††††††††††† Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

Dit is de nieuwsflits van 28 november 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Algemene mededeling

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

*VerslagTransformatie Lichtwerk Workshop Ra & de Hathors

*Oproep voor reacties n.a.v. workshops

*Opnieuw de Primeur in deze Nieuwsbrief: Nieuw in de Kristal Shop

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

 

*Algemene mededeling:

 

Bijna de hele afgelopen week was er bij Het Net een storing waardoor ik per mail slecht bereikbaar was. Ook mijn website was hierdoor regelmatig slecht bereikbaar. Mijn excuses hiervoor. Zoals het nu lijkt is de storing eindelijk weer opgelost, dus laten we hopen dat dit slechts tijdelijk was. Maar het verklaard wel waarom sommigen wat langer op een reactie per mail hebben moeten wachten afgelopen week.

 

 

*Nieuwe updates op de website www.apofyliet.nl

 

Vanwege de enorme drukte hier de afgelopen tijd zijn er weinig nieuwe updates op de websites geweest. Verschillende workshops volgden elkaar in rap tempo op en kostten de nodige voorbereiding en energie. Ik ben enorm blij met de grote belangstelling voor de Transformatie Lichtwerk Workshops, die steeds meer gevuld worden. Het is echt de tijd voor Transformatie.

Verderop vind je een verslagje van een van deze workshops, die we afgelopen weekend mochten ervaren. Een zeer bijzondere dag waarbij enorm veel healing mocht plaats vinden!

Geregeld zijn er wel weer nieuwe kristallen aan de Kristalshop toegevoegd, de afgelopen weken!

 

 

*VerslagTransformatie Lichtwerk Workshop Ra & de Hathors

 

Afgelopen vrijdag vond er voor de tweede keer een Transformatie Lichtwerk workshop met Ra en de Hathors plaats. Opnieuw werd het een verrassende bijzondere dag, die totaal anders was dan de eerste workshop, die eerder dit jaar plaats vond. Als altijd weten de Lichtmeesters heel feilloos aan te sluiten op de aanwezige groep en de nu spelende processen. Ook dat werd deze dag weer bewezen.

Diepgaande Transformaties en healingen mochten er plaats vinden op verschillende themaís, leerlessen en groeiprocessen. De healingen waren precies afgestemd op iedere deelnemer, zodat het passend was in hun proces. Ongelooflijk toch, elke keer weer, hoe dit zo naadloos aan kan sluiten bij de stukken waaraan we werken.

Vooral de Hathors waren deze dag sterk vertegenwoordigd en voorzagen ons van diepe, bijzonder hoge en helende tonen en klanken. We mochten opnieuw her-inneren hoe diep verbonden we met hen zijn en hoe we in eerdere incarnaties ook met hen samen gewerkt hebben. Vele traantjes van geluk en ontroering vloeiden toen we tot in de diepte Ďvan onze bottení opnieuw deze verbindingen mochten herstellen! Verbindingen en connecties die aanvoelden als een stuk Thuis komen. Sommigen ervoeren het als een nieuwe kans, een verloren gegane of verloren gewaande verbinding die er nu ineens opnieuw in hun leven mocht zijn.

Schitterende soundhealingen vonden plaats, voor onszelf, voor de groep, voor ieder ander die healing, hulp of Kracht nodig had en waarmee we ons verbonden. Vele kwartjes vielen op de plek in ontwikkelingen of lichamelijke klachten. Nieuw Bewustzijn mocht indalen en inzichten verkregen worden.

Diepgaande healing mocht opnieuw plaats vinden, ook voor de plaats waar de workshop gegeven werd, een plek vol leylijnen die door de eeuwen zwaar belast zijn. Eerder mochten we al met verschillende groepen diepgaande aardehealingen op deze plek neerzetten. Maar deze dag bereikten we het hoogtepunt. Onder leiding van de krachtige Gouden Stralen van Ra mochten we heel het Goddelijk Licht tot diep in het hart van Moeder Aarde verankeren, waarbij deze plaats volledig uitgezuiverd werd, en voortaan een vortex van Gouden Goddelijk Licht mag gaan verspreiden. Waarbij de grote hoeveelheid leylijnen als Gouden Aders mogen dienen om heel het gebied mee te nemen in dit Licht.

Het is onwaarschijnlijk hoe groots dit alles is en hoe stralend en zacht deze plaats nu mag aanvoelen! Ongelooflijk hoe we met verschillende healingen zoín mooi en stralend Doel mochten bereiken. Op een plek die droop van zwaarte, geweld, bloed vergieten en entiteiten.

Met behulp ook van Ra en de Hathors mochten we opnieuw ons eigen Goddelijk Licht en Werkelijke Wezen ervaren!

Al met al dus opnieuw een ongelooflijk bijzondere dag, met een fantastische groep deelnemers. Met mijn complimenten voor jullie harde werken aan jullie eigen groei deze dag! Met dank voor het vertrouwen en de openheid, de bereidheid tot Transformatie en al jullie Licht.

Het was ook voor mij heerlijk genieten deze dag en ook in mij mochten opnieuw oude stukjes geheald en getransformeerd worden!

 

 

*Oproep voor reacties n.a.v. workshops

 

Bij deze wil ik jullie vragen, indien je je ertoe geroepen voelt, eens een stukje over een Transformatie Lichtwerk workshop of een van de kristal Workshops te schrijven voor mijn website. Voor het delen van ervaringen, verspreiden van meer Licht en vooral ook voor de herkenning in processen (om elkaar hierin te ondersteunen). Mijn ervaring is dat het lezen van ervaringen van ander bijzonder helend, bekrachtigend, maar ook bevestigend kan werken!

Dus als je graag een ervaring wil delen, naar aanleiding van een workshop, of tijdens een workshop?! Schroom niet en mail het me gewoon!

 

 

*Nieuw in de Kristal Shop

 

Opnieuw krijgen jullie deze maand de primeur van enkele heel bijzondere kristallen die een dezer dagen in de Kristalshop verschijnen! Al deze kristallen hebben met elkaar gemeen dat het enorme Kracht kristallen zijn, die je groeiprocessen en Licht enorm versterken en ondersteunen. Van de meeste heb ik er maar eentje, dus is zou zeggen: wees er snel bij want op is op!!!

 

Foto: ††

Artikel code: Isis punt groot 001

Prijs:Nu voor 75,- euro!!!

Afmetingen: 12,3 cm lang, 6,3 cm breed,3,8 cm dik, omtrek 10 cm

Kenmerken:

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit unieke bijzondere kristal brengt hoge Licht frequenties met zich mee en verbind op diverse niveaus in je Wezen met Eenheid. Het straalt krachtig doch liefdevol een enorme power uit. Dit kristal is verbonden met diverse grote Bewustzijnsvelden, zoals de Elohim, Lichtmeester sferen, maar is ook sterk verbonden met de devaís en natuurwezens van Moeder Aarde. Het brengt liefdevolle zachte Kracht in je systeem wat helend en verbindend werkt. Wat opnieuw oude kwaliteiten van healing en Bewustwording aan het Licht brengt. At je Bewustzijn opent voor samenwerking met Al Wat Is in Eenheid en vanuit Eenheid. Bijzonder kristal speciaal boven de aarde gekomen om de Nieuwe Tijds Energie te verankeren op Aarde en in je Bewustzijn.

Vele natuurwezens, maar ook feeŽn en Engelen omringen dit kristal in Liefde en Licht en laten duidelijk voelbaar hun verbindingen via dit kristal voelen.

 

Foto: ††

Artikel code: Isis punt groot 002

Prijs:Nu voor 70,- euro !!!

Afmetingen: 12 cm lang, 3 cm breed,3,2 cm dik, omtrek 9 cm

Kenmerken:

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere kristal is sterk verbonden met de Lichtmeester sferen en bevorderd en opent de samenwerking in Eenheid met hen. Vooral de energie van Kuthumi, Sananda en Metatron is sterk voelbaar en treed met name op de voorgrond in dit kristal. Het kristal brengt je het Eenheids Bewustzijn en haalt oude Ingewijde Kennis uit je systeem tevoorschijn, die je nu opnieuw kan dienen om de Ascensie in je leven te bereiken. Het levert natuurlijk ook de nodige groei- en schoonmaak processen op in je groei, welke door dit kristal krachtig geactiveerd worden. Ook verbindingen en connectie met devaís en natuurwezens zijn verbonden aan dit kristal, en het kristal kan je helpen meer bewuster contact met hen te ervaren. Met als Doel op een uiteindelijke samenwerking tussen jouw Wezen, de Natuurrijken en Meesters van het hoogste Licht.

Zeer bijzonder Ascensie kristal!!!

 

Foto: ††

Artikel code: Rookkwarts punt groot 001

Prijs:Nu voor 85,- euro !!! ††††††††

Afmetingen: 9 cm lang, 4,5 cm breed, omtrek 13,8 cm

Kenmerken: Licht transparant bruin, veel inwendige regenbogen. Zeer bijzonder kristal wat ongeveer 2 jaar in de praktijk heeft gestaan en dus een enorme power bezit!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere kristal bezit een enorme Kracht. Het brengt aarding en hoger Licht tezamen in je systeem. Verbind je met Lichtmeesters en met de Regenboog van het volgende Universum. Het brengt dus enorme groeiprocessen, versnelde groei, terwijl je diep geankerd wordt/bent in Moeder Aarde. Verbindingen ook met natuurwezens en devaís zijn terug te vinden in de energie van dit kristal. Het motto van dit kristal is: Eenheid voor Allen, Allen zijn Een! Een bijzonder Ascensie kristal die heeft aangegeven dat het tijd is om verder te gaan, om ook aan anderen Hoger Bewustzijn, Kracht en nieuw Licht te brengen!

 

Foto:

Artikel code: Drakenschild Hanger 001

Prijs:44,50 euro†††† ††††

Afmetingen: 3,7 cm lang, 2,3 cm breed

Kenmerken: heldere Arkansas dubbeleinder met kleine geslepen larimar in zilveren zetting. Zeer uniek en bijzonder mooi! Slechts 1 exemplaar!

Korte reading op dit kristal: Deze uiterst bijzondere hanger herbergt een enorme Kracht in zich. Het is verbonden met de Bewustzijnsvelden van diverse Lichtmeesters, en daaraan gekoppeld met diverse Bewustzijnvelden van Draken Kracht. Het brengt een enorme power in je leven en doet je opnieuw ontwaken in je Monadisch Zelf. Het brengt heel je Licht Kracht met aanverwante kwaliteiten terug in je Bewustzijn. Het helpt je her-inneren aan je Krachtige Kwaliteiten van Meester Healer, waarbij het samenwerken in Eenheid met Meesters, Engelen en Draken centraal staat.

Voor de Krachtige Ascension healer die stevig (geaard) in de schoenen staat!!!

 

Foto: ††

Artikel code: Engel hanger Rozenkwarts + zilver 001

Prijs:27,50 euro†††† ††††

Afmetingen: 2,5 cm lang, 2 cm breed

Kenmerken: zacht roze rozenkwarts engel in zilveren zetting rondom de vleugels en onderzijde. Bijzonder mooi! Slechts 1 exemplaar!

Korte reading op dit kristal: Zachte helende Engelen Kracht vervuld je Wezen. Deze bijzonder liefdevolle Engel mag een begeleider en ondersteuner zijn op je Pad van Ascensie. Deze Engel draagt de naam Elora en ze brengt je zachte vrouwelijke intuÔtieve Kracht, versterkt hiermee jouw eigen intuÔtie en opent je hart op diepere en hogere lagen. Hiermee opent ze een zacht je Bewustzijn en zorgt voor een soepele en makkelijke groeispurt in je ontwikkeling.

Verbonden aan de liefdevolle krachten van Quan Yin, Maria en Isis.

 

Foto:

Artikel code: Dubbeleinder hanger Arkansas 001

Prijs:22,50 euro†††† ††††

Afmetingen: 3 cm lang, 1,3 cm breed

Kenmerken: heldere Arkansas dubbeleinder in zilveren zetting. Bijzonder mooi! Slechts 1 exemplaar!

Korte reading op dit kristal: Dit bijzondere exemplaar helpt je om jouw eigen Wezenlijke uitstraling te vergroten en neer te zetten. Het trekt je eigen Hoger Zelf Licht meer in je systeem, opdat je dit Licht steeds meer mag gaan belichamen op aarde. Het brengt je het uitzenden en ontvangen van boodschappen van Licht!

 

Foto:

Artikel code: Arkansas punt hanger001

Prijs:22,- euro†††† †††††††

Afmetingen: 2,8 cm lang, 0,9 cm breed

Kenmerken: heldere Arkansas punt in zilveren zetting. Slechts 1 exemplaar!

Korte reading op dit kristal: Heldere hoge Lichtkracht van je Eigen Hoger Zelf integreren en door je systeem laten stromen. Het kristal helpt je met schoonmaak in jouw systeem, om steeds meer schaduw en oude stukjes te Transformeren tot Licht en op te vullen met je eigen Hoger Zelf Licht. Waardoor je ook werkelijk steeds meer je eigen Hoger Zelf kunt gaan belichamen in deze aardse incarnatie. Stroomversnellingen van schoonmaak en groei!

 

Foto:

Artikel code: Danburiet puntje 001

Prijs:22,50 euro†††† ††††

Afmetingen: 3,5 cm lang, 1,6 cm breed

Kenmerken: onderin troebel, verder stralend en helder.

Korte reading op dit kristal: Hoge Lichttrilling, Krachtige Engelen energie. Dit bijzondere kristal bezit heel hoge Licht frequenties voor de Nieuwe Tijd. Het verlicht je Wezen en brengt Hoog Bewustzijn. Het schoont heel oude karmische lagen in je Wezen, opdat het Hoogste Goddelijke Licht in kan/mag dalen. Absolute verhoging van Bewustzijn en eigen Licht. Sterke verbindingen met Engelen en de Nieuwe Tijd op Aarde.

 

Foto:

Artikel code: Danburiet puntje 002

Prijs:27,50 euro†††† ††††

Afmetingen: 3,5 cm lang, 2 cm breed

Kenmerken: bijzonder transparant en stralend stuk, zijkant stukje troebel. Veel regenbogen.

Korte reading op dit kristal: Verbonden met het Kristallijne en Regenboog Licht van het volgende Universum, helpt dit kristal je een blik te werpen op de Kracht van het nieuwe Gouden Tijdperk. Het verbind je sterk met je eigen Droom en de Droom van Moeder Aarde om je Zelf en het paradijs op aarde te realiseren. Helpt je Monadisch Zelf Licht meer naar hier te halen en deze te laten schijnen over je Persoonlijk Zelf.

 

Foto:

Artikel code: Danburiet punt 003

Prijs:37,50 euro†††† ††††

Afmetingen: 4,5 cm lang, 2,7 cm breed

Kenmerken: bijzonder mooi groot stuk met regenbogen

Korte reading op dit kristal: Diepe Kracht van healing, hoog Licht en Engelen zang brengt dit kristal. Het is sterk verbonden met de Droom van Moeder Aarde, het realiseren van het verlichte Paradijs op aarde. Het helpt je jouw eigen Zielen Droom te doen ontwaken en je Doelen tot uitdrukking te brengen. Uiteraard dient hiervoor eerst de nodige schoonmaak in je systeem plaats te vinden, waar dit kristal bij ondersteund, om je eigen Goddelijk Licht te realiseren. Een bijzonder nieuwetijdskristal van hoog Licht gehalte, waarvoor je al het nodige schoonmaakwerk hebt dienen te verrichten, en je stevig in je aarding staat. Anders kan dit kristal je uit je aarding trekken door de hoge Lichttrillingen.

 

Foto:

Artikel code: Bijzondere rozenkwarts punt 001

Prijs:32,- euro†††† †††††††

Afmetingen: 6,9 cm lang, 5 cm breed,5,3 cm dik, omtrek 17,5 cm

Kenmerken: geslepen punt op ruwe brok. Ook de onderzijde is geslepen.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: De zachte kracht van dit powerfull kristal brengt je in diepe Eenheid met je Zelf. Het verbind je diepgaand opnieuw met je eigen Liefdevolle hartkracht en helpt je deze Werkelijke Hartekracht meer naar buiten te brengen. Het brengt je ook het Goddelijk Vertrouwen. Naast zachte healing en schoonmaak werkt het kristal ook sterk door op je hartverbindingen met anderen, waarop ook healing en acceptatie mag plaatsvinden. Sterk verbonden met de Maria en Isis energie brengt het ook oog voor Schoonheid, vrouwelijke Kracht en Goddelijke Vreugde.

 

Foto:

Artikel code: Bijzondere bergkristalpunt 001

Prijs:32,- euro†††† †††††††

Afmetingen: cm lang, cm breed,†† cm dik, omtrek cm

Kenmerken: geslepen punt op ruwe brok. Ook de onderzijde is geslepen.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal is Krachtig verbonden met het Lemurische Bewustzijn. Het helpt je her-inneren aan je Oorsprong en het Krachtige, liefdevolle Wezen die je van Oorsprong Bent. Het helpt je deze kracht, informatie en het Bewustzijn opnieuw bewust te worden in het hier en nu en helpt je je LemurischBewustzijn te doen ontwaken. Bijzonder Nieuwetijdskristal van grote waarde voor je eigen Transformatieprocessen en Ascensie proces!

 

Foto:

Artikel code: Ruwe fluoriet octaŽder groot 001

Prijs:12,- euro†††† †††††††

Afmetingen: 3 cm lang, 2,3 cm breed

Kenmerken: Ruwe natuurlijke vorm, paars van kleur met veel diepte

Korte reading op dit kristal: Deze octaŽder brengt balans in je spirituele energieŽn. Het balanceert je beide hersenhelften uit waardoor ratio en intuÔtie uitgelijnd worden. Een bijzonder krachtige meditatiesteen, die je kruin verder opent voor connectie met Lichtmeesters en Engelen, maar ook een hogere afstemming teweeg brengt.

 

Foto:

Artikel code: Ruwe fluoriet octaŽder groot 002

Prijs:12,- euro†††† †††††††

Afmetingen: 3 cm lang, 2,3 cm breed

Kenmerken: Ruwe natuurlijke vorm, paars in diverse tinten van kleur met veel diepte

Korte reading op dit kristal: Deze octaŽder brengt hoge verbindingen met Engelen en Lichtmeesters dichter bij jouw Bewustzijn. Het helpt je een zuivere hoge afstemming te realiseren, waardoor je duidelijker hulp en ondersteuning kunt ervaren. Het helpt je daarnaast connectie je maken met je Werkelijke Wezen, de Engel van Licht die je Bent, en dit meert te integreren in het hier en nu. Dit kristal brengt ook balans en lijnt je uit met de Werkelijke Jij van Goddelijke Oorsprong.

 

Foto: ††

Artikel code: Abalone schelp 001

Prijs:10,- euro†††† †††††††

Afmetingen: cm lang, cm breed,†† cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Bijzonder mooi natuurlijk parelmoer. Ook goed te gebruiken bij het branden van salie, maar ook geschikt voor meditatie of als uitstralingsĎhulpí in je leefomgeving.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van deze schelp!

Korte reading op dit kristal: Deze schelp verbind je met de vrouwelijke Kracht van water (en dus met gevoel). Het versterkt je intuÔtie en leert je mee te stromen op de Ďrivier des levensí. Ook helpt het je gevoelens en emotie makkelijker te laten stromen, opdat deze zich niet langer ophopen in je systeem en blokkerend kunnen gaan werken. Het werkt dus bevrijdend en verlichtend om mee te gaan met de stroom!

 

Foto: ††

Artikel code: Abalone schelp 002

Prijs:10 euro

Afmetingen: cm lang, cm breed,†† cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Bijzonder mooi natuurlijk parelmoer. Ook goed te gebruiken bij het branden van salie, maar ook geschikt voor meditatie of als uitstralingsĎhulpí in je leefomgeving.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en gewicht van deze schelp!

Korte reading op dit kristal: Deze schelp verbind je met de vrouwelijke Kracht en de Kracht van Water. Het is sterk verbonden aan de Parelmoeren Straal wat inhoud dat het stroming, groei en verandering met zich mee brengt. Verhogen van het eigen Bewustzijn, versnellen van de eigen groeiprocessen! Bijzonder mooi exemplaar voor vernieuwing en groei.

 

 

*Workshop data voor deze en volgende maand

 

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

December 2005:

 

 

 

 

 

Zaterdag 3 december 2005, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop†††

 

Deze groep is al vol!!! Nieuwe kansen in januari!!

 

100,- per persoon

Zaterdag 10 december 05, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Kristallen Krachtwielen

 

Deze groep is al vol!!!

 

 

115,- euro per persoon, incl. persoonlijk krachtwiel

Maandag 12 december 2005, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!!!

 

10,- euro per persoon

Vrijdag 16 december 05, 13.30-16.30 uur

Introductiemiddag:

Werken met de Kracht en Magie van Merlin

Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!!!

 

45,- per persoon

Zondag 18 december 2005

Onder voorbehoud:

Soundhealing middag in Veelerveen

 

Nog enkele plaatsen vrij!!!

 

Kijk hier voor meer info!!

††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

Datum & Tijd:

Workshop:

Kosten:

 

 

 

Januari 2006:

 

 

 

 

 

Vrijdag 6 januari 06, 13.30-16.30 uur

Introductieworkshop/start kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie I

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

45,- euro per persoon

Zaterdag 14 januari 2006, 10.00-16.30 uur

Werken met de Kracht van Metatron/Karmische & Kosmische Bevrijding

Lichtwerk Transformatie Workshop†††

 

Nog enkele plaatsen vrij!!!

 

 

100,- per persoon

Maandag 9 januari 2006, 19.30- 21.00 uur

Channeling/krachtwiel voor healing.

Eigen kristallen meenemen om een groot krachtwiel te maken, waarin kristallen ook met healingenergie opgeladen worden! Transformatie Lichtwerk

 

Nog enkele plaatsen vrij!!!

 

10,- euro per persoon

Zaterdag 21 januari 06, 10.00-16.30 uur

Kristal opleiding 2005/2006:

Kristal chakra leggingen

 

Deze groep is al vol!!!

 

 

115,- euro per persoon, incl. chakra set

Vrijdag 27 januari 06, 13.30-16.30 uur

Kristal opleiding groep 2006:

Kennismaking met kristal energie

Deel II

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

 

45,- euro per persoon

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door op de betreffende workshop te klikken!!! Voor aanmeldingen: mail me!!!

 

 

 

 

Dit was de nieuwsflits van 28 november 2005 van

 

Spirituele praktijk Apofyliet

Willemien Timmer

Drachtsterweg 16

9001 BE Grou (Friesland)

www.apofyliet.nl

www.praktijk-apofyliet.nl

info@apofyliet.tk

info@praktijk-apofyliet.nl