Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Wow! Wat vliegt de tijd! Inmiddels stond er al enige tijd een nieuwe nieuwsbrief in de planning, maar voordat ik het wist,  is het nu ineens de eerste dag al van de maand februari. Maar goed, wat is tijd? Slechts een illusie….

Dat en vele andere kenmerken van deze nieuwe tijd gaan we steeds meer en meer doorgronden door de ervaring. Tijd bestaat werkelijk niet meer. zoals velen met mij al jaren ervaren, wordt deze illusie meer en meer ervaren in deze tijd. Er lijkt geen enkele ‘lijn’  meer in te zitten. En dat is exact ook wat het IS.

In deze geheel nieuwe ietwat hobbelige tijdsperiode bij het binnentreden in het nieuwe tijdperk is het voor velen nog even wennen aan de trillingen van het Nu. En daarom weer een nieuwsbrief vol met meer informatie over wat highlights zijn in deze tijd, belangrijke ondersteunende middelen en nieuwe activiteiten in de hoop daarmee weer meer te mogen verhelderen, bevestigen of uitte dragen wat er in deze periode gaande is in persoonlijke, collectieve en Al Wat Is processen.

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

                              

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Nieuw: Mini Activatie & transformatie consulten

*In the Spotlight: Ancient Egyptian Healing Light Intensive Journey

*Artikel:  Ontwaken in de Nieuwe Tijd (Deel 1)

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013

*Heel veel nieuwe aanbiedingen  in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Ondanks de BTW verhogingen van oktober 2012 heb ik de prijzen van alle kristallen en vrijwel alle workshops ongewijzigd gehouden, en was nog aan het bezinnen hoe en wat daarmee te doen. Maar heb op dit moment besloten dat alle prijzen verder niet gewijzigd gaan worden ondanks de hogere BTW doorvoering van de overheid.

Dat betekend dat de prijzen verder blijven zoals ze nu zijn en er geen extra 2 % btw in rekening gebracht gaat worden. Dit om iedereen vanuit het hart tegemoet te komen!! En om trouw te blijven aan mijn eigen gevoel en prijzen die ik al sinds de start van Praktijk Apofyliet in januari 2004 hanteer!!

 

*Wat ik eigenlijk nooit doe, bij deze dus wel, en eenmalig: een aantal nieuwe schedels van serieuze Caretakers  die een nieuw thuis zoeken, mogen via Praktijk Apofyliet de wijde wereld in, op zoek naar hun nieuwe Thuis.

Enkele schedels die niet de zogeheten bezieling dragen, maar wel volledig krachtig opgeladen zijn met liefdevolle helende krachten van het Kristalwezen zelf, die in deze schedels volledig tot hun recht komt en tot bloei gebracht is door voorgaande Caretakers.

Ook deze krachtige maatjes kunnen je prachtig bijstaan in je eigen groei en bieden stuk voor stuk hun liefdevolle healing aan, voor wie zich daartoe geroepen voelt.

De meeste van deze schedels staan hier al meerdere jaren en zijn dus ook volledig opgenomen geweest in (de energie van) het team van kristallen schedels waar ik mee mag werken.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

Op dit moment zijn er ook nog  een paar eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Binnenkort vind je de nieuwe activiteitenagenda van 2013 terug in de nieuwsbrief en op de website. Daarin zullen ook weer los te volgen workshop dagen en weekenden te vinden zijn, naast de nieuwe opleidingen. Enkele nieuwe workshop voor de start van 2013 vind je al verderop in deze nieuwsbrief en in de activiteitenagenda op de website.

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

…Praktijk Apofyliet op 1 januari 2004 officieel haar deuren opende, en dus inmiddels al vele jaren met veel Liefde en toewijding dagelijks vele mensen heeft mogen ontvangen en ontmoeten. Ik ben dankbaar voor alle mensen die ik via deze weg op mijn Pad ook mocht ontmoeten, de waardevolle groei en uitwisselingen samen en alles wat we met elkaar hebben mogen neerzetten in het persoonlijke, planetaire en collectieve Ascensieproces!

Mijn dank gaat uit naar ieder die zijn/haar weg naar Praktijk Apofyliet mocht vinden, ieder afzonderlijk heeft iets moois gebracht. Of het nu een leerles, spiegel, gelijkwaardige uitwisseling of waardevolle aanvulling op mijn eigen groei en Missie is geweest. Alles is even waardevol!

Het is geweldig om te zien hoe mensen mochten groeien, vanuit eigen worstelingen zo bewust mochten worden, dualiteit, zwaarte en versluiering mochten overstijgen, in hun Kracht mochten gaan staan en werkelijk hun Missie en Taken op zich gingen nemen.

En we gaan natuurlijk vol goede moed, hoop, vertrouwen, opgebouwde wijsheid en ervaring  en heel veel plezier en Liefde door met deze Missie in deze nieuwe tijd!

 

…Praktijk Apofyliet telkens op zoek is naar nieuwe ondersteuning van hoog frequente aard om hulpmiddelen en of healingtools om ieders processen zo goed mogelijk te helpen dragen in deze uitdagende en veelal hobbelige tijd.

Elk hulpmiddel of healingtool is letterlijk wat dat is: een hulpmiddel, niet een medicijn of wonder wat alle stenen wel even van je pad rolt.

Echter in je groei kan het soms bijzonder fijn zijn je te omringen door hoogfrequente artikelen, healingtools, kristallen of andere middelen om je zo soepel mogelijk door je processen te helpen gaan. Jij bent echter degene die het mag doen, maar met een mooie energie en ondersteuning aan je zij kan het soms wel degelijk een beetje lichter zijn !

Alle producten van kristallen tot energetische tools zijn met zorg en aandacht stuk voor stuk uitgezocht op frequentie, energie en waarde voor  deze tijd en ook afgestemd op de processen van deze tijd.

Regelmatig biedt Praktijk Apofyliet dan ook nieuwe producten en healingtools aan die volledig in resonantie zijn met de processen van Vernieuwing en Bewustwording van deze tijd!

 

…er nog steeds heel veel aan nieuwe artikelen en informatie in de planning zit (helaas al een hele poos) om uit te werken voor nieuwsbrieven of boeken, omdat de inspiratiestroom en processen en dus ook Kosmische informatie van een ongekende orde is in deze tijd. Maar dat het me gewoonweg aan tijd ontbreekt om alles op papier te zetten (Alles op de juiste Devine Timing natuurlijk)vanwege de vele consulten en workshops. Die hoe dan ook voorrang hebben omdat ze zowel persoonlijke ondersteuning en groeiwerk omvatten als ook groepswerk en daarmee ook collectief, planetair, galactische en kosmisch werk voor de nieuwe tijd omvatten.

Des te meer blij ben ik dan maar weer wanneer er tenminste een klein beetje informatie op papier komt, zoals de artikelen van “wat is er gaande in deze tijden?” Al is het een puntje van de ijsberg, het is tenminste iets wat vastgelegd wordt van de ongekende mogelijkheden en processen van deze tijd, die nooit eerder op aarde in deze vormen zo zijn voorgekomen.

Lieve mensen, deze tijden hebben we al eeuwen en eeuwen op gewacht en we razen ze in volle vaart door op alle trillingsverhogingen en stroomversnellingen die dat brengt.

Probeer mede daarom alleen al zo nu en dan eens stil te staan bij de unieke tijd waarin we leven, en al zijn de processen vaak uitdagend en intens, probeer zo nu en dan ook een beetje te genieten…deze tijden komen nooit meer terug en zijn een unicum ook in het Universum! Niet alleen op aarde.

 

 

 

                                 Mini consulten:

 

11 minuten Activatie & Transformatie Consult

 

Mail of stuur me per facebook (chat) 1 korte vraag waarop ik ga afstemmen en mijn eigen gecreëerde oud Egyptische kaarten set  inzet, naast healing/reading channeling of wat maar naar voren mag komen op dat moment.

*Deze kaartenset is nog ‘in wording’, maar het prototype is al sinds november 2012 door mij in gebruik in reizen en groepen en blijkt tot nu toe verbazend krachtig, helder, inzicht gevend, helend en effectief te zijn, en is uiteraard van een Universele aard al is het via mijn Zijn en  ‘ingang’ vanuit het Oud Khemitische veld gechanneld doorgegeven.*

 

De ‘uitkomst’ ontvang je kort uitgewerkt per mail of per facebook mail (berichtjes) wat je wenst.

Deze ontvang je zo spoedig mogelijk na het consult.

 

Uitwisseling ter investering in je Zelf : € 11,11 (per vraag)

Betaling voorafgaand aan het mini consult. (De gegevens ontvang je van me zodra ik je aanvraag binnen heb).

 

Waarom 11-11 ??

De 11.11 frequentie staat voor diepe transformatie, nieuw ontwaken en activatie of wekken van nieuwe codes in je Bewustzijn en Ascensie groei.

Deze codering werkt diep in het consult door en dat betekend dat er naast een antwoord/inzicht op je vraag ook een activatie plaatsvind die een transformatie en groei proces (omtrent je vraag) in gang wordt gezet.

 

Aanvragen kun je mailen naar : info@praktijk-apofyliet.nl

Of via facebook! (maar ook dan graag met vermelding van je privé mailadres)

 

 

 

 

 

 

 

Normaal gesproken adverteer ik al jaren niet meer voor de bijzondere Activatie, initiatie en transformatie reizen die ik binnen het Egyptische veld met regelmaat organiseer, omdat deze meestal bij voorbaat al volgeboekt zitten met workshopdeelnemers (of besloten groepen).

Maar op de valreep kwam de inspiratie en ‘Call from Spirit” voor een nieuwe reis, van net weer een andere ‘invulling’ en kaliber dan anders, waarin ik iedereen gelegenheid wil geven die zich vanuit het diepst van hart en Ziel ‘geroepen’ voelt, deze reis aan te kunnen bieden. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij op dit moment!!

(Let op, dit is geen standaard spirituele reis en als je nieuw bent bij Praktijk Apofyliet of nog niet bekend met de wijze van reizen zoals wij dat aanbieden,  wil ik je vooraf graag uitnodigen om elkaar eerst te ontmoeten en met elkaar af te stemmen om te kijken of en wat deze reis voor jou kan betekenen).

 

            Groepsreis op maat  Ancient Egyptian Healing Intensive…

              “On our way to embody the Divine within”

 

                                   28 maart t/m 4 april 2013

                       

Deze reis is volledig afgestemd op de frequenties van dat moment, in combinatie met de persoonlijke en groepsenergie, de te bezoeken Heilige Kracht Plaatsen en aangesloten Lichtbegeleiding.

Vele Meestervelden en Neteru zullen aan onze zij begeleiden in Gelijkwaardigheid om onze Meesterschapskwaliteiten en Zijn dieper en dieper te her-inneren, activeren en integreren.

 

 

Anders dan andere en voorgaande reizen:

Persoonlijke transformatie naar belichaamd Meesterschap van

Unieke Zijnskwaliteiten vanuit Ancient Egyptian Healing

Deze reis onderscheid zich van de andere (eerdere) groepsreizen daar deze op persoonlijke healing, transformatie, ontwikkeling en Ascensie stukken gericht is. Je eigen processen worden dus volop belicht en zullen  in je persoonlijke reis een leidraad zijn gedurende de week, tempelbezoeken, groepsprocessen, etc.

Dat betekend een stuk intensieve training in je eigen bewustzijn om daadwerkelijke concrete stappen voorwaarts in jouw groei (als mens en Divine Being) te kunnen zetten en deze aspecten van je zijn dieper met elkaar te laten integreren.

We zullen tijdens de reis Persoonlijk en in de groep dieper gaan werken met de Oud Egyptische Neteru. (Veelal foutief vertaald als Goden en Godinnen).

Deze Goddelijke Aspecten en Meestervelden vertegenwoordigen en spiegelen ook kwaliteiten, krachten en kennis in ons die we in deze tijd weer dieper en dieper mogen wekken om tot volledige Zelf realisatie te kunnen komen.

Al deze Goddelijke Aspecten in ons, wakker gekust door de Begeleidende Neteru, zullen dieper uitgewerkt, doorleefd, onderzocht en her-innert mogen worden. Dat betekend een scala aan initiaties en activaties in je eigen Zijn die helpen om deze kwaliteiten (weer) dieper te gaan verstaan en te activeren in je (dagelijkse) leven en ascensie processen.

Daarmee wordt er een heel persoonlijk groeitraject in je eigen Meesterschapskwaliteiten weer ‘aan gezet’ die je helpt enorme stappen voorwaarts te zetten in je eigen groei. Die je helpen dieper je eigen Zijn te verstaan, maar ook deze kwaliteiten dieper in embodyment echt te gaan belichamen, waarmee jouw Goddelijke Essentie steeds meer bestaansrecht in het 3D aardse alledaagse leven krijgt. Zodat je vanuit steeds dieper oervertrouwen, Divine Flow, afstemming op je Zijn en jouw Meesterschap daadwerkelijk in de wereld kunt leven, daarmee jouw Missie en Taken vanuit een veel bewustere staat van Zijn kunt uitdragen, vanuit een hart dat stroomt van werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde.

 

Deze reis is dus gericht op Persoonlijk Meesterschap en niet direct op helend en activerend werk binnen de tempels en andere velden, al zal dit er indirect wel uit voortvloeien.  Alsook zal deze persoonlijke Meesterschapsgroei van invloed zijn op het Collectieve Bewustzijn en de Ascensie ontwikkeling van het Grote Geheel.

Want daar waar wij ieder de eigen Meester-positie binnen ons Zijn innemen, onze verantwoordelijkheid weer op ons nemen en onze kwaliteiten om zo bewust mogelijk te creëren en leven vanuit ons Zijns Aspect, kan het geheel ook verder in ontwaken komen!

 

                                  

Tijdens de voorbereiding dag zullen we niet alleen kennis maken met de reismaatjes waarmee we dit intense avontuur gaan beleven. We zullen ook de nodige praktische informatie omtrent de reis uiteen zetten.

Daarnaast zal het intensive traject al direct van start gaan met een afstemming en aansluiting op de Begeleidende Neteru velden, waarmee een eerste initiatie en activatie in voorbereiding op de reis in gang gezet wordt. Je zal in connectie worden gebracht met een overkoepelend Neteru veld wat dieper aansluiting zal maken op jouw Goddelijk Zijn en die in frequentie het beste past bij jouw Essentie om je deze ascensie intensive (reis)  persoonlijk zal begeleiden, naast alle facetten van Meesterschap die aangereikt zullen worden in je eigen velden. Dit veld of Bewustzijn zal je leren op welke wijze te connecten voor meer begeleiding, ondersteuning en persoonlijke healing tijdens de reis en voorbereidingsperiode, maar ook in de periode na de reis ondersteunen in integratie.

Een zeer persoonlijk Begeleidend veld dus die feilloos aansluit qua frequentie op jouw Zijnsenergie.

 

Tijdens de reis zal er keer op keer een ander Neteru veld (“Goden en Godinnen”) of belangrijke combinaties daarin belicht worden met daarbij behorende kwaliteiten, mogelijke initiaties, activaties, healingen waarmee je dieper deze kwaliteiten in je eigen (mens en Ziel) Zijn zult kunnen aanboren.

Er zal een workshop/afstemmingsmoment gecreëerd worden telkens opnieuw om de instroom van nieuwe frequenties en Neteru kwaliteiten dieper bewust te worden en te initiëren en openen in je Zelf. Tijdens de volgende tempel bezoeken zul je vanuit je hart alleen of met elkaar (hoe het maar ontstaat op dat nu moment) door dit Neteru veld, maar ook door je Overkoepelend Neteru Begeleidend Veld, geleid worden naar die krachtplekken binnen de tempel die je dieper zullen initiëren en activeren in de persoonlijke kwaliteiten van die betreffende frequenties.

Daarmee worden dus je persoonlijke kwaliteiten dieper aangeboord, ‘geïnstalleerd’ en geankerd. Gedurende deze processen en de hele reis, maar ook erna, zullen deze kwaliteiten dieper en dieper integreren en tot embodyment (belichaming) gebracht mogen gaan worden in het alledaagse hier en nu.

Het is hiermee niet alleen een heel persoonlijk diepgaand initiatie, transformatie, healing en ascensie proces, maar ook in groepsverband zullen daar de nodige sleutels aangereikt kunnen worden. Voor je Zelf, elkaar en het Grote Geheel.

 (Want daar waar jij dieper Bewust wordt van jouw Goddelijke kwaliteiten en dieper open gaat voor je eigen Meesterschap verander je al iets binnen de Collectieve velden. Met Bewuste afstemmingen worden ook de collectieven en het Grote Geheel meegenomen, als ook de frequenties van de tempels en Heilige Plaatsen zelf. Zo binnen, zo buiten, zo beneden, zo boven en andersom!)

 

In de regelmatige afstemmingen en mini workshop zullen de frequenties van de verschillende Neteru dieper belicht en ervaren mogen worden, veelal in combinatie met de te bezoeken Heilige Plaats(en) en frequenties van de dag. Je zult je daardoor dieper kunnen openen voor de kwaliteiten van deze Neteru en wat zij in jou weerspiegelen, welke kwaliteiten bewust wakker willen worden en welke helingsprocessen deze aan zullen raken.

Afstemmingsmomenten geven uiteraard ook ruimte voor de eigen processen, ervaringen uitwisselen en delen en eventuele vragen.

 

Ondersteuning in de vorm van persoonlijke aandacht, luisterend oor, uitwisseling, healing, kaarten, kristallen, gechannelde begeleiding in welke manier dan ook, is aanwezig daar waar noodzakelijk.

Maar het gaat vooral om je eigen Meesterschapsproces en embodyment, dus eigen verantwoordelijkheid, stevige aarding, bereidheid alle processen in je Zelf aan te gaan en zelfreflectie zijn wel een must.

 

                       

                                               Sunset in Karnak Temple

 

De Portaaldagen binnen deze reis zullen enorme stroomversnellingen en bekrachtigingen binnen brengen waarmee enorme instroom in transformatie, healing, groei, bewustwording en verankering op Multidimensionaal level mogelijk worden. En zullen de ‘sluiers tussen de dimensies’ vele malen meer opliften waardoor nog diepere ervaring van de Neteru velden en eigen kwaliteiten daar binnen ervaren, beleefd, her-innert en geactiveerd kunnen worden.

Het 3-0-3 portaal (30 maart) brengt een krachtige Kosmische Balancering van de eigen Holy Trinity (Goddelijk mannelijk-vrouwelijk-kind aspecten) en brengt je rechtstreeks in een uitlijning met je eigen Bron.

Het 4-4 portaal (4 april) brengt een krachtige stevige energie die je helpt om alle wijzigingen in Bewustzijn diepgaand te ankeren en aarden, waardoor een versnelde integratie ontstaat en je dieper in het belichamen van (Embodyment) van alle groei gebracht zult worden).

 

Notabene: deze reis vind precies plaats ten tijde van de paasdagen. Wat de frequenties van volledige vernieuwing en herrijzenis in zich mee neemt. Het oude lijden wat getransformeerd mag worden in de wederopstanding!

Het duidt ook op (omdat dit feest wereldwijd gevierd wordt) het feit dat we de frequentie van het Christus Bewustzijn (de ‘wederopstanding’ in vernieuwing, vanuit het oude lijden en dus Ascensie) dieper binnen mogen brengen in ons Zelf, maar ook in de collectieve velden en het Egyptische veld op zich.

 

Alles is uitgelijnd op de 2013 frequenties, 2013 is nummerologisch een 6, wat betekend dat het afgestemd wordt/is om binnen te brengen in de materiele wereld (je alledaagse leven en maatschappij). Maar de 13-frequentie staat ook voor het volledig Multidimensionaal spectrum wat je Bent vanuit je Goddelijk Zijn, het is dus allemaal uitgelijnd op je I AM Bewustzijn.

De frequentie van 2013 gaat ook over Co-Creatie, wat betekend dat we met elkaar in Eenheid, Gelijkwaardigheid en diep respect vanuit ons eigen Zijn verbinden met elkaar en samen een veld van creatie neerzetten, waar ieder individu dieper het eigen Meesterschap binnen kan stappen. (“To be the Living Example!”)

 

© Willemien Timmer, januari 2013

 

Voor heel veel meer informatie en/of  meer inhoud omtrent de Neteru velden waarmee we aan de slag gaan, prijzen, programma, ‘voorwaarden’, etc. kun je me mailen!

 

                  Uiterlijke opgave voor boeking is 23 februari 2013

 

 

 

 

 

 

Ontwaken in de Nieuwe Tijd (deel 1)

           

En daar zijn we dan, einde januari 2013 alweer en begin februari 2013. Het is ongekend hoe snel de zogenaamde tijd voorbij vliegt. Sneller dan ooit! Inmiddels zijn we al ruim een maand in de nieuwe Tijd beland en de overgang is voor velen, hoe goed voorbereid dan ook aardig wiebelig en wankelend gegaan. Tenminste zo lijkt het tot uitdrukking te komen in de3D  levens van de meeste mensen die ik ontmoet en ook kijkend naar mijn eigen ervaringen deze afgelopen maand.

Gekke kwaaltjes, oude klachten, oude patronen, problemen, alles lijkt versterkt de kop  op te steken en het leven lijkt onstabieler dan ooit. Het heeft echter alles te maken met het integreren van en settelen in de nieuwe energie. Hoe goed we dan misschien ook voorbereid zijn en misschien al jaren meegaan in de Flow van trillingsverhogingen en veranderingen, zijn de frequenties nu wezenlijk anders en van nog een hogere orde. En ook daar mogen we weer aan wennen om temidden van deze energie onze plek in ons Zelf en in de wereld te vinden.

Tegelijkertijd vind elke overgang van het ene naar het andere tijdperk nooit exact  in een dag plaats uiteraard, want in wezen bestaat tijd immers niet eens, is het een illusie van de 3-de dimensie. Dat betekend dat we in feite al eeuwen naar de overgang van Vissen naar Waterman toegestroomd zijn, en uiteraard zo op de ‘rand’ van die werkelijke transitie, de afgelopen jaren, is dat steeds duidelijker merkbaar geworden aan alles in je en om je heen. Maar dat betekend ook dat we niet per direct op 21-12-12 ‘daar dan ook zijn’.  Ja, met de Uitlijning op het Galactisch Hart van 21 december 2012 zijn we de ‘climax’ voorbij zeg maar, en dat betekend dat we ons nu het nieuwe tijdperk in aan het bewegen zijn. Maar nogmaals dat is niet gerelateerd aan 1 dag of datum, dat is een vloeiend proces die nog steeds gaande is. En dat is de reden dat vele mensen misschien ook teleurstelling ervaren(hebben) afgelopen periode. Omdat er ergens nog overtuigingen bleken te zijn, ook bij de vele zogenaamde Pillars of Light, of ‘voorlopers’ die de afgelopen jaren (en levens) zo hard naar deze transitie en overgang naar de Nieuwe Tijd toe gewerkt hebben. Ik hoor sommige zeggen:” ik heb alles gegeven, zeker die laatste jaren, en ben na de Galactische Uitlijning alleen maar moe, er lijkt niets veranderd te zijn. Ik had minstens verwacht dat er meer verandering zichtbaar zou zijn”.

Maar zoals we lange tijd naar de transitie toe’gewerkt’ hebben zo zal het ook zijn tijd kosten om na het ‘omslagpunt’ van 21-12-’12 hierin daadwerkelijk te kunnen settelen. Het is logisch, het kan simpelweg niet van de ene op de andere dag, hoe graag we dat misschien ook willen. Maar tegelijkertijd is er wezenlijk een heleboel veranderd, in ons en om ons heen. Het is alleen de kunst dat ook te (gaan leren) zien en begrijpen met het hart.

Met de transitie of Galactische Uitlijning, die in feite dus nog steeds plaatsvind, alleen bewegen we ons nu dieper in het Nieuwe Tijdperk en hebben het oude werkelijk achter ons gelaten is een heel ‘arsenaal’ aan nieuwe frequenties, mogelijkheden en dimensies vrij gekomen. Die we nu mogen gaan leren verkennen en integreren. Maar uiteraard betekend dat eerst een diepere schoning en bewustwording van al het oude wat zich nog op die dimensielagen en diep onbewuste lagen van ons Zijn heeft opgestapeld.

                                  

Ik ervaar het persoonlijk steeds opnieuw als dat we de deuren van de oude wereld hebben gesloten, in die zin dat de wortels van oorspronkelijke pijnstukken, patronen, overleving en welke versluiering in bewustzijn dan ook, daadwerkelijk ‘los geknipt’ hebben. Dat betekend dat de wortels van de oude reactiepatronen en pijnen er niet meer zitten en dus mogen we nog wel dealen met de oude stukken, maar zijn ze veel makkelijker om te polen, omdat het niet zo hardnekkig geworteld meer zit. De oude wortels zitten namelijk in de oude aarde energie, en die laten we meer en meer achter ons.

Tegelijkertijd betekend het dat, omdat er hogere en diepere dimensies van ons Zijn nu weer toegankelijk en bereikbaar zijn gemaakt (ons volledig 13-voudig of Multidimensionaal Bewustzijn is ‘vrij gegeven’  om ons in te gaan bewegen in onze eigen Kosmische Timing, evolutie en Flow)  betekend dat dat er meer toegang komt naar de oorspronkelijke pijn-blauwdrukken, de Essentie ervan: waar is een bepaald patroon nu daadwerkelijk begonnen, gecreëerd in ons Wezen, door ons Wezen met het oog op het ervaren van dualiteit. Wanneer we dieper inzicht hiertoe krijgen in de aard van de ‘beschadiging’ van de Oorspronkelijke structuur of blauwdruk van de pijn, onbewustzijn, schaduw of onbewustzijn, betekend het automatisch dat de Oorspronkelijke Creatie Blauwdruk daarmee weer vrij komt, die er zogezegd ‘onder’ verstopt ligt. Dat betekend dat wanneer we nu geen hinder meer hebben van de oude hardnekkige wortels, die ons keer op keer gevangen hielden in de oude patronen, op velerlei wijzen en sneaky omleidingen, dat we daadwerkelijk naar de kern van een issue, patroon, pijnstuk kunnen gaan om deze te helen en daarmee de Oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk van heelheid weer naar voren kunnen laten komen. Dat betekend een immense versnelde groei en doorbraak van werkelijke oude hardnekkige processen en stukken die ons vast hebben gehouden in de illusie van polariteit, dualiteit, afgescheidenheid van ons eigen Goddelijk Zijn en Al Wat Is.

En ja, dat betekend opnieuw dealen met de al-oude processen en pijnstukken, oude verwachtingspatronen, overlevingsstructuren, onbalans, fysieke ongemakken en wat al niet meer. het betekend alles behalve dat je nog niet genoeg opgeschoond of gegroeid bent. Het betekend juist dat je hard gewerkt hebt, de afgelopen jaren, eeuwen en levens. Want als je in de afgelopen groei niet al die processen (laag voor laag) al doorgewerkt had, was je nu niet zover dat je ook daadwerkelijk door kunt gaan dringen tot de kern. We dragen vele littekenvelden op vele dimensies van ons Wezen, en al die lagen dienen eerst doorzien, geheeld en getransformeerd te worden voordat we daadwerkelijk tot in de Essentie, tot in de kern het patroon kunnen oplossen en omzetten naar de Goddelijke Scheppingskracht of Blauwdruk die er achter zit.

Dus al je groei, zuivering, heling, bewustwording leidt hier juist toe. Om nu, in de nieuwe frequenties nogmaals een nieuwe, pas vrijgekomen dimensie laag van de oude (vaak al bekende pijnpatronen) op een nieuw level te doorlopen. Wat veel meer zoden aan de dijk zal zetten, meer dan ooit tevoren.

Want in deze tijd, en dat ervaren we zeker het laatste jaar al meer en mee, gebeurd alles steeds meer tegelijkertijd, in het Nu. Dus enerzijds kunnen die momenten van immense diepte en pijn daar zijn, ze zijn ook relatief zo weer weg en merk je je Zelf weer op in een heel andere trilling, stemming, frequentie. Ook dat gaat veel en veel sneller in al deze frequenties.

Tegelijkertijd is er door de immense groei en ‘voorbereidend’ werk al zoveel gezuiverd, dat we leren of al geleerd hebben om steeds meer onderscheid te maken tussen wat werkelijk van binnenuit (ons Hoger Bewustzijn, Spirit of I Am) komt en wat een persoonlijkheid laag, emotie of oud patroon is. Om dat dieper te doorzien is zelfreflectie van zulk groot belang! Waardoor we steeds meer leren of reeds geleerd hebben hoe we ons keer op keer in een meer ‘neutrale houding’ (vanuit het hart met een overkoepelend perspectief) op te stellen en niet meer in de identificatie met alle gedachten, gevoelens, emoties mee te laten slepen en daar (vanuit onbewustzijn) vanuit te reageren of handelen. Natuurlijk gebeurd dit iedereen zo nu en dan nog, hoe ver je ook gegroeid bent,  daarin zit ook onze groei en vanuit die momenten zie je ook je aspecten van onbewustzijn, blinde vlekken en versluiering nog die aan het licht willen komen. (Daartoe komen ze ook op die manier naar voren).

Maar wanneer je steeds opnieuw bewust reflecteert naar je Zelf, wat je voelt, hoe je handelt en van waaruit, van waaruit je denkt, voelt, spreekt, wordt het steeds glashelderder vanuit welke laag je op dat moment functioneert en leeft en kun je tegelijkertijd ook weer de neutraliteit meer en meer vanuit hart en Ziel ‘terug pakken ’en van daaruit in een meer overkoepelend perspectief de situatie, processen of je pijnstukken bekijken. Dat biedt regelrechte handvaten voor directe verandering en ‘instant healing’.

De energie van het Nu, deze eerste fase van 2013, waarin we pas het nieuwe Tijdperk betreden is ook gericht op de frequentie van Creatie en co-creatie. Het zijn de Meesterschapskwaliteiten die ons Goddelijk Wezen weer ten diepte wil gaan her-inneren, zodat het werkelijk in belichaming gebracht kan worden, ook in de 3-de dimensie en dus ons dagelijks leven, zodat we werkelijk al onze unieke Goddelijke kwaliteiten tot uitdrukking kunnen gaan brengen in de Creatie van de Nieuwe Gouden Aarde.

Ja, we hebben reeds de Nieuwe Aarde Matrix voltooid, de oude aarde matrix is los gekoppeld, en we leven nu al vanuit de nieuwe aarde frequenties, die bedoeld zijn als Blauwdruk om in steeds hogere frequenties en uiteindelijk volledig Multidimensionaal Bewustzijn geleefd, beleefd en ervaren te worden. Maar daartoe dienen we ons Zelf wel op alle levels te kennen en ons volledig potentieel te belichamen. Dus voor de Creatie en Opbouw van de Nieuwe Gouden Aarde, waarvan het fundament nu al klaar ligt (de Nieuwe Aarde Matrix) dienen we wel eerst onszelf in ons Gouden Bewustzijn op te bouwen. Als we het zelf niet kunnen belichamen, hoe kunnen we het dan de wereld in brengen? En werken aan de opbouw van de nieuwe aarde? Dat gaat simpelweg niet. En daartoe nemen de processen van groei met de nieuwe uitlijning en openingen nog diepgaander vormen aan.

Niet alleen, zoals eerde genoemd, diepere schoning en her-innering aan de kernwonden om deze te kunnen helen op dimensielagen (welke dan ook), maar ook een diepgaande zuivering en ompoling van deze zelfde kernwonden, patronen en littekenvelden die niet alleen energetisch maar ook fysiek door ons Wezen nog gedragen worden. Dat is dan ook de reden dat er steeds meer mensen met allerhande klachten en kwalen, ziekten en ongemakken kampen. Het gaat hierom een diepte zuivering van al die littekenvelden, angst, oude en moties en versluieringen die we wellicht op andere energetische lagen al gezuiverd, doorleefd, doorzien en geheeld hebben. Maar de oude blauwdrukken ervan worden ook nog vast gehouden in ons DNA en celbewustzijn van het fysieke lijf. Het fysieke lichaam is een van de vele ‘voertuigen’ die onze Spirit, ons Goddelijk Zelf, gecreëerd heeft om ons Goddelijk Zijn in tot uitdrukking te brengen. Zoals onze Lichtlichamen en Hoger Zelf en dat ook zijn in andere dimensielagen. Willen we die volledige Ascensie bereiken, en dus ons Goddelijk Stralend Zelf realiseren in elke dimensie laag die we zijn, dan dienen alle lagen ontdaan te worden van die oude lagere trillingen van onbewustzijn en pijnstukken. Dat is het proces wat er gaande is, op diepere levels dan ooit te voren.

Met de Galactische Uitlijning van 21-12-12 zijn de (dimensie)poorten geopend naar onze grootste hoogten van Bewustzijn (de volledige I AM) maar daarmee ook onze diepten van onbewustzijn, welke in alle lagen van ons Zijn (dimensies, ‘voertuigen’ en velden) met elkaar uitgelijnd willen en gaan worden. Dat betekend dat de diepste lagen of blauwdrukken, die essentie of kernwonden in alle lagen nu uitgewerkt gaan worden. Ook fysiek, daar waar dat eerder nog minder tot niet toegankelijk was. Uiteraard is dit proces ook al enkele jaren bezig en hebben we ook al veel op celniveau geschoond, waardoor alles wat we in onze groei al bereikt hebben aan bewustzijn en Licht, stap voor stap meer in de belichaming kon gaan komen. En dat proces gaat simpelweg verder, dieper dan ooit.

Het volledig palet van ons Goddelijk Zijn, ons volledig Multidimensionaal bewustzijn is er klaar voor om zich op alle lagen te balanceren en verbinden. Dus die lagen die daarin nog niet bewust zijn of nog niet mee deden (of nog niet toegankelijk waren omdat de frequentie trilling simpelweg nog niet daar was waarin dat kon, en nu wel) laten nu van zich horen in doorleving en uitwerking, om tot opschoning en bewustwording, integratie en uiteindelijk embodyment gebracht te gaan worden.

Daar waar we meer en meer ook cel- en DNA structuren schonen, daar kan ons Goddelijk Bewustzijn en Licht weer ‘gedragen’ worden. Het is nog altijd de bedoeling dat we ‘The Living example’ worden. Ons Goddelijk Zijn in alle dimensielagen die we zijn weer tot uitdrukking gaan brengen. Dat is wat Ascensie werkelijk is.

En Godzijdank zijn we al zo ver gekomen, en zo diep getraind en gegroeid dat we al zoveel lagen van Bewustzijn weer geopend hebben, her-innert hebben en dus al uitdragen en leven, belichamen. Want dat is noodzakelijk en maakt het ook mogelijk om deze volgende uitdagende fase van Ascensie met geopend vizier, moed en vertrouwen binnen te gaan.

Dus ongeacht welke patronen, processen, problemen, uitdagingen of klachten je ook ontmoet op jouw Pad in het nu. Onthoudt dat het de vruchten zijn van je groei tot Nu aan toe, en dat je je dieper en dieper aan het settelen bent in de nieuwe frequenties met unieke nieuwe mogelijkheden. Om werkelijk tot in je kernwonden healing te gaan vinden, zodat je Oorspronkelijke Goddelijke Blauwdrukken weer gekend, geleefd, belichaamd kunnen worden. Waarmee je met elke stap in groei die je zet je eigen Meesterschap vollediger neer aan het zetten bent. En die Meesterschapskwaliteiten die je al (uit)draagt via je belichaming en Zijn, zullen krachtiger en sterker worden, juist doordat je de moed hebt ze te leven en daarmee die aspecten van jouw Goddelijk Zijn al tot uitdrukking brengt in de 3-de dimensie. Welke ook je groei weer stimuleren om nog diepere lagen van je Goddelijk Zijn te bevrijden.

Tegelijkertijd zul je meer en meer gaan opmerken hoe heel veel oude patronen ineens verdwenen lijken te zijn, dat oude manieren van reageren (gefundeerd in oud onbewustzijn) simpelweg niet eens meer werken of niet eens meer boven komen. Dat energieën die niet meer bij jouw trilling passen uit je leven verdwijnen, simpelweg lijken weg te vloeien. Merk je misschien andere behoeften in je Zelf op, zoals meer stilte, meer ruimte en gelegenheid tot afstemmen op je processen en groei.

Het zijn enkele van de vele kenmerken die in deze tijd door steeds meer mensen ervaren worden.

En in die zin handvaten die je groei markeren en zichtbaar maken.   

Tegelijkertijd zijn er natuurlijk naast al die nieuwe processen ook heel veel prachtige frequenties en ongekende ervaringen mogelijk in deze tijd. De frequenties stijgen regelmatig naar ongekende hoogten waarin je je volledig omhult en omarmt kan voelen en volledig Een met Alles, ervaringen van diepe Goddelijke Vreugde, ongelooflijke diepe Kosmische inzichten in je eigen Zijn of in Al Wat Is, werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde die steeds een stapje meer ervaren en gevoeld mag worden in alle delen van je Zijn. De meest prachtige, krachtige, inzicht gevende, helende, hoogstaande ervaringen zijn er ook….tegelijkertijd. dat is weer de Multidimensionaliteit die steeds al meer ervaren kan worden. Alles is tegelijkertijd. Ook dat is zeker de schoonheid van deze tijd! En laten we dat vooral ook niet vergeten.

De focus lag eerst nu vooral op alle processen die zich in deze tijd manifesteren. Juist omdat het nieuwe onzekerheden, onduidelijkheden, onbegrip en dus vragen of worstelingen oproept. Maar nogmaals tegelijkertijd gebeurd er ook zoveel moois. En het is onze kunst om dat steeds meer te zien en toe te laten. De schoonheid van de processen, van de ongekende unieke ervaringen die we nu meemaken, zoals ze nooit tevoren ervaren zijn. We kunnen werkelijk steeds dieper tot onze eigen Scheppingsvelden en I Am reiken en her-inneren wie wij Zijn in al onze lagen en dimensies. Dat is van een ongekende orde. Steeds meer Verbondenheid met Al Wat Is werkelijk in alles ervaren, herkennen en zien, wat tot grootse inzichten en bewustwording leidt.

Ja, wat dat betreft is deze tijd ongekend en zeer zeker ook een Belofte van het voorland wat we aan het betreden zijn: Volledig Ontwaakt Bewustzijn en het werkelijk tot belichaming brengen van ons Scheppend Goddelijk Potentieel!

 

Er valt nog veel en veel meer te zeggen over deze tijd, de uitdagingen, de groei, de ongekende mogelijkheden die meer en meer zullen indalen en zichtbaar/leefbaar gaan worden, deze komen ook nu al weer meer en meer naar voren in de workshops, maar zal ik stap voor stap opnieuw proberen tipjes van de sluier toe te gaan lichten in deze nieuwe serie artikelen in de energie van het Nu.

                              

© Willemien Timmer, 1-2-‘13

 

 

Aanvulling op dit artikel:

 

Enkele andere zogenaamde ‘symptomen’ (dan genoemd in bovenstaand artikel) die op dit moment en afgelopen maand sinds de beginperiode in opbouw naar 21-12-12 toe sterker zijn toegenomen (vanaf begin december 2012 t/m nu) maar voorheen al in opbouw waren, die ik zelf ervaar en van anderen geregeld ook hoor, zijn:

*extreme moeheid

*veel lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, versnelde hartwerking, oude kwalen die terugkeren, nieuwe vage klachten waar artsen niets mee kunnen en onderzoeken amper tot niets iets opleveren

*veel behoefte om je terug te trekken, in stilte, te Zijn met je Zelf

*momenten van moeheid en gebrek aan focus en concentratie, afgewisseld met momenten of dagen van enorme vreugde, stroming, inspiratie, volop energie, etc.

*veel onbalans in of vanuit polariteiten: nog steeds veel mannelijke litteken velden die naar de voorgrond treden, in de vorm van oude overlevingsstructuren. Waarop uiteraard ook ons vrouwelijk aspect met onbalans en oude pijnlagen weer reageert. Ook in veel relaties komt dit nog steeds tot uiting.

*steeds meer ‘misverstaan’ van wie je bent of waar je mee bezig bent. Vanwege verschillen in bewustzijn en trilling.

*steeds meer ontmoeten van Zielenmaatjes of leden van de Zielsfamilie

*enorme doorbraken in groei of inzicht die soms vanuit het niets lijken te komen.

*vergeetachtigheid doordat je steeds meer in het Nu leeft en gefocust bent op dat wat nu belangrijk is en zich aandient

*veel oude verwachtingspatronen kunnen opspelen bij jou of de mensen om je heen. Dat kan tot misverstaan of uitdagende situaties leiden, conflicten ook.

*Ondanks dat wat je geplant  had, lijken dingen volledig anders te lopen en ga je als automatisch mee in de Flow die zich aandient. En kun je met veel meer gemak de planning los laten.

 

Er zijn er ongetwijfeld veel en veel meer, maar dit is wat nu even zo boven komt drijven.

Nu hou ik er nooit van om dingen ‘voor te schrijven’ en dat doe ik dan ook niet, maar toch voelt het belangrijk enkele handvaten en tips aan te reiken (juist omdat ik daar veel vragen over krijg) die ik veel hanteer, en velen met mij en die daadwerkelijk kunnen helpen om je Zelf steeds opnieuw dieper te centreren en balanceren in deze uitdagende tijden. Om steeds meer je Zelf te helpen ankeren in de nieuwe energie, en om dus ook je Zelf te ondersteunen in een makkelijker integratie en gewenningsproces temidden van de vele nieuwe processen die zich ook aandienen, kan het een mooie ondersteuning zijn om:

*Neem met regelmaat tijd voor zelf reflectie, onderzoek wat er in je leeft, wat er in je beweegt, welke emotielagen, oude patronen, inspiratie, intuïtieve ingevingen, vragen om healing, etc.  lichten er op. Leer diepgaand te luisteren naar je Zelf op alle lagen. Dat helpt je Zelf dieper te gaan verstaan en je Zelf dieper en sneller te helen, balanceren , processen tot inzicht brengen, etc.

Van hieruit leer je ook steeds dieper onderscheid maken van waaruit je handelt, reageert en leeft. (Waar voeren oude patronen, persoonlijkheidslagen of innerlijk kind stukken nog de boventoon en waar leef je daadwerkelijk vanuit Onvoorwaardelijke Liefde).

 

*Zoveel mogelijk gehoor te geven aan wat je hart (en dus Spirit) ingeeft. Wat heb je nodig in je proces aan rust, voeding, stilte, ondersteuning, begeleiding, etc. Wees lief voor je Zelf en neem je Zelf serieus. Het wordt tijd dat we op alle lagen eindelijk gehoor gaan geven aan datgene wat je systemen echt nodig hebben.

 

*Probeer die wijsheid, kracht, liefde die je al Meester bent daadwerkelijk te leven. In je gehele doen en laten. Naarmate aspecten van je Meesterschap dieper geankerd en geïntegreerd zijn, gaat dat vanzelf. Maar hou je focus hier ook op nog meer uitdagende aspecten van groei op gericht. Dat helpt je Zelf om in steeds meer stapjes je Meesterschap dieper en dieper te gaan leven, en vlot te groeien.

 

*Volg je eigen Divine Flow, wat je hart en Ziel aangeven en niet wat anderen van je verwachten, hopen, wensen. Wanneer je op de Flow van verwachtingen van een ander vaart stagneert je eigen stroming en zul je niet gelukkig worden. Aanpassingen, soms omdat het niet anders kan, kun je maken vanuit hart en gevoel. Maar wegcijferen van je Zelf of opofferen is echt van de oude energie en dient je niet langer.

 

*Let op de signalen die het leven je geeft, op welke manier het ook op je pad komt. Uit de signalen kun je veel halen waar je staat in je leven en groei, over je mogelijkheden, uitdagingen, processen, etc.

 

*Durf die drempel van je comfort zone te verlaten als je gevoel dat ingeeft. Hoe eng het ook kan zijn uit het oude vertrouwde te stappen. Daar waar je een dergelijke stap maakt, beloofd dat ook immense nieuwe groei, openbaringen, en andere Goddelijke Mogelijkheden tot Meesterschap.

 

*Neem werkelijk je positie in Meesterschap in. Belichaam dat wat je al Bent en leef vanuit je hart, met compassie, begrip en Liefde, in vergeving en acceptatie. Maar dat betekend ook naar je Zelf toe.

 

*Hou je hyperfocus gericht op dat wat werkelijk belangrijk is en voelt voor jouw Zijn en groei.

 

 

© Willemien Timmer, 1-2-‘13

 

En verder:

…De in dit artikel beschreven processen en thema’s en mogelijkheden verre van compleet zijn over wat er momenteel allemaal gaande en mogelijk is, wat zich afspeelt in deze tijd. Maar dat dit even een korte blik werpt, om je op welke wijze dan ook te ondersteunen, een dieper inzicht te krijgen, bevestiging te vinden of wat het je ook maar mag aanreiken.

In alle workshops tegenwoordig komen meer en meer persoonlijke, collectieve en aan deze tijd gerelateerde frequenties, processen en thema’s meer naar voren. In uitleg, inspiratie, gechannelde informatie. En werken we daarmee in de diepte om je in eigen persoonlijke Bewustzijnsgroei en je Ascensie Pad verder te ondersteunen!

Dus voor meer informatie, ondersteuning, inzicht in het Grote Geheel en jouw rol daarin, verwijs ik naar de workshops omdat het me helaas aan tijd ontbreekt om meer artikelen te schrijven

 

 

 

 

 

             Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013:

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

  Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

                  energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

                               in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

Heel veel meer nieuwe workshops (met meer informatie over de inhoud) vind je onder in de nieuwsbrief in de activiteiten agenda!!!)

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

The Twin Ray Connections in the New Era

 

Vanuit de frequenties van deze dag 3-2-13 mag een nieuwe stroom aan informatie over de Tweelingstraal verbinding binnen gaan komen in de bewuste velden van ons Bewustzijn.

De Mannelijke en vrouwelijke Aspecten van ons Zijn (de Tweelingstraal, de 2) mag dieper gaan versmelten in het Sacred Heart (Sacred Reunion, de 3) waardoor een diepere verbinding en bewustwording omtrent de eigen Holy Trinity (ook de 3) van je eigen Bewustzijn ervaren mag worden. Diepe balancering en hoge uitlijning op je eigen Essentiele Zijns Aspecten die de brug vormen naar de volledige overkoepelende I Am (de 13).

Meer uitleg over de Tweelingstraal, functies, verbindingen, processen, initiaties binnen deze processen, Bedoeling, gezamenlijke Taken, het Ascensie pad en heel veel meer.

 

Datum: zon. 3 februari 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 122,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij!!

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                    

 

The Sacred Keys of the Hathors

 

Activatie en initiatie workshop waarin we in diepgaande connectie, samenwerking en co-creatie met de Hathors ‘op reis’ gaan binnen ons eigen unieke Ascensiepad, dat van Moeder Aarde en de Collectieve velden.  Persoonlijke, planetaire en Galactische healingen.

Diepe verwezenlijking van essentiële healing in je Blauwdrukken. Wekken van Soul Memories en persoonlijke Coderingen van je Zijn via healing van beschadigde Wezenslagen

Activaties in Sacred Sound, Divine Joy en leren werken met Hathor Healing Tools.

Healing van het Sacred Heart en initiaties in je eigen Sacred Healingtools.

De nieuwste codes, activaties en frequenties, vrijgekomen na de December 2012 portalen en doorgegeven in deze workshop, zullen nu werkelijk ankering en embodyment kunnen gaan vinden in ons dagelijks leven.

 

Een verrassende workshop, boordenvol healing op alle lagen voor een diepere belichaming van jouw Meesterschap en volledige Zijn!

 

Wijziging:

Datum: zat. 9 februari 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wijziging!!! Van een 2-daagse is deze workshop veranderd in een 1-daagse workshop!

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                    

Nieuw!

Sacred Codes of the Universe/ Meestergetallen

 

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.

De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.

Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te  leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.

 

Datum: zondag  17 februari 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

 

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Na de Ultieme Shift van 21-12-'12 waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zijn gekomen, vind er als vervolg daarvan in 2013 en verdere jaren een duidelijke nieuwe opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Vanuit de 2013 frequentie kunnen we werkelijk gaan werken aan de verdere opbouw van de nieuwe Gouden Tijd, omdat het fundament van de Bewustzijns-shift nu gelegd is. Elk volgend Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie. Maar ook in co-creatie met elkaar helpen we op deze wijze Ascensie voor alles en iedereen werkelijk neerzetten in belichaming, ook in de 3-de dimensie!

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

 

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag vind plaats op 22-2 !!!

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Heel veel meer nieuwe workshops (met meer informatie over de inhoud) vind je onder in de nieuwsbrief in de activiteiten agenda!!!)

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                       Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

   The Sacred Heart and Holy Trinity inside

 

 

 

 

Eindelijk zijn er weer heel veel nieuwe Meester kristallen en andere healingtools van hoge frequentie en met krachtige ondersteuning voor de Ascensieprocessen van deze tijd gearriveerd.

 

Het gehele aanbod vind je op de website of (live) in de Ascension shop!

(Zie http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

 

Nieuw en prachtig aansluitend bij de frequenties van deze tijd ter ondersteuning:

Splitarmbanden aquamarijn en morganiet combinatie

De frequenties van deze kristallen brengen een prachtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën in je veld en helpen op deze manier zacht, liefdevol en toch krachtig te balanceren. Zodat je dichter bij je gevoel en Zijns-frequentie kunt blijven.

Zachte diepgaande healing en zeer hoge frequenties.

Prachtige heldere (en half)  transparante kwaliteit van beide kristalsoorten.

(Op de foto komen de prachtige zacht roze en blauwe kleur helaas niet zo naar voren).

Aanbieding in februari 2013: van € 13,- nu voor € 11,- (zonder reading)

 

 

Uitverkoop:

Runen sets van echte kristallen

Met korte beschrijving/duiding per rune, in een zwart fluwelen zakje.

Alle kristallen zijn uiteraard volledig op elkaar afgestemd en vanuit hun 13-voudig Bewustzijn werkzaam en bieden daarmee extra Licht, helderheid, kracht en ook ondersteuning, maar bieden daarnaast ook een bekrachtigde versterkte werking van de runen.

De runen zelf zijn oeroude Keltische symbolen die bijzonder doeltreffend en raak kunnen werken.

Van € 29,95 nu voor € 25,- zolang de voorraad strekt!! (excl. Verzendkosten!)

Leverbaar in rozenkwarts en bergkristal.

 

 

Aanbiedingen februari 2013:

Nog enkele Flower of Life en andere edelstaal producten met swarovski kristal op voorraad die nu voor een aanbiedingsprijs weg mogen om nieuwe ruimte te creëren in de shop:

Voor uitgebreide beschrijving van deze krachtige healing tools en hangers, zie:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopFOL.htm

 

Regenboog of chakra Flower of Life

  Nog 4 stuks op voorraad van 25 mm! Van € 55,- nu voor € 50,-

                                     Nog 1 exemplaar van 35 mm! Van € 63,- nu voor € 58,-

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Brengt een uiterst liefdevolle doch krachtige opening, balancering en uitlijning in zowel je gehele chakrasysteem en Multidimensionaal Bewustzijn. Dat brengt een enorme opschoning, doorstroom, groei en uitlijning teweeg.

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De regenboog en diverse Meester energieën

 

Donker blauwe Flower of Life

 Nog 1 stuks op voorraad in 35 mm!  Van € 63,- nu voor € 58,-

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Diepgaande healing op oeroude complexe thema’s van het keelchakra. Krachtige karmische healer op thema’s rondom de keel en nekgebied. Activatie van je eigen 6-dimensionale Lichtlichaam en verbindingen met Galactische sferen en dimensies. Diepergaande activatie van je Keelchakra en innerlijke communicatie met Spirits, Licht Begeleiding en je eigen Hoger Zelven en Hogere Wezenslagen.

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De energie van saffier, Sirius, Walvissen Bewustzijn, Ptah, Osiris, Sirius, Orion, Pleiaden

 

Iriserende Flower of life (zwart of edelstaal)

      

3x zwart/iriserend op voorraad in 25 mm! Van € 63,- nu voor € 58,-

2 x edelstaal/iriserend op voorraad in 25 mm! Van € 63,- nu voor € 58,-

 

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Helpt je met de diepste wezenlijke karmische schaduwstukken in je Zelf om deze tot volledige Transformatie en heelwording te brengen. Oeroude karmische knopen worden ontleed en in een hogere Perspectief bezien en gebracht opdat de ‘understanding’ van leerlessen verhelderd wordt en je je eigen Multidimensionale fonkelende zijns Licht weer ten volle kunt laten stralen. Activatie van je volledige Zijn en  Meesterschap(sprocessen) op Multidimensionaal niveau.

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Alle mogelijke Lichthulp en Begeleiding van uit het gehele Universum en alle dimensies, aansluitend op jouw Zijn, processen en bewustzijnsgroei.

 

Scarabee hanger edelstaal

Leverbaar  1 exemplaar in 35 mm van € 59,- nu voor € 55,-

Biedt krachtige en prachtige ondersteuning en bescherming!!!

 

Seed of Life hanger

 (met 1 iriserende steen in het midden!)

Leverbaar 1 stuks in 35 mm van € 49,- nu voor € 44,-

Korte omschrijving en energetische werking van deze hangers:

Dit Zaad der Leven staat voor de nieuwe bloei, een grootse omslag. En daar wij allen deze Seed of Life (de Blauwdruk van het Universum en de eerste 7 ontstaanscellen van ons fysieke wezen) ook in ons fysieke lichaam dragen, in het perineum, betekend het dus ook dat dit Ascensie proces in ons gaande is. Daarmee zie je weer het belang van de groei in afgelopen jaren waarin we steeds gewezen werden op het zuiveren, schonen en openen, en steeds meer gaan leven vanuit de onderste chakra’s. welke uiteraard vele leerlessen en oude ballast met zich mee bracht om te zuiveren. Maar je ziet nu waartoe dat diende.

Waar de Essentie om gaat is dat de Seed of Life, in de Nieuwe Aarde Matrix, als ook in ons, de toegang biedt om de Horus frequentie werkelijk binnen te brengen in alle facetten en dimensies van ons Wezen. Het biedt de ingang dus naar de werkelijke belichaming van je Goddelijk Zijn, je Multidimensionaal Bewustzijn, ook in het hier en nu, je fysieke lijf, je celbewustzijn en DNA gaan dragen en uitstralen. Volledige Zelfrealisatie en dus Ascensie wordt bereikbaar op aarde.

Dat betekend dat wanneer de Seed of Life op 11-11-11 volledig gecreëerd is, en in de frequentie instroom van die Portaal dag geactiveerd en in de Nieuwe aarde Matrix geankerd gaat worden, dat vanaf dat moment sommige Zielen die daar werkelijk aan toe zijn zullen (kunnen gaan) ascenderen. Werkelijk in de belichaming komen van hun Goddelijk Zijn en Multidimensionaliteit. Omdat dan de doorgang van ons Multidimensionaal Bewustzijn ook geopend is (Seed of Life) om ons celbewustzijn en DNA te ‘vullen’ of anders gezegd, daarin tot uitdrukking gebracht gaat worden.

 © Willemien Timmer, 26 oktober 2011, Uit het artikel: Wat is er gaande in deze tijd (deel 3, okt 2011)

 

 

En verder:

 

Mini Seed of Life 12 mm met iriserend steentje, 2 stuks op voorraad, van € 25,- nu voor € 22,- per stuk!

 

 

Mini Flower of Life, 15 mm met iriserende steentjes, 1 op voorraad, van € 33,- nu voor € 27,50

 

 

 

Al deze onderstaande kristallen zijn diepgaand verbonden en betrokken geweest bij de 20-12-2012 en 21-12-’12 activaties en afstemmingen en daartoe dus speciaal geactiveerd en dragers van de frequenties van de Ultieme Shift en geboorte van het Nieuwe Tijdperk. Dat betekend dat deze kristallen naast hun eigen kwaliteiten en energie aansluitend de frequenties van ultieme Vernieuwing en Nieuwe Geboorte op alle lagen in zich dragen, volledig afgestemd op de Nieuwe Gouden Tijd frequentie die we met de ‘Poort van 21-12-’12’ binnen zijn gegaan!

 

Als Apofyliet ‘Verjaardag’ Aanbieding vind je deze kristallen nog steeds voor de ‘oude’ prijs in de Kristal/Ascensie shop!! (In plaats van met de extra 2 % BTW doorberekend!)

 

Blauwe aragoniet knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 13,- per stuk

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer bijzondere diep blauw gekleurde (natuurlijke) blauwe aragoniet van super kwaliteit. Nooit eerder een kwaliteit en kleur als deze tegen gekomen! Zeer diepgaand werkende frequenties met diepe connecties met de Dolfijnen- en Walvissen Matrix!

LET OP: de kleur van deze kristallen is vertekend op de foto. In het echt zijn ze hemels blauw van kleur en veel prachtiger dan op de foto!!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige hemelsblauwe kristallen brengen een diep[gaande connectie met het Hoger Bewustzijn van water met zich mee, dat betekend dat je eigen waterhuishouding en energie in meer stroming wordt gebracht, maar betekend dus ook een diepgaande zuivering en vernieuwende stroom van energie. De kracht van dit kristal omvat zowel mannelijke als vrouwelijke connecties en kwaliteiten. Een van de vrouwelijke frequenties is de kracht van water, de stroming, een activatie van je intuïtie en algehele Bewustzijn, het brengt je diep in contact met je gevoelslagen en hogere Wezenslagen. Een van de mannelijke frequenties is de kracht en heling die het brengt op je keelchakra, waar het de zuivere kracht van het Woord stimuleert: je bewuster worden van hetgeen je neerzet en uitstraalt en creëert via de Kracht van het Woord. Een andere bijzondere en belangrijke verbinding is die met de frequentie van de walvissen Matrix. Welke een krachtige doch zeer liefdevolle ondersteuning en begeleiding aan het kristal meegeeft van waaruit je op zeer diepgaande niveaus je eigen onbewuste stromingen steeds dieper kunt decoderen, bewust worden en helen. Met behulp van de walvissen frequenties worden tevens je eigen Hogere Wezenskwaliteiten vanuit de diepte vrijgemaakt om steeds meer bewust te worden en/of te her-inneren. Je eigen Goddelijke Kennis, wijsheid, Ervaringen en Zuiverheid om tot werkelijke Creatie vanuit de Nieuwetijds energie te Zijn worden steeds meer geactiveerd. Werkelijk een zeer vernieuwende, transformerende kracht!

© Willemien Timmer, 2011

 

 

Aquamarijn knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 13,- per stuk

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieën van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

Edelsteenkwaliteit Aquamarijn natuurlijke brok

Prijs: € 111,-

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Zie reading hier boven!

 

Labradoriet knuffelstenen/druppels (AAA kwaliteit, hand gepolijst!)

Prijs: € 15,- per stuk

Kenmerken: Super prachtige kwaliteit met intense, diepe en variërende kleuren!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe tijd:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Citrien kwarts “Zonneschijven’

Prijs: € 12,50 per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Citrien varieert in kleur en verschijningsvorm. Van heel zacht transparant geel tot diep donker geel-oranje met regenbogen. Citrien komt zowel in clusters voor als in punten, als in getrommelde stenen.

Veel van de citrien die in kleur kan variëren van oranje tot bruin is gebrande amethist. Dat wil zeggen: amethist wat sterk verhit is en hierdoor verkleurd tot een andere tint. Dit proces kan zowel op natuurlijke wijze diep in de buik van Moeder Aarde ontstaan, alsook door mensenhanden. Dergelijke citrien wordt vaak citrienkwarts of regenboog citrien genoemd, omdat het vaak ofwel witte kwarts als moedergesteente draagt en vele inwendige regenboogjes in zich draagt.

De citrienkwarts draagt vaak een wat andere, zachtere werking en brengt meer Vreugde dan de pure natuurlijke citrien die enorm krachtig en direct kan zijn.

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien en citrienkwarts helpen je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet.

Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

© Willemien Timmer 2005

 

Honing calciet knuffelstenen (AAA kwaliteit)

Helder transparant en inwendig regenbogen

Prijs: € 12,- per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe tijd:

Honing calciet varieert van licht half transparant tot diep honing oranje van kleur.

Deze calciet soort is sterk verbonden met de Gouden Krachten en Gouden Stralen van Ra,  de Aton (de Zonneschijf)en brengt hiermee bijzondere energieën in je energiesysteem. Energieën van Transformatie, Goddelijk Goud.

De Kracht van de honing calciet vertegenwoordigd warme, zachtheid en tegelijkertijd grote, diepe kracht. Het werkt bijzonder transformerend in het gebied van de zonnevlecht en het tweede chakra, waar het verwarmend en verzachtend werkt op oude pijnstukken, oud lijden, maar ook inwerkt op karmische stukken vanuit inwijdings- of tempellevens. Daar waar je jezelf weggaf, waar je diende terwijl je jezelf hierbij volkomen vergat. Maar werkt ook zuiverend en helend op oude macht en onmacht stukken.

De Gouden Krachten van Ra binnen deze calciet initiëren je weer in je eigen Kracht. Maken je hier meer bewust van, helpen je om je eigen Kracht opnieuw te pakken. Een aspect wat van groot belang is in je groei, om ook daadwerkelijk je Hoger Licht te kunnen doen indalen, ook in het tweede en derde chakra.

Honing calciet brengt je Goddelijk Gouden Licht, om je te ondersteunen en helen en om uiteindelijk je Meesterschaps schoenen aan te kunnen trekken. Het helpt je her-inneren aan je eigen Goddelijke Kracht en doet deze ontwaken.

Een bijzonder Ascensie kristal voor de Nieuwe Tijd!

© Willemien Timmer, 2006

 

 

Rode Aventurijn knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 7,50 per stuk

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Diep rode aventurijn van prachtige kwaliteit, met veel inwendige fonkelingen! Super ondersteuning bij het aarden en verankeren in de Aarde Velden in deze nieuwe tijdsenergie en daar bijbehorende processen! Bijzonder krachtige en liefdevolle aarding!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze minder bekende aventurijn soort biedt een weldaad aan krachtige energie die je helpt op een zachte doch doeltreffende manier heel diep in je aarding te komen en je op steeds diepere lagen te verankeren in de velden van Moeder aarde. Dit kristal biedt een krachtige begeleiding bij een diepere verkenning van je eigen aansluitingen op het Bewustzijn van Moeder aarde en haar aardevelden. Dit opent geheel nieuwe werelden in jouw Bewustzijn die je helpen op een krachtige, vlotte wijze verder te groeien vanuit een stevige ankering en aarding, maar tegelijkertijd heel hoog in je Kosmische frequenties. Immers, des te dieper we kunnen aarden, des te hoger kunnen we uitreiken in ons eigen Bewustzijn.

Daarnaast stimuleert en prikkelt dit kristal onze Passie van het hoogste niveau, welke een prachtige, krachtige drijfveer is op ons pad van groei, die kracht geeft, moed, warmte, stevigheid en de durf om door te gaan, niet langer bij de pakken neer zitten in pittige processen maar de draad oppakken en aangaan. Een prachtige stimulans en begeleiding dus, die vele nieuwe talenten, aspecten, kwaliteiten en potentieel in je Zijn bewust zal mogen maken!

© Willemien Timmer 2011

 

Helder transparante Amethist knuffelstenen (AAA-kwaliteit en hand gepolijst!)

Prijs: € 15,- per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen. Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf.

En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.

Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist. Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Zeer zachte hoge frequenties voor prachtige groei in deze tijd:

Devine Child Frequencies: Angel aura

Prijs per stuk € 19,-

Kenmerken: Angel aura is een combinatie-kristal  van bergkristal welke onder hoge druk in een chemisch proces versmolten is met platina en zilver. Dat betekend dat het de combinatie frequenties van deze 3 elementen in zich draagt en gezamenlijk als een geheel uitstraalt. (Holy Trinity in Oneness!!)

Het uiterlijk biedt een helder transparant kristal (soms met natuurlijke inwendige breuklijntjes) en een bijna olieachtige schittering in alle kleuren van de regenboog. (op de foto slechts een klein beetje zichtbaar!)

Hoogwaardige kwaliteit kristallen en weinig voorkomend!

Korte reading op deze kristallen, afgestemd op de frequenties van en ondersteuning voor deze tijd:

De zeer zachte, ijle, verfijnde frequenties van deze kristallen dragen een diepe verfijning en intense schoonheid met zich mee. Deze frequenties, die werkelijk van een magische aard aanvoelen activeren stap voor stap steeds dieper de velden van je innerlijk kind, Kosmisch innerlijk kind en uiteindelijk je Devine Child frequenties, je Goddelijk Innerlijk kind zogezegd die van een enorme puurheid, onschuld, openheid en ongeremdheid is. Deze Devine Child Frequencies die nu pas weer toegankelijk zijn om te gaan ontwaken, ervaren en belichamen zijn van een Goddelijke Orde en in die zin niet terug te herleiden naar het innerlijk kind zoals de meeste mensen deze kennen, omdat het daarbij gaat om kwetsuren en littekenvelden vanuit het kind-zijn. De Devine Child Frequencies zijn net als het Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijke veld een overkoepelend Bewustzijn welke Goddelijke Kwaliteiten en specifieke Blauwdrukken van je Zijn in zich draagt. Het omvat een volledig Goddelijk Perspectief en reikwijdte in inzicht, juist vanuit de puurheid en onschuld, maar ook een immens veld van Devine Love, Devine Joy en Creatie kracht.

Met de mogelijkheid tot het dieper ontwaken van deze Goddelijke Velden in jou dankzij alle trillingsverhogingen in het nu en de activaties van september 2012 die deze portalen weer geopend hebben, komen nu deze kristalfrequenties sterk naar voren in deze zelfde trillingen en bewustzijnslagen. Dat betekend dat deze kristallen in het nu gecreëerd zijn om juist in deze fase van het Ascensie proces deze fase van ontwaken te ondersteunen in jouw Bewustzijn. En je dus te ondersteunen, bekrachtigen, dieper te helen, activeren of tot bewustzijn te brengen welke ballast, versluieringen of pijnlagen in je Multidimensionaal Potentieel de volledige beleving en belichaming van jouw Devine Child Frequencies in de weg staat.

Met uiterst verfijnde, liefdevolle kracht en uiterst hoge trillingen (veelal vergeleken met Engelen trillingen, maar deze draag je ook in jouw Bewustzijn!) helpen deze krisallen je je weg te vinden in deze hoge en veelal nog onbekende resonantievelden van je Zelf. Opdat die versluieringen en onbewustzijn opgeruimd kunnen worden en er steeds weer een natuurlijke verbinding, doorstroom en embodyment van deze Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn hun plek weer in mogen gaan nemen.

Uiterst liefdevol, zacht en hoog frequent nieuwetijdskristal die aansluiting zal maken op waar jij staat in jouw processen van Ascensie!

© Willemien Timmer, september 2012

 

 

Opheffingsuitverkoop, zolang de voorraad strekt op: www.trommelsenzo.nl voor alle producten geldt 25 % korting!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Februari 2013

 

 

 

 

 

 

Zon 3 feb

10.00-16.30 uur

The Twin Ray Connections in the New Era

 

Vanuit de frequenties van deze dag 3-2-13 mag een nieuwe stroom aan informatie over de Tweelingstraal verbinding binnen gaan komen in de bewuste velden van ons Bewustzijn.

De Mannelijke en vrouwelijke Aspecten van ons Zijn (de Tweelingstraal, de 2) mag dieper gaan versmelten in het Sacred Heart (Sacred Reunion, de 3) waardoor een diepere verbinding en bewustwording omtrent de eigen Holy Trinity (ook de 3) van je eigen Bewustzijn ervaren mag worden. Diepe balancering en hoge uitlijning op je eigen Essentiele Zijns Aspecten die de brug vormen naar de volledige overkoepelende I Am (de 13).

Meer uitleg over de Tweelingstraal, functies, verbindingen, processen, initiaties binnen deze processen, Bedoeling, gezamenlijke Taken, het Ascensie pad en heel veel meer.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 122,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 8 feb

 

 

 

 

 

 

 

Zat 9 feb

10.00-16.30 uur

 

(wijziging!)

The Sacred Keys of the Hathors

 

Activatie en initiatie workshop waarin we in diepgaande connectie, samenwerking en co-creatie met de Hathors ‘op reis’ gaan binnen ons eigen unieke Ascensiepad, dat van Moeder Aarde en de Collectieve velden.  Persoonlijke, planetaire en Galactische healingen.

Diepe verwezenlijking van essentiële healing in je Blauwdrukken. Wekken van Soul Memories en persoonlijke Coderingen van je Zijn via healing van beschadigde Wezenslagen

Activaties in Sacred Sound, Divine Joy en leren werken met Hathor Healing Tools.

Healing van het Sacred Heart en initiaties in je eigen Sacred Healingtools.

De nieuwste codes, activaties en frequenties, vrijgekomen na de December 2012 portalen en doorgegeven in deze workshop, zullen nu werkelijk ankering en embodyment kunnen gaan vinden in ons dagelijks leven.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 10 febr.

10.00-16.30 uur

Cosmic & Earth Balancing

 

Aan de hand van de dagfrequentie 10-02 gaan we diepgaand werken met de frequenties die op dat moment instromen om een dieper inzicht in onze eigen velden van polariteit (mannelijke en vrouwelijke aspecten) te verkrijgen. Dieper inzicht te krijgen in onze eigen litteken velden en/of welke onbalans of dualiteit in ons onze groei weerhoud om tot werkelijke belichaming van Kosmische Balans, Innerlijke Vrede, Leven vanuit Gerealiseerd Meesterschap te komen.

Trefwoorden voor deze dag:

Diepe healingen, inzichten in je Zelf en waar je staat in je groei en Zielsevolutie, verkenning van je eigen Wezen en Zijn. Diepere uitlijning en balancering van je overkoepelende mannelijke en Vrouwelijke Velden zodat laagsgewijs steeds meer velden van je Zijn met elkaar hand-in-hand kunnen gaan, samenwerken dus i.p.v. elkaar tegen werken, en afgestemd zijn op je Bron-frequentie, waardoor veel groter Bewustzijn ontstaat en dieper zicht op wie je Werkelijk Bent, waar je taken en Missie ligt, etc.

Vanuit het werken aan ons Zelf, werken we automatisch ook aan balancering van het Collectief, de nieuwe Aarde en Al Wat Is.

Samenwerking met vele Meestervelden.

Al deze healing en frequenties worden volledig doorgetrokken naar je 3D leven en lichaam, zodat het ook daadwerkelijk in belichaming kan gaan komen.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat 16 feb

10.00-16.30 uur

Etherische en Kosmische Kristallen

Deel 2

 

(alleen deelname na deel 1)

Alleen deelname na eerdere Crystal Master Opleidingen

€ 122,- per persoon

 

 

 

 

Zon 17 feb

10.00-16.30 uur

Sacred Codes of the Universe/ Meestergetallen

 

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.

De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.

Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te  leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 22 feb

10.00-16.30 uur

22-2-13 portaal

De oprijzende Kracht van Ascensie

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 23 & 24 feb

10.00-16.30 uur

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 2: Children of the Sun

 

Deze groep zit al vol!!!

 

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

Maart 2012

 

 

 

 

 

 

27 feb t/m 8 maart

Spirituele Praktijk Apofyliet gesloten i.v.m. Activatiewerk elders rondom het 3-3 Portaal

 

 

 

 

 

 

Vrij 15 maart

10.00-16.30 uur

Into The Crystal Matrix:

Abydosiet & Amarna Crystal

 

Deze dag zullen we gaan werken met verschillende oer-oude kristalformaties die een combinatie van calciet en albast zijn, die afkomstig zijn uit twee heel belangrijke gebieden in Egypte.  Gebieden die immense Sterren/Aarde Portalen op zich zijn en vele mysteriën maar ook coderingen in zich dragen vanuit de Oudheid (Gouden Tijsperken) voor de Gouden Tijd in het Nu.

Niet alleen helpen deze kristallen dieper je eigen Gouden/ Goddelijk Bewustzijn te openen. De aard van de kristallen is ook dat ze je helpen deze Gouden Informatie van je eigen Zijn te helpen ankeren en belichamen. Dat betekend dieper processen van groei, healing en bewustwording met deze Meesters van Kristal.

Een onvergetelijke reis in je eigen Bewustzijn en  in je eigen Zielsevolutie zal hieruit mogen voortvloeien, waardoor er een veel dieper verstaan van wie jij Bent, je eigen Meesterschapskwaliteiten en je Zijn naar voren zal mogen komen.

Daarnaast kunnen deze kristallen je helpen met oeroude wortels te helen en leer je tevens op welke wijze je met dergelijke Wijze Meester Kristallen van de Gouden Tijd kunt samenwerken en co-creëren, coderingen en sleutels uit dit kristal bewustzijn kunt ontvangen, in Gelijkwaardigheid en Eenheid.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 16 & 17 maart

10.00-16.30 uur

Master Group 2012

Workshop 13  workshop 13:

The Language of Light / Het  Solaire Erfgoed

 

 

(Dit is alleen een workshop voor de 2012 groep!!!)

 

Alleen voor de opleidingsgroep Mastergroup 2012

€ 222,-

Vrij 22 maart

10.00-16.30 uur

Introduction of the Ancient Egyptian Heka & Healing

 

Een kennismaking dag vanuit de oud Egyptische frequenties afgestemd op de frequenties van het Nu.

Werken met vele Neteru-velden (“Goden en Godinnen” frequenties), Ancient Egyptian Healing tools en technieken voor je eigen healingsprocessen, belichaming van je Goddelijk Zijn en Ascensieproces in deze Gouden Tijd. Leringen en coderingen van grootse Meesters en ingewijden vanuit de Oud Egyptische velden en hun rol, taak, Missie en frequenties voor het Nu.

Vele verschillende facetten van het immens grote Egyptische Bewustzijnsveld zullen in het kort de revue passeren, afgestemd op de aanwezige groep en frequentie van dat moment.

Al deze informatie , energie, inzichten en frequenties spelen een belangrijke rol bij de opbouw van het Nieuwe Gouden Tijdperk, daar deze velden vele codes en sleutels hebben ‘vast gehouden’ die nu meer en meer aan het Licht komen: Sleutels tot Meesterschap, Sleutels tot Ascensie en dus tot het oprijzen in je eigen Goddelijk Bewustzijn in belichaming van je 3D mens-zijn!

Werken met de oud Egyptische Magie (Heka) en Healing kan diepgaande openingen in je eigen Bewustzijn maken, Soulmemories en dus kennis en kwaliteiten van jouw Bewustzijn weer wekken en activeren en je dus weer een grote stap verder brengen in je Meesterschap!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat& zon 23 & 24 maart

10.00-16.30 uur

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 3:

Scheppingsmythen en hun coderingen

 

Deze groep zit al vol!!!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J