Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Apofyliet Nieuwsflits 16 juli 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen & website updates

* Wist je dat…

*In the Spotlight: Enkele nieuwe bijzonder krachtige Healingtools

*Nieuwe Therapeutische Ascensie workshops in zomer 2010

*Speciale juli-aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Amper 3 weken geleden zijn we terug gekomen uit Egypte, en inmiddels lijkt het alweer een eeuwigheid geleden. Wat gaat deze tijd hard en wat zit het vol met processen. We vliegen er bijna doorheen, en van het een in het ander. Alles lijkt zich steeds sneller op te volgen en aan te sluiten. Sommigen zullen daardoor wederom misschien het gevoel hebben in een achtbaan te zitten, veel lichamelijke klachten te ervaren en van het ene proces, gevoel, emotie, healingstuk, in het andere te schieten. Het hoort bij deze tijd, hoe cliché het ook klinkt. We zijn in razend tempo aan het groeien in Bewustzijn en al deze opschoning en het optrekken van de sluiers in ons Bewustzijn horen daarbij!

Geen wonder ook dat het op dit moment in een extra razend tempo lijkt te gaan of ervaren wordt, met alle krachtportalen die trillingsverhogingen naar de aarde brengen in deze tijd en de frequenties van ons Zelf maar ook van alle processen en Moeder aarde zelf zo doen aantrillen in hogere vibraties dan ooit te voren. Geen wonder dan ook dat velen van ons/jullie zoveel opeenstapelingen van transformatie processen en groei ervaren momenteel. We zijn tegelijkertijd en door dieptelagen heen aan het werken in onszelf en diepgaand aan het uitzuiveren en transformeren (wordt ook weer weerspiegeld door het weer!). maar tegelijkertijd kunnen we ook steeds meer de vruchten al gaan plukken van al hetgeen we al bereikt hebben, bewust gemaakt hebben, losgelaten hebben, gezuiverd, geheeld.

Kortom: het is en blijft nog even een ‘hobbelige periode’ met vele ongekende mogelijkheden en processen!

 

Ik hoop met deze nieuwsbrief weer enige vorm van ondersteuning, verheldering, wellicht herkenning of bevestiging of handvaten te mogen aanreiken die wellicht voor jou in deze periode waardevol mogen zijn. Ook in de vorm van enkele nieuwe ondersteunende hoogfrequente middelen en workshops. Maar uiteraard ben je ook van HARTE welkom in de praktijk indien je op een persoonlijke manier antwoorden zoekt op jouw vragen, inzichten m.b.t. jouw processen, en wat er maar in je leeft!

 

Ik wens je weer veel leesplezier toe met deze nieuwsflits en hopelijk tot ziens!

Geniet van deze stralende Zomer! Het is een tijd om nooit te vergeten! En dit is de tijd waar we allemaal al zo lang op gewacht hebben, qua Spirit!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen & website updates

 

*Opnieuw staan er een aantal nieuwe Ascensie Workshops op therapeutische basis, in de planning, verderop in deze nieuwsflits ook daar meer over, en uiteraard op de site meer informatie (in de Activiteitenagenda).

 

*Gedurende de maand juli gelden een aantal extra aanbiedingen op bijzondere Nieuwetijdskristallen, ook deze vind je verderop in deze nieuwsbrief. Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, en gedurende de hele maand juli 2010.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Wist je dat……

 

 

*Voor ieder die min of meer betrokken is geweest bij, afgestemd heeft op en/of belangstelling heeft getoond voor de afstemmingen op de zomer zonnewende op 21 juni 2010, even kort het volgende:

 

Vanwege de extreme hitte (waar we op voorbereid waren, 50 + graden) maar ook extreme benauwdheid/geen zuurstof in de lucht (wat niet gebruikelijk is in Egypte), hebben we vanuit Wijsheid onze plannen in Egypte bij ‘moeten’ stellen omtrent de Zonnewende. Het was ook qua gezondheid het beste om niet volgens de eerder uitgezette ingevingen en gechannelde informatie op die dag naar El Kab en Kom Ombo te reizen, daar in elk geval El Kab midden in de woestijn ligt, zonder enige vorm van schaduw.

We hebben gevoeld wat de Bedoeling was en zijn daarop voor een kort verblijf vertrokken naar een amper toeristisch klein plaatsje aan de Rode Zee. Vanaf de Rode Zee, in afstemming op de dolfijnen die hier regelmatig gespot worden, hebben we onze afstemming gedaan. Daarbij werden sterk ook de Luxor Tempel (Zuivering o.a.) betrokken, en de Ascensie lijnen vanuit Luxor Tempel doorgetrokken en geactiveerd naar het Water (Oer Vrouwelijk aspect) van de Rode Zee. En van daaruit hebben we de verbindingen gelegd met El Kab (Oer Moeder Energie). Uiteindelijk voelde deze bijgestelde Planning van Spirit en ons Mens-zijn als de meest wijze en juiste keuze. Op deze wijze hebben we een groter gebied dan voorheen gepland mee mogen nemen in de activaties en niet alleen polariteiten van mannelijk en Vrouwelijk met elkaar mogen verbinden, maar ook daadwerkelijk de krachten van water (Rode Zee) en vuur (Zon).

Na 2 dagen zijn we uiterst vroeg in de morgen alsnog naar El Kab gereisd en hebben in de kapelletjes en tempels de laatste verbindingen  van deze Activaties mogen verankeren. Zo kwam het plaatje toch weer rond. Oké, een beetje anders dan vooraf de Bedoeling leek te zijn. Maar niets gebeurd voor niets, en vanuit dat Vertrouwen leven en handelen we. En het werken vanuit je Zielenmissie vraagt soms een hoop flexibiliteit van de Aardse Persoonlijkheid, welke ook weer als ‘geslaagde leerles’ achteraf een heel goed gevoel mag geven.

 

 

*De Ascensie workshop rondom het 7-7 Sirius Portaal was een waar feest van Licht en grote Kracht. Met een krachtige groep van 12 personen hebben we prachtig mogen afstemmen op deze Sirius sterrenpoort en alle nieuwe frequenties die dat met zich mee bracht mogen verankeren in ons zelf, in de velden van Moeder Aarde en het Collectieve Bewustzijn. Enorme transformaties, healing, verschuivingen in Bewustzijn  mochten daarbij plaatsvinden en/of werken nog altijd bij de aanwezige mensen door.

Golven van krachtig Licht brachten de trillingsfrequenties naar grote hoogten, en enorme grote aantallen Lichtwezens waren deze dag aanwezig om ons te begeleiden en vanuit Eenheid en Gelijkwaardigheid, vanuit Meesterschap met ons samen te werken, en met ons dit Feest van Vernieuwing mochten vieren.

Het was een prachtige krachtige dag waarop keihard voor onze eigen Zielegroei en Bewustwording gewerkt is, alsook voor het Planetaire-, Galactische-, Collectieve- en Universele processen. Vanuit mijn hart wens ik alle aanwezigen nogmaals te danken, samen zijn we werkelijk bezig met het Creëren en Manifesteren van een Nieuwe wereld! En daar draagt een Portaal dag als deze grote steentjes aan bij, voor ieder op en in de aarde en waar dan ook in de Kosmos!

Overigens, ook het 8-8 Portaal en 9-9 Portaal beloven weer krachtige verdieping van deze Poort, Vernieuwing, trillingsverhogingen, initiaties en activaties met zich mee te brengen voor Al wat Is, op weg naar het Ultieme 10-10-10 portaal in oktober 2010!

(Voor deze workshopdagen zijn nog plaatsen vrij! Zie verderop in de activiteitenagenda! Wees er snel bij, want de ruimte is beperkt!)

 

 

*Op 17 en 18 juli 2010 vind de Bewuste Convergentie, Golf van Eenheid plaats op Aarde.

(Het scheppen vanuit het Hart van de intenties van het Eenheids Bewustzijn vanuit de negende golf van de maya Kalender!)

Voor hen die hier vanuit het hart feeling mee hebben, een roep toe voelen. Onder de onderstaande link vind je meer in formatie over wat dit inhoud:

http://www.calleman.com/content/articles/Nederlands/BewusteConvergentie.pdf

 

 

*De derde, en tevens laatste Lichtwerk Opleiding van Praktijk Apofyliet is inmiddels gepland en de data zijn bekend.

Er is op dit moment nog volop plek om in te stromen in deze diepgaande en zeer uitgebreide opleiding, die volledig gericht is om jou zoveel als mogelijk te ondersteunen in je eigen Kracht, Bewustwording, Lichtpotentieel en Meesterschap.

Voorgaande opleidingen hebben zeer diepgaande processen en veranderingen bij deelnemers teweeg gebracht, met prachtige blijvende effecten. Mensen werden weer meer in hun authentieke Kracht geplaatst, kregen een verdiept contact met hun Zelf en Hoger Bewustzijn, konden steeds meer hun Missie, specifieke kwaliteiten, leerlessen en processen verhelderen en noem maar op. Er gebeurd in de opleiding te veel om op te noemen. En ieder ervaart dat uiteraard weer op zijn of haar niveau, reikwijdte, vanaf dat punt waar jij staat in je groei in het NU.

De opleiding biedt vele handvaten voor eigen processen, groei en Bewustwording, maar biedt daarnaast ook voldoende achtergrond en informatie om steeds diepere inzichten te verkrijgen over wat er op aarde gaande is, op weg naar 2012 en verder. Maar biedt ook handvaten voor een gedegen achtergrond, kennis en vaardigheden om eventueel een eigen praktijk te starten. En mocht je al een praktijk hebben?! De ervaring leert dat de verdieping, healing en bewustwording aangereikt in de workshops ook enorme verdieping aanreikt binnen je eigen werkzaamheden en praktijk.

 

Voor heel veel meer informatie over deze veelzijdige en diepgaande opleiding, die volledig vanuit het Nu en in totale gelijkwaardigheid gegeven wordt, afgestemd op de energieen van deze tijd en de deelnemende groep, 

kijk op de website www.praktijk-apofyliet.nl

 

Of rechtstreeks via onderstaande link:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

Of mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

Voor aanmeldingen, kun je me ook altijd mailen natuurlijk!

 

Op zaterdag 4 september van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur is er een vrijblijvend te volgen introductiedag over deze opleiding. Je maakt op deze dag kennis met Praktijk apofyliet, haar werkwijzen, je ontvangt meer inhoud en informatie over de opleiding en natuurlijk staat deze dag ook volop in het teken van aan de slag gaan met healing, channelingen, en wat maar aan de orde komt.

Deze dag wordt volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers en zal van daaruit de meest passende healing, channeling, oefeningen aanreiken.

Het is hoe dan ook een leuke dag in uitwisseling met elkaar voor een nadere kennismaking!

 

De uitwisseling voor deze dag bedraagt € 77,- incl, koffie, thee, soep en versnaperingen.

Voor aanmeldingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*In the Spotlight: Enkele nieuwe bijzonder krachtige Healingtools

 

Heel veel meer informatie hierover vind je in het ‘item’ hier onder, waar meer uitleg over deze producten en (therapeutisch) werken ermee wordt uitgelicht.

 

Foto:  

Artikel code:  Egyptian Sacred Oils, set van 9 stuks

Prijs: € 55,55                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken:

LET OP: Extra verzendkosten vanwege grootte en/of gewicht van deze set!

Meer informatie omtrent deze Healingtool set:

 

Set van 7 (+2) chakra oliën gebaseerd op gebruikte oliën vanuit de oeroude Egyptische tradities, rituelen en inwijdingen.

 

-          gecombineerd met initiaties van kristallen schedels

-          gecombineerd met initiatie energieën van diverse heilige plaatsen in Egypte

-          gecombineerd met diverse kristalenergieën

-          gebaseerd op krachtige helende bloemen-energieën

 

Verkrijgbaar als kleine ‘reis’ set in buisjes waardoor je de oliën makkelijk met je mee neemt en of in de broekzak als ondersteunende energie bij je kunt dragen.

Ook te gebruiken voor ‘chakraleggingen’.

 

Deze oliën werken op diverse lagen binnen je Bewustzijn om je zoveel als mogelijk, en op zoveel als mogelijk lagen en dimensies te helpen groeien in Bewustzijn.

Op 3D en 4D niveau ondersteunen ze je mens-zijn, fysieke lichaam, emotioneel en mentaal lichaam en je aura en chakra systeem.

In de hogere frequenties en dimensies van jouw Wezen helpen ze je hogere energieen, potentieel, Lichtkwaliteiten, Soul Memories weer wakker te maken, te zuiveren, te her-inneren en te integreren, zodat deze weer toepasbaar worden voor het hier en nu.

Door te werken met al deze oliën als set, stap voor stap, chakra voor chakra, kun je je Zelf prachtig ondersteunen om je Monadisch Licht steeds dieper te doen indalen en alle Multidimensionale Wezenslagen van je Bewustzijn te verbinden, zodat je Spirit en Mens-zijn meer samen kunnen ‘smelten’/ werken/ gaan.

 

Deze oliën helpen je chakra’s steeds meer te openen, zuiveren, in balans te brengen. Oude koordverbindingen, karmische belasting, zwaarte, pijn, verdriet, onbewustzijn, belemmerende oude patronen en conditioneringen, etc. te helpen verhelderen, doorzien, helen en transformeren.

 

Extra oliën ter diepgaande ondersteuning:

Zielester : kosmische blauwdruk

Aardester: aardse blauwdruk

 

Voor het steeds dieper weer kunnen verbinden met je eigen Bewustzijnsvelden van je Kosmische en Aardse Blauwdruk. En om deze steeds meer met elkaar te verbinden, door al je chakra’s heen. Zodat je Missie, Zielendoelen, levenslessen, leerprocessen sterk ondersteund en verhelderd worden. Dit geeft veel meer richting aan je leven, meer feeling met je eigen Ziel en het Pad dat je als Ziel verkoos te bewandelen in deze incarnatie. Tevens opent het Soul Memories van eerder opgedane ervaringen, Kennis en Wijsheden van eeuwen aan incarnaties, die in je Blauwdrukken meegenomen zijn omdat ze op welke wijze dan ook essentieel zijn voor jouw Pad in deze incarnatie.

 

Het totaal van de 7 (chakra) oliën stamt af van de oeroude Egyptische traditie van werken met 7 heilige oliën in diverse rituelen en tradities vanuit de oudheid. Er zijn diverse Egyptische tabletten gevonden in de loop der jaren, waarin een ronde opening zat voor de sacred oils, met hun namen in hiëroglyfenschrift. Er wordt ook gezegd dat deze 7 oliën specifiek dienden voor het ritueel welke ‘Het openen van de mond’ wordt genoemd, wanneer de Farao was overleden.

 

Bij bestelling ontvang je een uitgebreidere beschrijving met nog meer mogelijkheden van de frequenties deze set. En de exacte verbindingen, energieën en initiaties die deze oliën in zich dragen.

Uitwisseling voor deze set:  € 55,55  excl. verzendkosten

 

 

Foto:  

Artikel code:  Egyptian Cosmic Balancer, set van 9 stuks

Prijs: € 49,99                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken:

LET OP: Extra verzendkosten vanwege grootte en/of gewicht van deze set!

Meer informatie omtrent deze Healingtool set:

 

Set van 9 Egyptian Cosmic Balancers voor diepgaande verankering, aarding en hoogstaande uitlijningen:

Verkrijgbaar als kleine ‘reis’ set in buisjes waardoor je de Cosmic Balancers makkelijk met je mee neemt en of in de broekzak als ondersteunende energie bij je kunt dragen.

Ook te gebruiken voor ‘chakraleggingen’.

 

Deze set biedt een prachtige en krachtige ondersteuning om steeds Hogere frequenties vanuit je eigen Hoger Bewustzijn te helpen aarden, verankeren en belichamen in het hier en nu. Op deze wijze dragen de Cosmic balancers bij aan het integreren van steeds diepergaandere bewustwordingsprocessen, processen van healing en het steeds dieper her-inneren wie wij Werkelijk Zijn en hoe onze Goddelijke aard werkelijk op aarde te leven en uit te dragen.

 

De set Egyptian Cosmic Balancers bestaat uit:

 

Mannelijke frequenties:

Abydos: verbindingen met Osirus

Luxor tempel: verbindingen met Serapis Bey

Karnak Tempel: verbindingen met Amon Ra

Ramesseum: verbindingen met Thoth

 

Verbindingsfrequenties mannelijk/vrouwelijk:

Sechmet & Ptah tempel

 

Vrouwelijke frequenties:

Philae Tempel: verbindingen met Isis

Dendera Tempel: verbindingen met Hathor

Valley of queens: verbindingen met Nefertiti

El Kab: verbindingen met Nechbet

 

Kijk hier voor alle globale beschrijvingen en werking per Cosmic Balancer !!

Bij bestelling ontvang je een uitgebreidere beschrijving met nog meer mogelijkheden van de frequenties deze set. En de exacte verbindingen, energieën en initiaties die deze oliën in zich dragen.

                                         

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Nieuwe Therapeutische Ascensie workshops in zomer 2010

 

 

Therapeutisch werken met Ancient Egyptian Healing Tools

 

Workshop 1: (in 2 delen)

Werken met Egyptian Sacred Oils

 

Workshop 2: (in 2 delen)

Werken met Egyptian Cosmic Balancers

 

 

Algemeen over deze krachtige en praktische  Ascensie Workshops:

Deze workshops zijn gebaseerd op het Werken met Heilige Krachtvoorwerpen en helende middelen. De ingang is de Kennis en energie vanuit het antieke Egypte, doch je hoeft niet perse daarmee een verbinding te voelen om te kunnen werken met deze krachtige Healingtools. Want deze zijn in feite Universeel. De Antiek Egyptische Kennis echter biedt een toegang tot healingmiddelen en -methoden die van alle tijden zijn en inzetbaar zijn in alle mogelijke vormen van groei en processen, ongeacht waar jij staat op je Pad van Bewustwording en groei.

De oeroude frequenties en Kennis van het Oude Volk biedt ook in deze tijden van versnelde Bewustwording en grootschalige healing prachtige handvaten en mogelijkheden voor ondersteuning op jouw unieke Pad van groei, ontwikkeling, healing, Bewustwording her-innering aan wie jij werkelijk Bent en jouw Pad van Meesterschap.

 

In deze workshops leer je op een verantwoorde wijze zelf te ervaren en beleven wat deze healingtools voor jou kunnen betekenen, wat hun energie inhoudt, wat ze met jou doen en hoe je er eventueel therapeutisch mee in de praktijk kunt werken. Voor je Zelf en/of voor een ander.

Deze workshops bieden volop mogelijkheden tot ervaring van de verschillende energieen van de healingtools en bieden ook de ruimte hiermee te oefenen met elkaar.

Het werken met deze tools biedt een enorme versnelling in je processen van groei en Bewustwording aan en reikt healing of in zichten aan, daar waar wenselijk, passend of noodzakelijk is.

 

Deze prachtige, krachtige healingtools bevatten een immense ‘gelaagdheid’ en reikwijdte, of je het nu hebt over de Sacred Oils of de Cosmic Balancers, die je op elk moment op jouw Pad van groei kunnen ondersteunen. Ongeacht op welk level van zijn jij resoneert, ongeacht in welke processen jij zit, waar je staat op je Pad van groei en Bewustwording.

Het mooie van deze Healingtools is dat  ze zoveel Lichtcoderingen in zich dragen dat ze een soort van ‘eigen intelligentie’ bezitten en altijd daarop door zullen werken, aan zullen sluiten of healing brengen waar jij dat het meest nodig hebt. Ze bieden dus altijd een passende ingang voor wie jij Bent op dat moment. En zijn zodoende toepasbaar in elke fase van je groei en leven, op elk Pad van groei, ongeacht hoe zuiver, Bewust of helder je al bent. Het maakt dus niets uit hoe ‘ver’ je al bent of in hoeverre je je al ontwikkeld hebt. De tools passen/stemmen hun frequentie daarop af en helpen jou in je Lichttrilling te verhogen vanaf dat punt. Op deze wijze zul je dan ook steeds nieuwe aspecten en mogelijkheden van deze tools ontdekken, daar ze hun frequentie, mogelijkheden, coderingen en activaties en reikwijdte telkens opnieuw op je afstemmen. Je groei gaat in een versnelt tempo met behulp van deze Healingtools, en telkens opnieuw bieden ze daarin de meest passende ondersteuning.

 

Hoe dan ook werken deze Healingtools altijd aan het herstel van je Oorspronkelijke Energie en brengen daarmee dus een enorm helende Kracht voort die diepgaande healing aanreikt op blokkades, chakra’s of Wezenslagen. Enkele van de vele voorbeelden van wat deze healingtools (ieder op eigen wijze en vanuit eigen verbindingen) aan kunnen reiken:

*Ze werken diep door op die processen, groei of levels waarop jij je in het Nu bevindt in je Zielsevolutie.

*Ze versterken het leven vanuit werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde en herstellen je verbindingen met Al Wat Is.

*Plaatsen je terug in je eigen Kracht, integriteit, zuiverheid vanuit Bewust Zijn.

*Ze versnellen je Pad van Meesterschap en Ascensie.

*Verbinden je met vele dimensies van je Zijn en activeren daarmee steeds hogere vonken van Licht in jouw Bewustzijn.

*Kunnen (indien nodig voor je Levensmissie) Soul Memories weer wakker maken. Her-inneringen opgeslagen in jouw Ziele-Akasha die essentieel zijn voor het hier en Nu, bijv. bepaalde specifieke Kennis, healingmethodes, Krachten, tools, of inzichten.

*Verbinden je met vele dimensies van Goddelijke Begeleiding via de kosmische en aarde portalen. Bijv. Ascended Masters, Engelen, Goden, Godinnen, Sterrenvolkeren, Aardewezens, kristallen, kristallen schedels, Lemurische frequenties, Atlantische frequenties, etc. Je ervaart daardoor ook steeds bewuster passende Begeleiding op jouw Pad en bij jouw Zielemissie en leert hierdoor gaandeweg steeds bewuster de juiste, passende frequenties en Begeleiding aan te spreken.

*Elk healingtool (ongeacht of het gaat om een Sacred Oil of Cosmic Balancer) draagt ‘werelden’ aan informatie en mogelijkheden in zich. In de workshops leer je hier een eerste ingang in te vinden die passend is bij wie jij Bent.

*Deze tools bieden ieder op eigen wijze stuk voor stuk een bijdrage en ingang naar de ervaring en her-innering aan jouw eigen Multidimensionaliteit, meesterschap, healingmogelijkheden en verbindingen met Al wat Is. Ongeacht waar jij nu staat in jouw groei.

 

In deze workshops leer je op verantwoorde, integere en zuivere wijze werken met deze krachtige en veelzijdige Healingtools. En wordt een handvat aangereikt (of ingang zogezegd) om steeds diepere lagen en mogelijkheden van deze Healingtools te gaan ontdekken, beleven en in te zetten in jouw groei.

De workshops zijn slechts een start tot een transformerende reis die proces na proces door zal mogen gaan in samenwerking met deze healingtools. En steeds grotere dieptes en hoogtes in je Bewustzijn zal mogen aanraken, steeds diepere healing, inzichten, groei en Bewustwording tot gevolg zullen hebben.

 

In deze workshops leer je op therapeutische basis te werken met deze Healingtools, waardoor deze zowel voor je Zelf als voor de therapeutische praktijk geschikt zullen zijn (nadat je de energieën zelf eerst min of meer eigen hebt gemaakt).

 

Deze workshops geven ook handvaten hoe therapeutisch en spiritueel te kunnen werken met de andere Egyptische Bloemen Essences en Egyptian Cosmic Balancers van Spirituele Praktijk Apofyliet.

 

 

Wat gaan we concreet ervaren, uitdiepen en beleven:

*Elke Cosmic Balancer en/of Sacred Oil invoelen op wat deze voor jou kan betekenen op dit moment van groei. Welke inzichten ze aanreiken, welke healing, welke ervaring ze je brengen. Om een eerste ingang naar deze frequenties te creëren en eigen te worden met deze werkwijze en healingtools.

 

*Zowel Chakra- als Multidimensionale Healingen voor je Zelf, jouw groei, processen en Bewustwording m.b.v. de Healingtools.

 

*Diepgaande persoonlijke transformaties, healingen en bewustwording, vanaf daar waar jij staat op je Pad op dat moment. Deze transformaties bieden je enorme versnellingen in je groei aan, healing van blokkades, geven een helderder inzicht in wie jij Bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je in huis hebt, wat jouw Pad is, etc.

 

*Maar ook concrete handvaten, tips, advies en informatie om met deze tools te werken, voor je Zelf zowel als in de praktijk.

 

*Uitwisselen met elkaar: Zowel ervaringen delen van het werken met de tools in de workshop, als ook healing/chakra leggingen bij elkaar met de Healingtools. Ook praktisch, concreet ermee werken dus.

 

*Gechannelde transmissies op hogere dimensie niveau’s om de hogere mogelijkheden van deze Healingtools te ervaren en je Bewustzijn op te rekken om je groei te versnellen, healing aan te reiken om je steeds dieper te kunnen openen voor het werken met deze healingtools. Ook activaties in je Bewustzijn om eigen Soul memories of Lichtcoderingen weer wakker te maken, zodat je ook vanuit eigen Zielsher-inneringen, een versterkte in intuïtie of een groter in voelend vermogen kunt werken met deze Healingtools.

 

*Indien aansluitend op de groepsenergie, processen of tijds-energie (en indien Spirit dit aangeeft) kan er ook gewerkt worden met andere Multidimensionale Healingtools zoals de Flower of Life en Egyptian Power Tools. (Onder voorbehoud en bij voldoende tijd).

 

*En verder datgene wat de Begeleiding en spirit aangeeft als zijnde essentieel voor de aanwezige groep deelnemers. Afgestemd op het groepsveld, individuele processen en kwaliteiten en de energie van dat moment in ‘tijd’.

 

*Je krijgt een Sacred Oil of Cosmic Balancer (Afhankelijk van de workshop) mee naar huis om je processen die aangezet/geactiveerd worden tijdens de workshops krachtig en blijvend te ondersteunen. (Dit geldt voor beide weekenden).

Verder ontvang je stencils met meer informatie over de Healingtools, frequenties daarvan en mogelijkheden.

 

*Volop ruimte voor persoonlijke begeleiding, vragen en verdieping in eigen processen tijdens de workshops.

Minimaal aantal deelnemers 4 personen, maximaal aantal 8 personen.

 

*Certificaat van deelname

 

 

De uitwisseling voor deze workshops:

Deze workshops (per healingtool, dus ofwel de Egyptian Cosmic Balancers ofwel de Egyptian Sacred Oils) zijn verspreid over 2 weekenden, zodat de nodige integratie kan plaatsvinden voordat we op een nog dieper niveau met de Healingtools verder gaan werken.

De uitwisseling voor beide workshopweekenden bedraagt € 222,- (incl. Persoonlijk Healingtool).

Dit Meestergetal staat voor: Verandering, transformatie, een nieuwe wereld creëren (ook in je Zelf). Maar verbind ook sterker met de mystiek en intuïtie (van waaruit we werken).

 

De uitwisseling van beide workshops samen bedraagt € 444,-.

Dit Meestergetal staat voor de kubus: het werkelijk neerzetten/verankeren van het Kosmische op Aarde, Zo Boven zo Beneden, Evenwicht en balans, Creatie en verankering van het nieuwe fundament in je leven (de groei en Bewustwording die je eigen gemaakt hebt in de workshops en de processen die daaruit voorvloeien, de kennis en vaardigheden werkelijk handen en voeten geven in je leven.

 

 

Welke mogelijkheden zijn er nog meer:

*Verdiepingsworkshop mogelijk in het werken met het krachtig geactiveerde Flower of Life Healingtool, alleen na deelname aan deze workshops en na een periode van integratie (na deze workshops). Dit Healingtool biedt nog meer krachtig helende, transformerende en Bewustwordings mogelijkheden. Bij voldoende belangstelling.

 

*Eventueel, indien je dat wenst na het volgen van deze workshops kun je een complete set Egyptian Cosmic balancers en/of Egyptian Sacred oils aanschaffen om thuis mee verder te kunnen werken. Deze zijn verpakt in handig reis-formaat doosje en voorzien van uitgebreide beschrijving.

 

De uitwisseling voor een set van 9 Egyptian Sacred Oils bedraagt € 55,55

(Dit Meestergetal staat voor Het Eenheids- of Christus Bewustzijn, vanuit Oud Egyptische energie: het Osirus Bewustzijn)

 

De uitwisseling voor een set van 9 Egyptian Cosmic balancers bedraagt € 49,99

(De 4 staat hier weer voor de ankering, aarding, stevigheid en balans, het op aarde brengen van. Het Meestergetal 999 staat voor de afronding van, en het werken naar een nieuwe fase toe, loslaten van het oude, groei, bewustwording, nieuw leven, vernieuwing binnen je leven).

 

 

 

Algemeen over deze krachtige Healingtools in de workshops:

(Meer informatie in de workshops en stencils die behoren tot deze workshops)

 

Deze Healingtools zijn stuk voor stuk op kracht, potentie en mogelijkheden uitgezocht vanuit mijn Hoger Bewustzijn en afstemming op de Nieuwe tijd. Van hieruit is een onderscheid gemaakt in de frequenties die alleen en/of gezamenlijk een prachtige bijdrage kunnen leveren aan ieders processen van groei, ongeacht waar je staat opdat pad.

Alle producten zijn geopend, geactiveerd en geïnitieerd vanuit het hoogst mogelijk haalbare Goddelijk Bewustzijn, en zijn verbonden met het Universeel Bewustzijn.

De ingang hiertoe is mijn eigen krachtige verbinding met de Aloude Gouden Egyptische Bewustzijnsvelden, (simpelweg omdat dat behoort tot wie ik Ben en mijn Missie) maar in feite zijn deze energieën en healingtools Universeel en losstaand van elk geloof, collectief bewustzijnsveld, etc. En bieden hiertoe aan ieder die zich vanuit het hart aangetrokken voelt door deze energieën/tools een prachtige ingang. Ongeacht of je wel of niet ‘iets’ met de Oud Egyptische energie en mystiek hebt.

Alle Healingtools zijn verbonden met alle dimensies van Zijn binnen dit Universum ( en way beyond) en dragen de frequenties van zowel Hemelen als aarde in zich op zuivere, gelijkwaardige en hoogfrequente wijze. Zodoende bieden ze vele ingangen en mogelijkheden naar alle dimensies van Zijn.

Deze producten zijn krachtig geïnitieerd m.b.v. diverse Heilige Krachtplaatsen, Ascended Masters en vele andere Lichtbegeleiding, kristallen, kristallen schedels, bloemen energieën en hun deva’s, zijn verbonden aan het Hart van Gaia/Moeder Aarde en het Hart van de Grote Centrale Zon en lijnen je zodoende telkens opnieuw uit met jouw Zijn.

Elk healingtool kent zijn eigen specifieke kwaliteiten die van Multidimensionale aard zijn, die op elke willekeurige laag, dimensie, frequentie een ingang biedt tot je eigen groei- en healingprocessen.

 

Enkele werkvormen van het werken met deze Healingtools zijn:

*Bij je dragen, of specifiek op een speciaal chakra.

*Healingen ermee geven en/of ontvangen.

*Chakraleggingen met een of meer van deze Healingtools tegelijkertijd (zeer krachtige healing, balancering en uitlijning!)

*Mediteren met de Tools en ervaren welke activaties ze je brengen, welke groeiprocessen, stroom versnellingen, healing, transformatie, etc.

*De Sacred Oils kun je ook specifiek op chakra’s smeren, maar ook hun geur werkt bijzonder helend.

*De Cosmic Balancers brengen hoge frequenties maar ook zeer diepgaande aarding, dus kun je heel goed in specifieke transformatieprocessen bij je dragen in de broekzak bijvoorbeeld.

 

Meer indruk/ informatie over deze healingtools en –sets vind je onder de volgende link:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopegyptianhealingtool-sets.htm

 

Heel veel meer informatie over deze healingtools en –sets ontvang je tijdens de workshops!

 

 

 

Data & tijden van de workshops:

 

Workshop 1:

Werken met Egyptian Sacred Oils,  deel 1

Incl. 1 Sacred Oil-buisje

 

Data: 14 & 14 augustus 2010

Tijd:  Beide dagen van 10.00 tot 16.30 uur

Uitwisseling: € 222,- incl koffie, thee, soep, versnaperingen.

Lunch mag je zelf mee te nemen.

 

 

Werken met Egyptian Sacred Oils,  deel 2

Incl. 1 Sacred Oil-buisje

 

Data: 11 & 12 september 2010

Tijd:  Beide dagen van 10.00 tot 16.30 uur

Uitwisseling: € 222,- incl koffie, thee, soep, versnaperingen

Lunch mag je zelf mee te nemen.

 

 

 

Workshop 2:

Werken met Egyptian Cosmic Balancers, deel 1

Incl. 1 Cosmic Balancer

 

Data: 21 & 22 augustus 2010

Tijd:  Beide dagen van 10.00 tot 16.30 uur

Uitwisseling: € 222,- incl koffie, thee, soep, versnaperingen

Lunch mag je zelf mee te nemen.

 

 

Werken met Egyptian Cosmic Balancers, deel 2

Incl. 1 Cosmic Balancer

 

Data: zondag 5 september & zondag 19 september 2010

Tijd:  Beide dagen van 10.00 tot 16.30 uur

Uitwisseling: € 222,- incl koffie, thee, soep, versnaperingen

Lunch mag je zelf mee te nemen.

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: Meer Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar en voornamelijk deze tijdsperiode, vind je hier onder:

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Meer Ascensie Activatie workshops in 2010 zijn o.a.:

 

*Werken met Meesterkristallen (Crystal Light Teachings ©)

*Connecties met en samenwerken met Natuurwezens & Moeder Aarde

*The Cosmic Rays of Light, Initiations by Ra

* The Books of Knowledge, Initiations by Thoth

*Power of the Goddess, Initiations by Isis, Nephthys, Ma’at, Sechmet & Nechbet

*Pillar of Light matrix Activation

*Zomer Zonnewende viering met groot kristallen krachtwiel & Aardehealing

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!        

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kristallen schedels

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers! (met korting!!!)

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Nieuw in de Ascension shop:

 

Foto:

Artikel code: Lemonkwarts ruwe brok 001

Prijs: € 33,-                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige geel/groene/bruinige lemon kwarts, oftewel: citroen citrien.

Zeer uniek en weinig voorkomend! In ruwe vorm. Prachtig transparant en prachtig van kleur!

LET OP: Extra verzendkosten vanwege grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de

Nieuwe Energie: Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie

in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

kijk hier voor meer ruwe lemon kwarts / citroen citrien!

 

 

 

Artikel code: Laserwand Lithium kwarts ruwe punten

Aantal op voorraad:Nog 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)          

Kenmerken: Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Niet altijd moeders

mooiste kristallen, maar zeer hoogfrequent en krachtig! Tevens Laserwand

kristallen (wordt ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd).

En nummer 005 t/m 007 zijn ook nog eens natuurlijke dubbeleinders. Dubbelop

dus zeer hoogfrequente kristallen!

LET OP: Deze kristallen dragen een zacht roze gloed door het lithium, maar dat is

op de foto’s niet altijd even goed zichtbaar!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!     

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 

 € 50,- excl verzendkosten

 

€ 33,- excl verzendkosten

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte

nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend

zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen

combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke

een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal.

Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en

doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met

name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele

lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term

‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen

voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is

er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

De extra krachten van de frequenties van de laserwand vorm brengen diepgaande

begeleiding en verbinding met de Hathors op gang, welke de Meesters zijn van Healing, klank en kleur. Zij ondersteunen je processen diepgaand, liefdevol en krachtig, en begeleiden je door de vele Poorten van je Hart om werkelijk te her-inneren! Soundhealing met deze kristallen versterkt en versnelt dit healing/her-inneringsproces vele vele malen!

De kracht van de dubbeleindervorm brengt daarnaast een prachtige krachtige uitlijning in je Wezen voort die je ondersteunt tijdens deze processen. Het helpt je telkens opnieuw krachtig in balans te blijven en in een harmonieuze verbinding met Hemelen en aarde!

© Willemien Timmer 2010

 

 

 

Artikel code: Honing calciet bol helder XXL

Aantal op voorraad: 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)               

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!     

Kenmerken: Uniek helder honingcalciet van zacht oranje/honing kleur.

Unieke transparantie en mega hoeveelheid inwendige regenbogen. Super kwaliteit!

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 

Bij aankoop ontvang je een korte persoonlijke reading op dit kristal,

afgestemd op de Nieuwe Tijds energie en wat dit kristal specifiek

voor jou kan betekenen.

 

 

 

Artikel code: Meesterkristal Rookkwarts punt XXL

Aantal op voorraad: 2 stuks

Prijs: (zie foto’s)               

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!     

Kenmerken: Licht transparante rookkwarts met inwendige breuklijntjes

waardoor vele vormen, figuren en regenbogen ontstaan. Super mooie

kwaliteit, zeer helder transparant!

 

Foto’s van beschikbare kristallen: (met afmetingen en prijzen)

 

Bij aankoop ontvang je een korte persoonlijke reading op dit kristal,

afgestemd op de Nieuwe Tijds energie en wat dit kristal specifiek

voor jou kan betekenen.

 

 

Mega juli-aanbiedingen in de Ascension shop:

Er is nog steeds wat voorraad over, dus de aanbiedingen duren voort….

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Arkansas dubbeleinder

Prijs: Nu super stunt mei 2010 aanbieding:  € 11,11      

Afmetingen: gemiddeld ongeveer 2 cm lang

Kenmerken: kleine dubbeleinder van Arkansas kristal in zilveren zetting.

Bijzonder:Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended

Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen.

Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger:

Diverse Meesters vanuit de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen,

Serapis Bey en Metatron.

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de

 frequenties van de Nieuwe Tijd:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge

Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne

 licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van

de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie

uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je

Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas

 kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer

helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend

als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter

binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in

hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is),

des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.

Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier

en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker

gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn

zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is

uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn

een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/

realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede

 aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je

werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook

verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten

van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende

frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig

uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het

Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en

bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit

kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.

Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal

heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen

te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude

schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te

worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt

daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je

laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper

zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies

van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in

Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

 

Foto:

Artikel code: Super stunt aanbieding: diverse armbanden 001

Prijs: Normale prijs gemiddeld € 7,50 tot € 10,-, nu voor € 5,55  (per stuk)    

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit splitarmbanden die gereinigd, geopend, geactiveerd zijn in hun volwaardig 13-dimensionaal Bewustzijn en je dus krachtig ondersteunen in jouw Bewustzijnsgroei! Met korte algemene reading op de frequenties van deze tijd en ondersteuning die de kristalsoort daarin aanreikt.

De volgende kristalsoorten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt:

 

Chalcedoon:

Chalcedoon helpt je steeds meer te spreken vanuit je hart. Je eigen Licht en Kracht, maar ook Wijsheid en Kennis op deze wijze de wereld in brengen. Stimuleert ook creativiteit (uitdrukking geven aan je Zelf), stroming, dieper innerlijk horen en verstaan.

 

Rozenkwarts:

Helpt je om Onvoorwaardelijke Liefde werkelijk te voelen in je Hart. Heelt oude Zielenpijn en kwetsuren. Helpt je je hart geopend te houden, ongeacht welke spiegels van groei je treft op je Pad. Acceptatie, vergeving, Liefde, zachtheid, heling en troost voor je Zelf en de wereld(en) om je heen ervaren. Diepe afstemming op je Zelf.

 

Citrien:

Helpt je je zonnevlecht beter in balans te brengen en de Kracht van de Zon toe te laten in je eigen leven en groei. Versterkt je eigen Kracht maar ook de verbinding met je eigen Zonne- of Lichtkracht. Maakt dus ook bewuster van je eigen potentieel en kwaliteiten.

 

Arkansas bergkristal:

Enorme transformatie en heling, maar ook de Kracht die ondersteunt om tot verheldering en inzichten te komen. Brengt enorme stroomversnellingen in groei en Bewustwording aan en helpt je steeds meer met een Hoger Perspectief naar je Zelf en de wereld(en) om je heen te kijken.

 

Carneool:

Ondersteunt je buikgebied en tweede chakra, waar zich vele processen beginnen aan te dienen in de frequenties van deze tijd. Brengt levensvreugde en zachte healing, maar ook troost en warmte. Schenkt aandacht aan gekwetste innerlijk kind stukken of oude emoties en brengt via de Oranje Galactische Straal enorm diepgaande karmische healing. Voor het steeds meer leven vanuit werkelijke Goddelijke Vreugde.

 

Fluoriet:

Brengt een prachtige balans in al je chakrasystemen en Bewustzijnslagen. Helpt je telkens opnieuw de hoogst haalbare uitlijning met hemelen en aarde vast te houden. Brengt een stroming van innerlijke harmonie, vrede en rust op gang welke gelegenheid biedt om je processen van groei en bewustwording zorgvuldig onder de loep te nemen.

 

Nefriet/jade:

Brengt zachte healing op oud hartezeer van eeuwen. Helpt je je hart te openen op steeds diepere Wezenslagen, met name gericht op het weer leren zien van je eigen Schoonheid als Ziel en ook je verbindingen met je Missie hier op aarde. Zachte energie van grote waarde, vol troost, kalmte, verstilling, innerlijke vrede.

 

Labradoriet:

Brengt een krachtige bescherming opdat je eigen Bewustzijn en energie de gelegenheid krijgt het eigen zelfbeschermend vermogen weer aan te spreken en aan te sterken. Helpt en ondersteund om dichter bij je Zelf te komen en te blijven en houdt verstorende invloeden en energieen van buitenaf buiten jouw energie.

 

 

 

Foto:

Artikel code: Super stunt aanbieding: diverse armbanden 002

Prijs: Normale prijs gemiddeld €12,50, nu voor € 7,77    (per stuk)      

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit splitarmbanden die gereinigd, geopend, geactiveerd zijn in hun volwaardig 13-dimensionaal Bewustzijn en je dus krachtig ondersteunen in jouw Bewustzijnsgroei! Diverse duurdere soorten! Met korte algemene reading op de frequenties van deze tijd en ondersteuning die de kristalsoort daarin aanreikt.

De volgende kristalsoorten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt:

 

Aquamarijn: Helaas al uitverkocht!!

Verbindingen met de Walvissen- en dolfijnenmatrix zorgen voor een enorme impuls van de hogere energie van water in je bewustzijn en energie. Dat betekend een enorme nieuwe, bevrijdende stroming aan transformatie, groei, speelsheid, sprankeling, maar ook wijsheid en kracht. Enorme vernieuwende energie die het beste in jouw zijn naar voren haalt.

 

Lapis lazuli:

Diepgaande verbindingen met oeroude Kennis van je Ziel kunnen gaandeweg aangetrilt en wakker gekust worden met behulp van deze energie. De Kracht van Kennis, Wijsheid en inzicht die ingezet kan worden in je groei in het hier en nu, ten behoeve van je Zelf en /of de ander. Je eigen Wijsheid her-inneren. Je Goddelijk Vermogen tot leven vanuit het Hoger Perspectief verder ontplooien.

 

Granaat :

Diepgaande aarding en verankering van je Zijn vanuit de hoger Bewustzijnslagen in 3D, het hier en nu. Granaat stimuleert het wakker worden van je Zielenpassie en helpt op deze wijze steeds meer je aardse Blauwdruk aan te trillen, en ook te verbinden met je Kosmische Blauwdruk. Opdat je vanuit Passie steeds meer werkelijk je Missie op aarde kunt brengen, bewust worden en uitvoeren.

 

Zwarte toermalijn :

Diepgaande verankeringen in de rasters van Moeder Aarde. Voor een krachtige verbinding met de aarde om jouw Zijn  zoveel als mogelijk te integreren in het alledaagse 3D leven. Helpt ook krachtig oude energieen te transformeren, af te voeren en ontladen waardoor nieuw licht en Bewustzijn weer de ruimte krijgt. Enorm essentieel voor ieder die mee kan gaan in de nieuwetijds frequenties, om ook stevig, geaard en verankert te kunnen werken vanuit dat Licht.

 

Toermalijn kleurenmix:

Diepgaande healing op diverse aspecten van je Zijn die nog de aandacht behoeven, troost, zorg, warmte, verzachting. Healing op verschillende oeroude patronen die vaak zo belemmerend kunnen werken. Vaak thema’s van eeuwen en eeuwen. Hardnekkige patronen dus die ook in het nu je groei telkens opnieuw aandienen, hoe vaak en hoe veel je er ook al aan gewerkt hebt. Deze energie helpt je steeds dieper naar de wortels van zo’n stuk te gaan om daadwerkelijk op alle niveaus en Wezenslagen deze thema’s te helen. Krachtige healer!

 

Olivijn:

Dit kristal werkt krachtig en diep in je hartfrequenties om weer geheel andere lagen van je hart te verkennen en her-inneren. Het gaat hier met name om de basis van je hart te versterken van binnenuit opdat je hart blijvend steeds meer geopend kan blijven, handvaten aanreikt via intuitie en gevoel, maar belangrijker nog: een groot vertrouwen van binnenuit, vanuit je Spirit, weer voelbaar maakt. Deze enorm creatieve Kracht schenkt een immense gift aan jouw Bewustzijn wanneer je werkelijk weer je Goddelijk Vertrouwen in je hart kunt ervaren (waarna het geïntegreerd mag raken in de onderliggende chakra’s).

Verdieping van je Zelf-contact en met je Zielsfrequenties, enorme transformatie van je hart en diepgaande vernieuwing en stroming in nieuwe groei, vanuit je hart.

 

Charoiet:

De Magie in je eigen Bewustzijn weer leven inblazen, opdat ook je Magische innerlijke kind weer ‘mee kan doen’ met wie jij Bent in al je facetten. Deze energie stimuleert je eigen Kosmische Wijsheid en Magie om weer geactiveerd te worden, her-innert te worden en ingezet in het hier en nu. Deze zeer speelse energie reikt tot in hoge regionen van je Bewustzijn uit en kan vele oude kennis, Wijsheden en Kosmische Wetmatigheden omtrent de Innerlijke Magie weer doen her-inneren. Stimuleert de creativiteit, stroming in speelsheid, pakt ook de hogere frequenties van je innerlijke kind.

 

Zonnesteen transparant:

De kracht van deze energie is er een van een prachtige combinatie. Deze frequenties verbinden namelijk hemelen en aarde op steeds diepere Wezenslagen in je energie en Bewustzijn, met elkaar. Hierdoor ontstaat een stevigheid, draagkracht maar ook een stabiel draagvlak om jouw eigen Hoger Bewustzijn steeds meer daadwerkelijk in het hier en nu te leven, te belichamen en neer te zetten. Krachtige ondersteuning vanuit prachtige balans en uitlijning!

 

Gele opaal:

Brengt krachtige Solaire energieen binnen in je systemen en bewustzijn voor een steeds dieper her-inneren aan wie je werkelijk Bent. Zonder omwegen, misschien daardoor soms met een confrontatie, maar altijd bewust makend en verhelderend. Deze energie helpt je in razend tempo steeds meer van je eigen Solaire of Gouden Kracht her-inneren en helpt je daarmee steeds meer in je eigen Kracht te gaan staan in je leven, groei en bewustwordingsprocessen. Bewust en verantwoordelijk voor wie jij Bent en wat jij uitdraagt!

 

 

 

Voor alle Coaching Crystals, kijk hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm

 

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega leegverkoop Apofyliet Kristalshop i.v.m. de

                   Vernieuwing binnen de Shop vanaf 2010

 

30 % korting op bijna alle artikelen.

Zolang de voorraad strekt!

Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment met kortingen!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

 

 

 

 

Juli 2010

 

 

 

 

Zat 17 juli 2010

10.00-17.00 uur

Sleutels van Licht: activatie & integratie

 

(Keys of Light activation & integration )

€111,-
per persoon

Zon 18 juli

Galactische Healing Dag

 

(Starconnections: Galactic Healing)

Diepgaande Zelf-Healing en versnelling van

je groei en Bewustwordings processen!

 

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat 24 juli 2010

10.00-17.00 uur

The Cosmic Rays of Light, Initiations by Ra
Egyptian Healing Light © Workshops

 

€111,-
per persoon

Zon 25 juli 2010

10.00-17.00 uur

Opnieuw een 7-7 Portaal: specifieke afstemmingen op en diepgaande initiaties via

 Thoth’s Books of Knowlegde


Egyptian Healing Light © Workshops

 

€111,-
per persoon

 

 

 

 

Augustus 2010

 

 

 

 

Zon 8 aug 2010

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

 8-8 Portaal: Portals of Eternity & de Gouden Lemniscaat

€ 111,- p.p

 

 

 

Zat 14 aug & zond 15 aug 2010  10.00-16.30 uur

Werken met Egyptian Sacred Oils

deel 1

€ 222,- p.p.

 

 

 

 

 

 

Zat 21 aug & zon 22 aug 2010

10.00-16.30 uur

Werken met Egyptian Cosmic balancers

Deel 1

€ 222,- p.p.

 

 

 

 

September 2010

 

 

 

 

Zat 4 sept

10.00-15.00 uur

Introductie dag Lichtwerk opleiding

€ 77,- p.p.

 

 

 

zon 5 sept 2010

10.00-16.30 uur

Werken met Egyptian Cosmic balancers Deel 2A

 

€ 111,- p.p.

 

 

 

Dond 9 sept 2010

10.00-16.30 uur

Het 9-9 Portaal

€111,- p.p.

 

 

 

Zat 11 & zon 12 sept 2010 

10.00-16.30 uur

Werken met Egyptian Sacred Oils

deel 2

€ 222,-

 

 

 

18 sept 2010

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

Voorbereidingsdag Egyptereis oktober 2010

 

(Deze groep is al vol!)

€77,- p.p.

 

 

 

zon 19 sept 2010

10.00-16.30 uur

Werken met Egyptian Cosmic balancers Deel 2B

 

€ 111,- p.p.

 

 

 

Zat 25/zon 26 sept 2010

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 1

 

(Deze groep is al vol!)

€ 200,- p.p

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J