Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits 26 augustus 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen & website updates

* Wist je dat…

*Nieuwe Ascensie activatie workshops

*Speciale zomer aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Bij deze een tussentijdse nieuwsbrief met heel veel nieuwe aanbiedingen. Als de zon uitblijft, mogen we zelf als een zonnetje in het leven staan. Dus daarom weer heel veel nieuwe kristalaanbiedingen die je ieder op een eigen wijze kunnen ondersteunen in je eigen Kracht, Licht en Ascensie processen.

Ik wens je weer veel leesplezier toe met deze (dit keer wat kortere) nieuwsflits en hopelijk tot ziens!

Geniet van deze Zomer!(met of zonder zon) Het is een tijd om nooit te vergeten! En dit is de tijd waar we allemaal al zo lang op gewacht hebben, qua Spirit!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen & website updates

 

 

* Praktijk Apofyliet ruimt op! Zodat er weer ruimte is voor nieuwe kristallen!

Vanuit een grote zomerschoonmaak in de praktijk en upgrade in energie, hebben we alles weer eens even helemaal op de kop gehaald. Daarbij kwamen een aantal ‘vergeten’ kristallen in de voorraad opgedoken.

Om meer ruimte te creëren in de voorraad, praktijk en Ascension shop, biedt ik deze kristallen nu voor bijna inkoopprijs aan. Voor jullie leuk, deze extra zachte prijsjes, maar voor mij ook fijn om weer meer ruimte te creëren. De extra aanbiedingen op bijzondere Nieuwetijdskristallen vind je verderop in deze nieuwsflits en op de website!

Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!!!!

 

*Een aantal kristallen schedels van Praktijk Apofyliet heeft aangegeven dat het tijd is verder te gaan. Een aantal heeft inmiddels al heel vlot nieuwe caretakers gevonden en aangetrokken. Maar er zijn nog een aantal die een nieuw Thuis zoeken!

Deze kristallen schedels hebben 2 of meer jaren nauw samengewerkt met de andere kristallen schedels van Praktijk Apofyliet en de missie aan Lichtwerk welke Praktijk Apofyliet uitdraagt.

Dat betekend dat deze kristallen heel veel meer verbindingen hebben uitstaan, wezenlijke Lichtcoderingen actief hebben ook door de samenwerking met grote Bewustzijnsvelden als oude kristallen schedels, vele heilige plaatsen, de planetaire en  Kosmische Lichtwerkers (kristallen schedels) van Praktijk Apofyliet en Al Wat Is qua energie, frequenties en Bewustzijn waarmee samen gewerkt wordt vanuit de Missie van Praktijk Apofyliet. Denk hierbij aan Gaia, de natuurwezen rijken, Midden aarde, Dolfijnen- en walvissen Bewustzijn, Engelen, Geascendeerde Meesters, sterrenvolkeren, etc.

 

Deze kristallen schedels dragen al deze gegevens, informatie en coderingen uiteraard nog steeds. Maar daarnaast zijn ze wel volledig gezuiverd en vrij gemaakt van de Missie van Praktijk Apofyliet en de werkzaamheden hier, omdat deze schedels zelf aangegeven hebben dat hun Missie nu elders zal liggen, hun wens is ‘de wijde wereld in te trekken’ en ook anderen bij te staan met hun specifieke kwaliteiten.

 

Met deze kristallen schedels heb je een zeer krachtige Begeleider op je Pad! Omdat deze schedels volop al werkzaam zijn (geweest) in deze Nieuwe Tijd en Nieuwe Tijds energieën!

 

In diepe dankbaarheid voor onze prachtige samenwerking laat ik deze vrienden  nu los, opdat ze jou wellicht verder van dienst kunnen zijn!

 

Wil je deze schedels voelen of zien?? Mail me voor het PDF bestand!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Wist je dat……

 

 

*De Ascensie workshop rondom het 7-7 Sirius Portaal was een waar feest van Licht en grote Kracht. (Zie vorige nieuwsflits).

En ook het zeer krachtige 8-8 Portaal was heel bijzonder, hoog qua frequentie en bijzonder Transformerend. We mochten met een kleine groep diepgaand samenwerken met de frequenties van 8D en Andromeda, de Gouden lemniscaat als ultieme healing ervaren en ontvangen.

Vanuit de eigen Bewustwordingsstukken mocht er ook weer gewerkt worden aan de Collectieve velden, in samenwerking met Moeder Aarde aan de Aarderasters en – velden en natuurlijk werd het Kosmische en goddelijke niet overgeslagen. Zeer diepgaande galactische Healingen en hoog Zielspotentieel mocht aangeraakt, her-innert en geactiveerd worden. Op diepe niveaus mochten polariteiten en dualiteit gebalanceerd worden en met elkaar in doorstroom en verbinding gebracht worden. Een zeer krachtige dag welke als essentieel goldt voor de aankomende 10-10-10 Poort!

Golven van krachtig Licht brachten de trillingsfrequenties naar grote hoogten, en enorme grote aantallen Lichtwezens waren deze dag aanwezig om ons te begeleiden en vanuit Eenheid en Gelijkwaardigheid, vanuit Meesterschap met ons samen te werken, en met ons dit Feest van Vernieuwing mochten vieren.

Het was een prachtige krachtige dag waarop keihard voor onze eigen Zielegroei en Bewustwording gewerkt is, alsook voor het Planetaire-, Galactische-, Collectieve- en Universele processen. Vanuit mijn hart wens ik alle aanwezigen nogmaals te danken, samen zijn we werkelijk bezig met het Creëren en Manifesteren van een Nieuwe wereld! En daar draagt een Portaal dag als deze grote steentjes aan bij, voor ieder op en in de aarde en waar dan ook in de Kosmos!

Overigens, ook het 9-9 Portaal beloofd weer krachtige verdieping van deze Poort, Vernieuwing, trillingsverhogingen, initiaties en activaties met zich mee te brengen voor Al wat Is, op weg naar het Ultieme 10-10-10 portaal in oktober 2010!

 

De frequentie instroom van het 9-9 Portaal zal gericht zijn op de definitieve afronding van essentiële processen van groei. Karmische stukken, onbewustzijn en dualiteit van eeuwen kan via deze frequenties meer en meer tot werkelijke Transformatie, heling, her-innering en verinnerlijking komen, opdat je eigen kracht, licht, Ziele Potentie en je IK BEN steeds meer ook in het 3D leven tot z’n recht kan komen en geleefd kan worden! Ook dit zal weer een dag zijn vol nieuwe stroming, intensieve verdieping en processen, maar ook een instroom van enorm Bevrijdende frequenties die echt essentiële Ziele-stukken terug zullen mogen halen in je Bewustzijn, zullen mogen openen en dus een enorm nieuw Potentieel voor je groei zal betekenen!

We zullen deze dag opnieuw hoog en diep mogen uitreiken in ons eigen Bewustzijn om zowel aardse, galactische als kosmische Ziele-stukken te mogen helen en in Bewustzijn te omarmen. Dit geldt opnieuw, net als bij elk Ascensie activatie Werk, dat we hiermee ook in de planetaire, galactische en kosmische velden werken, ook in de Collectieve Velden. En zo niet alleen werken aan onze eigen groei en her-innering aan wie we ZIJN, maar ook voor Al Wat Is!

Het beloofd opnieuw een sprankelend Feest van Licht in herkenning van ons ZIJN te worden in samenwerking met Begeleiding uit alle windstreken van het Universum en uiteraard Moeder Aarde Zelf!

 

(Voor deze workshopdag zijn nog enkele plaatsen vrij! Zie verderop in de activiteitenagenda! Wees er snel bij, want de ruimte is beperkt!)

 

 

*In deze tijdsperiode met continue instroom van hoge frequenties, gecombineerd met Sterrenpoorten en maansfasen er veel Lichtwerkers zijn die lichamelijke klachten ervaren. Weet ook dat dat hoort bij de processen van deze tijd en de diepgaande opschoning tot op cellulair- en DNA niveau. We zijn werkelijk steeds dieper ons Hoger bewustzijn in de stof aan het laten indalen om op alle levels bewust te worden en ons Zijn hier op aarde en in ons volledige Multidimensionale Bewustzijn te gaan leren belichamen en leven!

Wil je hierin ondersteuning of meer weten?

Praktijk Apofyliet biedt vele consultmogelijkheden en workshops aan over deze actuele energiestromen en hoe deze in goede banen te geleiden, ermee om te gaan of meer inzicht in te verkrijgen.

Met name de workshops van augustus 2010 zijn hier op gericht!

 

 

*De derde, en tevens laatste Lichtwerk Opleiding van Praktijk Apofyliet is inmiddels gepland en de data zijn bekend.

Er is op dit moment nog volop plek om in te stromen in deze diepgaande en zeer uitgebreide opleiding, die volledig gericht is om jou zoveel als mogelijk te ondersteunen in je eigen Kracht, Bewustwording, Lichtpotentieel en Meesterschap.

Voorgaande opleidingen hebben zeer diepgaande processen en veranderingen bij deelnemers teweeg gebracht, met prachtige blijvende effecten. Mensen werden weer meer in hun authentieke Kracht geplaatst, kregen een verdiept contact met hun Zelf en Hoger Bewustzijn, konden steeds meer hun Missie, specifieke kwaliteiten, leerlessen en processen verhelderen en noem maar op. Er gebeurd in de opleiding te veel om op te noemen. En ieder ervaart dat uiteraard weer op zijn of haar niveau, reikwijdte, vanaf dat punt waar jij staat in je groei in het NU.

De opleiding biedt vele handvaten voor eigen processen, groei en Bewustwording, maar biedt daarnaast ook voldoende achtergrond en informatie om steeds diepere inzichten te verkrijgen over wat er op aarde gaande is, op weg naar 2012 en verder. Maar biedt ook handvaten voor een gedegen achtergrond, kennis en vaardigheden om eventueel een eigen praktijk te starten. En mocht je al een praktijk hebben?! De ervaring leert dat de verdieping, healing en bewustwording aangereikt in de workshops ook enorme verdieping aanreikt binnen je eigen werkzaamheden en praktijk.

 

Voor heel veel meer informatie over deze veelzijdige en diepgaande opleiding, die volledig vanuit het Nu en in totale gelijkwaardigheid gegeven wordt, afgestemd op de energieen van deze tijd en de deelnemende groep, 

kijk op de website www.praktijk-apofyliet.nl

 

Of rechtstreeks via onderstaande link:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

Of mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

Voor aanmeldingen, kun je me ook altijd mailen natuurlijk!

 

Op zaterdag 4 september van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur is er een vrijblijvend te volgen introductiedag over deze opleiding. Je maakt op deze dag kennis met Praktijk Apofyliet, haar werkwijzen, je ontvangt meer inhoud en informatie over de opleiding en natuurlijk staat deze dag ook volop in het teken van aan de slag gaan met healing, channelingen, en wat maar aan de orde komt.

Deze dag wordt volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers en zal van daaruit de meest passende healing, channeling, oefeningen aanreiken.

Het is hoe dan ook een leuke dag in uitwisseling met elkaar voor een nadere kennismaking!

 

De uitwisseling voor deze dag bedraagt € 77,- incl, koffie, thee, soep en versnaperingen.

Voor aanmeldingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Voor wie het leuk vind: Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

                   of:

http://apofyliet.hyves.nl/

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Voorproefje: Meer nieuwe Ascensie workshops in zomer & najaar 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar en voornamelijk deze tijdsperiode, vind je hier onder:

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

Kristallen Schedel Cirkel

(Upgrade o.l.v. oude kristallen schedel Insha-ra)

 

Ontmoetingsdag voor uitwisseling met elkaar en voor de kristallen schedels onderling.

We gaan deze dag werken met een Activatie cirkel van kristallen schedels voor

aansluiting en afstemming op de nieuwe frequenties en coderingen (voorbij het oude duale Atlantische Grid) van deze tijd,na de ultieme frequentie verhogingen van het 7-7, 8-8 en 9-9 Portaal, welke een immense upgrade aan Bewustzijn en energie aan je schedels kan mee geven!

Door deze upgrade in Bewustzijn zal/zullen jouw schedel(s) jou zo goed en passend als mogelijk kunnen begeleiden in alle processen en trillingsverhogingen van deze tijd. En voornamelijk op weg naar de Ultieme Portalen van dit jaar: het 10-10-10 Portaal op 10 oktober 2010.

Je kristallen schedel(s) ontvangen hierbij dus een initiatie in de nieuwe frequenties en gaan daardoor nog concreter, gerichter, effectiever, Bewuster, op een hogere trilling en krachtiger met jouw Bewustzijn samenwerken.

Tevens kan hun eigen Bewustzijn hierdoor ook meer tot ontplooiing komen en in het volledige potentieel belichaamd worden! Want dat gaat uiteraard samen!

De oude kristallen schedel Insha-ra Stardust zal met haar Bewustzijn en aansluitingen deze dag begeleiden en alle schedels precies die verbindingen, aansluitingen en Lichtcoderingen aanreiken die passend bij hun en bij jou zijn!

Verder zullen er transmissies plaatsvinden via het Bewustzijn van Insha-ra, zodat je ook zelf de nodige healing, inzichten, upgrade in Bewustzijn kunt ontvangen. Dit zet enorme groeiversnellingen in jouw Bewustzijn in gang.

Daarnaast zul je zien dat de uitwisselingen die tussen de schedels onderling ontstaan ook boeiend, fascinerend, vreugdevol en zeer waardevol voor jouw groei en die van je schedel(S) zullen zijn.

 

Multidimensionaal Lichtwerk!

 

Datum en tijd: Zat 21 aug. 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: € 111,- per persoon, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen

 

                            ------------------------------------

 

Persoonlijke kristallen schedel sessies met de oude kristallen schedel

Insha-ra Stardust

 

 

Uniek, voor het eerst en waarschijnlijk eenmalig:

Persoonlijke kristallen schedel sessies met de oude schedel Insha-ra Stardust

 

De oude kristallen schedel Insha-ra Stardust die onder de hoede valt van praktijk Apofyliet heeft aangegeven een moment van uitwisseling en afstemming te wense. Daarom een unieke mogelijkheid voor jou en eventueel je kristallen schedel(s) om een korte periode in aanwezigheid van deze oude schedel te kunnen mediteren, uitwisselen, afstemmen op en met deze oude kristallen schedel die je precies datgene zal aanreiken wat voor jouw Ascensie proces in het Nu moment essentieel is.

 

Werken met Insha-ra betekent meestal een bijzondere ontmoeting, diepgaande groei en stroomversnellingen en heel veel nieuwe verdieping in je eigen bewustzijn. Insha-ra reikt vaak nieuwe inzichten, Lichtcoderingen of healing aan, precies afgestemd op wat jij nodig hebt!

 

Datum: zondag 12 september, afspraken mogelijk van 11.00-15.00 uur

Sessie: elke sessie duurt een half uur.

Investering in je Zelf: € 44,- per persoon, per half uur.

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog slechts beperkte plaatsen vrij, dus geef je snel op, want vol is vol!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

Verken jouw Team van Licht

(Universal, Cosmic & Earth Connections)

 

Iedere Ziel die met een nadrukkelijke Missie in deze tijden op aarde leeft,

leert en groeit heeft een Team van Lichtwezensom zich heen waarmee samegewerkt kan en mag worden. Veelal zijn zij voor specifieke Missies en Bedoelingen aanwezig, en veelal komen zijn uit alle 'windstreken'(dimensies, sferen, etc.). Denk bijvoorbeeld aan Ascended masters, Engelen, maar ook Elfen,

deva's, afgezanten van diverse sterren, dimensies, en noem maar op.

Deze workshop reikt je een kennismaking aan met enkele zo niet meerdere van

jouw Persoonlijke leden van jouw Team van Licht. Opdat je je van hen Bewuster

wordt, maar ook steeds dieper met hen leert samenwerken op een harmonieus en volkomen gelijkwaardig niveau, vanuit je eigen Meesterschap. Dit omwille van je eigen groei en bewustwording, het uitvoeren van jouw Missie hier op aarde, maar uiteraard ook omwille van de verdere groei van deze Lichtwezens zelf.

Waarom koos je ervoor met elkaar samen te werken? Een team te vormen? Welke Missie ligt hieraan ten grondslag? Welke specifieke (Licht)kwaliteiten bezit jij en

welke je Team? En hoe kun je dat combineren/ samen inzetten?

Allemaal sleuteltjes die meer en meer verhelderd mogen worden en veel hernieuwd inzicht, visie en Bestemming zullen vinden.

Het werken vanuit totale gelijkwaardigheid staat voorop om op diepgaand niveau met je Mede-Meesters te kunnen en mogen samenwerken!

Ook al ken je een of meerdere leden van jouw Team van Licht al, dan nog kan deze workshop aanvullend, aanreikend, inzichtgevend zijn en nieuwe Teamleden of bewustzijnslagen verhelderen!

 

Multidimensionaal Lichtwerk!

 

Datum en tijd: zon. 29 aug. 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: Zomeraanbieding € 99,99 per persoon, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!!! Dus wil je nog mee doen? Laat het me weten!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!       

 Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kristallen schedels

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers! (met korting!!!)

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Mega zomer-aanbiedingen in de Ascension shop: Er is nog steeds wat voorraad over, en een aantal nieuwe kristallen uit de voorraad tevoorschijn gekomen, dus de aanbiedingen duren voort….

 

Foto:  Uniek en weinig tot nergens verkrijgbaar!

Artikel code: Blauwe Andesopaal mini knuffels 001

Prijs: Zomeraanbieding: €4,-        

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Diep zeeblauwe kleur, Andes opaal: Uniek en weinig verkrijgbaar!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Deze zacht blauwe opaalsoort brengt je energie meer in stroming. Het zet aan

tot grote schoonmaak in met name het emotioneel gebied en brengt je hier

direct tot de kern van de problemen. Maar biedt hierin ook inzicht en stroming

van energie, waarmee het ook de oude energie helpt afvoeren.

Deze opaal kan confronterend werken opdat het de emoties en gevoelens waar

het om gaat direct, zonder pardon, voor je plaatst. Waarmee het ook direct

healing mag brengen.

Ondanks dat, is dit toch een bijzonder liefdevol, zachte kristalsoort die een bijna

onnatuurlijke Liefde en aantrekkingskracht uitstraalt. En juist hiermee helpt deze

opaal je je Zelf in alle Delen te herkennen en helen.

Het helpt je daarnaast om je gevoelens en emoties beter te laten doorstromen,

zodat ze zich fysiek niet gaan vastzetten en tot kwalen of klachten kunnen leiden.

Ook de zachte Engelen Kracht is in deze kristalsoort vertegenwoordigd.

De kracht van deze opaal is verbonden met het Nieuwe Tijdperk en het Aquarius

Bewustzijn. Hiermee opent het Hogere Delen van je Zelf voor de connectie met

het Walvissen- en Dolfijnen Bewustzijn. Opdat heel je voelen gezuiverd wordt en

verbonden wordt met je Hoger Bewustzijn, opdat je voelen en intuïtie de leidraad

is in je leven.

Middels de connectie met de Walvissen- en Dolfijnen Matrix via dit kristal, sta je

in wisselwerking met deze wijze Meesters, die hun Oorsprong op Sirius hebben,

waarmee dit kristal ook verbonden is. En waarmee je Lichtcoderingen, informatie

en Wijsheid kunt uitwisselen.

© Willemien Timmer, april 2006

 

Foto:

Artikel code: Prasioliet knuffels 001 t/m 005

Prijs: Zomeraanbieding: € 11,-     

Afmetingen: Een wat klein knuffelsteenformaat

Kenmerken: Natuurlijke prasioliet, niet gebrand!! Donker bruin-groen met heel veel fantoomnevels erin!

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Je eigen Gouden Bewustzijn wordt op steeds diepere lagen aangewakkerd, gewekt en geactiveerd, maar tegelijkertijd ook verbonden aan je Aarde Bewustzijn. Dit kristal brengt een intense en immense uitlijning van je Hogere Lichtlichamen teweeg die je steeds dieper uitbalanceert en uitlijnt. Ook je Kosmische- en Aardse Blauwdruk worden hier met name in de ankering in mee genomen, opdat je ook daadwerkelijk steeds meer handen en voeten kan geven aan je Goddelijk Bewustzijn in je fysieke lijf op aarde.

Enorme opschoning ook op cel- en DNA niveau, opdat je fysieke lijf ook steeds hogere frequenties kan gaan dragen, je Ziel waardig.

Dit kristal brengt een enorme nieuwe potentie van je Bewustzijn aan het Licht en zal prachtige balans en uitlijningen blijven uitvoeren totdat je innerlijk de Multidimensionale Balans zelf kan vasthouden en reguleren. Bijzonder en vrij onbekend nieuwetijds kristal met enorme potentie en kwaliteiten!!

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:

Artikel code: Chalco pyriet knuffel 001 en 002

Prijs: Zomeraanbieding: € 7,50              

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Diep goudkleurige chalco pyriet uit Peru.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit kristal brengt met grote Kracht een enorme verdieping in je groei en Bewustzijn. Het plant je linea recta met je stuit, basischakra en voeten in de Aarde Bewustzijnsvelden voor een diep gewortelde Gouden Aarding op Multidimensionaal niveau, waarbij heel veel oude afvalenergieën uit je systeem kunnen wegstromen. Dit brengt vernieuwing, verdieping en maakt het stukken makkelijker je daadkracht vanuit je hart in te schakelen, en dus impulsen vanuit je hart daadwerkelijk concreet te maken in de stof. In de vorm van stappen ondernemen (moed en kracht), in de vorm van handelen in woord en daad (grenzen aangeven, in je kracht en Licht blijven staan) en het tot uiting brengen van je Goddelijk Gouden Licht in je fysieke jasje op aarde (je Gouden Bewustzijn uitstralen op aarde). Zeer essentiële en krachtige healer in deze tijds periode die enorme ondersteuning biedt en je eigen Goddelijk Bewustzijn steeds meer aan en door trekt door je aarding heen. Opdat ook je onderste chakra’s kans krijgen in het Licht van je Hoger Bewustzijn te baden, op te schonen, te zuiveren en zich verder te ontplooien naar de Jij die je Werkelijk Bent, en om deze ‘geboren’ te laten worden in de verlichting op aarde.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

 

Foto:

Artikel code: Lemon kwarts knuffelsteen

Prijs: Zomeraanbieding: € 9,50              

Afmetingen: knuffelsteenformaat

Kenmerken: ook wel citroen-citrien. Bruin-gelige lemon kwartts met soms inwendige regenbogen.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

Foto:

Artikel code: Ciastoliet plak 001

Prijs: Zomeraanbieding: € 12,50   

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Aangeslepen ciastoliet plak. Kruis is prachtig te zien! Diep bruin kruis en zacht bruine zijdes.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Ciastoliet verbind sterk en diep met Moeder Aarde. Het helpt je om je stevig te aarden en je ding ook neer te zetten op aarde. Het brengt verbindingen met de natuurrijken tot stand en zal je meer verbinding brengen ook met natuurwezens en de Oerkracht van de aarde. Het kan hierdoor ook oude verbindingen, kwaliteiten en krachten uit incarnaties van natuurvolkeren naar boven halen.

Ciastoliet werkt bijzonder helend bij oude karmische stukken, zeker wanneer dat Oud Egyptische levens of inwijdingslevens betreft. Maar ook andere karmische stukken omtrent religie kan het losmaken uit je systeem. Het niet langer dienstbaar hoeven te zijn waarbij je jezelf wegcijfert, is een favoriet thema of aspect waar ciastoliet goed op werkt. Ook brengt het je meer in verbinding met je onderste lagen en chakra’s en helpt je beter mee te stromen met het leven.

Het balanceert daarnaast je Lichtlichamen uit en verbind dit alles in harmonie met je aardeverbindingen.

© Willemien Timmer 2005

 

 

Foto:

Artikel code: Labradoriet mini punttjes 001 & 002

Prijs: Zomeraanbieding: € 4,50     

Afmetingen: ongeveer 4 a 5 cm lang

Kenmerken: donker groen-grijze Labradoriet met prachtige inwendige kleuren.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd: De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

 

Foto:

Artikel code: Carneool mini puntjes 001 t/m 006

Prijs: Zomeraanbieding: € 4,-       

Afmetingen: ongeveer 3 tot 4 cm lang

Kenmerken: Diep oranje half transparante carneool.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Dit kristal is krachtig verbonden met de Oranje Galactische Straal en brengt hiermee zeer diepgaande healing in overwerkte emoties, gekwetst innerlijk kind en Zielenpijnen opgeslagen in het onderlichaam. Het brengt een verwarmende, zachte en toch erg krachtige energie hierin aan, welke gelegenheid biedt om in vertrouwen los te laten en te zuiveren. Hierdoor ontstaat meer contact met je onderlichaam en onderliggende chakra’s met hun eigen kwaliteiten en capaciteiten.

(Stroming, flexibiliteit, creativiteit, diepere aarding, vrolijkheid, healing gekwetste emoties, dichter bij jezelf blijven, etc.)

Bijzonder behulpzaam kristal voor healingprocessen van grote waarde voor verdere groei!

© Willemien Timmer 2008

 

 

Foto:

Artikel code: Ruwe ametrien brok 001

Prijs: Zomeraanbieding: € 10,-              

Afmetingen: Lekker handje vol!

Kenmerken: Ruwe brok ametrien (combinatie amethist en citrien). Spotgoedkoop!!!

LET OP: Verzendkosten van dit kristal liggen hoger vanwege grootte en/of gewicht!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De kracht van Ametrien beslaat een groot gebied en meerder mogelijkheden. Juist omdat ametrien een combinatie is van twee verschillende kristalsoorten (amethist en citrien) is het raagvlak van dit kristal groot en de mogelijkheden bijna onbeperkt. Vooral in deze tijdsperiode vol vernieuwing, verandering en processen om steeds meer in je eigen Kracht en Licht te gaan staan (Meesterschap te verwerven) is de ametrien bijzonder behulpzaam en ondersteunend.

Ametrien helpt je namelijk om vanuit ontspanning, rust en vertrouwen steeds meer kennis te doen maken met je eigen Kracht en de potenties van de zonnevlecht. Dat kan angst opleveren opdat al-oude angst of Machtaspecten je belemmeren om hier daadwerkelijk in te kunnen indalen. De kracht van de frequenties van amethist helpen dit te verzachten, er meer vanuit Hoger perspectief en inzicht naar te kunnen kijken, vanuit ontspanning en innerlijke rust. Dat vergemakkelijkt het binnengaan in je eigen Krachtcentrum en het verkennen van je Zerlf op deze dimensielagen van je Wezen.

Daarnaast verbind ametrien de hogere chakra’s met de zonnevlecht en verbind hiermee het eigen Licht aan je eigen Kracht. Maar helpt op deze wijze ook de Poort van je Zonnevlecht naar de onderste chakra’s verder te openen, zodat steeds meer van je eigen Hoger Licht kan indalen in de vaak nog meer belaste onderste chakra’s, opdat ook deze de kans krijgen om meer geopend en gezuiverd te worden, opdat je Hoger Licht steeds dieper werkelijk in alle delen van je Zijn kan indalen en belichaamd worden.

Ametrien werkt zuiverend in je zonnevlecht gebied, activeert hier je eigen Kracht vanuit innerlijke rust en in gedoseerde proporties, maar verbind deze ook aan je intuïtie en hogere afstemming.

Dit kristal brengt je naast de zuiverende Kracht van Transformatie via de Violette vlam en onder leiding van St.Germain, ook een initiatie

in je eigen Zonne- en Kracht aspecten, welke begeleid en ondersteund worden door Zowel Ra als Helion. Het helpt je ook hier Hogere Lichtdelen van je Zelf te activeren

en integreren, waardoor diepe schoonmaak in je zonnevlecht mag ontstaan, opnieuw met als doel tot verdere opening naar de lagere chakra’s toe.

Voor schoonmaak van oude stukjes, macht- en onmacht gevoelens, dualiteit en innerlijke strijd patronen en oude angsten. Door de Transformatie die plaats vindt zul je meer in je eigen Kracht en tegelijkertijd in hogere afstemming, hoger Gewaarzijn mogen gaan staan.

Ametrien verbind je zowel met de Gele als de Paarse Straal en brengt hiermee zuivering en Transformatie, maar ook Bewustwording met zich mee. Het maakt je bewuster van jouw eigen kwaliteiten en Kracht en helpt je deze directer en krachtiger neer te zetten. Maar belicht ook die aspecten die het neerzetten van je eigen Licht en Kracht in de weg staan.

Bijzonder zuiverend, transformerend kristal welke je groei enorm kan versnellen.

© Willemien Timmer 2009

 

Foto:

Artikel code: Lavendel fluoriet

Prijs: Zomeraanbieding: €7,-                 

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Zacht violet gekleurde fluoriet. Zeer uniek en amper voorkomend!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe Tijd:

Lavendel kleurige Fluoriet bezit een kracht en frequentie apart. Het draagt een intens transformerende energie met zich mee, die met een ultieme zachtheid en liefdevolle zorg in je bewustzijn aan de slag gaat. Het werkt nauw samen met de Frequenties van de Violette Vlam, en dus ook met het Bewustzijn van St. Germain en Merlin.

Deze fluorietsoort brengt een zeer integere transformatie op gang waarbij je volledig wordt uitgelijnd en recht gezet in je eigen systemen en reeds her-innerde Lichtlichamen. Het lijnt al deze facetten van je Zijn met elkaar uit en verbind ze. Dualiteit, onbewustzijn, angst of onbalans wat deze uitlijning in de weg staat mag transformeren via de Violette Vuur frequenties. Lichtlichamen, dimensies van je Zijn of afgesloten lagen van je Zelf die je nog niet bewust bent, worden aangetrilt, opdat zij op de juiste Kosmische Timing binnen jouw groei zich verder kunnen openen in je Bewustzijn. Opdat de leerlessen, her-inneringen en groei die deze nog bevatten, hun pad kunnen gaan bewandelen in je leven.

De uitlijning tussen je eigen Lichtlichamen en bewustzijnsvelden (dimensies) van je Zelf helpen je om alle geleerde leerlessen, losgelaten of geheelde aspecten en nieuw geopend Bewustzijn met elkaar te verbinden. Op deze wijze worden steeds meer Lichtvelden van je Bewustzijn in ere hersteld, verbonden aan elkaar en creëert dat een grotere opening en harmonisering van velden binnen je eigen Bewustzijn. Dat betekend dat je Bewustzijn nog verder geopend en verruimd kan worden en er nog meer helderheid, inzicht, gevoeligheid en her-inneringen naar je bewuste Zijn kunnen terug stromen. Je wordt dus wakkerder en completer weer in je eigen Bewustzijn. En dat levert weer Vernieuwing, versnelde groeiprocessen en verdere verruiming van je Bewustzijn op.

Je zou kunnen zeggen dat lavendel fluoriet je ondersteund en helpt opnieuw je velden te ‘configureren’ na grootschalige groeimomenten, diepgaande leerprocessen of initiaties en activaties binnen je Bewustzijn waarbij het nodige geheeld is. Het brengt alles weer op lijn met elkaar en dat creëert meer ruimte, maar ook balans en innerlijke harmonie, van waaruit nieuwe processen, groei en uitdagingen makkelijker zijn om te zien en aan te gaan.

 

De frequenties van de Lavendelkleurige Straal en het Merlin Bewustzijn helpen je ook steeds meer de velden van Creatie binnen je eigen Bewustzijn te verkennen, en leren je steeds meer werkelijk feeling te krijgen met manifesteren, scheppen en creëren vanuit je Hart en Hoogste Bewustzijn. Opdat je zelf je eigen Meesterschap op jouw Kosmische Timing volledig zult kunnen gaan belichamen. Op het Pad hier naartoe ondersteund de lavendel fluoriet meet krachtige doch liefdevolle healing, transformatie en Magische Bewustwording.

© Willemien Timmer 2009 

 

 

Foto:

Artikel code: Merkaba Arkansas kristal in kistje

Prijs: Zomeraanbieding: € 17,50   

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken:

LET OP: Verzendkosten van dit kristal liggen hoger vanwege grootte en/of gewicht!

Zonder reading!

 

Foto:

Artikel code: Lemurisch ijs klein 001

Prijs: Zomeraanbieding: €  4,-      

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Ruwe brokken Lemurisch ijs met prachtige heldere regenboogjes van binnen. Helder transparant kristal!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe Tijd:

In deze tijdsperiode waarin steeds meer de oude Ego Zelf stukken en innerlijke dualiteit aan het Licht komt en naar boven wordt gebracht, is elke vorm van Her-innering aan de Eenheid, Zuiverheid en integriteit van het allergrootste belang!

Lemurische ijs kristallen helpen ons her-inneren aan ons eigen Hoogste zijns Licht en de Paradijs Staat welke wij allereerst in den beginne op aarde wensten te creëren (en wat het Lemurische tijdperk werd). In die beginperiode bestonden we vooral nog uit energie, een fysiek lichaam was nog niet gecreëerd en gemanifesteerd en daardoor stonden we op aarde dichter dan ooit bij de Eenheids energie en Paradijs Staat zoverre dat op aarde mogelijk was om te Scheppen. (Hoewel er op hogere dimensionale lagen van ons Zijn in de Galactische sferen al het nodige aan dualiteit en  verval in Bewustzijn was doorlopen en opgetreden).

Om nu in deze tijdsperiode door de Atlantische matrixen heen te kunnen gaan en onszelf steeds dieper te zuiveren van de trauma’s, schaduw en dualiteit die vastgehecht zijn aan de Atlantische matrixen (mannelijke, manipulatieve energie) en ons Bewustzijn, kan het Lemurische ijs kristal ons helpen om steeds meer de Goddelijke vrouwelijke Kracht weer te her-inneren en integreren. Dat zal ons kunnen ondersteunen in onze Bewustzijnsgroei om dwars door het Atlantische grid heen te helpen zakken en ons Erfgoed weer ‘op te eisen’, weer te leren her-inneren, herkennen en integreren: de Scheppers en Meesters die wij in Oorsprong zijn!

Tevens helpt Lemurisch ijs ons met de healing die daartoe nodig is om weer het embodyment van die Paradijselijke Staat te leren belichamen en leven.

Daarnaast wekt dit in ons Bewustzijn ook de ‘commitments’, de afspraken die wij met Gaia, het Wezen van Moeder Aarde, overeen gekomen zijn om een plek van Eenheid te creëren, het zogenoemde Paradijs op Aarde te manifesteren. Dat betekend dat het van hieruit steeds helderder, bewuster en duidelijker wordt wat onze individuele Taken en Missies hierin zijn, onze individuele Zielenafspraken met Gaia en hoe we opnieuw opbouwend kunnen werken aan ons Zelf en Moeder Aarde om de dualiteit die we ooit creëerden, kunnen overstijgen!

© Willemien Timmer 2009

 

 

 

 

Foto:

Artikel code: Rode/bruine jaspis ei

Prijs: Zomeraanbieding: € 6,50     

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: diep bruin-rood in diverse tinten. Enorme aardende kracht!

LET OP: Verzendkosten van dit kristal liggen hoger vanwege grootte en/of gewicht!

Zonder reading!

 

Foto:

Artikel code: Chalcedoon knuffelstenen AA-kwaliteit 001 t/m 004

Prijs: Zomeraanbieding: 001 t/m 003: € 6,50   004: € 5,50     

Afmetingen: groot knuffelsteenformaat

Kenmerken: prachtige diep blauwe kleur met lichtergekleurde belijning. Super goede kwaliteit voor echte bodemprijzen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De kracht van heldere chalcedoon brengt je de krachten van de Lunaire (maan) energie. Een energie die heel subiel, verfijnd en bijna zilverachtig van aard is en die je innerlijke kwaliteiten komt wekken en of versterken. De kracht van chalcedoon spreekt je eigen innerlijke Kennis en wijsheid aan, opgedaan in eeuwen van ervaringen door incarneren. Het spreekt ook je eigen Creatie/Scheppend vermogen aan, via creativiteit van de Geest en activeert deze stap voor stap op steeds diepere lagen van je Bewustzijn. Hiermee kom je veel bewuster in je leven, je groei en Zijn te staan. Telkens bewuster over wie je

Bent en waar je gaat en waarom.

Chalcedoon helpt je ook bij de ontwikkeling van je innerlijke en uiterlijke communicatie, de uitwisseling met de werelden om je heen. En stimuleert je vermogen tot spreken (vanuit Waarheid, Zuiverheid en Hart) en puurheid van verbindingen tot uitwisseling.

Niet alleen je keelchakra wordt hierin mee genomen, ook je telepathische kanalen, je innerlijk gehoor, opdat je steeds meer opschoning en opening mag ervaren in het verstaan van je eigen Hogere Bedoeling, de klank van je Ziel en de hulp van je Goddelijke begeleiding.

Chalcedoon is een enorme hulp om je kwaliteiten verder tot ontplooiing te brengen en steeds dieper in contact te komen met je Zelf en Al Wat Is. Het stimuleert je samenwerking, verbondenheid en uitwisseling met Al Wat Is en brengt je op deze wijze dichter bij je eigen Goddelijke Kern.

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Foto:

Artikel code: Fluoriet hart kleurenmix

Prijs: Zomeraanbieding: € 9,50     

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: transparant mety gekleurde belijning. Geslepen hartvorm.

LET OP: Verzendkosten van dit kristal liggen hoger vanwege grootte en/of gewicht!

Korte algemene reading op dit kristal: Fluoriet is een kristal wat prachtige

healing brengt door telkens opnieuw al je Wezenslagen met elkaar uit te

balanceren en uit te lijnen. Hierdoor ontstaat steeds een nieuwe innerlijke

rust en harmonie. Dit kan zeer welkom zijn ten tijde van diepe groeiprocessen,

waarbij je veel oude zwaarte los laat, om telkens opnieuw de vernieuwing dieper

toe te laten, de healing of groei te helpen integreren of de innerlijke rust en

harmonie te bewaren. Fluoriet lijnt je mannelijk en vrouwelijke energie uit, je

kosmische en aardse verbinding, links en rechts, en alle auralagen. De

verschillende kleuren dragen ieder andere frequenties die dan ook andere

aspecten helpen helen, aantrillen of transformeren. bijvoorbeeld groen werkt

sterk op het hartgebied, wit op je totaliteit als Lichtwezen, paars op je spirituele

integratie, etc.

Juist in deze tijd waarin veranderingen, groei, healing en stormachtige processen

gaande zijn kan fluoriet een zucht van rust, balans en harmonisering teweeg

brengen. Waardoor je weer dieper in je Zelf komt, dichtbij je gevoel, intuïtie en

de Bedoeling van je processen. Omdat het door de innerlijke harmonie te

herstellen ook de ruimte geeft voor een adempauze, nieuwe inzichten en met

vernieuwde moed en hartkracht je processen weer aan te gaan.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:

Artikel code: Ruwe bergkristalpunt/ innerlijk kind kristal 002

Prijs: Zomeraanbieding: € 2,50     

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: half transparante bergkristal punt ruw.

Zonder reading!

 

 

Foto:

Artikel code: Ruwe bergkristalpunt / Tweelingstraal kristal 001

Prijs: Zomeraanbieding:  3,50    

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: half transparante bergkristal punt ruw.

Zonder reading!

 

Foto:

Artikel code: Girasol knuffelstenen

Prijs: Zomeraanbieding: € 4,-       

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige half transparante, melkachtige girasol.

Zonder reading!

 

 

 

Kijk hier voor alle aanbiedingen !!!!

 

Zoals ook o.a. AA-kwaliteit (edelsteen kwaliteit): morganiet, aquamarijn, smaragd, olivijn, witte topaas, danburiet, tanzaniet, Andesopaal, etc.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kijk voor alle nieuwe kristallen in de Ascension shop: hier!

 

 

Kijk ook in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment met kortingen!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

Augustus 2010

 

 

 

 

 

Zon. 29 aug. 2010.
10.00-17.00 uur

Verken jouw Team van Licht

(Universal, Cosmic & Earth Connections)

Zomer aanbieding: €99,99
per persoon

 

 

 

September 2010

 

 

 

 

 

Zat 4 sept. 2010
10.00-17.00 uur

Introductie dag Lichtwerk opleiding

€ 77,-
per persoon

 

 

 

Dond. 9 sept.'10,
10.00-17.00 uur

Het 9-9 Portaal

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat 11 sept. 2010.
10.00-17.00 uur

Kristallen schedel Cirkel o.l.v. de oude schedel Insha-ra Stardust

 

€111,-
per persoon

 

 

 

zon 12 sept. 2010.
11.00-15.00 uur

Uniek, voor het eerst en waarschijnlijk eenmalig:

Persoonlijke kristallen schedel sessies met de oude schedel Insha-ra Stardust

 

Een half uur mediteren, uitwisselen, afstemmen op en met deze oude kristallen schedel die je precies datgene zal aanreiken wat voor jouw Ascensie proces essentieel is.

 

Zie voor meer informatie de nieuwsflits van augustus 2010 !

€ 44,-
per persoon per half uur.

Mail me voor het maken van een afspraak!

Wees er snel bij want vol is vol!

 

 

 

zat. 18 sept.'10,

Voorbereidingsdag Egyptereis oktober 2010


(Deze groep is al vol!)

€77,-
per persoon

 

 

 

zat. 25 &
zon. 26 sept.'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 1


(Deze groep is al vol!)

€200,-
per persoon

 

 

 

 Oktober 2010

 

 

 

 

 

Vrijdag 1 & zat. 2 okt 2010

Start Lichtwerk Opleiding Les 1.1 & 1.2

1.1  Basis Ascensie Lichtwerk

1.2 Bewustwording & healing van Innerlijk kind, Persoonlijk Zelf en Hoger Zelf

 

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

Zon. 3 okt 2010

11.00-17.00 uur

Voel je goed, voel je beter”- Beurs te Gorredijk

Gratis entree

 

 

 

7-14 okt 2010

Ascensie- en  Initiatiewerk in Egypte

 

 

 

 

Zon. 17 en zon. 18 okt 2010

10.00-17.00 uur

Werken met Egyptian Sacred Oils deel 1

Incl. 1 Sacred Oil

 

€ 222,-

 

 

 

23/24 okt 2010

Lichtwerk opleiding 1.3

Aura en chakra’s verkennen, openen en zuiveren

 

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

30/31 okt 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 2


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

November 2010

 

 

 

 

 

Zat 6 en zon. 7 nov. 2010

10.00-17.00 uur

Werken met Egyptian Sacred Oils deel 2

Incl. Sacred Oil en certificaat

 

(Alleen te volgen na deel 1!)

€ 222,-

 

 

 

Donderdag 11 nov. 2010

11-11 Portaal

€ 111,-

 

 

 

13/14 nov 2010

Lichtwerk Opleiding 1.4

Integratie Healing & Lichtwerk

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

 

20/21 nov 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 3


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

27/28 nov 2010

Lichtwerk Opleiding 2.1

Exploring fields of Crystal Energy

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

 

December 2010

 

 

 

 

 

Zat. 4 dec 2010

10.00-17.00 uur

Wordt nog ingevuld tzt…..

 

 

 

 

11/12 dec 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 4

 

incl. 12-12 Portaal!!!


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

18/19 dec

Lichtwerk opleiding 2.2

Lemurian heart crystals & Power Initiation Crystals

 

Bij het volgen van de gehele opleiding:

€ 200,- p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de nieuwe planning van 2011 komen de volgende workshops pas weer aan bod:

 

2 dagen

Therapeutisch Werken met Egyptian Cosmic balancers  deel 1, incl. Cosmic balancer

€ 222,-

2 dagen

Therapeutisch Werken met Egyptian Cosmic Balancers  deel 2

, incl. Cosmic balancer en certificaat

€ 222,-

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J