Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits 24 mei 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Activatie, Initiatie & Transformatie Reis Egypte, okt. 2010

*Artikel: Groeien in Meesterschap kent vele facetten

*Nieuwe Ascensie Activatie workshops in 2010

*Speciale juni-aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Het is alweer even geleden dat de laatste nieuwsflits uit kwam en toch ook tegelijkertijd lijkt het als de dag van gisteren. De ‘Tijd’ vliegt meer en meer en schiet steeds meer voorbij voor je er erg in hebt. De trillingsverhogingen van de afgelopen jaren zorgen hier voor en met alle activaties van de afgelopen periode lijkt de ‘tijd’ opnieuw een versnelling te zijn  ingegaan.

De afgelopen periode was een zeer intensieve wat betreft processen, bij de meeste mensen. Veel fysieke klachten kwamen voorbij in workshops en sessies. Heel oude wortels mochten aan het Licht komen en in transformatie omgevormd worden tot healing, nieuw Bewustzijn, inzicht, etc.

Dat neemt niet weg dat onze Persoonlijkheid of ‘kleine ikje’ het daar niet soms zwaar mee heeft. Ook ons fysieke lijf moet soms moeite doen alle veranderingen en trillingsverhogingen bij te benen. Maar, lieve mensen, we zitten zo volledig in transformatie, en we leven wat dat betreft in zo’n unieke tijd. Hoe lang al hebben onze Zielen hierop gewacht? Alle ballast van eeuwen en eeuwen mogen ontrafelen, doorzien en transformeren. daar waar we voorheen vele eeuwen deden over het uitspitten en zuiveren van een enkel thema, daar mogen we nu thema’s van eeuwen, opgestapeld en verbonden tot kluwen, in relatief korte tijd ontrafelen en helen. Dat is pittig, dat is waar. Maar ook o zo prachtig!

Deze gehele tijdsperiode (afgelopen tijd en komende periode) mogen we dus extra zorg dragen voor ons fysieke systeem,die het soms zo moeizaam heeft om mee te komen in alle processen en groei, de trillingsverhogingen en invoer van nieuw Licht. Tenslotte is het de meest unieke kans waarop we al zo lang gewacht hebben, om ook ons celbewustzijn en DNA weer volledig op te schonen en ons volledig Bewustzijn (weer) te helpen werkelijk te incarneren, ook in de fysieke body!

Elke vorm van aandacht en verzorging, stilstaan bij de signalen van je lijf, zullen je helpen om liefdevol je lijf te ondersteunen op dit Pad van groei en bij de indaling van je Zijn. En zullen je ondersteunen om zo prettig als maar mogelijk is door alle nieuw te komen trillingsverhogingen heen te gaan. En dat zal je aanzienlijk helpen om oude gestagneerde energieën en onbewustzijn te hel0pen lostrillen. Dus kun je je Zelf op deze wijze krachtig ondersteunen in versnelling van je groei en resonantie.

Verder zul je wellicht veel weerstand ervaren hebben afgelopen periode. Weerstand tegen processen, het spirituele, je Zelf, anderen of wat dan ook. Ook dat heeft met de Collectieve schoning te maken die ook in een versnelt tempo zijn weg voortzet en je op steeds meer facetten spiegelt. De oude duale velden van het Atlantisch Grid worden steeds dieper getriggert en aangeraakt om alle schaduw, onbewustzijn en dualiteit te helpen doorzien, omarmen en te herkennen als zijnde ons ‘vergeten Licht’. Het is ook wie wij Zijn, we zijn het alleen vergeten en zijn het gaan veroordelen.

Kortom: een roerige periode afgelopen periode, en dat zal zich nog wel even voortzetten naarmate de frequenties steeds meer stijgen, de initiaties op aarde intensiever en krachtiger worden en de onbewuste stukken, schaduw, angsten en Ego Zelven daarmee op de spits worden gedreven. Met een almachtige Bedoeling: Her-inneren wie wij werkelijk Zijn!

 

Ik wens je weer veel leesplezier toe met deze nieuwsflits en hopelijk tot ziens!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen & website updates

 

*Vergeten in de vorige Nieuwsflits op te nemen:

Ik heb van sommige mensen enige tijd geleden mails ontvangen, waarop je een autoreply hebt terug ontvangen. Door onbekende oorzaak ben ik een hele serie mails kwijt geraakt uit mijn mailbox, die allemaal dus nog niet beantwoord waren.

Ik weet lang niet allemaal meer wie er gemaild hadden en waarover. En kan dus ook niet iedereen terug mailen.

Dus: heb je wel een autoreply gehad maar tot op heden nog geen reactie van mij gehad???

Laat het even weten en/of stuur je mail opnieuw. Dan komt het hopelijk alsnog goed!

 

*Praktijk Apofyliet zal in de week van  17 t/m 25 juni gesloten zijn i.v.m. een weekje vakantie.

 

 *Opnieuw een aantal nieuwe Ascensie Workshops ook staan in de planning, verderop in deze nieuwsflits ook daar meer over, en uiteraard op de site nog meer informatie (in de Activiteitenagenda).

 

*Gedurende de maand juni gelden een aantal extra aanbiedingen op bijzondere Nieuwetijdskristallen, ook deze vind je verderop in deze nieuwsbrief. Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, en gedurende de hele maand juni 2010.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Activatie, Initiatie & Transformatie Reis Egypte, okt. 2010

 

Al sinds ongeveer november 2009 voel ik de ‘noodzaak’ (Roep van Spirit) om op het

10-10-10 Portaal (10 oktober 2010) in Egypte te vertoeven met een geselecteerde, afgestemde/gelijkgestemde groep om belangrijke initiaties en activaties te ‘kanaliseren’ voor zowel persoonlijke groei in Meesterschap als voor het Grote Geheel.

 

Ik heb lang lopen wikken en wegen vanuit mijn ikje om wel/geen gehoor te mogen geven aan deze Roeping. Niet dat mijn Spirit niet wil, maar gezien de vernieuwde gezinssituatie en het luisteren naar deze ‘roep’ dus zou betekenen dat ik/wij ons zoontje een week zullen moeten missen. Het heeft dus even geduurd voordat dat moment van beslissing kon komen, en afgelopen week was het moment daar.

 

Zodra ik daar sinds begin mei 2010 werkelijk een knoop in door gehakt heb en besloten heb gehoor te geven aan deze Call of Spirit, beginnen de puzzelstukjes langzaam te vallen en het Plan zich meer en meer te ontvouwen.

Ervaring van de vele andere reizen die we maakten naar het land van de Zon, hebben geleerd dat vanaf het moment dat er gehoor gegeven wordt aan de Missie tot op het moment van vertrek als zelfs nog ten tijde van de reis zelf, er steeds meer van het Grotere Plaatje zichtbaar zal worden.

Maar verheugd ben ik, dat sinds het moment dat mijn ‘ikje’ groen licht gaf voor de reis, er zoveel in een keer mag gaan ontvouwen. Een serieuze bevestiging dat het volledig klopt. Alsook dat het volledig kloppend was dat ik tot dit moment aan toe de tijd nodig heb gehad hier naartoe te groeien en alle aandacht onverdeeld naar onze kleine mocht gaan.

Maar nu mag daarnaast het serieuze werk ook weer een volwaardige plaats gaan innemen. Immers, mijn Missie ligt voor een heel groot deel in het werken in en vanuit het Gouden Egyptisch Bewustzijn.

 

Hoewel vele mensen hebben aangegeven in de loop van het jaar met ons mee te willen op de eerst volgende georganiseerde reis, liep mijn ‘wachtlijstje’ inmiddels overvol met mensen en namen. Mijn bedoeling was dan ook een ieder op deze lijst als eerste aan te schrijven zodra de reisdata en planning bekend waren, alvorens de reis überhaupt op de website geplaatst zou worden.

Ik heb hier echter geen enkele kans voor gekregen. Vanaf de start van het ‘groene licht’ was de groep (met een meer dan ons maximum aantal) binnen 3 dagen ineens helemaal vol!!!!

Het Plan lag reeds klaar, de Zielen/mensen die voor deze belangrijke activaties met ons mee mochten reizen om samen te kunnen werken, stonden dus blijkbaar ook al klaar en kwamen op de meest onverwachte en wonderlijke manieren op het juiste moment bij elkaar en de groep was in onverwacht razend tempo compleet!

Spirit heeft alle pionnen al uitgezet en gewacht op het moment van ‘groen licht’.

Ik ben dan ook zeer verheugd maar ook zeer verwonderd dat het Plan zich nu op deze wijze heeft ontvouwd (en dat is slechts het begin, want de processen beginnen bij iedereen nu al volop in beweging te komen om ons klaar te stomen voor ons werk op 10-10-10). We zullen met een voor ons doen erg grote groep op pad mogen gaan en de frequenties en deelnemers zijn perfect kloppend.

 

Bij deze hoe dan ook wel mijn spijtbetuiging aan iedereen die op de ‘wachtlijst’ stond (die aangegeven heeft met ons mee te willen reizen) en die nu op dit moment voor de eerst volgende reis in oktober dus de kans daarop mist. We hopen in het voorjaar van 2011 opnieuw een reis te gaan organiseren indien dat op dat moment ook goed voelt en aangegeven wordt door Spirit. We zullen je daar dan hoe dan ook van berichten!!!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

* Artikel: Groeien in Meesterschap kent vele facetten

 

Spittend in de enorme hoeveelheid gechannelde en geďnspireerde documenten van de afgelopen jaren, in mijn pc, kwam ik opnieuw een interessant stukje informatie tegen welke ik inmiddels alweer enige tijd terug geschreven heb voor de deelnemers van de eerste Lichtwerk Opleiding (2007-2008).

Hoewel het al even geleden geschreven is, is het nog meer dan actueel ook in deze tijd.

Er zijn nog altijd zoveel facetten van Meesterschap waarin wij mogen groeien en waarin we mogen leren, en het onderstaande artikel belicht een van de vele facetten die zo vaak nog zo verkeerd begrepen wordt, waardoor er onterecht ook enorme angst in stand gehouden kan worden in je eigen Bewustzijn.

 

Momenteel zijn er weer prachtige healingmogelijkheden gaande door de frequenties die op aarde aanwezig zijn, en door alle lagen persoonlijk, Collectief, Planetair, Galactisch en Kosmisch healingwerk wat al verricht is. Welke veelal ook te maken hebben met de facetten die belicht worden in het onderstaande artikel.

Ik merk het in de vele consulten, sessies en workshops momenteel ook. In allerlei vormen, heel persoonlijk en Zielsgerelateerd, komen dergelijke thema’s telkens opnieuw in andere vormen aan het Licht. En dat biedt een immense healing en bevrijding van oeroude ketens van de Ziel!

Oeroude stukken mogen namelijk nu aan het Licht komen, oertrauma’s doorzien en geheeld, oer-kwaliteiten kunnen daardoor ook terugkeren in je Bewustzijn.

Oer-oude contracten en afspraken kunnen vergeven, geheeld en verscheurd worden.

Afgesplitste, vergeten, afgescheiden, los gescheurde Zielsaspecten van eeuwen mogen weer herenigd worden met ons Bewustzijn, opdat we ons weer meer compleet gaan voelen en steeds meer kunnen gaan herinneren wie we Zijn. Dat heeft zijn weerklank op alle incarnaties die je binnen de evolutiespiraal op aarde en elders in de Galaxy hebt doorlopen. Ook in het Ultieme NU-moment creëren we verleden en toekomst vanuit Bewust Zijn van wie wij Zijn en welke Scheppende Vermogens wij Zijn.

En van daaruit, met alle mogelijkheden en Kennis en kwaliteiten binnen ons Bewust Zijn, zijn we allang niet meer alleen voor onze eigen groei aan het werk, maar passen we ons ‘werk’, bewustwording en heling, steeds meer als passend puzzelstukje binnen het Grote Kosmische Plan. Wij zijn allen een schakel in het Grote Geheel en dat wordt steeds bewuster!

 

Onderstaand artikel sluit daar in die zin op aan, omdat het om onderwerpen gaat die nog altijd maar deels verstaan worden of vanuit angst liever aan de kant gezet worden of omzeilt worden. Of soms zelfs gewoon nog niet gezien worden.

 

Ik hoop dat het weer bij mag dragen aan opnieuw een van de vele facetten van groei in/naar ons Meesterschap toe en dat het wellicht een stukje inzicht of verheldering mag aanreiken!

 

© Willemien Timmer  15 april 2010.

 

 

Het groeien in Meesterschap kent vele facetten en lagen, en dit is er een van!

 

In deze tijdsperiode, als je afgestemd bent op de Kosmische Flow en Nieuwetijdsfrequenties, werken we lang niet alleen meer alleen aan onze eigen healingen en Bewustwording. Omdat we steeds bewuster leren, groeien en leven, zul je steeds vaker opmerken dat de healingen die je in je Zelf ervaart ook effect hebben op de omgeving om je heen.  Maar voel je ook steeds meer dat je ook werkt voor het Collectief Bewustzijn, je Zielsfamilie, Moeder Aarde, de Lichtregionen en het Universum.

We hebben al zoveel karmische belasting afgelegd in onzer groei en in deze tijd, dat we steeds bewuster mogen zijn van dat wat we zeggen, denken, voelen en uitstralen, omdat het vrijwel direct terugkeert naar je Zelf. Ofwel als spiegel, ofwel als leerles, ofwel als bevestiging, kadootje of inzicht. Ongeacht of de gedachte of uitspraak positief/opbouwend of veroordelend was, dezelfde lading vind de weg naar je terug, in een veel rapper tempo dan voorheen.

Daar waar we eerder nog vele incarnaties worstelden met karmische belasting van vele levens daarvoor, waardoor veel meer onduidelijkheid en onbewustzijn bestond over de karmische aspecten (de gevolgen van een oorzaak in een ander leven). Daar is dat nu steeds beter en sneller herkenbaar, juist omdat dat wat we uitstralen zo snel naar ons terug keert.

Belangrijk is dan ook te beseffen dat een Lichtwerker die werkt aan zijn/haar eigen Meesterschap, steeds bewuster is/wordt van datgene wat uitgestraald wordt. Dat geldt uiteraard ook voor datgene wat uitgesproken wordt en hoe je handelt.

Natuurlijk hebben we allemaal nog onze issues, patroontjes en blinde vlekken, en dat is ook niet erg. Als je maar de eerlijkheid en oprechtheid durft te hebben er zonder oordeel, vanuit neutraliteit naar te kijken.

De Meester herkent de spiegels in de buitenwereld (steeds beter) en leert daarvan, wordt daardoor wijs, staat open voor verandering, bewustwording en erkenning.

Op deze wijze worden steeds meer blinde vlekken en oude patronen gezuiverd en getransformeerd. En groei je in je Meesterschap.

 

Een belangrijk onderdeel van Meesterschap is ook de erkenning dat het ‘donker’ of ‘negatieve’ (simpelweg dus dualiteit in alle facetten) simpelweg bij onze eigen Creatie hoort. Zonder donker geen Licht, omdat beide anders niet herkenbaar of definieerbaar zouden zijn.

Het donker is gecreëerd vanuit ons eigen Bewustzijn om ons te helpen groeien, bewust te maken en is de uitdaging welke leidt tot Meesterschap.

Hoewel we angst kunnen voelen voor de lage resonanties van het donker, en hoewel die angst soms wel degelijk gerechtigd is geweest, is het zaak wanneer je groeit in Meesterschap, steeds bewustere Kennis te nemen van wat er leeft ook in de donkerte spiraal van Creatie. Vele Lichtwerkers zijn geneigd enkel naar de Lichtspiraal van groei en Bewustwording te kijken en ontkennen daarmee in feite hun eigen duister.

 

Het is dan ook zaak niet alle donkerte zomaar klakkeloos weg te sturen zoals vele “Lichtwerkers’ tegenwoordig doen, als zijnde een aangeleerd ‘truckje’, maar feitelijk voortkomend uit een diepgewortelde angst of wellicht zelfs afkeer van het donker.

 

Daarmee ontken je namelijk dat deel van je Zelf wat je ook Bent of Bent geweest.

Het is in deze periode essentieel te onderkennen dat er steeds meer Duister (ook in de vorm van entiteiten, alien-energieën, Annunaki of Reptilians of andersoortige donkere wezens) naar voren komt, wat niet zozeer donkerte van andere Zielen of Wezens is, is blijven kleven aan plaatsen op of in Moeder Aarde of in de astrale sferen,maar juist donkerte van ons Zelf, vanuit andere levensspiralen, tijdslijnen en of dimensies.

Deze energieën die wij ook Zijn geweest of wellicht in andere tijdslijnen nog steeds Zijn,

vragen niet om weggestuurd te worden, vragen niet om angst, vragen niet om negatieve zuiging of meeliften in jouw frequenties. Deze vragen om werkelijk GEZIEN te worden:Je eigen donkerte dus in de ogen te kijken, te herkennen, accepteren, omarmen. Pas dan kan het werkelijk geheeld worden en opnieuw versmelten met jouw Bewustzijn, waarmee je steeds meer delen van je Totale Wezen integreert en omarmt.

 

De Ware Meester herkent wanneer dit gaande is, en zal vanuit een heel ander Licht kunnen gaan kijken naar het donker. Met ogen zonder angst, walging of medelijden. Maar met Bewustzijn, neutraliteit en mededogen, met een open houding die getuigd van Kracht en Licht en Onvoorwaardelijke Bereidheid alle Delen van het Zelf te accepteren en vergeven.

Dat betekend echt dat je je eigen Zielen Kennis en Meesterschap dient in te zetten om daadwerkelijk en zuiver te voelen waarmee je te maken hebt als je ‘geconfronteerd’ wordt met donkerte of entiteiten. Gaat het om eigen stukken? Of gaat het om stukken die kleven aan een bepaalde laag, plaats, lijn, frequentie, persoon? Wat is de boodschap/spiegel ervan dat dit op je Pad verschijnt?

Sommige Lichtwerkers, nogmaals, hebben zich zo aangewent om een soort van ‘neus’ voor het donker te ontwikkelen, om dan wanneer ze iets tegen komen alles klakkeloos met behulp van Lichthulp of op eigen Kracht het naar het Licht te forceren, dwingen, brengen, etc.

Maar vraag je eens af: is dit werkelijk de Bedoeling? Waarom kruist dit  mijn Pad? Welke boodschap of betekenis draagt het in zich? Wat is mijn connectie er mee? Is dit werkelijk iets wat buiten mij staat of zie ik liever dat het buiten mij staat? (Erken ik dat het ook mijn eigen donkerte of schaduw kan zijn?)

Soms kan het werkelijk noodzakelijk zijn ook het donker de kans te geven op de eigen Kosmische Timing de weg naar het Licht te vinden. Ondanks onze goede voornemens en liefdevolle hart dat we alles en iedereen willen helpen en healen, kan het soms noodzakelijke zijn energieën te laten zitten. Je hoeft echt niet elk kerkhof te gaan helen, zeg maar. Ieder draagt z’n eigen Taken en coderingen daarin. En het meest essentiële hierin ook is dat je ook daar vanuit Meesterschap mee om gaat.

 

Je hoeft geen angst voor het donker te hebben, wel alertheid!

De krachten van het donker kunnen nog steeds sterk zijn, maar nemen hoe dan ook af, want het Licht in dit Universum neemt in razend tempo toe.

 

Je hoeft niet al het donker te ruimen, wel te voelen: Wat is dit wat ik ontmoet? Is het een deel van mezelf of niet? Wat mag ik doen? Past dit bij mijn Taak? Draag ik wel de juiste coderingen? Kracht? Is het de juiste timing? Ben ik niet te moe? Sta ik wel goed genoeg in mijn aarding om zo’n stuk aan te gaan? Welke spiegel is dit?

 

Je mag in oprechte eerlijkheid met ogen gevuld met Liefde wel kijken in de Spiegel van je Zelf: welke duistere lagen, onbewustzijn of donkerte draag ik nog? Wordt dit weerspiegeld in de wereld om me heen? Op welke wijze kom ik daarmee in aanraking? Op welke wijze proberen deze delen/Zielsaspecten mij daarin te bereiken – via welke spiegels?

 

Je WEET dat er vele Lichthulp en connecties met o.a. Ascended Masters, Engelen, natuurwezens gidsen, dolfijnen, walvissen, etc voor je klaar staan om samen te werken, te begeleiden, te ondersteunen. Je kent vele van hen en bent bezig steeds dieper gaandere connecties, verbindingen en teamwork op te bouwen.

Dus je weet en voelt: ik sta er niet alleen voor!

Schakel de hulp in waarvan je voelt dat deze essentieel en ondersteunend is. Je hoeft het echt niet alleen te doen!

© Willemien november 2008

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar en voornamelijk deze tijdsperiode, vind je hier onder:

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:                                             NIEUW!

 

Verken jouw Team van Licht

 

Specifiek thema deze dag:

Iedere Ziel die met een nadrukkelijke Missie in deze tijden op aarde leeft, leert en groeit heeft een Team van Lichtwezens om zich heen waarmee samengewerkt kan en mag worden. Veelal zijn zij voor specifieke Missies en Bedoelingen aanwezig, en veelal komen zijn uit alle 'windstreken'(dimensies, sferen, etc.). Denk bijvoorbeeld aan Ascended Masters, Engelen, maar ook Elfen, deva's, afgezanten van diverse sterren, dimensies, en noem maar op.

Deze workshop reikt je een kennismaking aan met enkele zo niet meerdere van jouw Persoonlijke leden van jouw Team van Licht. Opdat je je van hen Bewuster wordt, maar ook steeds dieper met hen leert samenwerken op een harmonieus en volkomen gelijkwaardig niveau, vanuit je eigen Meesterschap. Dit omwille van je eigen groei en bewustwording, het uitvoeren van jouw Missie hier op aarde, maar uiteraard ook omwille van de verdere groei van deze Lichtwezens zelf.

Waarom koos je ervoor met elkaar samen te werken? Een team te vormen? Welke Missie ligt hieraan ten grondslag? Welke specifieke (Licht)kwaliteiten bezit jij en

welke je Team? En hoe kun je dat combineren/ samen inzetten?

Allemaal sleuteltjes die meer en meer verhelderd mogen worden en veel hernieuwd inzicht, visie en Bestemming zullen vinden.

Het werken vanuit totale gelijkwaardigheid staat voorop om op diepgaand niveau met je Mede-Meesters te kunnen en mogen samenwerken!

Ook al ken je een of meerdere leden van jouw Team van Licht al, dan nog kan deze workshop aanvullend, aanreikend, inzichtgevend zijn en nieuwe Teamleden of bewustzijnslagen verhelderen!

 

Multidimensionaal Lichtwerk voor, door en met elkaar!

 

Datum: Zondag 27 juni 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                   -----------------------------------------------------

 

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:                                      NIEUW!

 

Kristallen Schedel Cirkel

 

Specifiek thema deze dag:

Ontmoetingsdag voor uitwisseling met elkaar en voor de kristallen schedels onderling.

Activatie cirkel van kristallen schedels voor aansluiting en afstemming op de nieuwe

frequenties en coderingen (voorbij het oude duale Atlantische Grid) van deze tijd,

zodat jouw schedel(s) jou zo goed en passend als mogelijk kunnen begeleiden in alle

processen en trillingsverhogingen van deze tijd.

Je kristallen schedel(s) ontvangen hierbij dus een initiatie in de nieuwe frequenties en

gaan daardoor nog concreter, gerichter, effectiever, krachtiger met jouw Bewustzijn samenwerken.

Tevens kan hun eigen Bewustzijn hierdoor ook meer tot ontplooiing komen en in het volledige potentieel belichaamd worden!

Daarnaast zul je zien dat de uitwisselingen die tussen de schedels onderling ontstaan ook boeiend, fascinerend, vreugdevol en zeer waardevol voor jouw groei en die van je schedel(s) zullen zijn.

 

Multidimensionaal Lichtwerk voor, door en met elkaar!

 

Datum: zaterdag 29 mei 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 99,99 per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

-----------------------------------------------------

 

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:

 

7-7- Portaal : het Sirius Portaal

Dag van de Wedergeboorte van Sirius/ Antiek Egyptisch Nieuw jaar

 

Deze dag zullen we met de naar de aarde toestromende frequenties van dit krachtige Portaal krachtige transformaties, activaties, initiaties, healingen en verdere Bewustwording in onze eigen systemen mogen brengen.

Openingen van de Portalen in Sirius brengen een nieuwe vorm van Creatie met zich mee in het Bewustzijn. Herstel van oude structuren in hun Oorspronkelijke Energieen (zeer diepgaande healing dus).

Samenwerking met enkele grote Meester Bewustzijnsvelden welke afkomstig zijn van Sirius, zoals het Katten Bewustzijn, Honden Bewustzijn, Bewustzijn van de Dolfijnen wezens. Samenwerking met de grote Meesters die sterke connecties met dit sterrenstelsel en frequenties kennen zoals o.a. Anubis, Sechmet, Bastet en Mut.

Connecties met de frequenties van de Sfinx. Samenwerken met de Grote High Counsils van Sirius voor Nieuwe Creatie en Bewustwording.

 

Tevens krachtig Planetair-, Collectief-, Galactisch- en Kosmisch healingwerk voor het grote Geheel, naast eigen bewustwording, groei en healing!

 

 

Datum: 7 juli 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

                            -----------------------------------------------------

 

 

 

Meer nieuwe workshops in 2010 zijn o.a.:

 

*Werken met Meesterkristallen (Crystal Light Teachings ©)

*Connecties met en samenwerken met Natuurwezens & Moeder Aarde

*The Cosmic Rays of Light, Initiations by Ra

* The Books of Knowledge, Initiations by Thoth

*Power of the Goddess, Initiations by Isis, Nephthys, Ma’at, Sechmet & Nechbet

*Pillar of Light matrix Activation

*Zomer Zonnewende viering met groot kristallen krachtwiel & Aardehealing

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!        

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kristallen schedels

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Tevens zijn er weer een aantal kleinere heel bijzondere schedels hier aangekomen in de maand april!

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers! (met korting!!!)

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega juni-aanbiedingen in de Ascension shop:

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Arkansas dubbeleinder

Prijs: Nu super stunt mei 2010 aanbieding:  € 11,11      

Afmetingen: gemiddeld ongeveer 2 cm lang

Kenmerken: kleine dubbeleinder van Arkansas kristal in zilveren zetting.

Bijzonder:Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended

Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen.

Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger:

Diverse Meesters vanuit de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen,

Serapis Bey en Metatron.

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de

 frequenties van de Nieuwe Tijd:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge

Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne

 licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van

de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie

uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je

Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas

 kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer

helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend

als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter

binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in

hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is),

des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.

Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier

en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker

gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn

zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is

uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn

een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/

realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede

 aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je

werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook

verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten

van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende

frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig

uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het

Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en

bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit

kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.

Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal

heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen

te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude

schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te

worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt

daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je

laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper

zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies

van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in

Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

 

Foto:

Artikel code: Super stunt mei 2010 aanbieding: diverse armbanden 001

Prijs: Normale prijs gemiddeld € 7,50 tot € 10,-, nu voor € 5,55  (per stuk)    

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit splitarmbanden die gereinigd, geopend, geactiveerd zijn in hun volwaardig 13-dimensionaal Bewustzijn en je dus krachtig ondersteunen in jouw Bewustzijnsgroei! Met korte algemene reading op de frequenties van deze tijd en ondersteuning die de kristalsoort daarin aanreikt.

De volgende kristalsoorten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt:

 

Chalcedoon:

Chalcedoon helpt je steeds meer te spreken vanuit je hart. Je eigen Licht en Kracht, maar ook Wijsheid en Kennis op deze wijze de wereld in brengen. Stimuleert ook creativiteit (uitdrukking geven aan je Zelf), stroming, dieper innerlijk horen en verstaan.

 

Rozenkwarts:

Helpt je om Onvoorwaardelijke Liefde werkelijk te voelen in je Hart. Heelt oude Zielenpijn en kwetsuren. Helpt je je hart geopend te houden, ongeacht welke spiegels van groei je treft op je Pad. Acceptatie, vergeving, Liefde, zachtheid, heling en troost voor je Zelf en de wereld(en) om je heen ervaren. Diepe afstemming op je Zelf.

 

Citrien:

Helpt je je zonnevlecht beter in balans te brengen en de Kracht van de Zon toe te laten in je eigen leven en groei. Versterkt je eigen Kracht maar ook de verbinding met je eigen Zonne- of Lichtkracht. Maakt dus ook bewuster van je eigen potentieel en kwaliteiten.

 

Arkansas bergkristal:

Enorme transformatie en heling, maar ook de Kracht die ondersteunt om tot verheldering en inzichten te komen. Brengt enorme stroomversnellingen in groei en Bewustwording aan en helpt je steeds meer met een Hoger Perspectief naar je Zelf en de wereld(en) om je heen te kijken.

 

Carneool:

Ondersteunt je buikgebied en tweede chakra, waar zich vele processen beginnen aan te dienen in de frequenties van deze tijd. Brengt levensvreugde en zachte healing, maar ook troost en warmte. Schenkt aandacht aan gekwetste innerlijk kind stukken of oude emoties en brengt via de Oranje Galactische Straal enorm diepgaande karmische healing. Voor het steeds meer leven vanuit werkelijke Goddelijke Vreugde.

 

Fluoriet:

Brengt een prachtige balans in al je chakrasystemen en Bewustzijnslagen. Helpt je telkens opnieuw de hoogst haalbare uitlijning met hemelen en aarde vast te houden. Brengt een stroming van innerlijke harmonie, vrede en rust op gang welke gelegenheid biedt om je processen van groei en bewustwording zorgvuldig onder de loep te nemen.

 

Nefriet/jade:

Brengt zachte healing op oud hartezeer van eeuwen. Helpt je je hart te openen op steeds diepere Wezenslagen, met name gericht op het weer leren zien van je eigen Schoonheid als Ziel en ook je verbindingen met je Missie hier op aarde. Zachte energie van grote waarde, vol troost, kalmte, verstilling, innerlijke vrede.

 

Labradoriet:

Brengt een krachtige bescherming opdat je eigen Bewustzijn en energie de gelegenheid krijgt het eigen zelfbeschermend vermogen weer aan te spreken en aan te sterken. Helpt en ondersteund om dichter bij je Zelf te komen en te blijven en houdt verstorende invloeden en energieen van buitenaf buiten jouw energie.

 

 

 

Foto:

Artikel code: Super stunt mei 2010 aanbieding: diverse armbanden 002

Prijs: Normale prijs gemiddeld €12,50, nu voor € 7,77    (per stuk)      

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit splitarmbanden die gereinigd, geopend, geactiveerd zijn in hun volwaardig 13-dimensionaal Bewustzijn en je dus krachtig ondersteunen in jouw Bewustzijnsgroei! Diverse duurdere soorten! Met korte algemene reading op de frequenties van deze tijd en ondersteuning die de kristalsoort daarin aanreikt.

De volgende kristalsoorten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt:

 

Aquamarijn: Helaas al uitverkocht!!

Verbindingen met de Walvissen- en dolfijnenmatrix zorgen voor een enorme impuls van de hogere energie van water in je bewustzijn en energie. Dat betekend een enorme nieuwe, bevrijdende stroming aan transformatie, groei, speelsheid, sprankeling, maar ook wijsheid en kracht. Enorme vernieuwende energie die het beste in jouw zijn naar voren haalt.

 

Lapis lazuli:

Diepgaande verbindingen met oeroude Kennis van je Ziel kunnen gaandeweg aangetrilt en wakker gekust worden met behulp van deze energie. De Kracht van Kennis, Wijsheid en inzicht die ingezet kan worden in je groei in het hier en nu, ten behoeve van je Zelf en /of de ander. Je eigen Wijsheid her-inneren. Je Goddelijk Vermogen tot leven vanuit het Hoger Perspectief verder ontplooien.

 

Granaat :

Diepgaande aarding en verankering van je Zijn vanuit de hoger Bewustzijnslagen in 3D, het hier en nu. Granaat stimuleert het wakker worden van je Zielenpassie en helpt op deze wijze steeds meer je aardse Blauwdruk aan te trillen, en ook te verbinden met je Kosmische Blauwdruk. Opdat je vanuit Passie steeds meer werkelijk je Missie op aarde kunt brengen, bewust worden en uitvoeren.

 

Zwarte toermalijn :

Diepgaande verankeringen in de rasters van Moeder Aarde. Voor een krachtige verbinding met de aarde om jouw Zijn  zoveel als mogelijk te integreren in het alledaagse 3D leven. Helpt ook krachtig oude energieen te transformeren, af te voeren en ontladen waardoor nieuw licht en Bewustzijn weer de ruimte krijgt. Enorm essentieel voor ieder die mee kan gaan in de nieuwetijds frequenties, om ook stevig, geaard en verankert te kunnen werken vanuit dat Licht.

 

Toermalijn kleurenmix:

Diepgaande healing op diverse aspecten van je Zijn die nog de aandacht behoeven, troost, zorg, warmte, verzachting. Healing op verschillende oeroude patronen die vaak zo belemmerend kunnen werken. Vaak thema’s van eeuwen en eeuwen. Hardnekkige patronen dus die ook in het nu je groei telkens opnieuw aandienen, hoe vaak en hoe veel je er ook al aan gewerkt hebt. Deze energie helpt je steeds dieper naar de wortels van zo’n stuk te gaan om daadwerkelijk op alle niveaus en Wezenslagen deze thema’s te helen. Krachtige healer!

 

Olivijn:

Dit kristal werkt krachtig en diep in je hartfrequenties om weer geheel andere lagen van je hart te verkennen en her-inneren. Het gaat hier met name om de basis van je hart te versterken van binnenuit opdat je hart blijvend steeds meer geopend kan blijven, handvaten aanreikt via intuitie en gevoel, maar belangrijker nog: een groot vertrouwen van binnenuit, vanuit je Spirit, weer voelbaar maakt. Deze enorm creatieve Kracht schenkt een immense gift aan jouw Bewustzijn wanneer je werkelijk weer je Goddelijk Vertrouwen in je hart kunt ervaren (waarna het geďntegreerd mag raken in de onderliggende chakra’s).

Verdieping van je Zelf-contact en met je Zielsfrequenties, enorme transformatie van je hart en diepgaande vernieuwing en stroming in nieuwe groei, vanuit je hart.

 

Charoiet:

De Magie in je eigen Bewustzijn weer leven inblazen, opdat ook je Magische innerlijke kind weer ‘mee kan doen’ met wie jij Bent in al je facetten. Deze energie stimuleert je eigen Kosmische Wijsheid en Magie om weer geactiveerd te worden, her-innert te worden en ingezet in het hier en nu. Deze zeer speelse energie reikt tot in hoge regionen van je Bewustzijn uit en kan vele oude kennis, Wijsheden en Kosmische Wetmatigheden omtrent de Innerlijke Magie weer doen her-inneren. Stimuleert de creativiteit, stroming in speelsheid, pakt ook de hogere frequenties van je innerlijke kind.

 

Zonnesteen transparant:

De kracht van deze energie is er een van een prachtige combinatie. Deze frequenties verbinden namelijk hemelen en aarde op steeds diepere Wezenslagen in je energie en Bewustzijn, met elkaar. Hierdoor ontstaat een stevigheid, draagkracht maar ook een stabiel draagvlak om jouw eigen Hoger Bewustzijn steeds meer daadwerkelijk in het hier en nu te leven, te belichamen en neer te zetten. Krachtige ondersteuning vanuit prachtige balans en uitlijning!

 

Gele opaal:

Brengt krachtige Solaire energieen binnen in je systemen en bewustzijn voor een steeds dieper her-inneren aan wie je werkelijk Bent. Zonder omwegen, misschien daardoor soms met een confrontatie, maar altijd bewust makend en verhelderend. Deze energie helpt je in razend tempo steeds meer van je eigen Solaire of Gouden Kracht her-inneren en helpt je daarmee steeds meer in je eigen Kracht te gaan staan in je leven, groei en bewustwordingsprocessen. Bewust en verantwoordelijk voor wie jij Bent en wat jij uitdraagt!

 

 

Foto:

Artikel code: Merkivah bergkristal 001

Prijs: Aanbieding: €  77,-

Afmetingen: ongeveer 6 a 7 cm doorsnee

Kenmerken: Prachtige zeer heldere en stralende 12-puntige ster of Merkivah. Super mooie kwaliteit heldere bergkristal.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!     

Bijzonderheden: Bij aankoop ontvang je een persoonlijk afgestemde korte reading op wat dit kristal voor jou, je groei en Bewustzijn kan betekenen.

 

 

 

 

Voor alle Coaching Crystals, kijk hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm

 

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega leegverkoop Apofyliet Kristalshop i.v.m. de

                   Vernieuwing binnen de Shop vanaf 2010

 

30 % korting op bijna alle artikelen.

Zolang de voorraad strekt!

Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment met kortingen!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

 

 

 

Mei 2010

 

 

 

 

 

zat.29 mei ‘10
10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

Kristallen Schedel Cirkel

€99,99
per persoon

 

 

 

Juni 2010

 

 

 

 

 

zat. 5 juni ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 5.5
Samenwerking in Eenheid & Verbondenheid Integratie

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€100,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

zat. 6 juni ‘10

10.00-17.00 uur

Keys of Light activation & integration

€111,-
per persoon

zat.12 juni ‘10

10.00-17.00 uur

Wijziging!!!

Power of the Goddess
Initiations by Isis, Nephthys, Ma’at,
Nechbet & Sechmet.

Egyptian Healing Light © Workshops

 

 

 

€111,-
per persoon

zon. 13 juni ‘10

10.00-17.00 uur
Wijziging!!!

The Books of Knowlegde, Initiations by Thoth
Egyptian Healing Light © Workshops

 

 

 

€111,-
per persoon

zat. 19 juni ‘10

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

Werken met Meesterkristallen
Crystal Light Teachings ©

 

Gaat niet door i.v.m. vakantieperiode!

€111,-
per persoon

zon.20 juni ‘10

10.00-17.00 uur

Zomer Zonnewende Viering:
Kristallen krachtwiel voor Moeder Aarde

 

Gaat niet door i.v.m. vakantieperiode!

€99,99
per persoon

eigen kristallen &
passende
Krachtvoorwerpen
mee nemen om het
krachtwiel gezamenlijk
buiten mee te leggen!

zat. 26 juni ‘10

10.00-17.00 uur

Connectie & samenwerking met
Natuurwezens & Moeder Aarde

€111,-
per persoon

Zon. 27 mei ‘10

10.00-17.00 uur
 

Verken je Team van Licht
Persoonlijke (Bewustzijns)groei
en Healingwerk!

€111,-
per persoon

 

 

 

Juli 2010

 

 

 

 

 

7 juli ‘10

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

7-7 Portaal/ Sirius Portaal

€111,-
per persoon

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J