Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Wat vliegt de zomer voorbij. Ik hoop van harte dat ieder een geweldige tijd heeft mogen beleven en straks weer volledig opgeladen en klaar is voor de laatste maanden van 2013. In elk geval heeft ‘papa Zon’ heerlijk meegewerkt de afgelopen weken om de accuutjes weer lekker op te laden en ons van een flinke dosis vitamine B12 te voorzien.

Er is zoveel gaande dat ik opnieuw amper aan een nieuwe nieuwsbrief ben toegekomen, en voor je het weet is er zo weer een maand om. De energie van tijd in het nu lijkt wel volledig niet meer te bestaan of in een razender vaart dan ooit voorbij te snellen. We leven werkelijk in ongekende tijden en vele creatie en manifestatie begint nu echt uit te spruiten.  Ik ervaar dat inmijn eigen leven en groei, alsook bij velen met mij en om mij heen. Alles lijkt andere vormen aan te nemen en nieuwe creaties krijgen eindelijk voedingsbodem.

In deze nieuwsbrief proef je daar alvast weer een tipje van de sluier van, maar meer is nog ‘in wording’ en wordt hopelijk ergens in de komende maanden meer in ‘vaste vorm’ gegoten en gepresenteerd!

Momenteel zijn door alle creaties de vorm aan het krijgen zijn enkele workshops verschoven naar latere data en zijn er wel weer geheel nieuwe Blauwdruk activaties als ook initiatie en activaties op afstand gecreëerd. Omdat deze momenteel zo enorm krachtig werkzaam zijn en mij dat tevens de ruimte geeft om andere projecten vorm te geven. Tegelijkertijd is het verbluffend en prachtig wat zich tijdens deze momenten in verbinding, op afstand mag gebeuren. De overeenkomsten in ervaringen zijn ronduit verbluffend!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits  weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

                                     

 

 

*Wist je dat?

*Praktijk mededelingen & website updates

*Nieuwe:  specifieke (Groeps) Blauwdruk activaties op afstand: Khemitian activaties

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013

*Heel veel kristal aanbiedingen in de Ascension/Kristal Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

 

*Helaas heb ik de afgelopen periode met regelmaat problemen gehad met verzenden van email waardoor ik helaas niet altijd even snel kon reageren op binnenkomende mail (ja, dat werkte meestal wel). Waarvoor mijn excuses!! Op andere momenten ontving ik zoveel mail dat ik niet altijd even vlot kon reageren daardoor en of vanwege de vele projecten waar ik momenteel druk mee aan het werk ben. Dus mocht het even duren voor je iets van me terug hoort, bij voorbaat mijn excuses en ik doe mijn best alles zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

     

     

*Deze maand helaas geen artikel over wat er in deze tijden gaande is, simpelweg omdat het me helaas aan tijd en ruimte daartoe ontbrak. Maar hopelijk volgende keer wel weer een update!

 

 

*Momenteel gaat een groot deel van mijn tijd zitten in een project waar ik al lange tijd (enkele jaren) op gewacht heb, totdat het de juiste tijd zou zijn, namelijk een nieuw boek. Vanaf half juli 2013 kreeg ik dan eindelijk van mijn Spirit  “het startsein” en ben ik nu zoveel mogelijk wanneer ik er tijd en ruimte voor heb aan het schrijven. Pagina na pagina vult zich al, en momenteel telt het boek in de computerpagina’s al ruim 100 bladzijden. Ik heb mezelf geen einddatum gesteld, want het zal uit mogen komen op de juiste Kosmische Timing, maar zoals het er nu uitziet gaat het schrijven heerlijk vlot, dus ik hoop van harte dat die Flow lekker mag doorstromen. Zodra er meer bekend is, wordt dat uiteraard gemeld in nieuwsbrieven, op de website en op facebook.

 

 

*Er is weer ruimte voor aanvragen van nieuwe mini-consulten met de Ancient Khemitian Cards die ik ontworpen heb vanuit inspiratie. Meer informatie daar over vind je onder de volgende link:

 http://www.apofyliet.nl/inzconsult.html

 

                  

*Graag promoot ik hier ook van uit het hart het prachtige gemanifesteerde werk van een mede-pionier de ik een warm hart toedraag, juist omdat zij zo met een hart vol Liefde haar werk geboren heeft laten worden. Het is meer dan de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen: www.kleuren-wijs.nl

 

  

 

 

 

 

 

 

*Afgelopen zomer ben ik een grote opruimingsactie via Facebook gestart van de voorraad kristallen! Meer informatie vind je verderop in de nieuwsbrief en op de praktijk Apofyliet pagina op facebook!! Grootste kortingen, soms tot wel 50%!! Geldig zolang de voorraad strekt!!!

Er staan al vele kristallen op facebook, maar er volgen binnenkort nog meer! Deze aanbiedingen vind je nu ook in de nieuwsbrief!

 

Via deze facebook pagina vind je altijd up to date informatie, aanbiedingen, nieuwe producten en informatie over de energieën van deze tijd!! (Tussentijds dus op de hoogte blijven van wat gaande is, buiten de nieuwsbrieven om!)

 

 

*Gezien de steeds wisselende energie Flow en steeds verder verhogende frequenties van deze tijd is het steeds moeilijker ver vooruit te plannen wat betreft workshops die exact aansluiten bij de energieën van het moment, daarom is het vooralsnog steeds een planning van enkele maanden vooruit wat betreft de los te volgen workshops.  Om de frequenties zo up to date mogelijk af te stemmen en uit te lijnen op de energie en processen van dat moment.

De nieuwe activiteitenagenda van komende periode vind je  terug in de nieuwsbrief en op de website(activiteitenagenda).

 

 

*Wat ik eigenlijk nooit doe, bij deze dus wel, en eenmalig: een aantal nieuwe schedels van serieuze Caretakers  die een nieuw thuis zoeken, mogen via Praktijk Apofyliet de wijde wereld in, op zoek naar hun nieuwe Thuis.

Enkele schedels die niet de zogeheten bezieling dragen, maar wel volledig krachtig opgeladen zijn met liefdevolle helende krachten van het Kristalwezen zelf, die in deze schedels volledig tot hun recht komt en tot bloei gebracht is door voorgaande Caretakers.

Ook deze krachtige maatjes kunnen je prachtig bijstaan in je eigen groei en bieden stuk voor stuk hun liefdevolle healing aan, voor wie zich daartoe geroepen voelt.

De meeste van deze schedels staan hier al meerdere jaren en zijn dus ook volledig opgenomen geweest in (de energie van) het team van kristallen schedels waar ik mee mag werken.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

Op dit moment zijn er ook nog  een paar eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar alle bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

 

 

 

 

(Afstands) Blauwdruk Activaties

(in groepsverband)

    

Specifieke blauwdruk activaties. Zeer krachtige transmissies gericht op de ‘aanwezige deelnemers’.

Vanuit het aangemelde aantal mensen en de daaruit gevormde ‘groep’ wordt een krachtig groepsveld gecreëerd (op afstand) waar binnen ieder in zijn/haar eigen groei en processen de juiste ondersteuning kan vinden die aansluit bij wat jij in het Nu moment in Essentie nodig hebt. Maar waarin de aanwezige groep ook daadwerkelijk mogelijk voelbaar kan zijn.

 

De transmissie van frequenties die ik vanuit mijn Zijn en coderingen binnen brengen in het gecreëerde groepsveld, helpen je op jouw bewustzijns-level van groei op dat moment om nieuwe stappen voorwaarts te zetten, in verheldering, transformatie, healing, activatie van blauwdrukken of wat je maar nodig hebt. Maar is ten alle tijden gericht op jouw unieke Meesterschap, jouw unieke kwaliteiten en het embodyment ( belichaming van je Goddelijk Zijn in je mens-zijn).

Transmissies vinden plaats vanuit mijn Zijn in gelijkwaardige samenwerking met Al Wat Is en Al wat zich voor dat moment als in de Essentie passende aandient!

 

Deze Creatie momenten dienen niet alleen je eigen groei en Ascensieproces, ze zetten ook zoden aan de dijk voor het Collectieve veld en ze dienen ook ter uitwisseling van unieke codes en sleutels die ieder van ons draagt. Via het groepsveld wat gecreëerd en gedragen wordt, kunnen deze sleutels (soms bewust, anders onbewust) uitgewisseld worden, waardoor je elkaar bekrachtiging, ondersteuning, noodzakelijke codes voor verdere eigen groei aanreikt.

Dat is co-creatie met elkaar, in gelijkwaardigheid. En resoneert volledig op de energie van deze nieuwe Tijd. Een nieuwe manier van werken, bekrachtigen, ontvangen en geven vanuit balans en gelijkwaardigheid.

 

Het enige wat je hoeft te doen, als je deelneemt, is een moment van rust in en voor je Zelf te creëren. Afstemming op je hart, hemel en aarde uitlijning en je openen voor al het geen er maar mogelijk is. Liefst blanco zonder enige verwachtingen (kan uitdagend zijn!) en simpelweg te laten ontstaan wat mag ontstaan, ervaren wat mag worden ervaren, en je Zelf de gelegenheid geven om dieper en bewuster te mogen groeien in je eigen Meesterschap!

 

Opgave vooraf is noodzakelijk want er wordt een specifiek veld gecreëerd waaraan je Zielscoderingen/Zijn en menselijke naam gekoppeld worden, zodat het veld krachtig afgeschermd is en voldoende veiligheid kan bieden om diepgaande transformaties in jouw Multidimensionaal Bewustzijn en het groepsbewustzijn te laten plaats vinden! En er geen eventuele ongewenste ‘aanhakingen’ van buitenaf binnen kunnen komen.

 

 

Opgave via de mail info@praktijk-apofyliet.nl of facebook.

Dan ontvang je de gegevens de van belang zijn voor deze activatie.

Opgave kan tot 1 dag van te voren!

 

Uitwisseling ter investering in je Zelf: € 33,33 per activatie/avond en per persoon         

(Graag vooral te voldoen!)

Met deze uitwisseling (die de frequentie van diepgaande transformatie en een nieuw begin in zich draagt) geef je je Zelf akkoord om daadwerkelijk de diepte van de transformatie in te stappen ‘no matter what’, en creëer je een opening om werkelijk de drempel van de nieuwe Creatie en Meesterschap in jouw Zijn binnen te stappen.

Tegelijkertijd dient deze uitwisseling als energetische uitwisseling om deel te nemen binnen het veld wat op dat moment neergezet wordt, begeleid wordt en voorzien wordt van de transmissie van frequenties.

 

 

De volgende activatie avonden staan nog in de planning:

 

Nieuwe specifieke Blauwdruk activaties

De specifieke Blauwdruk activaties worden ook in groepsverband gegeven, op afstand, omdat we in verbinding met elkaar een krachtig groepsveld creëren waarin je je veilig en gedragen kunt voelen, waardoor je je dieper in bewustzijn en afstemming kunt openen en daardoor dieper de activatie kunt toelaten.

Datgene wat geactiveerd mag worden in jouw is afkomstig vanuit je eigen Zijn en betreft mogelijkheden, kwaliteiten, eigenschappen en energie die volledig eigen is. Er komt dus in die zin niets bewustzijn-vreemd aan energie naar binnen. Enkel worden je eigen blauwdrukken die al aanwezig zijn in je Zijn, maar nog niet bewust, gewekt of actief, aangeraakt om dieper bewust te worden en mee te gaan resoneren in wie jij Bent, je pad van groei en ascensie.

Alles wordt afgestemd op wie jij Bent in Essentie en voor jouw hoogste Goed, en in overeenstemming met wat in het nu jouw Hoogste Goed en Zielsevolutie dient.

 

Naast afstands Blauwdruk activaties, zullen verschillende van deze activaties binnenkort ook in een nieuwetijds ‘workshop-vorm’ gegoten worden, en live in groepsverband doorgegeven en ontvangen mogen worden. Dit om ook de gelegenheid te bieden met elkaar live te verbinden, ontmoeten, uit te wisselen en bekrachtigen, wat een nog veel diepere impact mag hebben op de te activeren blauwdrukken en wellicht juist daardoor ook nog veel dieper bewust mogen worden.

Deze dagen zullen er per dag 4 blauwdruk activaties plaats mogen vinden. Daarnaast is er alle ruimte voor uitwisseling met elkaar, processen die aan de orde zijn, de energie van deze tijd die aan de orde is, meer achtergrond en uitleg van de betreffende blauwdrukken, en wat maar aan de orde komt. Het zijn diepgaande maar ook speelse dagen waarin alles mag ontstaan wat wil zijn.

 

 

Gerichte blauwdruk activaties op afstand:

 

5*Blauwdruk van embodyment

Ondersteuning in belichaming van alle reeds geïntegreerde groei, kennis, kwaliteiten, en de kracht, moed, daadkracht om deze daadwerkelijk dieper in de stof tot uitdrukking te gaan brengen (te gaan belichamen en leven). Diepere activatie van je Blauwdruk van embodyment helpt je om steeds hogere lagen van Bewustzijn daadwerkelijk tot in cel- en DNA niveau te ankeren en belichamen.

Datum: 12 augustus van 20.00-20.30 uur

 

6*Blauwdruk van je Missie

Diepere activatie van de Blauwdruk van je Takenpakket en Missie en activatie van je innerlijk vermogen daar dieper zicht op en meer bewuste feeling mee te krijgen. Kan leiden tot diepe inzichten en een gerichtere vormgeving aan je pad in het hier en nu.

Datum: 19 augustus van 20.00-20.30 uur

 

7*Blauwdruk van je Oorspronkelijk Zijn

Je volledig multidimensionaal potentieel wordt ten diepste aangetrilt en geactiveerd, afgestemd op waar jij bent in het nu van je Evolutie. Opdat er een steeds dieper voelen en werkelijk bewust-zijn ontstaat over wie jij Bent door alle dimensies heen, tot in de Godsvonk die je Bent.

Datum: 26 augustus van 20.00-20.30 uur  (Tevens 8-8 portaal!!!)

 

8*Blauwdrukken van Creatie Kracht

Activatie om je eigen Goddelijke Scheppingskracht, door alle voorgaande activaties van blauwdrukken heen, weer volledig aan te spreken en een stuk Meesterschap vanuit eigen Scheppingskracht weer daadwerkelijk te kunnen gaan activeren en belichamen.

Datum: 2 september van 20.00-20.30 uur

 

9* Het 9-9 Portaal

Datum: 9 september van 20.00-20.30 uur

                                

Na de activatie

Na elke activatie ontvang je een kort verslag van mijn ervaringen en datgene wat zich tijdens de activatie heeft aangediend aan energieën, blauwdrukken, Licht hulp, soms gechannelde informatie en alles wat er op zo’n moment maar naar de voorgrond is gekomen!

 

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

            

 

Khemitische Initiaties en activaties

Nieuwe data met nieuwe specifieke activaties en initiaties:

 Initiaties en activaties vanuit het Khemitische veld (Oud Egypte) die een aanzet zullen zijn om diepgewortelde Soulmemories en kwaliteiten van jouw Zijn dieper aan te trillen en te wekken. Zodat je eigen Zijnskwaliteiten, aangetrilt door de Khemitische frequenties, weer geactiveerd kunnen worden. De activaties en initiaties betreffen universele aspecten van jouw Zijn, die vanuit mijn Khemitische achtergrond en Zijn weer aangeraakt en geactiveerd kunnen worden. Deze Universele kwaliteiten dragen allemaal in het NU bij aan het dieper ontwaken van je Bewustzijn, waarbij jouw unieke blauwdrukken steeds dieper gewekt en geactiveerd worden, waarmee je gaandeweg meer zicht krijgt op wie jij Bent, wat je Missie, taken, leerlessen, uitdagingen, kwaliteiten en unieke coderingen je met je meedraagt.

Ongeacht of je wel of geen binding voelt met het oud Egyptische veld, deze oer oude Universele Scheppingsmatrix draagt alle coderingen van Schepping in zich, en waarmee deze dus al jouw facetten van Zijn kan weten te raken.

Vanuit mijn Zijn, welke diep verweven is met het Khemitische Scheppingsveld ,worden de initiaties en activaties, de blauwdruk wekkende frequenties binnen het groepsveld gechanneld, waarbij iedere deelnemer daar uit zal kunnen halen wat voor hem/haar van belang is voor het hoogste goed van dat moment.

De Khemitische initiaties en activaties zetten je eigen Bewustzijn aan om in een nieuwe stroom van herinneren van je eigen Essentie te komen! In jouw tempo, op jouw manier, die passend is bij wie jij nu bent en wie jij in je Essentie Bent!

 

In het korte verslag die je ontvangt na de activatie wordt ook meer tekst en uitleg gegeven van de aanwezige energieën, de frequenties, begeleiding en activatie zelf. Zowel vanuit het Khemitische veld als de Universele waarde daarvan voor het nu.

 

 

Khemitische initiaties en activaties:

 

Ab-Activatie: de Poort van het Hart

i.s.m. Isis, Nephthys, Selket en Neith frequenties

Diepere opening en activatie van je Multidimensionale Hart, die de Poort naar Al Wat Is is.

Datum: Vrijdag 16 augustus 20.00-20.30 uur

 

 

Ankh Activatie: The Key of Life

 i.s.m. Isis en Nephthys frequenties

Het wekken van de Essentiele Levenskracht binnen je Bewustzijn om dieper te ontwaken.

Datum: Vrijdag 23 augustus 20.00-20.30 uur

 

 

Tyet-activatie: The Magic of Being

i.s.m. Isis in de frequenties van  Weret Hekau (Queen of the Magic) en Thoth

Het wekken van de eigen innerlijke Goddelijke Magie, hoger perspectief vanuit het hart en de Universele Mind, openend voor de Universele Language of Light.

Datum:  Vrijdag 6 september 20.00-20.30 uur

 

 

Isis-Osiris-Horus Activatie: the Holy Trinity

i.s.m. Isis, Osiris, Horus

Wekken, activeren en balanceren van je eigen Heilige Drie Eenheid in je allerhoogste Goddelijk Bewustzijn: de Goddelijk Vrouwelijke ,-  Mannelijke en – Kind aspecten van je Zijn, die de doorgang naar je I AM Bewustzijn vormen.

Datum: o.v.b. Maandag 23 september

 

 

Djed-activatie: The resurrection of Being

i.s.m. Osiris, Isis, Horus en Anubis

Het wekken van de Sekhem in je bekkenbodemgebied en activeren van de Blauwdruk van de Djed (wervelkolom) opdat deze op jouw Kosmische Timing stap voor stap of volledig kan gaan activeren, waarbij je alle “Zegels van Zijn’ activeert, balanceert en harmoniseert met elkaar, waardoor ed pijnappelklier volledig geactiveerd kan worden en via het Multidimensionale Hart volledige ‘opstanding’ in Bewustzijn mogelijk wordt, in belichaming in 3D.

Datum:  Vrijdag 11 oktober 2013, 20.00-20.30 uur

 

 

De activaties en transmissies worden afgestemd en gechanneld op het moment/de dag, de energie van dat moment, aanwezige groep deelnemers en Licht Begeleiding die daarbij aanwezig is.

 

Na de activatie

Na elke activatie ontvang je een kort verslag van mijn ervaringen en datgene wat zich tijdens de activatie heeft aangediend aan energieën, blauwdrukken, Licht hulp, soms gechannelde informatie en alles wat er op zo’n moment maar naar de voorgrond is gekomen!

 

 

Investering in je Zelf per activatie/per persoon: € 33,33

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

© Willemien Timmer / Spirituele Praktijk Apofyliet 2013

                                                                                     

 

Tot nu toe zijn de reacties na elke afstandsactivatie geweldig en 

verbluffend hoeveel ervaringen overeen komen!!

Het is geweldig samen in een dergelijk groot en krachtig veld

 met elkaar te vertoeven, de verbondenheid is zeer krachtig!

 

 

  Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013:

 

De nieuwe workshops zijn als altijd volledig afgestemd op de processen, groeithema’s en collectieve stukken die in  deze tijd aan de orde zijn, en die via zowel je persoonlijke processen als het collectief naar voren komen!!

De workshops worden altijd gecreëerd vanuit directe inspiratie, channeling en uitwisseling met elkaar, het gezamenlijke groepsveld dus maar ook afgestemd op individuele processen en kwaliteiten, in samenwerking met Al Wat Is (aanwezige frequenties, begeleiding, frequenties van het moment, etc. op Multidimensionaal niveau).

Naast tekst en uitleg vinden voor dieper inzicht en ook mentaal begrip vinden er gechannelde healingen, transmissies en activaties plaats die je dieper in je eigen Essentie helpen komen.

De workshops bieden dieper inzicht in je eigen processen en Bewustzijn alsmede in wat er gaande is in de energie, veranderingen, groei en Ascensieprocessen van het Grote Geheel.

Ze reiken diepe activaties, transformaties, groei en bewustzijn of bewustwording aan en ondersteunen je daartoe en bekrachtigen je in je eigen Zijn. En stimuleren daartoe ook tot een dieper samenwerking met elkaar, delen en bekrachtigen van elkaar en co-creatie vanuit totale Gelijkwaardigheid. Ze helpen je dus ook daadwerkelijk jouw unieke kwaliteiten in Zijn en Mens-zijn (h)erkennen, ankeren en vormgeven!

 

Deze workshops ondersteunen, activeren en bekrachtigen je op menselijk,  energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau  in je persoonlijke Bewustwordings proces!

En helpen je jouw Goddelijk Zijn in al je kwaliteiten daadwerkelijk in belichaming (embodyment) te brengen !

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                    

 

     Van Basis tot Blauwdruk

 

Deze workshopdag benadrukt opnieuw alle basis waarvan we al zo vaak zeggen ‘dat kennen we al’, op een geheel nieuwe manier, in het licht van deze tijd. De energie na 21-12-12 is van een geheel andere orde en daarmee mogen onze basiskennis en basistechnieken ook verfijnder worden afgestemd. Simpelweg omdat vele oude technieken niet meer werken, want ze resoneren op de oude energie die er niet meer is.

Deze dag staat volledig in het teken van vernieuwende activaties van de oude basis elementen binnen Ascensiegroei en reikt handvaten, tools en technieken aan om geheel op de nieuwe frequenties van het Nu in een versnelde stroming van groei, ankering, uitlijning en belichaming te kunnen komen. Oude valkuilen, oude technieken, de nieuwe manieren van groei en bewustzijn en – wording worden nader onder de loep genomen en dieper geïntegreerd.

Transmissies en channelings zullen diepere Goddelijke kwaliteiten, resonerend op jouw groei in het nu, activeren en daarmee je resonantie volledig in tune brengen met de ongekende mogelijkheden van het nu. Van (nieuwe) basis in de nieuwe aarde matrix naar je eigen Goddelijk Blauwdruk toe werkend om daadwerkelijk jouw Gods Realisatie op aarde manifest te maken!

 

Datum: 7 september 2013, 10.00- ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf: € 99,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

                Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

De diepere Essentie van jouw Zijn gaan verstaan

 

Deze workshopdag is volledig gericht op jouw eigen Zijn en Missie en hoe deze dieper te herkennen, erkennen, activeren en te gaan belichamen (of leven). Vanuit de basis principes van een diepe zelfreflectie, uitwisseling met elkaar, activatie werk en transmissies gaan we een dieper zicht ontdekken over kernkwaliteiten in onze unieke blauwdruk, inspiratie die graag manifest wil worden in ons leven en hoe daartoe te komen.

Hoewel velen spreken en bewust zijn van deze nieuwe tijd, leven vele nog onbewust in oude energie of weten we soms niet hoe ons vrij te maken van de oude energie, patronen en valkuilen. Deze dag is ook hier aandacht voor, hoe we ons Zijn of Zelf daadwerkelijk vanuit de nieuwe energie kunnen benaderen, kunnen zien en kunnen erkennen. Oude verstrikkingen, stiekeme aanhakingen of oude patronen vanuit de oude energie of overleving die je manifestatie van je Zijn in het hier en nu in de weg staan zullen nader onder de loep worden genomen, waardoor enorme ruimte kan ontstaan in nieuwe groei. Hierdoor kan ook je zicht op jouw unieke kwaliteiten, sleutels en bijdrage voor het Grote Geheel ondergesneeuwd raken en niet gezien worden.

Diepere ankering in je Zelf voor verhelderd zicht, hogere en dieper kosmische en aardse uitlijningen en activatie van kernkwaliteiten en meesterschapstukken in jouw groei, essentieel in het hier en nu, zullen aangeraakt mogen worden. Kortom: alles wat leeft in deze tijd en persoonlijke en collectieve processen zal de revue passeren vandaag.

 

Datum: 8 september 2013, 10.00- ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf: € 99,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

               Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Inzicht in de Creatie:  Zielsfamilie

 

De enorme verdieping die dit weekend aan zal reiken, zal immense versnelling, diepgang en transformatie mogen brengen in je eigen bewustzijns-groei en Ascensiepad van het NU. Het zal diepere inzichten in je eigen connecties, contacten en verbinden brengen op heel persoonlijk hier en nu vlak, maar ook Universeel gezien!

Inzicht in je eigen Zielsfamilie en Scheppings structuren is een essentieel handvat voor je eigen Pad van Groei  en her-innering aan je eigen kwaliteiten van Meesterschap. Het kan je je eigen Scheppingsmatrix dieper helpen verstaan.

 

                                              

Zeer actueel in deze processen van Ascensie in het nu!!

 

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen. Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen en immense groei opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnecties en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop over o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

Daarnaast zal het een ontmoetingsweekend zijn waarin zielenmaatjes, - broeders en – zusters met elkaar kunnen uitwisselen over het persoonlijk Ascensie pad, leerlessen, kwaliteiten

 

Datum 12 & 13 oktober 2013 van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 222,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Portaal & Sterrenpoort dagen

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

 

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Na de Ultieme Shift van 21-12-'12 waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zijn gekomen, vind er als vervolg daarvan in 2013 en verdere jaren een duidelijke nieuwe opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Vanuit de 2013 frequentie kunnen we werkelijk gaan werken aan de verdere opbouw van de nieuwe Gouden Tijd, omdat het fundament van de Bewustzijns-shift nu gelegd is. Elk volgend Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie. Maar ook in co-creatie met elkaar helpen we op deze wijze Ascensie voor alles en iedereen werkelijk neerzetten in belichaming, ook in de 3-de dimensie!

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

 

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

 

Eerst volgende portaal dag zal plaats vinden in workshop/groepsverband op 9-9 Portaal (9 september 2013)

                                                                                               

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                          Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

           

 

 

 

 

 

Grote voorraad-opruimingsactie van kristallen via Facebook en nu ook hier!!!

Heel veel grote kortingen op de nog aanwezige voorraad Meesterkristallen en sieraden! De komende periode zullen er steeds nieuwe aanbiedingen toegevoegd gaan worden!

 

Like de pagina en zie en geniet van alle facebook-aanbiedingen op:

https://www.facebook.com/pages/Spirituele-Praktijk-Apofyliet/118093274938653 

 

Voorraad-leegverkoop

 De komende periode zullen er steeds meer kristallen en sieraden die al langere tijd op voorraad liggen hier voor extra lage aanbiedingsprijzen aangeboden worden.....de voorraad mag slinken, zonder er ruimte komt voor wat nieuws!!

 

 Kenmerken van kristallen van Praktijk Apofyliet:

 

 *Elk kristal is per stuk uitgezocht op kristal- en energetische kwaliteiten, en dus altijd van een hoogwaardige kwaliteit op alle fronten.

 

 *Alle kristallen en producten van Praktijk Apofyliet zijn krachtig werkzaam op je groei- en Ascensie processen, omdat alles wat aangeboden is werkzaam is op 13-voudig of Multidimensionaal niveau.

 

 *Geen grote inkoop waarbij kwaliteit dus wisselt of gemixt is zoals velen dat wel aanbieden (mooie en minder mooie kwaliteit als je bijv. per kilo koopt).

 

 *Prijzen liggen daardoor soms misschien iets hoger, maar daarmee heb je gegarandeerd een waardevol kristal welke je groei krachtig ondersteund!

 

 *vrijwel elk kristal is voorzien van een reading of ten minste beschrijving van eigen hand. Vaak ook voorzien van persoonlijke reading voor wat het kristal ook voor jou specifiek kan betekenen (al geldt dat nu niet voor de aanbiedingen!)

 

 *Meer tekst, uitleg, begeleiding of ondersteuning is daarnaast ook onderdeel van de service!

 

 Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!

 Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 Zolang de voorraad strekt!! En alleen via Facebook!!!

 

 

Via deze facebook pagina vind je altijd up to date informatie, aanbiedingen, nieuwe producten en informatie over de energieën van deze tijd!!

                                             

 

 

Speciale Merkaba’s van Arkansas bergkristal, rookkwarts of rozenkwarts

 

Speciaal geactiveerde Merkaba hangers die je gaan ondersteunen om je eigen Meesterschaps Blauwdruk dieper te wekken en te activeren binnen je Multidimensionaal potentieel.

 

Prijs: nu opruiming actie voor

Rozenkwarts (kleinere Merkaba) € 15,50

Arkansas Bergkristal € 18,50

Rookkwarts € 18,50

Afmetingen: gemiddeld rond de 2,5 cm doorsnede. De rozenkwarts rond 1,8 cm

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit kristallen die allemaal handgeslepen zijn, daardoor soms iets wisselend van formaat en dikte. Met zilveren ingeboord hangoogje.

 

De Merkaba

De Merkaba is een driedimensionale davidsster van energetische lijnen die als Lichtvoertuig om jouw Lichtlichamen heen zit.

Wanneer je de MERKABA activeert blijft je aura volledig beschermd. Je kunt het activeren van je MERKABA  gebruiken als ondersteuning in je spirituele ontwikkeling en Bewustwordingsgroei, zolang je nog niet verlicht bent. De MERKABA helpt je elke dag (als je deze elke dag activeert middels specifieke technieken) om in het Christus bewustzijn en de Liefde te blijven. Je blijft dan in een staat voorbij 3D.

Met behulp van de activatie van je Merkaba help je jezelf om je Hoger Zelf in al je chakra’s te laten indalen, en is dus een groot ‘hulpmiddel’ op weg naar je Ascensie.

De Merkaba bestaat uit 2 driehoeken die deels in elkaar schuiven/versmelten.

De bovenste driehoek = zon tetraëder = mannelijke energie

De onderste driehoek = aarde tetraëder = vrouwelijke energie

 

Rookkwarts

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De kracht van rookkwarts brengt een krachtige en prachtige uitlijning met hemelen en aarde. Het helpt je heel diep te centreren in jouw Zijn en vandaaruit op een gelijkwaardige manier in diepte en hoogte je verbindingen met hemelen en aarde en Al Wat Is vast te houden. Hierdoor opent de energie van dit kristal je in de meest optimale staat om zoveel als mogelijk Hogere licht en Bewustzijn binnen te halen, en dit tevens diep te ankeren en aarden. Doordat ook je verbindingen met Moeder aarde via jouw eigen aardebewustzijnsvelden verder geopend worden, helpt dit kristal je tevens om krachtig geaard en in je eigen kracht in het leven te staan. Dit ondersteund ook een enorme doorstroom van je energie en een diepere indaling van je Hoger Bewustzijn in het hier en nu. Dit kristal ondersteunt je dus krachtig om dicht bij jouw Zijn te komen en diep geankerd in het hier en nu en in je Hoger Bewustzijn te kunnen functioneren. Het opent poorten in je Zijn naar diepere wezenslagen van je zelf die nog niet eerder aan het Licht konden komen, en brengt daar aarding, vernieuwing of integratie waar nodig is. Tevens helpt het kristal je energieën loslaten en afvoeren.

Een prachtige hulp bij jouw groei van integratie en verdieping op je Ascensiepad!

© Willemien Timmer 2011

Rozenkwarts:

Korte algemene reading op de energie van dit kristal:

De transparante rozenkwarts van hoge frequentie en ultieme zachtheid legt als het ware een warme deken van healing, troost en zachtheid om je heen. Vanuit deze frequentie wordt het makkelijker in je eigen hart en Bewustzijn je Onvoorwaardelijke Liefde en compassie toe te laten in alle Wezenslagen, vanuit een werkelijk Oneindig Zijn en verbondenheid met Al Wat Is. De kracht van deze rozenkwarts leert je alle facetten van vergeving, acceptatie en leven zonder oordeel. Leven vanuit een volledig geopend hart. Het helpt je doorlopend in je Hart, compassie, Liefde en hogere afstemming te blijven en van hieruit ten volle te leven, te groeien en bewuster te worden.

Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts brengt een krachtige balans tussen hemelen en aarde in je Bewustzijn opdat het je centrum (je hartchakra) tussen hemelen en aarde versterkt, activeert en ondersteunt en in een uitlijning brengt.

Dit kristal ondersteunt ook bijzonder liefdevol bij healing en transformaties van oude onzekerheid, Zielenpijn, dualiteit, afgescheidenheid en welke andere belemmeringen je Ziel nog kent. Ze opent deze Liefdevol en zacht en omhult ook deze facetten van je Zijn met een liefdevolle zachte deken, opdat het makkelijker wordt er naar te kijken, te doorzien en te omarmen, zodat het kan helen op alle niveau’s.

De zachte kracht van dit kristal is sterk verbonden met je Vrouwelijke (Godinnen)kracht en kan ook dergelijke initiaties weer in her-innering brengen binnen je Bewustzijn. Puur Goddelijke Vrouwelijke Kracht kan daarmee weer meer ruimte krijgen binnen je Bewustzijn, groei en Leven. Dit heelt vele oude gekwetste onbalans van o.a. mannelijke energiefacetten die meer de overhand hebben (gehad) en of het vrouwelijk aspect hebben onderdrukt. Er mag dus met behulp van dit kristal ook meer versmelting van Mannelijk en vrouwelijk optreden, en healing binnen deze beide facetten van je Zijn.

Zeer krachtige doch zachte healer op ultiem Liefdevol niveau.

© Willemien Timmer, 2010

 

Aquamarijn

Prijs: € 13,- per stuk    nu opruiming actie voor € 8,-                       

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit zacht blauw en half transparant.

 

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieën van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

Blauwe Andes Opaal

Prijs: € 8,50 per stuk                     

Afmetingen: 1mini knuffelsteen formaat

Kenmerken: mooie kwaliteit van helderblauw tot lichtblauw en soms met enig bruinig moedergesteente.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Zacht zee blauw van kleur, soms iets doorschijnend, daardoor onderscheid blauwe Andesopaal zich. Bijzonder mooi, met een aantrekkende kleur. Deze opaal bezit een bijzondere glans en kleur, maar niet het opaliserende effect. Het is bijzonder kostbaar (duur), omdat het zo veel voor komt.

Deze zacht blauwe opaalsoort brengt je energie meer in stroming. Het zet aan tot grote schoonmaak in met name het emotioneel gebied en brengt je hier direct tot de kern van de problemen. Maar biedt hierin ook inzicht en stroming van energie, waarmee het ook de oude energie helpt afvoeren.

Deze opaal kan confronterend werken opdat het de emoties en gevoelens waar het om gaat direct, zonder pardon, voor je plaatst. Waarmee het ook direct healing mag brengen.

Ondanks dat, is dit toch een bijzonder liefdevol, zachte kristalsoort die een bijna onnatuurlijke Liefde en aantrekkingskracht uitstraalt. En juist hiermee helpt deze opaal je je Zelf in alle Delen te herkennen en helen.

Het helpt je daarnaast om je gevoelens en emoties beter te laten doorstromen, zodat ze zich fysiek niet gaan vastzetten en tot kwalen of klachten kunnen leiden.

Ook de zachte Engelen Kracht is in deze kristalsoort vertegenwoordigd.

De kracht van deze opaal is verbonden met het Nieuwe Tijdperk en het Aquarius Bewustzijn. Hiermee opent het Hogere Delen van je Zelf voor de connectie met het Walvissen- en Dolfijnen Bewustzijn. Opdat heel je voelen gezuiverd wordt en verbonden wordt met je Hoger Bewustzijn, opdat je voelen en intuïtie de leidraad is in je leven.

Middels de connectie met de Walvissen- en Dolfijnen Matrix via dit kristal, sta je in wisselwerking met deze wijze Meesters, die hun Oorsprong op Sirius hebben, waarmee dit kristal ook verbonden is. En waarmee je Lichtcoderingen, informatie en Wijsheid kunt uitwisselen.

© Willemien Timmer, april 2006

 

Danburiet

Prijs: nu opruiming actie klein voor € 9,50 en groot voor € 15,-

Afmetingen: kleine natuurlijke ruwe puntjes

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit helder transparant met inwendige fonkelingen.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Danburiet is een hoogfrequent nieuwetijds kristal wat nog steeds relatief weinig voorkomt. Het draagt zeer zachte, hoge, ijle frequenties die van origine androgyn zijn (dus noch mannelijk, noch vrouwelijk). De Liefdesenergie die danburiet met zich meedraagt is van een ongekend hoog kaliber. Zeer zacht en hoog qua energie, maar daarmee ook een enorme Lichtkracht.

Het werken met danburiet heeft veelal alleen echt zin wanneer je al de nodige zwaarte getransformeerd hebt en al een grote potentie aan Lichtkracht in al je systemen kunt dragen. Dat betekend niet alleen op je Hogere Bewustzijnslagen, maar betekend zeer zeker ook in je auravelden en fysieke systemen. Juist vanwege de fragiele, hoge frequenties van danburiet, heeft het dan pas echt toegang tot alle lagen van je Bewustzijn en wordt de Kracht van danburiet werkelijk geopenbaard en voelbaar.

Danburiet kent zeer hoge verbindingen met o.a. het Regenboog Licht van deze nieuwe Tijd (New Rainbow Light Codes), het Kristallijne Licht, het Bewustzijn van Maria, Maria Magdalena, maar ook met de Engelensferen.

Middels deze verbindingen en de unieke kracht van danburiet worden er steeds hogere Wezenslagen van je Bewustzijn geopend voor je eigen Monadisch Licht. Dat betekend enorme openingen in je Bewust ZIJN en brengt enorme transformaties en groei teweeg. Maar nogmaals, alleen wanneer jij daar aan toe bent en je systemen dat ook kunnen dragen. Als er nog veel dualiteit of Ego Zelf energieën in je systeem aanwezig zijn, zal danburiet weinig tot niets voor je kunnen betekenen!

Wanneer je hard aan je eigen groei werkt en op vele lagen van je Bewustzijn al bewust voor het Ascensie Pad gekozen hebt (met daarbij alle uitdagingen die daarbij horen!) kan de danburiet helpen steeds meet je Goddelijk Plan en bedoeling binnen te halen in je leven. Kortom: danburiet helpt je steeds meer je eigen Meesterschapspad te gaan zien, ervaren, belichamen en leven en doet dit op Multidimensionaal niveau (op alle Wezens lagen dus van je Monadisch Licht!).

Dat betekend echter ook dat oude pijnstukken en zwaarte daardoor ook aan het Licht zullen komen vanuit hogere Bewustzijnslagen en Galactische thematieken.

Echter de kracht van danburiet is zo zacht en liefdevol dat zij ook ondersteunt in de omarming van deze stukken voor transformatie en verankeringen daarvan.

© Willemien Timmer 2009

 

 

Lemurisch Iris kristal knuffelsteen

Prijs: nu opruiming actie voor € 6,-         

Afmetingen: knuffelsteen groot formaat

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit half transparant en inwendige regenboogjes.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Dit geheel nieuwe tijds kristal draagt een enorme Lichtkracht, die zich kenmerkt door helderheid, kracht, Licht, vertrouwen en hoop, is als een Lichtbaken in tijden van verandering. Het kristal draagt directe connecties naar de Krachten van de Regenboog, de 12 Goddelijke- en 12 Galactische Stralen en de Elohim. Deze kwaliteiten, frequenties en krachten ondersteunen je in je groei en maken je steeds bewuster van je werkelijke Zijn. In Lemurische tijden werden deze kristallen gebruikt door de ‘Zieners van het Hart’  om in Zuiverheid telkens opnieuw af te stemmen wat noodzakelijk is qua Creatie in het Zelf en op aarde, en daarom ook dragen ze de naam Iris kristal. Het centreert en brengt tot de Ware Zuivere Kern.

Het kristal helpt je op een zeer zachte, vriendelijke en liefdevolle wijze steeds meer in je Zelf naar binnen te kijken. In eerlijkheid, oprechtheid en acceptatie, om tot opheldering te komen wat er werkelijk leeft in je, wat nog gezuiverd, opgehelderd of bewust gemaakt dient te worden.

Dit kristal verschaft dan ook inzichten in je Zelf, maar reikt daarmee ook gelijk healing, vertrouwen, bewustwording en moed aan.

Het helpt je om steeds meer met de ogen van je Hart, in mededogen, neutraliteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en overkoepelende Helderheid je eigen Zijn onder de loep te nemen. Waar kun je nog in groeien? Wat dient nog geschoond te worden? Welke leerlessen laat ik links liggen? Waar ligt mijn essentie en Kern? Ben ik werkelijk mijn Zielen Plan aan het leven, neerzetten en uitdragen? Allemaal vragen, en nog veel meer, die in eerlijkheid aanschouwt mogen worden in het Licht van Lemurisch Iris Kristal.

© Willemien Timmer 2008

 

Tanzaniet

Prijs: nu opruiming actie voor € 15,-      

Afmetingen: kleine ruwe brokjes, zeer uniek!

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit van de zeer weinig voorkomende tanzaniet. Zeer uniek. Prachtige depe kleur. Ruwe mini brokjes!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Tanzaniet behoort eigenlijk niet meer tot de half edelstenen, maar tot de groep ‘edelstenen’. Naarmate het kristal helderder en transparanter wordt, des te duurder en waardevoller is het. Voor het werken met de energie van tanzaniet volstaat echter ook een minder helder stuk.

Tanzaniet is een echte Nieuwe Tijdssteen, hoewel het er een is die nog weinig bekendheid geniet. Tanzaniet bezit een heel hoge (12D) energie, en brengt hiermee vele nieuwe verbindingen en energieën van je Hoger Zelf vanuit de hogere dimensies, meer naar hier.

Tanzaniet stimuleert daarnaast het keel- en het kruinchakra en eventueel aanwezige mediamieke talenten.Tanzaniet bevordert visioenen en helpt ze verwoorden, het bevordert de communicatie, en het eigen ik te leren kennen en ten volle te (kunnen) benutten.

Er zijn weinig kristallen die echt sterk op de achterzijde van je lichaam en energie werken, Tanzaniet is een van de weinige kristallen die dat wel kan. Het geeft veel ruimte en zuivering aan het achterhoofd, de nek en de schouders. Hier heelt het oude (karmische) stukjes die je niet langer dienen, maar die je mogelijk al lange tijd letterlijk ‘op je nek’ zaten.

Het geeft een stimulans om je Zelf meer neer te zetten.

Het balanceert mannelijk-vrouwelijk en  links-rechts. Hierdoor ook is het een goede meditatiesteen die rust brengt.

© Willemien Timmer januari 2006

 

Groene toermalijn (verdeliet)

Prijs: nu opruiming actie 001 voor € 88,- en 002 voor € 77,-         

Afmetingen: ruwe kleine natuurlijke staafjes, oorsronkelijke groeivorm

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit AAA kwaliteit van de bijna onbetaalbare groene toermalijn!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Groene toermalijn heelt het vredesgevoel in het hart. Het brengt emotionele balans tussen je innerlijk kind en je hart. Maar balanceert ook daadkracht en mentale kracht uit.

Met zachte kracht opent dit kristal je hart verder van diepe oeroude verbindingen met Moeder Aarde. Het verbind je (opnieuw) met oude gaven en kwaliteiten uit tijden van Moeder Aarde inwijdingen. Wanneer jij deze reeds (in verleden incarnaties) hebt ondergaan, zal dit kristal deze verbindingen weer blijvend activeren. Wanneer jij deze nooit in verleden levens ervaren hebt, zal het kristal je mettertijd deze inwijdingen geven.

Dit kristal heelt heel diepe lagen van je hartniveau. Oude pijnen en trauma’s, soms zelfs van Galactische levens (voor je aardse levens) mogen getransformeerd worden en bezien in een nieuw Licht. Dit helpt je je hart tot in de kern te kunnen openen om opnieuw connectie te kunnen maken met wie je Werkelijk Bent vanuit je Oorsprong. Een liefdevol Wezen vol Liefde, Kracht en Licht. En brengt dit ook tot diep in je aarding.

Het gaat hier om de inwijding van het hart, de inwijding in het hart van Moeder Aarde. Het kristal is dan ook sterk verbonden met Gaia (het elementale wezen/de bezieling van Moeder Aarde).

Deze inwijdingen houden grote verbanden in zich die te maken hebben met het ontstaan en de geschiedenis van Moeder Aarde, de kennis van Gaia en de rijken die op en in de Moeder Aarde leven.

Dit kristal opent dus naast de Hartkracht ook de verbindingen vanuit je hart met het Hart van Moeder Aarde. Het brengt jouw hartkracht tot diep in je aarding en verbind je met Moeder Aarde’s Hart. Opdat je in Eenheid leer samenwerken met natuurrijken om het Paradijs op aarde te creëren. Moeder Aarde kan je nuttige lessen leren, en in connectie met diverse natuurrijken brengen. Bijv. de helende krachten van planten en kruiden, maar ook directe(re) connecties met de Elfen volkeren tot stand brengen. Dit kristal ondersteund en begeleid je in deze groei.

Een bijzonder kristal voor de Nieuwe Tijd!

©Willemien Timmer januari 2006

 

 

Herkimer diamant hanger

Prijs: nu opruiming actie voor € 25,-

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit helder transparant, fonkelend. Mini natuurlijke dubbeleinders in zilveren zetting. Uniek en weinig voorkomend!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Herkimer diamant is een zeer krachtige healer, met een enorm hoge Lichttrilling die feilloos aansluit bij de zeer hoge frequenties die momenteel in en op aarde binnenkomen.

Echter, Herkimer diamant is daardoor niet voor iedereen even geschikt. Je dient al een groot stuk Bewuste groei te doorlopen wil je echt baat hebben bij de hoge Lichttrilling van dit kristal, anders zal het je alleen maar uit je aarding en balans trekken en je dus van de wal in de sloot helpen. Uiteraard is dat nooit de bedoeling!

Herkimer diamant straalt het Kristallijne IK BEN Licht uit en bij het samenwerken met dit kristal is dat precies wat het aan zal trillen in jouw Bewustzijn. Het zal inhaken op jouw eigen 13-voudig overkoepelend Monadisch Bewustzijn, om op deze wijze zo ver als mogelijk is binnen  jouw evolutiespiraal van groei in het NU moment, zoveel als mogelijk Bewustzijnslagen in je Bewustzijn verder te openen. Dit zal allereerst een immense opschoning inhouden, waarna je steeds meer verdieping zult gaan ervaren en de nieuwe Wezenslagen van je Bewustzijn zult kunnen verkennen. Eventuele Kennis, Wijsheden, tools die voor je incarnatie in het hier en nu belangrijke Sleutels vormen, kunnen daarmee weer in je Bewustzijn her-innert worden en toepasbaar en/of inzetbaar worden.

Echter, weet dat de kracht van Herkimer zo groot is dat het naast deze Multidimensionale Zuivering, opening en activering ook enorme uitdagingen van je zal vergen. Want naast alleen puur aardse karmische stukken, zullen ook Galactische en zelfs Kosmische dualiteitstukken en schaduw belicht gaan worden om doorzien, omarmt en geheeld te worden. Enerzijds betekend dat een opschoning op niveaus als nooit te voren, anderzijds ook dat een enorme uitdaging en vraagt om een enorm diepe aarding en Vertrouwen in je Zelf en je Zijn, maar ook de nodige dosis moed en doorzettingsvermogen en een drive vanuit de Passie van je Ziel om het totale proces van Ascensie op alle lagen aan te gaan!

Het vraagt ook openheid en het overstijgen van elk verwachtingspatroon, opdat je hierin Wezenslagen, ervaringen en Soul Memories kunt tegenkomen die je wellicht niet voor mogelijk hield. Echter, ook dat zal veel opheldering over de wortels van jouw IK BEN Bewustzijn kunnen opleveren en je ondersteunen in een steeds dieper incarneren van je Multidimensionale Zijn in je fysieke lichaam en aardse 3D leven.

De Herkimer ondersteund dus werkelijk in het stap voor stap dieper incarneren in je fysieke lijf (her-inneren van je DNA, je coderingen en de daarin opgeslagen Kennis en Bewustzijn) en dus Ascenderen.

De frequenties van herkimer diamant werken zeer diep zuiverend en transformerend door, door alle Multidimensionale lagen van Zijn, en dus ook door alle evolutiespiralen die jouw Ziel in dit Universum kent/heeft gekend. Dat betekend een immense opschoning en telkens opnieuw ‘fine tuning’ en uitlijning naarmate meer en meer geschoond en verhelderd is. Telkens opnieuw brengt het alle geschoonde, geopende, bewust gemaakte dimensies van je Zijn weer met elkaar in verbinding en herschikt, lijnt uit op alle andere dimensies, facetten en wezenslagen van je Zijn.

Deze herkimer diamanten brengen je dus een voortdurend diepgaand proces, aansluitend op de ‘flow’ van deze tijd. Maar realiseer je dat dat best uitdagend, confronterend en pittig kan zijn. Want herkimer vraagt doorzettingsvermogen, moed, durf en alle kracht en Passie van je Zijn om tot de diepste opschoning aller tijden te komen, ten behoeve van je eigen Ascensie en Heelwording!

Herkimer diamand werkt qua Bewustzijn hiervoor krachtig samen met de Kristallijne Coderingen waaruit het Universum is opgebouwd in de vele dimensielagen en subdimensies en die ook in onze systemen, genen, en blauwdruk besloten ligt, opdat we uiteindelijk ook terug kunnen keren in ons Oorspronkelijke Kristallijne IK BEN Bewustzijn.

© Willemien Timmer april 2010

 

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

Heel veel meer aanbiedingen vind je op mijn facebook pagina of

in de aankomende nieuwsbrief!

 

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

 

Opheffingsuitverkoop, zolang de voorraad strekt op: www.trommelsenzo.nl voor alle producten geldt 25 % korting!!!!

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Augustus 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag  12 aug  20.00-20.30 uur

Afstand Blauwdruk Activatie

 

Embodyment

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Vrij 16 aug ‘13

20.00-20.30 uur

Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Ab-Activatie: de Poort van het Hart

i.s.m. Isis, Nephthys, Selket en Neith

 

Diepere opening en activatie van je Multidimensionale Hart, die de Poort naar Al Wat Is is.

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Maandag  19 aug  20.00-20.30 uur

Afstand Blauwdruk Activatie

 

Missie

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 23 aug. ’13

20.00-20.30 uur

Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Ankh Activatie: The Key of Life

 i.s.m. Isis en Nephthys frequenties

 

Het wekken van de Essentiele Levenskracht binnen

je Bewustzijn om dieper te ontwaken

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag  26 aug  20.00-20.30 uur

Afstand Blauwdruk Activatie

 

Oorspronkelijk Zijn ( en 8-8 Portaal!!)

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

zat 31 aug & zond. 1 sept. ‘13

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 8:

Heilige Plaatsen en multidimensionale Portalen, deel 2

 

Groep is al vol!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2013

 

 

 

 

 

 

Zon 1 sept

 

 

 

Maandag  2 september 20.00-20.30 uur

Afstand Blauwdruk Activatie

 

creatiekracht

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Vrij 6 sept ‘13

20.00-20.30 uur

Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Tyet-activatie: The Magic of Being

i.s.m. Isis in de frequenties van  Weret Hekau (Queen of the Magic) en Thoth

 

Het wekken van de eigen innerlijke Goddelijke Magie, hoger perspectief vanuit het hart en de Universele Mind, openend voor de Universele Language of Light.

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Zat. 7 sept ‘13

10.00-16.30 uur

Van Basis tot Blauwdruk

 

Deze workshopdag benadrukt opnieuw alle basis waarvan we al zo vaak zeggen ‘dat kennen we al’, op een geheel nieuwe manier, in het licht van deze tijd. De energie na 21-12-12 is van een geheel andere orde en daarmee mogen onze basiskennis en basistechnieken ook verfijnder worden afgestemd. Simpelweg omdat vele oude technieken niet meer werken, want ze resoneren op de oude energie die er niet meer is.

Deze dag staat volledig in het teken van vernieuwende activaties van de oude basis elementen binnen Ascensiegroei en reikt handvaten, tools en technieken aan om geheel op de nieuwe frequenties van het Nu in een versnelde stroming van groei, ankering, uitlijning en belichaming te kunnen komen. Oude valkuilen, oude technieken, de nieuwe manieren van groei en bewustzijn en – wording worden nader onder de loep genomen en dieper geïntegreerd.

Transmissies en channelings zullen diepere Goddelijke kwaliteiten, resonerend op jouw groei in het nu, activeren en daarmee je resonantie volledig in tune brengen met de ongekende mogelijkheden van het nu. Van (nieuwe) basis in de nieuwe aarde matrix naar je eigen Goddelijk Blauwdruk toe werkend om daadwerkelijk jouw Gods Realisatie op aarde manifest te maken!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,- per persoon

 

 

 

 

Zond. 8 september 2013 10.00-16.30 uur

De diepere Essentie van jouw Zijn gaan verstaan

 

Deze workshopdag is volledig gericht op jouw eigen Zijn en Missie en hoe deze dieper te herkennen, erkennen, activeren en te gaan belichamen (of leven). Vanuit de basis principes van een diepe zelfreflectie, uitwisseling met elkaar, activatie werk en transmissies gaan we een dieper zicht ontdekken over kernkwaliteiten in onze unieke blauwdruk, inspiratie die graag manifest wil worden in ons leven en hoe daartoe te komen.

Hoewel velen spreken en bewust zijn van deze nieuwe tijd, leven vele nog onbewust in oude energie of weten we soms niet hoe ons vrij te maken van de oude energie, patronen en valkuilen. Deze dag is ook hier aandacht voor, hoe we ons Zijn of Zelf daadwerkelijk vanuit de nieuwe energie kunnen benaderen, kunnen zien en kunnen erkennen. Oude verstrikkingen, stiekeme aanhakingen of oude patronen vanuit de oude energie of overleving die je manifestatie van je Zijn in het hier en nu in de weg staan zullen nader onder de loep worden genomen, waardoor enorme ruimte kan ontstaan in nieuwe groei. Hierdoor kan ook je zicht op jouw unieke kwaliteiten, sleutels en bijdrage voor het Grote Geheel ondergesneeuwd raken en niet gezien worden.

Diepere ankering in je Zelf voor verhelderd zicht, hogere en dieper kosmische en aardse uitlijningen en activatie van kernkwaliteiten en meesterschapstukken in jouw groei, essentieel in het hier en nu, zullen aangeraakt mogen worden. Kortom: alles wat leeft in deze tijd en persoonlijke en collectieve processen zal de revue passeren vandaag.

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,- per persoon

 

 

 

 

Ma 9 sept ‘13

10.00-16.30 uur

9-9 portaal

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

Maandag 9 sept. ’13

20.00-20.30 uur

Extra Afstand Blauwdruk activatie:

9-9 portaal

 

 

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 21 & 22 sept

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 9:

Het Hart van het Egyptisch veld: Dendera en Abydos

 

Groep is vol!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Maandag 23  sept. ’13

20.00-20.30 uur

o.v.b. Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Isis-Osiris-Horus Activatie: the Holy Trinity

i.s.m. Isis, Osiris, Horus

 

Wekken en activeren en balanceren van je eigen Heilige Drie Eenheid in je allerhoogste Goddelijk Bewustzijn: de Goddelijk Vrouwelijke ,-  Mannelijke en – Kind aspecten van je Zijn, die de doorgang naar je I AM Bewustzijn vormen.

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2013

 

 

 

 

 

 

Zon 6 okt ‘13

Pillar of Light Symposium te Nieuwegein:

Co-creatie met Nanco Immanuel, Anne-Marie Splinter, Vincent Rikkerink en Arco Groeneveld

 

 

Nadere info volgt ter zijner tijd

 

 

 

 

Do 10 okt ‘13

10.00-16.30 uur

10-10 portaal

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 

 

 

 

 

Vrij 11 okt

 

 

 

Vrijdag 11 okt. ’13

20.00-20.30 uur

Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Djed-activatie: The resurrection of Being

i.s.m. Osiris, Isis, Horus en Anubis

 

Het wekken van de Sekhem in je bekkenbodemgebied en activeren van de Blauwdruk van de Djed (wervelkolom) opdat deze op jouw Kosmische Timing stap voor stap of volledig kan gaan activeren, waarbij je alle “Zegels van Zijn’ activeert, balanceert en harmoniseert met elkaar, waardoor ed pijnappelklier volledig geactiveerd kan worden en via het Multidimensionale Hart volledige ‘opstanding’ in Bewustzijn mogelijk wordt, in belichaming in 3D.

 

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 12 & 13 okt ’13

10.00-16.30 uur

Inzicht in de Creatie:  Zielsfamilie

 

De enorme verdieping die dit weekend aan zal reiken, zal immense versnelling, diepgang en transformatie mogen brengen in je eigen bewustzijns-groei en Ascensiepad van het NU. Het zal diepere inzichten in je eigen connecties, contacten en verbinden brengen op heel persoonlijk hier en nu vlak, maar ook Universeel gezien!

Inzicht in je eigen Zielsfamilie en Scheppings structuren is een essentieel handvat voor je eigen Pad van Groei  en her-innering aan je eigen kwaliteiten van Meesterschap. Het kan je je eigen Scheppingsmatrix dieper helpen verstaan.

 

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen. Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen en immense groei opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnecties en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop over o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

Daarnaast zal het een ontmoetingsweekend zijn waarin zielenmaatjes, - broeders en – zusters met elkaar kunnen uitwisselen over het persoonlijk Ascensie pad, leerlessen, kwaliteiten.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Zat 19 oktober

10.00-16.30 uur

De Essentie van de Nieuwe Tijd en co-creatie

 

Waar draait alles nu precies om in deze tijd en tijdsperiode, en wat zijn de wezenlijke verschillen met  voor de shift van 21-12-’12 en het nu? Op welke nieuwe wijzen kunnen we groeien in het nu en vorm geven aan wie we Zijn? Waarin liggen in het nu de uitdagingen van groei? De valkuilen en de patronen om te gaan herkennen en doorbreken? Welke handvaten, tools en meesterschapskwaliteiten zijn daarvoor al beschikbaar? En hoe zet ik deze in?

Hoe kan ik mijn Essentie dieper verkennen en erkennen en daarmee ook manifest maken in de 3D wereld van alledag? Waarin ligt mijn kracht, uitdaging en missie?

Deze workshop zal antwoorden proberen aan te reiken door gezamenlijke co-creatie en uitwisseling met elkaar als aanwezige groep. We kunnen vanuit datgene wat zich aandient verder de diepte in gaan werken om nieuwe vormgeving binnen ons eigen leven te gaan manifesteren.

Transmissies en channelings zullen helpen om dieper bij je eigen antwoorden te komen, de essentie van jouw Zijn en jouw unieke ascensie pad in het hier en nu. Om zodoende ook dieper te gaan verstaan wat deze tijd werkelijk inhoudt en welke oneindige mogelijkheden er zijn om ons Goddelijk Zijn werkelijk in de belichaming van het fysieke lichaam vorm te geven.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 26 & 27 okt

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 10:

Leringen van Khemitian Masters & Farao’s voor het hier en nu:

Living by the Law of One: Teachings of Master Achnaton

 

Groep is vol!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

     

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J