Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

          

 

    

    

 

 

Lieve allemaal,

 

Van harte hoop ik dat iedereen een prachtige zomer en of vakantie periode mag hebben gehad! Hoewel de zon het hier helaas af en toe laat afweten, is een stuk vrije ruimte en tijd voor je zelf juist in deze tijd van uiterst groot belang. Ik hoop dan ook dat iedereen ondanks de ‘hobbelige tijdsperiode’ daar met volle teugen van heeft mogen genieten.

Voor ons nog geen vakantie helaas, en ondanks de vakantieperiode was het zelfs drukker dan ooit in de praktijk met consulten, sessies en workshops. Maar er lijkt nu weer even wat rustiger vaarwater voor ons te liggen. Alhoewel….met alle veranderingsprocessen en het Planetaire werk, ook met vooral Egypte en de 11-11-11 Portalen in het verschiet dit najaar, is de voorbereiding daarop alweer volop van start gegaan. Dus rust is relatief natuurlijk in deze tijd!

In deze nieuwsbrief weer heel veel informatie over wat er in de Ascensie processen wereldwijd en persoonlijk momenteel gaande is, in de hoop dat het weer meer zicht, nieuw inzicht, vertrouwen en herkenning of wat anders goeds voor je mag opleveren.

Ook ben ik heel erg blij met weer een grote hoeveelheid wel heel unieke, zeldzame, hoogfrequente Meesterkristallen die ik jullie kan presenteren in deze nieuwsbrief. Het was een knallend feestje toen deze partij hoge trilling kristallen binnen kwam. We stuiterden  stralend rond in deze energie. Het was werkelijk heerlijk en een verademing wat deze kristallen aan frequenties kwamen/komen brengen!! Ik hoop jullie hier ook een beetje van mee te laten genieten!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel: wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering? (Deel 2)

*In the spotlight:  nieuwe Unieke Meesterkristallen belicht!

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Nieuw en Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Er zijn nog een  aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts. Binnenkort komen er ook nieuwe schedels weer aan die nog een nieuw Thuis zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er weer heel veel nieuwe los te volgen hoogfrequente workshopdagen aan de activiteitenagenda toegevoegd, van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer nieuwe workshops!!

 

*Vanwege de enorme drukte in de praktijk met consulten en workshops, duurt het helaas soms wat langer voordat ik toe kom aan het beantwoorden van alle email. Ik hoop dat jullie even geduld met me kunnen hebben. Ik doe mijn uiterste best alles zo spoedig mogelijk te behandelen en beantwoorden. Maar omdat ik alles in mijn eentje draaiende hou, is het in drukke periodes soms lastig om alles up to date bij te houden en direct te beantwoorden.

 

*Vooraankondiging: vanuit de behoefte en vragen die ik krijg van vele mensen en het belang daarvan voelende in deze unieke tijden van immense veranderingen trillingsverhoging, werk ik hard aan een nieuw te starten traject van workshops voor 2012 specifiek gericht op de energieën van dat jaar en je eigen Ascensie processen en groei daarin. Een opleidingstraject/ Mastergroup 2012 die je de handvaten aan zal reiken om deze energieverhogingen zo goed mogelijk te kunnen behappen en je eigen kwaliteiten en groei daarin steeds bewuster te ervaren en in te zetten voor de wereld(en) om je heen!!

Meer daarover ergens in de loop van dit jaar!

Mocht je hier al een goed gevoel bij hebben of belangstelling voor hebben, laat het weten, dan hou ik je up to date persoonlijk op de hoogte van de ontwikkelingen! Er zal ook slechts be[perkte plek zijn

 

 

 

 

..Er de afgelopen tijd een aantal zeer bijzondere, hoogfrequente Meesterkristallen met een magnifieke, Meesterlijke, unieke en zeldzame energie hier zijn binnen gekomen. Die prachtig ondersteunend werk verrichten bij alles wat momenteel op aarde gaande is!

Prachtige zeldzame en stuk voor stuk unieke exemplaren van ook een grote uiterlijke schoonheid.  Het aanbod aan nieuwetijdskristallen is daarmee ook weer enorm uitgebreid de afgelopen tijd. En zo is er voor ieder wat wils en aansluitends te vinden.

Je vind alle nieuwe meesterkristallen in de Ascension Shop in het vernieuwde ‘hoofdstuk’ Meesterkristallen op de website!  Ook verderop in deze nieuwsbrief vast een voorproefje!

Verschillende mensen en groepen zijn al in de gelegenheid geweest met dergelijke van deze Meesters samen te mogen werken en de ervaringen en bijdrage van deze kristallen voor je groei zijn heel uiteenlopend maar allemaal geweldig!!!

 

 

… De ‘Graantempel’ achter de praktijk pas afgelopen week  gemaaid is, en we daardoor meer dan 1 maand hebben kunnen genieten van de immense impact en energieën van deze ‘graantekening’. En deze unieke ervaring immens veel in vele verschillende bezoekers hier heeft mogen los maken, aanraken, ondersteunen. Evenals in vele belangrijke Ascensie workshops voor het grote Geheel een belangrijke ankerende en inspirerende rol mocht spelen.

Daarnaast heeft deze energie een prachtige stroom aan informatie, inspiratie en voorbereiding teweeg gebracht voor het komende 11-11-11 Portaal die van groot belang zal zijn voor alle Ascensie processen van persoonlijk, collectief, planetair tot Kosmische processen.  En natuurlijk voor de Egypte initiaties die we op deze Portaal dag met een krachtige groep zullen mogen gaan brengen in Egypte.

 

(Deel van) de Tempel van Ma´at, Tempel der waarheid, 13 juli 2011

    15 augustus 2011, vanaf de grond een stukje van de Graantempel

 

… Er momenteel zo ontzettend veel transformatie op aarde gaande is, en dat dit enorme verschuivingen geeft in Bewustzijn. Maar dat we dit vooral ervaren en om ons heel zien gebeuren (wereldwijd) in de enorme losgebarsten ellende, natuurrampen, oorlogen, strijd, opstanden, beurs crash, etc. die gaande is op aarde. In deze nieuwsbrief opnieuw meer inzichten en kijk op de planetaire gebeurtenissen vanuit Kosmisch Perspectief, als een vervolg op het artikel in de vorige nieuwsbrief. Meer info hierover ook weer in de volgende Ascensie workshops, want “the story continues” en er komt steeds meer Inzicht en informatie vrij naarmate de processen verstrijken!

 

….Er weer gestart is met Portaal activatiedagen op de data van Meestergetallen welke krachtige initiatie momenten en trillingsverhogingen markeren op en in de aarde en Kosmos. Deze zijn momenteel extra essentieel in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. Voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste data van deze workshops, vind je op de website en in de nieuwsbrief.

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

Wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering? (Deel 2)

 

All will come to Light, but this is just the beginning!

 

Vooral tijdens de Ascensie Activatie  workshops die ik mag geven komt er heel erg veel informatie over de veranderingen in deze tijd naar voren. Een waardevol aandeel om steeds dieper te gaan begrijpen wat er gaande is in deze tijd en hoe wij daar allen met zowel ons Bewustzijn als ons menselijke zijn mee kunnen worstelen, wordt daarmee helderder belicht en uitgelicht. En reikt ook vaak weer veel meer ‘understanding’ van binnenuit aan waardoor ons vertrouwen groeit, we dichter in onze kracht kunnen blijven staan en ons innerlijk steeds meer de rust bewaakt, ook daar waar ons menselijke ikje in de paniek schiet bij alles wat plaats vindt in het uiterlijke, aardse leven.

 

Veel mensen ervaren momenteel allerlei heftige processen en problemen in deze tijd. Van persoonlijke, emotionele of andere problemen, tot onbalans, ieder ervaart het op een eigen manier.  Daarnaast zie je overal op aarde ook deze ‘opschudding’ ontstaan in allerhande vormen. Eigenlijk is dit in alle heftigheid gestart vanaf het begin van 2011.

 Dat heeft alles te maken met de codering/energie van het jaar 2011, welke gaat over een Ultieme Transformatie en schoning van al het oude. En dit is het sleuteljaar van enorme versnellingen in trilling, op weg naar 2012.

Alles wat nog van de ‘oude orde’is, wat niet resoneert op Eenheids Bewustzijn, Liefde, bewustzijn en gelijkwaardigheid, zal aan het Licht gebracht worden, uitgespeelt worden op het ‘aardse speelveld’ om gezuiverd, hersteld, geheeld of gebalanceerd worden. Daar waar macht(smisbruik), manipulatie, beperking van vrijheid, beperking van het mogen Zijn wie je Bent nog de overhand hebben, daar zullen de ‘klappen’ het hardst zijn. Want alle, werkelijk alle, oude fundamenten zijn aan het instorten en kunnen geen stand meet houden in de nieuwe trillingen die steeds meer gefundeerd worden in de aarde en collectieve Bewustzijnsvelden.

All will come to Light” dat is ook de belangrijkste boodschap van de Graantempel die we hier mochten verwelkomen en die zoveel prachtige wijsheden, inzichten en inspiratie mocht brengen. Maar tevens krachtig mee heeft gewerkt in de planetaire verschuivingen en bewustzijnsgroei van velen die hier de afgelopen periode zijn geweest (voor sommigen bewust voor anderen misschien wat minder bewust, maar hij heeft gewerkt en hoe!).

De ‘Graantempel’ die de plattegrond van de (nog niet gevonden) Tempel van Ma’at weerspiegelde, gaat over de frequenties van deze Tijd, de energie en het Bewustzijn van Ma’at brengt alles aan het Licht, in de juiste Kosmische Balans en hersteld het evenwicht. Zo zie je maar wederom, alle oude Bewustzijnsvelden weerspiegelen ook in deze tijd nog altijd de universele Waarheden, zoals ik altijd al zo fanatiek geroepen heb. Alle oude Meestervelden of Neteru zijn nog steeds van grote waarde en dienstbaar, simpelweg omdat ze de ’spiegels’ zijn van de grote Universele velden die nog altijd werkzaam zijn. De oude Egyptenaren (in dit geval rondom de energie van Neteru Ma’at) wisten dit en werkten met deze Kosmische, Universele principes vanuit hun Hoger Bewustzijn. En dat Bewustzijn is voor velen weer steeds toegankelijker in deze tijden, waarin ook in ions alles aan het Licht komt.

Deze tijden van chaos dienen enkel het Hoger Doel om ons, persoonlijk, maar ook collectief karma te schonen en ons Bewustzijn weer helpen op te liften naar hogere stadia van zijn en bewust Gewaar Zijn. Dat we daarbij door onze eigen ‘shit’ dienen te gaan is een logisch gevolg. Want vol sluiers, dualiteit, karmische stukjes, donkerte in ons kunnen we nooit ons Hoogste Licht en Bewustzijn weer leren belichamen.

Dat maakt dat het juist in dit jaar van transformatie (2011) in alle heftigheid is los gebarsten en het daadwerkelijk de tijd is onszelf tot in de diepste wortels onder de loep te nemen. Waarin ben ik nog niet zuiver? Waarin heb ik nog geen zuiver zicht? Welke onbewuste diep verborgen oude emoties, patronen of valse oude fundamenten streef ik nog na?

In persoonlijke levens, leerlessen en processen zie je dit terug. Evenals op wereldschaal in de collectieve velden van landen en hele bevolkingsgroepen.

Alle oude fundamenten vallen om en de angst slaat toe, want waar is de houvast en grip die we altijd dachten te hebben? We mogen gaan leren om steeds meer vanuit een nieuw fundament, in een hogere trilling gefundeerd te leren staan en alles wat nieuw is, is vaak nog eng, of levert onzekerheden op. Het heeft de tijd nodig om er mee vertrouwd te raken.

Maar juist in deze tijd, zeker op weg naar het ultieme 11-11-11 Portaal zal de wereld en daarmee ook ons persoonlijke leven nog aardig gaan schudden op de grondvesten. Nogmaals, alle oude wortels mogen aan het Licht komen.

En hoe heftig en soms moeilijk te behappen het nu al is, alles met een duidelijk doel: dat we steeds meer in onze werkelijke Kracht en Bewustzijn kunnen gaan staan. Steeds dieper onze eigen kwaliteiten zullen ontdekken en inzetten. Onze unieke coderingen zullen decoderen en aanspreken, en steeds dieper zullen her-inneren wie wij zijn en waarom we hier zijn. Opdat we zoals ooit de afspraak was, voordat het ‘spel in de 3D realiteit op aarde’ begon, ons Zijn volledig in alle dimensies bewust en gewaar zullen zijn en in alle velden tegelijkertijd Bewust kunnen leven en dit ook belichaamd kan worden in de 3D realiteit. De ultieme uitdaging, die we ooit, lang geleden zijn aangegaan. En die we in ons mens-zijn al zo lang vergeten zijn.

We zijn daarom, vanuit dat perspectief dus ook geen slachtoffer van de situaties die nu wereldwijd en persoonlijk uitspelen. We hebben het zelf gecreëerd, ooit lang geleden (vanuit menselijk perspectief dan) juist om  ons Zelf te helpen terug te keren naar Heelheid, bewustzijn, integriteit, Zuiverheid en zoveel meer.

En dat is wat al deze aardse situaties ons proberen te helpen her-inneren: we zijn geen slachtoffer, kom uit die oude rollen, maar sta op en ga in je Kracht staan. Hou je staande, die kracht heb je in je, want ook dat heb je je Zelf mee gegeven toen je besloot dit ‘spel’ mee te spelen. We mogen het ons alleen her-inneren.

En vanuit je Kracht ga je ook de vreugde voelen, ondanks alles wat je vanuit menselijk perspectief ervaart en ziet om je heen of op wereldschaal. De Vreugde van de verandering, we zijn hard op weg naar Huis. We leven in unieke tijden die nog nooit in de 3-de dimensie zijn voor gekomen. We zitten vlakbij de ‘eindstreep’, we ruiken de stal al. En mede daarmee wegen vaak de laatste loodjes het zwaarst! Want dat is wat velen vanuit een bewustere staat van Bewustzijn en die weten wat er gaande is in deze tijd, ook vaak ervaren. En dat kan soms nog moedeloos maken of frustrerend werken. En soms schieten we dan weer even in ons mens-zijn en vergeten we te kijken naar het Grotere Plaatje. Dus ja, ook de mensen die al bewust(er) weten wat er gaande is, hebben het hobbelig in deze tijden. Geen mens is (al) vrij van oude dualiteitswortels, en we mogen hier allemaal mee spelen en in groeien en leren. En elke situatie van onbalans en leerlessen helpt weer om dieper bij onze Wezenlijke Kern te komen, oude verstopte wortels van dualiteit of schaduw te ontdekken, omarmen en helen om weer verder te groeien in onze eigen Kracht.

En ja, Kracht en Bewustzijn zijn in combinatie met Licht en Liefde steeds meer de sleutelwoorden waar het in deze tijd ook om draait. Met alleen ‘licht en Liefde” komen we er niet, want dat versluierd nog altijd de Ego belangen vanuit het diep onbewuste, dat houdt oude fundamenten en patronen in stand en zorgt niet dat je volledig mee kan gaan in alle verhogingen van trilling. Of dat je je staande houdt in deze hobbelige tijden vol vernieuwing.

Dus de sleutels zijn het gaan staan in je eigen Kracht, zover als je Bewustzijn maar reikt op dit moment, proberend het Vertrouwen vast te houden, maar vooral ook Bewustzijn of Bewustwording over hetgeen wat gaande is. Want dat sterkt je weer om te gaan staan in je Kracht, in je vertrouwen, en ook in je Licht en Liefde. Vanuit Weten/voelen/begrijpen wat voort komt uit Bewustzijn kun je alle andere aspecten omarmen, bekrachtigen, helen, transformeren of loslaten in Liefde.

Bewustzijn zorgt ook voor het inzicht in datgene wat er in jou, maar ook wereldwijd gaande is, en helpt je om geen of steeds minder angst te voelen nu alle oude duale fundamenten weg vallen en je ‘blanco’ in het nieuwe staart. Het helpt je handen en voeten te geven, feilloos je Bewustzijn, weten, Intuïtie, Goddelijke Kennis aan te spreken over welke volgende stap belangrijk is in jouw groei, wereld, Missie of wat dan ook. Vanuit een steeds dieper vertrouwen en geworteld raken in een nieuw fundament.

En dat nieuwe fundament, van de Nieuwe aarde, is even wennen. Want het voelt niet zo stevig en statisch als dat we al zo lang gewend zijn. Het voelt meer vloeibaar, ijl, beweeglijk, omdat het mee stroomt op telkens opnieuw de nieuwe verhogingen van trillingen, en vooral omdat het niet statisch is. We mogen leren om voorbij die staat van stevigheid te gaan en ons te leren funderen in een stromende beweging. Want niets in het Universum is statisch en altijd hetzelfde.

Nu voelt hoe dan ook dat nieuwe fundament nog wat extra wiebelig, omdat het nog in wording is. Dat maakt het des te uitdagender. Naarmate we persoonlijk en planetair gezien steeds meer oude fundamenten aan het licht brengen en opschonen, ontstaat er meer ruimte om de Nieuwe Matrix van hogere frequenties meer en meer te ankeren.

In de afgelopen Portaal Workshops (77-11 en 88-11)  is hier hard aan gewerkt, evenals de prachtige diepgaande en zeer krachtige workshop van gisteren (21 augustus ’11, ook een Portaal dag in de energie van de 11-11). En ook de komende portaaldagen zal hier steeds dieper in door gewerkt gaan worden voor Moeder aarde en het grote Geheel (99-11 en 10-10-11), om op de 11-11-11 Poortdag dit nieuwe fundament geheel nieuw leven in te blazen en in volledige Kracht werkzaam te laten zijn. Wat een markering zal zijn in de ankering van de enorme golven van Licht en hoge frequenties die vanaf dat moment makkelijker en dieper gegrond zullen zijn. En wat werkelijk bestaansrecht zal geven aan de Nieuwe aarde Matrix.

Er wordt aan alle kanten hard gewerkt aan dit nieuwe fundament, en ieder die hier bewust aan mee werkt draagt een eigen uniek steentje bij. Aan de eigen groei, en via de eigen groei en zuiveringen ook weer aan de collectieve velden en het Planetaire Proces. Maar ook vanuit alle uithoeken van het Universum wordt er hard (mee en samen) gewerkt aan dit unieke ‘Project Aarde’.  Het is veelal ontroerend om te zien hoeveel belangstelling en zorg er voor ons is, vaak voor zo velen niet zichtbaar, tastbaar en voelbaar. Maar toch zo overduidelijk aanwezig. Juist nu, nu alles rommelt en de ultieme healing van het menselijk Bewustzijn en Moeder Aarde zo haar hoogtij viert.

En ook daarom is Bewustzijn en Kracht weer zo’n belangrijk aspect, maar ook het aspect vertrouwen! Juist nu alles zo heftig rommelt en hobbelt, is er meer hulp en begeleiding vanuit andere dimensies dan ooit tevoren! Dit is het cruciale moment van omslag waar we al zoveel duizenden jaren aan werken en naar uit hebben gekeken. En het is zo belangrijk je Zelf hier af en toe aan te her-inneren, dit te onthouden, het bewust de ruimte te geven in je leven en Zijn. Des te opener zul je gaan staan om de hulp ook steeds meer te ervaren, zien, voelen, ontvangen.

Want zoals ook al maanden doorgeven wordt, keer op keer opnieuw, zijn de volgende woorden: This is just the beginning!

Het zal de komende maanden naar het 11-11-11 Portaal steeds hobbeliger worden, op z’n zachtst uitgedrukt. Nog meer onderdrukking, angst, manipulatie, macht zal ten val gaan komen en ook de diepste wortels van oude fundamenten komen aan het licht. Dat gaat niet altijd gepaard met makkelijke stukken, zoals we nu al dagelijks ervaren. Maar juist die diepste wortels zullen de laatste oude fundamenten van de oude wereld om gooien. En dat gaat gepaard met meer strijd, tegenwerking, angst en rommelige situaties op aarde. Om werkelijk tot de voltooiing te kunnen komen van het oude en het nieuwe volledig geboren te laten worden.

Dat betekend nog meer doofpotten die aan het licht komen, beurzen zullen gaandeweg steeds dieper gaan crashen, meer opstanden, natuurrampen en wat niet al meer. Alles zal tegelijkertijd in meer heftigheid toenemen. En dat kan ook niet anders als we door onze eigen oerwortels van pijn en trauma heen dienen te gaan. Ons Ego zelf tot in de diepste kern willen schonen, her-inneren en uiteindelijk helen, zodat het een zuiver draagvalk kan worden waarvoor het bedoeld is. Niet voor ego, eigen belang en het uitspelen van spelletjes als macht en manipulatie. Maar een zuiver draagvlak voor ons Zijn, ons Multidimensionaal geopend Bewustzijn wat handen en voeten mag krijgen in de 3D wereld. Wat dus een verlengstuk is van onze spirit, om onze spirit vorm te geven in de derde dimensie.

Maar tegelijkertijd nogmaals, Blijf zoveel als mogelijk streven om in je Zuivere (Hart) Kracht te blijven staan. Dat helpt je je staande te houden in deze tijden, laat jouw als een Vuurtoren en rots in de branding ook in jouw omgeving de wereld om je heen staande te houden, dat helpt je om telkens opnieuw vanuit een hoger Perspectief te zien wat er gaande is, in plaats van te identificeren met alleen je menselijke emoties, en helpt je in een razend tempo krachtiger dan ooit te helen, transformeren, te groeien in Kracht en Bewustwording. Te her-inneren…

En sta open om de mooie dingen in deze tijden te zien. De groei die we doormaken is immens en ongekend, zoveel belangrijke en bijzondere zaken die zo lang voor ons verborgen zijn geweest komen aan het Licht. In ons zelf maar ook wereldwijd. Informatie die regeringen decennia lang heeft verzwegen, komt nu aan het Licht. Oude doofpotten zijn niet meer te onderdrukken, er is nogmaals zoveel hulp, ook planetair zichtbaar aan de vele vreemde fenomenen die in steeds grotere getale voorkomen en steeds meer geaccepteerd worden, er is niet meer omheen te draaien. (Enkele van de meest recente laatste berichten: op het randje van het graancirkel seizoen zijn er nog een aantal gecreëerd, enorme zandcirkels gevonden in China, Mexicaanse regering geeft informatie vrij over Inca tempels na 80 jaar zwijgen, Zahi Hawass die Egyptische vondsten en unieke bijzonderheden die de geschiedenislijnen in werkelijke waarheid zouden laten zien, al jaren de doofpot stopte, is nu ook van zijn plek gestoten en ontslagen, enorm veel verschijnselen van Ufo’s, Lichtbollen en andere Lichtfenomenen. En nog zoveel meer wat er in deze tijd wel geopenbaard wordt en aan het Licht komt.).

En nogmaals, de sluiers zijn zoveel dunner dan ooit tevoren, waardoor het steeds meer zichtbaar is dat datgene wat de wereldgebeurtenissen spiegelen ook wat in ons gaande is, zo microkosmos zo macrokosmos, en andersom! En ‘zo boven, zo beneden’ en andersom, want ja, ook in Galactische en Kosmische Velden zijn enorm veel cruciale verschuivingen gaande die te maken hebben met de Universele Ascensie en ook dat heeft z’n weerklank op de persoonlijke en planetaire processen en trillingsverhogingen!

 

Nou, opnieuw een kort blik op alles wat er gaande is in deze tijd. En opnieuw kan ik zeggen: er is nog zoveel meer te zeggen, vertellen en ontdekken. Want werkelijk, we leven in een unieke tijd met zoveel unieke mogelijkheden, informatie die vrij komt en opnieuw is dit slechts een tipje van de sluier! Maar ik hoop van harte dat het je weer meer inzicht, herkenning of ondersteuning heeft mogen brengen!

 

© Willemien Timmer 22 augustus 2011

 

Wil je meer weten over wat er in deze unieke tijd allemaal gaande is, of zelf ervaren of ondersteuning, meer inzicht of hulp bij je eigen processen hierin?

Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen of neem een kijkje op de website voor de vele mogelijkheden hiervoor van Praktijk Apofyliet.

 

 

 

Zeer bijzondere, unieke en zeldzame  Meesterkristallen

 

Opnieuw hebben een hele serie zeer unieke en zeldzame Meesterkristallen van onschatbare waarde en enorme hoge frequentie hebben hun weg naar Praktijk Apofyliet weten te vinden. Juist aansluitend op alle processen van deze tijd, op Devine Timing dus, dienen deze grootse ‘helpers’ zich aan om ons te ondersteunen!!

Hieronder een eerste introductie van deze zeer waardevolle krachtige meester energieën. Verderop in de nieuwsflits vind je meer nieuwe Meesterkristallen, en natuurlijk vind je in de Ascension Shop het complete overzicht!

 

Super Healer: Ruwe Bergkristalpunt AA kwaliteit

 

 

Bijzonderheden:

Ongekend heldere bergkristal in ruwe vorm van een super kwaliteit. (meestal is bergkristal in ruwe vorm nooit zo glashelder als dit exemplaar!) Kraakheldere punt met witte chalcedoon ‘aanslag’ er op en heel veel ‘informatiecodes’. . Zeer krachtige healers die veel oer-informatie in zich dragen en delen met je Bewustzijn tijdens het afstemmen en/of werken met dit kristal. Glasheldere info!!

 

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze zeer krachtige healers hebben een immens bereik en Lichtkracht en verheffen je energie direct in een veel hogere trilling en staat van Bewustzijn. Vanuit Multidimensionaal niveau helpen deze krachtige Kristalmeesters je om door een versnelling van groei en een intense transformatie te gaan iom steeds hogere Lichtlichamen en Bewustzijnstrillingen eigen te maken. Te openen, activeren, her-inneren en integreren. Een immense stimulans dus voor je Bewustwording, helderheid en inzichten en het opent de Poorten van je eigen Akasha en dus Innerlijke Kennis en Wijsheid.

Deze kristallen helen alles wat je Lichtkracht ‘in de weg’ zit en wat je vast houdt in dualiteit of beperkt Bewustzijn. Ze openen een groots Perspectief, vanuit jouw Spirit opdat je een veel bredere visie en blik krijgt op wie jij Bent en wat er momenteel gaande is in het Universum.

Deze kristallen zijn echt grootse Meester healers die je helpen om polariteit en dualiteit, schaduw en onbewustzijn te doorzien, opdat deze kunnen transformeren en omgezet kunnen worden in bewuste ervaring, kennis, her-innering, Waarheid, Kosmisch en Goddelijk Perspectief. Dat alles uiteraard wel gerelateerd aan je mens-zijn en behapbaar opdat het ook te integreren is in het hier en nu leven en uit te dragen is via jouw Goddelijke en aardse Zijn.

Krachtige Meesterkristallen die onnoemelijk veel coderingen, informaties, activaties en initiaties voor jouw Zijn in diverse dimensies en Lichtlichamen in zich dragen en daarmee ‘allround’ Meesterkristallen die op vele vlakken van Ascensie groei een enorm inzicht en verheldering kunnen brengen naast diepgaande aardse, Galactische en Kosmische healingen en het opschonen van oude karmische knopen die momenteel aan het Licht komen in deze tijdsfrequenties.

© Willemien Timmer augustus 2011

 

(Dit kristal vind je ook in de Ascension Shop!)

 

                  

Uniek en bijna niet meer te vinden:

Super Seven Kristallen

 

 

 

Bijzonderheden:

De veel gevraagde maar amper te vinden Super Seven kristallen dragen een combinatie van 7 kristalsoorten in zich en hun energie is een krachtige (elkaar versterkende) mix van al deze kristal energieën bij elkaar. Super seven bestaat uit de volgende kristalsoorten:

Amethist, rookkwarts, cacoxinite, bergkristal, rutiel, goethiet en lepidochrociet.

 

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze unieke kristallen die slechts zeer weinig en moeizaam te vinden zijn , zijn van een krachtige en waardevolle ondersteuning voor alle processen (planetair en Kosmisch, als ook persoonlijk en collectief) van een zeer grote waarde.

De energie van de Super Seven is een gecombineerde mix van verschillende kristal energieën, vervat in een Wezen die van grote kracht is en uiterst veelzijdig, dankzij de samenstelling van al deze verschillende energieën.

Het wezen van dit kristal is uiterst dienstbaar maar geeft je de ruimte om te wennen aan zijn energie door langzaamaan in kracht steeds verder op te bouwen, zo helpt het kristal je om in een behapbaar tempo maar toch een razend tempo je trilling een heel stuk te verhogen. Met dank aan de mix van amethist energie gebeurd dit stap voor stap en in een relaxte energie van ontspanning, waarbij je hele systeem, energetisch en fysiek wordt afgestemd op een enorme stap voorwaarts in groei en een enorme dosis aan trillingsverhogingen en Licht.

Een van de kernkwaliteiten van dit kristal dat hij zowel je Aarde- als Kosmisch Bewustzijn helpt oprekken en verder opent. Dat betekend dat je veel dieper dan anders geankerd en geaard zult voelen en tegelijkertijd veel hoger geopend en afgestemd op je eigen Bewustzijn. Daarnaast lijnt het in een perfecte balans je 17-chakra systeem en dus ook Hoger Bewustzijn en je Lichtlichamen feilloos met elkaar uit, waarbij je de ruimte krijgt om veel oude ballast los te laten, om te zetten, te transformeren en je tevens je Hoger bewustzijn dieper kunt openen, in dieper contact met je eigen zijn kunt stappen en dit tegelijkertijd ook allemaal integreert.

Een uiterst waardevol kristal dus die je werkelijk helpt dieper in de belichaming te komen van jouw hoogst haalbare Licht- en Bewustzijns potentieel in het hier en nu, en tevens ondersteund, stimuleert en begeleid naar veel verdere diepere stappen van integratie van nog hoger Bewustzijn, vanuit een diepgewortelde ankering in het aardeveld.

Dus ongeacht of jij meer aarding of integratie nodig heeft, of juist vanuit een al diepe aarding je Bewustzijn verder wenst te openen. Het kristal kan hier prachtig in mee helpen en ondersteunen. Omdat de aard ervan is om alles in harmonie en balans gelijkwaardig te openen en zuiveren en tegelijkertijd dus nieuwe lagen van je Zijn blootlegt, processen op gang brengt en je telkens opnieuw helpt al het nieuwe of al hetgeen los gelaten is, krachtig af te voeren en te aarden.

Dit kristal kent daarnaast uiterst krachtige verbindingen met de Rijken van Midden aarde, de velden van het wizard Consiousness en de Elven en feeën werelden.

Een heerlijk, bijzonder, apart en essentieel Meesterkristal in deze tijd!

© Willemien Timmer augustus, 2011

 

 

Ook deze kristallen vind je in de Ascension shop!!

           

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops zomer 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

    The Seshat Cronicles / Egyptian Healing Light:

Transmissies vanuit het Gouden Egyptisch Bewustzijn

 

Deze interessante en diepgaande workshopdag zullen verschillende Meestervelden en of Neteru (Goden en Godinnen van het Oude Land van de Zon) spreken via diverse energie transmissies die vooral erg helend maar ook Bewustmakend in je door zullen werken.

De transmissies en channelingen zullen gericht zijn op diepgaande her-innering aan jouw oorspronkelijke Zijn en Meesterschap en zullen een krachtige ondersteuning bieden bij je Bewustwordingsprocessen in het hier en nu. Daar de frequenties op een multidimensionaal level gechanneld worden, zullen de energieën en healing gericht zijn op een zo groot mogelijk bereik binnen jouw Bewustzijn met hoe dan ook verankering en doorwerking in het fysieke en hier en nu. Dat betekend dat de transmissies vooral ook praktisch gericht zullen zijn en je zullen helpen alle healing, inzichten, groei, stroomversnellingen en transformatie direct te laten ervaren in het hier en nu alledaagse leven, het is direct toepasbaar.

De verschillende kwaliteiten van de verschillende Meestervelden bieden een krachtige octaaf aan op elkaar aansluitende frequenties en bieden ieder op een eigen wijze handvaten en groei aan voor jouw Bewustzijn. Je leert de verschillende kwaliteiten en mogelijkheden, Meesterschaps kwaliteiten van de verschillende Neteru hierdoor ook beter kennen en aanspreken voor ondersteuning in je eigen processen.

Enkele Meestervelden die zich nu al aangediend hebben zijn: het Solaire Meesterschap op aarde belichamen via Achnaton, de Onvoorwaardelijke Liefdeskracht voor diepgaande healing via Isis, De kracht van herrijzenis (Ascensie) via Osiris, de Transformerende vuur Kracht via Sechmet, Begeleiding door je eigen Schaduw heen naar je eigen Licht via Anubis.

Afhankelijk van de frequenties op dat moment, de aanwezige groep en mogelijkheden op dat moment zullen er meerdere andere Meestervelden of Neteru aansluiten en ook hen frequenties aanreiken.

 

Omdat deze transmissies uitermate sterk op zoveel lagen van je Bewustzijn zullen binnen komen en doorwerken, kan het prettig zijn deze liggend te ervaren. Indien je dit wenst is het dus raadzaam een matje mee te nemen!

 

Deze workshops worden volledig afgestemd op de energieën van deze tijd en de aanwezige groep deelnemers en Begeleiding! Je leert hiermee dus tegelijkertijd ook steeds meer de waarde van Universele Meestervelden (waarin in de Oudheid en het Nu gewerkt werd/wordt !) te verkennen, herkennen en hun werking en bedoeling voor het Nu te ‘verstaan’ en in te zetten voor je eigen groei!

 

Datum: 3 september  2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel een matje om op te liggen. Eventueel kristallen om op te laden in de frequenties!

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Activatie van je Lichtlichamen, Goddelijk Vuur, Blauwdruk

en Scheppingskracht

 

Workshop volledig afgestemd op wat we nu kunnen/mogen/dienen te ontwikkelen in deze tijden van groei, veranderingen en trillingsverhogingen. Diepgaande healingen en ondersteuning in je processen, voor meer inzicht en Bewustwording over waar jij staat op je Evolutiepad en de uitdagingen die je daarin tegen komt.

Immense healingen via Transmissies vanuit verschillende  hogere begeleidings- of Meester velden, aansluitend op thema’s die leven in deze tijd, die je helpen krachtig in je eigen Bewustzijn en energie te staan en je eigen processen en het Grote Geheel vanuit een ander, hoger Perspectief te bezien.

Krachtige initiaties in je eigen hogere dimensies en Lichtlichamen, om je eigen velden dieper dan ooit te schonen en transformeren en eigen kwaliteiten van Hogere zijnsrealiteiten in jou, weer de vrijheid en ruimte te kunnen geven om handen en voeten te krijgen in het hier en nu!

 

M.b.v. transmissies vanuit het Kristallen Schedel Bewustzijn, de Kristal Matrix, Ascended Masters, Engelen sferen, Sterrenvolkeren en Moeder Aarde Velden

(In voorbereiding op de verschuivingen die het 11-11-11 portaal planetair gaat brengen en op de energieën en mogelijkheden van  2012)

 

Deze workshops worden volledig afgestemd op de energieën van deze tijd en de aanwezige groep deelnemers en Begeleiding!

 

Datum: 4 september 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel kristallen om op te laden in de frequenties!

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                            Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (11-11-11) vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 99-11 Portaal (9-9-’11)

 

Daarop volgende Portalen van dit jaar zijn: 11-’11 portaal (-10-10-’11), 11-1-11 Portaal (11-10-’11), het 11-11-11 Portaal, het Ultieme Jaar Portaal! (11-11-’11) welke wij met een krachtige groep zullen ondersteunen en beleven vanuit het Hart van Egypte!

Daarop volgend ter integratie van het 11-11-11 Portaal en ter voorbereiding op alle trillingsverhogingen en veranderingen in en naar de overgang van het jaar 2012: het 12-12-11 (of 33-11) Portaal en 21-12-11(of 33-11)  Portaal

 

 

Datum: 9 september 2011, van 10.00 t/m 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl              

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                      Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

Meer nieuwe los te volgen workshops in de planning van 2011 zijn o.a. :

 

*Diverse Portaal workshops                                                                                        diverse data

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

*Transmissies vanuit het Universeel Bewustzijn                                             5 nov 2011

 

*Healing vanuit de Geometrie van de Sacred Flower of Life                           15 okt 2011

 

 

Meer informatie over deze workshops vind je inmiddels op de website in de activiteitenagenda!!!!!

 

 

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Prachtige en krachtige ondersteuning in deze nieuwe Tijd en te midden van alle trillingsverhogingen, bieden de volgende nieuwe unieke en veelal zeldzame kristallen, specifiek uitgezocht op kwaliteit, energetische eigenschappen en aansluiting daarvan bij de processen van groei en Bewustwording in deze tijd: en zeer uniek en zeldzaam:

 

Foto:

Artikel code: Oer-water agaat met zichtbare luchtbellen(zeldzaam en uniek!!)

Prijs: kristal  010: € 22,-             

 

 (Let op: de luchtbel is zichtbaar in het kristal op de foto!!)

                                              

Bijzonderheden: Natuurlijke vorm van agaat in ‘knol-vorm’ met een afgeslepen bovenzijde waardoor je een deel van de binnenkant van de agaat kunt zien en daarmee ook heel duidelijk een luchtbel in het oerwater wat deze agaat in zich draagt. Vaak hoor je dergelijke kristallen alleen ‘klotsen’ als er water in zit, maar in al deze kristallen zie je dus heel duidelijk de lucht in het water verplaatsen! Dat is uiterst zeldzaam en uniek!

Deze kristallen hebben allemaal meegedaan op de 8-8-11 Portaal dag en daarmee nog veel krachtiger geopend en drager van de frequenties van het 88-11 Portaal, die je krachtig helpt in transformatie in voorbereiding op de energieverschuivingen van deze tijd!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze krachtige aardse kristallen die gehuld in het moedergesteente zitten vormen een zeer krachtig energieveld vol aarding en stevigheid, maar verbinden daarnaast ook krachtig met het element water. Dat betekend dat ze je helpen om stevig te midden van je eigen energie en aarding te staan, krachtig helpen om je processen, energie en transformaties te integreren en verankeren. Maar daarnaast zorgen voor een enorme flow of stroming in je leven. Vanuit de kracht van het oeroude water wat in deze kristallen zit ontvangt je Bewustzijn vele oude (in het water opgeslagen) coderingen over de oer-geschiedenissen van moeder aarde en daarmee ook van jouw evolutie cyclus en groeiweg als Ziel op aarde. Het verbind je daarmee met je eigen Oer Kracht vanuit het Goddelijk vrouwelijk perspectief en deze is juist zo krachtig aan het ontwaken in deze tijd van verandering. Het is juist dit kristal wat je helpt steeds dieper in je eigen Oer Goddelijk Vrouwelijke Kracht te komen, en daarmee alle littekens van planetaire levens te helen. Allereerst in de Vrouwelijke energie, om van daaruit een krachtige belichaming te brengen aan de Oermoeder energie en Universele Liefde om van daaruit de beschadigde mannelijke aspecten en energieën in ons wezen te kunnen helen vanuit zachtheid, troost, Liefde en de waarheid van het hart.

Deze prachtige helpers van Moeder aarde zijn van onschatbare waarde in deze ultieme tijd van heling en trillingsverhoging. Daar ze ons helpen met de ultieme transformatiestukken maar tevens vanuit een diepgewortelde aarding en een gevoel van veiligheid. (Het moedergesteente rondom deze kristallen met oerwater symboliseert dan ook de baarmoeder waarin groei mogelijk is!).

De kracht van het oeroude water in deze kristallen is van grote waarde. Het water bevat alle coderingen van de geschiedenis van de aarde, heeft dat in zich opgeslagen, en daarnaast de initiaties en energieën van het 8-8-11 Portaal, welke volledig in het teken stond van de trillingsverhogingen die in het nu naar de aarde komen voor planetaire (en persoonlijke) Ascensie. En is daarmee volledig uitgelijnd op alles wat nu wereldwijd planetair en collectief gaande is, en resoneert op de heling van alles in ons wat nog in dualiteit, beschadiging, pijn, onvermogen, verdriet, etc. zit en wat vraagt om heel-wording!

© Willemien Timmer, augustus 2011

 

(Heel veel meer foto’s en oerwater agaat vind je in de Ascension Shop!)

 

Foto:  Slechts 1 exemplaar!!!

Artikel code: Chrysoberyl hanger AA kwaliteit 001 (Zeer zeldzaam!)

Prijs: € 55,-                                 

Afmetingen:

Bijzonderheden: helder transparante geel/groene beryl. Zeer krachtig en zeer weinig voorkomend!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze unieke en weinig voorkomende kristallen van hoge frequentie brengen een unieke combinatie van krachten naar je toe, die je in ‘no time’ helpen om diepgaand te transformeren en te groeien in Bewustzijn. De specialiteit van deze kristallen is om je uitlijning tussen hemel en aarde diepgaand verder op te rekken waarmee je in een grotere kracht, aarding en hoger Bewustzijn uitgelijnd wordt. Van daaruit helpt het kristal je krachtig Hoog Bewustzijn en mens-zijn aan elkaar te verbinden, helpt dit ook te ankeren en integreren zodat het werkelijk in de belichaming kan komen. Dat betekend grootscheepse transformaties, tot en met op celniveau om je oude blokkades of daar waar je je Hoger Bewustzijn nog niet kunt dragen, belichamen en leven de ruimte te kunnen geven. Dit kristal verbind daarmee ook denken en voelen, creëert ruimte om je intuïtie en Bewustzijn steeds meer concrete  handen en voeten te geven in het hier en nu, omdat het ook zonnevlecht en hart in (meer) harmonie met elkaar verbind.

Een waar Ascensie kristal van groot belang in deze tijd, die werkelijk helpt om in je mens-zijn steeds meer je Spirit werkelijk te leven in het dagelijks leven en je Hoger Bewustzijn handen en voeten te geven in het hier en nu.

Het opent steeds hogere en diepere lagen van je Zijn, om dat telkens opnieuw te ankeren en integreren in je mens-zijn en stimuleert je Ascensie groei daarmee immens!

© Willemien Timmer, augustus 2011

 

Foto:

Artikel code:  Natural Ancient Wisdom Keeper 002           (zeer zeldzaam!)

Prijs: € 44,-                                 

Bijzonderheden: Zeer zeldzame kristallen van een immense kracht en zachtheid tegelijkertijd. Draagt werkelijk een oer energie. Afkomstig uit Madagaskar. Vaak een combinatie van ofwel bergkristal met rookkwarts en of amethist. Soms gecombineerd met oerwater (enhydro kristal) wat er in zit en vele verschillende insluitsels van andere mineralen. Zeer heldere kristallen van een ongekende grootsheid en energie!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Bij aankoop ontvang je een op jouw energie en Bewustzijn afgestemde reading op maat over wat dit zeer bijzondere en hoogfrequente kristal voor jou zal kunnen betekenen!

 

 

Foto:  

Artikel code: Hiddeniet hanger AA-kwaliteit 001 (Zeer zeldzaam!)

Prijs: € 66,-                                 

Bijzonderheden: Helder transparante zacht groene zeldzame hiddeniet in ruwe vorm met een zilveren haakje en oogje.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

De hoge zachte frequenties van dit kristal werken sterk in op je hartchakra op alle levels van je Bewustzijn, inclusief het fysieke lijf. Omdat de trilling van dit kristal ijl en hoog is zal je het in eerste instantie juist eerder vanuit een hogere afstemming ervaren dan rechtstreeks op je fysieke hart, doch laagsgewijs werkt dit kristal aan het dieper openen, zuiveren en helen van alle lagen, dus ook het fysieke hart, de cellen en je DNA.

Dit kristal, is net als haar zuster kunziet, sterk verbonden met de helende frequenties en dimensies van Venus, maar toch werkt zij net op een andere manier. Doordat de hiddeniet verbonden is met de Groene Straal werkt zij op andere facetten in dan de (roze) kunziet die verbonden is met de Roze Straal.

Een van de kwaliteiten van de hiddeniet is dat zij, juist via de verbinding met Venus helpt om de hogere hartfrequenties via de Liefdeskracht  van Venus (hoge tonen van 4-dimensionaal Bewustzijn), deze ook helemaal naar het hier en nu helpt te brengen, dwars door ons onbewuste 4D bewustzijn heen, zodat het ook in de aardse stof/fysieke lijf gebracht en geleefd kan worden. Zodat datgene wat geopend, gezuiverd, her-innert, getransformeerd en weer omarmt is, dus werkelijk kan integreren en ervaren kan worden in je hier en nu leven en bewustzijn. Hiddeniet opent als het ware dus ook de Poorten van je Hartfrequenties om een krachtige doorstroom allereerst tussen je %D Lichtlichaam en 3D Lichtlichaam te creëren, dwars door je 4D Lichtlichaam (en onbewuste zelf) heen. Vanuit deze geopende en doorstromende ‘hart poorten’ kunnen steeds hogere frequenties ook weer naar het fysieke lijf gekoppeld en verbonden gaan worden, en in steeds dieper samenwerkende stromingen een gelijkwaardige doorstroom tussen alle lagen en delen van je Zijn creëren.

Op deze wijze kun je stap voor stap steeds dieper de werkelijke Goddelijke of Universele Liefdeskracht weer vorm gaan geven door alle dimensies heen, in de meest pure, zuivere vorm.

De frequenties van hiddeniet zijn dan ook naast Venus sterk gekoppeld aan het hart van Gaia, Moeder Aarde. En juist deze verbinding helpt je alle aangeraakte, geopende, geheelde hartfrequenties helemaal in de belichaming te gaan brengen (in 3D dus!).

De ongelooflijke liefdevolle Kracht van Shekinah, het Goddelijke Vrouwelijke aspect stroomt door het Wezen van dit kristal en helpt je oeroude karmische stukken helen, ongeacht vanuit welke oorsprong deze zijn (aards, galactisch of Kosmisch). Het helpt je op 3D en 4D vlak om steeds dieper in je werkelijke gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde je Zelf in alle facetten te omarmen en accepteren en helpt daarnaast alle lagen met elkaar in balans te brengen vanuit die Liefde. Met name ook de vaak elkaar tegenwerkende delen van ons Zijn welke we kennen als verstand en gevoel, welke vaak voor vertwijfelingen, ongeloof en gebrek aan vertrouwen in ons Zijn en kunnen zorgen.

Daarnaast werkt hiddeniet op 3-dimensionaal vlak ook heel praktisch als een zeer krachtige bescherming tegen straling en geopathische belasting. Terwijl het op 4D vlak ook een krachtige energetische bescherming biedt tegen de astrale energieën en beïnvloedende energieën (ongeacht of deze vanuit oude patronen in je Zelf zijn of van ‘buiten af’ afkomstig zijn). Het is juist de Goddelijke Vrouwelijke Liefdeskracht die ons zo dicht bij ons Zelf brengt en in ons onze Universele Goddelijke Liefde oproept (bewust of onbewust) dat ons bewustzijn en energie krachtig beschermd worden. In feite vanuit de Goddelijke Liefde voor wie wij Zijn (bezien vanuit een hoger Perspectief).

Op 5D vlak helpt het steeds dieper gradaties van het Goddelijk Vrouwelijke aan hartpotentieel weer te doen ontwaken en steeds dieper de velden van eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde op deze dimensies weer toe te laten en te her-inneren. Het ‘rekt’ je 5-dimensionale hartenergie zogezegd helemaal op, zodat je deze hartfrequentie steeds dieper zult kunnen/durven ervaren en toelaten in je 3-dimensionale hier en nu leven. Dat kan in eerste instantie ook de nodige oude angsten en triggers weer wakker maken, omdat het er dan weer echt mag zijn. Daar streven we naar, daartoe ontplooien we ons, maar als het er dan werkelijk is, kunnen we soms nog terug deinzen voor ons eigen Licht. Hiddeniet helpt ons onszelf in de liefdevolle omarming te houden om ook werkelijk de duf te hebben onze eigen Grootsheid te aanschouwen en omarmen.

Op 6-dimensionaal en hogere niveaus werkt de hiddeniet telkens anders, maar ten alle tijden vanuit de Shekinah Kracht en dus een ultiem helend en openend vermogen, opdat steeds hogere gradaties van werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde en Een-Zijn weer her-innert en belichaamd kunnen worden. Hiddeniet heeft werkelijk het bereik om je volledig 13-voudig Bewustzijn in alle dimensies en lagen op een Hogere hart frequentie te brengen.

Vele Meestervelden zijn in staat samen te werken met de hoge frequenties van dit kristal, zoals eerder genoemd Gaia en Venus. Maar ook vele andere Ascended Masters en Engelen die resoneren op de frequenties van de Groene Straal en of aansluitingen delen met de Onvoorwaardelijke Liefdesstroom van Shekinah en of helend potentieel kunnen hierin naar voren komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt in je groei, Bewustwording en in je Universele healingprocessen.

Een prachtig en krachtig kristal, die echt met een duidelijke Bedoeling in deze nieuwe tijd prachtig ondersteunend werk komt verrichten!

© Willemien Timmer, mei 2011

 

(Meer van deze hangers en nog 1 los kristal vind je in de Ascension shop!)

 

Foto:

Artikel code: Witte spiegel Apofyliet clusters 001

Prijs: € 44,-                                 

Afmetingen: 10 cm lang ongeveer 5,5 cm hoog

Bijzonderheden: Prachtige kwaliteit spierwitte apofyliet op witte kwarts met heldere spiegelapofyliet punten.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Dit kristal brengt naast je eigen Hoger Zelf Licht ook de Kracht van het Christus Bewustzijn in je systeem. Dit leert je meer te leven vanuit je Hoger Zelf en ook tegelijkertijd het Christus Bewustzijn, Hogere Liefde en compassie neer te zetten in je leven. Daarnaast werken de zachte Witte Straal van Christus Bewustzijn en de Engelen sterk door dit kristal heen. Het kristal brengt zachtheid in denken en voelen. Lost oud verdriet op en verbind je sterker met je Hoger Zelf en eigen Licht. Het brengt zachte healing in oude verbindingen. Hersteld connecties met je Hoger Zelf en de Engelen. Het brengt een hoge Ik Ben trilling met zich mee en brengt hierdoor helderheid in Doelen en Taken.Apofyliet helpt je om een brug te slaan tussen je Hoger Zelf en je Persoonlijk Zelf.

Het brengt je Hoger Zelf Licht meer in het hier en nu en in je dagelijks leven. Hierdoor activeert het ook je intuïtie en gevoel meer, waardoor je gevoeliger wordt voor subtiele energieën.

© Willemien Timmer 2010

 

(Je vind meer van deze clusters in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Universal Wisdom Keeper Lavendel Rozenkwarts XXL 001

Prijs: € 77,-                                 

Afmetingen: 10,5 cm lang en 4,5 cm dik

Bijzonderheden: Ongekend prachtige kwaliteit lavendel rozenkwarts uit Madagaskar in heldere transparantie en zeer krachtige hoogfrequente energie. Krachtige diepgaande healers die je werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde weer helpen her-inneren in de meest Oorspronkelijke vorm (vanuit de 8D regionen!). Sommige van deze kristallen dragen ook 1 of meer van de Lichtlijnen die op kunnen lichten en in een bolvorm tot een perfecte ster zouden kunnen oplichten.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze prachtige “Universal Beings” dragen een lichtschijnsel in zich die er (in het licht) uitziet als een belijning die een ster vormt, en die in sommige gevallen bijna als een 3-dimensionaal effect uit het kristal lijkt te komen. Dit is een uiterst weinig voorkomend verschijnsel, hoewel deze Meesterkristallen steeds vaker naar boven de aarde komen in deze tijd, met als enig doel: ons her-inneren aan ons Multidimensionale Zijn welke van Oorsprong Universele Liefde IS! Ze helpen ons tevens her-inneren aan het feit dat we niet alleen van de aarde zijn, maar ook Sterrenwezens die elders in het Universum ook onze wegen van groei hebben bewandeld en zodoende ook daar Kennis, Wijsheid en vaardigheden eigen hebben gemaakt! En helpen derhalve ook  onze “Starbeing energies” of Sterrenzaden weer te her-inneren!

Deze kristallenzijn werkelijk ‘krachtcentrales’ om je Bewustwording en healingprocessen in een enorme stroomversnelling van werkelijke her-innering en omarming te brengen. Opdat ze in feite Kosmische Bibliotheken zijn die vanuit de Oorspronkelijke Universele Liefde die zij dragen en uitdragen met alle Akasha’s van het hele Universum verbonden zijn. Dat betekend dat zij alle benodigde informatie in zich dragen of daarin kunnen ‘inloggen’ die nodig is om jouw her-innering van je totale Multidimensionale Zelven en dus Ik Ben weer kunnen helpen ophalen en in je Zijn wakker te kussen. In zachtheid en vanuit Liefde, maar toch vanuit grote Kracht.

Deze kristallen sturen aan op grootse transformaties en diepgaande Eenwording en verbinding met al die delen, lagen, facetten en dimensies wie jij Bent. Ze begeleiden je om je volledige Herkomst te gaan her-inneren in het hier en nu en alle eventuele ballast, versluieringen en dualiteit daarin met Liefde en (h)erkenning in de ogen te kijken en in je hart te sluiten, opdat het kan versmelten met je eigen oorspronkelijke Ware Universele Liefde, die ver uitstijgt bij wat wij in het hier en nu als liefde kennen. Het gaat over de omarming van al wie wij Zijn en onze verbindingen met Al Wat Is, om dat weer in de totale bewuste staat van zijn in het hier en nu te dragen en daarvan ook het werkelijke embodyment te worden. Dit is waar Ascensie over gaat!

Ze activeren in steeds diepere/hogere lagen van je Bewustzijn je eigen sterrenzaden of te wel je coderingen vanuit andere dimensies van wie jij Bent, om steeds meer bewustzijn te verkrijgen over wie jij Bent en wat jij ‘doet’ in andere dimensies van je Zelf. Om je Multidimensionale Zelven dus op alle levels te leren kennen en steeds bewuster te zijn, met elkaar te verbinden en samen te werken, de Krachten van je Multidimensionale lagen te bundelen en te leven, tegelijkertijd. De Sterrenzaden brengen met hun activaties ook de benodigde wijsheid, ervaring, kennis, kwaliteiten, Lichtpotentieel naar de voorgrond, om bewust te worden en te integreren in het hier en nu. Zodat je de ‘opgehaalde’/ her-innerde Kennis en kwaliteiten ook in het hier en nu weer leert belichamen en neerzetten. De werkelijke facetten van Ascensie dus ook echt gaat neerzetten. En dat in een versnelde maar uiterst verfijnde vorm.

Maar met het activeren en leren kennen van je Sterrenzaden kunnen ook eventuele karmische ballast aan het Licht van je Bewustzijn, zodat je op een bewuste manier steeds meer ook van je oerwortels, oertrauma’s , galactische en kosmische ballast kunt transformeren en omarmen in de kracht van Universele Liefde. Ook daar ondersteund en begeleid dit kristal uiterst liefdevol en zorgzaam in.  Middels de frequenties van samenwerkende Meestervelden waar dit kristal ook verbindingen mee heeft, veelal Meesters die in hun Zijn ook al vonken van het Universele Liefdesveld zijn, zoals Isis, Ishtar, Innanna, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar dit zijn slechts enkele velden waar deze kristallen mee samen kunnen werken. Zij kunnen ver daarbuiten aanreiken wat passend is voor wie jij Bent, in welke dimensie dan ook!

Dit is slechts een kleine schets van de Goddelijke Magie en Mogelijkheden die dit kristal in zich draagt!

© Willemien Timmer, mei 2011

 

(Meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

 

Foto:

Artikel code: Laserwand Lithium kwarts ruwe punt 001

Prijs: € 77,-

Afmeting: 14 cm lang                 

Kenmerken: Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium, die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Niet altijd moeders mooiste kristallen, maar zeer hoogfrequent en krachtig! Tevens Laserwand kristallen (wordt ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd).

LET OP: Deze kristallen dragen een zacht roze gloed door het lithium, maar dat is op de foto’s niet altijd even goed zichtbaar!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal. Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.

Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

De extra krachten van de frequenties van de laserwand vorm brengen diepgaande begeleiding en verbinding met de Hathors op gang, welke de Meesters zijn van Healing, klank en kleur. Zij ondersteunen je processen diepgaand, liefdevol en krachtig, en begeleiden je door de vele Poorten van je Hart om werkelijk te her-inneren! Soundhealing met deze kristallen versterkt en versnelt dit healing/her-inneringsproces vele vele malen!

De kracht van de dubbeleindervorm brengt daarnaast een prachtige krachtige uitlijning in je Wezen voort die je ondersteunt tijdens deze processen. Het helpt je telkens opnieuw krachtig in balans te blijven en in een harmonieuze verbinding met Hemelen en aarde!

© Willemien Timmer 2010

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Laserwand kristal 001 (Lemurisch Zaad kristal)

Prijs: € 55,-                                 

Afmetingen: 10 cm lang

Bijzonderheden: Prachtige ruwe Laserwandkristallen (ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd). Uitermate geschikt voor diepgaande Soundhealing!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Laserwand kristallen zijn heel bijzonder en zeldzaam. Laserwands zijn vaak qua uiterlijk niet altijd zulke mooie kristallen, maar zijn qua energie daarentegen geweldig en zeer liefdevol. Vaak zien Laserwands er wat gebocheld of geblutst uit. Ze hebben meestal niet zulke mooie rechte lichamen, maar wat bochelig. Ze dragen vaak ook een wat gebochelde energie die in de richting van de punt gaat. Vaak ook zijn dit soort kristallen wat troebel en niet helemaal helder. De buitenkant kan er ook soms dof of ruw uitzien.Deze kristallen bezitten heel specifieke eigenschappen, die je goed kunt onderzoeken bij reading op dit soort kristallen.

Veelal dragen Laserwands een meer vrouwelijke, zachte en liefdevolle energie in zich. Deze kwarts laserkristallen, uit de Diamatima mijnen van Brazilië, zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken, voor de aardse rijken gecodeerd.

Deze kristallen zijn sterk verbonden met healing, klank, de hogere energie van water en de Hathors. Ook zonder dat ze geopend en geactiveerd zijn, zijn ze vaak al met de Hathors verbonden.

Deze kristallen zijn heel goed als healinggereedschap te gebruiken, zeker bij soundhealing. Hierbij versterken ze de frequentie voor de healing die jij of de healy nodig hebt.

Deze kristallen hebben bijna altijd  informatie streepjes (codes) en dragen dus veel informatie in zich mee. Laserwands zijn heel speciale kristallen die verbonden zijn aan de Aquarius-evolutie-matrix van Moeder Aarde.

Deze kristallen helpen je je doelen, de juiste mensen en juiste situaties te vinden als helper voor de Nieuwe Tijd, voor Lichtwerk dus.Dit kristal brengt je jouw specifieke bijdrage voor je eigen ontwikkeling hierin.Je wordt geleid door je verbinding met de Moeder Aarde, zonder dat je hoofd hoeft te weten hoe en wat.

Wanneer je tijdens het tonen werkt met Laserwandkristallen dan werk je ook direct via en door de Goddelijke Wereld, Gaia en de kristalrijken heen, dat versterkt de healing wel duizend keer.

© Willemien Timmer 2006

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Natuurlijke citrienpunt ruw 005

Prijs: € 25,-                                 

Afmetingen: 9 cm lang

Bijzonderheden: Uitzonderlijke prachtige ruwe natuur citrien van een prachtige zachte gele kleurtint. Ruwe puntvorm.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien helpt je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet. Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

Speciaal in deze tijden van Ultieme verandering helpt de natuurlijke lichtgekleurde citrien je met een grote Krachtje eigen innerlijke belemmeringen op lossen en loslaten en daarmee ruimte creëren voor je eigen Krachtaspecten die vaak achter blokkades vastgezet zijn en daarmee onbereikbaar geworden zijn voor je hier en nu bewustzijn. Processen en thema’s als (doods)angsten, macht/onmacht, geen vertrouwen en geloof in de eigen kracht en eigen kunnen, moeite je staande te houden in deze tijd waarin oude fundamenten omvallen, je eigen stevigheid, kennis, wijsheid en kracht missen om stevig en dicht bij je zelf in jouw waarheid te staan, en noem maar op. Deze natuurlijke citrien helpt je in al deze oude stagnaties op te schonen en je eigen Licht en Kracht kwaliteiten aan het Licht te brengen, opdat je krachtig en stevig kunt staan in jouw eigen energie, verantwoordelijk en gefundeerd in je eigen Wijsheid en Licht. Citrien helpt met deze processen ook werkelijk in de belichaming komen van je eigen Gouden bewustzijn en daarmee Spirit en mens-zijn dieper met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Een Meesterlijk kristal voor deze unieke tijd van enorme verandering!

© Willemien Timmer augustus 2011

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

Kristallen aansluitend op deze tijdsperiode en energieen in het planetaire process van Ontwaken:

 

Foto:

Artikel code: Lithium kwarts knuffelstenen 001 t/m 009

Prijs: € 15,- per stuk                   

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Unieke en zeldzame lithium kwarts knuffelstenen van een mooie kwaliteit. Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Hoogfrequente nieuwetijdskristallen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal. Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

© Willemien Timmer 2010

 

Foto:    

Artikel code: Super seven knuffelstenen     (zeldzaam en zeer weinig verkrijgbaar!)

Prijs: € 12,50  per stuk                

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Bijzonderheden: de veel gevraagde maar amper te vinden Super Seven kristallen dragen een combinatie van 7 kristalsoorten in zich en hun energie is een krachtige (elkaar versterkende) mix van al deze kristal energieën bij elkaar. Super seven bestaat uit de volgende kristalsoorten:

Amethist, rookkwarts, cacoxinite, bergkristal, rutiel, goethiet en lepidochrociet.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze unieke kristallen die slechts zeer weinig en moeizaam te vinden zijn , zijn van een krachtige en waardevolle ondersteuning voor alle processen (planetair en Kosmisch, als ook persoonlijk en collectief) van een zeer grote waarde.

De energie van de Super Seven is een gecombineerde mix van verschillende kristal energieën, vervat in een Wezen die van grote kracht is en uiterst veelzijdig, dankzij de samenstelling van al deze verschillende energieën.

Het wezen van dit kristal is uiterst dienstbaar maar geeft je de ruimte om te wennen aan zijn energie door langzaamaan in kracht steeds verder op te bouwen, zo helpt het kristal je om in een behapbaar tempo maar toch een razend tempo je trilling een heel stuk te verhogen. Met dank aan de mix van amethist energie gebeurd dit stap voor stap en in een relaxte energie van ontspanning, waarbij je hele systeem, energetisch en fysiek wordt afgestemd op een enorme stap voorwaarts in groei en een enorme dosis aan trillingsverhogingen en Licht.

Een van de kernkwaliteiten van dit kristal dat hij zowel je Aarde- als Kosmisch Bewustzijn helpt oprekken en verder opent. Dat betekend dat je veel dieper dan anders geankerd en geaard zult voelen en tegelijkertijd veel hoger geopend en afgestemd op je eigen Bewustzijn. Daarnaast lijnt het in een perfecte balans je 17-chakra systeem en dus ook Hoger Bewustzijn en je Lichtlichamen feilloos met elkaar uit, waarbij je de ruimte krijgt om veel oude ballast los te laten, om te zetten, te transformeren en je tevens je Hoger bewustzijn dieper kunt openen, in dieper contact met je eigen zijn kunt stappen en dit tegelijkertijd ook allemaal integreert.

Een uiterst waardevol kristal dus die je werkelijk helpt dieper in de belichaming te komen van jouw hoogst haalbare Licht- en Bewustzijns potentieel in het hier en nu, en tevens ondersteund, stimuleert en begeleid naar veel verdere diepere stappen van integratie van nog hoger Bewustzijn, vanuit een diepgewortelde ankering in het aardeveld.

Dus ongeacht of jij meer aarding of integratie nodig heeft, of juist vanuit een al diepe aarding je Bewustzijn verder wenst te openen. Het kristal kan hier prachtig in mee helpen en ondersteunen. Omdat de aard ervan is om alles in harmonie en balans gelijkwaardig te openen en zuiveren en tegelijkertijd dus nieuwe lagen van je Zijn blootlegt, processen op gang brengt en je telkens opnieuw helpt al het nieuwe of al hetgeen los gelaten is, krachtig af te voeren en te aarden.

Dit kristal kent daarnaast uiterst krachtige verbindingen met de Rijken van Midden aarde, de velden van het wizard Consiousness en de Elven en feeën werelden.

Een heerlijk, bijzonder, apart en essentieel Meesterkristal in deze tijd!

© Willemien Timmer 2011

 

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Augustus 2011

 

 

 

 

 

 

27 aug 10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 9

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

 Zon 28 aug 2011

10.00-17.00 uur

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 5

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

 

September 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zat 3 sept 2011

10.00-16.30 uur

The Seshat Cronicles / Egyptian Healing Light:

 

Transmissies vanuit het Gouden Egyptisch Bewustzijn

 

Diepgaande Bewustwording en healing vanuit Universele velden van Kennis en her-innering voor het hier en nu!

 

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 111,-

 Zon. 4 sept 2011

10.00-16.30 uur

Activatie van je Lichtlichamen, Goddelijk Vuur, Blauwdruk en Scheppingskracht

 

M.b.v. transmissies vanuit het Kristallen Schedel Bewustzijn, de Kristal Matrix, Ascended Masters, Engelen sferen, Sterrenvolkeren en Moeder Aarde Velden

in voorbereiding op de verschuivingen die het 11-11-11 portaal gaat brengen en op 2012. Volledig afgestemd op wat er nu planetair en in persoonlijke groei gaande is!

 

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

Vrijd. 9 sept 2011

99-11 Portaal

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

Zat. 10 sept 10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 10

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

17 & 18 sept 2011

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 11

 

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 200,-

 

 

 

 

Zat 24 sept  10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 11

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

Zon 25 sept 2011

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 6

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

28 sept. t/m 7 okt.2011

Praktijk Apofyliet gesloten! i.v.m. Egypte Initiatie & activatie reis in voorbereiding op het 11-11-11 Portaal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J