Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits 28 januari 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen

*Nieuw assortiment Ascension Shop gaat van start!

*Nieuwe Ascensie Activatie workshops in 2010

*Grootse aanbiedingen & leegverkoop in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Met grote Vreugde wil ik met jullie delen dat vanaf vandaag de werkelijke verandering/transformatie van Apofyliet Kristalshop naar de Apofyliet Ascension shop een feit is:

Vanaf vandaag gaan we starten met het nieuwe assortiment krachtige ondersteunende middelen in de geheel vernieuwde Apofyliet Ascension Shop.

Deze nieuwsflits zal dan ook voornamelijk in het teken van deze nieuwe producten staan. Om jullie uitgebreid op de hoogte te brengen van de nieuwe mogelijkheden. Nogmaals, een deel van het assortiment zal uit kristallen blijven

Bestaan, maar dit assortiment wordt gaandeweg meer specifiek aangepast aan nog hogere frequentie-kristallen dan voorheen, volledig afgestemd op de Ascensie processen van mensheid en Moeder Aarde en volledig aansluitend bij de Nieuwe Tijds energieen.

Hoewel er nog steeds veel ‘oud’ assortiment kristallen van Apofyliet Kristalshop een nieuw thuis zoekt, trilt de ‘roep’ om de nieuwe producten te gaan lanceren op steeds hogere octaven.

Er zijn zoveel veranderingen gaande momenteel inde frequenties en we vliegen van het ene in het andere diepgaande proces, zodat het tijd is daar de juiste ondersteuning in aan te reiken.

Vandaar dat ik besloten heb het startsein te gaan geven, vanaf vandaag. Alhoewel de shop in de praktijk nog niet volledig nieuw ingericht is, gaan we in elk geval van start via de website. De shop zelf zal in  de loop der dagen hoop ik ook gevuld gaan worden met de nieuwe artikelen.

Daarnaast zullen er ook in de loop der tijd steeds afgestemd op wat nodig, wenselijk en passend is, nieuwe artikelen in de Ascension Shop gaan verschijnen. Via de website en nieuwsbrieven hou ik je daarvan op de hoogte.

 

Voor nu wens ik je alle plezier met deze nieuwsflits en ik hoop van HARTE dat jullie net zo enthousiast over de nieuwe artikelen mogen zijn als ik!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen

 

*De praktijk uur-consulten en persoonlijke workshops zijn weer volledig gestart. Wil je een consult boeken? Dat kan weer.

Praktijk uurconsult: per 1 uur € 55,-

Persoonlijke workshop: 2 ½ uur, € 111,- of incl. persoonlijk kristal ter ondersteuning € 135,-

 

Elk consult en persoonlijke workshop kan naar wens, in afstemming op het Nu ingevuld worden, afgestemd op wat passend is bij wie jij Bent, jouw processen en Bewustzijn, voor wat de Lichtbegeleiding en belangrijker nog jouw Spirit aangeeft.

Voor meer informatie over de consult mogelijkheden zie www.apofyliet.nl

 

*Afstandsconsulten staan nog steeds op ‘pauze’. Vanwege tijdgebrek door alle praktijkwerkzaamheden, workshops en praktijkconsulten is het momenteel nog steeds niet mogelijk om afstandsconsulten aan te vragen of te behandelen.

 

*Bezoek aan de Ascension Shop is altijd mogelijk, maar wel op afspraak.

Dit omdat de Shop zich in dezelfde ruimte bevind als waar de workshops en sessies plaats vinden. Als je op afspraak komt ben je ervan verzekerd dat ik er ben en tijd en ruimte voor je heb, dat je rond kan kijken en producten of kristallen kan invoelen of uitzoeken.

 

*Vanwege alle praktijkwerkzaamheden gecombineerd met het (nieuwe) moederschap ben ik nog steeds slecht en weinig telefonisch bereikbaar. Stuur liever even een mailtje, deze check ik geregeld, dan ben je altijd verzekerd van een reactie terug.

Ik kan er helaas tegenwoordig niet meer aan beginnen om alle voicemails die ik toch nog ontvang, te beantwoorden per telefoon!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Presentatie nieuw assortiment krachtige hulpmiddelen in 

Apofyliet Ascension Shop

 

Vanaf vandaag nieuw in de Apofyliet Ascension Shop, een kleine greep; uit het nieuwe assortiment:

Klik op de buttons om rechtstreeks naar de web-pagina te gaan om alle producten te bekijken!

 

(Vanwege de grote hoeveelheid foto’s van de nieuwe producten en de grote hoeveelheid MB’s die dat oplevert staan er geen foto’s van de nieuwe artikelen in deze nieuwsflits)

 

Ook alle nieuwe onderstaande artikelen zijn krachtig gereinigd, geopend, geactiveerd en geïnitieerd. En stuk voor stuk persoonlijk op kracht, potentie, frequentie uitgezocht, opdat het assortiment zo krachtig, zuiver en ondersteunend als mogelijk mag zijn en passend bij de frequenties van de tijd waarin we leven!

 

Diverse types en soorten Ascended Master Coaching Crystals:

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat specifieke kristallen met specifieke initiaties en activaties die volledig afgestemd worden op jouw energie, Pad van Bewustwording en Missie voor de perfect aansluitende ondersteuning via de hulp van Ascended Masters, Starnations, Engelen, Aardewezens, etc.

Voorbeeld van artikelen:

Ascended Master Coach crystal de luxe (rozenkwarts), Ascended Master Coaching crystal in diverse krachtige soorten en vormen zoals: Aquamarijn, Arkansas, paarse fluoriet, rozenkwarts en granaat. Hangerset van 7 Ascended Master Coaching Bottles.

 

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat diverse soorten Ascension Coaching Diamonds hangers en mogelijkheden met zeer hoogfrequente ondersteuning daarin. Voor ieder de meest passende ondersteuning naar eigen wens, gevoel of behoefte ‘ingevuld’!

Voorbeeld van artikelen:

Ascension Diamond Egyptian Cosmic Balancers: zeer krachtige hangers gevuld met Egyptisch zand uit tempels en van diverse heilige Krachtplaatsen. Egyptian Essence Coach Diamonds: hanger gevuld met hoogfrequente krachtige Egyptische essence.

Intention Coach Diamonds.

 

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat specifiek op de chakra systemen gerichte ondersteuning. Of het nu gaat om je 7-voudig of 17-voudig chakrasysteem. Hoogfrequente artikelen voor prettige, passende en verfijnde ondersteuning in je groei en Bewustwording.

Voorbeeld van artikelen:

Armbanden chakrasets voor zowel het 7-voudig chakrasysteem als het 17-voudig chakrasysteem. Chakra basis sets voor kristalleggingen, chakra balancer hangers.

 

 

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat diverse grootverpakkingen kristallen en andere artikelen voor therapeuten. Met grote kortingen!

Voorbeeld van artikelen:

Diverse krachtige nieuwe tijdskristallen voor prachtige ondersteuning in de praktijk of voor je cliënten. Wierook grootverpakking.

 

 

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat diverse mini krachtwiel sets, los per soort of als verzamelset met diverse soorten. Geopend, geactiveerd en specifiek geïnitieerd voor krachtwielen.

 

            Meesterkristallen

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat een overzicht van hoogfrequente Nieuwetijdskristallen. Naast oud assortiment vind je hier ook al een aantal zeer bijzondere nieuwe Meesterkristallen!

 

            Healingwands     

Dit ‘hoofdstuk’ artikelen bevat diverse krachtige healingwands.

 

                  

Voor bestellingen, mail me: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Tip: Houdt er rekening mee dat ik in de weekenden Ascensie Activatie Workshops geef en dan dus niet in staat ben de email te behandelen!

Dan kan het dus even duren voordat je een reactie terug krijgt! Ik doe mijn uiterste best alle mails elke keer zo spoedig mogelijk te behandelen!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar, vind je hier onder:

 

 

 

Crystal Light Teachings ©:

New Crystalline Codes for Ascension

 

Specifiek thema van deze dag:

Nieuwe openingen en activaties van de Kristallijnen Rasters in Moeder Aarde

 

Deze dag staat in het teken van verbindingen leggen vanuit een Nieuwe Staat van Bewustzijn om van hieruit grootschalig aardehealingwerk te kunnen en mogen verrichten in samenwerking met vele Lichthulp. De kristalwezens zullen in deze dag een grote rol gaan spelen in gelijkwaardige uitwisseling, ondersteuning en samenwerking voor dit healingwerk, welke gericht zal zijn op onze eigen Bewustzijnsgroei, die van Moeder Aarde en het Collectief Bewustzijn. We zullen deze dag vooral gericht zijn op her-activatie van de al-oude Kristallijne Rasters in Moeder Aarde die oude informatie, coderingen en Sleutels tot het Gouden Tijdperk in zich dragen. De vervuiling, stagnaties en belemmeringen die in de loop der eeuwen op deze velden zijn gaan plakken zullen we zo veel als mogelijk mogen gaan zuiveren, doorzien, helen en transformeren. opdat deze velden, waarop ook ons Bewustzijn is aangesloten en waarop wij mee resoneren, weer in een steeds hogere trilling kan gaan uitstralen. Dit zal ieders Bewustzijnsgroei enorm mogen versnellen en ondersteunen, opdat het Aarde Bewustzijns Raster daarmee een enorm nieuwe Lichtimpuls zal ontvangen en Moeder Aarde geholpen wordt zichzelf steeds  verder te verplaatsen naar de 5D frequenties.

Er zal samengewerkt worden, naast diverse kristalwezens en – velden met vele andere grote Bewustzijnsvelden, vanuit Universeel Bewustzijn en Perspectief. Maar ook Lady Gaia zal een grote Rol mogen vervullen, als Hoger Bewustzijn van Moeder Aarde, deze dag.

 

 

Datum: zaterdag 30 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog 2 plaatsen vrij! Dus wil je meedoen? Laat wat van je horen!

 

                            -------------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie Workshop:

Multidimensional connection with crystal skulls:

 

Specifiek thema van deze dag:

Activating the new codes in the (old) crystal skull Consiousness!

                                            

Meer algemene inhoud van deze workshopdag:

Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal

Bewustzijn mbv kristallen schedels. Multidimensionaal Ascensie healingwerk!

 

Deze dag gaan we op diep en hoog niveau de velden van het individuele en Collectief Kristallen Schedel Bewustzijn gaan verkennen en ervaren. Deze ervaringen die healing, bewustwording en enorme groeiversnellingen zullen aanreiken, zullen een enorme verdieping brengen in je contact met de kristallen schedels. Het zal een dieper ‘verstaan’ naar voren brengen van je eigen uitwisseling, aantrekkingskracht en samenwerkingsverband met de kristallen schedels. Ook zullen bepaalde dualiteitvelden in je Zelf en in het Collectief geschoond mogen worden, opdat je met een meer verhoogt Bewustzijns visie deze Bewustzijnsvelden kunt benaderen, ervaren of ermee leert samen werken.

Dit brengt je verdieping, nieuwe visies, samenwerking op meerdere niveaus tot stand en maakt je kritischer/realistischer en veel sensitiever voor de juiste kristallen schedel(s) en of het werkelijk je Ziels Bedoeling is daar iets mee te mogen doen.

In samenwerking met de aanwezige kristallen schedels zullen we meerdere activaties in ons eigen Bewustzijn mogen ontvangen waardoor onze eigen verbinding met de kristallen schedels, onze Bedoeling vanuit het Hoger Perspectief, steeds helderder zal gaan worden. Opschoning, (h)erkenning, zuivering en herstel van oeroude karmische verbindingen en oude contracten met het kristallen Schedel Bewustzijn of aanverwante velden zullen hiermee mogelijk ook aan het Licht komen om tot herstel te brengen. Zwarte contracten, machtsmisbruik, egodoeleinden worden hierin doorzien, geheeld, getransformeerd. In je Zelf, maar ook in het Collectief Schedel Bewustzijn.

Dergelijke ‘zwarte matrixen’ weerhouden je om te zien wat Werkelijk IS en kunnen illusies voorhouden aan je Bewustzijn, omtrent het (samen)werken met kristallen schedels, maar ook je verbinding met hen. Mogelijk zullen we onder begeleiding van vele Lichthulp en kristallen schedels delen van deze matrixen mogen opschonen, Opdat het Kristallen Schedel Collectief ook steeds in de eigen Oorsprong hersteld kan worden en meer mee kan gaan stromen in een hogere trilling in de nieuwe frequenties die vrij komen op aarde, en daarmee een steeds zuiverder intentie en werking mogen hebben voor ieder die met deze Krachtige Meesters mag samenwerken.

Dit betekend tevens een enorme verdieping in je eigen Bewust-Zijn en brengt enorme bevrijding van oude dualiteitstukken met zich mee.

Maar ook verdieping in je uitwisseling, contact en samenwerking met kristallen schedels.

Voor degenen die eerder de kristallen schedel workshops hebben gevolgd, kan deze workshop wellicht interessant zijn, omdat we in deze workshop veel meer velden van het Kristallen Schedel bewustzijn en de mogelijkheden daarvan gaan verkennen!

 

(Deze workshop is echter heel verschillend van de eerdere kristallen schedelworkshops). Deze workshop is niet bedoeld als ‘eerste kennismaking’ met kristallen schedels en hun energie!!!!

 

Datum: zondag 31 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog 2 plaatsen vrij! Dus wil je meedoen? Laat wat van je horen!

 

 

Meer nieuwe workshops begin 2010 zijn o.a.:

 

* Multidimensional connection with our Brothers & Sisters

(Ascended Masters and Light Beings)

 

* Crystal Pillar of Light matrix activation I, II en III

 

* Multidimensionaal groeien in eigen bewustzijn/meesterschap

 

* Keys of Light activation & integration

 

*Nieuwe Egyptian Healing Light © Workshops

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!        

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega aanbiedingen in de kristalshop

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar nieuwe grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mega leeg verkoop Apofyliet Kristalshop i.v.m. de

                            Vernieuwing binnen de Shop vanaf 2010

 

30 % korting op de hier onder volgende artikelen.

Klik op de betreffende link om alle kristallen in de uitverkoop te zien.

De kristallen met 30 % korting hebben een *** achter hun artikelcode!

Op alle prijzen, vermeld op de site, gaat de 30% korting nog af bij bestelling!

Zolang de voorraad strekt! Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

30 % korting op:

*Rookkwarts

*Fluoriet

*Apofyliet

*Seleniet

*Oranje & honing Calciet

*Witte calciet

*sieradensets

*labradoriet hangers (AAA kwaliteit)

*diverse andere hangers (staat per het artikel onder de link aangegeven!)

*Arkansas grote knuffelstenen XL en diverse punten

*Bergkristal dubbeleinders

*Hemimorfiet

*Egyptische onyx bollen (niet op de site, maar in de Shop te vinden!)

*Howliet bollen (niet op de site maar in de shop) doorsnede ongeveer 3,5 cm.

Prijs € 15,- min 30% korting!

 

*Hematiet bollen (niet op de site maar in de shop) doorsnede ongeveer 3,5 cm.

Prijs € 25,- min 30% korting!

 

*carneool & chalcedoon knuffels (niet op de site, maar in de Shop te vinden!)

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

 

 

 

Januari 2010

 

 

 

 

 

zat. 30 jan. ‘10
10.00-17.00 uur

Crystal Light Teachings ©:
New Crystalline Codes for Ascension


Specifiek thema van deze dag:
Nieuwe openingen en activaties van de
Kristallijnen Rasters in Moeder Aarde

Nog 2 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zon. 31 jan’10
10.00-17.00 uur

Multidimensional connection with crystal skulls

Specifiek thema van deze dag:
Activating the new codes in the
(old) crystal skull Consiousness!

Nog 2 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Februari 2010

 

 

 

 

 

zat. 6 & zon.
7 feb. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.5
Lemurische Kennis & Wijsheid opnieuw
integreren voor deze tijd:
Etherische & Kosmische Kristallen

 

De opleidingsgroep is al vol!

 

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

vrij.12 feb.’10
10-17.00 uur

Multidimensional connection with
our Brothers & Sisters

(Ascended Masters and Light Beings)

Specifiek thema voor deze dag:
Ons eigen Geascendeerd Meesterschap her-inneren in ons Zijn

Nog 4 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zat.13 feb.‘10
10-17.00 uur

Crystal Pillar of Light matrix activation I

Intense activaties en initiaties vanuit
Multidimensionaal Bewust Zijn.
In ons eigen Bewustzijn,
het Collectief Bewustzijn en voor
Moeder Aarde en het Universum.
Nieuwe openingen om de Paradijs Matrix
tot Creatie te brengen!

Nog 4 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zat. 20 & zon.
21 feb. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.6
Inwijding in je eigen Oorsprongs Engelen Energie

 

De opleidingsgroep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J