Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits  17 november 2008 

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

         *Wijzigingen & updates & Mededelingen

*Viering 5-jarig bestaan van Praktijk Apofyliet

*De nieuwe Activiteitenagenda is klaar voor 2009

*In the spotlight: Egypte Lichtwerk Reis 2009

*Een vermelding waard: Nieuwe mogelijkheden

         *Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Ik wens jullie een prachtige reis in deze unieke en bijzondere tijd!

En nu eerst wens ik je alle leesplezier weer met deze nieuwsflits!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

*Wijzigingen & updates & Mededelingen

 

Er zijn enkele wijzigingen op de website geweest gedurende de afgelopen periode, ik probeer zo tussen alle bedrijven door gaandeweg steeds meer pagina’s up te daten en te verversen met nieuwe informatie, aansluitend op de frequenties en energieën van het NU. Dat valt niet altijd mee naast het vele andere belangrijke werk. Daarom zal gaandeweg de website steeds meer aangevuld worden met nieuwe teksten en informatie. Maar zullen vanwege dit groot onderhoud sommige pagina’s tijdelijk ook niet bereikbaar zijn, zoals bijv. de kristallen pagina’s. hiervoor verwijs ik dan ook momenteel maar even naar mijn boek “Lichtwerk met kristallen” voor uitgebreide beschrijvingen van vele verschillende kristallen.

Enkele pagina’s die la ververst zijn, zijn o.a. Lichtwerk, Ascension Healing, werkwijzen van Praktijk Apofyliet en de home-pagina. De rest volgt hopelijk vlot.

Ik hoop dat jullie enigszins geduld kunnen opbrengen, want zoals jullie weten is de site enorm uitgebreid en kost het aardig wat tijd alles up to date te houden.

 

Vanwege de drukte in de Praktijk kan de wachttijd voor afstandsconsulten momenteel oplopen tot 4-5 weken. Ik probeer alles zo spoedig mogelijk te channelen en doe mijn uiterste best, maar hoop dat jullie ook enigszins geduld kunnen opbrengen.

 

De nieuwe data van de Lichtwerk Reis naar Egypte zijn inmiddels bekend!

Zie verderop in deze Nieuwsflits.

Een rechtstreekse link naar meer informatie op de website, vind je hier!

 

 

 

 

 

*Viering 5-jarig bestaan van Praktijk Apofyliet

 

Met 2009 (Een Meesterjaar van het getal 11) in het vooruitzicht, welke weer start met een krachtige en bijzondere 1-1-11 Poort die enorme Transformaties zal gaan brengen, luidt het een jaar van nog meer vernieuwing, verandering, groei, Bewustwording en frequentieverhoging in.

In het kader van dit nieuwe jaar die van grootbelang zal zijn in ons Bewustwordingsproces, en in de combinatie met het 5 jarig bestaan van Praktijk Apofyliet op 1 januari 2009, wil ik bij deze vast en vooraankondiging doen:

 

Op zondag 4 januari 2009 vind de viering van het 5-jarig bestaan

van Praktijk Apofyliet als officieel praktijk plaats. Onder het genot

van een hapje en drankje mogen er volop uitwisselingen plaatsvinden

in het kader van de Nieuwe Tijd, Bewustwordingsprocessen en ons

Pad van Groei op weg naar Ascensie.

Deze dag staat vooral in het kader van ont-moeting, uitwisseling, herkenning, delen, Van hart tot hart, her-inneren, etc.

Maar we zullen ook doelgericht en bewust ervaringen, intenties en bewustwording met elkaar mogen uitwisselen via een korte workshop:

 

         Start van het nieuwe jaar: the shift to 2009: intenties voor het nieuwe jaar

 

Graag opgave van te voren i.v.m. beperkte ruimte!

De uitwisseling bedraagt € 33,- per persoon

Van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur

Meer informatie volgt te zijner tijd!

 

Het gaat vrij hard met de aanmeldingen, dus wil je ook dit Lichtfeestje met ons meevieren? Laat het me weten!

 

 

 

 

 

* Nieuwe activiteiten Agenda voor het eerste deel van 2009 is klaar!

 

Vele nieuwe workshops en mogelijkheden! Met o.a.

*Diverse losse Multidimensionale Ascensie Workshops, zoals:

-          New Rainbow Lightcodes

-          Multidimensional Connections with Ascended Masters & Angels

-          Multidimensional Connections in your Galactic Consiousness

-          En veel en veel meer komt er nog aan…

*Egyptian Healing Light Traject

*Apofyliet Multidimensionale Lichtwerk Opleiding

 

Kijk hier voor de nieuwe planning en activiteiten!

 

 

 

 

 

                   *In the spotlight: Egypte Lichtwerk Reis 2009

 

Egypte reis: nieuwe Lichtwerk Reis in de planning!

Data zijn bekend! Inschrijving kan gaan beginnen!

 

Na vele incarnaties in het antieke Egypte te hebben vertoefd, en vele reizen in dit leven naar dit Land van de Zon, is het dan eindelijk toch zo ver gekomen:

In februari/maart 2009 gaat de tweede groepsreis van Praktijk Apofyliet naar Luxor,

Egypte van start!

In het voorjaar van 2008 hebben we deze intense, transformatie en Lichtwerk Reis voor de eerste keer georganiseerd, en we kunnen wel zeggen dat het een groot en vooral krachtig succes was! Naast de Kracht van Eenheid binnen de groep, mocht ieder in het Hart aangeraakt worden op zijn/haar manier. Prachtige groei heeft mogen plaats vinden bij iedere deelnemer, maar ook diepgaande healing, initiatie en Bewustwording.

 

Ook deze tweede Lichtwerkreis zal in het kader staan van Multidimensionaal Bewustzijn/groeien, bezieling, Lichtwerk en Transformatie zijn en zal zeker een grote waarde voor je eigen groei hebben.

Naast de vele bijzondere tempels en Heilige Plaatsen die we bezoeken, zal er volop

gelegenheid zijn voor integratie, verdieping, healing, her-innering en initiatie in je eigen Zijn. Naast het brengen van een stukje healing of Lichtwerk, zullen we vooral veel healing en diverse initiaties of activaties voor onszelf mogen ophalen en herinneringen van de Ziel weer bewust(er) mogen worden, zodat eventueel aanwezige oude karmische stukken ook opgeschoond en geheeld kunnen worden, waardoor je veel dieper in je eigen Zijn zal kunnen groeien. We werken vanuit Multidimensionaal oogpunt, wat betekend dat we zoveel als mogelijk op alle niveaus van je Zijn uit deze reis proberen te halen. Telkens opnieuw zullen afstemmen op wat wenselijk of noodzakelijk is voor de groep en of individuele deelnemers en wat Spirit daarin ook aan mag reiken.

 

Bijzondere kenmerken van deze reis:

 

*Deze reis wordt niet een gejaagde reis zoals de reguliere tour leaders dat vaak wel doen. D.w.z. dat lang niet alle bijzondere sites bezocht kunnen worden, omdat deze te veel (reis) tijd zullen vergen. (Dit is überhaupt niet mogelijk in 1 week tijd).

We proberen zo ontspannen mogelijk een programma op te bouwen waarin healing,

Bewustwording, Her-innering, initiatie, Transformatie, verbinding, stilte en afstemming mogelijk is. De vele sites die we bezoeken zullen op deze aspecten uitgezocht zijn, en vele van deze sites zijn dan ook niet bekend bij het grote publiek of liggen niet in de route van reguliere tours (en zijn daardoor erg rustig).

Andere sites zullen vrij zijn om op eigen gelegenheid te bezoeken op vrije momenten, naar eigen keuze. Wij kunnen hier echter altijd in adviseren omdat we met vrijwel alle  plaatsen, waar dan ook in Egypte, bekend zijn.

 

*Deze reis wordt ook niet een opeenstapeling van het opdoen van indrukken of het rennen van de ene tempel naar de andere. We proberen dit gedoseerd en gevarieerd

aan te bieden, en de nadruk ligt op healing, her-innering en spirituele groei, maar ook op integratie, vrije keuze en het volgen van je eigen gevoel/intuïtie.

Deze reis is dan ook duidelijk anders dan ‘gewone’ georganiseerde reizen, omdat je in deze reis kennis maakt met zowel de oud Egyptische cultuur als de cultuur in het nu. We zullen dus niet in een ‘glazen kooitje’ door het land reizen, zoals vele andere georganiseerde tours dat vaak doen. Weet echter dat dat inhoud dat je niet alleen de mooie kanten van het land zal zien maar ook de dagelijkse realiteit van het Egyptische volk en leven. Dat kan soms een ‘cultuur-shock’ opleveren.

We maken contact met de dagelijkse cultuur van Egypte en zullen dan ook veelvuldig hulp mogen ontvangen van de lokale bevolking en enkele lokale vrienden van ons.

Denk aan taxi’s, paardentaxi, lokale veerboot, feluka (zeilboot) of motorbootjes, etc.

 

*De stilte-bezinnings momenten/workshops met de groep zijn bedoeld voor afstemming, healing, bewustwording, diepgang, vragen, meer uitleg en persoonlijke processen. Omdat dit lang niet altijd in de tempels zelf mogelijk zal zijn, vanwege de (soms vele) aanwezige toeristen.

Deze momenten zullen globaal ingedeeld zijn als volgt, maar kunnen variëren naar gelang de behoefte, wensen, processen en energieën:

-delen van ervaringen

-channeling/meditatie in voorbereiding op de volgende te bezoeken plaats(en) of dat wat op dat moment het meest aan de orde is.

-eventuele praktische zaken of achtergrond informatie over de te bezoeken plaats(en)

-eventueel mogelijkheden of afspraken voor de volgende dag

Op deze momenten wordt er ook gelegenheid en ruimte geboden om in te gaan op vragen, ervaringen en praktische zaken als de planning en het programma.

 

*Er zal veel vrijheid zijn om je eigen gang te gaan bij bezoeken aan tempels of Heilige Plaatsen. We zullen hierover als groep afspraken maken, wanneer we elkaar waar weer ontmoeten. In de tempels zal het mogelijk zijn geheel je eigen gang te gaan, of

aan te sluiten bij ons of bij elkaar. Volg je intuïtie en gevoel, dat staat voorop! Wordt je ergens naar toe getrokken om healing te ontvangen of juist te brengen? Volg dat gevoel.

In sommige tempels en plaatsen zullen we echt als groep samen iets kunnen doen. We volgen de stroming en aanwijzingen van de Hogere Begeleiding hierin!

 

Lees hier nog veel meer informatie over deze prachtige, intense Lichtwerk Reis, en bekijk het programma van te bezoeken sites!

 

Wil je met ons mee op deze krachtige en helende ‘life changing’ reis?

Mail me voor aanmeldingen, dan ontvang je het inschrijfformulier!!!

 

Nieuwe data voor deze reis:  27 februari t/m 6 maart 2009

Voorbereidingsdag: 21 februari 2009

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen

Maximaal aantal deelnemers: 11 personen

Kijk hier voor alle informatie!

 

Kijk hier voor het verslag van de eerste Groepsreis in februari - maart 2008!!!

 

Kijk ook hier voor indrukken van onze eerdere reizen!!!

 

 

 

 

 

 

*Een vermelding waard: Nieuwe mogelijkheden in Lippenhuizen

 

Al heel lang speelde mijn levenspartner en zielemaatje met het idee naast zijn eigen reguliere werk een bijdrage te leveren vanuit zijn innerlijk en gevoel. Zoals sommigen van jullie weten komt dat al tot uiting ook in de Egypte Reizen, waarin Arjen ook een prachtige bijdrage en vooral praktische bijdrage mag leveren. Maar de wens was om meer te mogen betekenen en doen op het Pad van groei, voor hemzelf en anderen.

Arjen is vooral gericht op de sjamanistische, native en druïden-kant en ook daar wilde hij graag iets mee doen.

Inmiddels begint zijn idee steeds meer vorm te krijgen, en alhoewel alles nog in de kinderschoenen staat, zijn de eerste nieuwe mogelijkheden al neer gezet.

Daarom ook wil ik graag bekendheid geven aan de nieuwe website van Arjen, die vast een indruk geeft van de nieuwe mogelijkheden die hij hiermee aan wil reiken.

De website is nog volop in ontwikkeling en in de komende periode zal er ook steeds aan gesleuteld gaan worden en zullen bijzondere producten toegevoegd worden.

Maar ik zou zeggen, neem eens een kijkje en snuffel in het rond.

Veel plezier!

De website is: www.trommelsenzo.nl

 

 

 

 

                   *Heel veel nieuwe kristallen & aanbiedingen in de kristalshop

 

Er zijn nog een aantal Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken. Een hele familie kleinere schedels is pas gearriveerd.

Van hen zijn er nog een aantal hier die een nieuwe caretaker zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

Hier onder vind je slechts een fractie van het gehele nieuwe assortiment!

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor het gehele assortiment!

 

Nieuw in het assortiment aangevuld zijn bijvoorbeeld:

*Spiegel apofyliet * Lemon kwarts *Prasioliet * Smaragd * saffier * Sodaliet punten * vele bijzondere fluoriet * vele nieuwe armbanden en hangers * Ruwe Tanzaniet * Aquamarijn * Witte topaas * Morganiet * Fairy Healingsticks * Verschillende calciet soorten*  Chalco pyriet * verschillende soorten mini puntjes * en nog heel veel meer….

 

 

Nieuw assortiment: Klik op de foto’s voor een rechtstreekse link!

 

 Armband roze Andes opaal  € 13,50 Slechts 5 stuks leverbaar!   

 

 Armband Toermalijn mix € 12,50 Slechts 5 stuks leverbaar!

 

 Armband Charoiet € 12,50  Slechts 5 stuks leverbaar!

 

 Armband Granaat dodecaëder € 19,50 Slechts 2 stuks leverbaar!

 

Armband Carneool € 8,50 Slechts 5 stuks leverbaar!

 

Chakra Balancers, 2 stuks leverbaar! Verschillende prijzen!

 

 Lapis Lazuli icosaëder hanger, aanbieding € 22,-, 6 stuks leverbaar!

 

 Prasioliet hangers, diverse maten en prijzen. Slechts 7 stuks leverbaar!

 

 Diverse Engelen hangers, € 15,-, verschillende kristal soorten!

 

  Lemon kwarts, € 18,50. slechts 3 stuks leverbaar!

 

 Blauwe calciet bol, super aanbieding € 25,- Slechts 4 stuks leverbaar!

 

Foto:  Uniek!

Artikel code: Lavendel fluoriet 001

Prijs: € 17,50                

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Violet/lavendelkleurige fluoriet. Prachtige en zeer unieke kleur!! Nietgeverfd!

Korte reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Lavendel kleurige Fluoriet bezit een kracht en frequentie apart. Het draagt een intens transformerende energie met zich mee, die met een ultieme zachtheid en liefdevolle zorg in je bewustzijn aan de slag gaat. Het werkt nauw samen met de Frequenties van de Violette Vlam, en dus ook met het Bewustzijn van St. Germain en Merlin.

Deze fluorietsoort brengt een zeer integere transformatie op gang waarbij je volledig wordt uitgelijnd en recht gezet in je eigen systemen en reeds her-innerde Lichtlichamen. Het lijnt al deze facetten van je Zijn met elkaar uit en verbind ze. Dualiteit, onbewustzijn, angst of onbalans wat deze uitlijning in de weg staat mag transformeren via de Violette Vuur frequenties. Lichtlichamen, dimensies van je Zijn of afgesloten lagen van je Zelf die je nog niet bewust bent, worden aangetrilt, opdat zij op de juiste Kosmische Timing binnen jouw groei zich verder kunnen openen in je Bewustzijn. Opdat de leerlessen, her-inneringen en groei die deze nog bevatten, hun pad kunnen gaan bewandelen in je leven.

De frequenties van de Lavendelkleurige Straal en het Merlin Bewustzijn helpen je steeds meer de velden van Creatie binnen je eigen Bewustzijn te verkennen, en leren je steeds meer werkelijk feeling te krijgen met manifesteren, scheppen en creëren vanuit je Hart en Hoogste Bewustzijn. Opdat je zelf je eigen Meesterschap op jouw Kosmische Timing volledig zult kunnen gaan belichamen. Op het Pad hier naartoe ondersteund de lavendel fluoriet meet krachtige doch liefdevolle healing, transformatie en Magische Bewustwording.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:  Uniek!

Artikel code: Lemurisch Iris kristal 001

Prijs: Super aanbieding: € 12,50            

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer transparante kwarts met inwendige breuken in een netwerk als een spinnenweb. Veel inwendige regenboogjes.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit geheel nieuwe tijds kristal draagt een enorme Lichtkracht, die zich kenmerkt door helderheid, kracht, Licht, vertrouwen en hoop, is als een Lichtbaken in tijden van verandering. Het kristal draagt directe connecties naar de Krachten van de Regenboog, de 12 Goddelijke- en 12 Galactische Stralen en de Elohim. Deze kwaliteiten, frequenties en krachten ondersteunen je in je groei en maken je steeds bewuster van je werkelijke Zijn. In Lemurische tijden werden deze kristallen gebruikt door de ‘Zieners van het Hart’  om in Zuiverheid telkens opnieuw af te stemmen wat noodzakelijk is qua Creatie in het Zelf en op aarde, en daarom ook dragen ze de naam Iris kristal. Het centreert en brengt tot de Ware Zuivere Kern.

Het kristal helpt je op een zeer zachte, vriendelijke en liefdevolle wijze steeds meer in je Zelf naar binnen te kijken. In eerlijkheid, oprechtheid en acceptatie, om tot opheldering te komen wat er werkelijk leeft in je, wat nog gezuiverd, opgehelderd of bewust gemaakt dient te worden.

Dit kristal verschaft dan ook inzichten in je Zelf, maar reikt daarmee ook gelijk healing, vertrouwen, bewustwording en moed aan.

Het helpt je om steeds meer met de ogen van je Hart, in mededogen, neutraliteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en overkoepelende Helderheid je eigen Zijn onder de loep te nemen. Waar kun je nog in groeien? Wat dient nog geschoond te worden? Welke leerlessen laat ik links liggen? Waar ligt mijn essentie en Kern? Ben ik werkelijk mijn Zielen Plan aan het leven, neerzetten en uitdragen? Allemaal vragen, en nog veel meer, die in eerlijkheid aanschouwt mogen worden in het Licht van Lemurisch Iris Kristal.

© Willemien Timmer 2008

 

 

Foto:  Zeer uniek!

Artikel code: Smaragd knuffel 001

Prijs: € 15,-                   

Afmetingen: kleine knuffelsteen

Kenmerken: zacht smaragd groen met donker moedergesteente.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit kristal draagt zowel zachtheid als Kracht in zich. De smaragd met hoge trilling, gecombineerd met het moedergesteente brengt hiermee zowel nieuw Licht en Bewustzijn, als ook aarding in je energie in. Het kristal is krachtig verbonden met de Groene Galactische Straal die naast diepgaande healing ook directere verbindingen met je Hoger Zelf, op andere niveaus dan je wellicht al gewend bent. Het verenigd diepgaande Liefde met je Hoger Zelf Licht en trekt hiermee oude Zielen Kennis aan om opnieuw bewust te maken, en te integreren in je groei in het hier en  nu . dat betekend dat je Hoger Zelf Licht ook veel krachtiger aanwezig zal mogen zijn. Niet alleen gedurende deze processen van bewustwording en healing, maar vooral nadat je deze processen doorlopen hebt.

Onder leiding van het Hart van Moeder Aarde, Lady Gaia, en de Lichtmeesters krijg je een enorme support en steun bij deze processen, die echt werkelijk van grote waarde zijn en je helpen om steeds meer in je Meesterschaps schoenen te gaan staan, weer de Meester te worden, die je Werkelijk Bent!

Zeer bijzonder kristal met unieke kwaliteiten!

© Willemien Timmer 2008

 

Foto: Zeer uniek!

Artikel code: Olivijn mini knuffel 002

Prijs: € 29,50                

Afmetingen: mini-knuffelsteen

Kenmerken: half transparante olivijn. Uniek in deze grootte en als mini-knuffelsteen. Diep van kleur. Prachtige kwaliteit!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling van dit kristal ontvang je een korte reading op maat: afgestemd op jouw energie en die van het kristal over wat deze jou komt brengen!

 

Foto:

Artikel code: Witte topaas mini knuffel 003

Prijs: € 17,50                

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: helder transparante witte topaas. Prachtige kwaliteit.

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling van dit kristal ontvang bovenstaande algemene reading.

 

Foto:

Artikel code: Morganiet knuffelsteen 001

Prijs: € 35,-                   

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: zacht transparant roze morganiet met inwendige breuklijntjes en dus regenboogjes!

Korte algemene reading op dit kristal: Morganiet is een uiterst belangrijk kristal voor deze tijd, omdat het zachte healing brengt tot in de diepte. Het helpt je door oude lagen (pijn, verdriet, blokkades, gekwetstheden, etc.) heen te gaan op een zachte liefdevolle wijze, maar wel recht door zee. Het lost als het ware alle sluiers op, opdat je ook je stukjes onder ogen kunt zien, kunt loslaten en kunt transformeren.

Morganiet bezit een enorme hartkracht, pure Goddelijke Liefde en leert jou ook je Hoger Hart energie weer te openen en te laten stromen.

Morganiet bezit een heel fijne, hoge Lichttrilling, verbonden aan de Engelenrijken. Het heeft verbindingen uitstaan naar diverse hogere Lichtdimensies, en is ook verbonden aan de zachte vrouwelijke energie van Quan Yin en Maria.

Het is ook verbonden aan het Regenboog Licht van de Elohim, wat Kracht, Hoop, verandering en groei brengt. Hoge Lichttrilling en complete transformatie. Integratie van het vrouwelijk aspect en de vrouwelijke energieën.

Dit kristal is van bijzondere waarde in deze tijd van Transformatie!!!

© Willemien Timmer 2008

 

Bij bestelling van dit kristal ontvang je tevens een korte reading op maat: afgestemd op jouw energie en die van het kristal over wat deze jou komt brengen!

 

Foto:

Artikel code: Sodaliet punt 001

Prijs: Super aanbieding: € 45,-               

Afmetingen: 9 cm lang, 4 cm breed

Kenmerken: Diep donkerblauwe sodaliet met donkere plekken en witte belijning. Schitterend inwendig ‘fluweel’ effect.

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten van dit kristal hoger!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De kracht van Sodaliet is zeer waardevol in deze tijd. Naast het feit dat het krachtige verbindingen met 3D en de aarde in zich draagt, heeft het veelal ook prachtige Sterrenverbindingen uitstaan. Het verbind je met de Universele jij en de aardse jij. Dat betekend dat  sodaliet je helpt om steeds meer van je Sterren- en Universele bewustzijn te her-inneren en dat ook echt aan te trekken naar 3D. het verbind dus je Kosmisch Zijn met je Aardse Zijn.

Sterk verbonden aan de energie van Sodaliet zijn de frequenties van de Walvissenmatrix, die je ondersteunen en begeleiden in het steeds verder verkennen van de diepte, Wijsheid en Grootsheid van je Zelf. Maar ook ondersteunt deze begeleiding je stroming in je groei en leven.

Ook verbonden aan de sodaliet frequenties zijn de krachten van Lady Nada, de Blauwe Galactische Straal, Aartsengel Michael en de Melkweg. Ook de leylijnen (aderen van Moeder Aarde).

Voor integratie van Kosmische her-inneringen en Multidimensionale Ziele Wijsheid in het hier en nu.

© Willemien Timmer 2008

 

Bij bestelling van dit kristal ontvang je een korte reading op maat: afgestemd op jouw energie en die van het kristal over wat deze jou komt brengen!

 

Foto:

Artikel code: Honing calciet bol klein 001

Prijs: Super aanbieding: € 17,50            

Afmetingen: 3,5 cm doorsnede

Kenmerken: Zeer helder transparante honing calciet, in bolvorm geslepen. Veel inwendige regenbogen!

LET OP: Vanwege grootte en gewicht zijn de verzendkosten van dit kristal hoger!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling van dit kristal ontvang je een korte reading op maat: afgestemd op jouw energie en die van het kristal over wat deze jou komt brengen!

 

Kijk voor het gehele nieuwe assortiment hier!!!

 

 

 

Kortingen in november op eerder assortiment:

 

 

Chakra armband, van € 10,- voor € 9,-

Met algemene korte reading op de kristalenergie!

Zolang de voorraad strekt!

 

Blauwe maansteen armband, van € 7,50 voor € 7,-

Met algemene korte reading op de kristalenergie!

Zolang de voorraad strekt!

 

Diverse Parel sieraden

Diverse prijzen. Nu op elke hanger € 3,50 korting!

Met korte persoonlijke reading op de kristalenergie!

Zolang de voorraad strekt!

 

Serafiniet sieraden

Diverse prijzen. Nu op elke hanger € 2,50 korting!

Met korte persoonlijke reading op de kristalenergie!

Zolang de voorraad strekt!

 

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

 

 

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop                                                        

Kosten                      

november 2008

 

 

Zaterdag 22 en
zondag 23 nov.08
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding, workshop 5.3:
Samenwerking in Eenheid
voor Moeder Aarde

LET OP: deze opleidingsgroep is al vol!!!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

december 2008

 

 

Zaterdag 6 dec.08
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding, workshop 5.4:
Samenwerking in Eenheid
& Verbondenheid Integratie

LET OP: deze opleidingsgroep is al vol!!!

meer info over
de Opleiding

€100,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

Zondag 7 dec.08
10.00-16.30 uur

Egyptian Healing Light ©
Introductie workshop

Multidimensionaal Lichtwerk!

Deze dag gaan we diepgaand transformerend healingwerk voor onszelf neerzetten, waarbij enorme beperkende frequenties vanuit oud Bewustzijn losgelaten mogen worden. Dit werkt enorm bevrijdend, verruimend, bewustmakend van wie wij Werkelijk Zijn!

Nog 3 plaatsen vrij!

 

Introductie
prijs €88,-
per persoon

NIEUW!!!

 

 

 

Zaterdag 20 dec.08
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding, workshop 5.5:
Terugkomdag voor verdieping,
integratie en uitwisseling

LET OP: deze opleidingsgroep is al vol!!!

meer info over
de Opleiding

€100,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

Januari 2009

 

 

zat. 4 jan.'09
10.00-15.00 uur

    Viering: 5-jarig bestaan van

Praktijk Apofyliet!

Met een hapje en een drankje!

Met korte workshop:
Start van het nieuwe jaar:
the shift to 2009:
intenties voor het nieuwe jaar

Nog enkele plaatsen vrij!

 

€ 33,-
per persoon

Zat. 11 en
zond. 12 jan. '09
10.00-16.30 uur

Start Lichtwerk Opleiding
workshop 1.1 & 1.2

1.1 Basis Ascensie Lichtwerk
1.2 Bewustwording & healing van Innerlijk
kind, Persoonlijk Zelf en Hoger Zelf

 

Nog 2 plaatsen vrij!

 

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

Zat. 31 jan. '09
10.00-16.30 uur

NIEUW!!!
New Rainbow Lightcodes

Multidimensionaal Lichtwerk!

Healing & transformatie werk, activaties
in je Multidimensionaal Bewustzijn
via het werken met de frequenties
van de Regenboog voor
intense healing op Multidimensionaal
niveau!

Nog 5 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J