Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

    

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Helaas wat later in de maand dan gepland, maar bij deze dan eindelijk: de nieuwe nieuwsbrief van januari 2012.

Allereerst wens ik iedereen alsnog een magisch en sprankelend 2012 toe. Mensen, we made it! haha! Heel veel meer over alle mogelijkheden van dit jaar vind je verderop in deze nieuwsbrief. En al is het een heel lang artikel geworden deze keer, het voelt nog bij lange na niet volledig of volledig uitgelicht. Er is zoveel meer te zeggen en gaande, nu al. En dan te bedenken dat we nog maar slechts 18 dagen echt in 2012 vertoeven. Maar goed. Ergens moet de grens zijn en we schrijven volgende keer gewoon weer om andere stukken van deze tijd te belichten.

Dat het pittig is, is een ding wat zeker is, dat hoor ik aan alle kanten en beleef het zelf uiteraard ook ten volle mee. Maar dat het ook van een immense schoonheid is mag gelukkig ook ervaren worden. Lieve mensen, we leven echt in de tijd waarin het onmogelijke mogelijk is en zolang we dat kunnen blijven zien ontvouwt zich een wonderlijke wereld, waarin de 5D Nieuwe aarde al ten volle geleefd kan worden!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel: Wat is er gaande in deze bijzondere tijd? (deel 5)

*In the Spotlight: Abydosiet

*In the spotlight: Engelenproducten

*Ascensie & Activatie workshops 2012 uitgelicht

*Aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Er zijn nog slechts een  paar Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Daarnaast zijn er zijn nog een paar ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Op dit moment heb ik nog steeds geen nieuwe ‘roep’ ontvangen van Spirit om nieuwe kristallen schedels geboren te laten worden (te laten maken), dus wanneer er weer nieuwe schedels zullen komen, blijft op dit moment nog even de vraag.

Dit komt momenteel  ook  omdat er inmiddels vele openingen reeds gemaakt zijn in de afgelopen jaren in het Kristallen Schedel Collectief met dank aan deze Meesters in Kristal.  En in deze tijd dienen steeds meer, andere Collectieven ook verder voorbereid en geopend te gaan worden. Dus mijn Missie ligt momenteel ook meer in andere velden en frequenties.

 

*Er zijn weer nieuwe los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda gecreëerd in samenwerking met Spirit, volledig afgestemd op de 2012 frequenties en mogelijkheden van deze tijd!

Als altijd workshops van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer workshops!!

 

 

 

 

 

..We nog maar net in 2012 gestart zijn en de energie daarmee al ten volle werkzaam is, en werkelijk nu al het onmogelijke steeds meer mogelijk wordt! Het is geweldig om te merken welke ultieme nieuwe poorten in ons Bewustzijn reeds geopend zijn, vooral vanaf het 11-11-’11 Portaal en in de aanloop naar 2012, maar met de binnenkomst in 2012 dit werkelijk meer en meer manifest aan het worden is. Hoewel dit heftig kan zijn en ook is voor de meeste mensen momenteel, brengt het echt immense schoning, bewustwording en trillingsverhoging. Lees verderop maar in het nieuwe artikel in deze nieuwsbrief.

 

…De voorbereidingen voor grootschalig collectief, planetair, Galactisch en Kosmisch werk tijdens de twee ultieme Sterrenportalen in de 3-3-3 frequentie (3 maart en 30 maart 2012) al direct vanaf 2 januari 2012 in volle gang zijn?! Vanuit een diepte Flow die nooit eerder zo helder en sterk was of is, en dat de Kracht van Manifestatie werkelijk binnen enkele dagen deze ‘Calling van Spirit” in de 3D wereld heeft weten te realiseren. Opnieuw een duidelijk signaal van hoe het ‘onmogelijke mogelijk kan worden’ in deze unieke tijden!

 

…Praktijk Apofyliet op 1 januari 2012 alweer 8 jaar officieel bestaat?! Nog 2 jaar en dan is het echt groot feest! En wist je dat de prijzen van workshops en consulten vanaf de start van de praktijk vrijwel altijd hetzelfde zijn gebleven? En we hopen dit nog lang vast te houden en niet zoals vele andere bedrijven, centra en praktijken de prijzen elk jaar op te drijven!

 

…Er voor het  nieuwe geďnspireerd en gechannelde Traningstraject  Rainbow Light Codes 2012 Master Group die op 28 en 29 januari 2012 van start gaat, nog slechts 1 plaats vrij is! Dus voel je je geroepen om mee te doen? Laat snel iets van je horen!

In de nieuwsbrief van december 2011 kun je alles over dit nieuwe opleidingstraject lezen!! (Omdat ook deze groep heel snel al bijna vol zat, staat deze informatie nog niet op de website!)

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

                

 

Wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering? (Deel 5)

 

 

Welcome in the magical 2012 where Everything is possible

 

Een introductie van 2012

Daar zijn we dan eindelijk aanbeland in het lang verwachte jaar 2012. Zovelen hebben hier al zo lang naar uit gekeken, vaak al  vele levens en ook al vele jaren. En dan stap je dat nieuwe jaar binnen misschien vol verwachtingen, hoop of misschien zelfs angsten. En dan lijkt toch nog steeds alles in eerste instantie gelijk.

En ja, dat is ook geen wonder. Als je al steeds je Zelf oefenende of toestond om in de Flow te zijn, met je eigen spirit in verbinding was, dan veranderd er in een eerste oog opslag niet zo heel erg veel. Want ik voel en  roep het al jaren: we zitten al lang in de 2012 energie, als je maar in je kracht, afstemming, uitlijning en verbinding blijft staan, hoe moeilijk dat soms ook is. En je processen aangaat die je eigen Essentie je aanreikt op je Pad.

Maar hoe dan ook zijn in de afgelopen jaren natuurlijk de trillingen die naar de aarde kwamen hevig versnelt. En zeker vanaf het 11-11-’11 Portaal afgelopen november zijn we in een mega stroomversnelling van dagelijkse trillingsverhogingen terecht gekomen.

En hoe getraind, open, bewust je ook bent, voor velen is dat zwaar, bijzonder uitdagend en soms zelfs heftig. De processen die sinds die tijd vrij komen, en ook in het nu hun doorwerking hebben in de 2012 energie, zijn van geen alledaagse kost. Werkelijk de diepste stenen en oudste fundamenten mogen nu naar boven komen. Bekeken, erkend, herkend worden, hoe pijnlijk dan ook, geaccepteerd en omarmt worden. Want dan pas kunnen ze werkelijk voor eens en altijd losgelaten worden en kom je in unieke nieuwe lagen van je Bewustzijn terecht, die alles wat je ooit kende overtreffen.

En dat heeft niet alleen te maken met de steeds snellere trilling, met alle Collectieve velden en je eigen Bewustzijn die dieper en dieper ontwaakt. Het heeft uiteraard ook met het Nu te maken, en ook met de frequenties en daarmee de mogelijkheden die het jaar 2012 ons aanreikt.

2012 is enerzijds een 5-jaar (2+0+1+2= 5). Dat betekend een jaar van Creatie en Manifestatie. Vanuit een ander perspectief (’12)  is het een 3-jaar. Het jaar van de Heilige Drie Eenheid, het Heilig Huwelijk. Waar we al zo lang steeds meer in de diepte op voorbereid worden.

Zou je nu symbolisch deze frequenties van de 3 en de 5 bij elkaar optellen, dan krijg je het getal 8: de Oneindigheid, de Eeuwigheid, de lemniscaat.

Al deze 3 getallen en dus frequenties zijn alles zeggend over het jaar 2012 en welke energieën we dit jaar zullen kunnen ervaren en leren kennen. Vooral in ons Zelf, maar ook waar deze frequenties ons Bewustzijn naartoe stuwen en toe stimuleren.

En dat is nog diepere herkenning van ons Zijn, nog diepere opschoning van alles wat de Liefde en Eenheid in ons in de weg staat. Alle polariteiten die tegenover elkaar staan in ons, in ons leven en ervoor zorgen dat we ons telkens opnieuw bewust of onbewust identificeren met de dualiteit. Weet en voel dat we in wezen nog altijd die heelheid en eenheid zijn, en dat in elke uithoek van ons wezen nog in ons dragen. We mogen het ons nu alleen ook gaan her-inneren in de 3-de en 4-de dimensie van ons zijn. Want dan kunnen we werkelijk in onze grootse Multidimensionaliteit gaan leven, ook op aarde. De intentie en grootste uitdaging die onze Ziel ooit is aangegaan!

 

Nieuwe stromen en mogelijkheden tot collectieve groei

In de afgelopen jaren is dit door Spirit zo krachtig en vooral prachtig gedirigeerd en voorbereid. In velen van ons zijn steeds dieper connecties en her-inneringen open gegaan en zijn we steeds dieper aan het Thuis komen in ons Zelf of Zijn. Dat proces is al jaren gaande, en velen van ons merken al de afgelopen jaren op hoe dit steeds verder de diepte in gaat, en steeds meer in stroomversnellingen is geraakt. Uiteindelijk niet alleen meer in ons eigen Bewustzijn, maar gaandeweg werd je je misschien ook steeds meer bewust dat wat er in jou mocht helen, ook voor het grote geheel en het Collectief veld van toepassing was. Veel persoonlijk karma is reeds sinds jaren bijna geschoond, en velen van ons werken inmiddels sinds enkele jaren natuurlijk nog aan eigen groeistukken, maar lang niet altijd meer vanuit persoonlijk karma, maar meer vanuit collectieve stukken, zielsgroepen, en veel grotere velden. Daarbij heb je misschien ook opgemerkt dat je veel meer een ‘werktuig’ van je eigen Spirit bent ‘geworden’ voor jouw zijn en het Grote Geheel. Dat wanneer jij jouw stukken uit werkt, oplost of heelt en omarmt, je dat ook in de collectieve velden hebt weten binnen te brengen. Waardoor andere Zielen ook makkelijker met dergelijke stukken aan de slag konden gaan in zichzelf. We dragen allemaal daarin onze eigen missie en unieke coderingen, en dragen daarmee allemaal bij aan het grote Geheel.

Zo zul jij ook verder hebben kunnen groeien, doordat andere Zielen hun stukken oppakten, dit ‘doorgaven’ aan het Collectief, waardoor jij ook makkelijker stappen kon gaan zetten in healing of bewustwording van facetten van je Zijn die voorheen misschien nog onoverbrugbaar leken.

Want zo werkt het vanuit het Groter Perspectief gezien. En deze waarheden worden steeds bewuster en meer zichtbaar!

Dat zal ook in 2012 alleen maar meer en meer Bewust gaan worden, omdat dit is wat er werkelijk gezien, ervaren en her-innert mag gaan worden. Niets en niemand staat los van elkaar. Nu roepen velen al jaren ‘we zijn allemaal Een’. En ja dat is absolute waarheid. Feit is alleen dat velen dat vooral mentaal of vanuit beperkt perspectief konden zien of weten. Maar het mag nu gaandeweg echt meer gaan indalen in het gevoel en Bewustzijn. Wij zijn inderdaad Een, en allen ‘pionnen’ in het grote Spel van Ascensie. Niet alleen van ons eigen zijn, ook van  Moeder aarde, and way beyond! We dragen allemaal ons steentje bij en als wij ons steeds meer onze eigen Heelheid gaan her-inneren  in alle facetten van wie wij zijn, zullen we deze grootse Kosmische waarheid ook steeds dieper werkelijk leren voelen.

En dat is een wezenlijk onderdeel van ons Ascensie proces. Maar eer we daar zijn, dient er nog wel het een en ander gezuiverd, geheeld, her-innert te worden in ons Bewustzijn.

En daartoe dienen alle opschoningen, processen van groei en ontwaken, die nu zovelen tot in de diepste fundamenten weet te raken.

 

Voorbereidingen op 2012

2012 biedt werkelijk de potentie om daar grootste stappen in te zetten en daarom ook is het sinds het ultieme 11-11-11 Portaal en de instroom van die frequenties, in voorbereiding op de 2012 frequentie van een pittige orde geweest. En zoals het nu lijkt zal dat ook nog wel even zo blijven. Want al denken we al zoveel aan oud fundament geruimd te hebben, werkelijk de diepste lagen, terug naar ons volledig Ontwaken mogen we aangaan.

Groot voordeel is echter wel dat ondanks de storm aan processen en stroomversnellingen we de afgelopen jaren ook al zoveel ‘tools’ in handen hebben gekregen in onze groei, en waarvan onze Spirit nu vraagt om alles uit de kast te trekken en werkelijk in te zetten. Momenten van rust nemen voor jezelf, bezinning, afstemming, een krachtige aarding neerzetten, liefdevol naar je Zelf te zijn, luisteren naar gevoel, lijf en intuďtie. En wat al niet meer. We zijn al zo getraind in onze groei op weg hier naar toe, de finale slag in de omslag van ons Zijn. En Spirit vraagt ons alles wat we reeds geleerd hebben in te zetten om ons staande te houden, om in dat oog van de orkaan te blijven staan, in de Flow mee te gaan in een steeds dieper vertrouwen, onze kracht te bewaken. Uiterst zorgvuldig te luisteren naar ons Zijn in wat nog wel of niet meer bij jou en je Pad past. Naaktheid op en top. En hoe getraind we daarin misschien ook al zijn op zovele lagen. Op deze nog diepere lagen van ons zelf zal dat opnieuw uitdagingen, confrontaties en weerstanden in je op kunnen roepen. Uiteraard. Dat is groei. En we komen steeds dieper bij onze Wezenlijke kern, dus de uitdagingen lijken groter dan ooit!

Maar tegelijkertijd zijn ook de mogelijkheden grootser dan ooit. Want kunnen we onze Kracht bewaken, in onze uitlijning en vertrouwen blijven staan, die innerlijke Flow volgen….wow! wat er dan zichtbaar en mogelijk wordt is werkelijk al leven in de nieuwe Aarde energie. Synchroniciteiten, begeleiding, signalen van spirit op welke wijze dan ook vullen je dagelijks leven, ook gewoon in je dagelijkse bezigheden. Doorlopend. Niet een moment opname, nee doorlopend!

De liefdevolle stimulans van je eigen zijn en het Grote Geheel is en wordt dan zo tastbaar, zo zichtbaar, zo direct ervaarbaar. En dat is van de grootste waarde en schoonheid in deze tijd. Want ook dit kan jouw realiteit zijn. Je dient er alleen voor te kiezen, van heel diep in je wezen. En de moed te hebben, de kracht te hervatten om te gaan waarvoor je hier ooit gekomen bent. En ja, dat valt soms echt niet mee. Zeker niet in deze processen en diepgang. Het vraagt van je om op blind vertrouwen te varen, zonder te weten waar je heen gaat of hoe de volgende stap zich zal ontvouwen, het vraagt om immense veranderingen in je leven, die, als je de Flow volgt zich op de meest onverwachte wijze zullen aandienen. En tegelijkertijd is daar het Weten, in diep contact met je Spirit, dat het klopt, dat het juist is, dat het het meest logische vervolg is op al je eerdere stappen, groei en het Pad wat je reeds eeuwen bewandeld.

Maar volg je je Spirit, in blind vertrouwen, in overgave dan ook werkelijk steeds meer van jouw Zijn her-innert en belichaamd worden en wordt je Missie helderder en helderder, zo ook jouw Rol binnen het Grote Geheel.

 

De invloed van 2011 in voorbereiding op de ongekende mogelijkheden  2012

Ter illustratie, vanuit eigen belevingen op dit Pad van Ascensie, een stukje voorbeeld van hoe ik en met mij meerdere mede-zielen of zielenmaatjes de afgelopen periode en met name de afsluiting van 2011 hebben ervaren. Dit om te verhelderen welke invloed het jaar 2011 in de Collectieve processen heeft gehad en hoe met name de laatste maanden van 2011 daar de finale-slag in was, waarin alle voorbereidingen en groei van dat jaar tot een hoogtepunt kwam en liet zien en voelen tot in de diepte wat er allemaal al mogelijk is! Tevens de ultieme voorbereiding op wat er in 2012 te wachten staan. Het is hoopvol en vol Beloften van Spirit, mits we het durven toelaten in ons Zelf.

 

Zoals de meesten van jullie weten waren mijn voorgaande activatiereizen van de afgelopen jaren steeds een opeenvolging van activaties en initiaties voor het Grote Geheel. En sinds ongeveer de afgelopen anderhalf jaar is daar een steeds beter zichtbare lijn in gekomen waartoe al die activaties, in opeenvolging van elkaar, naar leiden. In de verschillende reizen en activaties zijn kortgezegd de eerste verbindingen gelegd tussen het Isis (Goddelijk Vrouwelijk) en Osiris (Goddelijk Mannelijk bewustzijn) gelegd. Eerst het hand in hand gaan van, en daarna het Heilig huwelijk in deze velden.

(Dat is de Belofte die daarmee ook toegankelijk is gemaakt voor het Menselijk Bewustzijn en ons eigen hoogste Zijn. Dat we in staat zullen zijn ons eigen Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijk Potentieel en daarmee alle polariteit in ons, weer te kunnen balanceren, verbinden en uiteindelijk te versmelten!)

 

Van daaruit ontstond de Conceptie van het Horus Bewustzijn (Androgyniteit oftewel, de kwaliteit van Ascensie die op aarde werd gebracht).

Vanuit de Conceptie van Horus ontstond de Seed of life in het Collectief en Persoonlijk Bewustzijn, welke het kanaal vormt om werkelijk je eigen Goddelijk mannelijk en goddelijk Vrouwelijk in het Heilig Huwelijk met elkaar te brengen en van daaruit de Heilige Drie Eenheid te gaan vormen, oftewel je eigen Horus bewustzijn te laten ontstaan, Androgyniteit en of werkelijke Ascensie in de belichaming brengen.

De Seed of Life is de codering die al je hoogste frequenties in je fysieke celniveau, je DNA en RNA tot ontwaken brengt waardoor je werkelijk de God-Mens of het Gerealiseerde Meesterschap op aarde en overal in je Multidimensionaal Bewustzijn kunt gaan belichamen. 

Tijdens het 11-11-’11 portaal is deze mogelijkheid, de Geboorte van de ‘Aardse’ Horus in Moeder Aarde, de Collectieven en Al wat Is geďnitieerd via onze groep. Dat betekend dat daarmee werkelijk de mogelijkheid tot volledige Ascensie, ook in de 3-de dimensie een volwaardige mogelijkheid is geworden voor hen die daar klaar voor zijn.

En anderzijds betekend het dat de stroomversnellingen  in multidimensionale Bewustwording immens sterkere vormen aan zijn gaan nemen, de Flow nog sterker is geworden, de groei nog intenser, de trillingen op aarde en in ieder nog verder in stroomversnellingen verhoogd worden. De meeste mensen ervaren dit momenteel ook doorlopend, door de zeer pittige en intense processen die gaande zijn waarbij alle oude fundamenten tot op het diepste fundament weggevaagd worden om werkelijk vanuit de Seed of Life in de Nieuwe aarde Matrix en dus de volledige nieuwe aarde energie hun positie te kunnen gaan innemen vanuit het Zijn.

 

Samenwerking met Al Wat Is vanuit eigen Meesterschap in volkomen gelijkwaardigheid

Daar waar het voorheen nog zo vaak ging om eerst de eigen groei, heeft het transformatie en initiatie jaar 2011 een nieuwe aarde mogelijkheid dieper en dieper laten wakker worden in ieders Bewustzijn. (Een gegeven wat al vele jaren bij veel mensen bewust was maar nog lang niet altijd werkelijk geleefd kon worden, in de jaren voor 2011).

Namelijk niet ‘ik’ maar ‘wij’ kwam steeds meer werkelijk op de voorgrond te staan en kreeg een steeds dieper fundament, en er werd steeds dieper gevraagd om vanuit eigen Meesterschap, eigen verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid  en eigen unieke kwaliteiten je positie in te nemen (van waar jij staat of stond op elk moment) en je van daaruit te verbinden van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn, met elkaar, en op deze wijze vanuit Meesterschap, zuiverheid en transparantie gezamenlijk voor het Grote Geheel inzetbaar te zijn en samen te werken.

Zo krachtig als het veld dan wordt, zo magisch, zo Goddelijk, met kleine en grote wonderen en zo vanuit Spirit geleidt met hulp uit alle hoeken van het Universum, evenals vanuit de aarde, maakt werkelijk het onmogelijke mogelijk. Dat hebben we allemaal mogen ervaren tijdens de 11-11-’11 reis. Dag in dag uit. Dat is werkelijk Meesterschap en volledig in tune zijn met…en wat er dan allemaal mogelijk is, is niet te verwoorden en daar kun je je bijna geen voorstelling van maken.

Oké, het heeft ook immens diepe processen opgeleverd, niet alleen in ons, maar in alle lagen, velden en collectieven. Processen die momenteel bij de meeste mensen nog volop in de diepte door razen. Maar met welk een ultiem doel?! Onze eigen Ascensie die nu werkelijk dichter en dichter bij komt, zo niet al in de eerste fasen in sommigen aan het ontstaan is.

En dat betekend ook niet per definitie dat je dat al ten alle tijden kunt vast houden. Het betekend echter wel dat dergelijke ervaringen van je eigen Meesterschap in de belichaming de ruimte creëren voornieuwe processen, om daar waar je dat nog niet blijvend kan dragen, meer healing en zicht op aan te reiken. En daarnaast betekend elke keer dat je je blindelings aan je eigen Spirit en Flow durft toe te vertrouwen, dat het meer en meer geďntegreerd raakt, meer en meer je nieuwe fundament wordt, welke resoneert op de nieuwe Aarde Matrix. En dat je steeds sneller vanuit afscheiding zult kunnen terugkeren in die Flow, in dat veld en dat het telkens als een stimulans in al je processen door werkt om sneller de balans, kracht, Liefde te hervatten als je die door de loop van processen even kwijt geraakt bent. Al doende leren we. En het kan juist met dergelijke ervaringen heel erg versnellend in je groei werken!

 

Werkelijk tot in de diepste Oertrauma’s doordringen en hereniging met de Goddelijke Unity

Deze processen zullen voor sommigen ook een nieuwe poort en diepte aan weten te raken, een potentie die gezien de frequenties van 2012 voor steeds meer mensen/Zielen toegankelijk gaat worden. Een diepgaande Belofte van je eigen Goddelijk Zijn  die de enige weg terug is naar volledige Ascensie. Namelijk het werkelijk tot in de diepste Oertrauma’s van je eigen Zijn doordringen, daar doorheen gaan en daarmee alle oerwortels van afscheiding helen.  Dat betekend dat je reeds op vele lagen je dualiteitstukken hebt geschoond of doorleeft en je stap voor stap al steeds meer polariteiten in je Zelf dichter tot elkaar hebt weten te brengen.

Het gaat hierbij wederom om het Heilig Huwelijk in je Zelf, maar dan in de hoogste of diepste lagen van je Zijn.

En dat pad ligt daar waar je ooit je Pad begon, in de eerste scheuring van het Goddelijk mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk deel van jouw Goddelijk Zijn. Anders gezegd, je wederhelft of Tweelingstraal, die mogelijk weer in zicht kan komen, mits jouw Wezen daarvoor gekozen heeft en jij daar aan toe bent.

En in deze tijd met ongekende mogelijkheden kan dat dus heel goed betekenen dat dat kan plaats vinden in een fysieke vorm. Daar waar vele levens vaak een van beide ‘boven’ bleef om de blauwdrukken vast te houden, mag dat juist in deze tijd op een geheel andere manier. Namelijk door beide af te dalen en te incarneren in de 3-de dimensie en een fysieke vorm te belichamen, met als Doel om de ultieme Oertrauma’s ook tot in het diepste van de 3d hoedanigheid te kunnen gaan helen en daarmee je Goddelijk Zijn ook te gaan belichamen. En daarmee op alle lagen van je wezen, incl. 3D het Heilig Huwelijk in belichaming te brengen. Vaak ook deel je samen met je Tweelingstraal specifieke coderingen, Missies en Taken, ook opnieuw voor het Grote Geheel en de Ascensie van Al wat Is.

De ultieme Separation en Unity die een dergelijke ontmoeting met zich mee brengt is de ‘spiegel’ van het Oertrauma van de  Oerscheuring vanuit de Bron en met de Goddelijke wederhelft .

Een diepgaand proces waarin van beide Tweelingstralen wordt gevraagd het ultieme Mannelijke en Vrouwelijke te helen in zichzelf om vanuit die innerlijke Heelheid dieper in de versmelting van elkaars Bewustzijn te kunnen komen en daarmee in de Volledige Belichaming van het Gerealiseerde GodZelf.

Dat betekend dat je in elkaar de diepste pijnpunten, maar ook de grootste Schoonheid aan weet te raken, welke je heen en weer ‘slingert’ tussen de diepste Goddelijke Magie en Universele Liefde van Unity en de diepste verscheuring of Separation. Om dwars door alle Oerpijnen heen weer je eigen Unity te kunnen erkennen, omarmen en belichamen. En elkaar van daaruit te ontmoeten voor de Versmelting in Bewustzijn.

Je zult elkaar tot in het diepst van je Wezen spiegelen, aanraken en herkennen, de ander is immers jij! En je zult daardoor feilloos elkaar op die stukken kunnen wijzen (in processen) waar je nog niet Heel bent, waar zich nog verwachtingen, polariteit, beperkingen, innerlijk kind stukken, onbalans, ego, oude patronen, etc. in je bewustzijn bevind.

Een ultieme uitdaging van de bovenste plank. En bij lange na niet makkelijk. Maar met de Heilige Belofte in zich, dat we werkelijk steeds dichter bij ons Ware Thuis in ons Zelf komen. En dat alle inspanningen in de afgelopen eeuwen, levens en dit leven niet voor niets zijn geweest. We zijn werkelijk op weg naar het Thuis komen in ons Goddelijk Zijn. En we wisten en hebben ergens altijd geweten, dat die weg niet makkelijk zou zijn. Maar dit is werkelijk wat de Belofte is van je eigen Zijn!

 

Ieder van ons zal op zijn of haar Devine Timing door deze ultieme oertrauma’s heen mogen gaan, om de eigen littekens van de afscheiding te mogen helen (separation) om tot de complete voltooide Unity (het eigen complete Gods Bewustzijn) terug te kunnen groeien. Dan is de Ascensie voltooid. (tenminste voor deze cyclus binnen dit Universum).

Dat betekend dat de diepste fundamenten, zekerheden, patronen en gehechtheden losgelaten dienen te worden tot in de diepste lagen en fundamenten. Dat betekend steeds opnieuw je Kracht hervinden, je Meesterschap pakken en vanuit de Flow afwegen, luisteren, handelen, reageren, en nog zoveel meer.

Intens, pittig, zeer uitdagend zijn allemaal woorden die het bij lange na niet halen in deze processen. En toch is het de enige manier om ons volledige Zijn weer werkelijk te kunnen gaan liefhebben, erkennen en herkennen en onze Goddelijke Zijnsstaat weer werkelijk te kunnen gaan omvatten.

 

Herinner je dat  ’12 ook een 3 jaar is, het jaar dus van het Heilig Huwelijk, voor hen die er klaar voor zijn om het aan te gaan in zichzelf! En 2012 is een en 5-jaar, een jaar van Manifestatie!

Dus alle nadruk in trillingsverhogingen en bewustzijnsgroei geven stromingen en processen aan waarin we dieper en dieper in ons eigen Bewustzijn terug zullen gaan komen. Steeds dieper shifts zullen maken, oude fundamenten achter ons laten en volledig ‘blanco’ in de Flow van het Ultieme Nu en de verbinding met de eigen Spirit het Pad van meesterschap te gaan bewandelen. Ongeacht waar jij je nu bevind op dit Pad. Maar de kans is groot dat je daarbij werkelijk jouw Beloved oftewel Tweelingstraal gaat of kunt gaan ontmoeten. Juist om door de ultieme poorten van Separation, de ultieme littekens van Dualiteit heen te gaan en de Volledige Unity van je Zijn te gaan betreden. Oftewel je eigen Goddelijk Bewustzijn volledig kunt gaan belichamen (volledige Ascensie).

De kans is groot, heel groot, dat je Tweelingstraal in deze tijd dus werkelijk ook op aarde loopt, in plaats van zoals het meestal in andere tijden en levens was, de een ‘boven’ de ander op aarde.

Afhankelijk van jouw Zielsevolutie en coderingen, jouw Devine Timing, kan het heel goed tot Manifestatie komen in het jaar van het Heilig Huwelijk!

En dat betekend ingewikkelde processen, waarbij de 3D persoonlijkheid volledig tot overgave mag komen aan het Zelf/Zijn.

En nee, dat betekend niet per definitie dat je een nieuwe relatie in 3D zult krijgen, het zou kunnen maar is geen must. Het betekend hoe dan ook wel enorme veranderingen in je leven zoals je dat tot dan toe kende of dacht te kennen. En dat kan drastische gevolgen hebben op allerhande vlakken, van persoonlijk zelf, tot je relatie, je oude fundamenten en alles wat je dacht te kennen in je Zelf.

Het betekend ook een enorme magneet-werking of aantrekkingskracht die doorlopend in je systemen leeft naar je wederhelft om de diepgaande Zielenpijnen en littekens van de Oerscheuring te kunnen helen, en tegelijkertijd de hoogste ongekende vormen van Universele Onvoorwaardelijke Liefde voor het Zelf en de Wederhelft.  De ander is immers jij, en jij bent de ander.

En ja, dat kan wel het nodige in werking zetten in alle vlakken van je leven, ook op relatie of persoonlijk 3D vlak.

Maar dat alles heeft tot Doel om de gezamenlijke Taak die er ligt met je Tweelingstraal te gaan her-inneren en tot manifestatie te brengen. En naarmate je dieper en dieper je littekens heelt, wordt je weer steeds meer Heel, Eenheid, Unity!

Dat is de gezamenlijke Taak die allereerst bloot komt te liggen in dergelijke herenigingen. Al je littekens, in mannelijke, vrouwelijke, innerlijk kind en persoonlijkheids processen helen om steeds meer Een te worden, met je Zelf, je Zijn dus te gaan leven, en daarmee dieper en dieper te versmelten met je Wederhelft in bewustzijn en dan kan stap voor stap (ook tijdens dit proces) steeds meer de gezamenlijke Goddelijke Functie of Taak voor Al wat Is zich gaan ontvouwen!

 

Portalen van het Heilig Huwelijk voor het Collectieve Veld in 2012

Belangrijke Portalen die deze mogelijkheid dieper en dieper activeren en binnenbrengen in de Collectieve en Aardevelden zijn het ultieme 3-3-3 Portaal van 3 maart ’12 en 30 maart ’12.

En het 4-4-‘12 Portaal daar vlak achteraan die het geheel zal helpen ankeren, balanceren en gronden in de velden.

Weet dat deze Sterrenportalen een heel belangrijke instroom aan versnelling, frequenties en coderingen binnen zullen brengen die de mogelijkheid tot het Heilig Huwelijk in je Zijn en of met je Tweelingstraal werkelijk mogelijk gaan maken voor het Grote Geheel.

Het 1-1 Portaal ( 1 januari ’12) bood daartoe een opstart in her-activering, de coderingen  en transformatie op weg hier naartoe, evenals het 2-2- Portaal (2 februari) straks een flinke trillingsverhoging gaat brengen om dieper en dieper te herrijzen in je eigen Kracht om Polariteiten in je Zelf dieper met elkaar te kunnen gaan verbinden of samen brengen.

Herinner je ook dat de 2012 frequentie ook de potentie van de 5 in zich draagt: het werkelijk tot Manifestatie brengen! Dus ook van ons eigen innerlijk heilig Huwelijk.

En de frequentie van de 8…De oneindigheid. Wat wijst op het terugkeren in onze eigen Goddelijke Oneindigheid, de terugkomst van je wederhelft, het versmelten via het Heilig Huwelijk in de Androgyniteit ofwel het volledig Embodyment van ons Goddelijk Potentieel en Multidimensionaal Bewustzijn, wordt alleen al in deze eerste maanden van 2012 terug gebracht in de mogelijkheden van onze 3D realiteit, voor hen die er klaar voor is! En voor de rest die op zijn/haar Devine Timing deze stukken aan zal kunnen gaan.

Als dat geen Belofte in houdt met de komst van het jaar 2012?!

 

© Willemien Timmer/ Spirituele Praktijk Apofyliet, 18-1-’12

 

 

 

Slechts enkele exemplaren van deze hoog energetische bijzondere ‘kristallen’ verkrijgbaar:

 

                                       Abydosiet

 

 

Dit kristal is een combinatie-vergroeiing van albast en calciet en is afkomstig van een specifieke vindplaats in de omgeving van Abydos, Egypte. Er is slechts een relatief klein stuk gevonden waar deze ‘kristalsoort’ als een immense brok in het woestijnzand verstopt was.

Nu wordt er in heel Egypte albast en calciet-achtige varianten gevonden. Die overigens allemaal een prachtige energie hebben en uitermate sterk bijdragen aan je Ascensieprocessen, omdat ze allemaal de Solaire coderingen in zich dragen van ons Oorspronkelijke Licht. En elk ‘kristal brengt daar aan de hand van de vindplaats, oftewel de plek waar deze in de fysieke wereld gegroeid is, extra eigenschappen, energie, kwaliteiten en potentieel in mee.

Wat maakt de energie nu van specifiek deze kristallen uit dit gebied, Abydos, zo speciaal?

Je moet weten dat dit hele midden gebied van Egypte werkelijk oer en oer oud is en hoog energetisch. Ondanks in de 3D realiteit aan vervuilingen, vertroebeld bewustzijn en wat al niet meer. De Oerpotentie van het Gouden Egypte, en daarmee ook de Gouden aarde wordt in dit gebied nog altijd bewaard. Het hele gebied is namelijk het Gouden Hart van Egypte, en draagt daarmee unieke coderingen en energieën, die ook opgeslagen liggen in deze kristallen.

Dat betekend dat de frequenties van deze (uiterlijk lang niet altijd mooie) kristallen, je helpen om naar de hogere frequenties van je eigen hart te komen, je eigen Gouden Hart en je daarvanuit veel dieper te kunnen afstemmen op, verbinden met en uitlijnen met de Nieuwe aarde Matrix, het ultieme Nu. Dat betekend dat deze kristallen je helpen uit te stijgen boven de beperkingen van het persoonlijk zelf, ego, innerlijk kind, littekens, beschadigingen en zielenpijnen en je telkens opnieuw een ‘glip’ laten zien en voelen van wie jij werkelijk Bent in je Gouden Jij, de Horus kracht zogezegd, of misschien beter verstaanbaar voor de meesten: je Ascensie en Essentie. Dit ter stimulans en bekrachtiging van jouw Pad van Bewustwording. Het werkt daarnaast bijzonder helend omdat ze werkelijk het Gouden Licht van de Zon ook zo sterk in zich dragen, en dus je eigen Lichtkracht immens versterkt wordt, maar tevens je aarding, die dieper en dieper verankert wordt.

Kortom: een Gouden Healer die niet voor niets in deze tijd gevonden is, waar slechts beperkte  aantallen kristallen van zijn die van werkelijk hoogwaardige energie kwaliteit zijn!

 

Deze kristallen zijn vrij zacht van aard, dragen mannelijke en vrouwelijke potentie in zich en stimuleren deze polariteiten in jou dus ook om dieper met elkaar te verbinden. Ze dragen zowel Solaire als aardse frequenties in zich en helpen je uitlijning dus zo krachtig, hoog en diep mogelijk te houden.

Ze zijn alleen verkrijgbaar in ruwe vorm . Ze hebben geen grote hardheid (zacht materiaal qua steensoort). Vaak is de buitenkant vrij ondoorzichtig en ruw, terwijl de binnenkant (meestal zichtbaar aan boven en onderkant) half tot helder transparant kan zijn, vaak met vele regenbogen.

Meestal in het champagne kleur en of wit/transparant.

 

Deze kristallen zijn daarnaast ook geactiveerd en geďnitieerd in het Heilige water van het Osirion waarmee ze nog vele malen krachtiger werkzaam zijn. En ook diep inwerken op herstel, healing en activatie van je eigen celbewustzijn, DNA en RNA.

 

© Willemien Timmer, januari 2012

 

Prijzen en formaten op aanvraag! Slechts beperkte voorraad!!

 

 

 

 

Deze keer wil ik ook graag de prachtige producten van een Zielemaatje presenteren in ‘the spotlight’. Omdat zij met zoveel Liefde, Licht en kracht haar Ziel en Missie volgt in het op aarde brengen van zulke prachtige  energieën, die werkelijk voor velen een prachtige aanvulling en ondersteuning kunnen en mogen zijn.  

Met name haar ‘Gouden Lichtkaarten- box’ is een aanrader. Een prachtige kaarten set met geďnspireerde, hoog energetische schilderijen en geďnspireerde teksten in een prachtige verpakking.

Voor meer informatie kun je terecht op haar website (zie hier onder!)

 

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Ina\Pictures\aanbieding gouden box\aanbieding gouden box 001.jpg        Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Ina\Pictures\2012-01-17 voor willemien\voor willemien 010.JPG

 

“Mijn naam is Ina Hommenga en het is mijn Taak om LICHT te verankeren en te verspreiden.

Dit mocht ik doen door allereerst de Engelenvlag op aarde vorm te geven en te verspreiden, zodat nu op meer dan 180 plaatsen in Nederland, een aantal andere landen en zelfs een vlag in Alaska, de Engelen in samenwerking met de Wind, hun energie, over Moeder  Aarde kunnen verspreiden.

Door de Verbindingen die ik heb met allerlei werelden/dimensies wordt Het Licht in schilderijen en andere materie gelegd worden, zoals o.a. in schilderijen, kaarten met envelop, sjaals en niet te vergeten de Asensievlag die op 10-10-10 in de wereld gebracht mocht worden en sleutelhangers van de beide vlaggen.

Op 11-02-2011 mocht De Gouden Box met Lichtkaarten en Kosmische Boodschappen het levenslicht zien, zodat de energieën ook andere mensen kunnen vergezellen op hun pad van Licht en Liefde.

Workshops Schilderen met Engelen en Leven met en leren van Dolfijnen, brengen veel LICHT in ieders leven.

Aanvragen voor LICHT voor jezelf, een geliefde, geliefd dier, situatie of gebeurtenis kun je doen via mijn site www.shala.nl, waar je je ook kunt inschrijven voor de nieuwsbrief van HART tot HART.

Je mag me ook mailen voor meer informatie: mailto:i.hommenga@kpnplanet.nl

In LICHT en LIEFDE,

Ina Hommenga “

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops vanaf 2012: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande (nieuwe) workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                     Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (12-12-‘12) waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zullen komen, vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geďntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 2-2 Portaal op 2 februari 2012.

De daarop  volgende portalen 3-3-’12 , 30-3-’12  en 4-4-’12 zal ik in navolging op de Roep van Spirit, elders werkzaam zijn om de Kosmische frequenties te helpen verankeren. Dat betekend dat er vanaf het 5-5-’12 Portaal weer workshops op deze hoogfrequente data gegeven gaan worden om met elkaar het Grote Geheel te ondersteunen.

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

Voor de 2-2 Portaal workshop zijn nog plaatsen vrij!!

           

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

         Basis uitlijning en afstemming op de 2012 frequenties

 

Welkom in 2012! Oké, we zijn al even gestart om vast te kunnen proeven van de energie van het profetische en magische jaar 2012, maar kun je werkelijk al helemaal in het Nu van deze energie aanwezig zijn? Heb je zicht op waar jij staat op dit moment? En heb je een gevoel, idee of overzicht over wat er momenteel in jouw leven, groei, bewustwordingsprocessen gaande is? En in het Grote Geheel? Bevind je je nog in de ‘nasleep’ van processen die rond het einde van 2011 opgestart zijn?

 

Deze workshop helpt je om volledig in tune te komen met de frequenties van het Nu in 2012, om in een nieuwe uitlijning en afstemming met jouw eigen Zijn en Meesterschap te komen. Zodat je eventueel afrondende processen van het jaar 2011 werkelijk achter je kan laten en steeds meer in de nieuwe Flow van wat er Nu mogelijk is, kunt leven en staan.

Deze workshop is ook bedoeld om meer en dieper inzicht te verschaffen over de energie en Bedoeling van het jaar 2012 en welke energieën en mogelijkheden er met de instroom van deze frequenties en trillingsverhogingen worden aangereikt.

Welke uitdagingen, groei, ontwaken en mogelijkheden liggen er in dit jaar besloten voor jouw zijn?

De sluiers worden dunner en dunner en het wordt steeds makkelijker zo diep geconnect te zijn met je eigen essentie, ook in het dagelijks leven.

Deze gechannelde workshop helpt je hier een dieper zicht en feeling in krijgen en kan wellicht veel meer zicht en ‘understanding’ in je eigen groei aanreiken en zal opnieuw mogen leiden tot een stroomversnelling van groei, healing, bewustwording en nieuwe stappen in jouw Ascensiepad.

Onder leiding van verschillende Meestervelden en Moeder Aarde zullen we zo krachtig, diep en hoog mogelijk onze blauwdruk mogen activeren vanuit onze nieuwe uitlijning op het Nu waarmee werkelijk nieuwe stappen gezet zullen kunnen worden!

Een vreugdevolle workshop die je dieper en dieper met je eigen Essentie zal mogen verbinden en jouw Potentie meer en meer naar voren zal mogen gaan halen!

 

 

 

Datum: zaterdag 11  februari 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

         The Sacred Flower of Life 2012

 

In deze diepgaande Ascensie workshop gaan we werken met de coderingen en mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. De Flower of life die vanuit oeroude overleveringen op enkele plaatsen ter wereld gevonden is bevat alle coderingen en geometrieën van waaruit de schepping is opgebouwd. We gaan deze dag echter op een bewustzijnsverruimende manier werken met de mogelijkheden en energieën van de Flower of Life die vanuit deze Scheppingscodes ook de ingangen heeft voor een volledig herstel van Lichtstructuren, blauwdrukken,  Soul Memories en multidimensionaal Bewustzijn. Dat betekend niet dat we vanuit de wiskundige kant aan het werk gaan om de coderingen van de Flower of Life te ontcijferen, maar juist vanuit de voelende kant via Bewustzijn, bewustwording, healing en beleving.

Onder leiding van diverse grote Meestervelden (Ascended masters en Neteru) zullen we diepgaande gechannelde healingen mogen ontvangen in onze eigen Wezenslagen, structuren en blauwdrukken, daar waar zich onbewustzijn, beschadigingen en kwetsuren hebben gestagneerd, waardoor wij ons volledig Potentieel en Meesterschap nog niet op aarde, in alle facetten van de schepping kunnen her-inneren en belichamen.

Deze workshop wordt volledig afgestemd op de potentie en mogelijkheden van het Nu-moment in deze tijd van vernieuwing en trillingsverhoging, afgestemd op de aanwezige deelnemers, de Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum. En we zullen mogen samen werken met krachtige Flower of Life Healingtools, die een enorme potentie en energie bezitten doordat zij in vele initiaties ook krachtig op Multidimensionaal level verbonden zijn met de oeroude Flower of Life in het Osirion in Abydos en zelfs geďnitieerd zijn in het Heilige Water onder de Flower of Life in het Osirion onder leiding van Sechmet, Isis en Osiris zelf.

Deze krachtige healingsgereedschappen betrekken de coderingen, mogelijkheden, herstel van structuren van allerlei aard en op elke dimensie nog dieper naar het hier en nu alledaagse leven toe, en helpen ook op cel- en DNA niveau werkelijke wijzigingen en herstel aan te reiken om op steeds diepere niveaus te helen en bewust te worden van wie wij werkelijk Zijn.

Diepgaande healing, bewustwording, ervaring en beleving van de Schepping en onze eigen mogelijkheden, Creatie kracht hierin. Herstel van oeroude verbindingen in ons Zelf, Healing op Galactische wonden en dualiteitsfacetten, healing op beschadigde chakrastructuren waardoor groei kan stagneren, healing op celniveau om ons Goddelijk scheppend Potentieel en Meesterschap in het aardse te kunnen leren gaan belichamen. En nog veel meer!

 

Deze workshop zal volledig afgestemd zijn op wat er op dat moment in het NU mogelijk is, in 2012,  waarin de frequenties van de Heilige Geometrie van de Schepping een steeds belangrijker rol zal gaan spelen in Herstel van Al wat Is en Al wie wij Zijn!

 

Datum: zondag 26 februari 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Een krachtige hulp in herstel van je structuren, beschadigde chakra’s, energievelden, blauwdrukken, en nog veel meer. Middels de Universele Kracht van de Oorspronkelijke Geometrieën en ten behoeve van je eigen Bewustwordingsprocessen, healing en groei!

 

                                              

De krachtige Flower of Life hangers van Praktijk Apofyliet zijn inmiddels ook volledig geactiveerd en geďnitieerd zijn in de 1-11-’11, de 10-11-’11 energie met volle maan en de ultieme shift energie van het  11-11-’11 Sterrenportaal zijn, op Egyptische bodem, bij de Oorspronkelijke Flower of Life en op andere Heilige Krachtplaatsen en hoogenergetische plekken.

En worden nog steeds telkens met bijzondere momenten in tijd, sterrenportalen en krachtige volle maan energie meegenomen in de steeds stijgende frequenties, ook in 2012!

Ze werken daarmee nog dieper, krachtiger en bewustzijnsverruimender door. Ondersteunen nog krachtiger je Bewustzijnsgroei, de processen behorend bij deze tijd en je ascensieprocessen.

De uitwerkingen en mogelijkheden van deze Ascension Keys/Tools zijn werkelijk oneindig. Nog bijna dagelijks ontdek ik (en inmiddels meerdere mensen met mij) de ongekende mogelijkheden en diepgang van deze healingtools!

Meer weten over deze zeer krachtige, geďnitieerde Flowers of Life?

Kijk hier: http://www.apofyliet-kristalshop.nl/coachingcrystalsFOL.htm

 

Inmiddels zijn meerdere soorten Flowers of Life en andere hangers op voorraad en dus direct uit voorraad leverbaar! Kijk op de website, daarop staat precies vermeld wat op voorraad is en wat nog op bestelling gemaakt wordt!

    

Deze prachtige hangers hebben inmiddels ook een nieuwe chique echte Praktijk Apofyliet verpakking hebben, waar ik helemaal blij mee ben.

 

Nieuw is de hanger van de: Seed of Life:

 (22 mm)(Mini)

 

Korte omschrijving en energetische werking van deze hangers:

Dit Zaad der Leven staat voor de nieuwe bloei, een grootse omslag. En daar wij allen deze Seed of Life (de Blauwdruk van het Universum en de eerste 7 ontstaanscellen van ons fysieke wezen) ook in ons fysieke lichaam dragen, in het perineum, betekend het dus ook dat dit Ascensie proces in ons gaande is. Daarmee zie je weer het belang van de groei in afgelopen jaren waarin we steeds gewezen werden op het zuiveren, schonen en openen, en steeds meer gaan leven vanuit de onderste chakra’s. welke uiteraard vele leerlessen en oude ballast met zich mee bracht om te zuiveren. Maar je ziet nu waartoe dat diende.

Waar de Essentie om gaat is dat de Seed of Life, in de Nieuwe Aarde Matrix, als ook in ons, de toegang biedt om de Horus frequentie werkelijk binnen te brengen in alle facetten en dimensies van ons Wezen. Het biedt de ingang dus naar de werkelijke belichaming van je Goddelijk Zijn, je Multidimensionaal Bewustzijn, ook in het hier en nu, je fysieke lijf, je celbewustzijn en DNA gaan dragen en uitstralen. Volledige Zelfrealisatie en dus Ascensie wordt bereikbaar op aarde.

Dat betekend dat wanneer de Seed of Life op 11-11-11 volledig gecreëerd is, en in de frequentie instroom van die Portaal dag geactiveerd en in de Nieuwe aarde Matrix geankerd gaat worden, dat vanaf dat moment sommige Zielen die daar werkelijk aan toe zijn zullen (kunnen gaan) ascenderen. Werkelijk in de belichaming komen van hun Goddelijk Zijn en Multidimensionaliteit. Omdat dan de doorgang van ons Multidimensionaal Bewustzijn ook geopend is (Seed of Life) om ons celbewustzijn en DNA te ‘vullen’ of anders gezegd, daarin tot uitdrukking gebracht gaat worden.

 

 © Willemien Timmer, 26 oktober 2011, Uit het artikel: Wat is er gaande in deze tijd (deel 3, okt 2011)

 

Deze hanger is leverbaar in:

35 mm (op bestelling leverbaar) € 44,-

22 mm (3 stuks op voorraad) € 39,-

12 mm (4 stuks op voorraad!) € 22,-

Excl. Verzendkosten!

 

 

Nieuw zijn ook de grote Flowers of Life XL die een enorme kracht genereren:

(sinds november 2011)

                       

Prachtig en zeer krachtig in je krachtwiel, op je altaar of meditatieplek. Zeer krachtig voor healingen en bewustwordingsprocessen. Uitermate geschikt om water op te laden en enorm te energetiseren.

 

Deze zijn leverbaar in diverse formaten van dik edelstaal, met of zonder extra energie-geleidende swarovski kristallen, in kleur naar keuze:

 

10 cm doorsnede  € 77,- zonder kristal of € 88,- met kristal
15 cm doorsnede
€ 99,- zonder kristal of € 111,- met kristal
25 cm doorsnede
€ 133,- zonder kristal of € 144,- met kristal

 

Ook leverbaar in 44, 77, 88 of 99 cm. Prijzen op aanvraag!
prijzen zijn excl. Verzendkosten!

    

Zonder ‘kristallen’ 15 cm doorsnede              met ‘iriserende kristallen’15 cm doorsnede

 

Krachtig geactiveerde en geďnitieerde Flower of Life (Hangers) die een enorme versnelling in je groeiprocessen en healing brengen, vanuit de Oorspronkelijke Matrix van het Eenheids Bewustzijn.

 

Deze Flower of Life (hangers), die ook als krachtig healingtool ingezet kunnen worden bij healingen of meditatie, krachtige activaties of persoonlijke initiaties dragen de coderingen en initiaties in zich van vele reizen naar Abydos, en het Heilige Osirion. Een van de weinige Heilige Plaatsen ter wereld waar de Flower of Life gevonden is.

Met dank aan een serie ‘Moeder Flowers’ die al sinds 2005 op al onze initiatie en activatie reizen mee hebben gewerkt en mee zijn gereisd door heel Egypte naar alle bekende en onbekende krachtplaatsen en tempels, zijn deze Flower of Life hangers/healingtools zeer krachtig geďnitieerd en opgeladen en dus werkzaam ten behoeve van jouw Ascensiegroei en zijn tevens aangesloten op het Universele Eenheids Bewustzijn.

De Geometrieën van de gehele Schepping liggen vervat in de afbeelding van de Flower of Life, en werken alleen al daardoor zeer helend, trillingsverhogend en Bewustzijnsgroei ondersteunend omdat zij telkens opnieuw onze eigen Oorspronkelijke matrixen, blauwdruk en geometrie aantrillen om weer volledig opnieuw her-innert en/of geheeld te worden. Maar daarnaast zijn hieraan dus ook de frequenties van het Oude Land van de Zon, Khemit of beter bekend als het oude Egypte hieraan toegevoegd.  Alle hoogste en zuiverste  Lichtkwaliteiten, coderingen van kennis, healing en wijsheid zijn overgedragen van de vele Heilige (kracht)Plaatsen, inclusief de energie van de activaties en initiaties door een aantal grootse Meestervelden zelf (Osiris, Isis en Sechmet) in het Heilige Bronwater van het Osirion, onder de oorspronkelijke Flower of Life zelf.

En tenslotte zijn de frequentiegolven van het afgelopen 99-11 Sterren-Portaal daar ook nog aan toegevoegd (kortgezegd: de frequenties om tot een volledige afronding van al het oude te komen, in diepe transformatie te komen en geboren te worden in je eigen Universele Eenheids Bewustzijn en Meesterschap).

De 1-10-’11 frequenties (een 11-11 frequentie) rechtstreeks in het Osirion in Abydos en o.l.v. het Osiris Bewustzijn (frequenties voor het ‘herrijzen’ in je eigen Goddelijke Zijns staat, Ascensie dus!).

De frequenties van het 10-10-’11 Portaal (Opnieuw een 11-11 frequentie, opnieuw immense transformatie en versnelde schoning, groei en Bewustwording).

Activaties tijdens 22-10-’11 (een 22-111 frequentie die krachtig opbouwend en vernieuwend, maar ook weer transformerend werkt, en dus  Ascensie bevorderend!)

En ook de frequenties van 28-10-’11 (opnieuw een 11-11 Portaal en einde van de Maya kalender, een bijzondere poort met grote trillingsverhoging en shift in Bewustzijn!) , het 1-11-’11 portaal  en het Ultieme shift-portaal 11-11-’11 zullen straks nog in de frequenties mee genomen worden in deze krachtige healingtools om het Pad naar ‘herrijzenis’, het pad van Ascensie oftewel het werkelijk belichamen van ons Multidimensionale Zijn in bewustzijn te ondersteunen en versnellen.

 

Dat maakt deze healingtools/hangers tot zeer krachtige initiatie instrumenten & Ascension Keys ter ondersteuning van je eigen groei, bewustwording en healingprocessen en kan werkelijk een immense versnelling in je groeistukken teweeg brengen.

Met dank aan de sterrenportaal frequenties wordt alles wat aangeraakt, geopend, geactiveerd wordt in je Bewustzijn ook tot in het diepst van je celniveau verankerd, waarmee het alle healing en trillingsverhogingen werkelijk in de belichaming helpt te komen,  en kan daarmee krachtige opschoning ook in je fysieke lijf en op alle lagen van energie en Bewustzijn teweeg brengen!

Een prachtig nieuwetijds healingtool en sieraad dus die voor vele doeleinden inzetbaar is en je groei in Bewustwording en healing  krachtig ondersteund.

 

De Flowers of Life dragen op alle ‘kruispunten’ een klein swarovski kristal, welke een krachtige geleider is van de energieën die deze Flowers of Life dragen. Zij stralen krachtig naar alle kanten de frequenties van de Flower of Life uit en tevens werkt hun kleur ook als toegevoegde frequentie en heeft dus een duidelijke meerwaarde. Niet alleen op het chakrasysteem, ook op je Lichtlichamen en dus Multidimensionaal Bewustzijn.

 

Naast de bovenstaande ‘basis coderingen en energie’ van deze Flowers of Life, draagt elke kleur Flower of Life net even andere aanvullende kwaliteiten. Deze kunnen voor ieder, afhankelijk van wie jij Bent, weer iets anders betekenen, maar dragen ook een bepaalde basis-energie en basiskwaliteiten in zich.

 

© Willemien Timmer, 2011

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Januari 2012

 

 

 

 

 

 

Zat 7 en zon 8 jan 2012

Master Group 2012

 

Workshop 1 Basisuitlijning op de 2012 frequenties

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

21 en 22 jan 2012

Verdiepingsworkshops Lichtwerkopleiding 1

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Zat 28 & zon 29 jan 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 1: De oranje-roze-gouden straal in verbinding met Maria Magdalena & Isis

 

Workshop 2: De Rood-Gouden straal in verbinding met Kuthumi & Kheper

 

(nog 1 plaats vrij!)

Opleiding

2 x € 111,- = € 222,-

 

 

 

 

 

Februari 2012

 

 

 

 

 

 

Donderdag 2 feb ‘12

2-2 Portaal : Herrijzen in je Ascensie proces in uitlijning met de 2012 frequentie

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 4 en zon 5 feb 2012

Master Group 2012

 

Workshop 2 Pleiadische en Sirische frequenties in de Planetaire Wezenslagen

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Zat 11 feb

Basisuitlijning en afstemming op de 2012 frequenties

 

(in tune komen met de energie en mogelijkheden van deze tijd voor een ongelooflijke transformatie, bewustwording en groei)

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- p.p.

 

 

 

 

Vrijdag 17 feb 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 3: De groen-Gouden Straal in verbinding met Moeder Maria, Hilarion en Ptah

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

18 en 19 feb 2012

Verdiepingsworkshops Lichtwerkopleiding 2

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Zat 25 feb ‘12

10.00-15.00 uur

Voorbereidingsdag planetair & Kosmisch werk in Egypte tijdens het 3-3-3 en 4-4 Portaal

 

Besloten groep reismaatjes

 

 

 

 

 

Zon 26 feb ‘12

10.00-16.30 uur

The Sacred Flower of Life 2012

 

De essentie en het belang van de Flower of Life in de 2012 energie en diepgaande Multidimensionale healing vanuit de Heilige geometrie van de Flower of life in deze frequenties

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J