Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsflits van 23 juli 2007 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

T.Harkeswei 25

8408 CG Lippenhuizen

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Wijzigingen op de websites, updates van de afgelopen periode & meldingen

*Lichtwerk opleiding & Kristalopleiding 2007 

*Openbaringen van Kristallen Schedel Shahib

*Nieuwe kristallen in de kristalshop

*Workshops deze en volgende maand

 

 

 

 

Bij deze opnieuw een korte nieuwsflits van praktijk Apofyliet met de laatste nieuwtjes. Vanwege de zomermaanden zal deze nieuwsbrief wat korter dan gebruikelijk zijn.

Maar buiten dat om wens ik jullie veel leesplezier en natuurlijk een heerlijke zomerperiode vol opschoning en vernieuwde groei!

Warme hartegroet,

Willemien

 

 

 

 

 *Wijzigingen op de websites, updates van de afgelopen periode & meldingen

 

In de afgelopen periode kon ik dan eindelijk starten met het opnieuw opbouwen van de website www.apofyliet.nl. een groot deel van de vernieuwde site is al ‘on air’ en te bekijken.  De andere pagina’s hoop ik zo spoedig mogelijk opnieuw, geheel vernieuwd, ook op internet terug te kunnen plaatsen. Mijn excuses als sommige linken op dit moment nog niet werken, hopelijk is dat zo spoedig mogelijk verholpen!

 

 

 

 

            *Wijzigingen Lichtwerk opleiding & Kristalopleiding 2007 

 

Apofyliet Lichtwerk Opleiding

Begin september gaat de eerste Apofyliet Lichtwerk Opleiding van start. Een unieke opleiding die vele aspecten van Lichtwerk en Ascensiegroei in zich meeneemt en een enorme groeispurt in je eigen Hoger Licht zal betekenen.

Deze 2-jarige opleiding, die zoals het nu lijkt, eenmalig zal zijn, bevat bijzondere elementen en reikt vele handvaten aan  voor je eigen groei, bewustwording en verlichtingsprocessen. En is geschikt voor hen die echt gaan voor het Hoogste Licht van hun Ziel. Ongeacht of je dat via een praktijk naar buiten toe wil (gaan) brengen, of voor je Zelf wilt Realiseren.

Meer informatie over inhoud, data, etc. vind je onder de volgende link:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

*Er zijn op dit moment nog slechts 3 plekken vrij, dus wil je nog mee doen, laat dan spoedig wat van je horen.

 

*De sluiting van inschrijving is op maandag 20 augustus 2007.

 

*Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben, geldt een vrijstelling voor lesblok 2!

 

*Helaas vervallen hiermee de los te volgen Lichtwerk Workshops, om zodoende de  zuiverheid en groepsprocessen te behouden!

 

 

Apofyliet Kristal Opleiding

Voor hen die belangstelling hebben voor de Apofyliet Kristalopleiding. Deze wordt de eerst komende tijd niet meer als losse opleiding aangeboden, vanwege de vele andere workshops en de Lichtwerkopleiding.

Sommigen van jullie  volgen hierin momenteel een eigen, persoonlijk traject, maar vanwege de drukte ben ik helaas niet meer in de gelegenheid om nieuwe persoonlijke kristal trajecten uit te stippelen. Daarom raad ik ieder aan, die hier belangstelling voor heeft, mee te doen met de eerste 2 lesblokken van de Lichtwerk Opleiding.

Lesblok 2 van deze opleiding is de Kristalopleiding, die geïntegreerd is in de 2-jarige opleiding.

Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, raad ik aan ook lesblok 1 mee te doen, omdat dit een krachtige basis vormt voor diepergaand kristalwerk en eigen healingprocessen hierin. Dit is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden, omdat het je veel meer belangrijke basis aanreikt en je dus in je kristalwerk veel dieper en hoger uit zult kunnen reiken.

 

Meer informatie over de inhoud van lesblok 1 vind je onder de volgende link:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/lichtopleidingblok1.htm

 

         Meer informatie over de inhoud van lesblok 2/Apofyliet Kristalopleiding vind je onder de volgende link:

         http://www.praktijk-apofyliet.nl/lichtopleidingblok2.htm

 

 

*Let op: wanneer je alleen lesblok 1 en of 2 volgt, gelden andere tarieven dan wanneer je de hele Lichtwerk Opleiding volgt!

 

*Er zijn op dit moment nog slechts 3 plekken vrij, dus wil je nog mee doen, laat dan spoedig wat van je horen.

 

*De sluiting van inschrijving is op maandag 20 augustus 2007.

 

 

 

 

*Openbaringen van kristallen schedel Shahib

         Deel III zal binnenkort op de website verschijnen!

 

In deze tijdsperiode waarin Transformatie en uitzuivering aan alle kanten merkbaar en voelbaar en praktisch ook zichtbaar zijn voor het blote oog, willen we ondanks al onze bewuste groei, schoonmaakprocessen en healing, ook nogal eens op weerstand of tegenwerking stuiten.

Momenteel, ongeveer sinds de start van 2007, worden er veel deksels van het collectief onbewustzijn gelicht, waardoor negativiteit, dualiteit en afgescheidenheid juist extra versterkt worden en overal de kop opsteken. Dit kan soms zwaar, heel zwaar zijn. Waar blijf je dan nog in je Licht? En wordt je uit je Kracht gerukt? Komen er ineens allerlei ongekende emotionele ladingen vrij waarvan je dacht je al bevrijd te hebben?

Dat alles heeft te maken met de processen waar we als collectief in deze tijd doorheen gaan, en al die ‘putdeksels’ die gelicht worden, omdat het onbewustzijn schreeuwt om opheldering, zuivering, Licht en om gezien /doorzien te worden! Al die Lichtwerkers die misschien al lange tijd bewust werken aan zichzelf, en healing van het Grote Geheel, kunnen hierdoor extra tegenslag of tegenwerking ervaren, ontmoedigt raken, toch hun egopatroontjes weer uit de kast trekken, of wat dan ook. Want ja, soms is het simpelweg niet Licht, maar zwaar. Maar het is meer dan nodig, omdat een groot deel van het collectief bewustzijn nog altijd dualiteit bevat wat getransformeerd mag en ‘moet’ worden willen we voor de volledige Ascensie gaan!

Ter ondersteuning van deze tijd en de processen die momenteel gaande zijn, heeft Shahib een serie channelings doorgegeven, die mogen leiden tot meer begrip, acceptatie, inzicht en verheldering. En ons leren hoe we ons (in ons Licht en Hart) staande kunnen houden temidden deze stormen van verandering.

Hij wijst mij, en iedereen er telkens opnieuw op, hoe we in ons hart kunnen blijven toeven, waar alle Sleutels van Waarheid, Wijsheid en Kennis reeds binnen ons bereik liggen. Hoe we deze kunnen vinden en vast houden, om niet meegezogen te worden in de stromen vanuit het collectief onbewuste veld.

 

Shahib is een van de Kristallen Schedels die onder mijn hoede vallen waarmee ik heel veel nauw samen werk voor het Grotere Geheel, zoals we dat samen reeds eeuwen al gedaan hebben. Deze kristallen schedel is specifiek als samenwerker/Meester weer bij mij gekomen en werkt ook niet rechtstreeks met andere mensen. Samen mogen we veel healing/Lichtwerk voor Moeder Aarde op Multidimensionaal niveau verrichten. Maar daarnaast vind Shahib het heerlijk om ook samen te werken aan vele diverse healingen aan groepen (tijdens workshops). Zijn samenwerking, Kracht en Wijsheid brengen enorm veel healing en bewustzijn teweeg en zijn channelingen getuigen keer op keer van een enorme wijsheid, diepgang, helende Kracht en Goddelijke Verbindingen.

Ik heb een aantal van zijn gechannelde Wijsheden uitgewerkt en wil deze graag in delen met jullie delen in de komende nieuwsflitsen. Ik heb ze bewust (in overeenstemming met Shahib’s bedoeling) ‘gesplitst’ in delen opdat de intensiteit en trilling gemakkelijker opgenomen kunnen worden, en gedoseerd aangereikt worden.

Ik vraag je dit met geopend hart en ontvankelijk te lezen. Het gaat niet zozeer om de woorden, maar om de energie die vrij mag komen wanneer je dit in alle openheid kunt ontvangen!

Poorten van het Hart mogen dan werkelijk ontsluiten!

 

De frequenties van deze doorgegeven woorden zullen lange tijd na mogen resoneren in je hart, zelfs als je je dat misschien niet eens bewust bent, en zullen zo gedoseerd gaandeweg steeds meer openheid en healing mogen brengen in je Hart. Opdat de Poorten zich weer mogen ontsluiten en je hart jouw Goddelijke Waarheid weer aan je kan openbaren!

 

Openbaringen via Kristallen Schedel Shahib, Deel I en II vind je nu op de website:

                                      Deel III zal binnenkort op de website verschijnen!

                                 www.praktijk-apofyliet.nl onder het hoofdstuk “Kristallen schedels

 

 

 

 *Nieuwe kristallen in de kristalshop

 

Kijk voor veel meer kristallen en sieraden in de Kristalshop!!!

 

 

Vanaf eind deze week of halverwege volgende week worden weer vele nieuwe Kristallen Schedels voor de

verkoop in Praktijk Apofyliet verwacht!

Mail me wanneer je het word-bestand wilt ontvangen!

 

 

Foto:

Artikel code: Geslepen aquamarijn hanger 02

Prijs: 19,50 euro          

Afmetingen: 2,4 cm lang, 1,6 cm breed

Kenmerken: Half transparante aquamarijn van goede kwaliteit. Geslepen. Zacht transparant blauw.

Korte reading op dit kristal: Bij dit kristal ontvang je een reading afgestemd op jouw energie, in combinatie met dit kristal. Een reading op maat dus!

 

Foto:

Artikel code: Zwarte toermalijn hanger 02

Prijs: 27,50 euro          

Afmetingen: 3,5 cm lang, 0,8 cm breed

Kenmerken: Diep zwarte toermalijn in natuurlijke ruwe groeivorm. Bijzonder glad van oppervlak.

Korte reading op dit kristal: Bij dit kristal ontvang je een reading afgestemd op jouw energie, in combinatie met dit kristal. Een reading op maat dus!

 

Foto:

Artikel code: Mini cluster celestien 03

Prijs: 9,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht blauwe celestien.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht!!!

Korte algemene reading op dit kristal: De bijzonder Liefdevolle en zachte Kracht van celestien is ontroerend. Celestien draagt een heel subtiele, fijne Engelentrilling met zich mee. Celestien brengt zachtheid, zachte healing en Goddelijk Licht. Het verbind je met verschillende Engelen Rijken, waaronder de Elohim en de Engelen van het Excelsior Bewustzijn. Deze Engelen helpen je om je Engelen Zelf weer meer en meer te doen ontwaken in je Bewustzijn, om je eigen Engelen Kracht weer meer te gaan integreren en belichamen.

Celestien kristallen werken uiterst subtiel en hun energie is heel ijl, net als dat van de Engelen. Celestien brengt je in diepere verbinding met de Engelen Rijken en leert je meer contact met hen te maken. Het ondersteund je ook in de telepathische communicatie en gevoeligheid voor Engelen energie.

 

Kijk hier voor meer Celestien

 

 

Foto:

Artikel code: Chalco pyriet knuffel 01

Prijs: 8,50 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: stralende goudkleurige chalco pyriet

Algemene korte reading op dit kristal: Chalco pyriet helpt je met zijn Gouden Licht, enorm goed om je aarding sterk en stevig neer te zetten en helpt tevens om je hoogste Licht Kracht ook daadwerkelijk tot en met in je aarding te trekken. Dit kan je helpen je Hoger Licht steeds verder te belichamen, uiteindelijk ook tot in al je onderste chakra’s. Dit is een bijzondere kant wat pyriet tot een uiterst waardevol hulpmiddel maakt in je Ascensie groei en Lichtwerk met kristallen. Door deze kwaliteiten van pyriet maakt deze steensoort het ook mogelijk om intense meditaties te ervaren en versterkt het de opname van Kosmische energie in je Bewustzijn.

 

         Kijk hier voor meer chalco pyriet

 

Foto:

Artikel code: Mini tweebenige ankh hanger zilver 01

Prijs: 14,50 euro          

Afmetingen: 1,5 cm lang

Kenmerken: zilver, mini hanger

 

 Foto:

Artikel code: Elestial kristal 004

Prijs: SUPER AANBIEDING: 12,50  euro             

Afmetingen: 3,5 cm lang, 3 cm breed

Kenmerken: Kenmerkende ‘skelet groei’ (in laagjes) en veelal gegroeid in dubbeleindervorm. Helder tot troebel transparant. Super energie!!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht!!!

Algemene korte reading op dit kristal: Dit bijzondere kristal overlaad je met Kristallijne Licht vanuit de Goddelijke Werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere Lichttrilling, voor je eigen Ascensie groei. Dit kristal wekt enorme groeispurten op waardoor je groei in een nieuwe stroomversnelling komt. Met zachtheid en kracht tegelijkertijd.

Elestial zorgt voor de ultieme doorstroming van Kristallijne Licht tot diep in je aardse Blauwdruk, mits je aarding al sterk genoeg is om dit te kunnen dragen. Dat betekend dat het diepgaande healing met zich mee brengt, passend bij jouw Plannen en Doelen voor deze incarnatie. Het zet ook je eigen Hoger Zelf Licht meer neer in het hier en nu!

 

Kijk hier voor heel veel meer elestial kristallen

 

 

Foto:

Artikel code: Rozenkwarts dubbeleinder hanger

Prijs: 22,50 euro          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Zacht roze transparante rozenkwarts in dubbeleinder vorm geslepen, in zilveren zetting. Schitterend van kleur!

Korte reading op dit kristal: Bij aankoop van dit kristal ontvang je een reading afgestemd op de energie van dit kristal, in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:

Artikel code: Braziliaanse bergkristal piramide A03

Prijs:  Aanbieding: van 30 nu voor 25 euro                  

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Half transparante bergkristal met sluiers en regenboogjes! Kenmerk van de Braziliaanse bergkristal: bijzonder liefdevol en zacht van energie en toch heel krachtig!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal draagt enorme hoge Lichtkracht in zich en zal je daarom helpen om heel veel zuivering, stroming, helderheid en inzichten in je leven te brengen. Dit kristal is krachtig verbonden met het Kristallijne Licht en opent hiermee steeds meer je Goddelijk Bewustzijn. Door de vorm van dit kristal (piramide)met een grote basis, zal het je helpen dit Bewustzijns Licht steeds bewuster te worden, omdat het je ook ankering en aarding van deze hogere energieen aanreikt. Hiermee kunnen inzichten dieper binnenkomen en ook daadwerkelijk van grote waarde zijn voor je groei!

 

Foto:  Met Fantomen!

Artikel code: Braziliaanse bergkristal piramide A04

Prijs: Aanbieding: van 27,50 nu voor 22,50 euro      

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Half transparante bergkristal met sluiers en regenboogjes! Met Chloride insluitsels (groen) die fantomen vormen! Kenmerk van de Braziliaanse bergkristal: bijzonder liefdevol en zacht van energie en toch heel krachtig!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt een diepe basis met zich mee en centreert de focus van je energie op het Eenheids Bewustzijn en hogere Lichtfrequenties. In verbinding met hemel en aarde wordt je volledig uitgelijnd in je eigen Licht en gecentreerd in je eigen Kracht. Dit geeft verdieping, vernieuwing en stroomversnellingen in je groei!

Het hart van Moeder aarde is direct gekoppeld aan de Hogere Lichtkracht in dit kristal.

 

 

Foto:

Artikel code: Braziliaanse bergkristal obelisk A001

Prijs: Aanbieding: 55 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: half transparante bergkristal met inwendige sluiers en enkele regenboogjes. Kenmerk van de Braziliaanse bergkristal: bijzonder liefdevol en zacht van energie en toch heel krachtig!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal, wat naast zijn eigen buitengewone power, ook nog is opgeladen met de Egypte energie, verspreid een enorme Licht Kracht. Deze obelisk is ingewijd en verbonden aan de obelisk van de Luxor Tempel in Egypte en hierdoor ook een drager van de Krachtige energieen van deze plaats. Dit kristal wat een sterke Zuivering in je energie binnenbrengt via Serapis Bey, bevat ook veel healing Kracht. Het zal heel je energie doen oplichten als een fakkel en daardoor enorme groeiversnellingen en het openen van Hoger Bewustzijn in je leven brengen!

Deze obelisk helpt je om heel krachtig te gaan staan in je Licht, maar ook voor wie jij Bent vanuit je Oorspronkelijk Licht. Het plaatst als het ware een Zuil van Licht om je heen voor bescherming, groei, integratie en om meer en meer echt op aarde te incarneren in je eigen Goddelijk Licht!

 

 

Foto:  

Artikel code: Magnetische ketting/armband howliet (met kleur) 001

Prijs: Super aanbieding: van 15 euro nu voor 12,50 euro!              

Afmetingen: 1 meter en 7 cm lang

Kenmerken: Deze ‘sliert’ van kristalletjes en magnetische hematiet is te variëren van armband tot ketting. Door de magnetische hematiet, om de paar centimeter ‘kleeft’ de sliert steeds aan elkaar, en hierdoor voor variërende doeleinden te gebruiken.

Blauw geverfde howliet (is van oorsprong wit met grijze belijning). Het behoudt echter de werking van de howliet!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt gronding en verbinding met Moeder Aarde in je Bewustzijn. Daarnaast werkt het door de nieuwe kleur  versterkend op het Hoger Hart gebied (tussen keel en hartchakra) om de kanalen tussen deze chakra’s verder te openen waardoor het makkelijker wordt om je gevoel te uiten en te sprekaen vanuit je hart. Ook is deze kleur een Koningskleur en kan de nodige her-inneringen aan je eigen Goddelijk Licht ophalen.

 

 

Kijk voor veel meer kristallen en sieraden in de Kristalshop!!!

 

 

 

*Workshops deze en volgende maand

 

 

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Augustus 2007:

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2007

 

 

Kristal Opleiding, workshop 8:

Samenwerking met het Bewustzijn van Kristallen, Healing met kristallen en Ascensie Kristallen

 

Deze groep is al vol!!!

 

222,- per persoon

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2007, 10.00-16.30 uur

 

Lichtwerk Transformatie Workshop:

Lichtwerk(ers) Workshop:

Met Persoonlijke healing, Aardehealing, connecties met natuurwezens en deva’s. samenwerking met Meesters & Engelen, etc.

 

Nog 4 plaatsen vrij!!!

 

222,- per persoon

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

September 2007:

 

 

 

 

 

Zaterdag 1 en zondag 2 september 2007, 10.00-16.30 uur

 

Zaterdag:

Start Lichtwerk Opleiding, workshop 1.1:

Basis Ascensie Lichtwerk

 

Zondag:

Lichtwerk Opleiding, workshop 1.2:

Bewustwording & healing van Innerlijk kind, Persoonlijk Zelf en Hoger Zelf

 

Nog 3 plaatsen vrij!!!

 

Kijk hier voor meer info over de Opleiding

 

200,- per persoon bij deelname aan hele opleiding

Zaterdag 8 sept. 2007, 10.00-16.30 uur

NIEUW!                         NIEUW!

Voorbereidingsdag Egypte Lichtwerk Transformatie Reis

 

Meer info na aanmelding Lichtwerkreis Egypte

€ 77,- per persoon

Donderdag 13 t/m 20 sept. 2007

 

NIEUW!                         NIEUW!

Lichtwerk Transformatie Reis in Luxor, Egypte

 

Kijk hier voor meer info!!!

Nog 5 plaatsen vrij!!!

 

Kijk hier voor meer info!!!

Zaterdag 22 en zondag 23 september 2007, 10.00-16.30 uur

 

Lichtwerk Transformatie Workshop:

Samenwerken & healing met de Krachten van de Kristallen Schedels

 

Nog 3 plaatsen vrij!!!

222,- per persoon

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

 

 

 

Dit was de nieuwsflits van  23 juli 2007 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

T.Harkeswei 25

8408 CG Lippenhuizen

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl