Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Zo op het randje van het oude en nieuwe jaar lukt het me gelukkig toch nog een nieuwsbrief te kunnen rondsturen. December was een gigantische indrukwekkende maar ook praktisch gezien volle maand, met heel veel activatiewerk en ongekende initiaties en Portalen.  Hoewel de decembermaand meestal een maand is van integratie op de rest van het jaar en een soort verstilde naar binnen/ terugtrek beweging brengt, was dat dit jaar alles behalve zo. De energie vroeg daadwerkelijk te gaan staan en in actie te komen en was van zo’n wezenlijke andere orde dan alle voorgaande jaren. Geen wonder ook in dit jaar 2012.

We zitten allen nog steeds in de integratie van deze periode, naast alle 3D feestelijke dagen, en dat maakt het voor velen, inclusief voor mij, soms hectisch om nog aan bepaalde dingen toe te komen.

Voor mij persoonlijk voelt de overgang (het oud en nieuw) als hebbende plaats gevonden ten tijde van de Shift of Galactische uitlijning van 21-12-’12. Toen niet alleen een nieuw jaar maar een heel nieuw Tijdperk ingeluid en geboren is. Dat maakt dat deze aankomende oud en nieuw van een heel andere betekenis is dan anders, althans voor mij, want we hebben het nieuwe al betreden…

In deze nieuwsbrief weer de laatste nieuwtjes, helaas ook enkele wijzigingen maar ook weer veel nieuwe mogelijkheden, nieuwe prachtige kristallen, persoonlijk stuk voor stuk uitgezocht op frequentie en ondersteunende mogelijkheden in deze tijd.

 

Ik wens ieder bij deze ook een fantastische nieuwe tijd toe, in de ongekende mogelijkheden van groei en nieuwe frequenties die nu geboren zijn en vanuit co-creatie in gelijkwaardigheid nu werkelijk een dieper fundament en bestaansrecht hebben! En de werkelijke opbouw van de nieuwe Gouden Tijd op aarde gaan ondersteunen!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

        

                              

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel:  Wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing? (Deel 12)

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013

*Heel veel nieuwe krachtige kristallen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Op 1 januari 2013 bestaat Praktijk Apofyliet maar liefst 9 jaar!

Om dit te vieren vind je in deze nieuwsbrief enkele leuke aanbiedingen voor de maand januari 2013!!

 

*Vanwege alle snel veranderende energieën in deze tijden zijn er helaas  wijzigingen in de planning binnen geslopen. Dat betekend dat de  nieuw geplande Mastergroup 2013 en Crystal Creation Group helaas komen te vervallen.  Steeds levend vanuit het Nu-moment temidden van zoveel energetische shifts en veranderingen is planning van dergelijke trajecten al een zeer lastige klus en vraagt dat blijkbaar telkens opnieuw om bijstelling van dat werkelijk essentieel is doorgang te verlenen. Na alle portalen van november en december 2012 zijn de trillingen zo dusdanig gewijzigd dat de aankomende tijd om nieuwe workshops en trajecten ‘vraagt’ die beter aansluiten bij de vrij gekomen frequenties en mogelijkheden. Ik hoop binnen nu en komende weken een geheel nieuw programma aan te kunnen bieden, afgestemd op de veranderde frequenties na van de Shift van 21-12-12 en in het Licht van de mogelijkheden van 2013.

Excuses voor de wijzigingen maar we dienen zo verfijnd mogelijk onze activiteiten af te stemmen op de hoogst haalbare Essentie van het Nu!

 

*Binnenkort vind je de nieuwe activiteitenagenda van 2013 terug in de nieuwsbrief en op de website. Daarin zullen ook weer los te volgen workshop dagen en weekenden te vinden zijn, naast de nieuwe opleidingen. Enkele nieuwe workshop voor de start van 2013 vind je al verderop in deze nieuwsbrief.

 

*Btw verhoging vanaf oktober 2012:

Aangezien er per 1 oktober een BTW verhoging heeft plaats gevonden (van 19% naar 21%) zullen enkele prijzen gewijzigd gaan worden.

Maar bij wijze van korting zal dat bij Praktijk Apofyliet pas doorgevoerd gaan worden vanaf 1 januari 2013. Dat betekend dat tot die tijd dezelfde prijzen als altijd gehanteerd worden (en waar ik trost op ben, omdat ik sinds de start van de praktijk in 2004 nog altijd dezelfde prijzen hanteer) en de 2% extra BTW die aan de belasting betaald moet worden vanuit eigen zak wordt betaald en niet bij jullie als ‘consument’ vandaan hoeft te komen. Echter door deze ingevoegde maatregel van de regering/belastingdienst ben ik wel genoodzaakt gaandeweg enkele prijswijzigingen door te voeren, maar dus pas vanaf 1 januari 2013.

Ik wil echter zoveel mogelijk ‘de schade’ beperken en zal kijken waar wel en waar niet de prijswijzigingen doorgevoerd dienen te worden. Daarom probeer ik in elk geval zoveel mogelijk van wat ik aanbied nog steeds voor de oude prijs aan te bieden!

Een overzicht in het nu en de komende maand:

*Praktijkconsulten blijven in elk geval gedurende januari 2013 dezelfde oude prijs

*Sommige workshops zijn alvast in prijsverhoogd, andere nog niet.

*De kristallen, healingtools en hulpmiddelen zoals nu aanwezig in de Shop blijven vooralsnog de oude prijs behouden

*De nieuwe kristallen in deze nieuwsbrief behouden nog even de oude prijzen bij wijze van aanbieding

 

 

*Op dit moment zijn er nog slechts een paar eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan. Ze zijn binnen enkele dagen beschikbaar!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

…Praktijk Apofyliet op 1 januari 2004 officieel haar deuren opende, en dus inmiddels al vele jaren met veel Liefde en toewijding dagelijks vele mensen heeft mogen ontvangen en ontmoeten. Ik ben dankbaar voor alle mensen die ik via deze weg op mijn Pad ook mocht ontmoeten, de waardevolle groei en uitwisselingen samen en alles wat we met elkaar hebben mogen neerzetten in het persoonlijke, planetaire en collectieve Ascensieproces!

Mijn dank gaat uit naar ieder die zijn/haar weg naar Praktijk Apofyliet mocht vinden, ieder afzonderlijk heeft iets moois gebracht. Of het nu een leerles, spiegel, gelijkwaardige uitwisseling of waardevolle aanvulling op mijn eigen groei en Missie is geweest. Alles is even waardevol!

Het is geweldig om te zien hoe mensen mochten groeien, vanuit eigen worstelingen zo bewust mochten worden, dualiteit, zwaarte en versluiering mochten overstijgen, in hun Kracht mochten gaan staan en werkelijk hun Missie en Taken op zich gingen nemen.

En we gaan natuurlijk vol goede moed, hoop, vertrouwen, opgebouwde wijsheid en ervaring  en heel veel plezier en Liefde door met deze Missie in deze nieuwe tijd!

 

…Praktijk Apofyliet telkens op zoek is naar nieuwe ondersteuning van hoog frequente aard om hulpmiddelen en of healingtools om ieders processen zo goed mogelijk te helpen dragen in deze uitdagende en veelal hobbelige tijd.

Elk hulpmiddel of healingtool is letterlijk wat dat is: een hulpmiddel, niet een medicijn of wonder wat alle stenen wel even van je pad rolt.

Echter in je groei kan het soms bijzonder fijn zijn je te omringen door hoogfrequente artikelen, healingtools, kristallen of andere middelen om je zo soepel mogelijk door je processen te helpen gaan. Jij bent echter degene die het mag doen, maar met een mooie energie en ondersteuning aan je zij kan het soms wel degelijk een beetje lichter zijn !

Alle producten van kristallen tot energetische tools zijn met zorg en aandacht stuk voor stuk uitgezocht op frequentie, energie en waarde voor  deze tijd en ook afgestemd op de processen van deze tijd.

Regelmatig biedt Praktijk Apofyliet dan ook nieuwe producten en healingtools aan die volledig in resonantie zijn met de processen van Vernieuwing en Bewustwording van deze tijd!

 

…er nog steeds heel veel aan nieuwe artikelen en informatie in de planning zit (helaas al een hele poos) om uit te werken voor nieuwsbrieven of boeken, omdat de inspiratiestroom en processen en dus ook Kosmische informatie van een ongekende orde is in deze tijd. Maar dat het me gewoonweg aan tijd ontbreekt om alles op papier te zetten (Alles op de juiste Devine Timing natuurlijk)vanwege de vele consulten en workshops. Die hoe dan ook voorrang hebben omdat ze zowel persoonlijke ondersteuning en groeiwerk omvatten als ook groepswerk en daarmee ook collectief, planetair, galactische en kosmisch werk voor de nieuwe tijd omvatten.

Des te meer blij ben ik dan maar weer wanneer er tenminste een klein beetje informatie op papier komt, zoals de artikelen van “wat is er gaande in deze tijden?” Al is het een puntje van de ijsberg, het is tenminste iets wat vastgelegd wordt van de ongekende mogelijkheden en processen van deze tijd, die nooit eerder op aarde in deze vormen zo zijn voorgekomen.

Lieve mensen, deze tijden hebben we al eeuwen en eeuwen op gewacht en we razen ze in volle vaart door op alle trillingsverhogingen en stroomversnellingen die dat brengt.

Probeer mede daarom alleen al zo nu en dan eens stil te staan bij de unieke tijd waarin we leven, en al zijn de processen vaak uitdagend en intens, probeer zo nu en dan ook een beetje te genieten…deze tijden komen nooit meer terug en zijn een unicum ook in het Universum! Niet alleen op aarde!

 

 

 

 

Wat is er gaande in deze tijd van nieuw Ontwaken? (deel 12)

 

Een terugblik: December 2012: 3 ultieme 3-3-3 Portalen

Terugkijkend op de afgelopen maand is het al bijna een onmogelijkheid om alle bijzonderheden en ervaringen, persoonlijk en voor het grote geheel, nog op te lepelen en terug te halen. Wat een ongelooflijke ongekende maand (en jaar) ligt er achter ons!

De start op 1 december markeerde al direct de rest van de maand die zou volgen. De energie veranderde op slag en was een groot verschil met november. Vanaf 3 december, het eerste 3-3-3 Portaal van de drie ultieme portalen in de eindspurt naar de 21-ste toe was van een immense kracht. Waarin de deur werkelijk open gezet werd in nog meer versnelling en dagelijkse trillingsverhogingen. Daarmee startte ook het pad van de eerste 9 initiatiedagen op weg naar het tweede portaal (12-12-’12). Een prachtig, magisch en intens pad, zo heb ik het mogen ervaren, waarbij het grootste gedeelte van deze dagen, als ook het tweede portaal zelf in mijn geliefde Thuis Egypte doorgebracht mocht worden. Het was werkelijk ongekend welke activaties, initiaties en heling er mocht plaats vinden juist temidden van deze bijzondere frequenties. De mogelijkheden en Divine Flow vol magie waren ongekend. Sluiers tussen dimensielagen die per direct vervaagden waardoor de ‘magie’ van de Multidimensionaliteit van Al Wat Is regelrecht in 3D zichtbaar mocht worden. Een immense opbouw van frequenties die dag na dag leidde naar diepere openingen in de Nieuwe Aarde Matrix, inbreng en wekken van nieuwe Ascensielijnen om de puntjes op de i te zetten en het veld volledig klaar te stomen voor de uiteindelijke grote Shift/Galactische Uitlijning op 21-12-’12. Er werd 24/7 hard gewerkt. Energetisch en fysiek. Weinig slaap behoord dan ook meestal tot het proces als er zoveel ‘klaargezet’ mag worden en de trillingen dag en nacht verder uitdijen. Dat ben ik gewend, maar ook dit was van een andere orde dan we veelal gewend zijn, intenser dan ooit.

Met de dag werden de frequenties intenser en ten tijde van het 12-12-12 portaal (het tweede 3-3-3 Portaal) mochten we werkelijk ongelooflijke activaties van oeroude Kennis en lijnen weer wakker kussen en binnen brengen in het veld van het Nu. Dit zijn ook de frequenties waar het vanaf Nu om gaat en die in 2013 helemaal vorm zullen gaan rijgen. Ik verklap hier nog niet teveel over momenteel, want veel van deze coderingen en frequenties zijn nog aan het integreren en zullen op de juiste Divine Timing dieper toegelicht mogen gaan worden. Het gaat in elk geval over het werkelijke Eenheids Bewustzijn (The Law of One: All is One) via de frequenties van de Oorspronkelijke Aton, die ten dele door Meesters Akhnaton, Nefertiti en ook de Divine Child/Golden King Tutanchamon in de Ascensielijnen en Collectieve velden zijn ingebracht in hun tijd op aarde, en welke in deze tijd tot weer een volledig geactiveerd veld en daardoor verstaan zullen gaan komen. Maar het gaat veel en veel verder dan dat.

De 12-12-12 was werkelijk een diepere afstemming dan ooit en volledig verdwijnen van sluiers tussen dimensies mogelijk en ervaarbaar. Waardoor een glimp van leven in je eigen Multidimensionaliteit (in alle Realiteiten tegelijkertijd en bewust!) duidelijk ervaarbaar was. Een ongekende energie. En zo bekrachtigend in je eigen Zijn en Meesterschap, maar ook in ieders eigen Creatie- of Scheppende Kracht, wanneer we ons vanuit volledige gelijkwaardigheid van hart en bewustzijn verbinden met Al Wat Is en Al wie wij Zijn.

Vanaf de 12-12-12 ging het tweede 9 daagse initiatie pad van start, in de laatste opmars naar de Galactische Hart uitlijning. Kenmerkend waren de nog verder uitlijnende en verhogende frequenties en deze konden enorme expansies van je bewustzijn hierbij voelbaar maken. Voor sommigen heeft het fysieke lijf het hierin opnieuw even zwaar gehad, omdat er veel veranderde en ook de inbreng van hogere trilling in je 3D lijf in meer rust een plek mocht krijgen. Dat kon leden opnieuw tot fysieke klachten maar ook het 4D veld kwam daarmee ‘onder vuur’ te liggen in de trillingsverhogingen, dus ook oude patronen, pijnen, irritaties, blinde vlekken of wat je Bewustzijn dan ok nog maar wilde helen en opruimen, kwamen naar boven. Intens, opnieuw, en toch vond ik persoonlijk, zoveel makkelijker dan ooit te dragen. Juist omdat de frequenties zo gedragen zijn, begeleid en wij inmiddels al zo veel meer dan ooit gegroeid zijn.

Dit stukje van misschien meer verwarrende, oude energieën die vrij kwamen had z’n hoogtepunt op de 20-12-2012. Uiteraard, de 9-de dag van het initiatie pad, de afrondende dag, zo vlak voor de Galactische Hart uitlijning. De laatste restanten aan oude energie kregen de mogelijkheid bevrijd te worden uit je energie en Bewustzijn. Velen hebben deze dag als pittig ervaren.

Zowel deze dag als de 21-12-’12 mocht ik doorbrengen met in totaal 25 Soulsisters en brothers. Om gezamenlijk de ultieme Uitlijning te ervaren, vieren, delen en helpen ankeren ook.

Een geweldige tweedaagse in ongekende energieën en in een prachtige uitlijning en samenwerking met elkaar. Ieder mocht diepe ondersteuning en groei in persoonlijke Missies en Ascensiepad ervaren, dieper in het eigen Meesterschap en I Am Bewustzijn uitgelijnd worden, toe werkend naar de werkelijke belichaming (embodyment) daarvan.  Immense velden van begeleiding, meer dan ooit tevoren waren aanwezig in totale gelijkwaardige uitwisseling, samenwerking, co-creatie, begeleiding. Ontroerend en intens, als nooit tevoren.

En de Vreugde van de met elkaar gedeelde, heel bewust ervaren in 3D en ons volledig Zijns Potentieel van de Galactische Uitlijning was een waar feest. Ieder daarin zijn/haar eigen unieke ervaringen belevend, maar tegelijk zoveel Vreugde met elkaar delend.

Wat is er gedanst, gelachen en gevierd!

Een feest van Geboorte van de Nieuwe Aarde, Geboorte van een nieuw Tijdperk, een ervaring om nooit te vergeten!

 

Leven na 21-12-’12 en het jaar 2013

De energie is wezenlijk anders sinds dat moment, sinds die dag. Dat is dagelijks doorlopend zo sterk voelbaar. De frequenties zijn van een heel andere aard, zachter en hoger, terwijl de trillingsverhogingen uiteraard doorgaan het fundament van de Nieuwe Aarde is nu geankerd, beschikbaar, leefbaar. En nu mogen we de nieuwe Gouden Tijd gaan beginnen vorm te geven. Bouwend op het nieuwe fundament van Eenheids trilling en nieuwe Aarde energie wat er ligt. Dat  zal nog een hoop wrk, inzet en groei vergen, maar zal zoveel makkelijker kunnen gaan dan voorheen. De oude aarde is niet meer, de nieuwe is geboren en mag gaan groeien. Vanuit ons eigen Meesterschap steeds meer vorm krijgen. En elke stap die we daartoe zetten zal meer en meer zoden aan de dijk zetten. De oude fundamenten van de oude energie zijn weggevallen, de oude energie is er nog wel, zoals versluiering, macht, polariteit en noem maar op, maar het heeft geen vastigheid en wortels meer, zoals het dat voor de shift ten dele nog wel had. Dat betekend dat elk stukje versluiering, oude energie, patronen, angst, conditionering in ieder van ons sneller geheeld en doorzien en ook volledig omgekeerd kan worden. Dat betekend dat onze groei in het volledig wakker worden in ons Goddelijk Potentieel enorm zal versnellen en we meer en meer vanuit onze hart- en Zijnsfrequenties gaan leven.

2013 is ook het jaar van co-creatie, want door al deze wijzigingen en diepere openingen in ons Bewustzijn is en wordt manifesteren en creatie steeds effectiever en directer. Ons Zijn vraagt ons steeds meer werkelijk in hart en Zijn te leven, vanuit ons eigen unieke Meesterschap en daarmee in gelijkwaardige verbinding met Al Wat Is, dan ontstaat werkelijke co-creatie en kan de Gouden Aarde vorm gegeven worden. De manifestatie en creatie van het werkelijk leven in Christus Bewustzijn voor iedereen.

Uiteraard, zoals al zo vaak eerder genoemd, bewandeld ieder zijn/haar pad daarin op eigen Divine Timing, en zal ieder zijn/haar eigen processen hierin tot in de grootste hoogte en diepten mogen aangaan, maar het zal zo vele malen makkelijker en sneller kunnen dan voorheen.

Ongekende hoogten van Bewustzijn en frequentie zijn nu voor velen al toegankelijk en deze zullen steeds meer daadwerkelijk dagelijks in de 3-de dimensie ervaren en belichaamd gaan worden.

2013 is nummerologisch ook een 6, wat verwijst naar de materiele wereld. Het jaar dus dat we ons Multidimensionaal/overkoepelend Bewustzijn (de 13) daadwerkelijk binnen gaan brengen (embodyment) in de materiele wereld. Vanuit de frequenties van Eenheids Bewustzijn, het Christus Bewustzijn, The Law of One en steeds dieper Meesterschap in ons eigen Zijn op alle lagen van ons bewustzijn.

Er valt nog heel veel te zeggen voor het Nu, de frequenties van het Nu, de komende periode en de vele ongekende mogelijkheden die voor ons liggen in de werkelijke opbouw en Creatie van de Nieuwe Aarde, maar dat is voor een volgend moment.

Geniet vooral van het Nu en wat het jou persoonlijk brengt in jouw groei en Ontwaken!

 

© Willemien Timmer , 30 -12-’12 (opnieuw een 3-3-3 Portaal!)

 

 

                                     

 

 

 

En verder:

…De in dit artikel beschreven processen en thema’s en mogelijkheden verre van compleet zijn over wat er momenteel allemaal gaande en mogelijk is, wat zich afspeelt in deze tijd. Maar dat dit even een korte blik werpt, om je op welke wijze dan ook te ondersteunen, een dieper inzicht te krijgen, bevestiging te vinden of wat het je ook maar mag aanreiken.

In alle workshops tegenwoordig komen meer en meer persoonlijke, collectieve en aan deze tijd gerelateerde frequenties, processen en thema’s meer naar voren. In uitleg, inspiratie, gechannelde informatie. En werken we daarmee in de diepte om je in eigen persoonlijke Bewustzijnsgroei en je Ascensie Pad verder te ondersteunen!

Dus voor meer informatie, ondersteuning, inzicht in het Grote Geheel en jouw rol daarin, verwijs ik naar de workshops omdat het me helaas aan tijd ontbreekt om meer artikelen te schrijven

 

 

               

 

 

Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013:

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

  Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Celebration the New Year in Christ Consciousness

 

Afstemmen op de nieuwe frequenties van het Nu,

Je eigen processen en Ascensiepad hierin.

Meer informatie over de coderingen, frequenties en mogelijkheden van dit jaar.

Jezelf centreren en ankeren in het Nu temidden van de nieuwe frequenties van niet alleen 2013 maar ook van het nieuwe Tijdperk.

Samen zijn met elkaar, delen, uitwisselen en als ieder een klein hapje of drankje mee neemt kunnen we feestelijk het nieuwe jaar van Co-Creatie met elkaar inluiden!

 

Datum: zon. 6 januari 2013, van 11.00 – 16.00 uur!

Investering in je Zelf: Apofyliet ‘Verjaardag’ Aanbieding: € 55,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

The Twin Ray Connections in the New Era

 

Vanuit de frequenties van deze dag 3-2-13 mag een nieuwe stroom aan informatie over de Tweelingstraal verbinding binnen gaan komen in de bewuste velden van ons Bewustzijn.

De Mannelijke en vrouwelijke Aspecten van ons Zijn (de Tweelingstraal, de 2) mag dieper gaan versmelten in het Sacred Heart (Sacred Reunion, de 3) waardoor een diepere verbinding en bewustwording omtrent de eigen Holy Trinity (ook de 3) van je eigen Bewustzijn ervaren mag worden. Diepe balancering en hoge uitlijning op je eigen Essentiele Zijns Aspecten die de brug vormen naar de volledige overkoepelende I Am (de 13).

Meer uitleg over de Tweelingstraal, functies, verbindingen, processen, initiaties binnen deze processen, Bedoeling, gezamenlijke Taken, het Ascensie pad en heel veel meer.

 

Datum: zon. 3 februari 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 122,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

The Sacred Keys of the Hathors

 

Activatie en initiatie workshop waarin we in diepgaande connectie, samenwerking en co-creatie met de Hathors ‘op reis’ gaan binnen ons eigen unieke Ascensiepad, dat van Moeder Aarde en de Collectieve velden.  Persoonlijke, planetaire en Galactische healingen.

Diepe verwezenlijking van essentiële healing in je Blauwdrukken. Wekken van Soul Memories en persoonlijke Coderingen van je Zijn via healing van beschadigde Wezenslagen

Activaties in Sacred Sound, Divine Joy en leren werken met Hathor Healing Tools.

Healing van het Sacred Heart en initiaties in je eigen Sacred Healingtools.

De nieuwste codes, activaties en frequenties, vrijgekomen na de December 2012 portalen en doorgegeven in deze workshop, zullen nu werkelijk ankering en embodyment kunnen gaan vinden in ons dagelijks leven.

 

Een verrassende workshop, boordenvol healing op alle lagen voor een diepere belichaming van jouw Meesterschap en volledige Zijn!

 

Datum: zat. 9 en zon. 10 februari 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 222,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

 

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Na de Ultieme Shift van 21-12-'12 waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zijn gekomen, vind er als vervolg daarvan in 2013 en verdere jaren een duidelijke nieuwe opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geďntegreerd en belichaamd kunnen worden. Vanuit de 2013 frequentie kunnen we werkelijk gaan werken aan de verdere opbouw van de nieuwe Gouden Tijd, omdat het fundament van de Bewustzijns-shift nu gelegd is. Elk volgend Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie. Maar ook in co-creatie met elkaar helpen we op deze wijze Ascensie voor alles en iedereen werkelijk neerzetten in belichaming, ook in de 3-de dimensie!

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

 

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dagen vind je terug in de nieuwe activiteiten agenda!

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

   The Sacred Heart and Holy Trinity inside

 

 

 

 

Eindelijk zijn er weer heel veel nieuwe Meester kristallen en andere healingtools van hoge frequentie en met krachtige ondersteuning voor de Ascensieprocessen van deze tijd gearriveerd.

 

Het gehele aanbod vind je op de website of (live) in de Ascension shop!

(Zie http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

 

Al deze onderstaande kristallen zijn diepgaand verbonden en betrokken geweest bij de 20-12-2012 en 21-12-’12 activaties en afstemmingen en daartoe dus speciaal geactiveerd en dragers van de frequenties van de Ultieme Shift en geboorte van het Nieuwe Tijdperk. Dat betekend dat deze kristallen naast hun eigen kwaliteiten en energie aansluitend de frequenties van ultieme Vernieuwing en Nieuwe Geboorte op alle lagen in zich dragen, volledig afgestemd op de Nieuwe Gouden Tijd frequentie die we met de ‘Poort van 21-12-’12’ binnen zijn gegaan!

 

Als Apofyliet ‘Verjaardag’ Aanbieding vind je deze kristallen nog steeds voor de ‘oude’ prijs in de Kristal/Ascensie shop!! (In plaats van met de extra 2 % BTW doorberekend!)

 

Blauwe aragoniet knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 13,- per stuk

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer bijzondere diep blauw gekleurde (natuurlijke) blauwe aragoniet van super kwaliteit. Nooit eerder een kwaliteit en kleur als deze tegen gekomen! Zeer diepgaand werkende frequenties met diepe connecties met de Dolfijnen- en Walvissen Matrix!

LET OP: de kleur van deze kristallen is vertekend op de foto. In het echt zijn ze hemels blauw van kleur en veel prachtiger dan op de foto!!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige hemelsblauwe kristallen brengen een diep[gaande connectie met het Hoger Bewustzijn van water met zich mee, dat betekend dat je eigen waterhuishouding en energie in meer stroming wordt gebracht, maar betekend dus ook een diepgaande zuivering en vernieuwende stroom van energie. De kracht van dit kristal omvat zowel mannelijke als vrouwelijke connecties en kwaliteiten. Een van de vrouwelijke frequenties is de kracht van water, de stroming, een activatie van je intuďtie en algehele Bewustzijn, het brengt je diep in contact met je gevoelslagen en hogere Wezenslagen. Een van de mannelijke frequenties is de kracht en heling die het brengt op je keelchakra, waar het de zuivere kracht van het Woord stimuleert: je bewuster worden van hetgeen je neerzet en uitstraalt en creëert via de Kracht van het Woord. Een andere bijzondere en belangrijke verbinding is die met de frequentie van de walvissen Matrix. Welke een krachtige doch zeer liefdevolle ondersteuning en begeleiding aan het kristal meegeeft van waaruit je op zeer diepgaande niveaus je eigen onbewuste stromingen steeds dieper kunt decoderen, bewust worden en helen. Met behulp van de walvissen frequenties worden tevens je eigen Hogere Wezenskwaliteiten vanuit de diepte vrijgemaakt om steeds meer bewust te worden en/of te her-inneren. Je eigen Goddelijke Kennis, wijsheid, Ervaringen en Zuiverheid om tot werkelijke Creatie vanuit de Nieuwetijds energie te Zijn worden steeds meer geactiveerd. Werkelijk een zeer vernieuwende, transformerende kracht!

© Willemien Timmer, 2011

 

 

Aquamarijn knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 13,- per stuk

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieën van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

Edelsteenkwaliteit Aquamarijn natuurlijke brok

Prijs: € 111,-

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Zie reading hier boven!

 

Labradoriet knuffelstenen/druppels (AAA kwaliteit, hand gepolijst!)

Prijs: € 15,- per stuk

Kenmerken: Super prachtige kwaliteit met intense, diepe en variërende kleuren!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe tijd:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Citrien kwarts “Zonneschijven’

Prijs: € 12,50 per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Citrien varieert in kleur en verschijningsvorm. Van heel zacht transparant geel tot diep donker geel-oranje met regenbogen. Citrien komt zowel in clusters voor als in punten, als in getrommelde stenen.

Veel van de citrien die in kleur kan variëren van oranje tot bruin is gebrande amethist. Dat wil zeggen: amethist wat sterk verhit is en hierdoor verkleurd tot een andere tint. Dit proces kan zowel op natuurlijke wijze diep in de buik van Moeder Aarde ontstaan, alsook door mensenhanden. Dergelijke citrien wordt vaak citrienkwarts of regenboog citrien genoemd, omdat het vaak ofwel witte kwarts als moedergesteente draagt en vele inwendige regenboogjes in zich draagt.

De citrienkwarts draagt vaak een wat andere, zachtere werking en brengt meer Vreugde dan de pure natuurlijke citrien die enorm krachtig en direct kan zijn.

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien en citrienkwarts helpen je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet.

Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuďtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

© Willemien Timmer 2005

 

Honing calciet knuffelstenen (AAA kwaliteit)

Helder transparant en inwendig regenbogen

Prijs: € 12,- per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe tijd:

Honing calciet varieert van licht half transparant tot diep honing oranje van kleur.

Deze calciet soort is sterk verbonden met de Gouden Krachten en Gouden Stralen van Ra,  de Aton (de Zonneschijf)en brengt hiermee bijzondere energieën in je energiesysteem. Energieën van Transformatie, Goddelijk Goud.

De Kracht van de honing calciet vertegenwoordigd warme, zachtheid en tegelijkertijd grote, diepe kracht. Het werkt bijzonder transformerend in het gebied van de zonnevlecht en het tweede chakra, waar het verwarmend en verzachtend werkt op oude pijnstukken, oud lijden, maar ook inwerkt op karmische stukken vanuit inwijdings- of tempellevens. Daar waar je jezelf weggaf, waar je diende terwijl je jezelf hierbij volkomen vergat. Maar werkt ook zuiverend en helend op oude macht en onmacht stukken.

De Gouden Krachten van Ra binnen deze calciet initiëren je weer in je eigen Kracht. Maken je hier meer bewust van, helpen je om je eigen Kracht opnieuw te pakken. Een aspect wat van groot belang is in je groei, om ook daadwerkelijk je Hoger Licht te kunnen doen indalen, ook in het tweede en derde chakra.

Honing calciet brengt je Goddelijk Gouden Licht, om je te ondersteunen en helen en om uiteindelijk je Meesterschaps schoenen aan te kunnen trekken. Het helpt je her-inneren aan je eigen Goddelijke Kracht en doet deze ontwaken.

Een bijzonder Ascensie kristal voor de Nieuwe Tijd!

© Willemien Timmer, 2006

 

 

Rode Aventurijn knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 7,50 per stuk

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Diep rode aventurijn van prachtige kwaliteit, met veel inwendige fonkelingen! Super ondersteuning bij het aarden en verankeren in de Aarde Velden in deze nieuwe tijdsenergie en daar bijbehorende processen! Bijzonder krachtige en liefdevolle aarding!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze minder bekende aventurijn soort biedt een weldaad aan krachtige energie die je helpt op een zachte doch doeltreffende manier heel diep in je aarding te komen en je op steeds diepere lagen te verankeren in de velden van Moeder aarde. Dit kristal biedt een krachtige begeleiding bij een diepere verkenning van je eigen aansluitingen op het Bewustzijn van Moeder aarde en haar aardevelden. Dit opent geheel nieuwe werelden in jouw Bewustzijn die je helpen op een krachtige, vlotte wijze verder te groeien vanuit een stevige ankering en aarding, maar tegelijkertijd heel hoog in je Kosmische frequenties. Immers, des te dieper we kunnen aarden, des te hoger kunnen we uitreiken in ons eigen Bewustzijn.

Daarnaast stimuleert en prikkelt dit kristal onze Passie van het hoogste niveau, welke een prachtige, krachtige drijfveer is op ons pad van groei, die kracht geeft, moed, warmte, stevigheid en de durf om door te gaan, niet langer bij de pakken neer zitten in pittige processen maar de draad oppakken en aangaan. Een prachtige stimulans en begeleiding dus, die vele nieuwe talenten, aspecten, kwaliteiten en potentieel in je Zijn bewust zal mogen maken!

© Willemien Timmer 2011

 

Helder transparante Amethist knuffelstenen (AAA-kwaliteit en hand gepolijst!)

Prijs: € 15,- per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen. Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf.

En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.

Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist. Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Zeer zachte hoge frequenties voor prachtige groei in deze tijd:

Devine Child Frequencies: Angel aura

Prijs per stuk € 19,-

Kenmerken: Angel aura is een combinatie-kristal  van bergkristal welke onder hoge druk in een chemisch proces versmolten is met platina en zilver. Dat betekend dat het de combinatie frequenties van deze 3 elementen in zich draagt en gezamenlijk als een geheel uitstraalt. (Holy Trinity in Oneness!!)

Het uiterlijk biedt een helder transparant kristal (soms met natuurlijke inwendige breuklijntjes) en een bijna olieachtige schittering in alle kleuren van de regenboog. (op de foto slechts een klein beetje zichtbaar!)

Hoogwaardige kwaliteit kristallen en weinig voorkomend!

Korte reading op deze kristallen, afgestemd op de frequenties van en ondersteuning voor deze tijd:

De zeer zachte, ijle, verfijnde frequenties van deze kristallen dragen een diepe verfijning en intense schoonheid met zich mee. Deze frequenties, die werkelijk van een magische aard aanvoelen activeren stap voor stap steeds dieper de velden van je innerlijk kind, Kosmisch innerlijk kind en uiteindelijk je Devine Child frequenties, je Goddelijk Innerlijk kind zogezegd die van een enorme puurheid, onschuld, openheid en ongeremdheid is. Deze Devine Child Frequencies die nu pas weer toegankelijk zijn om te gaan ontwaken, ervaren en belichamen zijn van een Goddelijke Orde en in die zin niet terug te herleiden naar het innerlijk kind zoals de meeste mensen deze kennen, omdat het daarbij gaat om kwetsuren en littekenvelden vanuit het kind-zijn. De Devine Child Frequencies zijn net als het Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijke veld een overkoepelend Bewustzijn welke Goddelijke Kwaliteiten en specifieke Blauwdrukken van je Zijn in zich draagt. Het omvat een volledig Goddelijk Perspectief en reikwijdte in inzicht, juist vanuit de puurheid en onschuld, maar ook een immens veld van Devine Love, Devine Joy en Creatie kracht.

Met de mogelijkheid tot het dieper ontwaken van deze Goddelijke Velden in jou dankzij alle trillingsverhogingen in het nu en de activaties van september 2012 die deze portalen weer geopend hebben, komen nu deze kristalfrequenties sterk naar voren in deze zelfde trillingen en bewustzijnslagen. Dat betekend dat deze kristallen in het nu gecreëerd zijn om juist in deze fase van het Ascensie proces deze fase van ontwaken te ondersteunen in jouw Bewustzijn. En je dus te ondersteunen, bekrachtigen, dieper te helen, activeren of tot bewustzijn te brengen welke ballast, versluieringen of pijnlagen in je Multidimensionaal Potentieel de volledige beleving en belichaming van jouw Devine Child Frequencies in de weg staat.

Met uiterst verfijnde, liefdevolle kracht en uiterst hoge trillingen (veelal vergeleken met Engelen trillingen, maar deze draag je ook in jouw Bewustzijn!) helpen deze krisallen je je weg te vinden in deze hoge en veelal nog onbekende resonantievelden van je Zelf. Opdat die versluieringen en onbewustzijn opgeruimd kunnen worden en er steeds weer een natuurlijke verbinding, doorstroom en embodyment van deze Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn hun plek weer in mogen gaan nemen.

Uiterst liefdevol, zacht en hoog frequent nieuwetijdskristal die aansluiting zal maken op waar jij staat in jouw processen van Ascensie!

© Willemien Timmer, september 2012

 

 

Ook vele nieuwe split-armbanden zijn weer op voorraad, zoals:

Nieuw: Combinatie aquamarijn en morganiet a € 12,- per stuk

 

Arkansas (berg)kristal a € 7,50 per stuk

Carneool a € 7,50 per stuk

En vele andere!!

 

 

   Flower of Life stickers

Kenmerken:  Diverse formaten,  goudkleurige Flowers of Life op doorzichtige folie

(Lastig mooi op de foto te zetten maar ze zijn van een prachtige kwaliteit!!)

Gebruik: ter energetisering van bijvoorbeeld water (op kan of glas), om op het raam te plakken, op je telefoon of op andere voorwerpen om de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping er doorheen te laten stromen/stralen. (ontstoring ook van disharmonieuze energie). Bekrachtigd en versterkt de natuurlijke energie stroom, brengt krachtige healing en herstructurering naar Heelheid teweeg vanuit de natuurlijke Universele structuren van de Flower of Life.

Voor allerhande doeleinden in te zetten!

Afmetingen:                                               prijs:             

Doorsnede 3 cm, prijs per stuk             € 0,55                                   zilver of goud

Doorsnede 5 cm, prijs per stuk             € 1,55                                   zilver of goud

Doorsnede 7,5 cm, prijs per stuk         € 2,-                           goud

Doorsnede 9 cm, prijs per stuk             € 2,50                                   goud

Doorsnede 20,5 cm, prijs per stuk      € 7,50                                   goud

Doorsnede 27 cm, wanddecoratie      € 37,50                               

Doorsnede 55 cm wanddecoratie       € 55,-

 

Kaart plus envelop:

Mini kaart Flower of Life, (wit-gud of goud-goud)                              € 1,75

Flower of Life dubbel kaartroot  (wit-goud, goud-goud of blauw-goud)    € 3,50

 

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Januari 2013

 

 

 

 

 

 

Zon 6 jan. 2013

Van 11.00 – 16.00 uur

Celebration the New Year in Christ Consciousness

Afstemmen op de nieuwe frequenties van het Nu,

Je eigen processen en Ascensiepad hierin.

Meer informatie over de coderingen, frequenties en mogelijkheden van dit jaar.

Jezelf centreren en ankeren in het Nu temidden van de nieuwe frequenties van niet alleen 2013 maar ook van het nieuwe Tijdperk.

Samen zijn met elkaar, delen, uitwisselen en als ieder een klein hapje of drankje mee neemt kunnen we feestelijk het nieuwe jaar van Co-Creatie met elkaar inluiden!

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

Apofyliet ‘Verjaardag’

Aanbieding:

€ 55,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 11 jan

10.00-16.30 uur

11-1-13 portaal (11-11-3)

Transformation of Divine Male and Female frequencies into the Holy Trinity

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 13 jan

10.00-16.30 uur

13-1-13 Portaal

Balancing the 13-dimensional Essence into the new born frequencies

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat 19 jan

10.00-16.30 uur

Etherische en Kosmische Kristallen

Deel 1

 

Alleen deelname na eerdere Crystal Master Opleidingen

€ 122,- per persoon

 

 

 

 

Zon 20 jan

10.00-16.30 uur

Reünie Egypte reis

Voor deelnemers Egypte reis nov. 2012

0,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat en zon 26 & 27 jan

10.00-16.30 uur

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 1:

Van Gouden Tijd naar versluierd Bewustzijn, en de weg terug

 

(Deze groep is al vol!)

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

Februari 2013

 

 

 

 

 

 

Zat 2 feb

10.00-16.30 uur

2-2 portaal

Unlocking the Portals of Duality

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 3 feb

10.00-16.30 uur

The Twin Ray Connections in the New Era

Vanuit de frequenties van deze dag 3-2-13 mag een nieuwe stroom aan informatie over de Tweelingstraal verbinding binnen gaan komen in de bewuste velden van ons Bewustzijn.

De Mannelijke en vrouwelijke Aspecten van ons Zijn (de Tweelingstraal, de 2) mag dieper gaan versmelten in het Sacred Heart (Sacred Reunion, de 3) waardoor een diepere verbinding en bewustwording omtrent de eigen Holy Trinity (ook de 3) van je eigen Bewustzijn ervaren mag worden. Diepe balancering en hoge uitlijning op je eigen Essentiele Zijns Aspecten die de brug vormen naar de volledige overkoepelende I Am (de 13).

Meer uitleg over de Tweelingstraal, functies, verbindingen, processen, initiaties binnen deze processen, Bedoeling, gezamenlijke Taken, het Ascensie pad en heel veel meer.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 122,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 9 & 10 feb

The Sacred Keys of the Hathors

Activatie en initiatie workshop waarin we in diepgaande connectie, samenwerking en co-creatie met de Hathors ‘op reis’ gaan binnen ons eigen unieke Ascensiepad, dat van Moeder Aarde en de Collectieve velden.  Persoonlijke, planetaire en Galactische healingen.

Diepe verwezenlijking van essentiële healing in je Blauwdrukken. Wekken van Soul Memories en persoonlijke Coderingen van je Zijn via healing van beschadigde Wezenslagen

Activaties in Sacred Sound, Divine Joy en leren werken met Hathor Healing Tools.

Healing van het Sacred Heart en initiaties in je eigen Sacred Healingtools.

De nieuwste codes, activaties en frequenties, vrijgekomen na de December 2012 portalen en doorgegeven in deze workshop, zullen nu werkelijk ankering en embodyment kunnen gaan vinden in ons dagelijks leven.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 15 feb

10.00-16.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

Zat 16 feb

10.00-16.30 uur

Etherische en Kosmische Kristallen

Deel 2

(alleen deelname na deel 1)

Alleen deelname na eerdere Crystal Master Opleidingen

€ 122,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 22 feb

10.00-16.30 uur

22-2-13 portaal

De oprijzende Kracht van Ascensie

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 23 & 24 feb

10.00-16.30 uur

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 2: Children of the Sun

 

(Groep is al vol!)

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J