Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits augustus 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen & website updates

* Wist je dat…

*In the Spotlight: Persoonlijke sessies met Insha-ra Stardust

*Nieuwe Ascensie activatie workshops

*Speciale zomer aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Vanuit een doorwerkende Krachtstroom van het 8-8 portaal in combinatie met de nieuwe maan een enorme nieuwe input aan energie, inspiratie en kracht. Van hieruit mag ik jullie hopelijk dan ook weer verblijden met wat nieuw ‘leesvoer’ en mogelijkheden van Praktijk Apofyliet. De energie (en zoals we dat ervaren in 3D) en de tijd vliegen in razend tempo voorbij. De mogelijkheden van deze tijd zijn ongekend. Zo echter ook de ups en downs die je in je groei kunt tegenkomen momenteel. Het weer is hier ook een prachtige spiegel in. Het is tijd van zuivering, enorme groei, versnellingen en dus ook van loslaten, loslaten, loslaten.

Pas wanneer we loslaten kan het Nieuwe in ons de ruimte krijgen!

 

Ik wens je weer veel leesplezier toe met deze nieuwsflits en hopelijk tot ziens!

Geniet van deze Zomer! Het is een tijd om nooit te vergeten! En dit is de tijd waar we allemaal al zo lang op gewacht hebben, qua Spirit!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen & website updates

 

*Blijkbaar is er mis (geweest) met mijn email, sinds ik een nieuwe computer heb moeten aanschaffen omdat de oude op het punt van ‘overlijden’ stond. Het blijkt dat sommigen mails (vooral met bijlagen) van mij niet ontvangen hebben. Sommige mail komt wel aan, andere niet. Mocht je me gemaild hebben en je hebt nog niets terug gehoord, laat dat alsjeblieft even wat weten, dan probeer ik het opnieuw te versturen. Bij de meeste mails tot nu toe lukte de tweede poging gek genoeg wel!

 

*De nieuwe Ascensie Workshops op therapeutische basis, die voor deze maand in de planning stonden, verhuizen van datum!!!

Verderop in deze nieuwsflits daar meer over (activiteitenagenda), en uiteraard op de site meer informatie (in de Activiteitenagenda).

 

* Praktijk Apofyliet ruimt op! Zodat er weer ruimte is voor nieuwe kristallen!

Vanuit een grote zomerschoonmaak in de praktijk en upgrade in energie, hebben we alles weer eens even helemaal op de kop gehaald. Daarbij kwamen een aantal ‘vergeten’ kristallen in de voorraad opgedoken.

Om meer ruimte te creëren in de voorraad, praktijk en Ascension shop, biedt ik deze kristallen nu voor bijna inkoopprijs aan.

Voor jullie leuk, deze extra zachte prijsjes, maar voor mij ook fijn om weer meer ruimte te creëren. De extra aanbiedingen op bijzondere Nieuwetijdskristallen vind je binnen nu en de komende week op de website, ook deze vind je verderop in deze nieuwsbrief een greep uit de vele andere kristallen die in de nieuw of in de aanbieding zijn.

Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!!!!

 

*Een aantal kristallen schedels van Praktijk Apofyliet heeft aangegeven dat het tijd is verder te gaan. Een aantal heeft inmiddels al heel vlot nieuwe caretakers gevonden en aangetrokken. Maar er zijn nog een aantal die een nieuw Thuis zoeken!

Deze kristallen schedels hebben 2 of meer jaren nauw samengewerkt met de andere kristallen schedels van Praktijk Apofyliet en de missie aan Lichtwerk welke Praktijk Apofyliet uitdraagt.

Dat betekend dat deze kristallen heel veel meer verbindingen hebben uitstaan, wezenlijke Lichtcoderingen actief hebben ook door de samenwerking met grote Bewustzijnsvelden als oude kristallen schedels, vele heilige plaatsen, de planetaire en  Kosmische Lichtwerkers (kristallen schedels) van Praktijk Apofyliet en Al Wat Is qua energie, frequenties en Bewustzijn waarmee samen gewerkt wordt vanuit de Missie van Praktijk Apofyliet. Denk hierbij aan Gaia, de natuurwezen rijken, Midden aarde, Dolfijnen- en walvissen Bewustzijn, Engelen, Geascendeerde Meesters, sterrenvolkeren, etc.

 

Deze kristallen schedels dragen al deze gegevens, informatie en coderingen uiteraard nog steeds. Maar daarnaast zijn ze wel volledig gezuiverd en vrij gemaakt van de Missie van Praktijk Apofyliet en de werkzaamheden hier, omdat deze schedels zelf aangegeven hebben dat hun Missie nu elders zal liggen, hun wens is ‘de wijde wereld in te trekken’ en ook anderen bij te staan met hun specifieke kwaliteiten.

 

Met deze kristallen schedels heb je een zeer krachtige Begeleider op je Pad! Omdat deze schedels volop al werkzaam zijn (geweest) in deze Nieuwe Tijd en Nieuwe Tijds energieën!

 

In diepe dankbaarheid voor onze prachtige samenwerking laat ik deze vrienden  nu los, opdat ze jou wellicht verder van dienst kunnen zijn!

 

Wil je deze schedels voelen of zien?? Mail me voor het PDF bestand!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Wist je dat……

 

 

*De Ascensie workshop rondom het 7-7 Sirius Portaal was een waar feest van Licht en grote Kracht. (Zie vorige nieuwsflits).

En ook het zeer krachtige 8-8 Portaal was heel bijzonder, hoog qua frequentie en bijzonder Transformerend. We mochten met een kleine groep diepgaand samenwerken met de frequenties van 8D en Andromeda, de Gouden lemniscaat als ultieme healing ervaren en ontvangen.

Vanuit de eigen Bewustwordingsstukken mocht er ook weer gewerkt worden aan de Collectieve velden, in samenwerking met Moeder Aarde aan de Aarderasters en – velden en natuurlijk werd het Kosmische en goddelijke niet overgeslagen. Zeer diepgaande galactische Healingen en hoog Zielspotentieel mocht aangeraakt, her-innert en geactiveerd worden. Op diepe niveaus mochten polariteiten en dualiteit gebalanceerd worden en met elkaar in doorstroom en verbinding gebracht worden. Een zeer krachtige dag welke als essentieel goldt voor de aankomende 10-10-10 Poort!

Golven van krachtig Licht brachten de trillingsfrequenties naar grote hoogten, en enorme grote aantallen Lichtwezens waren deze dag aanwezig om ons te begeleiden en vanuit Eenheid en Gelijkwaardigheid, vanuit Meesterschap met ons samen te werken, en met ons dit Feest van Vernieuwing mochten vieren.

Het was een prachtige krachtige dag waarop keihard voor onze eigen Zielegroei en Bewustwording gewerkt is, alsook voor het Planetaire-, Galactische-, Collectieve- en Universele processen. Vanuit mijn hart wens ik alle aanwezigen nogmaals te danken, samen zijn we werkelijk bezig met het Creëren en Manifesteren van een Nieuwe wereld! En daar draagt een Portaal dag als deze grote steentjes aan bij, voor ieder op en in de aarde en waar dan ook in de Kosmos!

Overigens, ook het 9-9 Portaal beloofd weer krachtige verdieping van deze Poort, Vernieuwing, trillingsverhogingen, initiaties en activaties met zich mee te brengen voor Al wat Is, op weg naar het Ultieme 10-10-10 portaal in oktober 2010!

(Voor deze workshopdag zijn nog enkele plaatsen vrij! Zie verderop in de activiteitenagenda! Wees er snel bij, want de ruimte is beperkt!)

 

 

*In deze tijdsperiode met continue instroom van hoge frequenties, gecombineerd met Sterrenpoorten en maansfasen er veel Lichtwerkers zijn die lichamelijke klachten ervaren. Weet ook dat dat hoort bij de processen van deze tijd en de diepgaande opschoning tot op cellulair- en DNA niveau. We zijn werkelijk steeds dieper ons Hoger bewustzijn in de stof aan het laten indalen om op alle levels bewust te worden en ons Zijn hier op aarde en in ons volledige Multidimensionale Bewustzijn te gaan leren belichamen en leven!

Wil je hierin ondersteuning of meer weten?

Praktijk Apofyliet biedt vele consultmogelijkheden en workshops aan over deze actuele energiestromen en hoe deze in goede banen te geleiden, ermee om te gaan of meer inzicht in te verkrijgen.

Met name de workshops van augustus 2010 zijn hier op gericht!

 

 

*De derde, en tevens laatste Lichtwerk Opleiding van Praktijk Apofyliet is inmiddels gepland en de data zijn bekend.

Er is op dit moment nog volop plek om in te stromen in deze diepgaande en zeer uitgebreide opleiding, die volledig gericht is om jou zoveel als mogelijk te ondersteunen in je eigen Kracht, Bewustwording, Lichtpotentieel en Meesterschap.

Voorgaande opleidingen hebben zeer diepgaande processen en veranderingen bij deelnemers teweeg gebracht, met prachtige blijvende effecten. Mensen werden weer meer in hun authentieke Kracht geplaatst, kregen een verdiept contact met hun Zelf en Hoger Bewustzijn, konden steeds meer hun Missie, specifieke kwaliteiten, leerlessen en processen verhelderen en noem maar op. Er gebeurd in de opleiding te veel om op te noemen. En ieder ervaart dat uiteraard weer op zijn of haar niveau, reikwijdte, vanaf dat punt waar jij staat in je groei in het NU.

De opleiding biedt vele handvaten voor eigen processen, groei en Bewustwording, maar biedt daarnaast ook voldoende achtergrond en informatie om steeds diepere inzichten te verkrijgen over wat er op aarde gaande is, op weg naar 2012 en verder. Maar biedt ook handvaten voor een gedegen achtergrond, kennis en vaardigheden om eventueel een eigen praktijk te starten. En mocht je al een praktijk hebben?! De ervaring leert dat de verdieping, healing en bewustwording aangereikt in de workshops ook enorme verdieping aanreikt binnen je eigen werkzaamheden en praktijk.

 

Voor heel veel meer informatie over deze veelzijdige en diepgaande opleiding, die volledig vanuit het Nu en in totale gelijkwaardigheid gegeven wordt, afgestemd op de energieen van deze tijd en de deelnemende groep, 

kijk op de website www.praktijk-apofyliet.nl

 

Of rechtstreeks via onderstaande link:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

Of mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

Voor aanmeldingen, kun je me ook altijd mailen natuurlijk!

 

Op zaterdag 4 september van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur is er een vrijblijvend te volgen introductiedag over deze opleiding. Je maakt op deze dag kennis met Praktijk apofyliet, haar werkwijzen, je ontvangt meer inhoud en informatie over de opleiding en natuurlijk staat deze dag ook volop in het teken van aan de slag gaan met healing, channelingen, en wat maar aan de orde komt.

Deze dag wordt volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers en zal van daaruit de meest passende healing, channeling, oefeningen aanreiken.

Het is hoe dan ook een leuke dag in uitwisseling met elkaar voor een nadere kennismaking!

 

De uitwisseling voor deze dag bedraagt € 77,- incl, koffie, thee, soep en versnaperingen.

Voor aanmeldingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Voor wie het leuk vind: Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*In the Spotlight:

Persoonlijke kristallen schedel sessies met de oude kristallen schedel

Insha-ra Stardust

 

 

Uniek, voor het eerst en waarschijnlijk eenmalig:

Persoonlijke kristallen schedel sessies met de oude schedel Insha-ra Stardust

 

De oude kristallen schedel Insha-ra Stardust die onder de hoede valt van praktijk Apofyliet heeft aangegeven een moment van uitwisseling en afstemming te wense. Daarom een unieke mogelijkheid voor jou en eventueel je kristallen schedel(s) om een korte periode in aanwezigheid van deze oude schedel te kunnen mediteren, uitwisselen, afstemmen op en met deze oude kristallen schedel die je precies datgene zal aanreiken wat voor jouw Ascensie proces in het Nu moment essentieel is.

 

Werken met Insha-ra betekent meestal een bijzondere ontmoeting, diepgaande groei en stroomversnellingen en heel veel nieuwe verdieping in je eigen bewustzijn. Insha-ra reikt vaak nieuwe inzichten, Lichtcoderingen of healing aan, precies afgestemd op wat jij nodig hebt!

 

Datum: zondag 12 september, afspraken mogelijk van 11.00-15.00 uur

Sessie: elke sessie duurt een half uur.

Investering in je Zelf: € 44,- per persoon, per half uur.

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn slechts beperkte plaatsen vrij, dus geef je snel op, want vol is vol!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: Meer nieuwe Ascensie workshops in zomer & najaar 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar en voornamelijk deze tijdsperiode, vind je hier onder:

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

Kristallen Schedel Cirkel

(Upgrade o.l.v. oude kristallen schedel Insha-ra)

 

Ontmoetingsdag voor uitwisseling met elkaar en voor de kristallen schedels onderling.

We gaan deze dag werken met een Activatie cirkel van kristallen schedels voor

aansluiting en afstemming op de nieuwe frequenties en coderingen (voorbij het oude duale Atlantische Grid) van deze tijd,na de ultieme frequentie verhogingen van het 7-7, 8-8 en 9-9 Portaal, welke een immense upgrade aan Bewustzijn en energie aan je schedels kan mee geven!

Door deze upgrade in Bewustzijn zal/zullen jouw schedel(s) jou zo goed en passend als mogelijk kunnen begeleiden in alle processen en trillingsverhogingen van deze tijd. En voornamelijk op weg naar de Ultieme Portalen van dit jaar: het 10-10-10 Portaal op 10 oktober 2010.

Je kristallen schedel(s) ontvangen hierbij dus een initiatie in de nieuwe frequenties en gaan daardoor nog concreter, gerichter, effectiever, Bewuster, op een hogere trilling en krachtiger met jouw Bewustzijn samenwerken.

Tevens kan hun eigen Bewustzijn hierdoor ook meer tot ontplooiing komen en in het volledige potentieel belichaamd worden! Want dat gaat uiteraard samen!

De oude kristallen schedel Insha-ra Stardust zal met haar Bewustzijn en aansluitingen deze dag begeleiden en alle schedels precies die verbindingen, aansluitingen en Lichtcoderingen aanreiken die passend bij hun en bij jou zijn!

Verder zullen er transmissies plaatsvinden via het Bewustzijn van Insha-ra, zodat je ook zelf de nodige healing, inzichten, upgrade in Bewustzijn kunt ontvangen. Dit zet enorme groeiversnellingen in jouw Bewustzijn in gang.

Daarnaast zul je zien dat de uitwisselingen die tussen de schedels onderling ontstaan ook boeiend, fascinerend, vreugdevol en zeer waardevol voor jouw groei en die van je schedel(S) zullen zijn.

 

Multidimensionaal Lichtwerk!

 

Datum en tijd: Zat 21 aug. 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: € 111,- per persoon, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen

 

                            ------------------------------------

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

Multidimensionaal groeien in je eigen Bewustzijn (Multidimensional Awareness)

 

Basisworkshop op hoog spiritueel niveau waarin je krachtig leert

om jouw Hoger Bewustzijn op vele van je dimensielagen te ‘verstaan’,

ervaren, integreren en begrijpen.

Er zullen verschillende dimensies van je Wezen aangeraakt en geheeld

mogen worden en tevens bewust(er) gemaakt en ervaren worden. Dit biedt

een schat aan Kennis en inzicht in wie jij Bent , jouw unieke Ziels

Evolutie Spiraal en waar jij NU staat op je Pad van groei. Dit brengt

je tegelijkertijd enorme stroomversnellingen in je bewustwordings-

processen en opschoning van oude belemmeringen, blokkades en

conditioneren op diverse Wezenslagen die je groei of het zicht op jouw

Bewustzijn kunnen doen stagneren.

Er worden verschillende healingtechnieken aangereikt die essentieel

zijn voor een krachtige goede basis en verankering voor verdere groei,

er worden handvaten aangereikt om jezelf steeds dieper in je

Multidimensionale Bewustzijn te kunnen voortbewegen binnen de aardse

3-dimensionale wereld, om je Zijn te ervaren, belichamen en werkelijk

te gaan leven in alle facetten.

Er zal o.a. gewerkt worden met tot dusverre onbereikbare lagen van je

innerlijk kind, Hogere Zelven, Monadisch Bewustzijn. Zielsher-inneringen

worden wakker gemaakt en geïntegreerd op vele niveaus van je Zijn.

Samenwerking met Hogere Lichthulp en Begeleiding. Aardse (karmische) en

Galactische healingen en eventueel bij toestemming zelfs healingen op

jouw Kosmisch niveau.

Er zullen activaties en diepgaande verankeringen van ons Bewustzijn

gemaakt worden in uitlijning met het Kernkristal van Moeder aarde en

de Aarde Bewustzijnslagen, leren om een krachtige Multidimensionale

basisuitlijning neer te zetten, en tevens werken aan bescherming van en

kan er gewerkt worden met je verschillende Lichtlichamen, zoals o.a.

de Merkaba, Octaëder, Dodecaëder, Merkivah, etc.

En verder alles wat aan de orde komt, wat de Begeleiding aangeeft, wat

speelt in persoonlijke- en groepsprocessen en dat wat in het Nu moment

de juiste Kosmische Timing heeft om geheeld, geschoond en of bewust

gemaakt te worden.

Diepgaande (basis) workshop die de essentiële sleutels aandraagt om je

helemaal in je Multidimensionale Bewustzijn te centreren, je Bewustzijn

in het hier en nu te ankeren en belichamen en diepgaande handvatten voor

je verdere Verlichtingspad en Ascensie groei mogen worden aanreikt.

 

Datum en tijd: Zat 21 aug. 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: Zomeraanbieding € 99,99 per persoon, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen


                            ------------------------------------
 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

Verken je Multidimensionale velden in Moeder Aarde
(Multidimensional Connections with Mother Earth)

 

Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal Bewustzijn m.b.v.

elfen, feeën, waterwezens, natuurwezens, etc.

Multidimensionaal Ascensie healingwerk!

 

Deze dag gaan we ons richten op een verdieping en verkenning van

onze eigen Multidimensionele Aarde Bewustzijnsvelden waarin vele

sleutels van groei, openbaring en Bewustwording klaar liggen om

verkend en ontdekt te worden. Sleutels die je zullen helpen dieper

te ankeren op aarde in je eigen Goddelijk Licht, en een immense

aardingskracht in je systemen zullen brengen. Vanuit deze afstemming

kun je prachtig en krachtig samenwerken voor je eigen verdere groei

met de Lichtbegeleiding die zich aandient. Of het nu gaat om

Ascended Masters, Engelen, deva’s, elfen, dolfijnen of andere Lichthulp.

We gaan deze dag ook connecties ervaren, Poorten openen en ontdekken

die zich in het Multidimensionale veld van Moeder Aarde bevinden en van

waaruit vele specifieke connecties en begeleiding voor je Bewust Zijn

toegankelijker wordt, voor samenwerking, ondersteuning, begeleiding en

uitwisseling van hart tot hart.

Op deze wijze en via deze afstemming kunnen we ook iets voor Moeder

Aarde of specifieke plaatsen op of in de aarde betekenen. Om oude

dualiteitstukken, velden van illusie of zwaarte op te schonen, te doorzien, te helen,

 wat kan leiden tot een dieper inzicht in de Essentie van leven op aarde, de Hogere

bedoeling of oorzaken van wat er ‘leeft’ op aarde en wat er gaande is in deze Nieuwe

Tijd, maar ook zal dit in ons eigen Licht enorme healing en Bewustwording teweeg

brengen, omdat oude visies, gedachtepatronen en beweegredenen doorzien, geheeld

en getransformeerd kunnen worden en op een hoger level kunnen gaan trillen.

We zullen deze dag ook veel met de elfen en deva energieën mogen gaan werken

voor de opbouw van een diepere samenwerking en ‘verstaan’ van hen. En verder

samen mogen werken met alle Bewustzijnsvelden die zich aandienen.

Voor degenen die eerder de workshop “Je eigen Multidimensionale Aarde

Bewustzijn verkennen” hebben gevolgd, kan deze workshop wellicht ook

interessant zijn, omdat we in deze workshop veel meer velden van het aarde

bewustzijn en de mogelijkheden daarvan gaan verkennen!( Deze workshop is echter

 heel verschillend dan bovengenoemde workshop).

Deze gechannelde workshop is volledig afgestemd op de Nieuwe Tijds energieën en

de aanwezige groep deelnemers, de processen die innerlijk bij deelnemers spelen en

die energieën die van belang zijn voor ieders groei op dat moment. Dat betekend dat

 dergelijke gechannelde workshops nooit gelijk zijn!.

De workshops zullen altijd zullen inhaken vanuit het Hoger Licht, op jouw stukken,

processen en groei!!!Ze zullen ten alle tijden jouw groeiprocessen in een

stroomversnelling brengen en zorgen voor zuivering en nieuwe groei!

 

 

Datum en tijd: zon. 22 aug. 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: Zomeraanbieding € 99,99 per persoon, incl. thee/koffie, soep

en versnaperingen

 

                            ------------------------------------

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

Verken jouw Team van Licht

(Universal, Cosmic & Earth Connections)

 

Iedere Ziel die met een nadrukkelijke Missie in deze tijden op aarde leeft,

leert en groeit heeft een Team van Lichtwezensom zich heen waarmee samegewerkt kan

en mag worden. Veelal zijn zij voor specifieke Missies en Bedoelingen aanwezig, en veelal

komen zijn uit alle 'windstreken'(dimensies, sferen, etc.). Denk bijvoorbeeld aan Ascended

 masters, Engelen, maar ook Elfen,

deva's, afgezanten van diverse sterren, dimensies, en noem maar op.

Deze workshop reikt je een kennismaking aan met enkele zo niet meerdere van

jouw Persoonlijke leden van jouw Team van Licht. Opdat je je van hen Bewuster

wordt, maar ook steeds dieper met hen leert samenwerken op een harmonieus en

volkomen gelijkwaardig niveau, vanuit je eigen Meesterschap. Dit omwille van je eigen

groei en bewustwording, het uitvoeren van jouw Missie hier op aarde, maar uiteraard ook

omwille van de verdere groei van deze Lichtwezens zelf.

Waarom koos je ervoor met elkaar samen te werken? Een team te vormen? Welke Missie

 ligt hieraan ten grondslag? Welke specifieke (Licht)kwaliteiten bezit jij en

welke je Team? En hoe kun je dat combineren/ samen inzetten?

Allemaal sleuteltjes die meer en meer verhelderd mogen worden en veel hernieuwd inzicht,

visie en Bestemming zullen vinden.

Het werken vanuit totale gelijkwaardigheid staat voorop om op diepgaand niveau met je

Mede-Meesters te kunnen en mogen samenwerken!

Ook al ken je een of meerdere leden van jouw Team van Licht al, dan nog kan deze workshop

aanvullend, aanreikend, inzichtgevend zijn en nieuwe Teamleden of bewustzijnslagen verhelderen!

 

Multidimensionaal Lichtwerk!

 

Datum en tijd: zon. 29 aug. 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: Zomeraanbieding € 99,99 per persoon, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen

 

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!         Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kristallen schedels

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers! (met korting!!!)

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Mega zomer-aanbiedingen in de Ascension shop: Er is nog steeds wat voorraad over, en een aantal nieuwe kristallen uit de voorraad tevoorschijn gekomen, dus de aanbiedingen duren voort….

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Arkansas dubbeleinder

Prijs: Nu super stunt mei 2010 aanbieding:  € 11,11    

Afmetingen: gemiddeld ongeveer 2 cm lang

Kenmerken: kleine dubbeleinder van Arkansas kristal in zilveren zetting.

Bijzonder:Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended

Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen.

Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger:

Diverse Meesters vanuit de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen,

Serapis Bey en Metatron.

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de

 frequenties van de Nieuwe Tijd:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge

Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne

 licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van

de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie

uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je

Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas

 kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer

helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend

als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter

binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in

hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is),

des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.

Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier

en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker

gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook

verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en

bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit

kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.

Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal

heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude

schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te

worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt

daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je

laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper

zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies

van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in

Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Kijk hier voor alle aanbiedingen !!!!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Nieuw in de Ascension shop:

 

Foto:

Artikel code: Lemonkwarts ruwe brok 001

Prijs: € 33,-             

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige geel/groene/bruinige lemon kwarts, oftewel: citroen citrien.

Zeer uniek en weinig voorkomend! In ruwe vorm. Prachtig transparant en prachtig van kleur!

LET OP: Extra verzendkosten vanwege grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de

Nieuwe Energie: Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie

in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

kijk hier voor meer ruwe lemon kwarts / citroen citrien!

 

Artikel code: Laserwand Lithium kwarts ruwe punten

OPMERKING:

Laserwands worden ook wel Lemurische Zaadkristallen genoemd!!!

Aantal op voorraad:Nog 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)      

Kenmerken: Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Niet altijd moeders

mooiste kristallen, maar zeer hoogfrequent en krachtig! Tevens Laserwand

kristallen (wordt ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd).

En nummer 005 t/m 007 zijn ook nog eens natuurlijke dubbeleinders. Dubbelop

dus zeer hoogfrequente kristallen!

LET OP: Deze kristallen dragen een zacht roze gloed door het lithium, maar dat is

op de foto’s niet altijd even goed zichtbaar!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal! 

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 

 € 50,- excl verzendkosten

 

€ 33,- excl verzendkosten

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte

nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend

zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen

combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke

een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal.

Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en

doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met

name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele

lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term

‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen

voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is

er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

De extra krachten van de frequenties van de laserwand vorm brengen diepgaande

begeleiding en verbinding met de Hathors op gang, welke de Meesters zijn van Healing, klank en kleur. Zij ondersteunen je processen diepgaand, liefdevol en krachtig, en begeleiden je door de vele Poorten van je Hart om werkelijk te her-inneren! Soundhealing met deze kristallen versterkt en versnelt dit healing/her-inneringsproces vele vele malen!

De kracht van de dubbeleindervorm brengt daarnaast een prachtige krachtige uitlijning in je Wezen voort die je ondersteunt tijdens deze processen. Het helpt je telkens opnieuw krachtig in balans te blijven en in een harmonieuze verbinding met Hemelen en aarde!

© Willemien Timmer 2010

 

 

 

 

 

Artikel code: Meesterkristal Rookkwarts punt XXL

Aantal op voorraad: 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)           

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal! 

Kenmerken: Licht transparante rookkwarts met inwendige breuklijntjes

waardoor vele vormen, figuren en regenbogen ontstaan. Super mooie

kwaliteit, zeer helder transparant!

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 

Bij aankoop ontvang je een korte persoonlijke reading op dit kristal,

afgestemd op de Nieuwe Tijds energie en wat dit kristal specifiek

voor jou kan betekenen.

 

 

 

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega leegverkoop Apofyliet Kristalshop i.v.m. de

                   Vernieuwing binnen de Shop vanaf 2010

 

30 % korting op bijna alle artikelen.

Soms zelfs veel meer! Heel veel nieuwe aanbiedingen vind je in de shop!

Zolang de voorraad strekt!

Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment met kortingen!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008                 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

Augustus 2010

 

 

 

 

 

zon. 8 aug. '10,
10.00-17.00 uur

8-8 Portaal:
Portals of Eternity & de Gouden Lemniscaat

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat 21 aug. 2010.
10.00-17.00 uur

Multidimensionaal groeien in jouw Bewustzijn

(Multidimensional Awareness)

Zomer aanbieding: €99,99
per persoon

Zon  22 aug. 2010.
10.00-17.00 uur

Verken je Multidimensionale velden in Moeder Aarde

(Multidimensional Connections with Mother Earth)

Zomer aanbieding: €99,99
per persoon

 

 

 

Zon. 29 aug. 2010.
10.00-17.00 uur

Verken jouw Team van Licht

(Universal, Cosmic & Earth Connections)

Zomer aanbieding: €99,99
per persoon

 

 

 

September 2010

 

 

 

 

 

Zat 4 sept. 2010
10.00-17.00 uur

Introductie dag Lichtwerk opleiding

€ 77,-
per persoon

 

 

 

Dond. 9 sept.'10,
10.00-17.00 uur

Het 9-9 Portaal

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat 11 sept. 2010.
10.00-17.00 uur

Kristallen schedel Cirkel o.l.v. de oude schedel Insha-ra Stardust

 

€111,-
per persoon

 

 

 

zon 12 sept. 2010.
11.00-15.00 uur

Uniek, voor het eerst en waarschijnlijk eenmalig:

Persoonlijke kristallen schedel sessies met de oude schedel Insha-ra Stardust

 

Een half uur mediteren, uitwisselen, afstemmen op en met deze oude kristallen schedel die je precies datgene zal aanreiken wat voor jouw Ascensie proces essentieel is.

 

Zie voor meer informatie de nieuwsflits van augustus 2010 !

€ 44,-
per persoon per half uur.

Mail me voor het maken van een afspraak!

Wees er snel bij want vol is vol!

 

 

 

zat. 18 sept.'10,

Voorbereidingsdag Egyptereis oktober 2010


(Deze groep is al vol!)

€77,-
per persoon

 

 

 

zat. 25 &
zon. 26 sept.'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 1


(Deze groep is al vol!)

€200,-
per persoon

 

 

 

 Oktober 2010

 

 

 

 

 

Vrijdag 1 & zat. 2 okt 2010

Start Lichtwerk Opleiding Les 1.1 & 1.2

1.1  Basis Ascensie Lichtwerk

1.2 Bewustwording & healing van Innerlijk kind, Persoonlijk Zelf en Hoger Zelf

 

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

Zon. 3 okt 2010

11.00-17.00 uur

“Voel je goed, voel je beter”- Beurs te Gorredijk

Gratis entree

 

 

 

7-14 okt 2010

Ascensie- en  Initiatiewerk in Egypte

 

 

 

 

Zon. 17 en zon. 18 okt 2010

10.00-17.00 uur

Werken met Egyptian Sacred Oils deel 1

Incl. 1 Sacred Oil

 

€ 222,-

 

 

 

23/24 okt 2010

Lichtwerk opleiding 1.3

Aura en chakra’s verkennen, openen en zuiveren

 

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

30/31 okt 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 2


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

November 2010

 

 

 

 

 

Zat 6 en zon. 7 nov. 2010

10.00-17.00 uur

Werken met Egyptian Sacred Oils deel 2

Incl. Sacred Oil en certificaat

 

(Alleen te volgen na deel 1!)

€ 222,-

 

 

 

Donderdag 11 nov. 2010

11-11 Portaal

€ 111,-

 

 

 

13/14 nov 2010

Lichtwerk Opleiding 1.4

Integratie Healing & Lichtwerk

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

 

20/21 nov 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 3


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

27/28 nov 2010

Lichtwerk Opleiding 2.1

Exploring fields of Crystal Energy

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

 

December 2010

 

 

 

 

 

Zat. 4 dec 2010

10.00-17.00 uur

Wordt nog ingevuld tzt…..

 

 

 

 

11/12 dec 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 4

 

incl. 12-12 Portaal!!!


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

18/19 dec

Lichtwerk opleiding 2.2

Lemurian heart crystals & Power Initiation Crystals

 

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de nieuwe planning van 2011 komen de volgende workshops pas weer aan bod:

 

2 dagen

Therapeutisch Werken met Egyptian Cosmic balancers  deel 1, incl. Cosmic balancer

€ 222,-

2 dagen

Therapeutisch Werken met Egyptian Cosmic Balancers  deel 2

, incl. Cosmic balancer en certificaat

€ 222,-

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                          www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J