Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits 8 april 2010

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen

*Meer over Lichtdraken

*Vele nieuwe hoogfrequente Meesterkristallen

*Nieuwe Ascensie Activatie workshops in 2010

*Grootse aanbiedingen & leegverkoop in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

De lentekriebels razen weer door velen heen. En wat hebben we ook verlangd naar de zon en lente. Er wordt weer nieuw leven ingeblazen, nieuwe Levenskracht bouwt op en is voelbaar. Dat levert ook weer de nodige inspiratie op en heeft in ons geval ook weer geleid tot prachtige nieuwe artikelen. Diepgaande gechannelde workshops en nog zoveel meer.

In deze nieuwsbrief proef je hiervan vast een beetje meer, maar ik raad je aan ook de komende periode de websites in de gaten te houden, omdat er nog veel meer nieuws zit aan te komen!!

Ik wens je weer veel leesplezier toe met deze nieuwsflits en hopelijk tot ziens!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijk mededelingen

 

*Praktijk Apofyliet heeft sinds januari 2010 ook voor de praktijk een hyves pagina, voor degenen die dat leuk vinden: voel je welkom!

Via deze pagina vind je up to date nieuwtjes (zoals ook op de gewone websites, maar dan meer uitgesorteerd), maar is het ook mogelijk in gelijkwaardigheid, respect, (h)erkenning en compassie met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen of elkaar te ontmoeten op het ‘net’.

Voel je welkom op http://praktijk-apofyliet.hyves.nl/

 

 

*De praktijk uur-consulten en persoonlijke workshops zijn weer volledig gestart. Wil je een consult boeken? Dat kan weer.

Praktijk uurconsult: per 1 uur € 55,-

Persoonlijke workshop: 2 ½ uur, € 111,- of incl. persoonlijk kristal ter

ondersteuning € 135,-

 

Elk consult en persoonlijke workshop kan naar wens, in afstemming op het Nu ingevuld worden, afgestemd op wat passend is bij wie jij Bent, jouw processen en Bewustzijn, voor wat de Lichtbegeleiding en belangrijker nog jouw Spirit aangeeft.

Voor meer informatie over de consult mogelijkheden zie www.apofyliet.nl

 

*Afstandsconsulten staan nog steeds op ‘pauze’. Vanwege tijdgebrek door alle praktijkwerkzaamheden, workshops en praktijkconsulten is het momenteel nog steeds niet mogelijk om afstandsconsulten aan te vragen of te behandelen.

 

*Bezoek aan de Ascension Shop is altijd mogelijk, maar wel op afspraak.

Dit omdat de Shop zich in dezelfde ruimte bevind als waar de workshops en sessies plaats vinden. Als je op afspraak komt ben je ervan verzekerd dat ik er ben en tijd en ruimte voor je heb, dat je rond kan kijken en producten of kristallen kan invoelen of uitzoeken.

 

*De website www.apofyliet.nl blijkt tegenwoordig ineens door sommige browsers helaas niet goed meer te bekijken te zijn. Dankzij een attente lezer heb ik wat tips gekregen over de mogelijke problemen die er zijn met o.a. Firefox bij het bekijken van mijn website.

Mijn website is opgebouwd in html, wat via internet explorer gewoon goed te bekijken valt, maar blijkbaar wordt die html-taal door sommige (nieuwe of inmiddels meer gebruikte) browsers niet altijd even goed gelezen.

Het kan daardoor zijn dat sommige pagina’s geen tekst lijken te bevatten omdat de tekst niet in het wit (zoals het ingesteld is!) maar in zwarte kleur (op zwarte/donkere achtergrond) weergegeven wordt.

Mijn excuses voor het ongemak. Ik ga kijken of en hoe dit probleem op te lossen is.

 

*Vanwege alle praktijkwerkzaamheden gecombineerd met het (nieuwe) moederschap ben ik nog steeds slecht en weinig telefonisch bereikbaar. Stuur liever even een mailtje, deze check ik geregeld, dan ben je altijd verzekerd van een reactie terug.

Ik kan er helaas tegenwoordig niet meer aan beginnen om alle voicemails die ik toch nog ontvang, te beantwoorden per telefoon!

 

*Helaas ontbreekt het me momenteel aan tijd om meer te schrijven in de nieuwsbrief over de meest belangrijke processen die momenteel gaande zijn op aarde, hoewel het zulke essentiële stukken, leerthema’s en zuiverings processen zijn die nu aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is hier wel volop ruimte voor in de workshops van afgelopen en komende periode. In de workshops komt regelmatig zeer essentiële informatie naar voren over thematieken, processen (Planetair & Kosmisch) die gaande zijn en wat dat betekend voor je eigen leerweg.

Vandaar ook dat je opnieuw in deze nieuwsbrief meerdere nieuwetijds en hoogfrequente Ascensie Activatie Workshops aantreft, die allen gericht zijn op de essentiële processen die momenteel gaande zijn in en op de aarde, de Kosmos en het Universum, maar ook in ons eigen Bewustzijn en onze groei naar Meesterschap.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Meer over Lichtdraken

 

Regelmatig krijg ik de vraag wanneer de Lichtdraken workshops weer terug komen in de activiteitenplanning…

 

Helaas voel ik al een poos geen 'toestemming' voor het geven en channelen van een workshop in samenwerking met de Licht- en Aarde Draken.

Dat heeft vooral te maken met alle veranderingen en trillingsverhogingen, en de daarmee samenhangende Persoonlijke en Collectieve processen die al gaande zijn op aarde en het voor veel mensen al zeer pittig te behappen is wat ze voorgeschoteld krijgen in hun Bewustzijnsgroei.

Van belang is ook het feit dat deze Draken Powers vooral werkzaam zijn op ondersteunend vlak binnen andere velden in/om de aarde en in het Universum. Werkzaam voor het Grotere Geheel zogezegd.

Daarnaast bestaat veelal nog het misverstand dat de Licht en Aarde Draken voor je eigen Bewustzijnsgroei ingezet zouden kunnen worden, wat niet zo is. Zij zijn grote opbouwende en Scheppende Meestervelden die werkzaam zijn binnen het Universum, waaronder ook voor Moeder Aarde, en zijn niet inzetbaar of überhaupt aanroepbaar, al helemaal niet voor eigen processen.

Er komt uiteraard vast een moment dat het weer toegankelijk is en wenselijk vanuit het Goddelijk Plan om met deze grote Wezens samen te werken en/of om via een workshop met deze Goddelijke Potentie kennis te maken. Maar op dit moment nog niet.

Ik vermoed dat het ergens wellicht in de zomer zou kunnen zijn dat er weer een mogelijkheid kan gaan ontstaan, gezien de energieën die nu gaande en in opbouw zijn op en in de aarde en in de Collectieve Bewustzijnsvelden. Maar zeker zeggen durf ik dat nog niet.

Er zitten momenteel (zeker al zo'n 1 1/2 jaar) heel veel beveiligingen op omdat er zoveel Ego in het Collectief en Persoonlijk Bewustzijn wordt uitgewerkt vanuit de Duale Atlantische Grids, waar vanuit dus nooit aansluiting gemaakt kan/mag worden met de Drakenkracht.

Zodra er meer van deze velden geschoond zijn, opgehelderd, getransformeerd en op een hoger Plan van Bewustzijn zijn gebracht, zodat er een rustiger balans kan gaan komen in de Collectieve Velden (en daarmee in de Persoonlijke Velden) in de loop der maanden wordt er hopelijk weer meer mogelijk/toegankelijk.

Zodra hier meer over bekend is, zal het in de nieuwsbrief en activiteitenagenda gaan verschijnen.

© Willemien Timmer, maart 2010

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Vele nieuwe hoogfrequente Meesterkristallen

 

Apofyliet Ascension Shop is weer een aantal zeer krachtige tools en ondersteunende kristallen en sieraden rijker. Kijk voor het gehele nieuwe assortiment hier!!

 

Hieronder vast een voorproefje:

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Amethist deluxe 001

Prijs:  € 66,-

Aantal: 8 stuks op voorraad 

Kenmerken: Prachtig bewerkte zilveren zetting met kristal bolletje. Zetting kan open om bolletje te verwisselen. Zeer diep paarse en toch transparante amethist!!

Bijzonder: Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended

Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen.

Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger:

St.Germain, Merlin, de Purperen Straal en de Goddelijke Frequenties van het Violette Vuur.

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van de Nieuwe Tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen. Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf. En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.

Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist. Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

Deze Ascended Master Coaching Crystals zijn nu ook verkrijgbaar in Arkansas kristal en carneool, en er is een nieuwe voorraad in rozenkwarts gearriveerd.

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Herkimer Diamant

Prijs: € 39,95  

Aantal: 8 stuks op voorraad  

Afmetingen: gemiddeld ongeveer 1 cm lang (afmeting gemiddeld van het kristal, zonder de zetting mee te meten).

Kenmerken: Prachtige zeer heldere en stralende Herkimer diamant in natuurlijke dubbeleinder vorm, in zilveren zetting. Super mooie kwaliteit.

Nergens anders in Nederland verkrijgbaar!!!

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Herkimer diamant is een zeer krachtige healer, met een enorm hoge Lichttrilling die feilloos aansluit bij de zeer hoge frequenties die momenteel in en op aarde binnenkomen.

Echter, Herkimer diamand is daardoor niet voor iedereen even geschikt. Je dient al een groot stuk Bewuste groei te doorlopen wil je echt baat hebben bij de hoge Lichttrilling van dit kristal, anders zal het je alleen maar uit je aarding en balans trekken en je dus van de wal in de sloot helpen. Uiteraard is dat nooit de bedoeling!

Herkimer diamant straalt het Kristallijne IK BEN Licht uit en bij het samenwerken met dit kristal is dat precies wat het aan zal trillen in jouw Bewustzijn. Het zal inhaken op jouw eigen 13-voudig overkoepelend Monadisch Bewustzijn, om op deze wijze zo ver als mogelijk is binnen  jouw evolutiespiraal van groei in het NU moment, zoveel als mogelijk Bewustzijnslagen in je Bewustzijn verder te openen. Dit zal allereerst een immense opschoning inhouden, waarna je steeds meer verdieping zult gaan ervaren en de nieuwe Wezenslagen van je Bewustzijn zult kunnen verkennen. Eventuele Kennis, Wijsheden, tools die voor je incarnatie in het hier en nu belangrijke Sleutels vormen, kunnen daarmee weer in je Bewustzijn her-innert worden en toepasbaar en/of inzetbaar worden.

Echter, weet dat de kracht van Herkimer zo groot is dat het naast deze Multidimensionale Zuivering, opening en activering ook enorme uitdagingen van je zal vergen. Want naast alleen puur aardse karmische stukken, zullen ook Galactische en zelfs Kosmische dualiteitstukken en schaduw belicht gaan worden om doorzien, omarmt en geheeld te worden. Enerzijds betekend dat een opschoning op niveaus als nooit te voren, anderzijds ook dat een enorme uitdaging en vraagt om een enorm diepe aarding en Vertrouwen in je Zelf en je Zijn, maar ook de nodige dosis moed en doorzettingsvermogen en een drive vanuit de Passie van je Ziel om het totale proces van Ascensie op alle lagen aan te gaan!

Het vraagt ook openheid en het overstijgen van elk verwachtingspatroon, opdat je hierin Wezenslagen, ervaringen en Soul Memories kunt tegenkomen die je wellicht niet voor mogelijk hield. Echter, ook dat zal veel opheldering over de wortels van jouw IK BEN Bewustzijn kunnen opleveren en je ondersteunen in een steeds dieper incarneren van je Multidimensionale Zijn in je fysieke lichaam en aardse 3D leven.

De Herkimer ondersteund dus werkelijk in het stap voor stap dieper incarneren in je fysieke lijf (her-inneren van je DNA, je coderingen en de daarin opgeslagen Kennis en Bewustzijn) en dus Ascenderen.

De frequenties van herkimer diamant werken zeer diep zuiverend en transformerend door, door alle Multidimensionale lagen van Zijn, en dus ook door alle evolutiespiralen die jouw Ziel in dit Universum kent/heeft gekend. Dat betekend een immense opschoning en telkens opnieuw ‘fine tuning’ en uitlijning naarmate meer en meer geschoond en verhelderd is. Telkens opnieuw brengt het alle geschoonde, geopende, bewust gemaakte dimensies van je Zijn weer met elkaar in verbinding en herschikt, lijnt uit op alle andere dimensies, facetten en wezenslagen van je Zijn.

Deze herkimer diamanten brengen je dus een voortdurend diepgaand proces, aansluitend op de ‘flow’ van deze tijd. Maar realiseer je dat dat best uitdagend, confronterend en pittig kan zijn. Want herkimer vraagt doorzettingsvermogen, moed, durf en alle kracht en Passie van je Zijn om tot de diepste opschoning aller tijden te komen, ten behoeve van je eigen Ascensie en Heelwording!

Herkimer diamand werkt qua Bewustzijn hiervoor krachtig samen met de Kristallijne Coderingen waaruit het Universum is opgebouwd in de vele dimensielagen en subdimensies en die ook in onze systemen, genen, en blauwdruk besloten ligt, opdat we uiteindelijk ook terug kunnen keren in ons Oorspronkelijke Kristallijne IK BEN Bewustzijn.

© Willemien Timmer april 2010

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Zeldzame Gele fluoriet

Prijs: € 33,-  

Aantal: 7 stuks op voorraad  

Afmetingen: gemiddeld ongeveer 2 –2 1/2 cm lang (afmeting gemiddeld van het kristal, zonder de zetting mee te meten).

Kenmerken: Prachtige zeer heldere en stralende zeldzame gele fluoriet dubbeleinder in zilveren zetting. Super mooie kwaliteit.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De krachtig Goud-geel uitstralende frequenties van dit unieke kristal brengt een hele hoop Licht in je Bewustzijn en energiesystemen. Deze kristallen werken naast de ‘gewone’ fluoriet werking op een veel Hoger Plan en brengen echt het Goddelijk Goud terug in je Bewustzijn. In samenwerking met de Solaire Meesters Ra en en Helion activeren ze in je Monadisch Zelf je eigen Goddelijke Gouden Vonken van Overkoepelend Bewustzijn en daarmee samenhangend alle Kennis, informatie en Coderingen die je Ziel rijk is. Dat betekend dat dit kristal steeds hogere en diepere Wezenslagen en dimensies van je Zijn zal openen vanuit het Gouden Oorsprongs Licht en op een zachte doch doelgerichte manier steeds meer zal mogen gaan verhelderen over wie jij Werkelijk Bent vanuit je eigen Goddelijk perspectief. Door alle Wezenslagen en je Multidimensionale velden heen zal je eigen Gouden Solaire Kracht weer steeds meer mogen gaan stralen en naar buiten gebracht worden, in het hier en nu en aardse 3D leven.

De kracht van fluoriet is er een van balancering en deze potentie wordt ook ingezet om op steeds hogere en diepere lagen je Goddelijk Goud uit te lijnen en te balanceren met wie je al dacht dat je was en met alle groei, Bewustzijn en ervaringen in het Nu. Zo komt er niet alleen een steeds krachtiger opening en uitlijning met je Zijns Energie. Het wordt ook nog stap voor stap, in harmonie en balans je Bewustzijn binnen gebracht. Dat is uiterst Liefdevol omdat het op deze manier echt afgestemd wordt op jouw tempo, zodat het te behappen blijft. Maar het wordt ook volledig afgestemd op jouw Zijn, Missie, Taken, Doelen en Evolutiespiraal.

©Willemien Timmer april 2010 

 

 

Overige nieuwe artikelen, al wel aanwezig maar nog niet op de website verschenen:

 

*Hoogfrequente Elestial kristallen

 

*2 Prachtige Rookkwarts Meesterkristallen in XXL uitvoering

 

*Lithium kwarts knuffelstenen

 

*Laserwand lithium kwarts punten (zie eerder in deze nieuwsflits)

 

*2 prachtige helder transparante honingcalciet bollen in XL uitvoering, vol regenbogen!

 

*1 krachtig wit spiegel apofyliet cluster van zeer hoge frequenties!

 

*Girasol knuffelstenen

 

*Zeer hoogfrequente en transparante honing en witte calciet knuffelstenen

 

Zodra alle voorbereidingen klaar zijn, zullen deze Krachtige Meesterkristallen ook in de shop verschijnen (ergens in de loop van aankomende week)

Kijk voor het gehele nieuwe assortiment hier!!

 

 

Voor alle nieuwe hoogfrequente kristallen en producten van de Ascension Shop, kijk hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/kristshop.htm

 

Voor bestellingen kun je me mailen op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar en voornamelijk deze tijdsperiode, vind je hier onder:

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:

Ancient Egyptian codes for Ascension

 

Specifiek thema van deze dag:
Alchemistische healingprocessen vanuit Soul Memories voor het hier en nu, jouw groeiprocessen, bewustwording en het bewandelen van jouw Ziele Missie.

Coderingen/symbolen en glyphs voor Ascension, Eternal life, samenwerking met/afstemming op de Portals of Eternity en afstemming op de Hallen van Amenti.

 

Datum: zaterdag 10 april 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Nog 3 plaatsen vrij!!!!

 

-----------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie & initiatie Workshop:

Starconnections: Galactic Healing

 

Specifiek thema deze dag:

Bewust(er) worden van je eigen Galactische ‘wortels’/ incarnaties / verbindingen met sterren, planeten en andere dimensiesferen.

Welke effecten hebben deze frequenties, Soul Memories, eventuele karmische belasting op jouw Bewustzijn, groei en Ascensie Pad in het hier en nu?

Healing op diepe lagen van je Zelf, opgetrokken tot en met je eigen karmische Galactische frequenties. Diepgaande galactische healing en dus bewustwording van je eigen hogere dimensies, herkomst, wortels, oorsprong van vele stagnaties en blokkades in het nu en je Lichtlichamen waarmee enorm veel Lichtpotentieel, her-inneren en Soul Memories (ook omtrent je Taken en Missies) verhelderd worden, wakker kunnen worden, her-innert en weer geactiveerd kunnen worden en weer ingezet kunnen worden in het hier en nu, ten behoeve van je groei, processen en Bewustwording.

 

Meer info volgt spoedig op de website en in de nieuwsbrieven….

 

Datum: zondag 2 mei 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Uitwisseling: € 111,- per persoon incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                            -----------------------------------------------------

 

Meer nieuwe workshops in 2010 zijn o.a.:

 

*The Cosmic Rays of Light, Initiations by Ra

 

* The Books of Knowledge, Initiations by Thoth

 

*Power of the Goddess, Initiations by Isis, Nephthys, Ma’at, Sechmet & Nechbet

 

*Pillar of Light matrix Activation

 

*Zomer Zonnewende viering met groot kristallen krachtwiel & Aardehealing

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!         Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Kristallen schedels

 

Er zijn weer een aantal nieuwe Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

En er is weer een hele ‘familie’ kleinere schedels op weg naar hier, deze zullen ergens in de komende weken hier arriveren!

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers! (met korting!!!)

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*Mega leeg verkoop Apofyliet Kristalshop i.v.m. de

                   Vernieuwing binnen de Shop vanaf 2010

 

30 % korting op heel veel artikelen van het ‘oude’ assortiment.

Zolang de voorraad strekt! Kortingen gelden niet op verzendkosten.

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment met kortingen!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

April 2010

 

 

zat.10  apr.’10
10-17.00 uur

Ancient Egyptian Codes for Ascension I

 

Egyptian Healing Light © Workshops
 

Alchemistische healingprocessen vanuit Soul Memories voor het hier en nu, jouw groeiprocessen, bewustwording en het bewandelen van jouw Ziele Missie.

Coderingen/symbolen en glyphs voor Ascension, Eternal life, samenwerking met/afstemming op
de Portals of Eternity en afstemming op de Hallen van Amenti.

 

Nog 3 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

zat. 17 & zon.
18 apr. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 5.3
Samenwerking in Eenheid & Verbondenheid III

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mei 2010

 

 

 

 

 

 

 

zat.1 mei ‘10

10.00-17.00 uur

Keys of Light activation & integration
(Her-inneringen van de Ziel vanuit
je Multidimensionaal Bewust-zijn)

Specifiek thema deze dag:
Sleutels, coderingen, symbolen van Licht
vanuit vele lagen van je Multidimensionaal
Zijn ophalen en her-inneren, ter ondersteuning
van je ontwikkeling, bewustwording
en integratie van Meesterschap.

Nog 4 plaatsen vrij!

 

 

€111,-
per persoon

 

zon.2 mei ‘10

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

Starconnections: Galactic Healing


Specifiek thema deze dag:
Bewust(er) worden van je eigen Galactische ‘wortels’/
incarnaties / verbindingen met sterren, planeten en
andere dimensiesferen. Welke effecten hebben deze
frequenties, Soul Memories, eventuele karmische
belasting op jouw Bewustzijn, groei en Ascensie Pad
in het hier en nu?Healing op diepe lagen van je Zelf,
opgetrokken tot en met je eigen karmische Galactische
frequenties. Diepgaande galactische healing en dus
bewustwording van je eigen hogere dimensies, herkomst, wortels, oorsprong van vele stagnaties en blokkades in het nu en je Lichtlichamen waarmee enorm veel
Lichtpotentieel, her-inneren en Soul Memories (ook
omtrent je Taken en Missies) verhelderd worden, wakker
kunnen worden, her-innert en weer geactiveerd kunnen
worden en weer ingezet kunnen worden in het hier en nu,
ten behoeve van je groei, processen en Bewustwording.
Meer info volgt spoedig….

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

zat. 8 mei ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 5.3
Samenwerking in Eenheid & Verbondenheid Integratie

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€100,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

zon.9 mei ‘10

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

The Cosmic Rays of Light, Initiations by Ra
Egyptian Healing Light © Workshops


Specifiek thema deze dag:
Initiaties, openingen, her-inneren in je eigen
Multidimensionaal Bewustzijn voor je Ascensie Pad
door alle dimensies van Zijn heen!
Meer info volgt spoedig….

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

vrijdag
21 mei ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.2
Inhaaldag Merlin Bewustzijn

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

zat. 22 mei ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 5.4
Samenwerking in Eenheid & Verbondenheid Integratie

 

Deze groep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€100,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

zat.29 mei ‘10

10.00-17.00 uur
NIEUW!!!

The Books of Knowledge, Initiations by Thoth
Egyptian Healing Light © Workshops


Specifiek thema deze dag:
Initiaties in je eigen Multidimensionaal Bewustzijn Om je eigen Kennis Boeken van de Ziel (Akasha) weer te
openen, activeren en in te zetten voor je Ascensie Pad.
Meer info volgt spoedig….

 

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

Kijk voor meer workshops en activiteiten op:

www.apofyliet.nl/activiteitenagenda.html

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J