Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Bij deze weer een nieuwsbrief boordevol nieuwtjes, nieuwe activiteiten, december aanbiedingen en nog veel meer. Ik hou het deze keer kort qua introductie, want deze nieuwsbrief bevat heel veel ‘leesvoer’ dat verder voor zich spreekt.

Rest me jullie allemaal een prachtige december maand te wensen met een fijne vloeiende overgang van oud naar nieuw in het profetische jaar 2012!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel: Wat is er gaande in deze bijzondere tijd? (deel 4)

(Terugblik op het 11-11-11 Portaal en de 11-e maand van een 11-jaar)

*In the spotlight: NIEUW:   Rainbow Light Codes 2012 Master Group

*In the spotlight:  December aanbiedingen

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*December  aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Ook de decembermaand van dit prachtige hoogfrequente jaar 2011 wordt als altijd weer afgesloten met enkele leuke nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe mogelijkheden voor 2012. Je vind alles op een rij in deze nieuwsbrief!

 

*Er zijn nog slechts een  paar Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Daarnaast zijn er zijn nog een paar ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken.

Op dit moment heb ik nog steeds geen nieuwe ‘roep’ ontvangen van Spirit om nieuwe schedels geboren te laten worden (te laten maken), dus wanneer er weer nieuwe schedels zullen komen, blijft op dit moment nog even de vraag.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er nog enkele los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda staan voor 2011, van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer workshops!!

 

*Er binnenkort weer heel veel nieuwe workshops, afgestemd op de 2012 energie in de activiteitenagenda zullen verschijnen. Er wordt nog hard aan gewerkt alle nieuwe workshops uit te werken, en hopelijk kan ik deze in de komende nieuwsbrief weer gaan presenteren!

 

 

 

 

 

…Praktijk Apofyliet op 1 januari 2012 alweer 8 jaar officieel bestaat?! Nog 2 jaar en dan is het echt groot feest! En wist je dat de prijzen van workshops en consulten vanaf de start van de praktijk vrijwel altijd hetzelfde zijn gebleven? En we hopen dit nog lang vast te houden en niet zoals vele andere bedrijven, centra en praktijken de prijzen elk jaar op te drijven!

 

…De krachtige Flower of Life hangers van Praktijk Apofyliet inmiddels ook volledig geactiveerd en geïnitieerd zijn in de 1-11-’11, de 10-11-’11 energie met volle maan en de ultieme shift energie van het  11-11-’11 Sterrenportaal zijn, op Egyptische bodem, bij de Oorspronkelijke Flower of Life en op andere Heilige Krachtplaatsen en hoogenergetische plekken. Ze werken daarmee nog dieper, krachtiger en bewustzijnsverruimender door. Ondersteunen nog krachtiger je Bewustzijnsgroei, de processen behorend bij deze tijd en je ascensieprocessen. De uitwerkingen en mogelijkheden van deze Ascension Keys/Tools zijn werkelijk oneindig. Nog bijna dagelijks ontdek ik (en inmiddels meerdere mensen met mij) de ongekende mogelijkheden en diepgang van deze healingtools!

Meer weten over deze zeer krachtige, geïnitieerde Flowers of Life?

Kijk hier: http://www.apofyliet-kristalshop.nl/coachingcrystalsFOL.htm

 

    

 

…deze prachtige hangers inmiddels ook een nieuwe chique echte Praktijk Apofyliet verpakking hebben, waar ik helemaal blij mee ben?!

 

…de nieuwe Master Group 2012 (een opleidingstraject in 2012, gepresenteerd in de nieuwsbrief van september) al boordenvol zit. Er is zelfs momenteel al een wachtlijst. De groep zat binnen 1 ½ week volledig vol! Daarom biedt Praktijk Apofyliet een nieuw geïnspireerd en gechanneld Traningstraject  Rainbow Light Codes 2012 Master Group aan in de frequenties en mogelijkheden van 2012 voor hen die zich daartoe aangetrokken voelen! Verderop in deze nieuwsbrief meer daar over!

 

…We vooral in het NU in een zeer bijzondere tijd leven?! Daar spreken we natuurlijk steeds al over, maar deze periode vanaf het 9-9-’11 portaal is wel heel uniek en biedt ongekende versnellingen, dagelijks trillingsverhogingen, herbergt vele sterrenportalen met nog meer trillingsverhogingen in zich, welke allemaal leiden naar het Ultieme 11-11-’11 Sterrenportaal.  Nu, bijna een 3 weken na dit Ultieme Portaal zijn de immense Lichtgolven nog steeds dagelijks te voelen en de ervaringen die dat met zich meebrengt, de effecten, ook steeds meer zichtbaar aan het worden. En het jaar is natuurlijk nog niet ten einde. De finale staat nog op de ‘Kosmische planning’, namelijk de december maand. De informatie ontvouwt zich momenteel in al deze frequenties in razend tempo en heel veel meer kun je daarover opnieuw lezen in het artikel in deze nieuwsbrief!

 

….Er nog een zeer krachtige Portaal activatiedag gepland staat, namelijk na het 11-11-’11 Portaal is er ter integratie ook nog het 12-12-’11 Portaal en het 21-12-‘11 Portaal en equinox!! Bijzondere krachtige Sterrenportalen met een instroom van hoge frequenties naar en in de aarde en de Collectieve velden, die niet alleen ondersteunen in het verankeren van de wijzigingen en immense Lichtgolven die sinds het 11-11-11 Portaal binnen zijn gekomen, maar je ook opnieuw in hogere trillingen brengen, in voorbereiding op alle versnellingen in trilling die in het profetische jaar  2012 starten.

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

                

 

Wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering? (Deel 4)

 

Terugblik op het 11-11-11 portaal & de 11-e maand van een 11-jaar

 

                               

 

Daar zijn we dan beland in de finale van het ultieme transformatie jaar: december ’11. Een maand om de puntjes op de i te zetten en een periode van terugblik (ter integratie) op een immens jaar van versnelling, veranderingen, transformatie, groei, mogelijkheden, trillingsverhoging, het omvallen van oude fundamenten en het oplossen van zoveel meer sluiers.

Vandaag is het 1-12-’11. Anders gezien een 11-2-11 dag energie. Dat wil zeggen de frequenties van het oprijzen in Bewustzijn/Ascensie, en dus het samengaan van polariteiten (2) door de kracht omarmt van transformatie en vernieuwing  (11 en 11). Een van de vele heerlijke energiedagen zoals we deze afgelopen tijd heel veel mochten beleven en ervaren, energieportalen die die veel schoning, versnelling, groei en transformatie brengen.

Ook herinnert mij deze datum-codering aan 11-2-’11, de dag van Bevrijding van Egypte uit het dictatorschap. Die prachtig symbool staat voor de Revolutie van de Ziel die (steeds meer) Vrijheid vind na een enorme lange worsteling en onderdrukking en een vechten naar bevrijding.

 

De afgelopen periode was meer boeiend en intrigerend dan ooit tevoren. Met een immens aantal Sterrenportalen en hoge frequentie dagen spande november 2011 (maand 11 van een 11-jaar) wel de kroon ten opzichte van alle transformaties en trillingsverhogingen dit jaar. Een maand die nogal wat veranderingen en een werkelijke shift in Bewustzijn heeft gebracht. Velen plukken daar nu nog de vruchten van en bevinden zich in diepe transformatieprocessen, opschoning (vaak ook tot uitdrukking gebracht in 3D door de griep die welig tiert) en versnellingen in Bewustwording.

De maand november zat naast het 1-11-’11 en 10-11-’11 en 11-11-’11 portaal vol met activatie dagen. In feite elke dag opnieuw droeg de 11-11 frequenties, waardoor dagelijks belangrijke frequenties, activaties en initiaties plaats konden en mochten vinden. Wellicht hebben velen met ons dat ook zo mogen ervaren.

En nu op de drempel van de december maand zal dat alles tot een dieper stukje integratie mogen komen. Nieuwe velden van mogelijkheden openbaren, nieuwe groei en bewustzijn zichtbaar gaan maken en tevens ook weer nieuwe voorbereidingen en trillingsverhogingen aandragen naar 2012. December voelt echt als de brug tussen 2011 en 2012. En zal weer vele ongekende nieuwe openbaringen en Bewustwording mogen brengen.

 

Het 11-11-’11 Portaal en de Portaalreis

Naast al deze toch al indrukwekkende energieën was het voor mij en 9 Zielenmaatjes ook nog eens de Bedoeling om juist omtrent het 11-11-11 Sterrenportaal krachtig activatiewerk te kanaliseren en verrichten. Evenals zovele anderen wereldwijd.

We waren volledig voorbereid in het afgelopen jaar met elkaar als groep, en nog extra op het 1-11-’11 portaal en daarop volgende workshopweekend in afstemming op ons werk en Missie.

Symbolisch genoeg mochten we dan ook op 10-11-’11 aankomen in mijn zo geliefde Egypte, een zeer krachtige energetische dag (een 1-11-11 frequentie) en een zeer krachtige volle maan, en natuurlijk de energie opbouw naar het 11-11-11 Portaal wat in volle gang was.

Kort maar krachtig gezegd was deze gehele reis meer dan Magisch en de hele week leek werkelijk vanaf dag 1 in het teken te staan van “Miracles do happen”! We ervoeren ze dagelijks, zo niet meerdere malen per dag, vanaf de eerste voet op Egyptische bodem.

Velen hebben me de afgelopen periode gevraagd wat we precies hebben beleefd en gedaan, hoe het is gegaan. Maar om heel eerlijk te zijn was deze reis grootser dan ooit tevoren en zijn alle indrukken en alle activaties nog altijd aan het ‘landen’en integreren en daarnaast nog dagelijks aan het ‘vorm ‘  krijgen. Dus ik zou vele vele dingen kunnen vertellen, maar op dit moment is het nog in een totale Verstilling aanwezig in mijn Zijn, zodat de woorden zich nog niet echt laten vinden om een dergelijke Goddelijke Magische Reis te kunnen vertalen in verstaanbare taal, maar ik zal mijn best daarvoor doen om die woorden te vinden die er ‘bij benadering’ aan gegeven kunnen worden. Op dit moment doet elk woord echter nog tekort aan de prachtige dagen die stuk voor stuk een oneindigheid op zich leken te beslaan, die werkelijk oneindig leken te zijn, en telkens door heel de groep alleen maar vanuit het werkelijke Nu beleefd werden.

We maakten met elkaar immens lange dagen, soms van 5 uur ’s morgens tot 23 of 24 uur ’s avonds. En dat met het grootste gemak, gedragen door Spirit om dat te mogen helpen creëren waarvoor het de juiste Devine Timing was.

Heerlijk was het immense Eenheidsveld waar we ons gedurende de hele reis met elkaar in bevonden. Ongelooflijk was dat ook, want er kwam geen rimpeling of spiegeling voorbij die het veld neigde te doen ‘kraken’ of ondermijnen, laat staan dat dat zou zijn gelukt vanuit zo’n krachtig hart fundament wat we met elkaar vormden. Mede daardoor konden werkelijk die dingen gebeuren die ook dienden te gebeuren vanuit Kosmisch en aards perspectief en mochten de meest onmogelijke activaties schijnbaar met het grootste gemak voltrokken worden. Voor ieder individueel als ook voor het Grote Geheel.

Ieder liep zijn/haar eigen initiatiepad in een onnoemelijke synchroniciteit met elkaar en het Geheel. En van daaruit ontstond echt zoveel meer dan we hadden kunnen en durven hopen.

Niet alleen op het 11-11-’11 portaal zelf, maar de hele week vertoefden we in de 11-11-’11 frequenties en wat daaruit ontsproot, van waaruit het Onmogelijke mogelijk werd en zich meer en meer ging ontvouwen. Het was een grote Flow van Joy, Licht, sprankeling, diepgaand healingwerk, ontroerende aanraking, onevenaarbare synchroniciteit en vol Goddelijk Mysterie dat zich ontvouwde.

Vele, vele Meestervelden, Neteru en Kosmische velden werkten met ons samen in zo’n prachtige verstilling, Onvoorwaardelijke Universele Liefde der Creatie, binnen de Nieuwe aarde Matrix en ook in het Galactische en Kosmische veld. Zo boven, zo beneden en andersom.

Elke dag liet duidelijke thema’s voelen binnen dit Goddelijk Geheel en ter activatie en integratie van de nieuwe energie die de Bewustzijns shift van de 11-11-’11 teweeg bracht, planetair, collectief, kosmisch en persoonlijk.

Slechts enkele thema’s, initiaties en activaties die deze week de revue gepasseerd zijn en die zich slechts in een lang niet volledige diepte vorm laten vertalen (dan hoe we ze ervaren mochten) waren:

 

*Volledige creatie en activatie van de Seed of Life in het perineum (ook de eerste ontstaanscellen van ons huidige fysieke lichaam) welke de ingang vormt tot uiteindelijk Volledig Embodyment van onze Zijns staat, ook in ons fysieke 3D leven. Deze persoonlijke en tevens planetaire en collectieve activaties vonden plaats op de 11-11-’11. Ieder vanuit een eigen ‘ingang’ of daar waar je Bent in jouw Bewustzijnsreis in het Nu. En van waaruit alle verdere initiaties, activaties en groei in deze reis en natuurlijk daarna in de belichaming kunnen komen!

*De Separation en innerlijke verscheuring vanuit de Oertrauma’s van de eerste scheuring, bij de conceptie van Dualiteit, welke uiteraard opnieuw bestaansrecht dienden te krijgen om tot een Heilig Huwelijk te kunnen komen (terugkeren van Goddelijk Mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk in volledige versmelting, de conceptie dus van Androgyniteit, de Horus frequentie, oftewel onze Ascensie).

*Het diep gekwetste innerlijk kind, welke ook het vertrouwen heeft verloren (in alle mogelijke facetten en dieptelagen), welke diep  geheeld en gekoesterd mocht worden om juist tot het Kosmisch innerlijk kind te gaan groeien of zelfs geboren te worden.

*Manifestatie van het Goddelijke, in alle mogelijke vormen, wegen en manieren. O.a. aangeraakt in de Goddelijke synchroniciteit binnen de groep, de uitwisseling daarin met mensen die je ontmoette (van gewone toeristen tot wachters tot wie dan ook en wat daarin of daar vanuit ontstond).

*de Onvoorwaardelijke Liefde en hartkracht die we met elkaar droegen en uitdroegen, die werkelijk aanrakingen en een immens krachtveld bracht, daar waar we gingen, om dat te brengen en ‘halen’ waarvoor we kwamen. En daarmee ondertussen telkens ook in mede-mensen Zaden van liefde en Bewustzijn mochten zaaien in elke ontmoeting op zich. Individueel als met groep.

*Diepgaande ontdekkingen over het eigen Zijn en eigen Bewustzijn. Diepgaande ontrafelingen van de oeroude mysteriën des Levens.

*De Geboorte van het Horus Bewustzijn in de Nieuwe Aarde Matrix. Een Kosmisch moment waarin de bevruchting/conceptie en tegelijkertijd het bestaansrecht werd verleent om de werkelijke Horus-frequentie (Ascensie) in alle Multidimensionale velden van ons Zijn, het planetaire Bewustzijn en alle Collectieven werkelijk binnen te brengen. Waarbij de mogelijkheid tot Ascensie vanuit de Nieuwe aarde frequentie voor ieder Wezen toegankelijk wordt in de 3-de dimensie (en waartoe de Seed of Life in ieder individueel als het geboortekanaal dient).

*De  voorbereidingen, de eerste stappen en de werkelijke eerste versmelting  in het Heilige Huwelijk van de Universele Akasha (Seshat en Thoth), (voor het eerst ook in de aardse ‘vertegenwoordigers’ van deze Bewustzijnsvelden) en tevens werd deze stap ook gemaakt in het Heilig  huwelijk tussen Androgyn Bewustzijn en Devine Joy, Creative Sound & Healing  via  het Horus en Hathor Bewustzijn.

En heel, heel erg veel meer…..

 

Zoals ik al eerder schreef, elk woord doet er nu nog tekort aan om het in werkelijke ‘understanding’ te voelen en uit te dragen. En tegelijkertijd dragen wij deze frequenties reeds uit in ons Bewustzijn, en verspreiden zo weer deze ‘Zaden van Licht’ die wij in ons Bewustzijn mochten laten ontluiken, ontvangen of herontdekken. Wellicht op een later moment meer over deze reis, maar vooralsnog zijn de integratieprocessen en Verstilling nog in volle gang. Er is zo immens veel in beweging en in werking gezet, dat zal zijn tijd nodig hebben.

Voor nu wil ik in het kader van deze prachtige initiatie en activatie reis die zijn weerga niet kent, alleen nog de persoonlijke gechannelde woorden van Thoth delen die hij deelde met mijn Bewustzijn tijdens het 11-11-’11 Portaal. Al is deze channeling allereerst naar mijn Bewustzijn gericht, is het natuurlijk tevens Universeel van aard. Ook deze woorden zijn van een immense gelaagdheid, diepte en kracht, al zijn ze vrij simpel vertaald. Maar dat ieder het mag lezen vanuit het Bewustzijn waar je nu Bent en er uit mag halen wat het voor jou in dit Nu mag betekenen:

 

(Deel van een ) Channeling van Thoth, 11-11-‘11

© Ontvangen door Willemien Timmer, 11-11-‘11

 

“The Living Library is raising it’s Power! The Djed will be alive again. Like the old days, but like never before.

All gates will be open and awakened, all colors will be true. All will come out and come back to Life, in embodyment. For the first time really on Earth.

This is the biggest Life Mystery of the Universe. And i twill be Real, right NOW!

This is what you were waiting for, for so long, so many lifetimes. This is what wil BE!

We will be brought back into the Sacred marriage, this is what will be, ever was, and will be again. Living the Eternity!

We will BE the Universal Language. We will be the Masters and Creator Gods that we Are. Because we Are! And we never lost it.

But you will find out in Point Zero, which is very close now. The Ultimate end is near and ascension will be possible for more Souls then ever. It is time. Time to discover who you Are on so many levels, on so many ways.

The doors will be open to explore your Multidimensional lifes and layers. This is what you’ve been waiting for. The time is now!

The Key is Point Zero, the Flow, the Now, whatever you’d like to call it. but it’s so much more than that.

You are eternity! You are Infinity! You Are!

You are the Creator God you remember just slicely, and piece by piece the puzzele can be completed right now. From this Point Zero, with the shift in so calledtime’on 11-11-11 you will be able to reach over time again and find out more about the illusion of so called ‘time’, ‘the now’, and being a Creative Force of ‘Nature’.

No more secrets, no more reflections, no more inner thruths. There will only be The Truth!

And that will be the expierence of being an Universal Being, living in so many realities, just at once.

Living in the so called ‘non-time’, living in past, present and future, because all of that doesn’t excist in higher realms of Who You Are!

As a Creator God/Godess of the Holy Libraries of the Universe, you will remember how the Universe works, created at the blink of an eye, with a Devine Thought, filled with Unconditional Love, filled with Universe in Universe.

Beacause that’s true Creation. Not one thing is just what it seems! All layers will be visable, touchable. Every dream is dreamed, every thought is thought

 

You are the Living Library of your own consiousness ans of All the same time. You are that Creator God/Godess, you are! And you will remember!

The portals are open. The Sacred marriage is near.

When male and female in you deeply connect and get liquid, the ascended you, the Hor-Power

(= Horus) will be free again. And fly home in your Universal soul.

The awakening of the New Dawn, the awakening of the True You. You can’t imagine in your daily life or most beautyfull dreams….”

 

 

© Willemien Timmer/ Spirituele Praktijk Apofyliet, 1-12-‘11

 

 

 

 

 Nieuw traject/opleiding voor 2012:

 

                Rainbow Light Codes 2012 Master Group

 

Een nieuw training/opleidingstraject gebaseerd op de frequenties en mogelijkheden van de energieën van het nu en 2012, na een ultiem jaar van transformatie en vernieuwing (2011) dient zich aan, voor hen die daartoe innerlijk de aansluiting vinden of zich ‘geroepen’ voelen.

Deze opleiding is bedoeld voor de zogenaamde Pillars of Light, de pioniers in Bewustzijn, waarvan hun Spirit zo de ‘roep’ laat voelen om vanuit jouw unieke coderingen je bijdrage aan het Kosmische Plan van Ascensie bij te dragen. Voor je Zelf en jouw Ascensie, voor die van de ander, voor Moeder Aarde en het Grote Geheel.

 

Fundering in dit traject zijn de frequenties en mogelijkheden van het jaar 2012, in combinatie met de in 2009 in/op aarde geïnitieerde New Rainbow Light Codes. (Zie artikel hierover, onderaan deze informatie!) Die vanaf 2012 pas echt functioneel en zeer krachtig praktisch inzetbaar gaan worden.

Sinds de activaties van deze hoge frequenties in 2009 zijn deze inmiddels volledig geïntegreerd en ingebed in de Nieuwe Aarde Matrix, en vanuit ons eigen inmiddels verder verhoogd Bewustzijn in de afgelopen jaren wordt het nu mogelijk daadwerkelijk krachtig te connecten met deze frequenties en er gericht mee te werken vanuit ons Pillar of Light Bewustzijn in afstemming op onze eigen Missie, coderingen, kwaliteiten het Grote Geheel.

Omdat zich na het ultieme 11-11-’11 Portaal en de shift in frequentie die dat gebracht heeft plus alle bijbehorende nieuwe openingen en verbindingen, de Akasha dieper en dieper aan het openen is en daarmee vele voor onmogelijk gehouden mogelijkheden zich aandienen.

 

Elke workshop zal in het teken staan van een van de New Rainbow Light Code frequenties, de daarmee samenwerkende Meester- of Engelen Bewustzijnsvelden en de mogelijkheden vanuit dat Nu-moment in de 2012 frequentie.

Dat biedt je een immense groei en versnelling in Bewustwording aan maar biedt tevens handvaten aan om deze nieuwetijdsfrequenties in te zetten via o.a. healing binnen jouw Missie en ‘werkveld’ op aarde, vanuit her-innering, integratie en belichaming van deze lichtfrequenties.

 

Voor wie?

Voor de Pillars of Light, de pioniers in Bewustzijn, waarvan hun Spirit zo de ‘roep’ laat voelen om vanuit jouw unieke coderingen je bijdrage aan het Kosmische Plan van Ascensie bij te dragen. Voor je Zelf en jouw Ascensie, voor die van de ander, voor Moeder Aarde en het Grote Geheel.

Zij die een grote dosis verantwoordelijkheid kunnen en willen dragen en bereid zijn ten alle tijden in hun eigen reflectie te kijken!

Het tempo zal hoog liggen, in volledige resonantie met de tijdsenergie, omdat er niet alleen in onszelf veel geopend, geactiveerd en geïnitieerd zal worden, maar ook in de Planetaire en Kosmische processen. Dus een stevige basis en aansluitende Bewustzijnsgroei is werkelijk van belang!

 

 

Data en globale inhoud van dit opleidingstraject:

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

Zat 28 & zon 29 jan 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 1: De oranje-roze-gouden straal in verbinding met Maria Magdalena & Isis

 

Workshop 2: De Rood-Gouden straal in verbinding met Kuthumi & Kheper

 

Opleiding

2 x € 111,- = € 222,-

 

 

 

 

Vrijdag 17 feb 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 3: De groen-Gouden Straal in verbinding met Moeder Maria, Hilarion en Ptah

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 16 maart 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 4: De Geel-Gouden Straal in verbinding met Ra & Sechmet

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 20 april 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 5: De hemelsblauwe Straal in verbinding met Horus & Muriel

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 18 mei 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 6: De Violet-Gouden straal in verbinding met St.Germain, Quan Yin en Nephthys

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat 16 en zon 17 juni 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 7: De Goud-Gouden Straal in verbinding met Melchizedek & Aton

 

Workshop 8: De Smaragdgroene-Gouden Straal in verbinding met Lady Gaia & Geb

 

Opleiding

2 x € 111,-= € 222,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 6 juli 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 9: De Parelmoer-Zilveren-Gouden Straal in verbinding met de Serafijnen & Seti I

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 3 aug 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 10: De saffier/koningsblauwe-Gouden Straal in verbinding met Osiris

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijd. 14 sept 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 11: De Indigo-Gouden Straal in verbinding met Sananda &  Nut

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijd 19 okt 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 12: De Zwart-Gouden Straal in verbinding met An-Ra & Anubis

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijd. 2 nov 2012

Rainbow Light 2012 Master Group:

Workshop 13 & afsluiting: De wit-Gouden en Diamant straal en 13D Bewustzijn

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

 

 

Korte globale inhoud van de verschillende workshops:

(kijk onderaan deze informatie ook naar het gechannelde artikel uit 2009 voor meer overzicht, verbinding  en inhoud van de New Rainbow Light Codes)

 

In elke workshop zullen we leren om verfijnd afgestemde verbindingen  te maken met de betreffende Rainbow Light Code en de zich daarbij ‘aangemelde’ Meestervelden, om te leren en ervaren wat deze lichtcoderingen, energieën, Bewustzijns frequenties en Meestervelden voor ons kunnen betekenen en hoe wij hier vanuit ons eigen Bewustzijn vorm aan kunnen geven,  ermee kunnen werken en in kunnen zetten voor de Ascensieprocessen van ons Zijn, de ander, de collectieven en hemelen en aarde.

Er zal gelegenheid zijn meerdere lagen en mogelijkheden te verkennen, heel persoonlijk te verkennen wat jouw verbinding en mogelijkheden met deze frequenties zijn, ermee te leren werken en oefenen (met elkaar ook).

Deze workshops worden volledig afgestemd op het Nu-moment en daarom is een exacte inhoud op dit moment nog niet volledig te geven, omdat we meegaan op de stroom van hetgeen zich op dat moment aandient en manifesteert!

 

Let op: deze workshops zijn niet als losse workshops of weekenden te volgen, alleen in traject/ opleidingsvorm vanwege de opbouw in frequenties en Bewustzijn en vanuit de veiligheid van een met elkaar vertrouwd groepsveld waarin ieder zich optimaal kan ontplooien!

 

 

Wat vragen we van jou?

*Bereidheid om je Zelf tot op de onderste bouwsteen onder de loep te willen en durven nemen met de intentie om volledig te gaan voor jouw Ascensie groei en her-innering aan jouw bijdrage en Missie binnen het Grote Geheel (Universele Ascensie).

 

*Bereidheid om processen van groei, bewustwording en healing daarmee zo goed en zo kwaad te aanvaarden, wetend dat dit juist bijdraagt om je te bevrijden van eeuwenoude versluieringen en je werkelijk in je Goddelijke Potentie terug kan plaatsen.

 

*Bereidheid om te leren, open staan voor nieuwe mogelijkheden, visies, Kosmische Perspectieven  maar ook eigen inbreng durven toe te voegen, we leren van elkaar en groeien met elkaar!

(Bereidheid dus ook eventuele ervaringen uit te wisselen met elkaar, daar dit in de loop der jaren zo enorm waardevol is gebleken en we ten alle tijden kunnen leren van elkaar!)

 

*Bereidheid vanuit het diepste respect met elkaar (andere deelnemers) om te gaan, vanuit gelijkwaardigheid, samenwerking, Eenheid, zuiverheid, vreugde, eigen verantwoordelijkheid,  ieder vanuit het eigen punt van de persoonlijke Evolutiespiraal, groei en het Meesterschap op dat niveau waar je staat met eigen groeiprocessen, leerlessen en kwaliteiten.  (Dus ook wanneer je in persoonlijke processen schiet! Dat is geen ‘excuus’ om niet respectvol meer met elkaar om te gaan, maar juist een uiterst waardevolle leerles om je Meesterschap ook daarin te beoefenen.)

 

*De wetenschap of het bewustzijn hebben dat je nooit meer ‘de oude jij’ zult zijn na een dergelijk diepgaand traject van immense transformatie en Bewustwordings workshops!

En dat wanneer je eenmaal in die ‘trein van transformatie’ gestapt bent, je uit de workshops kunt stappen maar nooit uit je eigen groei en versnellingen die daarin zijn aangebracht!

 

*(Enigszins) Bekend zijn met de werkwijzen van Spirituele Praktijk Apofyliet die vanuit Multidimensionaal Perspectief werkt aan eigen en andermans Ascensie processen, maar ook voor het Grote Geheel. Heb je hier nog geen workshop(s) gevolgd is het raadzaam een intakegesprek, of ten minste  een (maar liever meerdere) persoonlijke workshops of groepsworkshops te boeken, om enigszins te ervaren vanuit welk Perspectief we hier werken en groeien. Maar ook om te kijken of het wederzijds ‘klikt’ en aansluit bij jouw energie, wensen en behoeften.

We duiken namelijk vanaf workshop 1 direct de diepte van onze eigen Multidimensionaliteit in!

 

*Bekend zijn met de Apofyliet Spelregels en eventuele annuleringskosten zoals onderaan deze pagina aangegeven.

 

 

Wat biedt Praktijk Apofyliet jou in deze Rainbow Codes 2012 Master Group?

*Handvaten en healingen voor diepgaande healing, her-innering, Bewustwording en je Ascensieproces. Enorme stappen voorwaarts in jouw unieke processen en diepgaande verkenning van je Zijn.

 

*Samen leren en groeien, ieder vanuit de eigen Kracht, Kwaliteiten en Potentie vanuit Gelijkwaardigheid, respect, samenwerking, eenheid en afstemming op Al wat Is.

 

*Vele handvaten en healingtools waarmee je krachtig leert werken vanuit je eigen Zijn en eigen Potentieel, waardoor je ascensieprocessen enorme ondersteuning, groeiversnellingen en de belichaming van je Spirit steeds meer binnen handbereik komt te liggen.

Vanuit het helen van je eigen Dualiteit, onbewustzijn, Zielslittekens en pijnstukken bevrijd je je Zelf om je Goddelijk Potentieel weer ten volle te leven!

 

*Je gevoeligheid, Bewustzijn, intuïtieve vaardigheden en energetische kwaliteiten worden hiermee ook immens versterkt, waarmee je healing potentieel niet alleen voor je Zelf, maar ook voor mens dier en het Grote Geheel inzetbaar wordt. Vanuit Bewust Zijn!

 

*Kosmisch Perspectief om dieper te gaan begrijpen, voelen, zien wat er gaande is in je eigen processen, de Collectieve Processen, Planetaire-, Galactische- en Universele Processen op dit moment op aarde.

 

*Activatie van Lichtlichamen, dimensies van je Zijn, Blauwdrukken, kwaliteiten, Akasha, en zo veel meer voor diepere verkenning, verankering, her-innering aan wie je Bent. Niet alleen in het nu of als Spirit, maar ook meer (in)zicht op je gehele Evolutiespiraal.

 

*Zogezegd een stukje ‘rondleiding’ door enkele van de vele ‘werkvelden’ en dimensies  waar wij verbinding mee hebben, direct of indirect, bewust of onbewust. En om daarin je eigen her-inneringen in te doen ontwaken. Via persoonlijke ervaringen, groei en Bewustzijn (tekst en uitleg), maar ook via channeling van vele verschillende Meestervelden, dimensies en Begeleiding.

 

*Geen zweverig gedoe, hoe hoog we ook zullen uitstijgen in ons Multidimensionaal bewustzijn en in trilling. We werken hier altijd vanuit een diepgaande verankering in ons Zijn , mens-zijn en (in diepe samenwerking met) Moeder Aarde. Zodat alles waar we in groeien ook concreet toepasbaar wordt, geïntegreerd kan worden, dus met de voeten in de aarde en daardoor werkelijk in de belichaming kan komen.

 

*Persoonlijke begeleiding of ondersteuning daar waar nodig of wenselijk  is.

*Er is alle ruimte voor vragen en verheldering.

*Een certificaat van deelname als ‘bewijs’ voor deze Multidimensionale Reis in je Zelf.

 

Indien je je geroepen voelt door Spirit en je hart gaat zingen van dit hoog energetisch, Bewustzijns openend programma, wees dan welkom om dit bijzondere jaar en traject met elkaar te beleven!

 

De uitwisseling voor deze Multidimensionale reis in je Zelf en Ascensiepad

Bedraagt € 111,- per persoon per workshopdag per persoon.

Deze investering in je Zelf bevat  de BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen,

eventuele lesmaterialen voor diverse workshops en persoonlijke begeleiding daar waar  nodig is tijdens de workshops.

 

 

 

Apofyliet Spelregels en annulering voor dit traject!

 

Deelname

De Rainbow Light Codes 2012 Master Group vind doorgang bij:

Minimaal aantal deelnemers 5 personen

Maximaal aantal deelnemers 11 personen

 

Na aanmelding wordt je uiteraard op de hoogte gehouden of het traject wel of geen doorgang kan krijgen!

 

Indien je niet bekend bent met Praktijk Apofyliet en of de werkwijzen van Praktijk Apofyliet zal er eerst een datum met elkaar gepland worden voor een intake gesprek om elkaar te leren kennen en te kijken of het aansluit, eventuele vragen of wensen te kunnen bespreken of anderszins.

Dit intake gesprek duurt ongeveer 1 uur en de uitwisseling hiervan bedraagt € 55,- incl. BTW. (per uur).

Een andere optie is om een persoonlijke workshop of groepsworkshop te volgen om meer inzicht en beleving te ervaren van hoe er hier gewerkt wordt en of er daarin een wederzijdse aansluiting is.

 

 

Bij annulering na aanmelding geldt:

 

Annulering van een enkele workshopdag of weekend

Bij annulering van een enkele workshopdag of weekend geldt dat kosteloos annuleren mogelijk is tot uiterlijk 3 dagen van te voren.

Bij annulering binnen 3 dagen voor de workshop worden € 25,- per dag annuleringskosten in rekening gebracht. Mits je er voor kiest in een persoonlijke workshop een deel van de gemiste workshop afgestemd op jouw persoonlijke processen en Pad  ‘in te halen’(om niet teveel van het traject te missen en dus belangrijke bouwstenen over te slaan!)

 

Bij annulering van het gehele resterende traject:

Voor de nog resterende workshops in dit traject wordt (per workshop) een annuleringsbedrag van

€ 25,- per dag gehandhaafd, dat betekend € 50,- per weekend-workshop.

 

Bij annulering na aanmelding, voor de start van de opleiding, worden deze tarieven ook gehandhaafd.

 

(Er van uitgaande dat je ook deze consequenties van de eigen keuze van annulering vanuit verantwoordelijkheid en Meesterschap zult aanvaarden, hoop ik dat deze inmiddels helaas noodzakelijke annuleringsgelden ook gerespecteerd en nageleefd zullen worden!)

 

© Willemien Timmer/ Spirituele Praktijk Apofyliet, 1-12-‘11

 

 

 

Aanvullende gechannelde informatie:

 

New Rainbow Light Codes vanaf 2009

© Channeling door Willemien Timmer van Sanat Kumara, 29 januari 2009 (11-1-11 dag)

 

Vanaf het Kracht-activatie Portaal 2009 dienen zich vele nieuwe verhoogde frequenties aan die vanuit het Universum naar de aarde rasters zullen gaan stromen. Deze Nieuwe Tijds frequenties zullen ieder die daar klaar voor is, bijstaan in steeds dieper Bewustwording, opschoning en Transformatie en een steeds dieper en hoger uitreiken in het eigen Zijns Licht, op Multidimensionaal niveau. Dat betekend dat we gaandeweg steeds meer alle Lagen van ons Zijn zullen mogen gaan openen, in zoverre als dat passend is bij ons Wezen, groeipad, in lijn met onze Ziels Bedoeling en aansluitend op ons Taken Pakket.

Dat kan betekenen dat de ene persoon er heel veel meer van kan ervaren en heel veel meer nieuwe frequenties zal gaan ‘binnen halen’ dan de ander. Immers, geen Ziel is gelijk, geel Doel is gelijk. Dus afhankelijk van wie jij Bent in je Multidimensionele Zijn, waar jij staat in je Zielengroei in het Rad der Incarnatie en welke Taken je voor deze incarnatie als Ziel bepaald hebt, zul je die frequenties kunnen ‘ophalen’/ ontvangen die voor jouw Wezen noodzakelijk zijn.

 

In het ‘zwart-wit’ gezegd zullen er elke maand voor het Planetaire proces (van Moeder Aarde) nieuwe/andere Regenboog frequenties binnen komen vanuit het Hart van het Universum, diverse Sterrenstelsels en dimensies, en verankert worden in de Aarde Rasters. Dat betekend dat alle frequenties gaandeweg weer beschikbaar worden voor Moeder Aarde en het menselijk collectief, waardoor deze frequenties weer toegankelijk worden en iedere Ziel dat wat hij/zij nodig heeft in de groei vanuit het Hoger Bewustzijn zal kunnen ‘ophalen’ op de juiste Kosmische Timing.

Dat betekend steeds meer opening van belangrijke Sterren- en Aarde Portalen, maar ook de Akasha Kronieken van Moeder Aarde en het Collectief. Dit is noodzakelijk ook voor planetaire opschoning en zuivering en verhoging van de trillingen van Moeder Aarde, voordat we in 2012 volledig in de fotonen gordel van het Universum op kunnen gaan voor planetaire ascensie, waarin de Droom van Moeder Aarde terug kan keren op aarde.

 

Elk van de 12 nieuwe Rainbow Light codes, dragen 12 dimensielagen/frequenties of sublagen in zich mee van andere frequenties. Dat betekend 12 x 12 = 144 sub-dimensies die gaandeweg in het proces geïnitieerd worden op en in Moeder Aarde.

Deze 144 sub-dimensies corresponderen met de 144 Lichtcodons die elke Ziel, maar ook in een groter Perspectief, elke Zielengroep draagt, en die tezamen een Overziel of Overkoepelend Monadisch Bewustzijn vormen.

Hierin krijgt elk Zielsaspect of Wezensdeel dus kans zich te openen, zuiveren en activeren. Te verbinden, herstructureren en te verankeren door alle 12 universele Dimensies van Zijn heen, die tezamen dan het overkoepeld 13D-veld zullen gaan vormen: Het IK BEN Bewustzijn dus leven op alle lagen van Zijn.

Dit zal niet voor iedere Ziel toegankelijk zijn al in het jaar 2009, maar het feit dat alle coderingen geïnitieerd zijn en terug gebracht in de Aarde, biedt iedere Ziel gelegenheid op zijn/haar Kosmische Timing de juiste Straalconfiguraties en activaties aan te gaan, binnen te halen en te verankeren en integreren. Dit proces zet zich ten minste t/m 2012 voort.

Enkele Zielen zullen stap voor stap mee kunnen gaan met de frequentie opbouw van de initiaties van Moeder Aarde, doorlopen gelijktijdig met Moeder Aarde hetzelfde Kleureninitiatie proces. Echter deze enkelingen dragen ook specifieke Taken en Bedoelingen en zeer specifieke Lichtcoderingen, Ascensie lijnen en Bewustzijnsgroei, kennen al een lang voortraject, opdat zij een speciale ankeringsfunctie ook vervullen voor de verankering van de New Rainbow Light Codes voor het Planetaire Proces en Collectief Menselijk Bewustzijn.

 

De 12 New Rainbow Light codes bevatten de 7 kleurfrequenties van de ‘oude’ Regenboog, plus 5 toevoegingen van nieuwe ‘Rainbow Colors”.  Deze nieuwe frequenties kenmerken zich doordat ze allen een verbinding met het Goddelijk Goud dragen, een Goud-frequentie dus, die een Gouden gloed aan de Regenboog kleuren mee geeft.

 

Wat kan dit voor jou persoonlijk in je groei betekenen?

Zoals gezegd zullen op planetair niveau maand voor maand andere dimensie Stralen en kleurfrequenties binnen komen en verankert worden in de Aarde Rasters.

Welke frequenties of kleurenergieën voor jou per maand daarin opgehaald of geactiveerd kunnen worden, of onder leiding van welke Meesters, Bewustzijnsvormen of Lichthulp, verschilt per persoon/Ziel. Dat betekend dus niet dat je elke maand dezelfde frequenties zult mogen integreren als die frequenties die geïnitieerd worden op/in Moeder Aarde. Daar kan verschil in zitten, afhankelijk van waar je staat in jouw groei, Bewustzijn en wat noodzakelijk voor jouw Zijn is.

Niet iedere Ziel heeft een zelfde Pad van Ascensie te bewandelen en ook hierin zit veelal een heel persoonlijke Zielen Bedoeling. Vandaar ook dat iedere Ziel met alleen die frequenties zal gaan werken dit jaar die aangetrokken zullen worden vanuit je eigen Monadisch Licht. Het zal echter zo zijn dat alleen met reeds planetair verankerde frequenties beschikbaar zijn. Voordat de energieën in Moeder aarde verankert zijn, zal het niet mogelijk zijn deze frequenties ook in je Zelf te verankeren, omdat het dan nog geen basis en draagkracht heeft in Moeder Aarde en dus niet volledig belichaamd kan worden.

Praktisch gezien kan dat dus ook betekenen dat je soms wellicht meerdere maanden met 1 en dezelfde Kleur Straal zal werken, indien er meer opschoning, zuivering of activaties nodig zijn ten behoeve van jouw groei. Andere Kleurstralen zullen wellicht makkelijker te activeren of integreren zijn dan andere.

Afstemming op je uitlijning, Hoogst haalbare Bewustzijn en in diepe verbinding met Moeder Aarde zal keer op keer voelbaar of zichtbaar maken met welke frequenties/ KleurStralen jouw Monadisch Wezen/Ziel werkzaam is, temidden van je proces.

Mogelijk zul je, als je heel bewust je groei observeert of bewust bent, wisseling van de Stralen ook gaan opmerken in de processen die je doorloopt en soortelijke processen die zich in je groei aandienen.

De intensiteit van processen zal toenemen naarmate er meer sub-dimensies/frequenties van die betreffende Straal/kleur geactiveerd worden,. Gedurende het proces van verankering.

 

 

De Regenboog Stralen/Lichtcoderingen die het Planetaire proces dienen en geïnitieerd worden in de Aarde Rasters in 2009:

 

Januari 2009:

Staat voor het Planetaire Proces in het teken van de Oranje-Roze-Gouden Straal onder leiding van Maria Magdalena, daarom ook kon je wellicht wat meer emotionele onbalans of schommelingen in het emotioneel veld ervaren. Passeerden oude innerlijk kind stukken, pijnlijke herinneringen of karmische hartepijnen de revue.

 

Februari 2009:

Zal voor het Planetaire Proces in het teken staan van de Rood-Gouden Straal.

De komende maand zal de Rood-Gouden Straal actief mogen gaan worden (vanaf 1 februari), welke voornamelijk voor de eerste verankeringen zal zorgen. Je zult daarin ook merken dat het vanaf dat moment ook gaat lijken of alles weer meer gaat stromen, omdat bepaalde Lichtstructuren/geometrieen/ Lichtlijnen op hun plek gaan ‘klikken’ dankzij de Rood-Gouden Straal. In deze energie zal het vooral Kuthumi zijn die het voortouw neemt en de begeleiding op zich neemt.

Dit alles heeft ten Doel: om je steeds hoger en dieper uit te lijnen, balanceren en verankeren in je Monadisch Zijns Licht, ook in je aardse Realiteit. Dat betekend dat steeds hogere Bewustzijnslagen/Kosmisch Bewustzijn zich zal openen, maar dat deze meer en meer bereikbaar/ervaarbaar/voelbaar wordt, naarmate er meer van deze frequenties geankerd worden.

De Rood-Gouden Straal zal telkens opnieuw terugkeren in je processen dit jaar, om telkens na een frequentie shift de veranderingen te verankeren, in je eigen Zielen Geometrie die zorgt voor de balans, uitlijning, integratie, verankering en belichaming van de nieuwe frequenties. Het is dus handig voor je eigen processen zo nu en dan de Rood-Gouden Straal uit te nodigen in je processen, op deze wijze kun je krachtig samenwerken en je eigen proces ondersteunen.

 

Maart 2009:

Maart zal voor het Planetaire Proces in het teken van de Groen-Gouden Straal onder leiding van Moeder Maria.

 

April 2009:

April zal voor het Planetaire Proces in het teken staan Geel-Gouden Straal, onder leiding van Ra.

 

Mei 2009:

Mei zal voor het Planetaire Proces in het teken staan van  Hemels-Blauwe-Gouden Straal onder leiding van Muriël.

 

Juni 2009:

Juni zal voor het Planetaire Proces in het teken staan van de Violet-Gouden Straal, onder leiding van Quan Yin en St.Germain.

 

Juli 2009:

Juli zal in het teken staan van de Goud-Gouden Straal onder leiding van Melchizedek.

 

Augustus 2009:

Augustus zal in het teken staan van de Smaragd Groen-Gouden Straal, onder leiding van Lady Gaia. Zij zal vanuit de aarde deze frequenties voor je Bewustzijn ophalen en beschikbaar maken, helpen integreren en verankeren.

 

September 2009:

September zal in het teken staan van Parelmoer-Zilveren-Goud onder leiding van de Serafijnen.

 

Oktober 2009:

Oktober zal gekenmerkt worden door de Saffier Blauw-Gouden Straal onder leiding van Lord Maiteya, in samenwerking met de Walvissenmatrixen van Moeder Aarde.

 

November 2009:

November staat in het teken van de Indigo-Gouden Straal onder leiding van Lord Sananda, die hiermee een nieuwe frequentie kenbaar maakt.

 

December 2009:

December zal in het teken staan van de Zwart-Gouden Straal die gaandeweg in de maand zal overgaan in de 13-de of Overkoepelende Wit-Gouden Straal, onder leiding van Zwarte Draak (zwart-Gouden Straal), Lady Indariĕl (Overgang van Zwart-Goud naar Wit-Goud)en An-Ra (bij de Wit-Goud frequenties).

 

 

Elke komende maand van het jaar zullen er dus andere Portalen in het Planetaire bewustzijn geopend, gezuiverd, geactiveerd en getransformeerd mogen worden onder leiding van de New Rainbow Light Codes, die sinds 1-1-2009 weer zijn gaan stromen op/naar/in de Aarde. Vele Lichthanden en hulp zullen hieraan meewerken, slechts enkele van deze Meesters zijn benoemd. Vele Starnations en Sterrenverbindingen zullen ook meewerken aan het Geheel, opdat de initiaties die op aarde ingebracht worden, ook voor andere Sterrenstelsels en planeten beschikbaar zullen worden, voor Universele Ascensie.

 

En veelal zal in de eind dagen van elke maand opnieuw ook de Rood-Gouden Straal zorgen voor verankering van de betreffende frequenties, opdat alles zo optimaal mogelijk geankerd en geaard wordt, opdat het belevendigd kan worden, gerealiseerd en werkelijk vanuit Hoger Bewustzijn geleefd kan worden, ook in 3D!

 

 

Voor iedere Ziel op aarde zullen de frequenties aangepast aan zijn/haar groei binnen gaan komen in verschillende volgordes, aansluitend op Zielen Doelen en Bewustzijn.

Elke kleurfrequentie en Straal brengt andere Lichtlichamen van je Zijn mee in deze verbinding voor herstel, healing, zuivering en her-activatie, zodat je volledig afgestemd wordt op de Juiste Kosmische Timing van je Ziel en Zielen Doelen. En daarmee doorlopend in tune zult zijn, ongeacht wat je ook doet in 3D, op de Kosmische Stromingen van dit Universum.

 

 

© Channeling door Willemien Timmer van Sanat Kumara, 29 januari 2009 (11-1-11 dag)

 

 

 

 

December aanbiedingen

 

Dinsdag 27 december 2011, tussen 10 en 15.00 uur

 

Flower of Life activatie dag

Op deze dag is het mogelijk speciale korte activatieconsulten te ontvangen waarbij gewerkt wordt met de onnoemelijke mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. Via healing/reading/channeling wordt de vertaalslag gemaakt naar een diepe initiatie en activatie van je eigen Blauwdruk, herstel van beschadigde structuren, Lichtlichamen, chakra’s of waar maar nodig of mogelijk.

Deze korte consulten zijn slechts een introductie, maar zetten direct al heel veel zoden aan de dijk in je eigen groeiprocessen. Brengen immense versnellingen in je bewustwording en healingprocessen. Brengen diepe healing en helpen je makkelijker mee te stromen met alle trillingsverhogingen van deze tijd. Kunnen ook een nieuw en diep inzicht brengen in wie jij Bent en waar jij staat op dit moment in je groei.

 

Korte introductieconsulten van een half uur, bedragen deze dag € 33,- per persoon, per half uur.

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

Let op: maak op tijd een afspraak, want vol is vol!!!

 

 

 

 

 

Woensdag 28 december 2011, tussen 10 en 15.00 uur

 

Keuze aanbieding dag!

 

Keuze uit:

*Ontmoeting, activatie & healing consulten i.s.m. kristallen schedels van Praktijk Apofyliet

Of:

* Kristal en of schedel initiaties/activaties

 

Ontmoeting, activatie & healing consulten i.s.m. kristallen schedels van Praktijk Apofyliet

Ontmoeting met een of meerdere kristallen schedels die reeds jaren al samenwerken met Praktijk Apofyliet aan planetaire en Kosmische, maar ook persoonlijke processen. Welke dus al vele grootse velden en verbindingen dragen en ermee samenwerken. Een prachtige, zeer krachtige ervaring die vaak heel lang door blijft werken!

Via een of meerdere van deze schedels vind een transmissie (healing/reading/activaties en of initiaties) plaats in een kort consult voor jouw healing, groei en Bewustwording.

Korte introductieconsulten van een half uur, bedragen deze dag € 33,- per persoon, per half uur.

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

Let op: maak op tijd een afspraak, want vol is vol!!!

 

Kristal en of schedel initiaties/activaties

Een andere optie op deze dag is de keuze voor een  kort initiatie en activatie consult gegeven tussen jou en je meegebrachte kristal of kristallen schedel. Op deze wijze wordt je op een zeer diepgaande, krachtige manier op alle Multidimensionale levels verbonden met het Kristalwezen of individuele Schedel Bewustzijn, om op nieuwe krachtige manieren diepgaand samen verder te kunnen groeien. Dit biedt enorme nieuwe handvaten, in tune met de frequenties van deze Nieuwe tijd, op zo optimaal mogelijk je spirituele groei en Bewustwording te kunnen doorlopen.

Tijdens het initiatie consult wordt je via reading en channeling verteld wat jullie verbinding is, jullie gezamenlijke taak of werkterrein, of wat maar van belang is in je verbinding met het kristal of de kristallen schedel.

 

Korte introductieconsulten van een half uur, bedragen deze dag € 33,- per persoon, per half uur.

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

Let op: maak op tijd een afspraak, want vol is vol!!!

 

 

 

 

 

Donderdag 29 december 2011, tussen 10 en 15.00 uur

 

Healing, reading channeling aanbiedings dag

Voor alle boekingen van 1 uur-consulten in healing, reading en channeling op deze dag bedragen de uitwisseling per uur-consult niet € 55,- maar € 49,-

 

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

Let op: Maak op tijd je afspraak, want vol is vol!!!

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops december 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande (nieuwe) workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

              Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (11-11-11) vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 12-12-11 Portaal en het 21-12-’11 Portaal met winter zonnewende!!!

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl          

 

 

Voor beide workshops zijn nog enkele plaatsen vrij!!

               

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

         The Sacred Flower of Life

 

In deze diepgaande Ascensie workshop gaan we werken met de coderingen en mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. De Flower of life die vanuit oeroude overleveringen op enkele plaatsen ter wereld gevonden is bevat alle coderingen en geometrieën van waaruit de schepping is opgebouwd. We gaan deze dag echter op een bewustzijnsverruimende manier werken met de mogelijkheden en energieën van de Flower of Life die vanuit deze Scheppingscodes ook de ingangen heeft voor een volledig herstel van Lichtstructuren, blauwdrukken,  Soul Memories en multidimensionaal Bewustzijn. Dat betekend niet dat we vanuit de wiskundige kant aan het werk gaan om de coderingen van de Flower of Life te ontcijferen, maar juist vanuit de voelende kant via Bewustzijn, bewustwording, healing en beleving.

Onder leiding van diverse grote Meestervelden (Ascended masters en Neteru) zullen we diepgaande gechannelde healingen mogen ontvangen in onze eigen Wezenslagen, structuren en blauwdrukken, daar waar zich onbewustzijn, beschadigingen en kwetsuren hebben gestagneerd, waardoor wij ons volledig Potentieel en Meesterschap nog niet op aarde, in alle facetten van de schepping kunnen her-inneren en belichamen.

Deze workshop wordt volledig afgestemd op de potentie en mogelijkheden van het Nu-moment in deze tijd van vernieuwing en trillingsverhoging, afgestemd op de aanwezige deelnemers, de Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum. En we zullen mogen samen werken met krachtige Flower of Life Healingtools, die een enorme potentie en energie bezitten doordat zij in vele initiaties ook krachtig op Multidimensionaal level verbonden zijn met de oeroude Flower of Life in het Osirion in Abydos en zelfs geïnitieerd zijn in het Heilige Water onder de Flower of Life in het Osirion onder leiding van Sechmet, Isis en Osiris zelf.

Deze krachtige healingsgereedschappen betrekken de coderingen, mogelijkheden, herstel van structuren van allerlei aard en op elke dimensie nog dieper naar het hier en nu alledaagse leven toe, en helpen ook op cel- en DNA niveau werkelijke wijzigingen en herstel aan te reiken om op steeds diepere niveaus te helen en bewust te worden van wie wij werkelijk Zijn.

Diepgaande healing, bewustwording, ervaring en beleving van de Schepping en onze eigen mogelijkheden, Creatie kracht hierin. Herstel van oeroude verbindingen in ons Zelf, Healing op Galactische wonden en dualiteitsfacetten, healing op beschadigde chakrastructuren waardoor groei kan stagneren, healing op celniveau om ons Goddelijk scheppend Potentieel en Meesterschap in het aardse te kunnen leren gaan belichamen. En nog veel meer!

 

Deze workshop zal volledig afgestemd zijn op wat er op dat moment in het NU mogelijk is, na de Ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

Datum: zaterdag 10 december 2011, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl          

 

Er zijn nog 3 plaatsen vrij!!!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                      Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Op alle kristallen geldt 10 % korting t/m 31 december 2011,

tenzij anders vermeld! (zoals hieronder!!)

 

Let op: kortingen gelden niet voor overige producten zoals kristallenschedels, Flowers of Life, Egyptische Essences, etc.

 

Extra korting en aanbiedingen:

 

Foto:

Artikel code: Aqua Aura hanger 001 t/m 005

Prijs: € 24,- per stuk    December aanbieding: € 19,99

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 4 cm lang

Kenmerken: Omdat ik vaak de vraag krijg naar deze ‘gemanipuleerde/ bewerkte’ aqua aura kristal hangers. Gemaakt van een combinatie van natuurlijke bergkristal met goud (in een laboratorium) en dus drager van beide frequenties ineen. In een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting.

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Dit kristal draagt een uiterst krachtige en gebundelde energie in zich welke van een prachtige waarde is juist in deze tijde. De gecombineerde energieën en frequenties van zowel heldere bergkristal als goud versterken elkaars werking en trekken je energie naar grote hoogten verder open. Dat betekend dat ze je in een heel verfijnde verhoogder trilling brengen die je en meer inzicht geven in waarin jij nog kan groeien, de bergkristalenergie zet direct een grootscheepse transformatie en doorstroom daarin op gang en tevens brengt de goudfrequentie daar direct Goddelijke healing en integratie van je hogere wezenslagen binnen. Dat betekend dat dit kristal een intensief stuk healing en versnelling van je bewustwording brengt maar daar zelf ook prachtig in ondersteund. De schoonheid van dit kristal is dat het ook in een dubbeleinder vorm geslepen is, dat betekend dat juist deze vorm heel sterk helpt alles te balanceren wat geheeld wordt, wat aan hoger Bewustzijn weer in je verankert en wakker gemaakt wordt. Door de dubbeleinder vorm behoudt je ook een krachtige gebalanceerde uitlijning met hemel en aarde, ondanks alle processen en trillingsverhogingen.

Daarnaast heeft ook de blauwfrequentie, die ontstaan is vanuit de versmelting van bergkristal en goud een belangrijke taak en functie. Deze helpt je in je energie namelijk om steeds krachtiger te gaan resoneren op je eigen Goddelijke waarheid en Integriteit. Om steeds dieper (in)zicht te krijgen in wie jij Bent en hoe je dat vorm kan geven in het alledaagse hier en nu. O.a. Via communicatie, maar ook via Scheppingskracht en het steeds meer neerzetten en laten zien wie je Bent. Niet langer achter de coulissen deelnemen maar werkelijk jouw plek innemen en ‘doen’ waarvoor je gekomen bent!

Een zeer powerfull maar ultiem kristal voor enorme ondersteuning met veel diepgang en versnellingen, geheel passend bij alle veranderingen die momenteel op aarde en in de mensheid gaande is!

© Willemien Timmer, sept 2011

 

Foto:  

Artikel code: Girasol lens 001

Prijs: € 35,- per stuk     December aanbieding: € 30,-

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige kwaliteit Madagaskar Girasol in een (ufo-vormige) lens vorm geslepen wat een prachtig en zeer krachtig effect geeft!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De magnifieke, magische en mysterieuze krachten van girasol zijn zeer verfijnd en ijl qua trilling. Dit bijzondere kristal met hoge nieuwe tijds trilling draagt een grootste bijdrage aan de processen die essentieel zijn in deze tijd en in de collectieven en in persoonlijke Zielen weer gewekt worden om tot ontwaken te komen. Girasol werkt zacht en verfijnt en uiterst liefdevol in op je Goddelijk Vrouwelijk Potentieel welke weer meer en meer her-innert mag worden. Dit goddelijk vrouwelijk Potentieel bestaat natuurlijk uit allerhande specifieke kwaliteiten en mogelijkheden en de specialiteit van girasol is dat deze sterk werkt op het Goddelijk magische Vrouwelijke aspect. Dat gaat een gradatie dieper en verder dan de kracht van intuïtie en voelen, en het beslaat juist een veel diepere en hogere laag van deze kwaliteiten die meer gerelateerd is aan Godinnen Bewustzijn. Het kristal kan je helpen (indien dan voor je groei noodzakelijk is uiteraard) in het  herinneren vanuit ingewijde priesteressen schap levens, met alle daarbij behorende kwaliteiten en eigen gemaakte kennis. Anderzijds betekend dat natuurlijk ook dat dit kristal levens en levensthema’s kan verhelderen, aanraken en helen waarin er belemmeringen, angst, stagnaties en pijnstukken zijn opgedaan omtrent deze thema’s waardoor het in het hier en nu zo moeilijk kan zijn om je Goddelijke Vrouwelijke Kracht weer te laten ontwaken.

Het is daarin ook een krachtige, magische, zeer verfijnde en liefdevolle healer, die je via de werking van het kristal direct meer laat ervaren van je eigen Goddelijk vrouwelijke healers kracht. Zij is de ultieme spiegel die werkt met deze energie, juist om in jou die kwaliteiten weer te doen ontwaken.

De kracht van girasol is zo verfijnd en subtiel dat het op vele levels van Bewustzijn werkzaam kan zijn, als ook in het fysieke systeem kan helpen oude versluieringen in je gevoelsvermogens weer te helpen wekken. (vaak werkt dat in het fysieke lijf ook via de hormoonsystemen en water huishouding). Daarnaast kan het van prachtige helende invloed zijn op innerlijk kind stukken, oude emotionele pijnstukken die je belemmeren in je vrije gevoel en stroming. Op de hogere niveaus stimuleert het om je intuïtie en verstaan van hogere lagen van je zijn steeds meer de ruimte te geven. Op nog hogere wezenslagen helpt het je daadwerkelijk om je Spirit, je missie, Taken echt te gaan verstaan en omarmen.Dit kristal draagt diepe verbindingen met de Avalon frequenties en in het algemeen met alle vormen van oud (zuiver) priesteressen schap (priesterschap vanuit de vrouwelijke lijn en godinnen energie). Vanuit alle tijdlijnen bezien, en gerelateerd ook aan Godinnen energieën van elke willekeurige aard en cultuur. Dat betekend dat zij een wijd bereik heeft om ook in al dergelijke ervaringen van verleden incarnaties feilloos te kunnen helen, jouw pijnstukken daarin te helen en jouw kwaliteiten (die daar achter zitten) te helpen wekken, her-inneren en integreren in het hier en nu.

Een kristal wat werkelijk de sluiers der dimensies in je Zijn helpt op te lichten, waarbij krachtig wordt samengewerkt met verschillende magische werelden en wezens, met de bedoeling om jouw Goddelijk Vrouwelijk Potentieel weer volledig te gaan her-inneren in het hier en nu.Een zeer liefdevolle doch krachtige ondersteuning in de Nieuwe tijd waarin alle frequenties toch al steeds dieper gericht zijn op het helen, ontwaken en her-inneren van het Goddelijk vrouwelijk Potentieel.

© Willemien Timmer 2011

 

Foto:  Super kwaliteit!!

Artikel code: Healingstick lavendel rozenkwarts transparant 001 t/m 03

Prijs: € 25,- per stuk    December aanbieding: € 20,-

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige doorzichtige licht getinte lavendel rozenkwarts in de vorm van een krachtige Healingstick. Puur Goddelijke Vrouwelijke Energie!!! Zeer krachtig en liefdevol healingtool!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Lavendel Rozenkwarts draagt een zeer zachte en vooral helende energie, die je helemaal centreert in je eigen hart. Het heelt hier zeer oude Zielenpijnen en verbreekt beperkende koorden vanuit heden of verleden incarnaties. Het maakt je steeds bewuster van jouw unieke hartkracht en leert je werkelijk je eigen Onvoorwaardelijke Liefde voelen.

Lavendel rozenkwarts draagt niet alleen verbinding met de Roze Galactische Straal, maar ook met de Lavendel Kleurige, welke sterk verbonden is aan Magisch Bewustzijn. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te ontsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Lavendel Rozenkwarts is een zeer zachte, liefdevolle doch krachtige Leermeester en healer om alle facetten van je Hart verder te verkennen, ontdekken en ontplooien.

Met name Goddelijke Vrouwelijke (healers) Krachten zijn verbonden aan de frequenties van Lavendel Rozenkwarts, zoals Isis, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar ook de Magie van Merlin en Avalon.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:  Super kwaliteit!!

Artikel code: Healingstick labradoriet 001 t/m 03

Prijs: € 25,- per stuk      December aanbieding: € 20,-   

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige kwaliteit labradoriet met veel kleurschakeringen in de vorm van een krachtige Healingstick. Puur Goddelijke Beschermings Energie!!! Zeer krachtig en liefdevol healingtool!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

Foto:  

Artikel code: Braziliaanse Bergkristal punt XL 003

Prijs: Nu van  € 133,- voor € 111,-                  

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Bijzonder helder transparant, met inwendig leven en vele inwendige regenogen. Bijzonder krachtig kristal! Kenmerkt zich door vele Deva energieën! Zeer heldere punt.

Let op: Voor dit kristal gelden extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op de energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke reading op maat!

 

 

Foto:

Artikel code: Witte spiegel Apofyliet clusters 001

Prijs: € 44,- December aanbieding: € 39,99     

Afmetingen: 10 cm lang ongeveer 5,5 cm hoog

Bijzonderheden: Prachtige kwaliteit spierwitte apofyliet op witte kwarts met heldere spiegelapofyliet punten.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!          

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Dit kristal brengt naast je eigen Hoger Zelf Licht ook de Kracht van het Christus Bewustzijn in je systeem. Dit leert je meer te leven vanuit je Hoger Zelf en ook tegelijkertijd het Christus Bewustzijn, Hogere Liefde en compassie neer te zetten in je leven. Daarnaast werken de zachte Witte Straal van Christus Bewustzijn en de Engelen sterk door dit kristal heen. Het kristal brengt zachtheid in denken en voelen. Lost oud verdriet op en verbind je sterker met je Hoger Zelf en eigen Licht. Het brengt zachte healing in oude verbindingen. Hersteld connecties met je Hoger Zelf en de Engelen. Het brengt een hoge Ik Ben trilling met zich mee en brengt hierdoor helderheid in Doelen en Taken. Apofyliet helpt je om een brug te slaan tussen je Hoger Zelf en je Persoonlijk Zelf.

Het brengt je Hoger Zelf Licht meer in het hier en nu en in je dagelijks leven. Hierdoor activeert het ook je intuïtie en gevoel meer, waardoor je gevoeliger wordt voor subtiele energieën.

© Willemien Timmer 2010

 

(Je vind meer van deze clusters in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Citroen chrysopraas 001 t/m 009

Prijs: € 7,50 per stuk      December aanbieding: € 5,-

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: Prachtige limoen kleurige citroen chrysopraas. Nooit eerder zo’n mooie kwaliteit gezien!! Krachtige verfrissende, vernieuwende energie tijdens alle diepgaande processen in deze tijd!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Citroen chrysopraas is een heerlijk verhelderend kristal wat je systeem werkelijk citroentjes fris maakt. Het blaast als een frisse, vernieuwende en zuiverende wind door je energie en zuivert alles aan dualiteit, losgelaten energie of blokkades, waar je nu klaar voor bent om op te ruimen. Het is werkelijk een verfrissing en bijzonder prettig hoe vrij en Licht je je hierna voelt.

Citroen chrysopraas verbind je dichter en steviger met je Zelf. Verlicht je energiesysteem met een rustige frisse energie. Zuivert enorm goed en brengt je in balans.

De chrysopraas met bruine belijning helpt je stevig je aarding neer te zetten en je verbonden te voelen met Moeder Aarde, waardoor je ook meer geborgenheid kunt ervaren.                    

© Willemien Timmer 2005

 

Foto:

Artikel code: Pyriet knuffelstenen  (uitzonderlijk!!)

Prijs: € 9,50 per stuk       December aanbieding: € 7,50

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: echt uitzonderlijk! Want pyriet is zo broos dat het bijna niet te slijpen is. Deze knuffelstenen zijn relatief glad geslepen maar dragen nog openingetjes in zich waardoor de pyriet fonkeling je tegemoet komt! Prachtige energie!!

Korte reading op dit kristal:

Pyriet helpt je enorm goed om je aarding sterk en stevig neer te zetten en helpt tevens om je hoogste Licht Kracht ook daadwerkelijk tot en met in je aarding te trekken. Dit kan je helpen je Hoger Licht steeds verder te belichamen, uiteindelijk ook tot in al je onderste chakra’s. Dit is een bijzondere kant wat pyriet tot een uiterst waardevol hulpmiddel maakt in je Ascensie groei en Lichtwerk met kristallen. Door deze kwaliteiten van pyriet maakt deze steensoort het ook mogelijk om intense meditaties te ervaren en versterkt het de opname van Kosmische energie in je Bewustzijn.

Het brengt het Gouden Bewustzijns Licht voort en trilt hiermee jouw eigen Gouden Bewustzijn aan, waardoor je meer tot ontwaken kunt komen. Hiermee wekt het ook je innerlijke kwaliteiten en geestelijke vermogens.

Daarnaast bevorderd het ook de algehele Licht en energie doorstroming in je hele systeem.

© Willemien Timmer, 2005

 

 

Foto:

Artikel code: Carneool knuffelstenen 001 t/m 010

Prijs: € 5,- per stuk      December aanbieding: € 3,50    

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer diep oranje carneool van mooie kwaliteit. Bijzonder behulpzaam in deze tijdsenergie bij diepgaande zuivering van oude emotionele verbindingen, velden en 2-de chakra aspecten. Zeer krachtig!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal is krachtig verbonden met de Oranje Galactische Straal en brengt hiermee zeer diepgaande healing in overwerkte emoties, gekwetst innerlijk kind en Zielenpijnen opgeslagen in het onderlichaam. Het brengt een verwarmende, zachte en toch erg krachtige energie hierin aan, welke gelegenheid biedt om in vertrouwen los te laten en te zuiveren. Hierdoor ontstaat meer contact met je onderlichaam en onderliggende chakra’s met hun eigen kwaliteiten en capaciteiten.

(Stroming, flexibiliteit, creativiteit, diepere aarding, vrolijkheid, healing gekwetste emoties, dichter bij jezelf blijven, etc.)

Bijzonder behulpzaam kristal voor healingprocessen van grote waarde voor verdere groei!

© Willemien Timmer 2009

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

December 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 3 dec nov 2011

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 10

 

(deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

Zond. 4 dec 2011

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 11

 

(deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

Zat 10 dec

The Sacred Flower of Life

(Healing vanuit de Heilige geometrie van de Flower of life)

 

(er zijn nog plaatsen vrij!)

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

 Maand 12 dec 2011

12-12-11 Portaal 

 

(er zijn nog plaatsen vrij!)

  Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 17 & 18 dec

 Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 14

 

(Deze groep is al vol!)

 

 Opleiding

€ 200.-

Woe 21 dec 2011

21-12-11 Portaal & Winter Zonnewende

 

(er zijn nog plaatsen vrij!)

  Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,- 

 

 

 

 

Vrijdag 23 dec 2011

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 12 – afsluiting

 

(deze groep is al vol!)

 

 Opleiding

 € 111,- 

 

 

 

 

Dinsdag 27 dec 2011

Aanbiedingen oudjaars week Apofyliet

 

Flower of Life activatie dag

 

December Aanbiedingen

€ 33,- per half uur

 

Op

afspraak!

 

 

 

 

Woensdag 28 dec 2011

Aanbiedingen oudjaars week Apofyliet

 

Ontmoeting, activatie & healing consulten i.s.m. kristallen schedels

van Praktijk Apofyliet

 

Of :

 

 kristal en of schedel initiaties/activaties

 

 

December Aanbiedingen

€ 33,- per half uur

 

Op afspraak!

 

 

 

 

Donderdag 29 dec 2011

Aanbiedingen oudjaars week Apofyliet

 

Healing, reading channeling aanbiedings dag

December Aanbiedingen

€ 49,- per uur consult

 

Op afspraak!

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J