zijn. Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien en citrienkwarts helpen je om je zonnevlecht meer Bewustzijn, kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet. Welke energieën bijdragen aan jouw groei en welke niet.

Citrienkwarts ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie, gevoel en Bewustzijn. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrienkwarts helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jouw Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!Citrien en citrienkwarts zijn vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

 

© Willemien Timmer 2009

 

 

*In the spotlight: Arkansas kristal

 

Ter extra ondersteuning en versterking van de kracht van de citrienkwarts, en natuurlijk voor het eigen prachtige potentieel van de Arkansas (berg) kristallen, ook deze kristalsoort deze maand in de spotlight.

Juist nu in deze donkere periode van het jaar waarin vaak een terugblik op het jaar wordt geworpen, kan dit krachtige kristal prachtig helpen je processen te verhelderen. Datgene te transformeren wat nog tot een afronding mag komen, om met hernieuwd Licht het nieuwe jaar te gaan starten.

 

                                  

 

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is), des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.

Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.

Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Gedurende de maand december bedraagt de uitwisseling voor een citrienkwarts knuffelsteen € 6,50  (excl. Verzendkosten)

En een Arkansas kristal knuffelsteen € 7,50   (excl. Verzendkosten)

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

 

 

 

*November en December acties & specials

 

Om het einde van het jaar voor iedereen een feestelijke afsluiting te geven, gelden er in de hele maand december de volgende acties:

 

*Gedurende de hele maand december geldt er een extra oudejaarskorting op alle kristallen van 10 % !!!

 

*Op donderdag 23 december biedt Praktijk Apofyliet een speciale kristal en/of kristallen schedel initiatie consulten aan. Deze dag worden er (op afspraak) korte initiatie en activatie consulten gegeven tussen jou en je meegebrachte kristal of kristallen schedel. Op deze wijze wordt je op een zeer diepgaande, krachtige manier op alle Multidimensionale levels verbonden met het Kristalwezen of individuele Schedel Bewustzijn, om op nieuwe krachtige manieren diepgaand samen verder te kunnen groeien. Dit biedt enorme nieuwe handvaten, in tune met de frequenties van deze Nieuwe tijd, op zo optimaal mogelijk je spirituele groei en Bewustwording te kunnen doorlopen.

Tijdens het initiatie consult wordt je via reading en channeling verteld wat jullie verbinding is, jullie gezamenlijke taak of werkterrein, of wat maar van belang is in je verbinding met het kristal of de kristallen schedel.

Deze consulten duren een half uur, en de uitwisseling daarvoor bedraagt € 33,-

Let op: maak op tijd een afspraak, want vol is vol!!!

 

*Op woensdag 29 december biedt Praktijk Apofyliet een speciale kennismakings healing/reading/channeling-dag aan.

Voor alle boekingen van healingen op deze dag bedragen de uitwisseling per uur-consult niet € 55,- maar € 44,-

Let op: Maak op tijd je afspraak, want vol is vol!!!

 

*Op donderdag 30 december is er een vrije inloop/ open dag in Praktijk Apofyliet, tussen 10.00 en 15.00 uur.

Je kunt dan kennismaken met de werkwijze van de praktijk, je kunt er terecht voor vragen of meer informatie, voor het bekijken en kopen van alle kristallen in de Ascension shop of de kristallen schedels.

Op deze dag geldt er op alle kristallen een korting van 15%!!

Van 14.00 tot 15.00 uur zal er voor de aanwezige mensen een gechannelde healing, afgestemd op de aanwezigen en energie, worden gegeven.

Inloop is op dat moment even niet mogelijk, dus hou daar even rekening mee, mocht je willen komen!

Uiteraard staan er een hapje en drankje voor je klaar deze dag!

 

Let op:

Kortingen gelden alleen voor kristallen, niet voor de kristallen schedels of andere niet genoemde producten!

Kortingen gelden zolang de voorraad strekt!

Kortingen gelden niet op eventuele verzendkosten!

 

 

 

 

*Speciale activatie workshop:

 

 

Winter zonnewende & volledige maansverduistering  21 december 2010:

 

Ascensie activatie workshop in navolging op de Sterrenportalen van 2010:

7-7,    8-8,    9-9,     10-10,     11-11   en    12-12

 

Op 21 december vind de winter zonnewende plaats, de kortste dag van het jaar, oftewel de dag waarop het het langste donker is, van het jaar. Tegelijkertijd vind er op deze datum een volledige maansverduistering plaats. Een dubbel energetisch moment dus!

Helaas is de volledige maansverduistering vanuit de Benelux niet te zien, alleen het begin van deze eclips zal zichtbaar zijn.

Echter het geeft wel aan dat deze dag opnieuw een energetisch hoogtepunt is dit jaar en tegelijkertijd een unieke kans om heel veel zuivering, transformatie, stroomversnelling, bewustwording en groei binnen te halen.

 

Daarom ook is er op het laatste moment toch nog een workshopdag  op deze datum ingelast om met elkaar dit zoveelste energetische hoogtepunt te vieren en ervaren.

Deze datum zal de nadruk van de frequenties liggen op (hoe kan het ook anders, opnieuw) de Heilige Drie Eenheid binnen je Zelf. 21-12-2010 is een 3-3-3 dag qua frequentie, een dag dus waarop drie maal de heilige Drie eenheid benadrukt wordt. Dat betekent enorme openingen in je eigen Bewustzijn alsook kin de Collectieven, planetaire en Kosmische frequenties om een diepgaande doorstroom van de Heilige Drie Eenheid energie binnen te halen.

Een 3-3-3 dag is tevens een frequentie 9. Het getal wat staat voor afronding. Wat betekend in het kader van alle activaties en energieën en trillingsverhogingen van dit jaar, dat deze energie een krachtig steentje bijdraagt in de afronding van alle essentiële groeiprocessen die je afgelopen jaar doorlopen hebt. Dat deze op een juiste, krachtige wijze tot volledige afronding en integratie mogen komen.

Dit wordt extra benadrukt door de energie van de maaneclips, die je zal helpen om alle schaduw, onbalans, angst, onafgeronde zaken in je groei te kunnen omarmen in Onvoorwaardelijke Liefde en Bewustzijn.

Tevens verbind deze energie ook krachtig, en sluit aan op de essentiële 10-10-10 activaties van afgelopen 10 oktober 2010, en geldt daarop als een bekrachtiging, verdieping, integratie en afronding. Dat betekend ook dat vanuit de Egyptische Bewustzijnsvelden opnieuw de frequenties van de tempel van Kom Ombo en El Kab een essentiële rol zullen spelen en deze dieper in de nieuwe Matrix van Moeder aarde verankert en geactiveerd zullen worden.

In het kort nog even ter herinnering: Kom Ombo die de verbindingen draagt tussen alle polariteiten binnen bewustzijn/onbewustzijn, en helpt deze met elkaar te verbinden en te versmelten waardoor Licht en Donker, mannelijk en vrouwelijk, hemel en aarde, etc.  met elkaar versmelten en de gouden Horus (Volledige Ascensie) geboren kan worden om belichaamd te worden op aarde.

De Tempels van El Kab die de oermoeder-energie dragen, die weer gewekt mag worden en geïntegreerd in ieder van ons om onze werkelijke Onvoorwaardelijke Alles overstijgende Liefde (weer) te kunnen gaan belichamen, nu voor het eerst in heel ons Multidimensionaal potentieel inclusief ons aardse fysieke jasje.

 

Een zeer essentiële workshopdag dus die opnieuw  hoge frequenties en een prachtig potentieel binnen zal mogen brengen, welke ons weer krachtig ondersteund in ons AscensiePad en wederom krachtige stroomversnellingen in groei en bewustwording zal mogen brengen!!!

 

Datum: dinsdag 21 dec. 2010 van 10.00-16.30 uur

Uitwisseling en investering in je Zelf: € 99,99 per persoon, incl. thee, koffie, soep en versnaperingen

 

 

 

 

 

 

 

*Nieuw: Individuele Apofyliet Lichtwerk(ers) Opleiding / coaching traject vanaf 2011

 

Vanwege helaas nog een te kleine groep om een mooi samenspel in groei met elkaar aan te kunnen gaan, is de start van de Lichtwerk(ers) opleiding van Spirituele Praktijk Apofyliet helaas vervallen voor dit moment. Maar dat gaf in elk geval de doorslag om een idee waar ik al een tijd mee rondliep nu werkelijk het Levenslicht te laten zien:

 

Persoonlijke Lichtwerk(ers) opleidings/ coaching traject:

 

Het persoonlijke opleidings/coaching traject is een nieuwe vorm van de eerder gegeven Lichtwerk(ers) Opleiding. Maar nu volledig op maat afgestemd, individueel en via diverse persoonlijke workshops.

Het Opleidingstraject wordt afgestemd op wie jij Bent, waar jij staat op dit moment in je groei, naar aanleiding van jouw vragen, wensen, behoeften, knelpunten, groei en mogelijkheden. En naar aanleiding van wat passend voelt voor jouw Missie en Zijn. Het traject wordt volledig ondersteunt en gegeven vanuit de Nieuwe Tijds energieën en afgestemd op de mogelijkheden van deze unieke Tijd.

In overleg  en afstemming met elkaar kunnen de workshops ingevuld gaan worden om een zo passend traject als mogelijk is voor jouw groei en bewustwording te creëren.

Naast de individuele workshops (per keer van 2 ½ uur) wordt aanbevolen om een aantal van de los te volgen dagworkshops in groepsverband te volgen, die gebaseerd zijn op eerdere workshopthema’s uit de Lichtwerk(ers) opleiding (dit wordt aangegeven in de activiteitenagenda en de diverse workshops met data vind je ook hier onder).

Om zodoende ook in groepsverband ervaringen op te doen, uit te kunnen wisselen met elkaar, te oefenen met elkaar en juist de spiegels die een groep elkaar aanreikt te mogen ontvangen voor je eigen groei. Dit biedt een prachtige verdieping binnen je eigen persoonlijke traject.

Tevens is het eventueel mogelijk in overleg met elkaar af en toe een dag te plannen waarop meerdere mensen die een individueel traject volgen samen te komen en samen een workshop te volgen, om te kunnen uitwisselen, samen praktisch te oefenen, etc.

 

Verschillende ‘vaste’ thema’s die belangrijk zijn in groei kunnen sowieso de revue passeren, zoals bijv.:

 

*de eigen zuivere  afstemming

*diepgaande Multidimensionale aarding en uitlijning

*verkenning van je eigen velden, energie en bewustzijn

*bescherming van je energie op een voor jou passende wijze

*healing en bewustwording van innerlijk kind, persoonlijk zelf en Hogere Zelven

*healing/reading/channeling, werken met verschillende energieën en bewustzijnsvelden

*verschillende healingtechnieken en tools

*samenwerking met kristallen, kristallen schedels en andere krachtige ondersteuning

*dieper verstaan van je Spirit en Missie

*activatie van je Merkaba & je Merkiva en andere Multidimensionale Lichtlichamen

*persoonlijke Soul Memories die essentieel zijn voor de groei in het hier en nu *werken op verschillende levels en met verschillende dimensies van je Zelf

*samen leren werken en verkennen van je Team van Lichtbegeleiding *verkenning van Multidimensionale portalen en velden en samenwerken vanuit zuiverheid, respect, integriteit en gelijkwaardigheid met Al Wat Is.

*En verder alles wat aan de orde komt, wat aansluitend is op jouw Missie en Bewustzijnsgroei.

 

Tijdens de eerste afspraak die als een kennismaking en soort van intake gezien kan worden, kunnen we samen afstemmen wat in eerste instantie je wensen, behoeften en de mogelijkheden zijn, wat ik je daarbij eventueel aan kan reiken, en van daaruit starten met de eerste stappen van de coaching/ persoonlijke opleiding.

 

De workshops kunnen verschillend van inhoud zijn, met o.a.

*veel informatie over verschillende thema’s, afgestemd op wat daarin aansluit bij jouw bewustzijn, vragen en behoeften. Zodat je niet alleen dieper leert ervaren en voelen, maar ook achtergrondinformatie en kennis van zaken leert eigen maken.

* Diverse soorten praktische oefeningen en handvaten t.b.v. de eigen groei.

*meditaties

*healing/reading/channeling momenten

*gelegenheid voor vragen, tips, adviezen, coaching, ondersteuning, verheldering, en wat verder maar aan de orde komt.

 

Het Doel van een dergelijk individueel opleidingstraject is om een zo krachtig, breed en diep gefundeerd mogelijke ontwikkeling en bewustwording tot ontplooiing te helpen brengen, die jou volledig in jouw Kracht en Zijn plaatst. Zodat je naast het belichamen van jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden welke je verder ontdekt, ontwikkeld en leert inzetten, ook een praktische achtergrond leert neerzetten die gefundeerd is op ervaren, voelen, Weten, samenwerking met Al Wat Is, maar ook op algemene kennis van zaken, zelfbewustzijn, zelfkennis, zelfreflectie, kennis van Kosmische Wetten, en nog veel meer. Dit biedt een goede ondersteuning in je verdere bewustzijnsgroei maar ook een prachtige gefundeerde achtergrond voor eventueel therapeutisch werk of healingwerk.

Deze persoonlijke opleiding is gericht op het her-inneren van je Zijn, met alle mogelijkheden, kwaliteiten, gaven, herkennen van groeiaspecten, valkuilen, leerlessen, ontrafeling en healing van oude Zielepijn, onbalans en ballast. Ontwaken van jouw Zielskwaliteiten en potentieel en deze verder ontplooien, herinneren van je Zielenmissie, Evolutiespiraal en alle kennis, ervaringen, wijsheid, verbindingen, coderingen, etc. die daarbij horen op alle Multidimensionale lagen van je Zelf. Hierdoor leer je o.a.  je zelf ook veel meer lief te hebben, te leven vanuit hart, Ziel en Onvoorwaardelijke Liefde, in diep respect en gelijkwaardigheid zonder oordeel, vanuit wijsheid en zuiverheid.

 

Praktische informatie:

Het meest effectief is om tenminste eenmaal per 3 weken, maar beter nog 2 maal per maand een datum voor de opleidingsworkshops te prikken met elkaar, omdat je op deze wijze in een krachtige en prachtige flow van groeiversnellingen terecht kan komen en de processen gaandeweg sneller en makkelijker zullen stromen, en vloeiend van het ene proces in het andere zullen overgaan, leert de ervaring. Dat helpt je veel makkelijker mee te kunnen stromen en in tune te blijven met wat er innerlijk in je leeft en aan processen uitgewerkt mag worden, voor een zo optimaal mogelijke groei en bewustwording.

 

De uitwisseling per persoonlijke opleidingsworkshop bedraagt € 111,- per 2 ½ uur. Betaling kan per workshop geschieden, gespreide betaling dus en niet een groot bedrag in een keer op hoeven hoesten!

 

Dit traject is op elk willekeurig moment te starten, in overleg met elkaar!

 

Aangeraden wordt om ten minste 10 workshops te volgen voor een optimale groei en een steeds dieper inzicht in de rode lijnen van je eigen groei. Maar dit is uiteraard eigen keuze en in overleg met elkaar anders te bepalen.

 

 

 

Heb je belangstelling? Laat wat weten, vanaf januari 2011 is het mogelijk om te starten met jouw individuele opleiding en coaching traject!

 

Voor heel veel meer informatie over deze veelzijdige en diepgaande persoonlijke opleiding, die volledig vanuit het Nu en in totale gelijkwaardigheid gegeven wordt, afgestemd op de energieën van deze tijd en voor een beetje indruk van een mogelijke inhoud en lesstof, maar dan volledig afgestemd op jouw energie, Bewustzijn en groei, kijk op:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

Voor aanmeldingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

*Ascensie Activatie workshops december 2010 & begin januari 2011

 

Na de 10-10-10 Poort activaties zullen een aantal workshops worden gegeven die volledig gericht zullen zijn op het potentieel wat is geactiveerd, op aarde geïnitieerd en vrijgegeven is via het 10-10-10 sterrenportaal. (10 oktober 2010).

Waarmee de werkelijke mogelijkheid op aarde is ingebracht om tot ons volledige Zijnspotentieel te kunnen uitgroeien in de versmelting van alle polariteiten, en voornamelijk het mannelijk en vrouwelijk aspect, welke tot een versmelting mogen komen om onze androgyne Zijns-staat te kunnen gaan leren belichamen. Het volledig Meesterschap welke in deze volgende fase van processen en bewustwording werkelijk geankerd, geaard en geïntegreerd kan gaan worden. Het werkelijk leven van onze Kosmische Blauwdruk in ons aardse alledaagse leven, hier in de derde dimensie, en tegelijkertijd op alle dimensies die wij Zijn.

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan deze nieuwe Ultieme mogelijkheden en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

The new matrix & Devine blueprint (2011)

 

Afronding, verheldering & integratie alle activaties van 2010 en tevens afstemming op de frequenties, belangrijke initiaties en bijzonderheden van 2011.

De meest essentiële thema’s en groeiprocessen van zowel 2010 als de voorbereiding op de initiaties van 2011 zullen de revue mogen passeren in deze workshop.

Een waar feest van licht in afronding van de ‘behaalde resultaten’ en volledige integratie van de energieën van 2010. En een prachtige eerste aansluiting op de komende initiaties en activaties binnen de jaarenergie van 2011. Om je te ondersteunen volledig in afstemming/tune mee te kunnen stromen bij de overgang van 2010 naar 2011.

Je eigen processen van groei spelen hierin een belangrijke rol, en we zullen aan de slag gaan met een zo verfijnde verheldering en bewustwording (opening) van alle processen die de revue gepasseerd zijn.

Multidimensionaal persoonlijk groei- en Lichtwerk, maar ook veel verheldering van de planetaire en Kosmische processen van deze tijd (afgelopen en komend jaar).

Ook integratie voor collectieve en planetaire processen en openingen, afstemming en creatie van nieuwe matrixen voor de indaling van de Devine Blueprint van 2011.

In samenwerking met vele dimensies, Meester Bewustzijnsvelden, engelensferen, Moeder Aarde velden en Al wat Is.

 

Dag 1: Integratie van alle frequenties, activaties & initiaties en de daarbij horende persoonlijke processen van 2010

 

Dag 2: Verfijnde afstemming en voorbereiding op de frequenties, activaties & initiaties die 2011 gaat brengen

 

Datum en tijd: 18 & 19 december 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: € 111,- per persoon per dag, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen

 

Let op: deze dagen zijn los van elkaar te volgen, of als compleet weekend!!!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Workshops vanaf 2011:

 

Vele nieuwe workshops zijn inmiddels al gepland in de nieuwe planning van 2011!!

Een voorproefje daarvan vind je onderaan in deze nieuwsbrief. De gehele nieuwe planning vind je zeer binnenkort op de website, zo ook de inhoud (informatie over de globale inhoud) van de nieuwe workshops. Al deze nieuwe workshops zijn weer volledig afgestemd op de specifieke nieuwe frequenties van 2011 en alle trillingsverhogingen, persoonlijke/planetaire/collectieve/Galactische/kosmische processen die deze energieën met zich mee brengen!! In de volgende nieuwsbrief veel meer daar over!!

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

in de activiteitenagenda!         

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

 

*Aanbiedingen in de Ascension shop:

 

 

In december 10% korting op alle kristallen!!!

(geldt niet voor de armbanden hieronder, omdat deze al superlaag afgeprijsd zijn!!)

 

Foto:

Artikel code: Lemonkwarts ruwe brok 001

Prijs: € 33,-         met 10% korting!!

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige geel/groene/bruinige lemon kwarts, oftewel: citroen citrien.

Zeer uniek en weinig voorkomend! In ruwe vorm. Prachtig transparant en prachtig van kleur!

LET OP: Extra verzendkosten vanwege grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de

Nieuwe Energie:

Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie

in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

Kijk hier voor meer van deze kristallen in diverse formaten en prijzen!

 

Foto:

Artikel code: Super stunt aanbieding: diverse armbanden 001

Prijs: Normale prijs gemiddeld € 7,50 tot € 10,-, nu voor € 5,55               

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit splitarmbanden die gereinigd, geopend, geactiveerd

zijn in hun volwaardig 13-dimensionaal Bewustzijn en je dus krachtig ondersteunen

in jouw Bewustzijnsgroei! Met korte algemene reading op de frequenties van deze

 tijd en ondersteuning die de kristalsoort daarin aanreikt.

De volgende kristalsoorten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt:

 

Chalcedoon:

Chalcedoon helpt je steeds meer te spreken vanuit je hart. Je eigen Licht en Kracht, maar ook Wijsheid en Kennis op deze wijze de wereld in brengen. Stimuleert ook creativiteit (uitdrukking geven aan je Zelf), stroming, dieper innerlijk horen en verstaan.

 

Rozenkwarts:

Helpt je om Onvoorwaardelijke Liefde werkelijk te voelen in je Hart. Heelt oude

Zielenpijn en kwetsuren. Helpt je je hart geopend te houden, ongeacht welke spiegels van groei je treft op je Pad. Acceptatie, vergeving, Liefde, zachtheid, heling en troost voor je Zelf en de wereld(en) om je heen ervaren. Diepe afstemming op je Zelf.

 

Citrien:

Helpt je je zonnevlecht beter in balans te brengen en de Kracht van de Zon toe te laten in je eigen leven en groei. Versterkt je eigen Kracht maar ook de verbinding met je eigen Zonne- of Lichtkracht. Maakt dus ook bewuster van je eigen potentieel en kwaliteiten.

 

Arkansas bergkristal:

Enorme transformatie en heling, maar ook de Kracht die ondersteunt om tot verheldering en inzichten te komen. Brengt enorme stroomversnellingen in groei en Bewustwording aan en helpt je steeds meer met een Hoger Perspectief naar je Zelf en de wereld(en) om je heen te kijken.

 

Carneool:

Ondersteunt je buikgebied en tweede chakra, waar zich vele processen beginnen aan te dienen in de frequenties van deze tijd. Brengt levensvreugde en zachte healing, maar ook troost en warmte. Schenkt aandacht aan gekwetste innerlijk kind stukken of oude emoties en brengt via de Oranje Galactische Straal enorm diepgaande karmische healing.

Voor het steeds meer leven vanuit werkelijke Goddelijke Vreugde.

 

Fluoriet:

Brengt een prachtige balans in al je chakrasystemen en Bewustzijnslagen. Helpt je telkens opnieuw de hoogst haalbare uitlijning met hemelen en aarde vast te houden. Brengt een stroming van innerlijke harmonie, vrede en rust op gang welke gelegenheid biedt om je processen van groei en bewustwording zorgvuldig onder de loep te nemen.

 

Nefriet/jade:

Brengt zachte healing op oud hartezeer van eeuwen. Helpt je je hart te openen op steeds diepere Wezenslagen, met name gericht op het weer leren zien van je eigen Schoonheid als Ziel en ook je verbindingen met je Missie hier op aarde. Zachte energie van grote waarde, vol troost, kalmte, verstilling, innerlijke vrede.

 

Labradoriet:

Brengt een krachtige bescherming opdat je eigen Bewustzijn en energie de gelegenheidkrijgt het eigen zelfbeschermend vermogen weer aan te spreken en aan te sterken.

Helpt en ondersteund om dichter bij je Zelf te komen en te blijven en houdt verstorende invloeden en energieen van buitenaf buiten jouw energie.

 

 

Foto:

Artikel code: Super stunt aanbieding: diverse armbanden 002

Prijs: Normale prijs gemiddeld €12,50, nu voor € 7,77                 

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit splitarmbanden die gereinigd, geopend, geactiveerd

zijn in hun volwaardig 13-dimensionaal Bewustzijn en je dus krachtig ondersteunen

in jouw Bewustzijnsgroei! Diverse duurdere soorten! Met korte algemene reading op

de frequenties van deze tijd en ondersteuning die de kristalsoort daarin aanreikt.

De volgende kristalsoorten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt:

 

Lapis lazuli:

Diepgaande verbindingen met oeroude Kennis van je Ziel kunnen gaandeweg aangetrilt en wakker gekust worden met behulp van deze energie. De Kracht van Kennis, Wijsheid en inzicht die ingezet kan worden in je groei in het hier en nu, ten behoeve van je Zelf en /of de ander. Je eigen Wijsheid her-inneren. Je Goddelijk Vermogen tot leven vanuit het Hoger Perspectief verder ontplooien.

 

Granaat :

Diepgaande aarding en verankering van je Zijn vanuit de hoger Bewustzijnslagen in 3D, het hier en nu. Granaat stimuleert het wakker worden van je Zielenpassie en helpt op deze wijze steeds meer je aardse Blauwdruk aan te trillen, en ook te verbinden met je Kosmische Blauwdruk. Opdat je vanuit Passie steeds meer werkelijk je Missie op aarde kunt brengen, bewust worden en uitvoeren.

 

Zwarte toermalijn :

Diepgaande verankeringen in de rasters van Moeder Aarde. Voor een krachtige

verbinding met de aarde om jouw Zijn  zoveel als mogelijk te integreren in het

alledaagse 3D leven. Helpt ook krachtig oude energieen te transformeren, af te voeren en ontladen waardoor nieuw licht en Bewustzijn weer de ruimte krijgt. Enorm essentieel voor ieder die mee kan gaan in de nieuwetijds frequenties, om ook stevig, geaard en verankert te kunnen werken vanuit dat Licht.

 

Toermalijn kleurenmix:

Diepgaande healing op diverse aspecten van je Zijn die nog de aandacht behoeven, troost, zorg, warmte, verzachting. Healing op verschillende oeroude patronen die vaak zo belemmerend kunnen werken. Vaak thema’s van eeuwen en eeuwen. Hardnekkige patronen dus die ook in het nu je groei telkens opnieuw aandienen, hoe vaak en hoeveel je er ook al aan gewerkt hebt. Deze energie helpt je steeds dieper naar de wortels van zo’n stuk te gaan om daadwerkelijk op alle niveaus en Wezenslagen deze thema’s te helen. Krachtige healer!

 

Olivijn:

Dit kristal werkt krachtig en diep in je hartfrequenties om weer geheel andere lagen van je hart te verkennen en her-inneren. Het gaat hier met name om de basis van je hart te versterken van binnenuit opdat je hart blijvend steeds meer geopend kan blijven, handvaten aanreikt via intuitie en gevoel, maar belangrijker nog: een groot vertrouwen van binnenuit, vanuit je Spirit, weer voelbaar maakt. Deze enorm creatieve Kracht schenkt een immense gift aan jouw Bewustzijn wanneer je werkelijk weer je Goddelijk Vertrouwen in je hart kunt ervaren (waarna het geïntegreerd mag raken in de onderliggende chakra’s).

Verdieping van je Zelf-contact en met je Zielsfrequenties, enorme transformatie van je hart en diepgaande vernieuwing en stroming in nieuwe groei, vanuit je hart.

 

Charoiet:

De Magie in je eigen Bewustzijn weer leven inblazen, opdat ook je Magische innerlijke kind weer ‘mee kan doen’ met wie jij Bent in al je facetten. Deze energie stimuleert je eigen Kosmische Wijsheid en Magie om weer geactiveerd te worden, her-innert teworden en ingezet in het hier en nu. Deze zeer speelse energie reikt tot in hoge regionen van je Bewustzijn uit en kan vele oude kennis, Wijsheden en Kosmische Wetmatigheden omtrent de Innerlijke Magie weer doen her-inneren. Stimuleert de creativiteit, stroming in speelsheid, pakt ook de hogere frequenties van je innerlijke kind.

 

Zonnesteen transparant:

De kracht van deze energie is er een van een prachtige combinatie. Deze frequenties verbinden namelijk hemelen en aarde op steeds diepere Wezenslagen in je energie en Bewustzijn, met elkaar. Hierdoor ontstaat een stevigheid, draagkracht maar ook een stabiel draagvlak om jouw eigen Hoger Bewustzijn steeds meer daadwerkelijk in het hier en nu te leven, te belichamen en neer te zetten. Krachtige ondersteuning vanuit prachtige balans en uitlijning!

 

Gele opaal:

Brengt krachtige Solaire energieen binnen in je systemen en bewustzijn voor een

steeds dieper her-inneren aan wie je werkelijk Bent. Zonder omwegen, misschien

daardoor soms met een confrontatie, maar altijd bewust makend en verhelderend.

Deze energie helpt je in razend tempo steeds meer van je eigen Solaire of Gouden

Kracht her-inneren en helpt je daarmee steeds meer in je eigen Kracht te gaan staanin je leven, groei en bewustwordingsprocessen. Bewust en verantwoordelijk voor wie jij Bent en wat jij uitdraagt!

 

Artikel code: Laserwand Lithium kwarts ruwe punten

Aantal op voorraad: nog 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)                    

Kenmerken: Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Niet altijd moeders

mooiste kristallen, maar zeer hoogfrequent en krachtig! Tevens Laserwand

kristallen (wordt ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd).

En nummer 005 t/m 007 zijn ook nog eens natuurlijke dubbeleinders. Dubbelop

dus zeer hoogfrequente kristallen!

LET OP: Deze kristallen dragen een zacht roze gloed door het lithium, maar dat is

op de foto’s niet altijd even goed zichtbaar!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!         

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 

  € 47,50 met 10% korting!!!

  € 33,- met 10% korting!!!

 

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte

nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend

zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen

combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke

een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal.

Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en

doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met

name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele

lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term

‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen

voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is

er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.

Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw

velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis

liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

De extra krachten van de frequenties van de laserwand vorm brengen diepgaande

begeleiding en verbinding met de Hathors op gang, welke de Meesters zijn van Healing, klank en kleur. Zij ondersteunen je processen diepgaand, liefdevol en krachtig, en begeleiden je door de vele Poorten van je Hart om werkelijk te her-inneren! Soundhealing met deze kristallen versterkt en versnelt dit healing/her-inneringsproces vele vele malen!

De kracht van de dubbeleindervorm brengt daarnaast een prachtige krachtige uitlijning in je Wezen voort die je ondersteunt tijdens deze processen. Het helpt je telkens opnieuw krachtig in balans te blijven en in een harmonieuze verbinding met Hemelen en aarde!

© Willemien Timmer 2010

 

Artikel code: Meesterkristal Rookkwarts punt XXL

Aantal op voorraad: 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)                            

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!         

Kenmerken: Licht transparante rookkwarts met inwendige breuklijntjes

waardoor vele vormen, figuren en regenbogen ontstaan. Super mooie

kwaliteit, zeer helder transparant!

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 € 199,- per stuk met 10% korting!

 

Bij aankoop ontvang je een korte persoonlijke reading op dit kristal,

afgestemd op de Nieuwe Tijds energie en wat dit kristal specifiek

voor jou kan betekenen.

 

Foto:  

Artikel code: Meesterkristal: Geslepen rookkwarts / Morion XXL 001

Prijs: € 299,-                              in december 10% korting!!!

Afmetingen: 14,5 cm lang, 10 cm breed, 4 cm dik, Weegt meer dan 1 kilo!

Kenmerken: Diep donkere rookkwarts, geslepen in vrije vorm. Intens diep van kleur, met grote transparantie. Diep donkere bruine natuurlijke rookkwarts met schitterende transparantie. Prachtige unieke kwaliteit!

Let op: Voor dit kristal gelden extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op de

energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke reading op maat!

 

Foto: AAA-kwaliteit!

Artikel code: Labradoriet knuffelstenen XL 001

Prijs: Aanbieding: € 15,-                              in december 10% korting!!!

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Super prachtige kwaliteit met intense, diepe en variërende kleuren!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

 

Foto:

Artikel code: Girasol knuffelstenen

Prijs: Aanbieding: € 4,-       

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige half transparante, melkachtige girasol.

Zonder reading!

 

Foto:

Artikel code: Lemurisch Iris kristal knuffelsteen XL 001 t/m 010

Prijs: Aanbieding van € 10,-  nu € 6,50 per stuk                                (B-kwaliteit)   

Afmetingen: knuffelsteen groot formaat

Kenmerken: Prachtige half transparante Lemurische Iris kwarts.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit geheel nieuwe tijds kristal draagt een enorme Lichtkracht, die zich kenmerkt door helderheid, kracht, Licht, vertrouwen en hoop, is als een Lichtbaken in tijden van verandering. Het kristal draagt directe connecties naar de Krachten van de Regenboog, de 12 Goddelijke- en 12 Galactische Stralen en de Elohim. Deze kwaliteiten, frequenties en krachten ondersteunen je in je groei en maken je steeds bewuster van je werkelijke Zijn. In Lemurische tijden werden deze kristallen gebruikt door de ‘Zieners van het Hart’  om in Zuiverheid telkens opnieuw af te stemmen wat noodzakelijk is qua Creatie in het Zelf en op aarde, en daarom ook dragen ze de naam Iris kristal. Het centreert en brengt tot de Ware Zuivere Kern.

Het kristal helpt je op een zeer zachte, vriendelijke en liefdevolle wijze steeds meer in je Zelf naar binnen te kijken. In eerlijkheid, oprechtheid en acceptatie, om tot opheldering te komen wat er werkelijk leeft in je, wat nog gezuiverd, opgehelderd of bewust gemaakt dient te worden.

Dit kristal verschaft dan ook inzichten in je Zelf, maar reikt daarmee ook gelijk healing, vertrouwen, bewustwording en moed aan.

Het helpt je om steeds meer met de ogen van je Hart, in mededogen, neutraliteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en overkoepelende Helderheid je eigen Zijn onder de loep te nemen. Waar kun je nog in groeien? Wat dient nog geschoond te worden? Welke leerlessen laat ik links liggen? Waar ligt mijn essentie en Kern? Ben ik werkelijk mijn Zielen Plan aan het leven, neerzetten en uitdragen? Allemaal vragen, en nog veel meer, die in eerlijkheid aanschouwt mogen worden in het Licht van Lemurisch Iris Kristal.

© Willemien Timmer 2008

 

 

 

Kijk hier voor alle aanbiedingen !!!!

 

 

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2010

 

 

 

 

18 dec 2010

10.00-17.00 uur

The new matrix & Devine Blueprint (2011)

 

Dag 1:

Integratie van alle frequenties, activaties & initiaties en de daarbij horende persoonlijke processen van 2010

 

 

 

€ 111,- p.p.

 

19 dec 2010

10.00-17.00 uur

The new matrix & Devine Blueprint (2011)

 

Dag 2:

Verfijnde afstemming en voorbereiding op de frequenties, activaties & initiaties die 2011 gaat brengen

 

 

€ 111,- p.p.

 

 

 

 

Dinsdag 21 dec. 2010

10.00-16.30 uur

Ascensie activatie workshop:

Winter zonnewende & maansverduistering

 

 

 

€ 99,99 per persoon

 

 

 

Dond.23 dec 2010

10.00-16.00 uur

December actie:

kristal en/of kristallen schedel initiatie consulten in de praktijk

 

nog enkele plaatsen vrij!!!

 

€ 33,- p.p. per consult van een half uur

(op afspraak!)

 

 

 

Woensd. 29 dec 2010

10.00-16.00 uur

December actie:

kennismakings healing/reading/channeling-consulten dag in de praktijk

 

nog enkele plaatsen vrij!!!

 

€ 44,- p.p. per consult van een uur

(op afspraak!)

 

 

 

Dond. 30 dec

10.00-15.00 uur

December actie:

Vrije inloop/ open dag in Praktijk Apofyliet

 

kennismaking, voelen/proeven/ruiken aan wat praktijk Apofyliet biedt, 15% korting op kristallen, van 14.00-15.00 uur gechannelde healing

 

Gratis!

 

 

 

 

Januari 2011

 

 

 

 

Zat 8 jan

10.00-17.00 uur

Ascensie, activatie & initiatie workshop:

Egyptian Healing Light Consiousness/ Gouden Egyptisch Bewustzijn:

 

Devine Power & Cosmic Fire of Sechmet

 

(Je eigen Goddelijk Vrouwelijke Vuurkracht activeren)

 

€111,- p.p.

 

 

 

Dinsd 11 jan 2011

10.00-17.00 uur

Ascensie, activatie & initiatie workshop:

 

11-1-11 Portaal:

 

Volledige balancering in de nieuwe Frequenties van 2011

 

€111,- p.p.

 

 

 

Zat 15 jan

10.00-17.00 uur

Basic Lightwork workshop:

 

Bewustwording, healing en verbindingen tussen innerlijk kind, persoonlijk zelf & Hoger zelf

 

€ 111,- p.p.

 

 

 

Zat 22 & zo 23 jan

10.00-17.00 uur

Verdiepingsworkshops Lichtwerk opleiding

 

(alleen voor deelnemers van de eerdere Lichtwerk Opleidingen)

 

(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

Zat 29 jan

10.00-17.00 uur

Ascensie, activatie & initiatie workshop:

 

11-1-11 Integratie Portaal: verdiepingsdag

 

€111,- p.p.

Zon 30 jan

10.00-17.00 uur

Healing, Ascensie & activatie workshop:

 

Soundhealing (in samenwerking)met de Hathors

 

€111,- p.p.

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                                   Willemien Timmer

                                                                    T. Harkeswei 25

                                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                                    www.apofyliet.nl

                                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

 

 

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J