Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsflits van 26 maart 2007 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

T.Harkeswei 25

8408 CG Lippenhuizen

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

 

*Terug uit het Land van de Zon

*Een eerste indruk na deze Lichtwerk reis

*Nieuwe producten uit Egypte in de kristalshop

*In the Spotlight: Egyptische albast

*Lichtwerk Transformatie Workshop: Her-inneringen van de Ziel

*Apofyliet Kristal Opleiding gaat in april van start!

*Nieuwe kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

*Terug uit het Land van de Zon

 

Net enkele dagen terug uit het Land van de Zon, mijn geliefde Thuisland, en bij deze alweer een korte nieuwsflits met de eerste nieuwe informatie. Uiteraard volgt een volledig verslag van onze Reis zo spoedig mogelijk op de site, inclusief een foto reportage. Ik ben hier al hard mee aan de slag, dus hoop in enkele dagen al de eerste opzet op de website www.praktijk-apofyliet.nl te kunnen plaatsen.

 

Op dit moment ben ik ook nog bezig alle mail van de afgelopen week te beantwoorden. Ik doe mijn best iedereen zo spoedig mogelijk wat te laten horen, maar het is een hele klus. Hopelijk hebben jullie even geduld met me!

 

Bij deze wens ik je vast veel leesplezier met deze nieuwsflits en hopelijk weer tot gauw horens/ziens!

Stralende hartegroet,

Willemien

 

 

*Een eerste indruk na deze Lichtwerk reis

 

Met nog 1 been in  Egypte, en het andere been weer terug in Nederland, is het bijna onwerkelijk opnieuw achter de computer te schuiven en een eerste tekst te schrijven over onze bijzondere reis van dit jaar.  De energieën zijn nog zo aan het stromen, puzzelstukjes vallen nog steeds op hun plek, inspiratie en inzichten stromen en de stroming lijkt alleen maar aan te zwellen. Hoewel de reis dit keer maar kort was (8 dagen) lijkt het alsof tijden door elkaar vervlogen zijn en enerzijds was de reis dus veel te kort, anderzijds was het opnieuw een reis zonder tijd en ruimte en leek het alsof sluiers van eeuwigheid opgelicht werden.

Meer nog dan anders (na andere reizen) was het wennen terug te komen in het relatief koude Nederland en de draad weer op te pikken met alle dagelijkse bezigheden. Alles heeft z’n tijd nodig volledig te bezinken en integreren, en die tijd gunnen we het ook.

Juist vanwege de korte tijd dat we terug in Egypte waren, was het best druk alles te realiseren waarvoor we kwamen. Naast de tegenwoordige Egyptische dagelijkse werkelijkheid en het bezoeken van vele vrienden, schakelden we voortdurend om naar de oude Egyptische werkelijkheid van bezoeken aan Heilige Plaatsen, tempels en tombes. Het was een voortdurende wisselwerking en omschakeling, tussen energieen die me zo na aan het hart liggen, maar die ook o zo verschillend zijn.

In de huidige dagelijkse realiteit weet iedereen aan je te trekken: vrienden die je het liefst zo veel mogelijk zien en bij praten, uitnodigen voor voortreffelijke typisch Egyptische diners. Maar ook alle straatverkopers die je het een na het ander willen verkopen of hun calèche of taxi aanprijzen. Dit vergt veel energie en was soms lastig te combineren, met alle Lichtwerk activiteiten die ook nog in de planning stonden.

Uiteindelijk hebben we alles prima gered, zijn meegedreven in de stroom. En opnieuw leverde dat fantastische ontmoetingen op met bijzondere mensen en bijzondere plaatsen (energieen). Opnieuw besefte ik me meer dan eens dat meegaan in de Stroom des Levens zoveel meer oplevert en zo’n perfecte “Kosmische Planning” teweeg brengt, die zoveel concreter, waardevoller en bijzonderder is, dan wanneer je je eigen (mentale) planning maakt.

De tegenstellingen tussen het huidige Egypte en de energieen van het Antieke Egypte, zoals ik mij dat her-inner, is zo groot en zo verschillend. Inmiddels hebben we gelukkig geleerd door alle reizen om beide te combineren, wat het des te waardevoller maakt.

Naast alle dagelijks Egypte leven hebben we dan ook opnieuw genoten van de antieke energieen op verschillende bijzondere plaatsen. Het was een druk bezet weekje om alles te kunnen dien en bezoeken wat ‘riep’, maar het is wel gelukt. Het leek of deze reis telkens in het teken van afronding/voleinding van specifieke leerlessen of een groeifase leek te staan. Niet gek dan ook dat we kamer nummer 207 ( 2+0+7= 9 = voltooiing) kregen. Maar ook de Oud Egyptische technieken van de Merkaba activaties bleken van enorm belang te zijn deze reis. Meerdere malen ontmoeten we spontaan mensen die op de hoogte zijn van de Merkaba en Flower of Life technieken en of deze ook toepasten. Ik zelf heb deze technieken jaren geleden opnieuw geleerd, en gebruik ze met regelmaat. Zeker in Egypte, omdat het oude Egyptische Inwijdings Technieken zijn, en in Egypte worden deze enorm versterkt door de energie. Maar gek genoeg waren we nooit eerder in Egypte rechtstreeks in contact gekomen met anderen die hier ook van op de hoogte zijn.

 

Verschillende bijzondere plaatsen ook die we bezochten leken dit keer op keer te bevestigen. Naast het brengen van healing, Licht en Energie, het openen van Hoger Bewustzijn op bepaalde plaatsen, haalden we er natuurlijk ook voor onszelf de nodige energie, inspiratie en Zielen her-inneringen op, die hun doorwerking uiteraard zullen vinden in onze verdere groei.

Verscheidene ‘nieuwe’ plaatsen (die we nog niet eerder bezocht hadden) ‘riepen’ om deze reis te bezoeken. Maar ook verscheidene plaatsen die we al eerder op reizen bezocht hadden, ‘riepen’ opnieuw: voor verdieping en hereniging op andere niveaus!

Dat gold o.a. voor opnieuw een bezoek aan de Tempels van Abydos en Dendera. Welke  bijzondere momenten op leverden, en vooral ook bijzondere foto’s! De afbeeldingen in de Tempel van Abydos (bij sommigen misschien bekend van de boeken van Drunvalo Melchizedek) van de Flower of Life, maar ook antieke hiëroglyfen van een helikopter, vliegtuig en duikboot, konden we op deze reis ineens moeiteloos vinden (!!!!), we werden er zo (gevoelsmatig) ineens naar toe geleid. Wat op eerdere reizen niet gelukt was, toen we er naar op zoek waren. Heel bijzonder weer te ervaren hoe dit werkt wanneer je mee gaat in de stroom, maar ook om opnieuw te ervaren dat alles zich op de juiste tijd zal manifesteren.

Grappig ook was te merken hoe moeilijk het bleek van deze hiëroglyfen (die zich meters hoog boven de grond bevonden)  foto’s te maken, omdat de foto’s (door de energie waarschijnlijk) steeds wazig werden. Gelukkig zijn er enkele heel goed gelukt, maar dat koste ook wel even wat tijd, energie en moeite! Leuker nog was het te merken dat een ander stel tegen dit zelfde ‘obstakel’ aan liep. Ook zij kregen deze bijzondere hiëroglyfen amper op de foto. Nieuwsgierig hoe ook zij afwisten van deze uniekheid, raakten we aan de praat, waarbij bleek dat zij ook de Flower of Life workshops bij Drunvalo gevolgd hadden, en zodoende op de hoogte waren van deze zeer veel vragen oproepende tekeningen. (Geen gids weet hier namelijk van of noemt het in elk geval vooral niet, omdat het niet verklaarbaar is, hoe dergelijke exacte afbeeldingen in duizenden jaren oude tempels zijn verschenen!) Meer hierover, inclusief deze unieke foto’s, vind je binnenkort op mijn site!

 

In de tempel van Dendera, ook een van mijn Thuis Tempels, hadden we helaas beperkte tijd, omdat je vast zit aan de tijden van het konvooi. We zijn hier al 3 keren eerder geweest (in deze incarnatie), maar buiten dat om was het jammer dat er zo weinig tijd was, omdat we graag opnieuw de crypten van deze tempel hadden bestudeerd. Wat nu dus helaas niet lukte. Maar goed, zoals alles stroomt, is het oké en precies passend. Dus zal dat voor een later tijdstip bestemd zijn. En zo denken we er ook over wat betreft de andere  plaatsen, tempels en tombes, waar we dit keerniet aan toe gekomen zijn. Alles op de juiste tijd….

 

We bezochten deze reis opnieuw diverse plaatsen, tombes en tempels die amper bekend zijn bij het publiek, maar meer dan de moeite waard zijn. Zoals:

Assesif (Tombes/tempel van Ankh-hor),

Dodentempel van Merenptah,

Tombe van Ay (vizier van Achnaton),

Malqatta (ruines van het enige paleis op de Thebaanse Nijloever, waar Achnaton is opgegroeid) 

Abn-al Naga (tombes Roy en Shuroy) met schitterende kleuren en afbeeldingen, en vooral belangrijk: er was geen enkele toerist in de omgeving te bekennen, dus leverde dat tegen een kleine baksjies (fooi) schitterende foto’s op!

(Meer hierover verschijnt later op mijn site)

 

De grootste uitdaging was voor de reis al bekend: op zoek naar Thot Hill. Een van de hogere bergen van het Thebaanse gebergte, maar bij vrijwel niemand bekend. Zeker niet bekend is dat bovenop deze berg de ruines staan van 2 zeer antieke tempels, gewijd aan Thot (en in latere tijden ook aan Horus), en direct gerelateerd aan Sirius. Geen enkele documentatie is hierover te vinden en dus wisten we dat het zelfs in Egypte lastig zou worden deze plek te vinden. (Lokale bevolking weet lang niet alle plaatsen). Maar ook hierbij stroomde het zoals het hoorde en zonder echt heel veel inspanning liepen we de juiste personen tegen het lijf die ieder een puzzelstukje bleken te dragen. Om uiteindelijk de puzzel te kunnen leggen en de juiste plaats te kunnen vinden. We wisten vooraf al dat deze plaats en de klim naar de top de essentie van deze reis zou worden, maar ook een werkelijke inwijdingsweg in zou houden. Bij inwijdingen horen dan ook alle testen om te bewijzen dat je alle geleerde aspecten geïntegreerd hebt, maar ook het overwinnen van stukjes angst. Ook dat werd bewezen op de dag van de klim van Thot Hill. Met z’n tweeën in de uitgestrekte woestijn, met niets dan rotsen, maar ook heerlijke stilte. In de zinderende hitte van de zon klommen we langzaamaan steeds verder naar boven. Omdat vrijwel niemand van deze plaats weet bevonden zich er wel wat vage paden, temidden van het rotspuin, maar deze waren soms lastig te onderscheiden. Het was een klim die eigenlijk best mee viel, de berg straalde zo’n enorme kracht uit, wat hielp om naar boven te komen op de moeilijk begaanbare ‘paadjes’ vol rotspuin wat onder je voeten weg gleed.

Hoe hoger we kwamen, des te schitterendere het uitzicht werd, maar ook des te gevaarlijker werd de weg. Een smal paadje, vol los liggend rotspuin, met aan beide zijden een diep ravijn, wist de geest wel wakker te schudden en zo nu en dan angst op te roepen. Want gebeurd er op die plaats, hoogte iets, in de woestijn, dan sta je er echt alleen voort. Keer op keer kwam een stukje angst in deze vorm naar voren, maar keer op keer ook besefte ik me dat het onderdeel was van de inwijdingsweg naar boven, en kon het daarmee direct weer los laten.

Na een klim van ongeveer anderhalf uur, bereikten we het laatste plateau voor de top. De top bevond zich ongeveer 20 meter boven ons. Zo dichtbij en toch moesten we hier kiezen voor Wijsheid. (De tempoel op de top is immers gewijd aan Thot, en dus aan Goddelijke Wijsheid). Het laatste stuk van de weg was te gevaarlijk. Ging regelrecht 20 meter omhoog, met alleen maar los puin, wat al weg schoof zodra je er een voet op zette, met niets anders dan ravijnen omringt. Te gevaarlijk! En wat is dan de juiste wijsheid? Precies: niet verder gaan. Niet gaan voor prestige om de top te willen halen, maar genieten van de uitdagingen die we onderweg al overwonnen hadden en de ‘troost prijs’ van de overweldigende stilte en fantastische uitzichten op deze hoogte. Geen greintje spijt kwam naar boven, ook niet dat we op 20 meter na het Doel niet bereikt hebben. Dit was waar de reis om ging! In Wijsheid in het leven staan, gevoel te volgen, en niet het ego wat liever voor de prestige gaat en daarbij veiligheid en of consequenties van je keuzes vergeet.

In innige tevredenheid hebben we een half uur op de ‘bijna top’ gezeten, en dit was de werkelijke inwijding!

(Meer hier over volgt later…)

De klim naar beneden leverde ook opnieuw de nodige leerstukjes op. Hoewel de klim vrij pittig was, was de afdaling vele malen erger. Steeds opnieuw verschoof alle grond (en losse stenen) onder je voeten en moest je uit alle macht proberen te blijven staan en niet zo een ravijn in te rollen. Het was link, eigenlijk veel te link, in zo’n ongerept gebied, alleen rond te lopen. Maar de “Goden” hadden ons geroepen en ik had ook een rotsvast vertrouwen dat dit niet voor niets was en dat we dan ook bijzonder goed beschermd waren!

En ook dat was waar! Zonder maar een keer gevallen te zijn of uitgegleden te zijn, kwamen we na opnieuw ongeveer anderhalf uur veilig beneden aan. Met trillende beenspieren uiteraard, van de afdaling, maar toch! Met een fantastisch gevoel en onvoorstelbare hoeveelheid energie (opgedaan door deze plek) zijn we diezelfde nacht gewoonweg doorgegaan tot 2 uur ’s nachts. Niks geen vermoeidheid of spierpijn (ook niet de volgende dag), maar volop opgeladen met echte Kracht en fonkelend Gouden Licht! Waanzinnig! Wat een uitdaging en inwijdingsproef en wat een fantastisch gevoel daarvoor geslaagd te zijn!

 

De volgende dag was mijn verjaardag, en ja, bij een verjaardag horen ballonnen, toch? We wilden al jaren graag met de Luchtballon boven Egypte vliegen maar het was gewoon te duur (bijna Nederlandse prijzen). Ook daarin werden we op deze reis een handje geholpen, want dit jaar waren de prijzen enorm gekelderd, en dus was het mogelijk. Dus…op mijn verjaardag, bij zonsopgang (na slechts 2 uurtjes slaap) met de luchtballon boven de Vallei der Koningen en de tempels van de West Bank. Een waar verjaardagscadeau! Wat fantastisch. Het uitzicht op de tempels, Thebaanse gebergte, de rust, de stilte! Echt fantastisch!

 

Daarnaast kon een bezoek aan het nieuwe onderkomen van Brooke Hospital for Animals natuurlijk niet ontbreken, omdat ik deze met mijn praktijk ook sponsor! Het was opnieuw fantastisch om met eigen ogen te mogen zien welk fantastisch werk de medewerkers van dit dierenhospitaal verrichten in een land waar het zo nodig is. Diverse patiënten (ezels en paard) waren aanwezig, en het breekt je hart te zien welke ernstige verwondingen zij opgelopen hebben. Echter meer dan fantastisch des te meer hoe Brooke Hospital zorg draagt voor deze dieren die anders voor ‘dood’ worden achter gelaten. Op het moment dat we daar waren, werd ook een nieuwe patiënt binnen gebracht met zeer ernstige (misselijk makende) verwondingen. Des te meer reden om meer donaties uit eigen portemonnee achter te laten.

Zoals voor deze reis vermeld, hebben we de opbrengsten van de sponsoractie nog niet mee genomen, omdat dit bedrag nog maar (inmiddels iets verhoogd) op 50 euro staat. Onze eigen donatie in de “Brooke pot” (100 euro) hebben we ook laten staan voor de volgende reis. Maar uiteraard hebben we toch wel een extra eigen bijdrage weer bij Brooke Hospital achter gelaten! Het is zo nodig!

Ook hierover kun je binnenkort meer info en nieuwe foto’s vinden onder de volgende link:

Apofyliet steunt Brooke Hospital in Luxor

 

Nou ja, er valt nog zoveel te vertellen. Zo veel bijzondere ervaringen, ontmoetingen, energieën. Hopelijk hebben jullie nog even geduld, de nieuwe pagina’s van deze reis zijn in de maak, incl. verhalen, ervaringen en vele bijzondere foto’s! Deze zullen binnenkort te vinden zijn op mijn website www.praktijk-apofyliet.nl !

 

Een stralende Zonnegroet vanuit het hart!

Willemien, 26 maart 2007

 

 

 

*Nieuwe producten uit Egypte in de kristalshop

 

Opnieuw ben ik in Egypte uiteraard ook wezen inkopen, en heb weer de moeite genomen om zulke mooi mogelijke producten met typisch Egyptische achtergrond mee te nemen. Voorwerpen vol Kracht en betekenis, die ook de nodige Zielen her-inneringen kunnen oproepen, healing brengen of delen van je Bewustzijn verder kunnen openen. Binnenkort kun je deze producten in de Kristalshop vinden.

Een voorproefje van enkele producten zijn: ankh-en in diverse formaten en materialen:  van kleine zilveren hangers, tot grote ankh-en van brons en hout. Maar ook albast piramides en scarabeetjes van witte albast en 1 set van 4 canopen.

 

Daarnaast was het weer een hele zoektocht om nieuwe bloemen essences van super kwaliteit en energie te vinden, die qua energie en Kracht precies aansluiten bij de processen van deze tijd. Ook deze zoektocht is gelukkig gelukt! Een nieuwe serie Helende Bloemen Essences kun je binnenkort ook in de Kristalshop terug vinden.

Op dit moment ben ik de essences nog aan het voorbereiden/bewerken om hun Krachten te versterken en vergroten (middels openen en activeren, toevoegen gechannelde energie, inwijdingen in de Tweebenige Ankh-Kracht en m.b.v. verschillende Kristallen Schedels, etc). Ook dit vraagt dus nog heel even geduld. Het komt er aan!

 

 

Je kunt al deze producten binnenkort terug vinden in de Kristalshop!!!

 

 

*In the Spotlight: Egyptische albast

De Kracht van de Zon in je Hart plaatsen

 

                           

 

“ De Albast eieren plaatsen in meerdere of mindere mate de Kracht van de Zon in je systeem, afhankelijk van hun helderheid en diepte van kleur.

Ze helpen je her-inneren aan de Tijd van de Ouden. De Tijden van Licht die deze planeet ooit kende.

Ze brengen je in dieper contact met je Wezenlijke Ik, je Monadisch Licht van Oorsprong.

Ze helpen je je te her-inneren aan het Stralend Licht dat je al Bent en in je Wezen draagt.

De Albast eieren, verbonden aan de Kracht van de Zon, verbonden aan Ra, Aton: De Kracht van Licht en Liefde. De Hoogste Goddelijke Verbinding, de Eigen Hoogste Kracht/Lichtvorm van je Wezen.

Deze eieren brengen Goddelijk Licht in de hoogste vorm in je systemen en heel je Wezen. Ze helpen je je te her-inneren aan je Eigen Kracht en Licht.

Ze kunnen je opnieuw in contact brengen met oude incarnaties waarin je dit Licht belichaamde en verwezenlijkte. Ze helpen je dit Licht opnieuw vast te houden voor je aardse jasje en energie.

De Albast eieren helpen je opnieuw de Kracht van de Zon in je hart te plaatsen en de Goddelijke Vreugde, het Licht en de eigen Kracht opnieuw te ontdekken. Ze helpen je ontwaken uit de diepe slaap van onbewust-zijn en maken je stralend en helder.

De eieren helpen je laag voor laag te schonen van oude troep en karmische jasjes en brengen laag voor laag nieuwe energie en Zonnekracht in. Dat betekend healing op elk niveau tot in de diepte!”

 

 © Channeling 16 mei 2005 door Willemien Timmer    

 

 

Binnenkort verkrijgbaar in de Kristalshop: Albast piramides!!

Nu al verkrijgbaar in de Kristalshop: albast eieren!!!

 

 

*Lichtwerk Transformatie Workshop: Her-inneringen van de Ziel

 

A.s. zaterdag 31 maart vindt de Lichtwerk Workshop Her-inneringen van de Ziel plaats bij Praktijk Apofyliet. Deze workshops zijn ten alle tijden uniek in hun soort en energie, en volkomen afgestemd op de aanwezige groep. Maar ditmaal beloofd het extra speciaal te worden, zo vlak na onze Lichtwerk Reis naar Egypte. De ervaring leert inmiddels dat na alle Egypte reizen de energieën extra intens en krachtig zijn en weer op geheel andere manier zullen werken dan anders.

Hier onder vind je de algemene informatie over deze workshop.

Wil je nog mee doen? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!

 

Her-inneringen van de Ziel

 

                                        

 

Deze workshopdag zullen we ons afstemmen en richten op oeroude karmische verbindingen die in het hier en nu de voorgang van onze Ascensie verder beïnvloeden of belemmeren. Diepgaande karma cleaning en healing zal mogen plaatsvinden onder leiding van verscheidene Lichtmeesters en Engelen. Naast deze healingen zal de energie ook gericht zijn op het ophalen van oude Kennis en Wijsheden uit voorgaande incarnaties. Je Lichtlichamen opnieuw uitlijnen, helen, her-verbinden aan het hier en nu.

Her-inneringen van de Ziel voor Wijsheid in het hier en nu brengen. Dit kan nieuwe kwaliteiten van je Ziel aan het Licht brengen, nieuwe sleutels van Poorten tot je Bewustzijn aanreiken en nieuwe Wegen van groei inluiden.

 

Workshop: 10.00 – 16.30 uur, kijk voor meest recente data in de Activiteiten Agenda.

Kosten: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee en soep

 

 

Wil je nog mee doen? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!

Mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

*Laatste Apofyliet Kristal Opleiding gaat in april 2007 van start!

 

Op zaterdag 7 april a.s. zal voorlopig de laatste Apofyliet Kristal Opleiding gaan starten. Na deze opleidingsgroep tot Kristal Master, zal de Kristal Opleiding opgenomen gaan worden in de Lichtwerk Opleiding die in september zal starten van dit jaar. Dat betekend dat dit de laatste kans is om deze Kristal Opleiding ‘los’ te volgen.

De Apofyliet Kristal Opleiding heeft inmiddels al driegroepen met ‘afgestudeerden’ en het was werkelijk prachtig dit keer op keer mee te mogen maken en te zien wat het met de deelnemers deed. Enorme healingen en versnelde groei mochten bij iedereen plaats vinden, en Lemurische Harten mochten weer geopend worden, waardoor de communicatie met kristallen zoveel krachtiger mocht worden! Bijzondere ontmoetingen, bijzondere ervaringen waren keer op keer het resultaat.

Ik verheug me er dan ook weer op om opnieuw met een groep dit traject nog eenmaal te mogen doorlopen!

 

Meer informatie over de inhoud van de Kristal Opleiding vind je hier!

 

Er zijn nog maar 2 plaatsen vrij, dus mocht je nog mee willen doen?! Wees er dan nog snel bij, want we gaan bijna starten!    Mail me voor meer informatie en of opgave: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

*Nieuwe kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

 

Waarschijnlijk eind deze week kun je het nieuwe assortiment Egyptische producten in de Kristalshop vinden!

 

Voor meer nieuw assortiment kristallen en grotere foto’s kijk hier!

 

Voor nieuwe kristallen schedels, mail me!

 

Foto:  

Artikel code: Stralende Bergkristal obelisk XXL 001 Deva kristal!!!

Prijs: 175 euro              

Afmetingen: 17 cm lang, 4,5 cm breed, 4,5 cm dik

Kenmerken: helder stralend bergkristal met inwendige sluiers en regenbogen. Schitterend exemplaar!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:  

Artikel code: Bergkristal dubbeleinder XXL 001

Prijs: 175 euro              

Afmetingen:19 cm lang, 3,5 cm breed

Kenmerken: helder stralend bergkristal met enkele inwendige sluier. Schitterend exemplaar en zeer uniek qua grootte!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:

Artikel code: Ruwe zwarte toermalijn groot voor ontstoring 003

Prijs: 25 euro                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Grote ruw brok. Qua grootte en kracht uitermate geschikt om de meterkast, t.v. of computer te ontstoren van elektrostress!

Let op: extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!!!

Korte toelichting op dit kristal: Dit kristal is krachtig geactiveerd om je meterkast of andere plaatsen met elektrostress te ontstoren. Dergelijke verstoringen kunnen belemmerend werken op je eigen energie en groei en het is heel belangrijk de in en uit stromende energieën goed te ontstoren, zodat je er geen hinder of vermoeidheid van ondervindt.

Dit kristal is op die wijze geprogrammeerd dat het via de meterkast alle in- en uit komende elektra, gas- en water leidingen meeneemt en ontstoort!

Tevens biedt dit kristal extra aarding voor je huis, waardoor de directe omgeving makkelijker los kan laten, en tegelijkertijd goed geankerd temidden van het leven kan functioneren. Dit kan dus ook direct of indirect extra healing met zich mee brengen, ondanks dat het kristal voor je huis of woon/werk omgeving werkt.

 

Kijk hier voor meer (nieuwe) toermalijn soorten!!!

 

Foto:  

Artikel code: Hart hanger Arkansas kristal 001

Prijs: 20 euro          

Afmetingen: 3,5 cm lang, 2,8 cm breed, 1 cm dik

Kenmerken: Helder transparant Arkansas kristal, geslepen in hartvorm, in zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:  

Artikel code: Hart hanger Arkansas kristal 002

Prijs: 20 euro          

Afmetingen: 3,5 cm lang, 2,8 cm breed, 1 cm dik

Kenmerken: Helder transparant Arkansas kristal, geslepen in hartvorm, in zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:  

Artikel code: Armband gele opaal 003

Prijs:   8,50 euro          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: kleine gepolijste gele opaal kristalletjes

Korte reading op dit kristal: Deze kristalletjes werken nauw samen met de Zonnekrachten van Ra en Helion en brengen hiermee meer Kracht en zonneschijn in je leven. Ze werken versterkend op je Kracht aspecten en versterken het vertrouwen in jouw unieke eigen Kracht. Ze brengen zuivering in het derde chakra om ook hierin je eigen Licht te laten stralen!

 

Foto:   

Artikel code: Armband zwarte toermalijn 001

Prijs:  8,50 euro           

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: kleine gepolijste zwarte toermalijn kristalletjes.

TIP: voor extra aarding kun je deze armbanden ook om je enkels dragen. Dit veroorzaakt een krachtige aarding en bevorderd de afvoer van afvalenergieën.

Korte reading op dit kristal: Deze armband brengt een krachtige aarding teweeg en helpt je systeem om in een heel snel tempo heel veel oude energieën uit je systeem te transporteren. Dit brengt nieuwe ruimte en krachtige healing teweeg, en helpt je om heel oude karmische stukjes in snel tempo te transformeren.

 

Foto:   

Artikel code: Magnetische Amethist ketting/armband 01

Prijs: Super aanbieding: 15 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Deze ‘sliert’ van kristalletjes en magnetische hematiet is te variëren van armband tot ketting. Door de magnetische hematiet, om de paar centimeter ‘kleeft’ de sliert steeds aan elkaar, en hierdoor voor variërende doeleinden te gebruiken.

Korte reading op dit kristal: Deze kristalletjes brengen naast een hogere afstemming en krachtige Transformatie via het Violette Vuur ook een krachtige aarding in je energie in middels de hematiet. Deze helpt je om al deze processen verder te verdiepen , versnellen en te verankeren.

 

Foto:  

Artikel code: Magnetische Gele kwarts ketting/armband 01

Prijs:  Super aanbieding: 15 euro           

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Deze ‘sliert’ van kristalletjes en magnetische hematiet is te variëren van armband tot ketting. Door de magnetische hematiet, om de paar centimeter ‘kleeft’ de sliert steeds aan elkaar, en hierdoor voor variërende doeleinden te gebruiken.

Korte reading op dit kristal: Deze kristalletjes brengen naast Vreugde en speelse energie, meer openheid en een luchtige benadering van je groei ook een krachtige aarding in het tweede chakra in middels de hematiet. Deze helpt je om al deze processen verder te verdiepen , versnellen en te verankeren.

 

Foto:  

Artikel code: Magnetische Rozenkwarts ketting/armband 01

Prijs: Super aanbieding: 15 euro            

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Deze ‘sliert’ van kristalletjes en magnetische hematiet is te variëren van armband tot ketting. Door de magnetische hematiet, om de paar centimeter ‘kleeft’ de sliert steeds aan elkaar, en hierdoor voor variërende doeleinden te gebruiken.

Korte reading op dit kristal: Deze kristalletjes brengen naast zachte helende Kracht, ook meer opening en openheid in je harthakra in, ook een krachtige aarding in het hartchakra in middels de hematiet. Deze helpt je om al deze processen verder te verdiepen , versnellen en te verankeren.

 

Kijk hier voor heel veel meer van deze bijzondere armbanden!!!

 

 

Foto:

Artikel code: Hanger: Rookkwarts dubbeleinder in zilveren zetting 001

Prijs: 22,50 euro          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Kraakhelder licht transparante rookkwarts kristal dubbeleinder. Enorme power!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt een combinatie van Hoog Licht en aarding in je Bewustzijn. Dat betekend dat direct grote schoonmaakprocessen gestart worden om meer inzicht, helderheid en Goddelijk Licht in je systeem toe te laten. Terwijl er ook gewerkt wordt aan het afvoeren van oude, losgelaten energie en zwaarte. Dit kristal lijnt je heel prettig zacht, en toch heel krachtig uit, met hemel en aarde, om op deze wijze steeds meer oude energie los te laten en af te voeren en ruimte vrij te maken voor je eigen Ik Ben Licht.

 

Foto:  

Artikel code: Soul Family Bergkristal XXL 001

Prijs: 125 euro              

Afmetingen: 25 cm lang, 8,5 cm breed, 11,5 cm hoog

Kenmerken: natuurlijke onbewerkte bergkristal cluster, met troebel witte kwarts en heldere punten. Fantastisch groot cluster met een fantastische energie! Een waar Meester Ascensie kristal!

LET OP: Voor dit kristal gelden hogere verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:

Artikel code: Fluoriet plak 03

Prijs: 17,50  euro         

Afmetingen: 4 cm lang, 3,3 cm breed

Kenmerken: kleurenmix fluoriet in schitterende geslepen plak

Korte algemene reading op dit kristal: Dit kristal brengt een krachtige balancerende Kracht naar je toe die je helpt om al die Delen van je Zijn die nog onbalans of oneffenheden kennen, helemaal met elkaar uitlijnt, zodat een krachtige innerlijke harmonie kan ontstaan. Een harmonie die alle tegenstrijdigheden ineen laat versmelten, waardoor ruimte ontstaat voor healing en het indalen van je Hoger Zelf Licht. Mannelijke en vrouwelijke energie, hemel en aarde verbindingen, alles wordt uitgelijnd en hierdoor ook bekrachtigd. Stagnerende of belemmerende energieën mogen getransformeerd worden en alle chakra’s worden uitgebalanceerd.

Krachtig healingtool voor je eigen groei!

 

Foto:  

Artikel code: Halftransparante rookkwarts piramide 001

Prijs: 55 euro                

Afmetingen: 6,7 cm lang, 6,7 cm breed, 6 cm hoog

Kenmerken: schitterende halftransparante rookkwarts met fantastische inwendige regenbogen!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Foto:

Artikel code: Amethist hartje 01

Prijs: 12,50 euro          

Afmetingen: 2,8 cm lang

Kenmerken: half transparante zacht paarse amethist, geslepen in hartvorm

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt een zachte paars-gouden energie voort die je helemaal omhult en omringt. Bijzonder liefdevol en helend, en daarnaast een input aan Hoger licht inbrengt. Dit kristal versterkt je kruinchakra en Hoger Weten en ondersteund je liefdevol tijdens meditaties.

 

Kijk hier voor meer amethist (hartjes) !!!

 

Foto:

Artikel code: Danburiet 02

Prijs: 45 euro                

Afmetingen: 5,5 cm lang, 3,5 cm breed

Kenmerken: deels helder transparant en deels troebele natuurlijke danburiet punt

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op dit kristal in combinatie met jouw energie. Een reading op maat dus!

 

Kijk hier voor meer danburiet in verschillende formaten!!!

 

Foto:

Artikel code: Rozenkwarts hanger 01

Prijs:  Super aanbieding: 7,50 euro       

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: geslepen kristal (knuffelsteen formaat) met ingeboord gat voor koord.

Korte reading op dit kristal: Dit kristal draagt een zachte kracht van healing, genezing, genegenheid, acceptatie en vertrouwen, en brengt deze energie in je Bewustzijn. Het is krachtig verbonden met de Roze Galactische Straal en brengt hiermee een diepgaande acceptatie en Vertrouwen in je hart. het heelt eventuele oude Zielenpijn van het hart en schenkt warme en Liefde. In verbinding met de Krachten van Isis wordt ook mededogen meer toegankelijk.

 

Foto:

Artikel code: Amethist hanger 01

Prijs:  Super aanbieding: 12,50 euro     

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: geslepen kristal (knuffelsteen formaat) met ingeboord gat voor koord.

Korte algemene reading op dit kristal: Dit kristal draagt een grote Transformerende Kracht en zet je energie aan tot Transformatie, healing, schoonmaak en Bewustwording. Het kent krachtige verbindingen met het Hogere Bewustzijn of de Goddelijke Bron en activeert hiermee ook een hoge, zuivere afstemming op je eigen Goddelijk Bewustzijn. Om zo zuiver en puur mogelijk, onbevooroordeeld, af te kunnen stemmen op het Hoger Licht. Een krachtig kristal wat middels de witte kwarts ook verbindingen aanhoudt met je verbinding met Moeder Aarde en je eigen aardechakra’s , zodat alle groei en Bewustwording ook z’n plekje in het hier en nu kan innemen.

 

Foto:

Artikel code: Arkansas hanger 04

Prijs:  Super aanbieding: 8,50 euro       

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: geslepen kristal (knuffelsteen formaat) met ingeboord gat voor koord.

Korte algemene reading op dit kristal: Dit kristal draagt een krachtige stralende energie die heel je aura meer in beweging en zuivering brengt. Het is krachtig verbonden met het Kristallijne Licht en brengt hiermee de Oorspronkelijke Lichtcoderingen weer in je Bewustzijn in: Licht van Eenheid, Verbondenheid in Liefde en Kracht. Naast krachtige schoonmaak activeert dit kristal ook je Hoger Bewustzijn om steeds meer in te dalen in het hier en nu, en leert je zo steeds meer van je Ware Zelf neer te zetten en verankeren in het dagelijks leven.

 

Kijk hier voor heel veel meer van deze hangers en sieraden!!!

 

Foto:

Artikel code: Super labradoriet 02

Prijs: 12,50 euro          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Superkwaliteit labradoriet met heel veel fantastische inwendige kleuren. Super kwaliteit! Groot knuffelsteen formaat!

Korte algemene reading op dit kristal: Dit labradorietkristal draagt een enorme beschermende Kracht in zich die jouw energie aanzet om steeds meer de eigen grenzen af te bakenen en te zorgen voor een natuurlijke bescherming. Het activeert je eigen energie om zich te beschermen tegen beïnvloedende energieën van buitenaf en plaatst een beschermend Licht om je heen. Op deze wijze leer en ervaar je wat het is om dicht bij je Zelf te blijven, in jouw eigen unieke energie, zonder inmenging van andermans gevoel of gedachten. Zo kun je veel sneller en makkelijker herkennen wat jouw energie is en wat van de ander of een omgeving afkomstig is.

Een krachtige bescherming voor ieder op het Pad van groei, om dicht bij je Zelf te blijven, waardoor je vele malen sneller kunt groeien!

 

Kijk hier voor heel veel meer super labradoriet!!!

 

 

Voor heel veel meer nieuw assortiment kristallen en grotere foto’s kijk hier !!!!  

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Maart 2007:

 

 

 

 

 

Vrijdag 30 maart 2007, 10.00-16.30 uur

 

Lichtwerk Transformatie Workshop:

Soundhealing & Karma Cleaning

 

Workshop vervalt!!!

111,- per persoon

Zaterdag 31 maart 2007, 10.00-16.30 uur

Lichtwerk Transformatie Workshop:

Her-inneringen van de Ziel

 

Nog 3 plaatsen vrij!!!

 

111,- per persoon

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

April 2007:

 

 

 

 

 

Zaterdag 7 april 2007, 10.00-16.30 uur

WIJZIGING: 

Kristal Opleiding, workshop 1:

Kennismaking met Kristalenergie I

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

111,- per persoon

Vrijdag 13 april 2007, 10.00-16.30 uur

Lichtwerk Transformatie Workshop:

Kennismaking met de helende Kracht van Egyptische Bloemen Essences

 

Nog 4 plaatsen vrij!!!

 

50,- per persoon, inclusief essence t.w.v. € 9,50

Zaterdag 28 april 2007, 10.00-16.30 uur

WIJZIGING: 

Kristal Opleiding, workshop 2:

Kennismaking met Kristalenergie II

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

111,- per persoon

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

 

Dit was de nieuwsflits van 26 maart 2007 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

T.Harkeswei 25

8408 CG Lippenhuizen

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl