Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Nog maar 3 dagen weer terug op Nederlandse bodem, met nog een heleboel mail te beantwoorden en activaties uit te werken, een intens workshopweekend voor de boeg en nog veel integratiewerk na een krachtige zeer intense activatie reis, voelde ik toch een sterkte innerlijke ‘roep’ om allereerst een nieuwsflits de deur uit te doen vandaag. Er gebeurd namelijk momenteel zo intens veel in de energbie en de opbouw van frequenties, toewerkend naar morgen als Meesterportaal, maar ook in de afronding van het ‘hobbelige’ jaar 2013. Voor sommigen is het daarmee hopelijk fijn om een klein beetje meer tekst en uitleg te geven van hetgeen er gaande is. (Zie artikel verderop).

Daarnaast vind je ook weer enkele nieuwe activiteiten, mogelijkheden en ondersteuning die ik via Praktijk Apofyliet aan mag reiken, vanuit de frequenties en mogelijkheden en afgestemd op het NU.

 

In elk geval wens ik iedereen bij deze vanuit het Hart ook heel fijne feestdagen, Portaaldagen en een stralend en fonkelend uiteinde en nieuwe begin!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits  weer te mogen ondersteunen en inspireren in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

En wie weet tot ziens!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

                                  

 

 

*Wist je dat?

*Praktijk mededelingen & website updates/ wis je dat…

* Ontwaken in de Nieuwe Tijd (deel 6)

*De Tempel van het Zijn

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013 en 2014

*Nieuwe opleiding 2014

*Aanbiedingen in de Ascension/Kristal Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

                           

 

 

 

*Voor iedereen die me de afgelopen tijd een mail heeft gestuurd en deze nog niet beantwoord terug heeft gehad: ik ben slechts enkele dagen weer terug nu in Nederland en heb de komende dagen workshops. Maar ik doe mijn best iedereen zo spoedig mogelijk een antwoord terug te sturen! Hopelijk heb je nog heel even geduld!

 

 

*30 december vierde 3-3 Portaal afstand activatie!

 

Het laatste Portaal binnen de 3-3 frequenties van dit jaar (zie artikel), sluiten we ook af met een krachtige afstands activatie in groepsverband. Om je dieper te ondersteunen en met elkaar vanuit een krachtig groepsveld zo diep als mogelijk de integratie coderingen (belichaming) van de 3-3 Portalen ‘binnen te gaan halen’. Ook de instroom op deze Portaal dag zal bijzonder krachtig zijn en zal niet alleen helpen om alle processen, groei en ontwaken van 2013 dieper te integreren, maar je frequentie ook ten diepste af te stemmen op de frequenties van het komende jaar 2014.

De diepere belichaming die mogelijk wordt met de instroom van frequenties van dit Portaal zal je ten diepste balanceren in je eigen Heilige Drie Eenheid, op de hoogste levels van je Bewustzijn en dit vlledig helpen doortrekken naar je mens-zijn.

 

Je ontvangt naast healing, diepere opening en activatie in je eigen bewustzijn, die je helpt om dieper te ontwaken en groeien in je eigen Zijns Essentie, in de groeithema's waar jij nu in je leven mee bezig bent. ongeacht welke uitdrukkingsvorm deze hebben in het hier en nu.

 

Met elke stap die wij weer dieper naar onze eigen Essentie zetten, helpen we tevens het Grote Geheel om verder op te rijzen in de Oorspronkelijke Kracht en Bewustzijn!

 

Maandag 30 dec 2013 van 20.00-20.30 uur

 

 Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 Investering in je Zelf: € 33,33

 

 

*Er is weer ruimte voor aanvragen van nieuwe mini-consulten met de Ancient Khemitian Cards die ik ontworpen heb vanuit inspiratie. Meer informatie daar over vind je onder de volgende link:

 http://www.apofyliet.nl/inzconsult.html

 

 

*Mini consulten in een nieuwe vorm: Khemitische Activatie Consulten

Kort persoonlijk consult op afstand aan de hand van de Khemitische kaarten set die ik zelf gecreëerd heb. Een oud Egyptische set die Universele Sleutels en coderingen in zich draagt, die diepgaand herinnert zijn en sleutels aanreiken voor de groei, ontwaken en bewustwording in het hier en nu.

Via deze kaartenset, in afstemming op jouw energie, zal ik een kaart trekken voor jouw proces in het nu. En vanuit dat energetische veld of die Universele Sleutel, zal een activatie van diezelfde Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn mogen worden doorgegeven.

Dat betekend een stuk activatie van nieuwe kwaliteiten van je eigen Goddelijke Zijn, die wordt gedownload of geactiveerd in je mens-zijn in het hier en nu. Dat kan een diepe healing op gang zetten om steeds dieper die kwaliteiten te herinneren en eigen te maken (tot belichaming te brengen) . het betekend het openen van velden of kwaliteiten die tot nu toe slechts gedeeltelijk ontwaakt waren of misschien nog geheel ‘sliepen’. En het betekend dus een aanzet in diepere groei, nieuwe stroming, nieuwe verheldering, nieuwe mogelijkheden. Een nieuwe stap voorwaarts in diepere bewustwording en herinnering aan wie je Bent en wat jij in huis hebt!

 

Een mini consult om juist weer grootse stappen voorwaarts te kunnen doen!

 

Het betreft hier een mini activatie consult, en dus ook een mini prijs als investering aan je Zelf:

€ 11,11 per persoon per activatie.

Inclusief korte mailing omtrent de beschrijving van de kaart, energieën, de activatie  en de Sleutel(s) van de geactiveerde kwaliteiten van het persoonlijke activatie consult.

 

Aanvragen kun je mailen naar info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

*Alle prijzen van Praktijk Apofyliet, genoemd in mail, nieuwsbrief en website zijn inclusief BTW.

 

 

*Praktijk Apofyliet op 1 januari 2014 haar 10-jarig jubileum viert!!! Dan gaan we letterlijk  knallend het nieuwe jaar straks in!

                      

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

 

 

 

 

 

Ontwaken in de Nieuwe Tijd (Deel 6)

 

Het intense drieluik aan Sterrenportalen (beschreven in de laatste nieuwsflits van begin december) was een krachtig geheel met intense energieverschuivingen en prachtige nieuwe mogelijkheden tot healing, ontwikeling en ontwaken. De energieen zijn zeer krachtig gebalanceerd en daarbij kon het nodige aan oude ballast nog opnieuw de revue passeren. Ik heb zelf sterk ervaren hoe de Poorten via het 11-12-13 portaal geopend werden tot een diepgaande transformatie van alle polariteit en dualiteit, oude littekens en onbalans die op dat moment bewust of onbewust in je energie en groei aan de orde waren. Alles werd naar voren getrokken wat niet langer je groei en bewustzijn dient, opdat er ruimte gecreerd kon worden voor nieuwe instroonm van energie, bewustzijn en Ontwaken. Het 12-12 portaal met name richtte zich volkomen op een ultieme balancering in alle 12 dimensionale lagen van Zijn. Waarbij alle dimensielagen uitgelijnt en gebalanceerd werden. Opdat ook de 3-3 frequentie, besloten in de 12-12, dieper ingebed kon gaan worden. De 3-3 frequentie is de Heilige Drie Eenheid, het gebalanceerde Mannelijke en Vrouwelijke, die vanuit versmelting met elkaar in gelijkwaardigheid (Heilig Huwelijk) het derde Aspect: het Goddelijk Kind voortbrengen. Zogezegd de Horus frequentie die voort komt uit Isis en Osiris. Het is de Doorgang of Portaal naar het volledige 13-voudige Bewustzijnsveld, onze Essentie of Ik Ben.

De 12-12 of 3-3 frequentie was het middelste van de 3 portalen op een rij en de meest Essentiele. Het was tevens het middelste 3-3 portaal van deze maand december (3-12-13, 12-12-13 en 21-12-13, morgen dus). Alles wijst en was ook sterk voelbaar op de ‘middenweg’, de middellijn, de ultieme balans. In zoverre haalbaar in je bewustzijn binnen je hele Multidimensionale (12-voudige) Bewustzijn te bereiken.

Het 13-12-13 Portaal was daarnaast ook uiterst krachtig en voelde als een soort hoogtepunt na de twee voorgaande portalen en bracht een nog diepere balancering en instroom van de Zijns frequenties (13D) binnen in alle Multidmensionale lagen van ons Zijn, alle lagen dus of dimensies waarin ons Goddelijk wezen ‘vorm’ aanneemt. En in alles werd ons 3D wezen, ons aardse mens-zijn dus, volledig mee genomen, omdat Ascensie gaat over het belichamen van het Goddelijke juist in het mens-zijn, in het alledaagse leven. Juist daarom ook in de uitdaging van dit pad van ontwaken en groei ook zo groot.

Degenen die mee gedaan hebben met de afstands activaties van 12-12 en 13-12-13, vanuit het Mannelijk Hartchakra van het Khemitische (Egyptische) veld zullen spoedig nog een uitgebreid verslag met meer informatie over de activaties en wat er precies gebeurd is vanuit mijn ervaring ontvangen per mail.

Het was immens vreugdevol om met 2 gigantische groepen zo diep en direct verbonden te zijn tijdens deze portalen en tegelijkertijd zo krachtig met ons Zelf, elkaar en Al Wat Is verbonden te zijn en samen te werken.

Elke stap voorwaarts in je eigen Ontwaken, is er weer een voor de wereld om je heen, het Grote Geheel, het collectief, etc. En lieve mensen, we hebben immens veel werk mogen verzetten en immens veel nieuwe coderingen, Licht, energie, healing en Bewustzijn mogen binnen brengen deze dagen!

 

Hoewel deze Drieluik aan Portalen van immens belang waren en zijn, zijn zij tevens de voorbereiding op het Meesterportaal van morgen: 21-12-’13. Het derde 3-3 portaal ook van december, exact een jaar na de uitlijning met het Galactisch Hart van vorig jaar: 21-12-’13.

Tegelijkertijd is het Winter Zonnewende (Yule), en dus de dag waarin de Terugkeer van het Licht gevierd wordt. Letterlijk!  Want ook het portaal van morgen is van een immense shift en essentieel in alle Bewustwordingsprocessen. Opnieuw een shift in bewustzijn, voor hen die ervoor durven kiezen en die er aan toe zijn, waar dan ook maar, in je groei.

De instroom van frequenties zal nog dieper de 13D (Goddelijke Essentie) binnen brengen, de Poorten van de Heilige Drie Eenheid (Goddelijk mannelijk-Vrouwelijk-Kind) met elkaar uitlijnen, verbinden) en daarmee een nog diepere doorgang gaan creeren in ons Multidimensionaal Bewustzijn om ons Goddelijke Licht steeds dieper te gaan herinneren, belichamen en leven ook in het alledaagse mens-zijn!

Vele Meestervelden zijn ook vandaag al (een Galactische Activerings Poort dag, volgens de Maya kalender) druk in de weer in voorbereiding op de gigantische instroom die morgen mag gaan plaats vinden. Het is alsof we een diepere Heilige Ruimte van onze eigen Innerlijke Tempel, de Tempel van Zijn, dieper zullen mogen en kunnen gaan betreden. Dat vergt voorbereiding. En die voorbereidingen zijn we reeds via vele Portalen al door gegaan. Als een waar initiatie pad op zich. Steeds dieper zuiverend, herinnerend en ontwakend….

Dus ook vandaag zul je het nodige in je Zelf aan voorbereidingen misschien kunnen ervaren. Het is de energie die opbouwt en voorbereid, ook in jou, naar het dieper openen en ontvangen van de instroom van nieuwe Lichtfrequenties en codes, de Terugkeer van het Licht in jou, die voelbaar is.

 

Tenslotte zal het 30-12-’13 Portaal volgende week als een vierde en laatste 3-3 frequentie het laatste puntje op de i gaan zetten. In afronding van het jaar 2013 en als start naar het jaar 2014.

De frequentie van de 4 (als 4-de 3-3 portaal frequentie) is die van de kracht van ankering, stevigheid en belichaming mee geven. Het is het afsluitende portaal wat het kracht bij zet. Het vierkant, de stevigheid compleet maakt en bekrachtigd. Van hieruit zullen we makkelijker, misschien zelfs moeitelozer het jaar 2014 binnen kunnen stromen, in een diepere belichaming van het op dat moment hoogst haalbare Licht van ons Wezen, in ons mens-zijn.

2014 is een 7- jaar. De frequentie van de 7 gaat over de Creatiekracht van het Goddelijk Vrouwelijke. De kracht van intuitie, magie, healing, creatie vanuit het Hart, vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Waarin nu al voelbaar een geheel nieuwe impuls aan energieen klaar ‘staat’, waarin we nog veel dieper ook in ons mens-zijn kunnen leren daadwerkelijk dieper de Onvoorwaardelijke Liefde te leren herinneren, (h)erkennen, leven en van daaruit de nieuwe Vormgeving van de Aarde voort te zetten. Op en vanuit een nog zuiverder, onvoorwaardelijker en hartsfrequentie basis. Voor een nog diepere Zelf of Gods Realisatie die vanuit de mogelijkheden, energie, coderingen en frequenties van 2014 mogelijk zal gaan worden. Waarin nog dieper ontwaken en ook het inzetten van je eigen Goddelijke Vermogens steeds krachtiger vanuit Volledig Goddelijk Potentieel beschikbaar zal worden. Ook in je mens-zijn van alledag.

Vanuit de frequentie van de 7, die het komende jaar 2014 doorlopend aan de orde zal zijn, zal juist vanuit die frequentie een krachtiger manifestatie en creatiekracht vanuit het Goddelijk Vrouwelijek Aspect door alles heen verweven zijn.

Tegelijkertijd verwijst de 2014 op andere levels naar het mannelijke (de 2) die dieper terug gaat keren naar de Bron frequentie (de 0), en dus oude littekens, wonden en overleving dieper zal mogen gaan overstijgen, om de frequentie van de 14 (het 14-de deel van Osisis, het Goddelijk Mannelijk Scheppend Vermogen en Creatie Kracht) terug te kunnen gaan ‘vinden’.

Dus zowel mannelijke als vrouwelijk Goddelijke Creatiekracht zullen centraal staan in 2014. Dat beloofd een zeer vruchtbaar, vreugdevol jaar vol Scheppend Potentieel te worden. Van een ongekende orde, voor mijn gevoel.

 

Essentieel naar het einde van het jaar toe, met dergelijke krachtige Portalen die immense shifts in Bewustzijn nog even op de valreep binnen zullen brengen is het essentieel zo diep mogelijk in afstemming te zijn met je eigen bewuste intenties, en zo zuiver mogelijk je intenties voor je Zelf, het nieuwe jaar en wat er voor jou maar essentieel is af te stemmen. Alles wat niet langer past in je leven en groei omdat het ‘oud’ is, niet meer resoneert, vervuld is met verwachtingspatronen, angst, dualiteit, overleving, etc. mag nog even onder de loep genomen worden. Zal zich nog aandienen in je energie en processen. Dat wordt ook aangestuurd door je eigen Goddelijk Zijn, opdat deze zich voorbereid op deze volgende stap binnen het Ascensie proces.

Hoewel we hoogst waarschijnlijk de grootste hoobbels, en diepste dalen van dit jaar gehad hebben, kunnen er dus nog een beetje ‘stormachtige’ restanten de revue passeren. Maar mogelijk ervaar je dat op een mildere manier dan eerder in dit jaar.

 

Vanuit de activatiereis die ik de afgelopen weken mocht maken, binnen het Egyptische (tempel) veld, mochten er ook immense gradaties nieuwe coderingen, nieuw Licht en Solair zowel als Lunair Bewustzijn binnen gehaald en geankert worden. Via de Heilige Plaatsen binnen het oeroude Egyptische veld die nog vele Oorspronkelijke Goddelijke Coderingen in zich draagt, werd dat alles verbonden en geankert, dieper geactiveerd ook in de nieuwe Aarde matrix. Waardoor ieder van ons, via het collectieve veld en via de aansluiting op de Nieuwe Aarde energie krachtig ondersteund is en wordt in het steeds dieper (durven) toelaten van het eigen Goddelijke Licht (mannelijk/solair en vrouwelijk/lunair). Zodat deze beide overkoepelende Polariteiten van ons Zijn steeds dieper weer met elkaar kunnen ‘versmelten’ en de Geboorte van Horus, het Goddelijke Kind, en dus de Creatie van de Heilige Drie Eenheid, ondersteunen.

Een krachtige ondersteuning voor het Geheel, evenals de persoonlijke processen die vele nieuwe mogelijkheden, kwaliteiten van het Zijn, Goddelijke Coderingen omtrent Missie, taken en Zijn weer gaandeweg dieper kan gaan doen ontwaken in ieder van ons. Goddelijke Blauwdrukvelden die weer vanuit de Bron terug gebracht mochten worden, door alle 12 dimensielagen heen, tot en met in het fysieke 3-dimensionale mens-zijn aan toe. Waardoor we gaandeweg ons Zelf werkelijk weer op alle dimensielagen her-inneren en gaan belichamen.

 

Kortom, het blijft eenboeiend tijd en boeiend (persoonlijke) reis van Ontwaken, groei en bewustwording. Niet alleen nu, maar ook in 2014 zet zich deze reis ten diepste voort.

De Magie van het Zijn wordt meer en meer ontsluierd en leefbaar, voelbaar, ervaarbaar in het dagelijkse mens-zijn. Voor hen die dieper aan het ontwaken zijn, bijna met de dag meer tastbaar!

Ben jij er klaar voor om je Innerlijke Tempel van Zijn dieper dan ooit te betreden?

 

© Willemien Timmer, 201-12-‘13

12.33 uur (is een 3-3-3 frequentie! J )

 

 

 

De Tempel  van het Zijn

Het Heilige initiatiepad van Ascensie in de herinnering aan Thuis

 

Dit boek bevat een onvergetelijke en ontroerende reis terug naar de ware Goddelijke Essentie, de weg terug naar Huis. Het neemt je mee in de ongekende reis van het Ascensiepad, die mogelijk is in het hier en nu.

Een duizelingwekkende achtbaan aan groeiprocessen, Zielsherinneringen, ontmoetingen met Tweelingstraal en Zielsfamilie die leidt tot een steeds dieper Verstaan van het eigen Goddelijke Zijn en de aard van de Schepping, temidden van een alledaags en aards leven.

Het pad van herinneringen, ontdekkingen, zelfreflectie, bewustwording en groei met vallen en opstaan. Een pad ook met vele inzichten en een steeds dieper doorgronden in hoe de Schepping werkt en hoe Ware Creatie weer herinnert en geleefd kan worden in het nu. Een pad naar belichaming van de diepste Onvoorwaardelijke  Liefde en hoogste Goddelijke Wijsheid.

 

Mijn herinneringspad, mijn hoogste Waarheid, mijn Tempel van het Zijn. Stap voor stap herinnert en nog altijd meer in verdieping ontvouwend.

Mijn pad van herinnering die in alle naakte eerlijkheid geopenbaard mocht worden door het leven van alledag heen. Een leven vol vraagtekens, worsteling , magie en wonderen, hand in hand gepaard gaand.

Waarin de schoonheid van het leven, de magie van het oud Egyptische veld en vele antwoorden op de vragen als ‘wie ben ik’ en ‘waarom ben ik hier’ ten diepste beantwoord en verhelderd mochten worden.

Een persoonlijke pioniers reis voorbij de poorten van de eeuwigheid, die ook voor ieder ander ‘op weg naar Huis’ van waarde kan zijn om de eigen Sleutels van groei en herinnering aan het Goddelijke Zijn en de verbinding met Al Wat Is weer te gaan verstaan. En de diepere Essentie van Universele Waarheden, opgeslagen en gecodeerd in het oud Egyptische Bewustzijnsveld, weer in bewuste herinnering te leven.

 

 

Op dit moment alleen nog maar verkrijgbaar bij Spirituele Praktijk Apofyliet

(Vanwege uitgegeven in eigen beheer)

 

Voor meer info of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Kosten van het boek € 33,-

Verzendkosten standaard pakketpost  € 8,50

(omdat het boek te dik is voor de brievenbus, en 1 kilo weegt!)

 

 

 

  Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013 en 2014:

 

De nieuwe workshops zijn als altijd volledig afgestemd op de processen, groeithema’s en collectieve stukken die in  deze tijd aan de orde zijn, en die via zowel je persoonlijke processen als het collectief naar voren komen!!

De workshops worden altijd gecreëerd vanuit directe inspiratie, channeling en uitwisseling met elkaar, het gezamenlijke groepsveld dus maar ook afgestemd op individuele processen en kwaliteiten, in samenwerking met Al Wat Is (aanwezige frequenties, begeleiding, frequenties van het moment, etc. op Multidimensionaal niveau).

Naast tekst en uitleg vinden voor dieper inzicht en ook mentaal begrip vinden er gechannelde healingen, transmissies en activaties plaats die je dieper in je eigen Essentie helpen komen.

De workshops bieden dieper inzicht in je eigen processen en Bewustzijn alsmede in wat er gaande is in de energie, veranderingen, groei en Ascensieprocessen van het Grote Geheel.

Ze reiken diepe activaties, transformaties, groei en bewustzijn of bewustwording aan en ondersteunen je daartoe en bekrachtigen je in je eigen Zijn. En stimuleren daartoe ook tot een dieper samenwerking met elkaar, delen en bekrachtigen van elkaar en co-creatie vanuit totale Gelijkwaardigheid. Ze helpen je dus ook daadwerkelijk jouw unieke kwaliteiten in Zijn en Mens-zijn (h)erkennen, ankeren en vormgeven!

 

Deze workshops ondersteunen, activeren en bekrachtigen je op menselijk,  energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau  in je persoonlijke Bewustwordings proces!

En helpen je jouw Goddelijk Zijn in al je kwaliteiten daadwerkelijk in belichaming (embodyment) te brengen!

 

 

Zie ook de activiteiten agenda onderaan deze nieuwsbrief voor nieuwe workshops!!

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Creatie dag 2013-2014

 

Voorbereiding op de energie en mogelijkheden van 2014 en handvaten voor het dieper (leren) integreren en belichamen van al hetgeen aan kwaliteiten en Meesterschap, processen en groei heeft mogen plaats vinden in dit ‘overgangs jaar’ 2013.

We zullen werken aan de hand van alle sleutels die iedere deelnemer persoonlijk inbrengt, datgene wat Spirit en Begeleiding en het nu-moment in tijd aangeeft. We bundelen krachten en bewustzijn om samen een dag te scheppen die voor ieder van grote waarde is in de afronding van dit turbulente jaar. Waarbij eigen groeiprocessen centraal staan. In begrijpen, ‘verstaan’, integreren en belichamen. Maar ook de planetaire en kosmische processen, al datgene wat er gaande is, veranderd is komen aan de orde, naast alle voorbereiding op de nieuwe energie en mogelijkheden die 2014 an zal mogen gaan reiken. Dieper inzicht in waar je staat in jouw Pad van groei, waar je focus in processen en groei op mag gaan liggen en wat essentiële Sleutels voor jouw Pad in (de start van) 2014 zullen mogen worden.

Ook zullen we krachtige intenties uit gaan zetten (scheppen en co-creatie) met elkaar voor de Nieuwe aarde matrix en wereldwijde Ascensieprocessen binnen het nieuwe jaar. Uiteraard in tune en vanuit afstemming op het Kosmische Plan, en ieders eigen kwaliteiten, coderingen en bijdrage binnen het Grote Geheel.

 

Datum: zaterdag 28 december  van 10.00 – 16.30 uur

Investering in je Zelf: Aanbieding: € 99,- per persoon incl BTW, koffie, thee, soep, versnaperingen

Aanmelden kan via: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

30 december vierde 3-3 Portaal afstand activatie!

 

Het laatste Portaal binnen de 3-3 frequenties van dit jaar (zie artikel), sluiten we ook af met een krachtige afstands activatie in groepsverband. Om je dieper te ondersteunen en met elkaar vanuit een krachtig groepsveld zo diep als mogelijk de integratie coderingen (belichaming) van de 3-3 Portalen ‘binnen te gaan halen’. Ook de instroom op deze Portaal dag zal bijzonder krachtig zijn en zal niet alleen helpen om alle processen, groei en ontwaken van 2013 dieper te integreren, maar je frequentie ook ten diepste af te stemmen op de frequenties van het komende jaar 2014.

De diepere belichaming die mogelijk wordt met de instroom van frequenties van dit Portaal zal je ten diepste balanceren in je eigen Heilige Drie Eenheid, op de hoogste levels van je Bewustzijn en dit vlledig helpen doortrekken naar je mens-zijn.

 

Je ontvangt naast healing, diepere opening en activatie in je eigen bewustzijn, die je helpt om dieper te ontwaken en groeien in je eigen Zijns Essentie, in de groeithema's waar jij nu in je leven mee bezig bent. ongeacht welke uitdrukkingsvorm deze hebben in het hier en nu.

 

Met elke stap die wij weer dieper naar onze eigen Essentie zetten, helpen we tevens het Grote Geheel om verder op te rijzen in de Oorspronkelijke Kracht en Bewustzijn!

 

Maandag 30 dec 2013 van 20.00-20.30 uur

 

 Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 Investering in je Zelf: € 33,33

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Entering the new year in full Manifestation:  4-1-‘14

 

De frequentie van deze dag is een 5-5 frequentie, de energie van het Christus Bewustzijn en de Manifestatiekracht.

Deze workshopdag staat in het teken van heel bewust het nieuwe jaar binnen treden, het zetten van zuivere krachtige intenties voor dit jaar en het dieper afstemmen op jouw persoonlijke mogelijkheden en groei van dit jaar.

De kracht van het Christus Bewustzijn, de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen, Yeshua en Maria Magdalena, en vele anderen zullen ons deze dag ondersteunen en begeleiden in onze persoonlijke ‘reis’.

 

Datum: zondag 4 januari 2014 van 10.30 – 16.00 uur

Investering in je Zelf: Aanbieding: € 55,- per persoon incl BTW, koffie, thee, soep, versnaperingen

Aanmelden kan via: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Wat is Multidimensionaliteit?

 

Een workshopdag waarin alle ‘basis’ van de Multidimensionaliteit aan bod komt. Om dieper te gaan begrijpen wat Multidimensionaliteit inhoudt en wat dat voor jou betekend. Hoe verhouden de verschillende dimensielagen zich, hoe kun je deze ervaren, hoe werkt het, etc. Alle ruimte voor vragen, uitleg en alles wat maar nodig is om een dieper verstaan te krijgen in je eigen Geometrieën en dimensies, die aan de basis staan van wie wij zijn als mens en als Goddelijk Wezen. Ook het pad van Ascensie, groei, bewustwording en alles wat daarmee verweven is wordt dieper verhelderd.

Naast veel tekst en uitleg ook zelf ervaringen opdoen via gechannelde activaties, healingen en afstemmingen (meditaties).

 

Datum: zaterdag 25  januari 2014 van 10.00 – 16.30 uur

Investering in je Zelf: Aanbieding: € 99,- per persoon incl BTW, koffie, thee, soep, versnaperingen

Aanmelden kan via: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                    Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

                    

 

 

 

 

Nieuwe opleiding voor 2014

 

Opleiding Geïntegreerd Meesterschap 2014

   Van zijn naar Zijn

 

Inleiding

We leven in boeiende tijden waarin grootse veranderingen op alle vlakken van het leven aanwezig zijn. Na de portalen en ‘shift’ van 21-12-’12 zijn er wezenlijke zaken in ons en in de wereld om ons heen veranderd. En sneller dan ooit denderen de veranderingen voort. Of je je nu wel of niet op het ad van bewustwording en spirituele groei bevind, iedereen ervaart deze veranderingen. Het leven is uitdagender dan ooit en vraagt om heel nieuwe manieren van leven, beleven en ervaren.

Veel ‘oude materie en technieken’ rondom spirituele groei lijken niet meer te werken, omdat we daadwerkelijk al in steeds hogere energieën en bewustzijnslagen vertoeven. Ongeacht of we ons dat bewust zijn of niet. Dat komt o.a. doordat niet alleen wij maar ook Moeder Aarde in trilling verhoogd en veranderd en we steeds dieper de 4 en 5-dimensionale velden aan het betreden zijn. Gewoon temidden van ons alledaagse leven als mens.

Misschien ervaar je dat zelf ook, op jouw unieke manier, binnen jouw leven of dat van de wereld om je heen. Ervaringen die niet altijd verklaarbaar zijn of die soms ook onduidelijkheden kunnen oproepen. Soms ook schrik of angst aan kunnen jagen omdat alle ‘oude houvast’ verdwijnt.

Het is net of we na de shift van december 2012 en ook gedurende het jaar 2013 op zoek zijn naar een nieuw ‘referentiekader’ om ons Zelf te bezien en te ‘zoeken’ naar nieuwe manieren van groei, bewustwording en gewoon alledaags leven.

 

De opleiding die ik geheel vanuit inspiratie, afgestemd juist op deze tijd en processen die in het nu essentieel zijn, voor 2014 aan mag bieden, sluit hier naadloos op aan. Alle veranderingen (trillingsverhogingen) die we persoonlijk en als geheel (collectief) doormaken op Moeder Aarde staan daarbij centraal, waarbij we steeds dieper zullen onderzoeken waar wij daarin staan, wat het ons te bieden en aan te reiken heeft. vanuit spiritueel groeiend bewustzijn (en bewustwording) alsook hoe dat handen en voeten mag krijgen in je dagelijks leven (belichaming van je Goddelijk Potentieel). Jouw eigen unieke leven, Zijn, kwaliteiten en groei staan daarin centraal. Evenals het ‘samenspel’ met de wereld om je heen, in het geval van deze opleiding, je groepsmaatjes, die net als jij ieder een uniek pad bewandelen. Wanneer we onze kwaliteiten en energie bundelen mag er een groter veld van mogelijkheden, bewustwording en groei ontstaan, van waaruit we ons eigen Zijn en Potentieel nog veel dieper mogen gaan leren kennen. We dragen dus ook wat ik altijd noem ‘Sleutels voor elkaar’.

Juist doordat de opleiding gericht en afgestemd is op ieders individuele groei, maar ook het samenspel met groepsprocessen en uitwisselingen een belangrijke plek in nemen, bundelen we de meest essentiële aspecten van groei om grootse stappen voorwaarts in bewustwording te kunnen zetten. Persoonlijk, en met elkaar, als ‘oefenmateriaal’ om het via jouw unieke Zijn weer verder uit te kunnen dragen, de wereld in brengen.

 

Verschillende ‘ingangen’ tot groei zullen in dit jaar in de verschillende workshops de revue passeren, waarbij je dus verschillende ‘mogelijkheidsvelden’ zult kunnen verkennen, die je meer (in)zicht in jouw eigen ‘ingangen’, kwaliteiten en aansluitingen zullen brengen. Waarbij nieuwe ervaringen, inzichten, groei en mogelijkheden krachtiger bewust verhelderd mogen worden, je wellicht vele nieuwe dingen leert  en waar je kunt ontdekken waar jouw passie of hart ligt om verder uit te diepen en in te groeien. Zodat je jouw unieke specialisaties leert kennen en toepassen.

Elke workshop biedt ook veel tekst en uitleg over de verschillende onderwerpen, energieën van deze tijd, processen die daaraan gerelateerd zijn en achtergronden. Zodat theoretische achtergrondkennis ook daadwerkelijk dieper begrepen kan worden. Wat veelal tot nieuwe inzichten mag leiden, maar ook een krachtiger basis om je van daaruit dieper te kunnen of durven open stellen voor de ervaring zelf. Wat uiteraard leidt tot diepere groei, bewustwording, heling of waar het maar op aan mag haken op dat moment.

Daarnaast staan gechannelde healingen, oefeningen en informatie centraal van waarin we de ervaring dieper gaan doorgronden en doorleven. Waarin we dichter ons Zelf onder de loep kunnen nemen en kunnen helen, groeien en bewust worden.

Belangrijk ook is het delen met elkaar van ervaringen, processen of wat maar aan de orde is op elk willekeurig moment. Omdat we op deze wijze ook inzichten, ‘sleutels’ en triggers (spiegels) kunnen aandragen voor anderen. Essentieel om ‘in samenspel’ met elkaar te kunnen groeien.

 

De workshops dragen een bewuste opbouw in zich waarbij alle thema’s, ingangen en geleerde mogelijkheden steeds dieper gefundeerd worden en steeds meer eigen gemaakt worden binnen jouw Bewustzijn. Er zit een duidelijke opbouw in en deze maakt het mogelijk om steeds dieper in je Zelf deze velden ook daadwerkelijk te gaan verkennen en betreden.

Juist vanwege de vele achtergrond informatie, in combinatie met de daarop afgestemde channelings, oefeningen en ander lesmateriaal, en de bewuste opbouw van workshops, maakt deze opleiding toegankelijk voor ieder die graag dieper zichzelf wil ontplooien, en maakt het niet uit waar je staat op jouw Pad van groei.

Bereidheid tot zelfreflectie, gelijkwaardigheid in delen met elkaar, bereidheid tot groei in je Zelf zijn de ‘enige voorwaarden’.

Denk dus niet dat dit ‘te hoog gegrepen’ voor je is, maar durf te luisteren naar je hart!

 

Juist vanwege de ongekende mogelijkheden van deze tijd zullen we heel veel oude energieën, patronen en onbewuste lagen kunnen omzetten naar healing, bevrijding en vlottere bewustwording. De energie van deze tijd draagt daar krachtig aan bij. Waardoor we leren om vanuit een krachtige nieuwe basis, gefundeerd in de verhoogde en zich nog steeds verhogende energieën van deze tijd, steeds krachtiger staande te houden, in onze bewustwordingsprocessen én in ons menselijke leven en zijn. We leren van daaruit steeds dieper vorm geven aan onze Goddelijkheid binnen ons aardse leven. Heer krachtig en geaard.

 

Deze opleiding brengt je dieper dan ooit in verbinding met je Ware Zelf, Meesterschaps-kwaliteiten en helpt je krachtig gecentreerd in je mens-zijn te functioneren vanuit je eigen Goddelijk Zijn. (Goddelijk Perspectief, groots overzicht, ten diepste leven vanuit je Hart en Zielepassie, dieper verstaan van wie je Bent, waar we staan als mensheid, wat er gaande is in deze tijd van enorme veranderingen, oe handen en voeten te geven aan je Zijn in je mens-zijn en dus hoe concreet je Ascensiepad op aarde te belichamen, etc.)

Het helpt je om enorme stappen voorwaarts te maken in het dieper ontwaken van je eigen Goddelijk Bewustzijn, binnen je aardse menselijke zijn en leven van alledag. Het biedt gefundeerde groei waarbij je de voeten diepgeworteld in de aarde hebt en tegelijkertijd dieper dan ooit in je eigen Goddelijk Bewustzijn kunt uitreiken en je Meesterschapskwaliteiten, Missie, Zijn en Taken dieper leert kennen. Het reikt je aan om zo diep bewust als mogelijk is je leven te leven in deze bijzondere tijd, in samenwerking en gelijkwaardigheid met Al Wat Is, maar vooral ook vanuit een diepe(re) Liefde voor je Zelf en grootsere Magie dan ooit tevoren. Om van daaruit bewuster dan ooit vorm te geven aan jouw leven en dat wat je bij wenst te dragen aan de wereld.

 

Voor meer informatie, inhoud van de opleiding, uitwisseling en data, zie:

www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

 

 

 

 

Voorraad-leegverkoop

 De komende periode zullen er steeds meer kristallen en sieraden die al langere tijd op voorraad liggen hier voor extra lage aanbiedingsprijzen aangeboden worden.....de voorraad mag slinken, zonder er ruimte komt voor wat nieuws!!

 

 Kenmerken van kristallen van Praktijk Apofyliet:

 

 *Elk kristal is per stuk uitgezocht op kristal- en energetische kwaliteiten, en dus altijd van een hoogwaardige kwaliteit op alle fronten.

 

 *Alle kristallen en producten van Praktijk Apofyliet zijn krachtig werkzaam op je groei- en Ascensie processen, omdat alles wat aangeboden is werkzaam is op 13-voudig of Multidimensionaal niveau.

 

 *Geen grote inkoop waarbij kwaliteit dus wisselt of gemixt is zoals velen dat wel aanbieden (mooie en minder mooie kwaliteit als je bijv. per kilo koopt).

 

 *Prijzen liggen daardoor soms misschien iets hoger, maar daarmee heb je gegarandeerd een waardevol kristal welke je groei krachtig ondersteund!

 

 *vrijwel elk kristal is voorzien van een reading of ten minste beschrijving van eigen hand. Vaak ook voorzien van persoonlijke reading voor wat het kristal ook voor jou specifiek kan betekenen (al geldt dat nu niet voor de aanbiedingen!)

 

 *Meer tekst, uitleg, begeleiding of ondersteuning is daarnaast ook onderdeel van de service!

 

 Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!

 Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 Zolang de voorraad strekt!! En alleen via Facebook!!!

 

 

Via de facebook pagina vind je altijd up to date informatie, aanbiedingen, nieuwe producten en informatie over de energieën van deze tijd!!

 

 

Blauwe aragoniet

Prijs: nu voor € 6,50 per stuk

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer bijzondere diep blauw gekleurde (natuurlijke) blauwe aragoniet van super kwaliteit. Nooit eerder een kwaliteit en kleur als deze tegen gekomen! Zeer diepgaand werkende frequenties met diepe connecties met de Dolfijnen- en Walvissen Matrix!

LET OP: de kleur van deze kristallen is vertekend op de foto. In het echt zijn ze hemels blauw van kleur en veel prachtiger dan op de foto!!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige hemelsblauwe kristallen brengen een diep[gaande connectie met het Hoger Bewustzijn van water met zich mee, dat betekend dat je eigen waterhuishouding en energie in meer stroming wordt gebracht, maar betekend dus ook een diepgaande zuivering en vernieuwende stroom van energie. De kracht van dit kristal omvat zowel mannelijke als vrouwelijke connecties en kwaliteiten. Een van de vrouwelijke frequenties is de kracht van water, de stroming, een activatie van je intuïtie en algehele Bewustzijn, het brengt je diep in contact met je gevoelslagen en hogere Wezenslagen. Een van de mannelijke frequenties is de kracht en heling die het brengt op je keelchakra, waar het de zuivere kracht van het Woord stimuleert: je bewuster worden van hetgeen je neerzet en uitstraalt en creëert via de Kracht van het Woord. Een andere bijzondere en belangrijke verbinding is die met de frequentie van de walvissen Matrix. Welke een krachtige doch zeer liefdevolle ondersteuning en begeleiding aan het kristal meegeeft van waaruit je op zeer diepgaande niveaus je eigen onbewuste stromingen steeds dieper kunt decoderen, bewust worden en helen. Met behulp van de walvissen frequenties worden tevens je eigen Hogere Wezenskwaliteiten vanuit de diepte vrijgemaakt om steeds meer bewust te worden en/of te her-inneren. Je eigen Goddelijke Kennis, wijsheid, Ervaringen en Zuiverheid om tot werkelijke Creatie vanuit de Nieuwetijds energie te Zijn worden steeds meer geactiveerd. Werkelijk een zeer vernieuwende, transformerende kracht!

© Willemien Timmer, 2011

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

Danburiet

Prijs: nu opruiming actie klein voor € 9,50 en groot voor € 15,-

Afmetingen: kleine natuurlijke ruwe puntjes

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit helder transparant met inwendige fonkelingen.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Danburiet is een hoogfrequent nieuwetijds kristal wat nog steeds relatief weinig voorkomt. Het draagt zeer zachte, hoge, ijle frequenties die van origine androgyn zijn (dus noch mannelijk, noch vrouwelijk). De Liefdesenergie die danburiet met zich meedraagt is van een ongekend hoog kaliber. Zeer zacht en hoog qua energie, maar daarmee ook een enorme Lichtkracht.

Het werken met danburiet heeft veelal alleen echt zin wanneer je al de nodige zwaarte getransformeerd hebt en al een grote potentie aan Lichtkracht in al je systemen kunt dragen. Dat betekend niet alleen op je Hogere Bewustzijnslagen, maar betekend zeer zeker ook in je auravelden en fysieke systemen. Juist vanwege de fragiele, hoge frequenties van danburiet, heeft het dan pas echt toegang tot alle lagen van je Bewustzijn en wordt de Kracht van danburiet werkelijk geopenbaard en voelbaar.

Danburiet kent zeer hoge verbindingen met o.a. het Regenboog Licht van deze nieuwe Tijd (New Rainbow Light Codes), het Kristallijne Licht, het Bewustzijn van Maria, Maria Magdalena, maar ook met de Engelensferen.

Middels deze verbindingen en de unieke kracht van danburiet worden er steeds hogere Wezenslagen van je Bewustzijn geopend voor je eigen Monadisch Licht. Dat betekend enorme openingen in je Bewust ZIJN en brengt enorme transformaties en groei teweeg. Maar nogmaals, alleen wanneer jij daar aan toe bent en je systemen dat ook kunnen dragen. Als er nog veel dualiteit of Ego Zelf energieën in je systeem aanwezig zijn, zal danburiet weinig tot niets voor je kunnen betekenen!

Wanneer je hard aan je eigen groei werkt en op vele lagen van je Bewustzijn al bewust voor het Ascensie Pad gekozen hebt (met daarbij alle uitdagingen die daarbij horen!) kan de danburiet helpen steeds meet je Goddelijk Plan en bedoeling binnen te halen in je leven. Kortom: danburiet helpt je steeds meer je eigen Meesterschapspad te gaan zien, ervaren, belichamen en leven en doet dit op Multidimensionaal niveau (op alle Wezens lagen dus van je Monadisch Licht!).

Dat betekend echter ook dat oude pijnstukken en zwaarte daardoor ook aan het Licht zullen komen vanuit hogere Bewustzijnslagen en Galactische thematieken.

Echter de kracht van danburiet is zo zacht en liefdevol dat zij ook ondersteunt in de omarming van deze stukken voor transformatie en verankeringen daarvan.

© Willemien Timmer 2009

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

 

Lemurisch Iris kristal knuffelsteen

Prijs: nu opruiming actie voor € 5,-          

Afmetingen: knuffelsteen groot formaat (XL)

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit half transparant en inwendige regenboogjes.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Dit geheel nieuwe tijds kristal draagt een enorme Lichtkracht, die zich kenmerkt door helderheid, kracht, Licht, vertrouwen en hoop, is als een Lichtbaken in tijden van verandering. Het kristal draagt directe connecties naar de Krachten van de Regenboog, de 12 Goddelijke- en 12 Galactische Stralen en de Elohim. Deze kwaliteiten, frequenties en krachten ondersteunen je in je groei en maken je steeds bewuster van je werkelijke Zijn. In Lemurische tijden werden deze kristallen gebruikt door de ‘Zieners van het Hart’  om in Zuiverheid telkens opnieuw af te stemmen wat noodzakelijk is qua Creatie in het Zelf en op aarde, en daarom ook dragen ze de naam Iris kristal. Het centreert en brengt tot de Ware Zuivere Kern.

Het kristal helpt je op een zeer zachte, vriendelijke en liefdevolle wijze steeds meer in je Zelf naar binnen te kijken. In eerlijkheid, oprechtheid en acceptatie, om tot opheldering te komen wat er werkelijk leeft in je, wat nog gezuiverd, opgehelderd of bewust gemaakt dient te worden.

Dit kristal verschaft dan ook inzichten in je Zelf, maar reikt daarmee ook gelijk healing, vertrouwen, bewustwording en moed aan.

Het helpt je om steeds meer met de ogen van je Hart, in mededogen, neutraliteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en overkoepelende Helderheid je eigen Zijn onder de loep te nemen. Waar kun je nog in groeien? Wat dient nog geschoond te worden? Welke leerlessen laat ik links liggen? Waar ligt mijn essentie en Kern? Ben ik werkelijk mijn Zielen Plan aan het leven, neerzetten en uitdragen? Allemaal vragen, en nog veel meer, die in eerlijkheid aanschouwt mogen worden in het Licht van Lemurisch Iris Kristal.

© Willemien Timmer 2008

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

Citrienkwarts

Prijs: nu opruiming actie voor € 4,-          

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: zeer mooie kwaliteit helder transparante diep oranje citrienkwarts. Zeer helder transparant.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Citrien varieert in kleur en verschijningsvorm. Van heel zacht transparant geel tot diep donker geel-oranje met regenbogen. Citrien komt zowel in clusters voor als in punten, als in getrommelde stenen.

Veel van de citrien die in kleur kan variëren van oranje tot bruin is gebrande amethist. Dat wil zeggen: amethist wat sterk verhit is en hierdoor verkleurd tot een andere tint. Dit proces kan zowel op natuurlijke wijze diep in de buik van Moeder Aarde ontstaan, alsook door mensenhanden. Dergelijke citrien wordt vaak citrienkwarts of regenboog citrien genoemd, omdat het vaak ofwel witte kwarts als moedergesteente draagt en vele inwendige regenboogjes in zich draagt.

De citrienkwarts draagt vaak een wat andere, zachtere werking en brengt meer Vreugde dan de pure natuurlijke citrien die enorm krachtig en direct kan zijn.

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien en citrienkwarts helpen je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet.

Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

© Willemien Timmer 2005

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

Herkimer diamant hanger

Prijs: nu opruiming actie voor € 20,-

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit helder transparant, fonkelend. Mini natuurlijke dubbeleinders in zilveren zetting. Uniek en weinig voorkomend!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Herkimer diamant is een zeer krachtige healer, met een enorm hoge Lichttrilling die feilloos aansluit bij de zeer hoge frequenties die momenteel in en op aarde binnenkomen.

Echter, Herkimer diamant is daardoor niet voor iedereen even geschikt. Je dient al een groot stuk Bewuste groei te doorlopen wil je echt baat hebben bij de hoge Lichttrilling van dit kristal, anders zal het je alleen maar uit je aarding en balans trekken en je dus van de wal in de sloot helpen. Uiteraard is dat nooit de bedoeling!

Herkimer diamant straalt het Kristallijne IK BEN Licht uit en bij het samenwerken met dit kristal is dat precies wat het aan zal trillen in jouw Bewustzijn. Het zal inhaken op jouw eigen 13-voudig overkoepelend Monadisch Bewustzijn, om op deze wijze zo ver als mogelijk is binnen  jouw evolutiespiraal van groei in het NU moment, zoveel als mogelijk Bewustzijnslagen in je Bewustzijn verder te openen. Dit zal allereerst een immense opschoning inhouden, waarna je steeds meer verdieping zult gaan ervaren en de nieuwe Wezenslagen van je Bewustzijn zult kunnen verkennen. Eventuele Kennis, Wijsheden, tools die voor je incarnatie in het hier en nu belangrijke Sleutels vormen, kunnen daarmee weer in je Bewustzijn her-innert worden en toepasbaar en/of inzetbaar worden.

Echter, weet dat de kracht van Herkimer zo groot is dat het naast deze Multidimensionale Zuivering, opening en activering ook enorme uitdagingen van je zal vergen. Want naast alleen puur aardse karmische stukken, zullen ook Galactische en zelfs Kosmische dualiteitstukken en schaduw belicht gaan worden om doorzien, omarmt en geheeld te worden. Enerzijds betekend dat een opschoning op niveaus als nooit te voren, anderzijds ook dat een enorme uitdaging en vraagt om een enorm diepe aarding en Vertrouwen in je Zelf en je Zijn, maar ook de nodige dosis moed en doorzettingsvermogen en een drive vanuit de Passie van je Ziel om het totale proces van Ascensie op alle lagen aan te gaan!

Het vraagt ook openheid en het overstijgen van elk verwachtingspatroon, opdat je hierin Wezenslagen, ervaringen en Soul Memories kunt tegenkomen die je wellicht niet voor mogelijk hield. Echter, ook dat zal veel opheldering over de wortels van jouw IK BEN Bewustzijn kunnen opleveren en je ondersteunen in een steeds dieper incarneren van je Multidimensionale Zijn in je fysieke lichaam en aardse 3D leven.

De Herkimer ondersteund dus werkelijk in het stap voor stap dieper incarneren in je fysieke lijf (her-inneren van je DNA, je coderingen en de daarin opgeslagen Kennis en Bewustzijn) en dus Ascenderen.

De frequenties van herkimer diamant werken zeer diep zuiverend en transformerend door, door alle Multidimensionale lagen van Zijn, en dus ook door alle evolutiespiralen die jouw Ziel in dit Universum kent/heeft gekend. Dat betekend een immense opschoning en telkens opnieuw ‘fine tuning’ en uitlijning naarmate meer en meer geschoond en verhelderd is. Telkens opnieuw brengt het alle geschoonde, geopende, bewust gemaakte dimensies van je Zijn weer met elkaar in verbinding en herschikt, lijnt uit op alle andere dimensies, facetten en wezenslagen van je Zijn.

Deze herkimer diamanten brengen je dus een voortdurend diepgaand proces, aansluitend op de ‘flow’ van deze tijd. Maar realiseer je dat dat best uitdagend, confronterend en pittig kan zijn. Want herkimer vraagt doorzettingsvermogen, moed, durf en alle kracht en Passie van je Zijn om tot de diepste opschoning aller tijden te komen, ten behoeve van je eigen Ascensie en Heelwording!

Herkimer diamand werkt qua Bewustzijn hiervoor krachtig samen met de Kristallijne Coderingen waaruit het Universum is opgebouwd in de vele dimensielagen en subdimensies en die ook in onze systemen, genen, en blauwdruk besloten ligt, opdat we uiteindelijk ook terug kunnen keren in ons Oorspronkelijke Kristallijne IK BEN Bewustzijn.

© Willemien Timmer april 2010

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

Lemon kwarts knuffelstenen

Prijs: van € 12,50 nu opruiming actie voor € 5,-                            

Afmetingen: knuffelstenen

Bijzonderheden: ruw stuk in prachtige limoen kleur en helder transparant.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

Arkansas (berg)Kristal mini healingstick

Prijs: € 14,- per stuk   nu opruiming actie voor € 8,50            

 

Bijzonder: Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen. Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger:

Diverse Meesters vanuit de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen, Serapis Bey en Metatron.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van de Nieuwe Tijd:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijnelicht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansaskristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is),des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

Flower of Life hanger van zilver, ingelegd met zirkoon voor een diamant frequentie

Nieuw bij Praktijk Apofyliet is een Flower of Life uitvoering van een prachtige kwaliteit hoogwaardig 925 zilver, met ingelegde zirkoon steentjes die een prachtige subtiele diamantachtige fonkeling en frequentie meegeven.

Een Krachtig healingtool en tevens mooi sieraad die een zeer verfijnde energiefrequentie met zich mee brengt. Naast de ‘algemene’ krachtige geometrie en daarin gelegen helende vermogens, die diepgaand doorwerken op herstel van elke beschadigde geometrie in jouw Zijn, brengen de zirkonen juist de Kristallijne, diamanten frequenties terug in herinnering. Niet alleen in energetische lagen maar ook tot in het celbewustzijn. Waarbij deze dus een aansturing geven tot verfijnde en verdiepte zuivering en ontwaken in je eigen Goddelijke Licht, ook op het aardse niveau van mens-zijn. In feite pakt deze hanger alle lagen van je Multidimensionale Bewustzijn mee. En brengt je steeds dieper in de ervaring van je eigen Zijn als Kristallijn Goddelijk Wezen.

 

Bij bestelling ontvang je ook veel meer ‘algemene’ informatie over de werking en geometrie van de Flower of Life, evenals de frequenties die hier binnen werkzaam zijn vanuit activaties en initiaties, overgedragen ook op deze nieuwe Flowers of Life, van de Oorspronkelijke Flowers of Life in Abydos, Egypte.

 

Investering in je Zelf en in dit krachtige nieuwe tijds healingtool: € 55,- excl. Verzendkosten.

 

 Flower of Life ring (edelstaal)

Prijs van  € 49,- nu voor € 44,-

2 stuks op voorraad (1 maat, verstelbaar)

Meer info over de Flower of Life ontvang je bij bestelling.

 

 

Flower of Life stickers

Kenmerken:  Diverse formaten,  goudkleurige Flowers of Life op doorzichtige folie

Gebruik: ter energetisering van bijvoorbeeld water (op kan of glas), om op het raam te plakken, op je telefoon of op andere voorwerpen om de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping er doorheen te laten stromen/stralen. (ontstoring ook van disharmonieuze energie). Bekrachtigd en versterkt de natuurlijke energie stroom, brengt krachtige healing en herstructurering naar Heelheid teweeg vanuit de natuurlijke Universele structuren van de Flower of Life.

Voor allerhande doeleinden in te zetten!

 

Afmetingen:                                                       normale prijs:                               Aanbieding t/m  eind december 2013

Doorsnede 3 cm, prijs per stuk                             € 0,55                                  € 0,30                  (zilver of goud kleur)

Doorsnede 5 cm, prijs per stuk                             € 1,55                                   € 1,25                   (zilver of goud kleur)

Doorsnede 7,5 cm, prijs per stuk                          € 2,-                                      € 1,55                   (goudkleurig)

Doorsnede 9 cm, prijs per stuk                             € 2,50                                  € 2,-                       (goudkleurig)

Doorsnede 15,5 cm per stuk                    € 6,50                                                                 (goudkleurig)

Doorsnede 20,5 cm, prijs per stuk                       € 7,50                                                                 (goudkleurig)

 

 

Flower of Life Kaart plus envelop:

Mini kaart Flower of Life, (wit-goud of goud-goud)                                                             € 1,75

Flower of Life dubbel kaart (wit-goud, blauw-goud  of goud-goud)                          € 3,50

 

 

Flower of Life sticker hologram (regenboog kleuren die verkleuren)

Stuk voor stuk met de hand gemaakt:

 

Doorsnede 10 cm             € 8,50 nu voor € 7,50

Doorsnede 12,7 cm          € 9,99

Doorsnede 15,2 cm          € 12,99

Doorsnede 30,5 cm        € 44,- (slechts 1 op voorraad)

 

 

Geometrie hologram kaart

Prachtige gelaserde hologram kaart waarin steeds opnieuw andere geometrische vormen en patronen ontstaan, naast de Flower of Life, ook de merkaba, het chakrasysteem, de seed of Life, Tree of Life, en heel veel meer, naarmate je de kaart draait. Een prachtig licht, kleur en lijnen ‘spel’.

 

18 x 13 cm van € 11,-  nu € 9,99 per stuk

  

 

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

Heel veel meer aanbiedingen vind je op mijn facebook pagina of

in de aankomende nieuwsbrief!

 

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen.  

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

December 2013

 

 

 

 

 

 

Zat & zon 21 & 22 dec

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 12 & afsluiting:

Hallen van Amenti en andere

Halls of Records

 

Deze groep is al vol!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Zat 28 dec.

10-16.30 uur

 

Creatie dag 2013-2014

 

Voorbereiding op de energie en mogelijkheden van 2014 en handvaten voor het dieper (leren) integreren en belichamen van al hetgeen aan kwaliteiten en Meesterschap, processen en groei heeft mogen plaats vinden in dit ‘overgangs jaar’ 2013.

We zullen werken aan de hand van alle sleutels die iedere deelnemer persoonlijk inbrengt, datgene wat Spirit en Begeleiding en het nu-moment in tijd aangeeft. We bundelen krachten en bewustzijn om samen een dag te scheppen die voor ieder van grote waarde is in de afronding van dit turbulente jaar. Waarbij eigen groeiprocessen centraal staan. In begrijpen, ‘verstaan’, integreren en belichamen. Maar ook de planetaire en kosmische processen, al datgene wat er gaande is, veranderd is komen aan de orde, naast alle voorbereiding op de nieuwe energie en mogelijkheden die 2014 an zal mogen gaan reiken. Dieper inzicht in waar je staat in jouw Pad van groei, waar je focus in processen en groei op mag gaan liggen en wat essentiële Sleutels voor jouw Pad in (de start van) 2014 zullen mogen worden.

Ook zullen we krachtige intenties uit gaan zetten (scheppen en co-creatie) met elkaar voor de Nieuwe aarde matrix en wereldwijde Ascensieprocessen binnen het nieuwe jaar. Uiteraard in tune en vanuit afstemming op het Kosmische Plan, en ieders eigen kwaliteiten, coderingen en bijdrage binnen het Grote Geheel.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,- per persoon

Maandag 30 dec 13

20.00 uur

Afstandsactivatie rondom het vierde 3-3 Portaal: Integratie en ankering van de Heilige Drie Eenheid

 

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2014

 

 

 

 

 

 

Zon 4 jan ‘14

10.30 – 16.00 uur

Entering the new year in full Manifestation:

4-1-‘14

 

De frequentie van deze dag is een 5-5 frequentie, de energie van het Christus Bewustzijn en de Manifestatiekracht.

Deze workshopdag staat in het teken van heel bewust het nieuwe jaar binnen treden, het zetten van zuivere krachtige intenties voor dit jaar en het dieper afstemmen op jouw persoonlijke mogelijkheden en groei van dit jaar.

De kracht van het Christus Bewustzijn, de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen, Yeshua en Maria Magdalena, en vele anderen zullen ons deze dag ondersteunen en begeleiden in onze persoonlijke ‘reis’.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

Aanbieding: € 55,- per persoon

 

 

 

 

Zaterdag

11-1-‘14

 

Inloop vanaf

11.00-16.00 uur

FEEST:

Praktijk Apofyliet bestaat 10 jaar!

 

Een dag van feestelijk samen-zijn, delen, uitwisselen, en samen het 10-jarig bestaan als ook het nieuwe jaar te vieren met een hapje en een drankje!

Behalve een gezamenlijke afstemming en channeling van ongeveer 13.00-14.00 uur met de aanwezige mensen, is het vrije inloop deze dag.

 

Ook voor een eerste kennismaking met Praktijk Apofyliet op deze dag ben je natuurlijk van harte welkom!

 

Graag wel even vooraf aangeven of je komt i.v.m. de groepsgrootte en ruimte waar het feestje gevierd wordt!

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 14-1-14

20.00-20.30 uur

Afstands activatie 14-1-14 Portaal

 

 

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

18-19 jan ‘14

EHL/ Creatie groep  (groep 2013)

workshop 1 (Workshop 13 van 2013!!)

 

Deze groep is al vol!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Zat 25 jan

10.00-16.30 uur

Wat is Multidimensionaliteit?

 

Een workshopdag waarin alle ‘basis’ van de Multidimensionaliteit aan bod komt. Om dieper te gaan begrijpen wat Multidimensionaliteit inhoudt en wat dat voor jou betekend. Hoe verhouden de verschillende dimensielagen zich, hoe kun je deze ervaren, hoe werkt het, etc. Alle ruimte voor vragen, uitleg en alles wat maar nodig is om een dieper verstaan te krijgen in je eigen Geometrieën en dimensies, die aan de basis staan van wie wij zijn als mens en als Goddelijk Wezen. Ook het pad van Ascensie, groei, bewustwording en alles wat daarmee verweven is wordt dieper verhelderd.

Naast veel tekst en uitleg ook zelf ervaringen opdoen via gechannelde activaties, healingen en afstemmingen (meditaties).

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

Aanbieding

€ 99,99 per persoon

 

 

 

 

Zon 26 jan

10.00-16.30 uur

Van Basis tot Blauwdruk

 

Deze workshopdag benadrukt opnieuw alle basis waarvan we al zo vaak zeggen ‘dat kennen we al’, op een geheel nieuwe manier, in het licht van deze tijd. De energie na 21-12-12 en 21-12-‘13 is van een geheel andere orde en daarmee mogen onze basiskennis en basistechnieken ook verfijnder worden afgestemd. Simpelweg omdat vele oude technieken niet meer werken, want ze resoneren op de oude energie die er niet meer is.

Deze dag staat volledig in het teken van vernieuwende activaties van de oude basis elementen binnen Ascensiegroei en reikt handvaten, tools en technieken aan om geheel op de nieuwe frequenties van het Nu in een versnelde stroming van groei, ankering, uitlijning en belichaming te kunnen komen.

Oude valkuilen, oude technieken, maar vooral de nieuwe manieren van groei en bewustzijn en – wording worden nader onder de loep genomen en dieper geïntegreerd.

Kwaliteiten als zelfreflectie, intentie, werken met krachtige innerlijke tools gerelateerd aan de energie van het nu en in voorbereiding op de energie en mogelijkheden van 2014 staan voorop.

 

Transmissies en channelings zullen diepere Goddelijke kwaliteiten, resonerend op jouw groei in het nu, activeren en daarmee je resonantie volledig in tune brengen met de ongekende mogelijkheden van het nu.

Van (nieuwe) basis in de nieuwe aarde matrix naar je eigen Goddelijk Blauwdruk toe werkend om daadwerkelijk jouw Meesterschap en Gods Realisatie op aarde manifest te maken!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

Aanbieding

€ 99,99 per persoon

 

 

 

 

 

 

Heel veel meer

Workshops vind je op de website!!!

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                           Willemien Timmer

                                            T. Harkeswei 25

                                             8408 CG Lippenhuizen

 

                                            www.apofyliet.nl

                                            www.praktijk-apofyliet.nl

                                            www.apofyliet-kristalshop.nl

                                            www.kristallenschedels.nl

 

                                           info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

          

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                   Willemien Timmer

                                     T. Harkeswei 25

                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                    www.apofyliet.nl

                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

          

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J