Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits December 2009

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

         *Wijzigingen & updates & Mededelingen

         *Persoonlijke workshops bij Praktijk Apofyliet

*Algemeen over de gechannelde sessies en workshops bij

   Praktijk Apofyliet

*Integratie workshops eind 2009 t.b.v. jouw groei

*Voorproefje: Nieuwe Ascensie workshops 2010

*In the Spotlight deze maand: Lavendel fluoriet

*Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Ultieme prachtige tijden met ongekende mogelijkheden in groei, deze afgelopen en komende periode. Twee zeer krachtige 11-11-11 Poort openingen zijn net achter de rug, en daarmee de afsluiting, heling en transformatie van vele oude duale stukken.

Prachtige en zeer krachtige initiatiedagen waarop immens veel mogelijk bleek aan healingwerk, bewustwording, opening en activaties.

En tegelijkertijd is er ook alweer zoveel in een nieuwe stroming gebracht en werkt zich door ons Bewustzijn, het Collectief en het Universum heen op weg naar een nieuwe climax in Transformatie. Nog een zeer essentiële Poort opening staat in het vooruitzicht op 12 december, welke van wezenlijk belang is voor onze groei in Bewustzijn! Deze poort staat in het teken van de Ultieme Integratie.

En ook met de start van het nieuwe jaar zullen we weer een geheel nieuwe energie met nieuwe uitdagingen, leerprocessen en frequenties binnen treden.

Verderop in deze nieuwsbrief lees je daar vast van alles over!

 

Dit jaar (2009) bestond Spirituele Praktijk Apofyliet 5 jaar. Op 1 januari 2004 heeft de praktijk haar deuren voor het eerst officieel geopend. En sinds die tijd is de praktijk, de werkwijze, vormgeving en ook de mogelijkheden qua workshops enorm gegroeid en uitgebreid. Meegaand telkens opnieuw op de Flow van frequenties die Spirit ons aanreikt bood dat telkens vernieuwing en verandering aan, afgestemd op de tijd waarin we leven. We genieten nog steeds met volle teugen van alle prachtige ontmoetingen, bijzondere uitwisselingen, hartverwarmende momenten met elkaar, kleine en grote wonderen, intense activaties en initiaties die we met jou/jullie mogen delen. En we hopen dan ook vanuit onze eigen vernieuwing nog heel wat jaartjes verder te mogen met de praktijk en alle activiteiten daarom heen.

Om dit 5-jarig bestaan feestelijk met elkaar te vieren zijn er afgelopen jaar al meerdere malen speciale aanbiedingen geweest. En zo ook besluiten we de maand december met een aantal nieuwe aanbiedingen ter ere van het 5-jarig bestaan. Verderop in deze nieuwsbrief zul je deze aanbiedingen her en der verspreid tegen komen!

 

Kort maar krachtig wens ik je verder weer veel leesplezier met deze nieuwsflits en wie weet tot ziens!

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Wijzigingen & updates & Mededelingen:

 

*Praktijk uur-consulten zijn weer mogelijk, zij het op een aantal vaste dagen en data om mee te starten. Heb je hier belangstelling voor? Laat het weten, dan mail ik je de mogelijke data en tijden en kunnen we wellicht tot een afspraak komen.

Vooralsnog zijn de consult-dagen wisselend gepland op dinsdag, woensdag en donderdag. (Eventueel in overleg ook andere mogelijkheden!)

 

December aanbieding 5-jarig bestaan Praktijk Apofyliet op de praktijk consulten:  geldig van 5 t/m 25 december 2009:

Omdat de maand december de laatste maand is waarin Praktijk Apofyliet haar

5-jarig bestaan viert, een extra aanbieding voor de maand december:

Voor uurconsulten in de praktijk geldt nu de actieprijs € 50,- per

consultuur i.p.v. € 55,- !!!

 

*Inmiddels is het ook weer mogelijk om  persoonlijke workshop sessies van 2 ½ uur te kunnen gaan inplannen, dus heb je hier belangstelling voor: Laat het weten!

 

*Er staan nog een aantal afstandsconsulten in de wacht, deze zullen zo spoedig mogelijk gechanneld gaan worden. Tot die tijd zal het helaas nog even niet mogelijk zijn nieuwe afstandsconsulten aan te vragen. Zodra er wel weer ruimte is voor afstandsconsulten, kun je dat terug vinden op de website (‘updates’) en in de nieuwsbrieven.

 

 

*Apofyliet Kristalshop: Voor hen die belangstelling hebben voor kristallen of andere krachtige artikelen, er is weer volop nieuws te vinden in de Kristalshop. Slechts een voorproefje vind je onderaan in deze nieuwsflits.

Wil je iets bestellen? Laat het maar weten!

In de maand december geldt op verschillende kristallen 10 % korting.

Alle aanbiedingen staan vermeld op een speciale pagina van de website, voor de lezers van de nieuwsbrief, kijk hier voor alle aanbiedingen!

(geldig t/m 31 december 2009)

 

*Vele nieuwe Ascensie Activatie & Transformatie workshops komen er weer aan, afgestemd op de nieuwe frequenties en mogelijkheden van 2010.

Inmiddels is de nieuwe activiteitenagenda voor begin 2010 weer klaar.

Verderop in deze nieuwsbrief kun je al meer over verschillende van de vele nieuwe workshops lezen. Enkele nieuwe workshops, aansluitend op de nieuwetijdsfrequenties, staan uitgebreid toegelicht. Het gehele overzicht vind je hier!

 

*Van velen hoor ik dat zij nog steeds de nieuwsflits 2 keer ontvangen. Mijn vreselijke excuses hiervoor. Ik ben er nog steeds niet achter hoe dit kan. Ik heb het al vele malen gecontroleerd, maar iedereen staat echt maar een keer met een mailadres in de ‘lijst’. Als iemand tips heeft of weet hoe het kan dat de nieuwsbrief 1 keer verstuurd wordt, maar toch 2 keer aankomt, hou ik me warm aanbevolen!

 

 * Helaas ontbreekt het me momenteel aan tijd om meer te schrijven in de nieuwsbrief over de meest belangrijke processen die momenteel gaande zijn op aarde, hoewel het zulke essentiële stukken, leerthema’s en zuiverings processen zijn die nu aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is hier wel volop ruimte voor in de workshops van afgelopen en komende periode. Vandaar ook dat je opnieuw in deze nieuwsbrief meerdere nieuwetijds en hoogfrequente Ascensie Activatie Workshops aantreft, die allen gericht zijn op de essentiële processen die momenteel gaande zijn in en op de aarde, de Kosmos en het Universum, maar ook in ons eigen Bewustzijn en onze groei naar Meesterschap.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Wil je meer inzicht in jouw eigen processen, omtrent je

Bewustzijnsgroei, je praktijk en/of wat voor jouw groei essentiële

                      Sleutels zijn in de Nieuwe Tijds frequenties?

 

Via diverse consultmogelijkheden kan hier in gelijkwaardigheid en

samenwerking naar gekeken en aan gewerkt worden!

Bijvoorbeeld via uurconsulten in de praktijk of persoonlijke

workshops (coaching) van 2 ½ uur.

Mail me voor meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Persoonlijke workshops bij Praktijk Apofyliet

 

Sinds 2006 biedt Praktijk Apofyliet verschillende soorten persoonlijke workshops of coaching sessies aan. Vele honderden van dergelijke sessies zijn inmiddels al de revue gepasseerd in de praktijk. Elk even uniek als bijzonder, afgestemd op de persoon in kwestie en zijn/haar persoonlijke groei, Bewustzijn, Zielenpad, Missie, etc. Allemaal even bijzonder, krachtig, verrassend, ontroerend en bewustmakend, ondersteunend in groei, processen, bij stagnaties en hindernissen op het pad.

 

Tijd dus om deze mogelijkheden aan persoonlijke coaching op je Pad eens nader uit te lichten.

 

De persoonlijke workshops of coaching sessies duren ongeveer 2 ½ uur en zijn een stuk individuele begeleiding voor je groei, processen en Bewustwording. Ze bieden handvaten voor je groei, nieuwe inzichten, healing of verheldering van hindernissen en stagnaties op je pad, reiken nieuwe groeimogelijkheden, kwaliteiten en stukken Zielenpad aan, en veel en veel meer.

Tijdens dergelijke sessies is er onnoemelijk veel mogelijk, ook afhankelijk van jouw wensen en behoefte, de processen waar je in zit, de kwaliteiten, potentie en Missie waarmee jouw Ziel op aarde is gekomen. Er is een keur aan mogelijkheden die ingezet kunnen worden voor een bij jou passende en aansluitende ondersteuning., denk aan healing, reading en channeling (gecombineerd in een, waardoor je zowel healing als verheldering en inzichten ineen ontvangt), maar ook zijn er op maat afgestemde oefeningen, tips, adviezen en ook ondersteunende middelen en materialen inzetbaar. Alles afgestemd op wat bij jouw energie en processen aansluit in het Nu-moment, in samenwerking met vele grote Meestervelden en Lichthulp. Denk hierbij aan Ascended Masters, Engelen, Natuurwezens, Lady Gaia, Sterrenvolkeren, kristallen, kristallen schedels, en vele anderen.

 

Ook allerhande vragen, groeiprocessen, stagnaties of belemmeringen krijgen op deze manier de ruimte, bevrijding, healing, omarming of inzicht. De ervaring leert dat deze sessies ook een lange nawerking hebben waarbij je groei in nieuw vaarwater en stroomversnellingen terecht komt.

Vele, vele vragen zijn de afgelopen jaren de revue al gepasseerd. Vragen van allerlei uiteenlopende aard, denk bijv. aan persoonlijke Zielenmissie, Tweelingzielen, relaties, persoonlijke groei aspecten, schaduw stukken, belemmeringen in groei, welke kwaliteiten en mogelijkheden je bezit, het pad dat je op aarde bewandeld, werk, nieuwetijdskinderen en begeleiding of ondersteuning daarvan, aards/galactisch karma, sterren verbindingen, afgescheiden zielsaspecten, dualiteit in welke vorm dan ook, over je eigen praktijk, etc. etc.

Daarnaast is er een keur aan mogelijkheden om nieuwe dingen te leren, denk bijvoorbeeld aan het leren om in een dieper contact met je eigen Ziel of Monade te komen, kennismaking met gidsen en andere begeleiding, maar ook een dieper ‘verstaan’ en samenwerking met kristallen, kristallen schedels, Ascended Masters, etc.

 

Nogmaals, de ervaring leert inmiddels dat niets te ‘gek’ is, en alles wat passend bij jouw Wezen is, aansluitend is binnen jouw mogelijkheden op dat moment, in samenwerking met hemelen en aarde, heel verrassende en vooral verhelderende en helende inzichten en groei kan opleveren.

Soms ontroerend, hartverwarmend, bevestigend, ondersteunend, verhelderend, soms nieuw,  maar veelal heel herkenbaar en aansluitend op je eigen Soul Memories en ervaringen in je dagelijkse leven.

De kracht van Praktijk Apofyliet ligt ook in de Missie om hemelen en aarde (ook in ons Bewustzijn) steeds meer met elkaar te laten integreren en versmelten, dus ook in jouw velden tijdens dergelijke sessies. We proberen zo concreet als mogelijk is handvaten aan te reiken waar jij iets mee kan, in je dagelijks leven, ter ondersteuning van je Bewustwordingsprocessen en groei.

Dit alles ter ondersteuning van je eigen Bewustwording en je groei in Meesterschap!

 

Alhoewel er vanaf het begin van deze sessie mogelijkheden altijd is afgestemd op het Nu-moment en op wat jij daarin mag ontvangen, beleven, ervaren, ophalen, werd er in eerste instantie een ‘onderscheid’ gemaakt in verschillende soorten van dergelijke persoonlijke sessies. Tegenwoordig versmelt alles met elkaar. Alles is mogelijk, inzetbaar en kan samen vloeien in een en dezelfde sessie. Of dat nu gaat om kristallen, kristallen schedels, en alle overige thema’s, vragen, en wat jouw bezig houdt.

Het enige verschil is nog dat je er voor kan kiezen om een sessie inclusief een voor jou passend en afgestemd kristal erbij te ontvangen, of niet.

De uitwisseling voor sessies zonder kristal bedragen sinds 2006:  € 111,-

De uitwisseling voor sessies incl. kristal bedragen sinds 2006:  € 135,-

 

© Willemien Timmer 2009

 

Wil je een dergelijke persoonlijke sessie van 2 ½ uur boeken? Dat kan natuurlijk!

Mail me en in overleg zullen we tot een voor beide passende datum en tijd komen voor de afspraak.

Mail: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*Algemeen over de gechannelde persoonlijke sessies en workshops

bij Praktijk Apofyliet

 

Alle gechannelde workshops van Praktijk Apofyliet zijn volledig afgestemd op de Nieuwe Tijds energieën. Dat betekend dat de workshops inhaken op datgene wat in de energie op aarde gaande is en wat vanuit Spirit beziel wenselijk of noodzakelijk is wat er voor het Grote Geheel dient te gebeuren.

Deze workshops dienen niet alleen je eigen persoonlijke groei naar Meesterschap, Ascensie en Bewustwording op Multidimensionaal niveau.

Werkend op deze niveaus kunnen we niets meer los koppelen van ons eigen Bewustzijn. Wat inhoudt dat deze workshops een diepe uitwerking hebben op jouw eigen Bewustzijn, maar ook op het Collectief Menselijk Bewustzijn, het Planetair Bewustzijn van Moeder Aarde en zelfs uitreikt naar Galactisch en Universeel Bewustzijn. Het gehele Grote Geheel ondervind dus een weerklank van wat wij durven toelaten in ons Wezen.

Deze workshops doen dus ook een beroep op je eigen Meesterschap!

 

Verder worden de workshops uiteraard volledig afgestemd op de aanwezige groep deelnemers, de processen die innerlijk bij de deelnemers spelen en die energieën die van belang zijn voor ieders groei op dat moment.

Dat betekend dat dergelijke gechannelde workshops nooit gelijk zijn!.

De workshops zullen altijd zullen inhaken vanuit het Hoger Licht en Perspectief, op jouw stukken, processen en groei!!! Ze zullen ten alle tijden jouw groeiprocessen in een stroomversnelling brengen en zorgen voor enorme zuivering en nieuwe groei!

De effecten van deze workshops zijn vaak nog wekenlang voelbaar en brengen enorme openingen in je eigen Bewustzijn, waardoor een enorme groei in Bewustwording van wie jij Bent op alle lagen steeds meer werkelijk bewust geïntegreerd kan worden!

 

De ‘specifieke thema’s ‘ per workshopdag geven een richting aan van waarmee of waaraan onder andere gewerkt gaat worden op de betreffende workshopdag. In overeenstemming met de frequenties, activaties en mogelijkheden die op dat moment noodzakelijk of haalbaar zijn op aarde.

 

Opmerking:

Het wordt steeds lastiger woorden te geven aan de inhoud van de workshops. Ze zijn zo diepgaand en ver uitreikend dat alle woorden vaak eerder afbreuk doen aan de inhoud, dan dat ze een positieve bijdrage leveren.

De ervaring leert dat tijdens de workshops zelf de energieën soms een andere richting aannemen, naar dat wat op dat moment in het Nu mogelijk is, vaak ook gecreëerd door eerdere activaties, initiaties van energieën op aarde, etc.

Ten tijde van het maken van de activiteiten planning wordt afgestemd op de ‘globale planning’ vanuit het Grote Geheel voor wat er mogelijk moet zijn op die data en tijdens bepaalde workshops. De ervaring leert echter dat door alle versnellingen in deze tijd vaak nog veel meer mogelijk is dan voorheen gepland, dan in eerste instantie gedacht of vastgelegd in workshop informatie.

Zie de beschrijvingen van de workshops dan ook als een richtlijn, als thema waarmee en waaraan gewerkt zal gaan worden. Maar hoe dat ingevuld zal worden op de daadwerkelijke dag kan ietwat variëren van de beschrijvingen. Echter meestal neemt het zeer verrassende vormen aan!

Het vraagt in die zin van ons ook om ons volledig voor Vertrouwen te laten (bege)leiden en alle verwachtingspatronen los te laten! Pas dan kunnen de mooiste dingen ontstaan!

 

© Willemien Timmer 2009

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

*De Integratie workshops voor eind 2009 ter ondersteuning

van al jouw processen:

 

Ascensie Activatie Workshop:

The 12-12 Portal of Ultimate Integration

 

Dit jaar (2009) zijn er zeer bijzondere initiatie momenten geweest die zeer diepgaande energieën en activaties naar de aarde gebracht hebben. Het Portaal van de 12-12 energieën van deze dag, frequenties en initiaties die vandaag op aarde verankert worden, sluiten hier volledig op aan en hebben een grote integratie functie. De afsluiting van het 11-jaar (2009) is bijna in zicht en het is essentieel dat alle geïnitieerde en geactiveerde frequenties tot een goede verankering, aarding en integratie mogen komen. Des te dieper zul je ze in je eigen Bewustzijn verankeren en integreren. Het 12-12 Portaal van je Multidimensionaal Bewustzijn helpt je hierbij om alle dimensielagen van je Wezen met elkaar te helpen versmelten, samenvoegen en aan elkaar te verbinden. Op deze wijze kan alles wat geopend, geactiveerd en bewust gemaakt is dieper binnenkomen in je Zijn. Alles wat in het afgelopen jaar door deze groei, bewustwording en veranderingen is vrij gekomen, losgelaten of getransformeerd, wat nieuwe ruimte en bevrijding in je Bewustzijn heeft gebracht, kan hiermee ook meer een prominente plek in je Bewustzijn en leven van alledag gaan innemen.

Dat betekend dat de 12-12 frequenties je 12-voudig Bewustzijn meer op een lijn met elkaar zullen brengen, opnieuw op elkaar zullen afstemmen en dat er een enorme integratie en dus verdieping in je Zijnsstaat zullen mogen brengen.

Wanneer alle hoge frequenties en initiaties namelijk verankert en geaard worden, zul je ze veel bewuster kunnen aanspreken. Zo ook kwaliteiten, inzichten, mogelijkheden en Kennis vanuit je eigen Bewustzijn.

 

Deze dag staat in het teken van de bewuste integratie, aarding en verankering van je eigen 12-dimensionaal Bewustzijn, opdat je 13-voudig Overkoepelend Bewustzijn (je Monadisch Zelf, Staat van Meesterschap) meer ruimte krijgt om ‘in te dalen’.

Tevens worden deze frequenties ook geankerd in het Hart van Moeder Aarde, dwars door alle Aarde Bewustzijnslagen heen, opdat deze mogelijkheden en integratie ook op alle aardelagen bewust ingebracht wordt. Dat zal z’n weerklank hebben op het Ascensie proces van Moeder Aarde, die hiermee nog meer de nieuwetijdsfrequenties en de 5D nieuwe Aarde energie zal gaan kunnen belichamen. Maar het zal ook z’n weerklank mogen hebben op het collectief menselijk Bewustzijn wat hiermee mogelijkheden en openingen schept voor iedere Ziel die momenteel op aarde verblijft, voor ieder op de eigen Kosmische Timing.

 

In samenwerking met vele Wezensdelen van ons Zelf, Ascended Masters, Engelen, dolfijnen Bewustzijn, natuurwezens, kristallen en kristallen schedels zullen we steeds meer ons eigen Creatie Vermogen gaan ontdekken middels de integratie van ons Multidimensionaal Zijn.

 

Kortom: een zeer veelzijdige workshop met enorme diepgang, afgestemd op de frequenties van deze tijdsperiode en zeer essentiële en bijzondere dag. Een workshop die enorme verdieping en vernieuwing brengt, enorme transformaties in gang zal zetten!

 

Datum: 12 december 2009

Tijden: 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee & soep

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog slechts 2 plaatsen vrij!

Dus wil je meedoen? Wees er snel bij en laat van je horen!

 

 

                   ------------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie Workshop:

Integratiedag van een jaar vol transformatie

(2009: jaar van de Transformatie)

 

Specifieke Thema’s van deze dag:

Integratie van o.a. New Rainbow Codes, afsluiting van een bijzonder jaar, openingen en afstemming voor het nieuwe jaar

 

Alles wat maar naar voren gebracht mag worden wat nog dient te integreren of verankeren, wat aangeraakt, geopend of geactiveerd is het afgelopen jaar.

2009 was het Ultieme jaar van Transformatie, en dat hielden ook vele unieke krachtige Poorten in die geopend en geactiveerd werden dit jaar. Deze openingen creëerden Golven van Licht welke ons dienden om te groeien in ons Bewustzijn, onze oude schaduw steeds meer te omarmen en helen en ons Bewustzijn steeds verder te doen uitdijen opdat we steeds meer zicht krijgen op wie wij Werkelijk Zijn.

Dat betekend dat de enorme golven van Transformatie ook onnoemelijk veel processen en leerlessen met zich mee brachten afgelopen jaar, maar ook dat er Planetair vele nieuwe mogelijkheden geopend zijn (o.a. de New Rainbow Light Codes die op aarde geïnitieerd werden).

 

Om al deze groei in goede banen te geleiden, er nog een moment bij stil te staan, en te kijken waar nog verankering of integratie nodig is, help je je Zelf ook door de laatste essentiële stukken van dit jaar heen. Opdat je fris aan de start van een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, kunt verschijnen.

 

Deze dag staat in het teken van afronding van het afgelopen jaar met alle processen en leerlessen die daarbij hoorden. Integratie, healing, ondersteuning, daar waar het nodig is. Maar dient ook voor uitwisseling om elkaar vanuit Eenheid en Verbondenheid ook te kunnen steunen, dragen en te voorzien van inzichten.

Maar geldt ook als een opening naar en afstemming op de start van het nieuwe jaar!

Deze dag is dus een ‘teamwerk’-dag waarbij we zowel voor onszelf als voor elkaar veel kunnen betekenen vanuit onze eigen groei naar Meesterschap!

 

Datum: dinsdag 29 december 2009

Tijden: 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Incl. versnaperingen voor een beetje een feestelijke afsluiting van een bijzonder en zeer krachtig jaar!

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij!

Dus wil je meedoen? Wees er snel bij en laat van je horen!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in 2010

 

2010…gekenmerkt door weer geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van dit jaar, vind je hier onder:

 

* Meer bijzondere & nieuwe Ascensie Activatie workshops:

 

 

Egyptian Healing Light © / Ascensie Activatie workshop (mix workshop)

…a new beginning in a new Matrix of Creation…

 

Het jaar 2010: een 3-jaar, waarin de ultieme versmelting mag gaan plaats vinden tussen mannelijk & vrouwelijk van waaruit androgynie (en dus geïntegreerd Meesterschap) geboren mag gaan worden. I.s.m. onder andere Isis, Osiris en Horus.

Nieuwe openingen, activaties en versmelting van mnl/vrl in je eigen Bewustzijn.

 

Nieuwe openingen, activaties en her-inneringen in je eigen Scheppingskracht en moments of Creation. Verbindingen met en healingen op eigen Ziele-extensies die nog in afscheiding bestaan en het Pad van Versmelting belemmeren.

Creations of the New Dawn of your Existence! Bewustwording en healing van aardse, Galactische en Kosmische scheppingen binnen je eigen Bewustzijn binnen dit Universum.

Vanuit Mannelijk en/ of Vrouwelijke extensies, en het samenbrengen, helen en laten versmelten daarvan in Bewust-zijn.

Creatie van nieuwe realiteiten vanuit je eigen Meesterschap en Multidimensionaal Zijn.

We werken deze dag o.a. vanuit de Hallen van Amenti waarin vele Goddelijke Sleutels opgeslagen liggen, m.b.t. oude coderingen, methodes en technieken vanuit het Antieke Egypte in haar Gouden tijd. Verder zullen we via Amenti ook vele Lichtsteden in de aarde tegen komen, die nog altijd deze Gouden Tijdperk coderingen hebben weten vast te houden.

We zullen daarbij ook samenwerken vanuit Eenheid en gelijkwaardigheid met vele grote Meester Bewustzijnsvelden als Ascended Masters, Engelen, Natuurwezens, Starnations, dolfijnen- en Walvissen Bewustzijn, Christus Bewustzijn, Witte Broeder- en Zusterschappen en vele andere hoogfrequente velden.

De Gouden sleutels tot Ascensie zullen we in zoverre als mogelijk is (afgestemd op de Devine Timing) mogen activeren, her-inneren en verankeren in het Collectief Bewustzijn. Afgestemd op het Grote Geheel en het Nu-moment. Opdat er nieuwe mogelijkheden voor groei, Bewustwording en Meesterschap geopenbaard kunnen worden.

Integratie van Gouden Tijdperk Bewustzijn (vanuit welke aardse tijdperiode dan ook) in versmelting met het Hier en Nu van waaruit Nieuwe Creatie en Vormgeving geboren kan worden, afgestemd op deze tijd in het Nu. Voor de Creatie en verankering van de Nieuwe Gouden Tijd.

 

Datum: zaterdag 16 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                   --------------------------------------------------------------

 

 

Crystal Light Teachings ©:

New Crystalline Codes for Ascension

 

Specifiek thema van deze dag:

Nieuwe openingen en activaties van de Kristallijnen Rasters in Moeder Aarde

 

Deze dag staat in het teken van verbindingen leggen vanuit een Nieuwe Staat van Bewustzijn om van hieruit grootschalig aardehealingwerk te kunnen en mogen verrichten in samenwerking met vele Lichthulp. De kristalwezens zullen in deze dag een grote rol gaan spelen in gelijkwaardige uitwisseling, ondersteuning en samenwerking voor dit healingwerk, welke gericht zal zijn op onze eigen Bewustzijnsgroei, die van Moeder Aarde en het Collectief Bewustzijn. We zullen deze dag vooral gericht zijn op her-activatie van de al-oude Kristallijne Rasters in Moeder Aarde die oude informatie, coderingen en Sleutels tot het Gouden Tijdperk in zich dragen. De vervuiling, stagnaties en belemmeringen die in de loop der eeuwen op deze velden zijn gaan plakken zullen we zo veel als mogelijk mogen gaan zuiveren, doorzien, helen en transformeren. opdat deze velden, waarop ook ons Bewustzijn is aangesloten en waarop wij mee resoneren, weer in een steeds hogere trilling kan gaan uitstralen. Dit zal ieders Bewustzijnsgroei enorm mogen versnellen en ondersteunen, opdat het Aarde Bewustzijns Raster daarmee een enorm nieuwe Lichtimpuls zal ontvangen en Moeder Aarde geholpen wordt zichzelf steeds  verder te verplaatsen naar de 5D frequenties.

Er zal samengewerkt worden, naast diverse kristalwezens en – velden met vele andere grote Bewustzijnsvelden, vanuit Universeel Bewustzijn en Perspectief. Maar ook Lady Gaia zal een grote Rol mogen vervullen, als Hoger Bewustzijn van Moeder Aarde, deze dag.

 

 

Datum: zaterdag 30 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

                            -------------------------------------------------------

 

 

Ascensie Activatie Workshop:

Multidimensional connection with crystal skulls:

 

Specifiek thema van deze dag:

Activating the new codes in the (old) crystal skull Consiousness!

                                            

Meer algemene inhoud van deze workshopdag:

Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal

Bewustzijn mbv kristallen schedels. Multidimensionaal Ascensie healingwerk!

 

Deze dag gaan we op diep en hoog niveau de velden van het individuele en Collectief Kristallen Schedel Bewustzijn gaan verkennen en ervaren. Deze ervaringen die healing, bewustwording en enorme groeiversnellingen zullen aanreiken, zullen een enorme verdieping brengen in je contact met de kristallen schedels. Het zal een dieper ‘verstaan’ naar voren brengen van je eigen uitwisseling, aantrekkingskracht en samenwerkingsverband met de kristallen schedels. Ook zullen bepaalde dualiteitvelden in je Zelf en in het Collectief geschoond mogen worden, opdat je met een meer verhoogt Bewustzijns visie deze Bewustzijnsvelden kunt benaderen, ervaren of ermee leert samen werken.

Dit brengt je verdieping, nieuwe visies, samenwerking op meerdere niveaus tot stand en maakt je kritischer/realistischer en veel sensitiever voor de juiste kristallen schedel(s) en of het werkelijk je Ziels Bedoeling is daar iets mee te mogen doen.

In samenwerking met de aanwezige kristallen schedels zullen we meerdere activaties in ons eigen Bewustzijn mogen ontvangen waardoor onze eigen verbinding met de kristallen schedels, onze Bedoeling vanuit het Hoger Perspectief, steeds helderder zal gaan worden. Opschoning, (h)erkenning, zuivering en herstel van oeroude karmische verbindingen en oude contracten met het kristallen Schedel Bewustzijn of aanverwante velden zullen hiermee mogelijk ook aan het Licht komen om tot herstel te brengen. Zwarte contracten, machtsmisbruik, egodoeleinden worden hierin doorzien, geheeld, getransformeerd. In je Zelf, maar ook in het Collectief Schedel Bewustzijn.

Dergelijke ‘zwarte matrixen’ weerhouden je om te zien wat Werkelijk IS en kunnen illusies voorhouden aan je Bewustzijn, omtrent het (samen)werken met kristallen schedels, maar ook je verbinding met hen. Mogelijk zullen we onder begeleiding van vele Lichthulp en kristallen schedels delen van deze matrixen mogen opschonen, Opdat het Kristallen Schedel Collectief ook steeds in de eigen Oorsprong hersteld kan worden en meer mee kan gaan stromen in een hogere trilling in de nieuwe frequenties die vrij komen op aarde, en daarmee een steeds zuiverder intentie en werking mogen hebben voor ieder die met deze Krachtige Meesters mag samenwerken.

Dit betekend tevens een enorme verdieping in je eigen Bewust-Zijn en brengt enorme bevrijding van oude dualiteitstukken met zich mee.

Maar ook verdieping in je uitwisseling, contact en samenwerking met kristallen schedels.

Voor degenen die eerder de kristallen schedel workshops hebben gevolgd, kan deze workshop wellicht interessant zijn, omdat we in deze workshop veel meer velden van het Kristallen Schedel bewustzijn en de mogelijkheden daarvan gaan verkennen!

 

(Deze workshop is echter heel verschillend van de eerdere kristallen schedelworkshops). Deze workshop is niet bedoeld als ‘eerste kennismaking’ met kristallen schedels en hun energie!!!!

 

Datum: zondag 31 januari 2010

Tijden: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in jezelf: € 111,- incl. koffie, thee en soep.

Voor aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Meer nieuwe workshops begin 2010 zijn o.a.:

 

* Multidimensional connection with our Brothers & Sisters

(Ascended Masters and Light Beings)

 

* Crystal Pillar of Light matrix activation I, II en III

 

* Multidimensionaal groeien in eigen bewustzijn/meesterschap

 

* Keys of Light activation & integration

 

*Nieuwe Egyptian Healing Light © Workshops

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!        

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*In the Spotlight deze maand: Lavendel fluoriet

 

Om alle transformaties, integratie, veranderingen en wijzigingen in je energievelden en Bewustzijn te ondersteunen zo goed mogelijk alles met elkaar op lijn te brengen, te verankeren en te integreren, wat ook weer de nodige schoonmaak, uitlijning en transformatie zal brengen, voor deze maand een prachtig liefdevol en zacht kristal wat krachtig kan ondersteunen:

 

Lavendel fluoriet

   Met zachte kracht groot Transformatievermogen en balancerend van je velden

 

Lavendel kleurige Fluoriet bezit een kracht en frequentie apart. Het draagt een intens transformerende energie met zich mee, die met een ultieme zachtheid en liefdevolle zorg in je bewustzijn aan de slag gaat. Het werkt nauw samen met de Frequenties van de Violette Vlam, en dus ook met het Bewustzijn van St. Germain en Merlin.

Deze fluorietsoort brengt een zeer integere transformatie op gang waarbij je volledig wordt uitgelijnd en recht gezet in je eigen systemen en reeds her-innerde Lichtlichamen. Het lijnt al deze facetten van je Zijn met elkaar uit en verbind ze. Dualiteit, onbewustzijn, angst of onbalans wat deze uitlijning in de weg staat mag transformeren via de Violette Vuur frequenties. Lichtlichamen, dimensies van je Zijn of afgesloten lagen van je Zelf die je nog niet bewust bent, worden aangetrilt, opdat zij op de juiste Kosmische Timing binnen jouw groei zich verder kunnen openen in je Bewustzijn. Opdat de leerlessen, her-inneringen en groei die deze nog bevatten, hun pad kunnen gaan bewandelen in je leven.

De uitlijning tussen je eigen Lichtlichamen en bewustzijnsvelden (dimensies) van je Zelf helpen je om alle geleerde leerlessen, losgelaten of geheelde aspecten en nieuw geopend Bewustzijn met elkaar te verbinden. Op deze wijze worden steeds meer Lichtvelden van je Bewustzijn in ere hersteld, verbonden aan elkaar en creëert dat een grotere opening en harmonisering van velden binnen je eigen Bewustzijn. Dat betekend dat je Bewustzijn nog verder geopend en verruimd kan worden en er nog meer helderheid, inzicht, gevoeligheid en her-inneringen naar je bewuste Zijn kunnen terug stromen. Je wordt dus wakkerder en completer weer in je eigen Bewustzijn. En dat levert weer Vernieuwing, versnelde groeiprocessen en verdere verruiming van je Bewustzijn op.

Je zou kunnen zeggen dat lavendel fluoriet je ondersteund en helpt opnieuw je velden te ‘configureren’ na grootschalige groeimomenten, diepgaande leerprocessen of initiaties en activaties binnen je Bewustzijn waarbij het nodige geheeld is. Het brengt alles weer op lijn met elkaar en dat creëert meer ruimte, maar ook balans en innerlijke harmonie, van waaruit nieuwe processen, groei en uitdagingen makkelijker zijn om te zien en aan te gaan.

 

De frequenties van de Lavendelkleurige Straal en het Merlin Bewustzijn helpen je ook steeds meer de velden van Creatie binnen je eigen Bewustzijn te verkennen, en leren je steeds meer werkelijk feeling te krijgen met manifesteren, scheppen en creëren vanuit je Hart en Hoogste Bewustzijn. Opdat je zelf je eigen Meesterschap op jouw Kosmische Timing volledig zult kunnen gaan belichamen. Op het Pad hier naartoe ondersteund de lavendel fluoriet meet krachtige doch liefdevolle healing, transformatie en Magische Bewustwording.

© Willemien Timmer 2009 

 

 

Er is weer een grote voorraad Lavendel fluoriet knuffelstenen op voorraad omwille van de prachtige ondersteuning die dit kristal biedt in deze tijd.

Dus heb je belangstelling voor een dergelijk kristal?

In de gehele maand december geldt de superkorting voor deze kristallen, vanwege de viering van het 5-jarig bestaan van Praktijk Apofyliet.

 

Lavendel fluoriet van: € 15,- nu voor € 9,50

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

*Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

 

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nog een nieuw Thuis zoeken.

Ook zijn er nog een aantal mini kristallen schedels hangers!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Apofyliet 5-jarig bestaan korting: (geldig t/m 25 dec. 2009)

            Mini kristallen schedel hangers van € 17,50 voor € 15,-

          (amethist, bergkristal en rozenkwarts!) zolang de voorraad strekt!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Heel veel nieuw assortiment kristallen!

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel nieuw assortiment!

Diverse nieuwe krachtige kristallen en heel veel prachtige krachtige sieraden!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kijk hier voor alle speciale december

                     actie-prijzen van Apofyliet Kristalshop op een rij!

 

                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Voor Lemurische Iris kwarts, kijk hier!

Vele nieuwe kristallen in diverse formaten, maten, vormen en kwaliteiten!

 

 

Foto:

Artikel code: Sodaliet Engel hanger 001

Prijs: Nu van € 15,-   voor € 13,50     

Afmetingen: 2 cm lang, met zilveren oogje.

Kenmerken: Blauwe sodaliet met witte vlekken.

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een korte reading afgestemd

op de energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke

reading op maat!

 

Foto:

Artikel code: Jaspis Engel hanger 002

Prijs:   Nu van € 15,-   voor € 13,50  

Afmetingen: 2 cm lang, met zilveren oogje.

Kenmerken: bruine jaspis. Niet transparant.

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een korte reading afgestemd

op de energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke

reading op maat!

 

Foto:

Artikel code: Bergkristal Engel hanger 001

Prijs: Nu van € 15,-   voor € 13,50     

Afmetingen: 2 cm lang, 1,5 cm breed

Kenmerken: Kleine geslepen engel met zilveren hanger.

Korte reading op dit kristal: Deze Engel brengt je Helderheid, inzicht en

nieuwe visie op je Pad van groei. Deze Engel begeleid je naar steeds hoger

Bewustzijn en helpt je een steeds helderder zicht te ontwikkelen op wie je

Werkelijk Bent in je Licht en hoe dit licht uit te stralen op aarde. Deze Engel

helpt je ook bij transformatie van oude dualiteitstukken in je Zelf om

zodoende steeds Lichter op aarde te leven en Zijn.

 

Kijk hier voor meer Engelen hangers!

 

 

Foto:

Artikel code: Krachtsymbool Horus 001

Prijs: € 33,-                      

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Metaal, te gebruiken als sieraad (ketting) of krachtvoorwerp in bijvoorbeeld een krachtwiel, of op je altaar. Incl. goudkleurige ketting.

Korte informatie over dit krachtvoorwerp:

Opgeladen en geïnitieerd in de Egyptian Healing Light © energie, daardoor bijzonder krachtig als symbool, wat in je Bewustzijn de nodige Poorten kan openen.

De Kracht van Horus staat voor de Kracht van Vrijheid, Wijsheid, Kennis. Horus als ‘zoon’ van Isis en Osiris bevat de krachten van Versmelting van het Heilig Huwelijk (Verbinding tussen Isis en Osiris) en de overstijging daarvan. Horus komt voort uit deze versmelting en dat betekend dat dit symbool je ook versmelting van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten brengt en de overstijging daarvan: de Eenwording binnen je Zelf, Meesterschap, Eenheid, androgyniteit.

De Kracht van Horus spreekt je eigen Horus-oog aan: jouw kwaliteiten van Zijn, waarin horen, zien, voelen, weten, etc zijn versmolten tot een Eenheid, je Zijnsstaat van waaruit je BENT.

Horus symboliseert deze staat van Ultieme Bevrijding en Thuiskomen in je eigen Zijnsstaat, je Meesterschap.

Dit krachtsymbool en sieraad triggert telkens opnieuw deze her-innering in je Bewustzijn en zet je groei aan om in versnelt tempo hier gerichter naartoe te kunnen groeien.

 

Kijk hier voor meer Egyptische Krachtsymbolen!

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Super Aanbiedingen voor lezers van de Apofyliet Nieuwsflits

 

Alleen voor iedereen die deze nieuwsflits in de mailbox ontvangt gelden t/m 25 december de volgende aanbiedingen:

 

Let op: vermeld bij bestelling de volgende code erbij om 10% korting te krijgen:

”Apofyliet Eindejaars korting”

 

Op de website(s) staan de kortingen niet vermeld, maar deze worden bij bestelling verrekend. Kortingen gelden niet voor verzendkosten. Zolang de voorraad strekt!

 

De 10 % Eindejaars korting geldt op de volgende producten van onze partner site:

Trommels en Zo:

 

10 % korting op alle Feng Shui kristallen, kijk hier!

 

10% korting op alle wierook wens/ritueel kaarten, kijk hier!

 

10% korting op alle intentie-& healing kaarsen, kijk hier!

 

10 korting op alle meditatiekussens, kijk hier!

 

10% korting op runenstenen (kristal), kijk hier!

 

10% korting op massage artikelen, kijk hier!

 

10% korting op fossielen, kijk hier!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 Datum & tijd

Workshop 

Uitwisseling

 

 

 

 December 2009

 

 

 

 

 

Zat. 5 &
zon.6 dec '09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.1
Her-inneringen van de Ziel/ Connecties met de Ouden der Aarde

 

De opleidingsgroep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

Zat. 12 dec.'09
10.00-17.00 uur

The 12-12 Portal of Ultimate Integration

Multidimensionaal Lichtwerk!

Nog 2 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

Zat.19 dec.'09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.2
Healing & Reading en werken
vanuit de Goddelijke Magie van het
Merlin Bewustzijn

 

De opleidingsgroep is al vol!

 

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

dinsdag
29 dec '09
10.00-16.30 uur

Integratiedag van een jaar vol transformatie
(2009: jaar van de Transformatie)

Specifieke Thema’s van deze dag:
Integratie van o.a. New Rainbow Codes, eigen processen & groei,
afsluiting van een bijzonder jaar,
openingen en afstemming voor het nieuwe jaar

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

 

 

 


Januari 2010

 

 

 

 

 

zat. 5 & zon.
6 jan. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.3
Werken met de Goddelijke
van het Gouden Egyptisch Bewustzijn

 

De opleidingsgroep is al vol!

 

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

zat. 16 jan. ‘10
10.00-17.00 uur

Egyptian Healing Light © Mix workshop:
…a new beginning in a new Matrix of Creation…

Specifieke thema’s voor deze dag:
Het jaar 2010: een 3-jaar, waarin de ultieme
versmelting mag gaan plaats vinden
tussen mannelijk & vrouwelijk van
waaruit androgynie (en dus geïntegreerd
Meesterschap) geboren mag gaan worden.
Nieuwe openingen, activaties en versmelting
van mnl/vrl in je eigen Bewustzijn.

Nog 5 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zat. 23 & zon.
24 jan. ‘10
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 4.4
Atlantische Kennis voor deze tijd integreren:
Kristallen Schedels

 

De opleidingsgroep is al vol!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

zat. 30 jan. ‘10
10.00-17.00 uur

Crystal Light Teachings ©:
New Crystalline Codes for Ascension


Specifiek thema van deze dag:
Nieuwe openingen en activaties van de
Kristallijnen Rasters in Moeder Aarde

Nog 5 plaatsen vrij!

 

€111,-
per persoon

zon. 31 jan’10
10.00-17.00 uur

Multidimensional connection with crystal skulls

Specifiek thema van deze dag:
Activating the new codes in the
(old) crystal skull Consiousness!

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J