Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

    

    

 

 

Lieve allemaal,

 

Later dan gepland en voorzien de nieuwe nieuwsflits. Helaas heb ik wegens grote drukte geen mogelijkheid meer gezien in maart 2011 een nieuwsflits uit te brengen. Dus bij deze hopelijk weer voldoende leesvoer en informatie om weer even in de ‘behoefte’ te voorzien.

Het lijkt inmiddels alweer een eeuwigheid geleden dat we terug zijn gekomen uit Egypte, na opnieuw zeer prachtige, intense, krachtige en werkelijk magische activaties en verbindingen, die op Universeel niveau hun doorwerkingen zullen gaan brengen zowel op persoonlijk en collectief niveau, als ook op planetair (wereld) niveau en galactisch en Kosmisch niveau.

Het is werkelijk te prachtig voor woorden wat er in samenwerking met je Multidimensionale Teams van Licht, onder leiding van Spirit, mag gebeuren, als je je Missie en roeping volgt! Nou ja, uit eigen hand hebben we dat wederom, als altijd, mogen beleven tijdens ons opnieuw Magische Egypte werk voor het Grote Geheel.

Mijn dank aan de vele belangstellenden die gereageerd hebben omtrent ons activatie werk en reis naar Egypte. Ondanks dat ik jullie beloofd heb dat de eerst volgende nieuwsflits meer zou vertellen over onze werkzaamheden, is de invulling van de nieuwsflits toch wat anders geworden. Jullie zullen dus in die zin nog even geduld mogen opbrengen totdat mijn boek klaar is, want hoe dan ook worden alle magische momenten van ook deze activaties en initiaties ongetwijfeld weer mee genomen in het ‘boek in wording’, ze horen namelijk zo bij de rest van ‘het verhaal’. Niets staat los van elkaar he?!

 

In deze nieuwsflits weer allerhande informatie over wat er zoal gaande is in deze tijd, zij het summier, omdat het teveel is om te beschrijven. Weer prachtige nieuwe artikelen, afgestemd op de processen van deze tijd en nieuwe activiteiten voor de komende periode.

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel:  What’s happening on earth right now?!

*In the spotlight: Nieuwe Meester kristallen sieraden

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

 

 

*Opnieuw geven een aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet aan dat zij binnenkort een nieuw Thuis zoeken. Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Op dit moment vind er bij deze schedels nog een laatste transformatie-periode plaats, dus binnen nu en komende week zullen zij klaar zijn om verder te gaan. Je kunt deze schedels te zijner tijd bekijken via de PDF bestanden die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

 

*In de dagelijkse praktijk blijkt het uiteindelijk helaas toch dat ik een hele serie emailadressen mis dankzij de aantal crashes van mijn pc, enige tijd geleden. En dat ik nu ook mails van sommige mensen ontvang, die dus nu de nieuwsbrieven niet meer in de mailbox krijgen. Mocht jouw dat ook opgevallen zijn en wens je de nieuwsbrief nog wel te ontvangen? Laat het even weten. Want ik heb geen idee welke emailadressen ik nu allemaal mis!

 

 

*Inmiddels staat een groot deel van  nieuwe activiteitenagenda op de site en in deze nieuwsbrief vind je daar ook weer een stukje van terug.

Door verschuiving van onze reis naar Egypte (van februari naar maart)  is er een en ander gewijzigd in de activiteitenagenda!!

De inspiratie, doorgevingen en mogelijkheden van deze tijd zijn enorm, dus het beloofd weer heel veel nieuws en moois te mogen gaan brengen. Van basic tot zeer diepgaand! Onderin deze nieuwsbrief vind je vast een voorproefje. Verderop in deze  nieuwsbrief meer inhoud van de nieuwe workshops, en meer tekst en uitleg van de verschillende ‘categorieën ’ workshops!

 

 

*Ondanks dat het op de website vermeld staat dat de afstandsconsulten momenteel vanwege drukte in de praktijk niet mogelijk zijn, ontvang ik nog steeds met regelmaat de aanvraag voor inzichtconsulten of afstandshealing/ readingen.

Lieve mensen, het spijt me en ik wou dat het anders was, maar het is op dit moment nog steeds niet mogelijk! De consulten in de praktijk hebben de prioriteit, evenals de workshops en persoonlijke sessies, omdat dit zoveel meer zoden aan de dijk zet en er daarin zoveel intensiever gewerkt kan worden. En daar ben ik dan voornamelijk ook heel druk mee bezig. Dus het is gezien de drukte, met daarnaast het moederschap gewoon nog steeds niet gelukt om ruimte te vinden om afstandsconsulten weer te gaan geven. Mocht dit tzt veranderen, wordt dit genoemd in de nieuwsbrief en op de website!

 

 

 

 

 

 

…De eerste Ascensie activatie & healing workshops “Kristallen schedels & velden van Creatie” een prachtige en zeer krachtige workshop is geweest (begin maart) met onnoemelijk veel healing, inzichten, bekrachtiging van ons Zijn, en een prachtige op elkaar aansluitende puzzel was die deze dag door middel van de kristallen schedels gelegd werd. De Kristallen schedels die deze dag begeleiden waren Insha-ra Stardust, Paqo Yayilla, Sahu Shems en Annukai. En hun opbouw van energie, healing, verheldering, inzichten en alle andere frequenties, activaties en initiaties die zij aandroegen sloten naadloos op elkaar aan. Het was een geweldige en vooral erg verrassende en speelse dag met enorme diepgang!

 

…Dat deze workshop op 8 mei herhaald wordt. Zij het vanuit de afstemming op dat moment in het Nu en de dan aanwezige groep deelnemers. Er zijn nog slechts 2 plaatsen vrij. Dus wil je nog mee doen, wees er dan snel bij!

 

….Alle ‘chaos’ die momenteel over de aarde raast, alles te maken heeft met het oude fundament wat aan het scheuren, loslaten en transformeren is, waardoor het nieuwe fundament van de nieuwe aarde gecreëerd kan worden. (Denk aan het Midden-Oosten, Nieuw Zeeland, Japan, etc.)

Hoe erg dit allemaal ook in 3D is, het is de opschoning die ook wij innerlijk ervaren. Zo binnen, zo buiten. Persoonlijk ervaren velen ook een enorm hobbelige periode, al maanden, in de nieuwe frequenties en versnellingen die vrijkomen. Dit zijn de innerlijke en uiterlijke spiegels voor de barensweeën van de geboorte van een nieuwe wereld en de nieuwe Jij.

Laten we in diep respect, verbondenheid en mede-leven af en toe ook even stilstaan bij alle Zielen die hierbij betrokken zijn en vechten voor Vrijheid, nieuw Leven en een nieuwe aarde. En voor allen die hun aardse leven geven (al is dat een keuze vanuit de Ziel) om deze veranderingen te kunnen bewerkstelligen!

 

…We ondanks al deze heftigheden en transformaties werkelijk aan alle kanten ondersteund, begeleid en gedragen worden door hemelen en aarde? Weet ook dat de Meester bewustzijnsvelden al jaren aangeven: Vraag, en er wordt gehoor gegeven! Zolang wij niet om ondersteuning, begeleiding, healing of wat dan ook vragen, mogen de Meesters maar beperkt ondersteunen en vooral alleen op de achtergrond. Dus wanneer je bewust vraagt, zul je gehoord worden en veel directer, krachtiger en gerichter hulp mogen ontvangen en ervaren!

 

…De eerste opleidingsdag van het Kristal Master Traject reeds heeft plaats gevonden en een heerlijk bad was van kristalenergie, verbondenheid, healing, uitwisselen met elkaar in gelijkwaardigheid, gezelligheid en keihard werken aan onszelf. Een prachtige groep met enthousiaste mensen! Dit wordt echt een feestje om met elkaar te mogen groeien in de komende maanden!

 

….We pas terug zijn uit Egypte, waar we wederom prachtig en krachtig activatie en healingwerk hebben mogen brengen (en ontvangen) ten behoeve van het Grote Geheel en de gehele nieuwe wedergeboorte van Moeder Aarde. Het was weer intens, krachtig, oneindig liefdevol, verrassend, ontroerend en magisch!

Werkend vanuit de Egyptische Velden, welke het hart van Moeder Aarde vormen en vele oer-oude Sterrenpoorten en coderingen nog altijd vasthouden, werd er weer in het vervolg op voorgaande reizen, voor het wereldwijde, Galactische en Kosmische Ascensieproces gewerkt! Incl. alle Collectieve velden die daar uiteraard mee verbonden zijn.

Al vinden deze activaties plaats vanuit het Egyptische veld van coderingen en informatie, het draagt uiteraard volledig bij aan het Universele proces wat gaande is en waar we midden in zitten met z’n allen, wereldwijd!

Ik heb het sommige belangstellenden beloofd in deze nieuwsflits daar een klein beetje meer van te laten proeven en een klein tipje van de sluier op te mogen lichten! Maar wil je specifiek mee beleven en ervaren welke krachtige activaties we hebben mogen brengen en ontvangen in ons Egyptische werk, raad ik je aan de activiteitenagenda in de gaten te houden. Met name de Egyptian Healing Light workshops bevatten veel van de nieuwe informatie en coderingen die vrijgekomen zijn door deze activaties in Egypte, maar ook de andere workshops bevatten een en ander aan Universele nieuwe Coderingen die hieruit voortvloeien!

 

….Er binnenkort weer gestart zal worden met Portaal activatiedagen op de data van Meestergetallen, in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. Voorbereidingen zijn in volle gang. Wanneer de data definitief zijn, vind je deze op de website en in de volgende nieuwsbrief.

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

…Er binnenkort weer een aantal geheel nieuwe, op deze tijd afgestemde workshops in de activiteitenagenda zullen verschijnen, werkend vanuit verschillende ‘ingangen’ en thema’s!! Benieuwd? Hou de activiteitenagenda in de gaten!

 

…Ik momenteel met grote regelmaat verhalen uit de praktijk hoor van mensen in hun groei, die soms volkomen verkeerd voorgelicht worden over kristallen of andere hulpmiddelen wat ook werkelijk dramatisch kan uitpakken. ‘Verkeerd’ behandeld zijn of in onbalans in de steek gelaten door hun therapeut.  Of soortgelijke andere verhalen.

Vaak door ‘therapeuten’ die zich de meest mooie namen aanmeten of zichzelf ‘spiritueel healer’ noemen of wat dan ook, maar volkomen niet passende of volkomen de plank mis slaande adviezen geven. (Waaruit blijkt dat die wellicht dus ook niet over gedegen achtergrondkennis, meevoelend vermogen, menselijke meedenkendheid, therapeutische vaardigheden of andere noodzakelijke ontwikkelingsaspecten beschikken. Maar veelal simpelweg opereren vanuit Ego en dualiteit, vanuit machtsaspecten of welke andere beweegredenen dan ook). Meestal ongetwijfeld niet moedwillig een ander beschadigend (daar ga ik dan maar vanuit tenminste!) maar juist vanuit onbewustzijn heel veel schade veroorzakend!

Ieder in zijn haar waarde latend daarin (we zijn immers allemaal ook mens en leren elke dag) is het opvallend hoe vaak ik dergelijke verhalen weer hoor in deze tijd.

Het is gek, het is soms net of dat in vlagen komt, en zal ongetwijfeld met de collectieve leerlessen op dit moment te maken hebben!

Een duidelijk signaal dus en leerles voor iedereen om te allen tijde dicht bij je eigen gevoel en intuïtie te blijven. Je niet uit je Kracht te laten slaan, ga nu maar werkelijk vertrouwen in je gevoel en kracht! En durf die verantwoordelijkheid nu maar weer te gaan leven! De tijd om de kracht en verantwoordelijkheid in handen van een ander te leggen is voorbij! We hebben allemaal die Kracht in ons, we hebben allemaal de healer in ons! En een intuïtie die ons feilloos leidt op ons Pad!

Dat is de boodschap naar mijn gevoel….lieve mensen, voor wie dit soort situaties herkend, luister alsjeblieft naar je eigen gevoel, intuïtie en ook simpelweg je menselijke inschattingsvermogen en verstand! Laat je niet zomaar iets aanpraten, voel altijd hoe het voor jou voelt! Daarin schuilt je ware Kracht!

Je raakt nooit voor niets in dergelijke situaties verzeilt. Het is een leerles en je kan daar krachtig door groeien, mits je de clou leert zien wat de situatie je probeert te vertellen! En dergelijke lessen en groei wat daaruit voortvloeit zijn uiterst waardevol! Veroordeel het dus niet, niet de ‘therapeut’ in kwestie, de situatie op zich, of jezelf omdat je in die situatie terecht gekomen bent, jij die slachtoffer bent geworden, etc! Alle partijen zijn niet voor niets samengekomen in een dergelijke setting, je hebt iets te leren, en de ander dus ook. Maar dat kan alleen als je je eigen Kracht op pakt, je eigen verantwoordelijkheid, respect, op je gevoel vertrouwt of waar je leerles maar om draait!

Blijf uit het oordeel en kijk met ogen vanuit het hart naar wat de situatie je wilt leren! Dan kun je pas werkelijk groeien in Bewustzijn!

 

 

 

 

 

What’s happening on earth right now?!

 

Vandaag is het 4 april 2011, of te wel het 4-4-11 Portaal. Een krachtige dag om vanuit de stevige 44 energie de kracht van de Transformatie (11) te verankeren in ons leven en Zijn. Met de Portaal opening van vandaag vind daarmee een eerste stap aan diepere verankering plaats vanuit planetair oogpunt, om ons nieuw Zijn en de matrix van een nieuwe wereld meer bestaansrecht te geven. Dit is slechts een van de vele stappen die daartoe essentieel zijn in dit wereldwijde en Kosmische proces. Maar elke bijzondere stap is er weer een.

Met de opening van dit Sterrenportaal en de krachtige energie die daarmee naar de aarde stroomt, betekend het dat we een diepere stevigheid in ons Zelf mogen gaan ervaren, iets waar velen in deze hobbelige periode zeker baat bij zullen hebben maar ook naar verlangen. Met alle oude fundamenten die in deze tijden weggeslagen worden uit ons leven, is het voor velen een onzekere en angstige periode. Zelfs voor mensen die al jaren met Bewustwording of eigen groei bezig zijn, is deze en de afgelopen periode een pittige geweest waarin sommigen zich ook niet of met moeite staande konden houden.

Kun je nagaan, we hebben net pas 3 maanden van het jaar 2011 gehad, er zullen er nog heel wat volgen, waarin de frequenties in steeds diepgaandere en hogere trilling binnen zullen komen. In ons eigen Bewustzijn, in het collectief bewustzijn, in Moeder Aarde. Dat beloofd nogal wat te worden. Maar houdt een ding voor ogen: alles voor de Creatie van de Nieuwe Aarde.

Zoals al eerder genoemd, de barensweeën van de Nieuwe aarde zijn gestart met de toenemende heftigheid in 2011, en zullen steeds krachtiger gaan worden. Uiteindelijk dient er nog enorm veel geschoond te worden voordat we eind 2012 naderen. En alhoewel alle groei en leven ook dan gewoon doorgaat, in een steeds verhoogde trilling, zoals dat nu ook al jaren gaande is, en we ook in het nu al in die energie kunnen vertoeven, namelijk door mee te gaan in de stroom van het ultieme Nu-moment, betekend het wel dat de trilling verhogingen alleen maar meer en meer gaan toenemen. De oude fundamenten dienen werkelijk nu doorbroken en geruimd te worden. Zowel in onszelf als in de wereld zoals we deze gecreëerd hebben. En dat proces is met ingang van 2011 werkelijk gestart. Dat is ook wat je op wereldschaal ziet gebeuren in alle natuurrampen en de onrust in het Midden-Oosten. Zowel ons innerlijk als de uiterlijke wereld roert zich. Alles wat nog vasthoudt aan de oude fundamenten wil getransformeerd, geschoond worden, wil vrijheid, vernieuwing.

 

Dit werd met het 3-3-11 Portaal (3 maart 2011) al krachtig aangetrilt, opdat de frequenties van het Heilig Huwelijk hiermee aangetrilt werden. Een energie die dus in feite nog diepere lagen van polariteit aantrilde om wakker te worden, opdat ook die (vaak karmische) lagen naar boven konden komen en hen oude fundamentele kracht daarvan geheeld, getransformeerd en geschoond kon worden, in zoverre we daar al aan toe waren. Uiteraard gaat ook dat proces na die activatie nog steeds door, en zal in een steeds andere resonantie gebracht worden ook met de instroom van frequenties door de volgende Portaaldagen.

Van daaruit ook waren wij in de gelegenheid om de diepste Galactische dualiteitstukken, nog altijd vast gehouden in de Egyptische velden als reflectie voor de wereldprocessen, dieper binnen te gaan en bevrijdende activaties te mogen verrichten, onder leiding van diverse Meester Bewustzijnsvelden zelf (vanuit de Egyptische velden). 

Zo kon de belangrijkste en krachtigste activatie die het meest essentieel is voor deze tijd, plaats vinden op de magische datum 13-3-2011 (numerologisch gezien een 13-3-13 dag!). Een zeer krachtige dag waarin het gehele 13-voudige Bewustzijn van Al Wat Is zich kon openen voor de frequenties van het Heilig Huwelijk!

In het heel kort ging deze belangrijkste activatie over het door alle velden heen weer samen brengen van de Isis en Osiris Vonk. Deze Meestervelden, die ook nog eens de Poort vormen naar de Volledige Ascensie in het Nu, die coderingen in hun Bewustzijn dragen en nu weer werkelijk op alle lagen samen kunnen gaan komen (voorbij aan Galactische en Kosmische versluieringen) opdat de Gouden Horus geboren kan gaan worden in een later stadium van groei, in onszelf en op de aarde. Dat is de werkelijke Volledige Ascensie! Zij dragen dus die codes en deze krijgen nu weer de kans om samen te vloeien, wat de werkelijke sleutels naar Ascensie in ons wakker kan maken!

Dat we dit werk mochten doen was echt subliem! Maar natuurlijk ook niet zomaar. Al vele jaren bereiden we de velden daarop voor, werken we daar vanuit het diepst van de Ziel aan, vanuit de oeroude Scheppingsafspraken met deze velden waar ik zo in Thuis ben.

Essentieel werk dus, maar het zal ook de nodige wervelingen in onze groei weer mogen gaan brengen. Want al waait er de zachtheid en helende potentie van Isis nu krachtiger dan ooit mee, in alle winden die de aarde doen schudden. Het betekend alleen maar meer diepgang en verdieping in ons Zelf dus om alle ongeziene wortels van oud fundament alsnog naar het Licht te brengen. Opdat we werkelijk in de ‘opstandingsenergie’ van Osiris kunnen komen, bevrijd van al het oude, alle oude banden en wortels.

In elk geval heeft ook deze verandering op werelds niveau in de Collectieve en aardse matrixen ervoor gezorgd dat er wederom wijzigingen in de velden, ook van het menselijk collectief, plaats konden vinden. En dus werden we allen, ieder op eigen individuele wijze, nog dieper op ons Zelf terug geworpen, in onze processen van groei en bewustwording geplaatst, en noem maar op, wat ieder individueel ervaren mag hebben sinds die tijd.

 

Maar met de frequenties van vandaag (44-11)mag daar weer even een stukje stabiliteit en stevigheid in voelbaar worden. Om je Zijn te ankeren, daar waar je bent in het nu-moment in jouw Zielengroei. Dit punt heb je dus al bereikt en is verankert. Dat biedt nieuw draagvlak voor de nog komende processen, zowel innerlijk als wereldwijd.

Je zou kunnen zeggen, dit 44-11 Portaal reikt je daarmee ook even een momentje van rust op. Een zucht van verlichting, een pas op de plaats om even stil te staan bij wie ben ik, waar ben ik, waar ben ik wel niet al allemaal doorheen gegaan afgelopen periode. Dat biedt dus naast een diepere integratie een stukje verstilling en zelfreflectie, om vervolgens met goede moed weer verder te gaan vanuit vernieuwde energieën na de activatie en inbreng van de 44-11 energie van vandaag. Die uiteraard ook weer bijdraagt aan de trilling verhogingen en dus opnieuw een versnelling in alle processen die gaande zijn inluidt.

Voor mijn gevoel wordt hierin ook de Chnoem-energie krachtig aangetrilt. De Egyptische Chnoem die als de ‘pottenbakker’ van het Nieuwe Leven wordt gezien, Hij die werkelijk kneed en creëert en het in de stof (de modder of de klei) brengt. Het bestaansrecht geeft door er met aandacht en zorg mee bezig te zijn (is ook weer zelfreflectie) en het daarmee een ‘vorm’ geeft op aarde, het neerzet op aarde. Dus datgene wat je losgelaten hebt, en in het punt van zelfbespiegeling verhelderd, wat nieuwe vorm kan creëren of een nieuwe manier van in het leven staan, en dat geeft het nieuwe bestaansrecht zogezegd, dat helpt het neerzetten en het in ‘de stof’ te leven!

Dit is exact aansluitend op de energieën die we in Egypte hebben mogen doortrekken, ook door de Tempel van Chnoem heen. (dit was slechts 1 van de activaties die we in ‘vervolg op’ de meest essentiële activaties hebben doorgetrokken).

 

In deze tijd worden de sluiers zoveel meer opgelicht dat we werkelijk gaan zien zo binnen zo buiten en andersom! We staan niet los van hetgeen wereldwijd gaande is, ook al zitten we misschien ‘relatief veilig’ in Nederland als je kijkt naar hetgeen er op aarde afspeelt, de aarde schud, en zo ook ons innerlijk! En dat is wat velen ervaren op dit moment. In hun innerlijke of in hun uiterlijke wereld. Dit zijn de oude fundamenten die neergehaald worden, zij dienen werkelijk het veld te ruimen voordat we werkelijk een nieuw fundament kunnen gaan leggen voor de nieuwe aarde. En hoe dan ook, ook dat proces is reeds gaande, zij het voor velen meer op de achtergrond, zo niet volledig niet zichtbaar.

In persoonlijke levens kan dat de meest uiteenlopende vormen aannemen, van fysieke kwalen tot emotionele ervaringen, van psychische hulpvraag tot verlies van geliefden. Van ernstig diepgaande karmische wortels die tevoorschijn komen en op spelen om doorzien en geschoond te worden, tot Galactische of zelfs Kosmische lagen aan toe. Dat alles bij elkaar leidt tot een intense periode van groei, die soms amper te behappen is. Zelfs niet voor mensen die zich al langer op het pad van groei en bewustwording bevinden en feitelijk weten wat er gaande is. Ook zij kunnen soms dat contact met hun Bron en ‘weten wat er gaande is’ even volkomen kwijt raken in deze periodes van extreme groei, omdat zoveel dingen tegelijkertijd spelen. En ook dat kan leiden tot angsten of rare sprongen.

In dat geval kun je je er vast een voorstelling van maken hoe ernstig en beangstigend de wereld er momenteel uit kan zien voor mensen die nog onbewust zijn van alles wat er planetair en kosmisch gaande is en waar we ons naartoe bewegen.

Dat is ook te merken aan alle oude (fundamenten) patronen waar mensen vaak wederom tegenaan botsen, het oude lijkt vaak het vertrouwde en is dus een punt om aan vast te klampen, maar wat als die punten weg vallen? Op hun grondvesten staan te donderen? Dan slaat de paniek toe. Want weg is het oude handvat of vangnet waar we altijd op terug konden vallen, al was het misschien een patroon om de ‘kop in het zand te steken’ of een patroon waar we ons al eigenlijk niet goed meer bij voelden.

Ik ervaar en beleef regelmatig in de praktijk momenteel dat werkelijk diepe wortels van het oude fundament aan het loskomen zijn bij mensen. Waardoor allereerst de oude patronen nog even weer de kop opsteken, maar als we ze willen grijpen, verdwijnen ze en hebben we het gevoel in het ‘niets’ te vallen. Alle overige laagjes van dat bepaalde patroon zijn al doorwerkt, geheeld en los gelaten, de diepste wortels komen nu aan het Licht. En als deze geheeld worden, kunnen we vanuit onze scheppingskracht een nieuwe matrix gaan aanleggen, eentje die past bij de Nieuwe wereld vanuit gelijkwaardigheid, onvoorwaardelijke Liefde, een ‘wij’- gevoel in plaats van een ‘ik’, respectvol en opbouwend.

Maar nogmaals, daartoe dienen we steeds meer van die oude wortels op te graven en te helen.

En dat vergt nogal wat van ons. Niet alleen het aangaan van onze innerlijke, persoonlijke processen welke via zelfreflectie vaak goed op te sporen zijn, maar ook onze connecties met de buitenwereld. Welke spiegels komen daarin op ons pad, waarin gaan we daar telkens weer (vanuit oude wortels) de strijd aan of rennen er juist voor weg, vanuit een niet-respecteren of andere emoties die dat aansturen. Waarin durven we onszelf niet onder ogen te kijken, waarin respecteren we onszelf niet, waarin stellen we ons nog afhankelijk op, waarin luisteren we niet naar ons diepere gevoel, etc. etc. Processen en uitdagingen te over die momenteel ons pad haast bombarderen. En telkens opnieuw gaat het er om: wat doet het met je? Hoe ga je ermee om? Kun je je spiegels en dus groeimomenten herkennen? En wat doe je er wel/niet mee?

 

Al met al is het zo intens veel wat in deze tijden op aarde en in ons gaande is. Ik heb zoveel voorbeelden, het zijn er echt te veel om te beschrijven. Voorbeelden uit mijn eigen groei en leven en vele vele voorbeelden uit de sessies met mensen in de praktijk, uit de workshops die ik geef. Het zijn er werkelijk te veel om op te noemen. Ieder krijgt wat bij hem/haar past in het Plan van groei van de Ziel en daarom zijn er zovele opties en mogelijkheden om te groeien, zoveel oude fundamenten en wortels. Zo veel en verschillend als dat er mensen zijn!

 

En dat is hoe dan ook wat momenteel gaande is in onszelf en in de wereld. Zo binnen, zo buiten, en andersom. Het is woelig, hobbelig, en bovenal ultiem uitdagend. Uitdagend om je eigen stukken aan te gaan, deze ook te herkennen in wat wereldwijd gaande is. Maar ook ultiem uitdagend om je staande te houden in deze tijd van ultieme transformatie! Staande en vooral ook dicht bij je Zelf!

Maar anderzijds, dit zijn ook de tijden waar we al zo lang op hebben gewacht als Ziel en Kosmisch wezen. Dit zijn ook de tijden die we zelf gecreëerd hebben en nog altijd creëren, op weg naar de bevrijding van al hetgeen vastgezet is, om alles met alles weer in doorstroom te brengen. Om uiteindelijk het heilig Huwelijk in ons Zijn te kunnen sluiten, door alle polariteit en dualiteit te omarmen en lief hebben zonder oordeel, opdat we werkelijk de Androgyne Jij, de Meester die we Zijn en dat wat we Ascensie noemen kunnen integreren in ons totale Multidimensionale Bewustzijn in 3D kunnen belichamen!

 

Al met al zo even een kort overzicht van de vele aspecten die in beroering zijn in deze tijd en hoewel dit alles behalve een compleet beeld schept, hoop ik dat je er voor jezelf wellicht iets in zult mogen vinden dat misschien bevestiging geeft, rust geeft, herkenning of verheldering.

 

© Willemien Timmer, 4-4-‘11

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Meesterkristallen sieraden in de Ascension shop

 

Enige tijd geleden was ik in de gelegenheid om een hele serie prachtige en zeer krachtige sieraden aan te schaffen, die feilloos aansluiten bij alle processen die momenteel innerlijk en op aarde gaande zijn.

Hier onder vind je vast wat meer tekst en uitleg en tref je al enkele van deze bijzondere juweeltjes aan. Verderop in de nieuwsbrief vind je nog veel meer van deze krachtige Meester sieraden.

 

Bijzonderheden:

Al deze kristallen Meestersieraden die bij deze gepresenteerd worden, zijn op het 33-11 portaal (3-3-’11) extra geactiveerd en meegenomen in de frequentiestroom die op dat moment op aarde kwam. (Dus niet alleen de Merkaba sieraden!!)

Dat betekend dat naast de eigen unieke frequenties van het kristal ook de frequenties van Ultieme transformatie op weg naar het Heilig Huwelijk in je Zelf als extraatje in dit kristal meegenomen en toegevoegd zijn. Dat betekend dat dit kristal als extraatje ondersteunt in het transformeren van alle onbalans, ballast, stagnaties, dualiteit, onbewustzijn, etc. op weg naar een volkomen balancering van het mannelijk en vrouwelijk aspect op alle Multidimensionale lagen van jouw Zijn, om de Androgyniteit te gaan belichamen (= Ascensie).

 

Algemeen over de bijzondere Merkaba sieraden:

Deze kristallen zijn aan beide kanten in een andere tetraëder geslepen. De ene zijde is een rechtop staande driehoek (mannelijk), de andere zijde een driehoek met de punt naar beneden (vrouwelijk). Door de lichtinval en transparantie van deze kristallen zie je dus de gehele Merkaba ontstaan in het kristal.

Deze Merkaba’s werken daardoor ook met een balancerend effect op je mannelijke en vrouwelijke energie en werken daardoor ontzettend helend.

De kristal  Merkaba’s werken daarnaast heel sterk in op je 4-dimensionaal bewustzijn (het onbewuste, oude patronen die je groei stagneren, schaduw, etc) om deze in een steeds hogere trilling en dus in zuivering en balans te brengen met je eigen Lichtkracht en bewustzijn. En stimuleren daarmee enorm je groei en bewustwording, versnellen je processen en het doorlopen van je leerlessen op het aardse vlak. Ze activeren je eigen Merkaba velden en verhogen deze in lichttrilling, maar verbinden deze velden tevens aan alle mogelijkheden van je Merkaba velden in deze nieuwe tijdsfrequenties (en dat zijn heel veel meer mogelijkheden tot groei dan ooit voorheen!)

Enorme ondersteuning, stimulans en begeleidende kracht dus op jouw pad van groei in deze bijzondere tijden van bewustwording en Ascensiepad.

In het algemeen brengen deze Merkaba’s van kristal ook een prachtige balans in je Merkaba velden (die zoals gezegd zowel mannelijke als vrouwelijke frequenties in zich dragen) en helpen je krachtig en haarfijn afstemmen op je eigen Merkaba veld.

 

Enkele van deze bijzondere kristallen vind je hier, verderop in deze nieuwsflits vind je nog veel meer en vind je ook de gegevens van onderstaande kristallen terug!

 

  

Amethist                             Gele opaal                          Arkansas kristal

  

Labradoriet                        Fluoriet                                   (Blauwe) Maansteen

 

Er is slechts beperkte voorraad!!

 

Kijk onderaan deze nieuwsbrief of in de Ascension Shop voor meer van deze bijzondere Meester sieraden!

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

Voor bestellingen, mail:  info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops begin 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

Basic Lightwork workshop

 

Bewustwording van jouw Goddelijke Begeleiding & Team van Licht

(Ascended Masters, Engelen en gidsen)

 

Zeer essentiële workshop in deze woelige periodes, om met stevigheid je Goddelijke Connecties te helpen ‘vast houden’ voor persoonlijke ondersteuning en om je ‘staande te houden” te midden van de groei-tsunami die momenteel over de aarde raast!!

 

Iedere Ziel die met een nadrukkelijke Missie in deze tijden op aarde leeft, leert en groeit heeft een Team van Lichtwezens om zich heen waarmee samen gewerkt kan en mag worden. Veelal zijn zij voor specifieke Missies en Bedoelingen aanwezig, en veelal komen zijn uit alle 'windstreken'(dimensies, sferen, etc.).

Denk bijvoorbeeld aan Ascended masters, Engelen, maar ook Elfen, deva's, afgezanten van diverse sterren, dimensies, en noem maar op.

Deze workshop reikt je een kennismaking aan met enkele zo niet meerdere van jouw Persoonlijke leden van jouw Team van Licht. Opdat je je van hen Bewuster wordt, maar ook steeds dieper met hen leert samenwerken op een harmonieus en volkomen gelijkwaardig niveau, vanuit je eigen Meesterschap.

Dit omwille van je eigen groei en bewustwording, het uitvoeren van jouw Missie hier op aarde, maar uiteraard ook omwille van de verdere groei van deze Lichtwezens zelf.

Waarom koos je ervoor met elkaar samen te werken? Een team te vormen?

Welke Missie ligt hieraan ten grondslag? Welke specifieke (Licht)kwaliteiten bezit jij en welke je Team? En hoe kun je dat combineren/ samen inzetten?

Allemaal sleuteltjes die meer en meer verhelderd mogen worden en veel hernieuwd inzicht, visie en Bestemming zullen vinden. Het werken vanuit totale gelijkwaardigheid staat voorop om op diepgaand niveau met je Mede- Meesters te kunnen en mogen samenwerken! Ook al ken je een of meerdere leden van jouw Team van Licht al, dan nog kan deze workshop aanvullend, aanreikend, inzichtgevend zijn en nieuwe Teamleden of bewustzijnslagen verhelderen!

 

Datum & tijd: zaterdag 9 april 2011, 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf en uitwisseling: € 111,-

Dit is incl. thee en koffie, soep en versnaperingen.

 

Aanmelden kan via een mail aan info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Transmissie workshop

 

Kristallen schedels en velden van Creatie

 

Workshop bedoeld en gericht op eigen healingprocessen, groei, ontwikkeling, bewustwording van je Zelf op Multidimensionaal level.

De transmissies van 4 verschillende krachtige kristallen schedels, waaronder die van de oude schedel Insha-ra Stardust, bieden onnoemelijk veel zuivering, transformatie, opening, opschoning, verheldering, healing, bewustwording en initiaties en activaties om je Bewustzijn in een klap een heel stuk verder te openen en zuiveren, opeen verantwoorde manier die door vele velden van Bewustzijn en Lichthulp gedragen wordt.

Naast de transmissies (energie overdracht) vanuit de kristallen schedels zal de nodige informatie gechanneld worden, zodat het helderder voor je wordt waar deze transmissies voor jou hun weerklank in kunnen vinden en hun doorwerking in healing en groei in mogen vinden.

De opbouw van de verschillende transmissies is gericht op een stap voor stap diepgaande opening voor healing en bewustwording in je eigen Multidimensionaal Bewustzijn en zal vele nieuwe inzichten, groei, maar ook bevrijding van oude energie, dualiteit, schaduw tot gevolg mogen hebben. Juist door de nieuwe ruimte en openingen die gecreëerd worden door deze transmissies en healingen  zullen enorme velden van Creatie in jouw bewustzijn weer geactiveerd en wakker gemaakt worden, zodat je veel  bewuster zult zijn/worden van jouw unieke mogelijkheden als Ziel en als mens en hoe je eigen leven in Vreugde, voorspoed, sprankeling, Liefde en Eenheid steeds meer daadwerkelijk op aarde te creëren.

 

Een bijzondere workshop van grote kracht die je helpt grote stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke Pad van groei. Gedragen door vele Lichthulp en Begeleiding, naast de energieën van de kristallen schedels.

Daarnaast zal ter ondersteuning tijdens de transmissies gebruik gemaakt kunnen worden van enkele soundhealing mogelijkheden, om te helpen alle diepgaande en hoge frequenties ook helemaal in het hier en nu te ankeren en doorstroom te verlenen aan je fysieke lichaam en aura/chakra systemen, voor een optimale doorstroom en integratie naar het hier en nu. Opdat daarmee de veranderingen ook wezenlijk inzetbaar en ervaarbaar zijn, een veld van Creatie zijn in het alledaagse hier en nu.

 

De Opbouw van transmissies biedt een veld welke je steeds dieper met je Zelf verbind en de energieën van de kristallen schedels zullen daardoor op steeds andere en diepere lagen binnen mogen komen. Hoe dat precies zal ontstaan en welke velden en informatie er aangeraakt mogen worden wordt afgestemd op dat moment en de aanwezige deelnemers, via de schedels en Begeleiding en wordt ‘vertaald’ via de gechannelde informatie op dat moment.

De volgende schedels hebben aangegeven te willen meewerken met hun specifieke en unieke kwaliteiten, aan deze dag:

 

Transmissie 1:

Via de oude kristallen schedel Insha-ra Stardust. Insha-ra Stardust biedt je vanuit haar kwaliteiten en mogelijkheden: de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde en het hart welke oneindig helend werken in heel je Multidimensionaal Bewustzijn.

Deze transmissie zal vooral gericht zijn op een diepgaande connectie met je eigen hart, Bewustzijn en Monadische Zelf. En zal heel veel opening en healing naar je toe brengen en een diep verweven gevoel met Al Wat Is en je eigen Onvoorwaardelijke Liefde als krachtige basis naar nieuwe groei.

 

Transmissie 2:

Via de kristallen schedel Paqo Yayilla. Paqo Yayilla biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Diepgaande transformatie en karma cleaning op elk level van je Multidimensionaal Bewustzijn!

Deze transmissie zal vooral gericht zijn op een krachtige transformatie en diepgaande zuivering van gestagneerde energieën, schaduwstukjes, onbewustzijn, Ego en dualiteit en helpt je vele malen dieper bewust worden van de knelpunten in je groei en hoe daar verder aan te kunnen werken voor bevrijding.

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing met klankschalen.

 

Transmissie 3:

Via de kristallen schedel Sahu Shems. Sahu Shems biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Krachtige her-inneringen aan jouw I Am en Zonnefrequenties van grote Lichtkracht. Solaire Healing en bewustwording van je Multidimensionaal Bewustzijn!

Die krachtig werkt met de Solaire / zonne frequenties en je Bewustzijn  naar grote hoogten zal helpen ‘oprekken’ om je eigen Lichtkwaliteiten en mogelijkheden verder te verkennen. En je dieper in connectie te brengen met je eigen I Am of Monadische Bewustzijn,  en/of deze verbindingen te herstellen indien nodig. Zodat je veel directere Begeleiding vanuit je eigen Hoogste wezen kunt ervaren in het hier en nu. (ook via ontwikkeling van je eigen innerlijke kwaliteiten als horen, zien, voelen, etc.)

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing met kristallen stemvorken.

 

Transmissie 4:

Via kristallen schedel Annukai.  Annukai biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Galactische en Kosmische healing en Bewustwording!

Deze kristallen schedel bezit een onmetelijk scala aan Galactische en Kosmische verbindingen en helpt je daarmee de her-innering aan jouw Zijn, verbindingen, herkomst helpen her-inneren. Indien belangrijke kwaliteiten, karmische ervaringen of andere informatie vanuit jouw hogere Wezenslagen essentieel zijn voor je groei in het hier en nu en her-innering aan je Missie en voor verheldering van je leer/groei lessen, kan deze schedel enorm veel ondergesneeuwde energieën in je Bewustzijn helpen ontwaken. Geeft veel verheldering in wie jij Bent vanuit een Kosmisch Perspectief. Maar ook diepgaande healing van oeroude karmische verbindingen die er al waren voordat je aan de aardse incarnatie cyclus begon!

Galactische en Kosmische healing en Bewustwording!

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing op een diepgaande activerende en frequentie verhogende manier.

 

 

Bij deze workshop kan het aangenaam zijn om de transmissies liggend te ervaren, dus indien je dat wenst is het aan te raden om zelf een matje of slaapzak mee te nemen om op te liggen.

 

Uitwisseling voor deze investering in je Zelf: € 99,99 per persoon

incl. koffie, thee, soep en versnaperingen. Voor een lunchpakketje dient zelf gezorgd te worden.

 

Data van deze workshop:

Zondag 8 mei 2011 van 10.00-17.00 uur

 

Er zijn nog slechts 2 plaatsen vrij! Dus wil je mee doen? Geef je snel op! Vol = vol!!

 

(Deze workshops zullen volledig afgestemd zijn op de aanwezige deelnemers, persoonlijke processen en de energie van dat moment. En in die zin dus totaal verschillend van inhoud en energie kunnen zijn!)

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

Voor meer informatie over deze bijzondere Meesterkristallen, : Zie “In the Spotlight” in deze nieuwsflits!!

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

Foto:

Artikel code: Merkaba in zilver Amethist 001 & 002

Prijs: €  29,99  per stuk               

Afmetingen: 1,2 cm doorsnede

Kenmerken: Helder transparant, paarse kleur. Daardoor zie je via de geslepen vorm heel mooi de Merkaba in het kristal ontstaan.

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen. Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf.

En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.

Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist. Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

Foto:

Artikel code: Merkaba in zilver labradoriet 001 & 002

Prijs: € 29,99  per stuk                

Afmetingen: 1,2 cm doorsnede

Kenmerken: Niet transparant maar vol met prachtige kleurschakeringen. Mooie labradoriet kwaliteit waardoor de vorm van de hanger ook prachtig uit komt!

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

        © Willemien Timmer, augustus 2008 

 

 

Foto:  

Artikel code: Merkaba in zilver Fluoriet 001 & 002

Prijs: € 29,99 per stuk                 

Afmetingen: 1,2 cm doorsnede

Kenmerken: Helder transparant, diverse kleuren. Daardoor zie je via de geslepen vorm heel mooi de Merkaba in het kristal ontstaan.

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

Fluoriet is een kristal wat prachtige healing brengt door telkens opnieuw al je Wezenslagen met elkaar uit te balanceren en uit te lijnen. Hierdoor ontstaat steeds een nieuwe innerlijke rust en harmonie. Dit kan zeer welkom zijn ten tijde van diepe groeiprocessen, waarbij je veel oude zwaarte los laat, om telkens opnieuw de vernieuwing dieper toe te laten, de healing of groei te helpen integreren of de innerlijke rust en harmonie te bewaren. Fluoriet lijnt je mannelijk en vrouwelijke energie uit, je kosmische en aardse verbinding, links en rechts, en alle auralagen. De verschillende kleuren dragen ieder andere frequenties die dan ook andereaspecten helpen helen, aantrillen of transformeren. bijvoorbeeld groen werkt sterk op het hartgebied, wit op je totaliteit als Lichtwezen, paars op je spirituele integratie, etc.

Juist in deze tijd waarin veranderingen, groei, healing en stormachtige processen gaande zijn kan fluoriet een zucht van rust, balans en harmonisering teweeg brengen. Waardoor je weer dieper in je Zelf komt, dichtbij je gevoel, intuïtie en de Bedoeling van je processen. Omdat het door de innerlijke harmonie te herstellen ook de ruimte geeft voor een adempauze, nieuwe inzichten en met vernieuwde moed en hartkracht je processen weer aan te gaan.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:

Artikel code: Merkaba in zilver Rookkwarts groot 001 & 002

Prijs: € 33,- per stuk                   

Afmetingen: 1,6 cm doorsnede

Kenmerken: Helder transparant, diep donkere rookkwarts. Daardoor zie je via de geslepen vorm heel mooi de Merkaba in het kristal ontstaan.

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

De kracht van rookkwarts brengt een krachtige en prachtige uitlijning met hemelen en aarde. Het helpt je heel diep te centreren in jouw Zijn en vandaaruit op een gelijkwaardige manier in diepte en hoogte je verbindingen met hemelen en aarde en Al Wat Is vast te houden. Hierdoor opent de energie van dit kristal je in de meest optimale staat om zoveel als mogelijk Hogere licht en Bewustzijn binnen te halen, en dit tevens diep te ankeren en aarden. Doordat ook je verbindingen met Moeder aarde via jouw eigen aardebewustzijnsvelden verder geopend worden, helpt dit kristal je tevens om krachtig geaard en in je eigen kracht in het leven te staan. Dit ondersteund ook een enorme doorstroom van je energie en een diepere indaling van je Hoger Bewustzijn in het hier en nu. Dit kristal ondersteunt je dus krachtig om dicht bij jouw Zijn te komen en diep geankerd in het hier en nu en in je Hoger Bewustzijn te kunnen functioneren. Het opent poorten in je Zijn naar diepere wezenslagen van je zelf die nog niet eerder aan het Licht konden komen, en brengt daar aarding, vernieuwing of integratie waar nodig is. Tevens helpt het kristal je energieën loslaten en afvoeren.

Een prachtige hulp bij jouw groei van integratie en verdieping op je Ascensiepad!

© Willemien Timmer 2011

 

Foto:

Artikel code: Merkaba in zilver Blauw maansteen 001 & 002

Prijs: € 33,-  per stuk                  

Afmetingen: 1,2 cm doorsnede

Kenmerken: Half transparant maar vol met prachtige kleurschakeringen. Mooie blauwe maansteen kwaliteit waardoor de vorm van de hanger ook prachtig uit komt!

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

De energie van Blauwe Maansteen omvat verschillende mystieke en prachtige frequenties met vele verschillende verbindingen in zich, die ook via het kristal ondersteunen en begeleiden in je unieke Pad van Ascensie. Connecties met de Engelensferen, de Zilveren Maan energieën, maar ook de Regenboog brengen een veelheid aan helende frequenties die op allerlei vlakken, lagen, groeiprocessen en Bewustwordings stukken prachtig kunnen ondersteunen. De kracht van de Blauwe of Engelen Maansteen brengt een intense zachtheid, sereniteit, verinnerlijking teweeg die je helpt steeds dieper te schouwen in je eigen Wezen en Ziel. Het legt steeds meer mystieke kwaliteiten, Zielskennis en Wijsheden van je Ziel bloot en helpt je deze te integreren en in te zetten in je groei in het hier en nu.

Blauwe maansteen helpt je je sensitiviteit zo optimaal als mogelijk is steeds verder te ontwikkelen, maar telkens afgestemd op daar waar je nu staat op jouw unieke Zielenpad van groei.

Blauwe Maansteen  ondersteund het wekken van Zielsher-inneringen aan gewijde en Heilige Levens, waarin je in Zuiverheid en puurheid het Goddelijke op Aarde Diende, in diepe afstemming op je Ziel en het Goddelijk Geheel. Deze Zielsher-inneringen helpen je ook in het hier en nu steeds dieper af te stemmen, in Zuiverheid, Puurheid en Goddelijke Waarheid, op je Ziel en jouw unieke Zielen Pad. Opdat je werkelijk de juiste Paden bewandeld, passend bij jouw Ziel, Doelen en Taken.

Blauwe Maansteen kan je vanuit deze Zielsher-inneringen ook terugleiden naar Lichtkwaliteiten en vermogens zoals ooit eigen gemaakt in dergelijke gewijde levens: helend vermogen, healingtechnieken en methodes kunnen intuïtief weer in je Bewustzijn gewekt worden opdat ze tot Doel hebben deze ook in het hier en nu weer te her-inneren en in te zetten in je groei.

De Magie van je Ziel kan via Blauwe Maansteen weer steeds meer vrijelijk door je Multidimensionale velden stromen en stimuleert je Goddelijk Creatief vermogen en Scheppings Kracht via de Puurheid van je Zielen Magie, waarin Eenheid en verbondenheid en samenwerking met Al Wat Is centraal staat.

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Foto:

Artikel code: Blauwe Maansteen ovaal-hanger mini 001 t/m 003

Prijs: €  25,- per stuk                  

Afmetingen: 1,1 cm lang

Kenmerken: Prachtige super kwaliteit blauwe maansteen met super glans en heel veel kleur. In goede kwaliteit zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal:

Bij bestelling van dit kristal ontvang je de bovenstaande algemene reading op de energie van deze kristalsoort en tevens een korte persoonlijke reading op maat, over wat dit kristal specifiek aan jou komt aanreiken!

 

Foto:

Artikel code: Blauwe Maansteen vlam hanger 001 & 002

Prijs:  € 25,- per stuk                  

Afmetingen: 1,8 cm lang

Kenmerken: Prachtige super kwaliteit blauwe maansteen met super glans en heel veel kleur. In goede kwaliteit zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal:

Bij bestelling van dit kristal ontvang je de bovenstaande algemene reading op de energie van deze kristalsoort en tevens een korte persoonlijke reading op maat, over wat dit kristal specifiek aan jou komt aanreiken!

 

Foto:  

Artikel code: Blauwe Maansteen hanger in zilver 001

Prijs: € 44,-                                 

Afmetingen: 1 cm lang

Kenmerken: Prachtige super kwaliteit blauwe maansteen met super glans en heel veel kleur.Volledig ingebed (ook aan de achterzijde) in goede kwaliteit zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal:

Bij bestelling van dit kristal ontvang je de bovenstaande algemene reading op de energie van deze kristalsoort en tevens een korte persoonlijke reading op maat, over wat dit kristal specifiek aan jou komt aanreiken!

 

Foto:

Artikel code: Dubbeleinder hanger rookkwarts 001 & 002

Prijs: € 33,-  per stuk                  

Afmetingen: 3,2 cm lang

Kenmerken: Geslepen dubbeleinder van prachtige diep bruine rookkwarts, mooie kwaliteit! In zilveren zetting.

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van deze Nieuwe tijd:

De kracht van rookkwarts brengt een krachtige en prachtige uitlijning met hemelen en aarde. Het helpt je heel diep te centreren in jouw Zijn en vandaaruit op een gelijkwaardige manier in diepte en hoogte je verbindingen met hemelen en aarde en Al Wat Is vast te houden. Hierdoor opent de energie van dit kristal je in de meest optimale staat om zoveel als mogelijk Hogere licht en Bewustzijn binnen te halen, en dit tevens diep te ankeren en aarden. Doordat ook je verbindingen met Moeder aarde via jouw eigen aardebewustzijnsvelden verder geopend worden, helpt dit kristal je tevens om krachtig geaard en in je eigen kracht in het leven te staan. Dit ondersteund ook een enorme doorstroom van je energie en een diepere indaling van je Hoger Bewustzijn in het hier en nu. Dit kristal ondersteunt je dus krachtig om dicht bij jouw Zijn te komen en diep geankerd in het hier en nu en in je Hoger Bewustzijn te kunnen functioneren. Het opent poorten in je Zijn naar diepere wezenslagen van je zelf die nog niet eerder aan het Licht konden komen, en brengt daar aarding, vernieuwing of integratie waar nodig is. Tevens helpt het kristal je energieën loslaten en afvoeren.

Een prachtige hulp bij jouw groei van integratie en verdieping op je Ascensiepad!

© Willemien Timmer 2011

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

 

Prachtige liefdevolle ondersteuning in deze tijden van verandering, met een zeer subtiele energie die wel heel krachtig werkt! En ook nog in de aanbieding deze maand:

 

Foto:  

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Bottle 001

Prijs:  van € 15,55  nu voor € 9,99  

Aantal: voldoende voorraad

Afmetingen: hanger (zonder oog) is 2,5 cm lang

Kenmerken: Klein hanger-flesje gevuld met mini kristalletjes, welke als een krachtig

netwerk van Lichtlijnen verbonden zijn en samen een krachtige matrix van draagvlak,

groei, healing, Bewustwording voor je vormen. Het dragen van deze ondersteuning

biedt je krachtige ondersteuning op je Pad van Meesterschap en temidden van je

groeiprocessen en Bewustwordingsfacetten.

Bijzonderheden:

Met korte algemene reading op de energie van de kristalsoort, de Lichtlijnenmatrix

die vanuit het initiatieproces is ontstaan en wat deze voor jouw persoonlijke groei

kan betekenen.

 

Keuze uit diverse kristalsoorten, namelijk:

Olivijn, granaat, amethist, aquamarijn, toermalijn mix,.

Geef bij bestelling je voorkeur aan!

 

Olivijn: Diepgaande opening en zuivering van je hart op de diepere Wezenslagen,

ondersteunt bij het her-inneren aan jouw eigen hartkracht. Helpt zeer oude karmische

Zielenpijnen uit te zuiveren en op te lossen. Verbind je hart vanuit de hoogste dimensies

helemaal naar de aardse jij aan toe, opdat je steeds meer werkelijk je Onvoorwaardelijke

Liefde vanuit je Meesterschap in het hier en nu kunt leven.

Sterk verbonden met de frequenties van Lady Gaia voor diepgaande prachtige

ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

Granaat: verdieping, opening en zuivering in zowel je basischakra als aardse Blauwdruk

(aardester) voor een steeds diepere verankering in je zijn op aarde. Activeert en trekt

de Passie van je Spirit aan om te leven, ervaren en belichamen in het hier en nu.

Versterkt het Vertrouwen in je Zijn, jouw Pad en jouw Missie.

Sterk verbonden met de frequenties van je Zielenpassie en Aardse Blauwdruk, om dat

te kunnen gaan leven waarvoor je hier gekomen Bent.

 

Amethist: Versterkt, opent en zuivert je kruinchakra en Wezenslagen van Kosmische

Wijsheid, waarheid en Her-innering. Helpt steeds dieper je Zelf te her-inneren en verstaan

en leert je steeds krachtiger te vertrouwen op je Pad, je intuïtie, je inspiratie. Helpt

oude Soul Memories te doen ontwaken en oude ballast en angst voor je Kosmische

energie te zuiveren.

Verbonden aan de frequenties van St. Germain voor diepgaande prachtige ondersteuning

op je Ascensie Pad.

 

Aquamarijn: Versterkt, opent en bekrachtigd jouw verbindingen met de Walvissen- en

Dolfijnen matrixen binnen jouw Bewustzijn. Brengt je energie hiermee in stroming en in

een diepgaande verbinding met Devine Joy en diepgaande Soul Memories. Ten behoeve

van jouw groei Pad. Versterkt, opent en zuivert ook je keelchakra voor dieper gaande

communicatie, een dieper verstaan van je Zelf en de werelden om je heen.

Sterk verbonden met de frequenties van de dolfijnenenergie voor diepgaande prachtige

ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

Toermalijn mix: Versterkt en zuivert je gehele systeem van oeroude karmische ballast

en zielenpijnen die nog vastgehouden worden in je systeem, lichaam of lichtlichamen.

Werkt op vele dimensielagen met enorme schoonmaak, zachtheid en Liefdevolle

Kracht om alles wat je belemmert in je groei en in je Zijn tot heling te brengen.

Sterk verbonden aan de frequenties van Isis, Quan Yin en Rafaël  voor diepgaande

prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

 

Foto:  

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Bottle 002

Prijs:  van € 9,99 nu voor € 5,99     

Aantal: voldoende voorraad

Afmetingen: hanger (zonder oog) is 2,5 cm lang

Kenmerken: Klein hanger-flesje gevuld met mini kristalletjes, welke als een krachtig

netwerk van Lichtlijnen verbonden zijn en samen een krachtige matrix van draagvlak,

groei, healing, Bewustwording voor je vormen. Het dragen van deze ondersteuning

biedt je krachtige ondersteuning op je Pad van Meesterschap en temidden van je

groeiprocessen en Bewustwordingsfacetten.

Bijzonderheden:

Met korte algemene reading op de energie van de kristalsoort, de Lichtlijnenmatrix die

vanuit het initiatieproces is ontstaan en wat deze voor jouw persoonlijke groei kan

betekenen.

 

Keuze uit diverse kristalsoorten, namelijk:

Citrien, rozenkwarts, mix citrien/amethist/olivijn, mix citrien/olivijn,

mix amethist/rozenkwarts.

Geef bij bestelling je voorkeur aan!

 

Citrien: Bekrachtigen en zuivering ven je zonnevlecht. Uitzuiveren oude dualiteit en

Ego stukjes, Zonnigheid toelaten in je leven. Je eigen Kracht ontdekken, ervaren en

belichamen. Je eigen Gouden Bewustzijn steeds meer openen, activeren, her-inneren

en integreren. Verbonden aan de frequenties van Ra, Helion en Melchizedek voor

diepgaande prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

Rozenkwarts: Opening, zuivering en diepere activaties van je Hart. Steeds dieper je

hartkwaliteiten kunnen ervaren en belichamen. Acceptatie, compassie, Onvoorwaardelijke

 liefde, vergeving, verbindingen van hart tot hart.

Sterk verbonden aan de frequenties van Isis, Maria Magdalena en Quan yin voor

diepgaande prachtige liefdevolle  ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

mix citrien/amethist/olivijn: Verbindingen bekrachtigen, zuiveren en openen tussen

zonnevlecht, hart en kruinchakra. Voor het werkelijk leren/gaan leven van je Kosmische

Wijsheid en Waarheid, via je hart en kracht, draagkracht, actie (zonnevlecht).

Verbonden aan de frequenties van Isis, St.Germain en Lady Gaia voor diepgaande

prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

mix citrien/olivijn: Diepgaande zuiveringen en verdieping in de verbinding tussen hart en

zonnevlecht. Opdat je hartkracht en Ego Zelf steeds meer met elkaar hand in hand

kunnen gaan samenwerken in plaats van elkaar tegen werken. Datgene wat je voelt in

je hart kunnen concretiseren, leven en neerzetten door de draagkracht van de

zonnevlecht. Je Gouden Bewustzijn via hart en je Zijn steeds meer op aarde

daadwerkelijk belichamen en leven.

Sterk verbonden aan de frequenties van Helion en Lady Gaia voor diepgaande prachtige

ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

mix amethist/rozenkwarts: Diepgaande zuiveringen en connecties worden gemaakt,

geopend en geactiveerd vanuit het hart naar je kruinchakra, voor een steeds dieper

verstaan van jouw Spirit, ook in het hier en nu. Voor een steeds krachtiger leven in

Wijsheid, Liefde en her-innering aan wie je Werkelijk Bent.

Sterk verbonden aan de frequenties van Maria Magdalena en St. Germain voor

diepgaande prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

April 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 9 apr.2011
10.00-16.30 uur

Bewustwording van jouw Goddelijke Begeleiding & Team van Licht


(Ascended Masters, Engelen en gidsen)

 

Nog enkele plaatsen vrij!!

Basic Lightwork
workshop

€ 111,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 16 apr

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 2

 

(Deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

Zon 17 apr

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 3

 

(Deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

zat. 23 &
zon. 24 apr.

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding  8

 

(Deze groep is al vol!)

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mei 2011

 

 

 

 

 

 

Donderdag 5 mei 2011

10.00-16.30 uur

55-11 Portaal

Start van het neerzetten en voorbereiden op het essentiële  11-11-11 portaal, later dit jaar!

 

Nog enkele plaatsen vrij!!

 

Activatie, initiatie & Ascensie workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat 7 mei 10-17.00 uur

Kristal Master opleiding

workshop 4

 

(Deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

Zon. 8 mei 10-17.00 uur

Transmissie workshop:

Kristallen schedels en velden van Creatie

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 99,99 per persoon

 

 

 

 

Zat 21 mei

Kristal Master opleiding workshop 5

 

(Deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

zat. 28 &
zon. 29 mei.'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 9

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

 

 

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J