Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

    

 

 

Lieve allemaal,

 

Wat leven we toch in hobbelige tijden. Zo schijnt de zon, zo ligt er vandaag weer een laagje sneeuw. En dat terwijl de eerste knoppen en krokussen zich al aangediend hebben. Zo toepasselijk en zo’n prachtige spiegel met wat er innerlijk ook in ons gaande is….de lente is in zicht en dan toch komt daar weer een ijzig laagje aan rijp overheen. Zo symbolisch voor de groeiprocessen ook die de meeste mensen momenteel ervaren. Hoeveel uitzicht is er al op een stukje verlichting en doorbraak in je proces en stuit je weer opnieuw tegen een hindernis, die even de zon weer achter de wolken plaatst.

Momenteel is er wereldwijd, alsook in ons innerlijk, enorm veel gaande aan werkelijk grootschalige essentiële processen van vernieuwing. Oude fundamenten komen achter elkaar aan in razend tempo naar de oppervlakte om uitgewerkt doorzien, geheeld, losgelaten te worden om in razend tempo plaats te maken voor nieuwe groei, mogelijkheden en bewustwording en her-innering. We voelen ons soms wat ongemakkelijk als te midden van die enorme stroming dan ineens weer een stagnatie lijkt te komen. Het uitzicht op lenteweer en zon lijkt weer te verdwijnen als zich opnieuw oude laagjes kou voor lijken te doen. Echter in deze tijd is het een kwestie van volhouden, blij in je vertrouwen, hoop, moed en kracht, zoveel als mogelijk is althans. Dat sleept je erdoorheen! We zijn werkelijk essentiële oude stukken aan het afronden en die laatste loodjes wegen altijd het zwaarste.

In deze nieuwsbrief weer heel veel informatie over wat er momenteel gaande is op aarde en in de collectieve processen. Maar ook weer vele handvaten en aanreikingen die je kunnen helpen meer ondersteuning, inzicht, kracht, healing, balans of wat dan ook maar nodig is voor jou,  te ervaren tijdens je eigen groeiprocessen in deze tijdsperiode. Want hobbelig en schommelig is het! Maar ook bijzonder hoopvol!!! Want de manifestatie van de Nieuwe aarde in 3D is begonnen! Zie verder op in deze nieuwsbrief!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Artikel:  Barensweeen van de Nieuwe Aarde: De Egyptische Revolutie en verder

*In the spotlight: Kristallen schedels en velden van Creatie

*In the spotlight: kristal en/of kristallen schedel initiatie activatie healing & reading

  consulten in de praktijk

*Kristal Master Opleiding 2011

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht: het 33-11 Portaal

*Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

 

 

*Spirituele Praktijk Apofyliet zal gesloten zijn van  10 t/m 19 maart voor belangrijke Lichtwerk, activatie en healing  werkzaamheden in Egypte.

Op 19 maart vind wel de eerste workshop van de Kristal Master Training plaats. Maar de email wordt pas vanaf 21 maart weer beantwoord! Bij voorbaat excuses voor het ongemak! En ik hoop dat je even geduld kunt opbrengen!

 

 

*De eerder geplande workshops van 12 en 13 maart 2011 (Egyptian Healing Light workshops) zijn bij deze dan ook verhuisd naar andere data, vanwege de gewijzigde data van onze activatie reis! In de activiteitenagenda kun je de nieuwe data terug vinden!

 

 

*Opnieuw zijn er een aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die een nieuw Thuis zoeken. Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. blauwe calciet, rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

 

*In de dagelijkse praktijk blijkt het uiteindelijk helaas toch dat ik een hele serie emailadressen mis dankzij de aantal crashes van mijn pc, enige tijd geleden. En dat ik nu ook mails van sommige mensen ontvang, die dus nu de nieuwsbrieven niet meer in de mailbox krijgen. Mocht jouw dat ook opgevallen zijn en wens je de nieuwsbrief nog wel te ontvangen? Laat het even weten. Want ik heb geen idee welke emailadressen ik nu allemaal mis!

 

 

*Inmiddels staat een groot deel van  nieuwe activiteitenagenda op de site en in deze nieuwsbrief vind je daar ook weer een stukje van terug.

Door verschuiving van onze reis naar Egypte (van februari naar maart)  is er een en ander gewijzigd in de activiteitenagenda!!

De inspiratie, doorgevingen en mogelijkheden van deze tijd zijn enorm, dus het beloofd weer heel veel nieuws en moois te mogen gaan brengen. Van basic tot zeer diepgaand! Onderin deze nieuwsbrief vind je vast een voorproefje. Verderop in deze  nieuwsbrief meer inhoud van de nieuwe workshops, en meer tekst en uitleg van de verschillende ‘categorieën ’ workshops!

 

 

*Ondanks dat het op de website vermeld staat dat de afstandsconsulten momenteel vanwege drukte in de praktijk niet mogelijk zijn, ontvang ik nog steeds met regelmaat de aanvraag voor inzichtconsulten of afstandshealing/ readingen.

Lieve mensen, het spijt me en ik wou dat het anders was, maar het is op dit moment nog steeds niet mogelijk! De consulten in de praktijk hebben de prioriteit, evenals de workshops en persoonlijke sessies, omdat dit zoveel meer zoden aan de dijk zet en er daarin zoveel intensiever gewerkt kan worden. En daar ben ik dan voornamelijk ook heel druk mee bezig. Dus het is gezien de drukte, met daarnaast het moederschap gewoon nog steeds niet gelukt om ruimte te vinden om afstandsconsulten weer te gaan geven. Mocht dit tzt veranderen, wordt dit genoemd in de nieuwsbrief en op de website!

 

 

 

 

 

Barensweeën van de Nieuwe aarde: De Egyptische Revolutie en verder

 

Wat is er gaande in de Egyptische Revolutie en achter de schermen?

Zoals iedereen inmiddels wel zal weten is het al weken roerig en rommelig in Egypte, en na 18 dagen Revolutie werd dicator Mubarak van zijn plek verstoten en verkeerd Egypte in een stadium van verandering en vernieuwing naar Vrijheid.

Maar wat speelt zich hier nu feitelijk af? Niet alleen op 3D niveau, maar ook op hogere/dieper niveaus, achter de schermen zogezegd?

Dat is waar dit artikel over gaat. Bezien vanuit mijn doorgevingen, intuïtie, gevoel, aanwijzingen vanuit het Grotere Geheel, en het simpelweg betrokken zijn bij, vanuit het hart, en het volgen van alle mogelijke berichtgeving die er te vinden is in en vooral buiten de media. Via lokale vrienden en vele andere bronnen.

 

Zoals velen van jullie weten is mijn hart intens verbonden en versmolten met Egypte, het Antieke Egypte van vele (tien)duizenden jaren geleden, maar ook met het hedendaagse hier en nu Egypte.

Het aanschouwen van alle heftigheid die daar de afgelopen weken gaande was, is vanuit het 3D perspectief dan ook uiterst pijnlijk en zorgwekkend. Echter vanaf het begin van de Revolutie, of eigenlijk al ver daarvoor,  heb ik stukjes achter de sluier mogen kijken en wat er achter de schermen gaande is, op Multidimensionaal level zogezegd, is van een heel andere orde, met een Hogere Bedoeling, dan in eerste oogopslag in het hier en nu zichtbaar is. Maar die wel steeds meer zichtbaar aan het worden is.

 

En dit verhaal begint natuurlijk al heel veel langer terug dan wanneer zich op 3D vlak de eerste demonstraties begonnen op te starten.

Puur vanaf aards perspectief gezien was de druppel die de emmer deed overlopen bij de bevolking van dit prachtige land, het feit dat zoals zo geregeld gebeurde een jonge jongen gewoon zomaar op straat werd doodgeslagen door twee agenten. Reden of geen reden, het was het zoveelste slachtoffer van een corrupte cultuur die sterk onder druk stond. Met het voorbeeld van Tunesië vers in het geheugen, besloot de Egyptische jeugd de angst, waarin de bevolking al jaren verkeerd, te laten varen en werden via internet de eerste demonstraties gepland. Natuurlijk nooit echt beseffend maar wel hopend dat het hiertoe uiteindelijk echt  zou kunnen leiden, namelijk Bevrijding!

Iedereen die een beetje het nieuws gevolgd heeft weet waartoe alle demonstraties geleid hebben en heeft ook kunnen zien (hopelijk) hoe vreedzaam en vanuit steeds meer Verbondenheid de demonstranten de handen ineen sloegen, met duizenden en sommige dagen zelfs miljoenen mensen tegelijk. Er ontstond werkelijk een veld van Eenheid in Verbondenheid, waarbij ras, cultuur, leeftijd, religie, arm of rijk, etc. niet meer van belang waren. Iedereen deed mee, broederlijk naast elkaar en hielp elkaar daar waar nodig. Zo bewaakten Christenen als een menselijke keten letterlijk hand in hand de Moslims tijdens hun gebeden, en andersom.

Op vele vlakken en lagen werden persoonlijke of collectieve eigenaardigheden overboord gezet en werd er samen gestreden voor Vrijheid. Ook toen er tegengas kwam en vreedzame demonstranten gewelddadig aangevallen werden, voor velen met de dood tot gevolg. En ondanks dergelijke tegenacties bleven de demonstranten voor Vrijheid vreedzaam en verbond dat iedere betrokkene alleen maar meer en meer. Een ijzersterke band werd gevormd, gebaseerd op elkaar helpen, zij aan zij staan, samen ergens voor gaan.

Een krachtige nieuwe basis die een nieuw fundament legt voor een nieuw Egypte! Maar ook een onbekend fenomeen is in het Egypte van voor de Revolutie! Hoezo transformatie?!

 

 

The Uprising of Egypt, een ander perspectief

Al maanden geleden in oktober en later in november 2010 bij ons activatie werk in Egypte kreeg ik steeds de boodschap “Sechmet is Rising”. En ja, Sechmet was steeds overal aanwezig bij welk healingwerk dan ook en bracht met haar ultieme Vuurkracht diepgaande activaties, transformaties en healingen. Niet alleen tijdens ons werk in Egypte, ook daarna, in vele workshops en praktijkconsulten was het telkens die Goddelijke Vrouwelijke Vuurpower van Sechmet met haar ultiem transformerend vermogen die de revue passeerde.

Ook de initiaties en activaties die met name tijdens ons werk in Egypte in november/december 2010 gebracht en ‘gehaald’ mochten worden, waren bijzonder veel krachtiger, intenser en van een expliciet hoge energetische waarde die voorheen nog niet aanwezig of nog niet mogelijk was.

Werkelijke fysieke manifestaties van de Power of Sechmet kruisten ons Pad meerdere malen tijdens ons healingwerk, het liet zich vast leggen op enkele zeer bijzondere en unieke foto’s van energetische manifestaties. Er was werkelijk iets veel krachtigers en grootser iets dan andere activatiereizen  aan de gang, merkten we direct.

Natuurlijk werk ik al jaren heel bewust vanuit mijn Missie in Egypte om de frequenties, informatie en coderingen van de oeroude Heilige Plaatsen weer te activeren. Alles in de juiste Kosmische Timing, zodat ook het hedendaagse volk en het collectief Menselijk Bewustzijn alle veranderingen aan kan. En zo zijn er natuurlijk velen die wereldwijd door Spirit en hun eigen Missies geroepen worden naar Egypte om op deze wijze ieder vanuit eigen Licht en kwaliteiten, ieder binnen de eigen groei en Bewustzijn, hun bijdrage aan dit grootste planetaire proces te leveren. Ik kan het alleen bij mijn Missie daarin houden, ik kan daarbij niet spreken voor de ander uiteraard.

Maar mijn ervaringen, de opbouw ervan in de loop der jaren, hebben wel duidelijk aangegeven dat er iets wezenlijks veranderd en geactiveerd werd, in die laatste maanden van 2010 in het Egyptische veld. Uiteraard is dat de optelsom van de reeds geactiveerde plaatsen, het Lichtwerk wat er in de loop der jaren gebracht is, en ook de nieuwe tijds trillingen die alles in een enorme versnelling steeds dieper tot op de wortels wensen uit te zuiveren.

En ik weet niet hoe dat met anderen zit, maar ons werk bestond ook niet alleen uit het werken in de energie van de Heilige Plaatsen en tempels, maar juist vanuit die geactiveerde energieën hebben we heel veel gewerkt ook voor het hier en nu, het collectieve veld van de hedendaagse bevolking in een veelal sluimerende toestand, om tot een dieper her-inneren en ontwaken te komen. Om de balans mannelijk-vrouwelijk veld weer te herstellen, om de geactiveerde oeroude coderingen doorstroom te geven in het alledaagse hier en nu, en dan met name allereerst in het hedendaags Egyptisch bewustzijn, etc.

Kortom, in feite alles in de collectieven waar wij innerlijk in ons zelf ook aan werken als je bewust groeit. Ongeacht of het oud of nieuw is. Want juist in deze tijd worden de sluiers zoveel dunnen dat alles in het ultieme Nu weer samen kan gaan vloeien.

 

Oké, Sechmet, overal en nergens kwam zij met haar intense Vuurkracht naar voren, al maanden! Dat wetende en ervarende werden er vele veranderingen in onszelf en in de planetaire processen steeds meer aangewakkerd. De Goddelijke Vrouwelijke Vuurkracht van Sechmet kan twee kanten op werken: ofwel intens transformerend ofwel explosief vernietigend. Uiteraard hangt het af van waarop je focus ligt, maar hoe dan ook zijn deze beide kanten uitdrukking van het Goddelijke en soms dienen dingen eerst vernietigd te worden voordat er ruimte komt voor het Vuur van Vernieuwing en dus transformatie.

En dat is mijns inziens  in het kort samengevat (want er speelt nog heel veel meer achter de schermen) wat er gaande is in de Egyptische velden. Op grote schaal is de Goddelijke Vrouwelijke kracht aan het ontwaken, de Vuurkracht van Sechmet die een enorme power genereert en het vuur letterlijk doet aanwakkeren. Vuur van Vernieuwing, bevrijding, verandering, Vuur van het hart, vuur van vereniging. Ergens is er in het Egyptische Collectieve Bewustzijn een grens bereikt waarop de angst getransformeerd kon worden en omgezet naar daadkracht, maar wel vanuit Unity, verbondenheid, power, samen staan, hand in hand. En dat is Sechmet’s power!

Het mooie is dat er zo’n lijn te zien is in de activaties van de afgelopen paar jaren die we alleen of met onze groepen mochten brengen in de Egyptische velden. Allereerst de stabiliteit die gebracht mocht worden in de mannelijke velden, opdat de Kracht van Oermoeder Nechbet weer geactiveerd mocht worden met de zomer zonnewende van 21 juni 2010, om de Goddelijke Vrouwelijk Kracht te doen terugkeren in de collectieve Egyptische velden. Vervolgens de Heilig Huwelijk Versmelting en activaties in Kom Ombo tijdens het 10-10-’10 portaal met groep, in de Tempel van Horus en Sobek. Ultieme Dualiteit en polariteit met elkaar gebalanceerd, eerst in onszelf en via onszelf als kanaal ingebracht in de Collectieve velden, wij zijn immers slechts kanaal, doorgeefluik of hoe je het wilt noemen, maar dienen daartoe eerst die confrontaties en uitdagingen in ons zelf aan te gaan, willen we dergelijke grote Krachten helpen ankeren op aarde.

 

 

Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden

 

Dit wat nu wereldwijd gebeurd is werkelijk zoals ‘zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden’ en andersom. Microkosmos en macrokosmos weerspiegelen hetzelfde. Deze ultieme transformaties zijn gaande! In ons, en in de wereld. Alle ellende, angst, slachtoffers en leed die daarmee gepaard gaan zijn ook onze eigen angsten, confrontaties, innerlijke gevechten, schoonmaakprocessen, innerlijke strijd en innerlijke doorbraken. De Egyptische Revolutie is ook onze eigen innerlijke revolutie, op het moment dat je weer door oude processen heen bent gegaan en een stuk bevrijding, meer samenwerking, meer gelijkwaardigheid, oordeelloosheid in jezelf weet te vinden!

Zoals ook Moeder Aarde in deze zelfde cruciale periode voor Egypte, wereldwijd liet zien, open en bloot wat er gaande is: overstromingen, orkanen, extreme sneeuwval, etc. Alles duidt om de ompoling en transformatie, de nieuwe wereld is geboren aan het worden. Werkelijk in 3D!

 

En heel sterk voelbaar is dit uiteraard slechts het begin van een enorme omslag op wereldniveau in transformatie van de oude fundamenten die nu al zo lang aan het wankelen zijn. Ze zijn nu aan het instorten, om plaats te maken voor fundamenten gericht op geheel andere normen en waarden. Namelijk vrijheid, Eenheid, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid, en noem maar op. Dit is werkelijk de barenspijn van de geboorte van een nieuwe wereld.

Je ziet aan alles op 3D vlak hoe dit als een olievlek verspreid, alle omliggende landen van het Midden oosten gaan nu mee, zetten ook de angst opzij en gaan staan voor hun Vrijheid.

Dit is werkelijk wat nodig is om alle oeroude coderingen van geweld, onderdrukking, Annunaki en andere beïnvloeding en alle dualiteit te doorbreken en de eerste geboortestappen te zetten in de vorming van een nieuwe wereld. Op weg naar meer Eenheid, Licht, gebundelde kracht en vrijheid.

Waarom denk je dat dit juist in die oeroude gebieden van het Midden Oosten gebeurd. Hoeveel sterrenportalen, geheime coderingen, oude informatie, heilige Plaatsen houden niet al die Kosmische Oorsprongs energie nog altijd vast. Maar zijn ontoegankelijk geworden in meerdere of mindere mate door de onderdrukking. Hoe vreemd is het dat juist in al die landen met oeroude energieën van de beschavingen van de allereerste tijden in 3D op aarde en dus die genetische imprints, allemaal onderdrukt worden door een dictatuur en doorlopend leven in angst?

Hoeveel coderingen en blauwdrukken van pijn dienen nog doorbroken te worden alvorens de Oorspronkelijke blauwdrukken weer het Licht mogen zien en de informatie, energie en codes, en dus herinneringen dragen aan hoe we de nieuwe aarde kunnen vormgeven en creëren?!

Dit is wat werkelijk noodzakelijk is om de nieuwe aarde geboren te laten worden en alle energieen weer vrij te kunnen laten stromen!

Zoals ook in ons alle blokkades, angsten, dualiteit, onderdrukking, machteloosheid, etc. van de oude fundamenten in deze tijden naar boven komen om ruimte te maken voor een nieuw krachtiger, lichter fundament, zo gebeurd dat momenteel ook in de macrokosmos, zichtbaar in 3D, op aarde!

 

Dus blijf dicht bij jezelf, verlies je niet in angst, trek je aarding niet terug, maar verbreed en verdiep deze juist. Dat maakt je steviger, helpt je in balans te komen en blijven. Helpt je om je staande te houden te midden van deze nieuwe geboorte!!

Kijk in Liefde, diep respect naar jezelf en jouw processen, zij spiegelen ook wat er gaande is in het grote geheel, zoals de wereldwijde processen spiegelen welke oude fundamenten er in jou aangeraakt en geheeld en vooral bevrijd mogen worden!

De nieuwe aarde begint nu echt vorm te krijgen in 3D. dit is waar we al zo lang naar toe werken en zo lang op gewacht hebben!

 

© Willemien Timmer 24 februari 2011

 

Dit is slechts een tipje van de sluier van alles wat er gaande is en wat met name gestart is in de Egyptische velden met de start van de Revolutie. wellicht volgende keer meer informatie....

 

 

 

 

 

 

Nieuw in maart 2011 is een geheel op de nieuwe tijd afgestemde workshop  waarmee je weer vele stappen dichter bij jouw Zelf kunt komen en je gedragen voelt in je groei,  waarover  je hieronder veel meer informatie over vindt:

 

Transmissie workshop:

Kristallen schedels en velden van Creatie

 

Workshop bedoeld en gericht op eigen healingprocessen, groei, ontwikkeling, bewustwording van je Zelf op Multidimensionaal level.

De transmissies van 4 verschillende krachtige kristallen schedels, waaronder die van de oude schedel Insha-ra Stardust, bieden onnoemelijk veel zuivering, transformatie, opening, opschoning, verheldering, healing, bewustwording en initiaties en activaties om je Bewustzijn in een klap een heel stuk verder te openen en zuiveren, opeen verantwoorde manier die door vele velden van Bewustzijn en Lichthulp gedragen wordt.

Naast de transmissies (energie overdracht) vanuit de kristallen schedels zal de nodige informatie gechanneld worden, zodat het helderder voor je wordt waar deze transmissies voor jou hun weerklank in kunnen vinden en hun doorwerking in healing en groei in mogen vinden.

De opbouw van de verschillende transmissies is gericht op een stap voor stap diepgaande opening voor healing en bewustwording in je eigen Multidimensionaal Bewustzijn en zal vele nieuwe inzichten, groei, maar ook bevrijding van oude energie, dualiteit, schaduw tot gevolg mogen hebben. Juist door de nieuwe ruimte en openingen die gecreëerd worden door deze transmissies en healingen  zullen enorme velden van Creatie in jouw bewustzijn weer geactiveerd en wakker gemaakt worden, zodat je veel  bewuster zult zijn/worden van jouw unieke mogelijkheden als Ziel en als mens en hoe je eigen leven in Vreugde, voorspoed, sprankeling, Liefde en Eenheid steeds meer daadwerkelijk op aarde te creëren.

 

Een bijzondere workshop van grote kracht die je helpt grote stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke Pad van groei. Gedragen door vele Lichthulp en Begeleiding, naast de energieën van de kristallen schedels.

Daarnaast zal ter ondersteuning tijdens de transmissies gebruik gemaakt kunnen worden van enkele soundhealing mogelijkheden, om te helpen alle diepgaande en hoge frequenties ook helemaal in het hier en nu te ankeren en doorstroom te verlenen aan je fysieke lichaam en aura/chakra systemen, voor een optimale doorstroom en integratie naar het hier en nu. Opdat daarmee de veranderingen ook wezenlijk inzetbaar en ervaarbaar zijn, een veld van Creatie zijn in het alledaagse hier en nu.

 

De Opbouw van transmissies biedt een veld welke je steeds dieper met je Zelf verbind en de energieën van de kristallen schedels zullen daardoor op steeds andere en diepere lagen binnen mogen komen. Hoe dat precies zal ontstaan en welke velden en informatie er aangeraakt mogen worden wordt afgestemd op dat moment en de aanwezige deelnemers, via de schedels en Begeleiding en wordt ‘vertaald’ via de gechannelde informatie op dat moment.

De volgende schedels hebben aangegeven te willen meewerken met hun specifieke en unieke kwaliteiten, aan deze dag:

 

Transmissie 1:

Via de oude kristallen schedel Insha-ra Stardust. Insha-ra Stardust biedt je vanuit haar kwaliteiten en mogelijkheden: de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde en het hart welke oneindig helend werken in heel je Multidimensionaal Bewustzijn.

Deze transmissie zal vooral gericht zijn op een diepgaande connectie met je eigen hart, Bewustzijn en Monadische Zelf. En zal heel veel opening en healing naar je toe brengen en een diep verweven gevoel met Al Wat Is en je eigen Onvoorwaardelijke Liefde als krachtige basis naar nieuwe groei.

 

Transmissie 2:

Via de kristallen schedel Paqo Yayilla. Paqo Yayilla biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Diepgaande transformatie en karma cleaning op elk level van je Multidimensionaal Bewustzijn!

Deze transmissie zal vooral gericht zijn op een krachtige transformatie en diepgaande zuivering van gestagneerde energieën, schaduwstukjes, onbewustzijn, Ego en dualiteit en helpt je vele malen dieper bewust worden van de knelpunten in je groei en hoe daar verder aan te kunnen werken voor bevrijding.

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing met klankschalen.

 

Transmissie 3:

Via de kristallen schedel Sahu Shems. Sahu Shems biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Krachtige her-inneringen aan jouw I Am en Zonnefrequenties van grote Lichtkracht. Solaire Healing en bewustwording van je Multidimensionaal Bewustzijn!

Die krachtig werkt met de Solaire / zonne frequenties en je Bewustzijn  naar grote hoogten zal helpen ‘oprekken’ om je eigen Lichtkwaliteiten en mogelijkheden verder te verkennen. En je dieper in connectie te brengen met je eigen I Am of Monadische Bewustzijn,  en/of deze verbindingen te herstellen indien nodig. Zodat je veel directere Begeleiding vanuit je eigen Hoogste wezen kunt ervaren in het hier en nu. (ook via ontwikkeling van je eigen innerlijke kwaliteiten als horen, zien, voelen, etc.)

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing met kristallen stemvorken.

 

Transmissie 4:

Via kristallen schedel Annukai.  Annukai biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Galactische en Kosmische healing en Bewustwording!

Deze kristallen schedel bezit een onmetelijk scala aan Galactische en Kosmische verbindingen en helpt je daarmee de her-innering aan jouw Zijn, verbindingen, herkomst helpen her-inneren. Indien belangrijke kwaliteiten, karmische ervaringen of andere informatie vanuit jouw hogere Wezenslagen essentieel zijn voor je groei in het hier en nu en her-innering aan je Missie en voor verheldering van je leer/groei lessen, kan deze schedel enorm veel ondergesneeuwde energieën in je Bewustzijn helpen ontwaken. Geeft veel verheldering in wie jij Bent vanuit een Kosmisch Perspectief. Maar ook diepgaande healing van oeroude karmische verbindingen die er al waren voordat je aan de aardse incarnatie cyclus begon!

Galactische en Kosmische healing en Bewustwording!

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing op een diepgaande activerende en frequentie verhogende manier.

 

 

Bij deze workshop kan het aangenaam zijn om de transmissies liggend te ervaren, dus indien je dat wenst is het aan te raden om zelf een matje of slaapzak mee te nemen om op te liggen.

 

Uitwisseling voor deze investering in je Zelf: € 99,99 per persoon

incl. koffie, thee, soep en versnaperingen. Voor een lunchpakketje dient zelf gezorgd te worden.

 

Data van deze workshop:

Zaterdag 5 maart 2011 van 10.00-17.00 uur

en

Zondag 8 mei 2011 van 10.00-17.00 uur

 

(Beide workshops zullen volledig afgestemd zijn op de aanwezige deelnemers, persoonlijke processen en de energie van dat moment. En in die zin dus totaal verschillend van inhoud en energie kunnen zijn!)

 

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

In december 2010 organiseerde Praktijk Apofyliet voor het eerst een special-dag waarop het mogelijk was om in de praktijk live een reading, activatie en/of initiatie van je eigen kristal of kristallen schedel te ontvangen.

Wegens groot succes organiseren we deze mogelijkheid opnieuw, en wel op donderdag 31 maart 2011 van 10.00 tot 16.00 uur:

 

 

kristal en kristallen schedel initiatie, activatie, healing & reading consulten

live in de praktijk

 

Deze dag worden er (op afspraak) korte initiatie en activatie consulten gegeven tussen jou en je meegebrachte kristal of kristallen schedel.

Op deze wijze wordt je op een zeer diepgaande, krachtige manier op alle Multidimensionale levels verbonden met het Kristalwezen of individuele Schedel Bewustzijn, om op nieuwe krachtige manieren diepgaand samen verder te kunnen groeien. Dit biedt enorme nieuwe handvaten, in tune met de frequenties van deze Nieuwe tijd, op zo optimaal mogelijk je spirituele groei en Bewustwording te kunnen doorlopen.

Tijdens het initiatie consult wordt je via reading en channeling verteld wat jullie verbinding is, jullie gezamenlijke taak of werkterrein, hoe je het beste ermee kunt werken, communiceren,  of wat maar van belang is in je verbinding met het kristal of de kristallen schedel.

 

Er zijn ditmaal 2 verschillende opties voor deze consulten:

 

*Consulten van een half uur, de uitwisseling hiervoor bedraagt € 33,-

*Consulten van een uur, de uitwisseling hiervoor bedraagt € 55,-

 

Aanmelden kan via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Let op: maak op tijd een afspraak, want vol is vol!!!

 

 

 

 

 

 

Kristal Master opleiding 2011 /Crystal Light Teachings 2011

 

Vanwege het aantal vragen en verzoeken om kristalworkshops en de kristal opleiding, die ik al een tijd niet meer gegeven heb omdat andere Ascensie werk meer de nadruk kreeg, heb ik bij deze besloten vanuit mijn gevoel gehoor te geven aan deze ‘roep’ en bij deze kan ik je een geheel nieuwetijds, hoogfrequent en Multidimensionaal nieuw kristal traject aanbieden, die een mengelmoes zal zijn van enorme groei, versnellingen en diepgaand leren (samen) werken met de kristallen.!!

 

Een ‘basis’ opleidingstraject om op een diepgaand Multidimensionaal niveau te leren samenwerken met en het leren verstaan van de kristal energieën, gerelateerd aan en afgestemd op de oneindige mogelijkheden van deze Nieuwe Tijd.

Dit traject, bestaande uit meerdere workshops, die elkaar in opbouw ondersteunen en versterken, biedt enorme handvaten en groei van je Zelf, en leert je tevens op een zuivere en integere manier samenwerken met de kristallen. Dit is namelijk ten alle tijden gerelateerd aan je eigen groei, bewustzijn, openheid en mate van eigen kracht, verantwoordelijkheidsgevoel en ontwikkeling, in hoeverre je met de kristal energieën kunt (leren) werken.

 

Dit ‘basis’ traject biedt een eerste opstap naar een verdiepende reis in samenwerking met de Kristalwezens, ook binnen je eigen Multidimensionale Bewustzijn en (eventuele eigen Lichtwerk activiteiten en) biedt een krachtig fundament om van daaruit op een gedegen wijze verder te kunnen groeien en te kunnen leren van de kristal wezens zelf.

Je zou dit opleidingstraject dus als een opstap kunnen zien van waaruit je het Pad van groei daarna samen met de Kristalwezens verder kunt ontwikkelen en ontdekken. Groei houdt namelijk nooit op en juist in deze tijd met hoge frequenties en vele veranderingen zijn de mogelijkheden meer open dan ooit tevoren en oneindig!

Deze opleiding biedt je de ingang voor een eerste (diepe) kennismaking met de werelden van de kristallen en nodigt je van daaruit verder uit om deze velden dieper en verder te ontplooien en ontdekken, indien je dat wenst.

 

De workshops zijn volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, met ieders individuele processen en de groepsprocessen die daarbinnen altijd ontstaan (omdat we nu eenmaal enorm van elkaar kunnen en mogen leren), afgestemd op de frequenties en oneindige mogelijkheden in het NU, de frequenties dus van deze unieke tijd, de Kristalwezens, de aanwezige Licht- en Aarde begeleiding die zich daarbij aandient en passend is op dat moment, en in samenwerking met Al Wat Is.

 

De workshops reiken je een enorme groei, bewustwording en diepgang in jouw zelf aan, naast het leren werken op gedegen, zuivere en gelijkwaardige manier met de kristalenergie, die naast meditatief en healing ook heel praktisch zal zijn.

De workshops zijn afwisselend in gechannelde healingen met de kristallen, zelf-helend (leren) werken met de kristallen, praktisch (leren) werken met de kristallen in verschillende vormen, het leren kennen van vele verschillende kristallen en hun energie, en hen dieper leren verstaan en kennen. Er zal veel achtergrondinformatie worden gegeven en volop ruimte zijn voor vragen, persoonlijke bewustwording, groei, processen en thema’s.

 

(verdieping en verdere uitbouw van je vaardigheden, mogelijkheden en samenwerking met kristallen na dit kristal traject is mogelijk op eigen gelegenheid of in eventuele verdiepingsworkshops die te zijner tijd zo nu en dan als los te volgen workshops mogelijk gepland worden bij voldoende belangstelling, of via een persoonlijk coaching/ opleiding traject)

 

Heel veel meer informatie over deze prachtige nieuwe opleiding vind je hier!!

 

 

De workshops van dit opleidingstraject zijn:

 

 

 1. Basis afstemming en connectie met Kristallen (uitlijning, aarding, bescherming, afstemming verdiepen en verder openen mbv kristallen, en voor een eerste ervaring met de kristalenergie)

 

 1. Kennismaken met kristallen I (diverse kristal soorten en hun werking leren kennen)

 

 1. Kennismaken met kristallen II (diverse kristal soorten en hun werking leren kennen)

 

 1. Multidimensionale aarde bewustzijnsvelden en kristalenergie (activaties mbv kristallen in je eigen aardevelden, aardebewustzijn en 17 chakra systeem)

 

 1. Balancering van persoonlijk zelf, innerlijk kind en Hoger Zelf mbv kristallen

 

 1. Kristal initiaties in je eigen bewustzijn mbv kristallen (activatie/verbinding hart en kracht, hart en zonnevlecht voor zuivere afstemming en zuiver werk vanuit hart en ziel. Hogere openingen vanuit je Ziel voor zuivere afstemming en werkwijzen en een dieper en helderder verstaan van de kristalwerelden)

 

 1. Kristallen krachtwielen creëren

 

 1. Soundhealing en andere healing technieken mbv kristallen

 

 1. Kristal leggingen

 

 1. Meesterkristallen en hun verbinding met Meesters, Engelen, Aardewezens, Starnations en meer

 

 1. Ontdekkingsreis in de Kristalvelden van Moeder Aarde o.l.v. Kristal Masters van Sirius

 

 1. Ancient Energies: unlocking the Codes within:

Activatie van je eigen Kristal Bewustzijn vanuit een Multidimensionale opening en activatie van je eigen Kristal bewustzijn voor verheldering van je eigen taak, coderingen,missie en samenwerkings blauwdruk met de Kristalwezens.

 

Praktische informatie:

 

De uitwisseling per workshop en dus investering in je zelf  bedraagt € 111,- 

Deze uitwisseling is incl. BTW en inclusief koffie, thee, soep en versnaperingen. Lunch mag je zelf mee nemen!

Uitwisseling kan vooraf per workshop per bank over gemaakt worden of ter plaatse tijdens de workshop betaald worden (geen pin aanwezig). Betekend dus: gespreide betaling!

 

De workshops duren van 10.00 tot 17.00 uur

 

Minimaal aantal deelnemers 4 personen, maximaal 10 personen

 

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Let op: Deze opleiding is alleen in traject vorm te volgen!!!

Losse workshops volgen is niet mogelijk, i.v.m. de opbouw van kracht, werkwijzen en groei in de workshops.

 

Bij een eventueel annuleren na aanmelding of halverwege de opleiding, gelden de Apofyliet Spelregels.

Zie www.apofyliet.nl/activiteitenagenda.html (onderaan de agenda) voor de Spelregels!

 

 

Heel veel meer informatie over deze prachtige nieuwe opleiding vind je hier!!

 

 

Voor aanmeldingen, mail me:   info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Er zijn momenteel nog een paar plaatsen vrij!!!

 

 

 

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops begin 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

Ascensie Activatie & Initiatie workshop:

 

Het 33-11 Portaal

 

De inhoud van deze workshop wordt weer volledig afgestemd op het potentieel van frequenties welke op deze datum in de aarde geïnitieerd wordt ten behoeve van de Collectieve Ascensie Processen (planetair, menselijk, persoonlijk en op alle andere levels).

Activaties van de 33 frequenties (Heilig Huwelijk in jouw Zijn, balancering van alle polariteit om tot de Androgyniteit te komen, Meesterschap dus) binnen de frequenties van dit 11-jaar, de mogelijkheid tot ultieme transformatie en vernieuwing.

 

Hoewel we veel voor het Grotere Geheel zullen werken deze dag en helpen deze frequenties in en op aarde te verankeren, betekend dat uiteraard altijd diepgaand ontwaken, healing, zuivering, activatie en initiatie in je eigen Bewustzijn!

 

Gechannelde oefeningen en healingen helpen je deze frequenties in je Zelf te ontvangen, activeren

En integreren, opdat je groei weer een enorme boost aan energie en versnelling mee krijgt en je steeds dieper kunt ontwaken in je Vol-ledige Multidimensionaal Bewustzijn!

 

Datum: donderdag 3 maart 2011

Uitwisseling als investering in je Jezelf: € 99,99

Incl. koffie, thee, soep en versnaperingen.

Voor een lunchpakketje dient zelf gezorgd te worden.

 

Er is volop ruimte voor persoonlijke processen en begeleiding daarin, omdat het minimaal aantal deelnemers 3 bedraagt en maximaal 8 personen!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                       Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

 

Prachtige liefdevolle ondersteuning in deze tijden van verandering, met een zeer subtiele energie die wel heel krachtig werkt! En ook nog in de aanbieding deze maand:

 

Foto:  

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Bottle 001

Prijs:  van € 15,55  nu voor € 9,99  

Aantal: voldoende voorraad

Afmetingen: hanger (zonder oog) is 2,5 cm lang

Kenmerken: Klein hanger-flesje gevuld met mini kristalletjes, welke als een krachtig

netwerk van Lichtlijnen verbonden zijn en samen een krachtige matrix van draagvlak,

groei, healing, Bewustwording voor je vormen. Het dragen van deze ondersteuning

biedt je krachtige ondersteuning op je Pad van Meesterschap en temidden van je

groeiprocessen en Bewustwordingsfacetten.

Bijzonderheden:

Met korte algemene reading op de energie van de kristalsoort, de Lichtlijnenmatrix

die vanuit het initiatieproces is ontstaan en wat deze voor jouw persoonlijke groei

kan betekenen.

 

Keuze uit diverse kristalsoorten, namelijk:

Olivijn, granaat, amethist, aquamarijn, toermalijn mix,.

Geef bij bestelling je voorkeur aan!

 

Olivijn: Diepgaande opening en zuivering van je hart op de diepere Wezenslagen,

ondersteunt bij het her-inneren aan jouw eigen hartkracht. Helpt zeer oude karmische

Zielenpijnen uit te zuiveren en op te lossen. Verbind je hart vanuit de hoogste dimensies

helemaal naar de aardse jij aan toe, opdat je steeds meer werkelijk je Onvoorwaardelijke

Liefde vanuit je Meesterschap in het hier en nu kunt leven.

Sterk verbonden met de frequenties van Lady Gaia voor diepgaande prachtige

ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

Granaat: verdieping, opening en zuivering in zowel je basischakra als aardse Blauwdruk

(aardester) voor een steeds diepere verankering in je zijn op aarde. Activeert en trekt

de Passie van je Spirit aan om te leven, ervaren en belichamen in het hier en nu.

Versterkt het Vertrouwen in je Zijn, jouw Pad en jouw Missie.

Sterk verbonden met de frequenties van je Zielenpassie en Aardse Blauwdruk, om dat

te kunnen gaan leven waarvoor je hier gekomen Bent.

 

Amethist: Versterkt, opent en zuivert je kruinchakra en Wezenslagen van Kosmische

Wijsheid, waarheid en Her-innering. Helpt steeds dieper je Zelf te her-inneren en verstaan

en leert je steeds krachtiger te vertrouwen op je Pad, je intuïtie, je inspiratie. Helpt

oude Soul Memories te doen ontwaken en oude ballast en angst voor je Kosmische

energie te zuiveren.

Verbonden aan de frequenties van St. Germain voor diepgaande prachtige ondersteuning

op je Ascensie Pad.

 

Aquamarijn: Versterkt, opent en bekrachtigd jouw verbindingen met de Walvissen- en

Dolfijnen matrixen binnen jouw Bewustzijn. Brengt je energie hiermee in stroming en in

een diepgaande verbinding met Devine Joy en diepgaande Soul Memories. Ten behoeve

van jouw groei Pad. Versterkt, opent en zuivert ook je keelchakra voor dieper gaande

communicatie, een dieper verstaan van je Zelf en de werelden om je heen.

Sterk verbonden met de frequenties van de dolfijnenenergie voor diepgaande prachtige

ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

Toermalijn mix: Versterkt en zuivert je gehele systeem van oeroude karmische ballast

en zielenpijnen die nog vastgehouden worden in je systeem, lichaam of lichtlichamen.

Werkt op vele dimensielagen met enorme schoonmaak, zachtheid en Liefdevolle

Kracht om alles wat je belemmert in je groei en in je Zijn tot heling te brengen.

Sterk verbonden aan de frequenties van Isis, Quan Yin en Rafaël  voor diepgaande

prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

 

Foto:  

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Bottle 002

Prijs:  van € 9,99 nu voor € 5,99     

Aantal: voldoende voorraad

Afmetingen: hanger (zonder oog) is 2,5 cm lang

Kenmerken: Klein hanger-flesje gevuld met mini kristalletjes, welke als een krachtig

netwerk van Lichtlijnen verbonden zijn en samen een krachtige matrix van draagvlak,

groei, healing, Bewustwording voor je vormen. Het dragen van deze ondersteuning

biedt je krachtige ondersteuning op je Pad van Meesterschap en temidden van je

groeiprocessen en Bewustwordingsfacetten.

Bijzonderheden:

Met korte algemene reading op de energie van de kristalsoort, de Lichtlijnenmatrix die

vanuit het initiatieproces is ontstaan en wat deze voor jouw persoonlijke groei kan

betekenen.

 

Keuze uit diverse kristalsoorten, namelijk:

Citrien, rozenkwarts, mix citrien/amethist/olivijn, mix citrien/olivijn,

mix amethist/rozenkwarts.

Geef bij bestelling je voorkeur aan!

 

Citrien: Bekrachtigen en zuivering ven je zonnevlecht. Uitzuiveren oude dualiteit en

Ego stukjes, Zonnigheid toelaten in je leven. Je eigen Kracht ontdekken, ervaren en

belichamen. Je eigen Gouden Bewustzijn steeds meer openen, activeren, her-inneren

en integreren. Verbonden aan de frequenties van Ra, Helion en Melchizedek voor

diepgaande prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

Rozenkwarts: Opening, zuivering en diepere activaties van je Hart. Steeds dieper je

hartkwaliteiten kunnen ervaren en belichamen. Acceptatie, compassie, Onvoorwaardelijke

 liefde, vergeving, verbindingen van hart tot hart.

Sterk verbonden aan de frequenties van Isis, Maria Magdalena en Quan yin voor

diepgaande prachtige liefdevolle  ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

mix citrien/amethist/olivijn: Verbindingen bekrachtigen, zuiveren en openen tussen

zonnevlecht, hart en kruinchakra. Voor het werkelijk leren/gaan leven van je Kosmische

Wijsheid en Waarheid, via je hart en kracht, draagkracht, actie (zonnevlecht).

Verbonden aan de frequenties van Isis, St.Germain en Lady Gaia voor diepgaande

prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

mix citrien/olivijn: Diepgaande zuiveringen en verdieping in de verbinding tussen hart en

zonnevlecht. Opdat je hartkracht en Ego Zelf steeds meer met elkaar hand in hand

kunnen gaan samenwerken in plaats van elkaar tegen werken. Datgene wat je voelt in

je hart kunnen concretiseren, leven en neerzetten door de draagkracht van de

zonnevlecht. Je Gouden Bewustzijn via hart en je Zijn steeds meer op aarde

daadwerkelijk belichamen en leven.

Sterk verbonden aan de frequenties van Helion en Lady Gaia voor diepgaande prachtige

ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

mix amethist/rozenkwarts: Diepgaande zuiveringen en connecties worden gemaakt,

geopend en geactiveerd vanuit het hart naar je kruinchakra, voor een steeds dieper

verstaan van jouw Spirit, ook in het hier en nu. Voor een steeds krachtiger leven in

Wijsheid, Liefde en her-innering aan wie je Werkelijk Bent.

Sterk verbonden aan de frequenties van Maria Magdalena en St. Germain voor

diepgaande prachtige ondersteuning op je Ascensie Pad.

 

 

 

7 chakra systeem ondersteuning!

Speciaal voor de ondersteuning van je chakrasysteem en daar (uiteraard) aan gekoppelde fysieke lichaam, in deze tijden van verandering, de volgende nieuwe balancerende producten in de Ascension shop: Voor beide artikelen geldt dezelfde onderstaande algemene reading:

 

Foto:  Nog 1 op voorraad!

Artikel code: Chakra armband de luxe 001

Prijs: € 9,99 per stuk                   

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: heel veel kleine steentjes allen apart met een oogje verbonden aan de armband. Dit geeft een prachtige bundel kleine steentjes in een dikke armband.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

(zie hier onder!)

 

Foto:  

Artikel code: Chakra set ketting & armband 001 t/m 003

Prijs: €  11,- per set                    

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Mooie splitarmband en ketting in dezelfde kristalsoorten, behorend bij elkaar.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

1-ste chakra; Granaat: Diepgaande aarding en verankering van je Zijn vanuit de hoger Bewustzijnslagen in 3D, het hier en nu. Granaat stimuleert het wakker worden van je Zielenpassie en helpt op deze wijze steeds meer je aardse Blauwdruk aan te trillen, en ook te verbinden met je Kosmische Blauwdruk. Opdat je vanuit Passie steeds meer werkelijk je Missie op aarde kunt brengen, bewust worden en uitvoeren.

2-de chakra: carneool: Ondersteunt je buikgebied en tweede chakra, waar zich vele processen beginnen aan te dienen in de frequenties van deze tijd. Brengt levensvreugde en zachte healing, maar ook troost en warmte. Schenkt aandacht aan gekwetste innerlijk kind stukken of oude emoties en brengt via de Oranje Galactische Straal enorm diepgaande karmische healing.

Voor het steeds meer leven vanuit werkelijke Goddelijke Vreugde.

3-de chakra: citrien: Helpt je je zonnevlecht beter in balans te brengen en de Kracht van de Zon toe te laten in je eigen leven en groei. Versterkt je eigen Kracht maar ook de verbinding met je

eigen Zonne- of Lichtkracht. Maakt dus ook bewuster van je eigen potentieel en kwaliteiten.

4-de chakra: olivijn: Dit kristal werkt krachtig en diep in je hartfrequenties om weer geheel andere lagen van je hart te verkennen en her-inneren. Het gaat hier met name om de basis van je

hart te versterken van binnenuit opdat je hart blijvend steeds meer geopend kan

blijven, handvaten aanreikt via intuïtie en gevoel, maar belangrijker nog: een groot

vertrouwen van binnenuit, vanuit je Spirit, weer voelbaar maakt. Deze enorm creatieve

Kracht schenkt een immense gift aan jouw Bewustzijn wanneer je werkelijk weer je

Goddelijk Vertrouwen in je hart kunt ervaren (waarna het geïntegreerd mag raken in

de onderliggende chakra’s).Verdieping van je Zelf-contact en met je Zielsfrequenties, enorme transformatie van je hart en diepgaande vernieuwing en stroming in nieuwe groei, vanuit je hart.

5-de chakra: aquamarijn: Verbindingen met de Walvissen- en dolfijnenmatrix zorgen voor een enorme impuls van de hogere energie van water in je bewustzijn en energie. Dat betekend een

enorme nieuwe, bevrijdende stroming aan transformatie, groei, speelsheid, sprankeling, maar ook wijsheid en kracht. Enorme vernieuwende energie die het beste in jouw zijn naar voren haalt.

6-de chakra: ioliet: Verbindingen met het Nieuwe Bewustzijn en steeds dieper integreren van je Meesterschapskwaliteiten van Hoger Bewustzijn, zien, weten, voelen, en al deze kwaliteiten met elkaar verbinden. Stimuleert eigen wijsheid en goddelijke Kennis. Activeert derde oog.

7-de chakra amethist: Deze kristalletjes brengen meer helderheid, openheid en opschoning in je kruinchakra en Kosmisch bewustzijn, waardoor je steeds helderder je Hoger Licht zult kunnen ervaren en heldere inzichten bewust(er) zult worden. De kristalletjes werken nauw samen met de hogere Bewustzijnsfrequenties van St.Germain, maar ook met de zachte hoge frequenties van Isis. Krachtige hoogfrequente healing dus en diepere verinnerlijking in je Hoger Zelf Bewustzijn in het hier en nu.

 

Heb je belangstelling voor een van deze producten? Laat het me weten op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Bescherming, begeleiding, coaching, makkelijker meestromen met de energie en processen van deze tijd,  en nog veel meer rechtstreeks via de Ascended Masters en Engelen op jouw unieke Pad van groei en Bewustwording, aansluitend op wat jij nodig hebt:

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Aquamarijn 002

Prijs: € 33,-   

Aantal: Weer  12 stuks op voorraad 

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige zacht blauwe, half transparante aquamarijn dubbeleinder in zilveren zetting. Veel inwendige regenboogjes.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn

te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieën van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Arkansas 003

Prijs:   € 22,-                               

Aantal: voldoende voorraad 

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Krachtige heldere Arkansas bergkristal aan zilveren oogje. Specifiek op kwaliteit, potentieel en Lichtkracht uitgezocht.

Bijzonderheden:

Bij aankoop ontvang je zowel een algemene reading op deze kristalsoort als een persoonlijk afgestemde korte reading op wat dit kristal voor jou, je groei en Bewustzijn kan betekenen.

Bij aankoop worden de frequenties van het kristal afgestemd op voor jou passende Meesterbegeleiding. De Ascended Masters of andere Lichthulp die voor jouw Pad en Missie passend is wordt aangetrokken en uitgenodigd om met het kristal voor jou samen te werken ten behoeve van jouw processen, groei en Bewustwording op steeds diepere en hogere niveau’s! Er vinden dus na bestelling specifiek persoonlijk gerichte en krachtige initiaties plaats binnen deze kristalmatrix, in afstemming op jouw Zijn, die van het kristal en alle aanwezige Lichthulp, welke een krachtige doorwerking mogen hebben binnen jouw energiesystemen. Hiermee wordt het kristal en de samenwerking ervan krachtig versterkt en haarfijn afgestemd op jouw hoogste bereik, in overeenstemming met je Monadisch Zelf.

Dit wordt ook benoemd en uitgewerkt in de korte persoonlijke reading.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is), des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet. Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduw-stukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Amethist deluxe 001

Prijs:  € 66,-

Aantal: nog 3 stuks op voorraad       

Kenmerken: Prachtig bewerkte zilveren zetting met kristal bolletje. Zetting kan open om bolletje te verwisselen. Zeer diep paarse en toch transparante amethist!!

Bijzonder:Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen. Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger: St.Germain, Merlin, de Purperen Straal en de Goddelijke Frequenties van het Violette Vuur.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van de Nieuwe Tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen.

Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf. En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist.

Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Veel meer soortgelijke Ascended master Crystals in diverse vormen, soorten en prijzen vind je hier!!!

 

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maart 2011

 

 

Donderdag 3 maart 10.00-16.00 uur

 33-11 Portaal activatie

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,99 per persoon

 

 

 

 

5 maart 2011

10-17.00 uur

Transmissie workshop:

Kristallen schedels en velden van Creatie

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 99,99 per persoon

 

 

 

 

Zat 19 mrt

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 1

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

zat. 26 &
zon. 27 mrt.

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding  7

 

(Deze groep is al vol!) 

 

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

donderdag
31 maart
10.00-16.00 uur

kristal en/of kristallen schedel
initiatie activatie healing & reading consulten in de praktijk

 

 

Speciale aanbieding!

€33,- p.p.
per consult
van half uur

of € 55,- per consult van een uur.


Op afspraak!

 

 

 

 

 

April 2011

 

 

 

 

 

 

zat 2 april 2011
10.00-17.00 uur

 

 

Egyptian Healing Light Consiousness/
Gouden Egyptisch Bewustzijn:

 

Devine Power of Twin Rays Achnaton & Nefertiti

 

(De Kracht van Tweelingstraal verbindingen
in de Gouden tijdperken en hun
Ascensie lijnen voor de Nieuwe tijd!)

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

 

 

 

 

Zon 3 april 2011 10.00-17.00 uur

Egyptian Healing Light Consiousness/
Gouden Egyptisch Bewustzijn:

 

Devine Power of Twin Rays Isis & Osiris

 

(De Kracht van Tweelingstraal verbindingen
in de Gouden tijdperken en hun
Ascensie lijnen voor de Nieuwe tijd!)

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

 

 

 

 

Zat 9 apr.2011
10.00-16.30 uur

Bewustwording van jouw Goddelijke Begeleiding & Team van Licht


(Ascended Masters, Engelen en gidsen)

 

Basic Lightwork
workshop

€ 111,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 16 apr

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 2

opleiding

€ 111,-

Zon 17 apr

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 3

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

zat. 23 &
zon. 24 apr.

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding  8

 

(Deze groep is al vol!)

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

 

 

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J